Aktivistien, hakkereiden ja hakkereiden perustama itsenäisesti toimiva VPN kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta - vai onko se?


Se on AirVPN: n takaosa, joka lupaa käyttäjilleen "ilman hengittää oikeaa internetiä", joten päätimme asettaa sen itsellemme koetukselle.

AirVPN-katsauksessa vastaamme tärkeisiin kysymyksiin, kuten:

 • Onko AirVPN turvallinen?
 • Toimiiko AirVPN Kiinassa?
 • Avaako AirVPN Netflixin?
 • Kuinka helppoa on AirVPN: n käyttö?
 • Salliiko AirVPN torrentin?

Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin lyhyen yhteenvedon alla AirVPN: stä.

Yleiskatsaus

AirVPN Plussat & Haittoja

Plussat

 1. Nopeat saman maan nopeudet
 2. Toimii hyvin Kiinassa
 3. Torrentti on sallittu kaikilla palvelimilla
 4. Yhdistä turvallisesti 22 maahan
 5. Yksityiskohtaiset manuaaliset asennusoppaat

Haittoja

 1. Hyvin pieni määrä VPN-palvelimia
 2. Ei pääsyä suoratoistoon
 3. Perustuu yksityisyyden kannalta epäystävälliseen Italiaan
 4. Monimutkainen työpöytäsovellus
 5. Rajoitettu asiakastuki

AirVPN-avainyhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

71Mbps
Ei lokitietoja
Ei
Italia (14 silmän jäsen)
Ei julkistettu
200+
22
Joo
Rajoittamaton
Joo
24/7 Live Chat
3,69 dollaria kuukaudessa 24 kuukauden aikana
AirVPN.org

Lue lisää, onko AirVPN oikea valinta sinulle alkaen sen VPN-yhteyden nopeudesta.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on AirVPN?

Pieni aktivistien ja hakkereiden ryhmä perusti AirVPN: n vuonna 2010 kahden asianajajan avulla.

Alun perin sitä käytti satelliittiviestintäyritys Iridium, mutta AirVPN otti sen haltuunsa marraskuussa 2012. Paolo Brini luetellaan Perugiasta (Italia) liikennöivän AirVPN: n nykyisenä omistajana..

Jo nykyään AirVPN: ää hoitavat yksinomaan aktivistit ja ”turvallisuusongelmat tietoiset henkilöt”. Se sijaitsee edelleen Italiassa ja antaa sen EU: n tietojen säilyttämislakien ulottuville.

Kirjauskäytäntö

AirVPN: n kirjauskäytäntö on melko epämääräinen, joten otimme yhteyttä asiakastukeen selventääksesi.

Puhuessamme heille olemme vakuuttuneita siitä, että AirVPN ei valvo mitään tekemästäsi ollessasi yhteydessä VPN: ään. Se kerää 'teknisiä tietoja' vain palvelimen ylläpitotarkoituksia varten, mutta voit pyytää niiden poistamista milloin tahansa.

AirVPN ei myöskään kirjaa tietoja, joita voitaisiin käyttää henkilöiden tunnistamiseen, kuten päivämäärä- / aikaleimat tai IP-osoitteesi, mikä tekee siitä yhden yksityisyyttä suojelevista VPN-palveluista siellä ja vähentää sen Italian lainkäyttövaltaa.

Nopeus & Luotettavuus

Saman maan nopeudet keskimääräistä suuremmat

Vaikka AirVPN ei saavuta joidenkin nopeimpien VPN-palvelujen poikkeuksellisia huippunopeuksia, se erottuu tarjolla olevan luotettavuuden korkeasta tasosta..

AirVPN on yhtä nopea molemmissa saman maan yhteyksissä ja pitemmilläkin matkoilla, joten pystyt tekemään melkein mitä tahansa, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon katkaisematta hikeä.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen AirVPN: n käyttöä:

 1. ladatambps

  96,6

 2. uploadmbps

  96,44

 3. AirVPN-arvostelupingneiti

  3

Kun yhteys on muodostettu AirVPN: ään:

 1. ladatambps

  71,59

 2. uploadmbps

  74.54

 3. AirVPN-arvostelupingneiti

  18

Latausnopeus ilman AirVPN: 96.60Mbps

Latausnopeus kanssa AirVPN: 71.59Mbps

Latausnopeuden menetys AirVPN: n ollessa käynnissä: 26%

Myös AirVPN: n latausnopeudet olivat nopeita, tullessa melkein 75Mbps: n ollessaan yhteydessä VPN-palvelimeen samassa maassa - täydellinen torrentia varten.

Se ei ole ihanteellinen VPN innokkaille pelaajille, vaikka pingiajat lentävät noin 18 ms, vaikka olisimme yhteydessä VPN-palvelimeen samassa kaupungissa kuin me.

Jos asuu Isossa-Britanniassa, tässä on keskimääräiset nopeudet, joita voit odottaa AirVPN: n yhdistyessä kouralliseen suosittuihin paikkoihin:

USA: 40Mbps (ladata) & 47Mbps (Upload)
Saksa: 55Mbps (ladata) & 72Mbps (Upload)
Singapore: 33Mbps (ladata) & 16Mbps (Upload)
Australia: Palvelinta ei ole saatavana

Lisätietoja siitä, kuinka testaamme VPN: itä, voit lukea koko nopeuden testausmenetelmämme täältä.

Palvelimen sijainnit

38 kaupunkia jakautui 22 maahan

Maapallo, jossa sininen lippu22CountriesKuva kaupunkimaisemasta40CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä200 + IP-osoitteet

AirVPN tarjoaa yhden pienimmistä palvelinverkoista, joita olemme koskaan nähneet premium-VPN-palvelusta.

AirVPN tarjoaa vain 200 erillistä VPN-palvelinta, mikä voi johtaa palvelinten ruuhkautumiseen vilkkaimpana aikana. Onneksi sovelluksen palvelimen lataus -osiosta on helppo nähdä, mitkä sijainnit lähestyvät kapasiteettia.

Ruutukuva AirVPN-työpöytäsovelluksesta, joka näyttää kunkin VPN-palvelimen sijainnin prosenttikuormituksen

On selvää, että AirVPN on kohdistettu Yhdysvaltojen markkinoille, ja sillä on 37 palvelinta kymmenessä kaupungissa ympäri maata. Yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat valita AirVPN-palvelimista:

 • Atlanta (5)
 • Chicago (3)
 • Dallas (10)
 • Fremont (3)
 • Jacksonville (1)
 • Los Angeles (3)
 • Miami (3)
 • New York (3)
 • Pennsylvania (1)
 • Phoenix (5)

Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Lontoossa, Maidenheadissa ja Manchesterissa) ja Kanadassa (Montreal, Toronto ja Vancouver) on myös kolme kaupungitason AirVPN-palvelinta. Muita kaupunkikohtaisia ​​valintoja sisältäviä maita ovat Saksa, Espanja ja Ruotsi.

Euroopassa on paras AirVPN-kattavuus 153 palvelimella, jotka sijaitsevat 15 maassa, kun taas Aasia on rajoitettu Hong Kongiin, Japaniin ja Singaporeen..

Etelä-Amerikka kattaa vain Brasilian VPN-palvelimet, kun taas AirVPN jättää Afrikan kokonaan huomiotta.

suoratoisto & Torrenting

Upea VPN torrenting mutta ei suoratoisto

Vaikka AirVPN on varmasti riittävän nopea puskuritonta Full HD -suoratoistoa varten, se ei toimi Netflixin tai BBC iPlayerin kanssa..

Koska virtaussivustoille pääsyä varten ei ole optimoitu AirVPN-palvelimia, kyseessä on kokeilu ja virhe, eikä emme pystyneet katsomaan Netflixiä Yhdysvaltojen palvelimien kautta jo useita kuukausia.

Tämä on sama juttu BBC iPlayerin kanssa, johon ei ole pääsyä AirVPN: n UK-pohjaisten palvelimien kautta, koska voimme muistaa. Jos pääsy tähän palveluun on sinulle tärkeää, tutustu BBC iPlayerin parhaisiin VPN-osoitteisiin.

Yllättäen, ottaen huomioon vaikeudet, joita meillä on ollut pääsyssä BBC iPlayer- tai Netflix-ohjelmiin, AirVPN oli yksi harvoista tarjoajista, joka työskenteli Disney +: n kanssa sen julkaisussa. Mikä on hieno nähdä.

Onneksi AirVPN: n verkkosivustolla on luettelo "estettyistä verkkosivustoista", joiden käyttäjät voivat tarkistaa, muuttuuko tilanne näiden suoratoistosivustojen yhteydessä koskaan.

Torrenting

AirVPN on kuitenkin vahva valinta nimettömiin torrent- ja P2P-toimintoihin.

Sen hyvät latausnopeudet ja vaikuttavat latausnopeudet, minimaalinen kirjauskäytäntö ja edistyneiden tietosuojatyökalujen sarja (mukaan lukien VPN-tappokytkin) tekevät siitä ihanteellisen P2P-toimintoihin..

Kehittyneet torrenterit pitävät myös siitä, että AirVPN sallii porttien edelleenlähettämisen jopa 20 porttiin samanaikaisesti nopeuttaaksesi siirtoja vielä enemmän. Voit tehdä tämän AirVPN-verkkosivuston asiakasalueella. Lue lisää AirVPN: n etäportin edelleenlähetyksestä täältä.

Censenssin ohittaminen

Toimii Kiinassa joidenkin manuaalisten määritysten kanssa

Tällä hetkellä ainoa tapa muodostaa yhteys AirVPN: ään Kiinassa on käyttää OpenVPN-protokollaa SSL: n kautta, joka salaa OpenVPN-sormenjälkesi tekemästä siitä huomaamatta. Tämä on tarpeeksi yksinkertainen tehdä työpöydällä, mutta monimutkaisempi mobiililaitteissa.

Jos haluat muodostaa yhteyden Kiinasta matkaviestimillä AirVPN: n avulla, sinun on asennettava OpenVPN-tiedostot ja tehtävä joitain manuaalisia määrityksiä - verkkosivustolla on vaiheittaiset ohjeet, jotka opastavat sinua prosessin läpi.

AirVPN: n pitäisi toimia muissa korkean sensuurin maissa, kuten Turkissa ja Iranissa, sen monien muiden häiriötyökalujen, kuten SSH / SSL-tunneloinnin ja Torin pääsyn VPN: n kautta, vuoksi.

Rajoitettu palvelinverkko on huono uutinen nopeudelle, sillä se tarkoittaa, että joudut joutumaan yhteydenpitoon AirVPN-palvelimeen kaukana fyysisestä sijainnistasi..

Platforms & Laitteet

Yhteensopiva kaikkien tärkeimpien alustojen kanssa & reitittimet

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

AirVPN tarjoaa mukautettuja VPN-sovelluksia:

 • Microsoft Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • Android
 • Linux

On myös AirVPN-asennusopas iOS: lle, mutta se vaatii kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmiston asentamisen. Suosittelemme iOS-käyttäjiä käyttämään VPN-verkkoja iPhonen tai iPadin mukautettujen sovellusten kanssa.

AirVPN: ää tuetaan myös DD-WRT-, pfSense-, Tomato- ja AsusWRT-reitittimissä, mutta se on jälleen asennettava manuaalisesti ja määritettävä. Tämä tarkoittaa, että AirVPN ei ole kovin hyvä valinta, jos haluat plug-and-play-VPN-palvelun.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

AirVPN tarjoaa natiivin VPN-sovelluksen Amazon Fire TV- ja Fire TV Stick -sovelluksille. Sitä voidaan käyttää myös monien muiden pelikonsolien ja suoratoistolaitteiden kanssa joko kytkemällä ne määritettyyn reitittimeen tai jakamalla VPN-yhteys toisesta ohjelmistoa käyttävästä laitteesta.

Yhdellekään näistä laitteista ei ole manuaalisia asennus- tai vianetsintäoppaita, mutta AirVPN: n online-foorumeilta löydät paljon hyödyllisiä vinkkejä ja vinkkejä..

Selaimen laajennukset

AirVPN ei valitettavasti tarjoa selaimen laajennuksia Google Chromelle tai Mozilla Firefoxille, mikä on tuskin yllättävää, koska sillä ei ole natiivissovelluksia monelle laitteelle. Jotkut sen kilpailijoista, kuten ExpressVPN, tarjoavat kaikilla suosituilla selaimilla täydelliset VPN-laajennukset.

salaus & turvallisuus

Yksi turvallisimmista VPN-palveluista, joita olemme nähneet

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

Tukee TCP-porttia 443

VPN-tappokytkin

WebRTC-vuotojen estäminen

Jaettu tunnelointi

TOR VPN-palvelimen kautta

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

AirVPN on upea valinta, jos puhdas yksityisyys on etusijalla. Salaus tapahtuu huippukokouksen AES-256 kautta ja ohjelmisto toimii yksinomaan OpenVPN: llä, joka tarjoaa parhaan suojauksen / suorituskyvyn tasapainon.

VPN-tappokytkin on olennainen ominaisuus suojata sinua yhteyden katkeamisen varalta, ja AirVPN käyttää myös omia DNS-palvelimia pitäen henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina.

AirVPN: n DNS- ja IP-vuototestin tulokset selausleikkauksissa

AirVPN: n suojaus DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuotoilta on myös osoittautunut 100% tehokkaaksi viimeisimmissä testeissämme.

Voit käyttää AirVPN: ää päästäksesi Tor-selaimeen antaen sinulle ylimääräisen salauskerroksen, jos tarvitset sitä. Pöytäsovellus tarjoaa myös "doublehop" -ominaisuuden, joka vaihtaa säännöllisesti IP-osoitteesi estääksesi sijaintisi jäljittämistä.

Helppokäyttöisyys

Sotkuisia sovelluksia, joissa on joitain käytettävyysvirheitä

Miten asentaa & Asenna AirVPN

 • Kuvakaappaus AirVPN: n Windows-sovelluksen eri vaihtoehdoista

  Lataus ei ole niin helppoa kuin pelkästään napin napsauttaminen - sen sijaan sinua rohkaistaan "valitse maku".

 • Näyttöruutu AirVPN Windows -asennustoiminnosta

  Ohjattu asennus opastaa sinua ohjelmiston asennuksessa.

 • Ruutukuva AirVPN-lisenssisopimuksesta

  Sinun on hyväksyttävä AirVPN-lisenssisopimus ennen asennuksen päättymistä.

 • Kuvakaappaus suoritetusta AirVPN Windows-latauksesta

  Kun ohjelmisto on asennettu, napsauta vain Valmis ja aloita sitten AirVPN-sovelluksen käyttö.

 • Ruutukuva AirVPN: n päänäytöstä sen Windows-sovelluksessa

  AirVPN: n päänäyttö pitää sen yksinkertaisena sijaintisi, joidenkin perustilastojen ja ja päälle / pois-painikkeen kanssa.

 • Kuvakaappaus luettelosta maista, jotka ovat saatavilla AirVPN: n Windows-sovelluksessa

  Maat on järjestetty aakkosjärjestykseen, ja ne osoittavat kytkettyjen palvelimien ja käyttäjien määrän.

 • Näyttökuva AirVPN: n koko palvelinluettelosta Windows-sovelluksessa

  AirVPN: n palvelimen valintanäyttö on sotkuinen, ja jokainen palvelin (hämmentävästi) on nimetty tähdellä.

 • Ruutukuva AirVPN: n Windows-sovelluksen asetusnäytöstä

  Tarkennettavia lisäasetuksia on paljon, mutta ne ovat uskomattoman helppo navigoida.

AirVPN: n työpöydän VPN-asiakasohjelma, lempilevyllä lempinimellä 'Eddie', on vanhentunut, sotkuinen ja suorastaan ​​hämmentävä. Lisää tekniikan taitavia VPN-käyttäjiä rakastaa edistyneitä ominaisuuksia, mutta jopa tekninen osaaja voi kamppailla.

AirVPN-asetusluettelo on jaettu välilehtiin, jokaisessa on useita eri vaihtoehtoja. Tällöin se voi hämmentää vähemmän kokeneita VPN-käyttäjiä, joten pidämme siitä, että on olemassa mahdollisuus palauttaa kaikki asetukset oletusarvoihin joka tapauksessa.

VPN-palvelimen valinta on paljon vaikeampaa kuin sen täytyy olla - luettelo on pitkä eikä hakuominaisuutta ole. Vielä pahempaa on, että jokainen VPN-palvelin on nimetty tähdellä, joka on turhauttavaa hetken kuluttua, kun haluat tehdä vain valita kaupungin ja muodostaa yhteyden.

Asiakaspalvelu

24/7 -keskustelu vie rajalliset resurssit

Sähköpostituki verkkolomakkeen kautta

Verkkoresurssit

Joo
Joo

AirVPN sanoo, että sen asiakaspalvelua ei ulkoisteta tarjoamaan "korkealaatuista tukea", mutta live-keskustelun puute ja hitaat sähköpostivastaukset voivat olla turhauttavia, kun sinulla on vain yksinkertainen kysymys.

Pidämme kuitenkin laajasta tietokannasta AirVPN: n verkkosivustolla, joka sisältää laajan usein kysyttyjä kysymyksiä käsittelevän osion aiheittain. Siellä on myös koko joukko AirVPN-yhteisöfoorumeita, jotka kattavat kaikki aiheet, joita ajattelet, joten saatat joutua huomaamaan, että sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä tukitiimiin usein.

hinnoittelu & tarjoukset

Pisin suunnitelma on erinomainen vastine rahalle

AirVPN-kuponki

AirVPN-hinnasuunnitelma

Jokainen AirVPN-hinnasuunnitelma sisältää samat ominaisuudet, mutta ne ovat kuukausittain halvempia, mitä pidempi tilauksesi tilaat..

Yhden kuukauden AirVPN on kallein vaihtoehto 7,76 dollarilla, mutta sitä voidaan vähentää 53 prosentilla 2-vuoden suunnitelmassa, joka on vain 3,65 dollaria kuukaudessa. Voit myös valita 12 kuukauden suunnitelman, jonka hinta on 4,52 dollaria ja säästö on 42%..

 1. Kuukausittain

  US $ 7,76 / kk

  Laskutetaan 7,76 dollaria kuukaudessa

 2. 6 kuukautta

  US $ 5,35 / kk

  Laskutetaan 32,15 dollaria joka 6 kuukausiSäästä 31%

 3. 12 kuukautta

  US $ 4,52 / kk

  Laskutetaan 54,32 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 45%

 4. 2 vuotta

  US $ 3,65 / kk

  Laskutetaan 87,58 dollaria joka toinen vuosiSäästä 53%

Kaikilla suunnitelmilla on 3 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

AirVPN tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka voi saada lähettämällä viestin tukitiimille ja käyttämällä kuponkikoodia, jonka he lähettävät sinulle. Saimme vasta alle päivässä, mutta foorumeilla ihmiset ovat ilmoittaneet odottavansa koodia yli 24 tuntia.

Tarjolla on myös rahat takaisin -takuu, mutta se on voimassa vain kolme päivää, mikä on vaikeaa verrattuna useimpien muiden VPN-palveluiden tarjoamaan 30 päivään. Se ei onneksi ole kysymys ", ja hyvitykset palautetaan yleensä pankissasi kahden työpäivän sisällä.

AirVPN hyväksyy suurimman maksutavan, jonka olemme nähneet mistä tahansa palveluntarjoajasta. Tähän sisältyy useimmat tärkeät luottokortit, PayPal, ja koko joukko kryptovaluuttoja. Hyväksytään myös paljon kansainvälisiä optioita, kuten Alipay ja Giropay.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko AirVPN: ää?

Suosittelemme AirVPN: ää, mutta yhdellä vakavalla varoituksella: AirVPN ei ehdottomasti ole VPN aloittelijoille.

Itse asiassa, kun puhutaan VPN: ista, joita todella suosittelemme, AirVPN on todennäköisesti pelottavaisin ja epäystävällisin kaikista. Se on edelleen erittäin turvallinen ja tuottaa nopeat latausnopeudet, mutta varoita siitä, että tottuminen vie jonkin verran.

Vaihtoehdot AirVPN: lle

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

Se on parhaiten pisteytetty VPN syystä: ExpressVPN tekee paljon asioita hyvin, mutta helppokäyttöisyys saattaa olla listan kärjessä. ExpressVPN on niin yksinkertainen, että kuka tahansa voi käyttää sitä - ja saat myös erinomaisen suorituskyvyn samalla. Lue ExpressVPN-arvostelu

CyberGhost-logo

CyberGhost

Jos suoratoisto on tärkeä sinulle, sinun ei pitäisi ladata AirVPN: tä. CyberGhost on paljon parempi vaihtoehto, koska sen käyttö on epäsäännöllistä Netflixiin, BBC iPlayeriin ja muihin. Lue CyberGhost-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me