Avira on tunnettu virustorjuntaohjelmistostaan, mutta se uskalsi VPN-verkkoihin vuonna 2016 ottamalla käyttöön Avira Phantom VPN.

Tämä itse julistettu “erittäin turvallinen” VPN-palvelu on saanut aiemmin erilaisia ​​arvosteluja, mutta haluamme tosiasiallisesti tietää:

 • Onko Avira Phantom VPN turvallinen?
 • Onko se hyvä torrentia?
 • Toimiiko Avira VPN Kiinassa?
 • Avaauko se Netflixin??
 • Onko Avira Phantomista ilmainen versio??

Vastaamme näihin tärkeisiin kysymyksiin, samoin kuin moniin muihin, perusteellisessa katsauksessa Aviran VPN-palveluun.

Contents

Yleiskatsaus

Avira Phantom Pros & Haittoja

Plussat

 1. Kohtalaisen nopea saman maan nopeus
 2. Monet palvelimet sallivat torrentin
 3. Suojaus DNS-vuotoilta
 4. Yksinkertaiset, virtaviivaiset VPN-sovellukset
 5. Yhdistä turvallisesti 25 maahan

Haittoja

 1. Ei pääsyä Netflixiin tai BBC iPlayeriin
 2. Pieni VPN-palvelinverkko
 3. Erittäin rajallinen asiakastuki
 4. Sovelluksista puuttuvat lisäasetukset

Avira Phantom Key -yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

73Mbps
Nimetön palvelimen käyttöä koskevat tiedot
Ei
Saksa (14 silmän jäsen)
Ei julkistettu
34
Ei
rajoitetut
Ei
24/7 Live Chat
6,50 dollaria kuukaudessa yli 12 kuukautta
Avira.com

Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä todella ajattelimme, aloittamalla käytännöllisten VPN-nopeustestausten tuloksista.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Avira Phantom?

Avira perustettiin vuonna 2006, mutta sen virustorjuntaohjelmiston kehitti edeltäjä H + BEDV Datentechnik GmbH jo vuonna 1986. Avira toi markkinoille Avira Phantom VPN: n vuonna 2016.

Aviran pääkonttori sijaitsee Tettnangissa, Saksassa, ”Bodenjärven rannalla”. Aviralla on myös toimistot Kiinassa, Alankomaissa, Romaniassa ja Yhdysvalloissa..

Yleensä Saksa ei olisi VPN-palvelulle ihanteellinen lainkäyttöalue, koska se kuuluu EU: n tietojen säilyttämistä koskevan lain soveltamisalaan ja on myös osa 14 Eyes-tiedustelunjako-allianssia. Avira Phantomin hyvin vähäinen kirjauskäytäntö tarkoittaa kuitenkin, että tämä ei ole liian suuri huolenaihe.

Avira toteaa myös tietosuojakäytännössään, että se noudattaa viranomaisten tietopyyntöjä, mutta se ei voi luovuttaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, koska se ei tallenna mitään.

Kirjauskäytäntö

Avira Phantom kirjaa vähäisen määrän yhteyden metatietoja varmistaakseen, että palvelu toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Ärsyttävästi ei Aviran verkkosivuston kotisivulla ole linkkiä tietosuojakäytäntöön.

Löysimme sen lopulta kaivannon jälkeen. Ainoat Avira Phantomin keräämät tiedot ovat:

 • Kulutettu kaistanleveys kokonaismäärä
 • Aika, jonka käyttäjä on online-tilassa
 • Onko tili ilmainen vai premium

Avira Phantom VPN ei kirjaa tai tarkkaile selaustehtäviäsi, IP-osoitteitasi tai VPN-palvelinta, johon olet muodostanut yhteyden. Tämä tarkoittaa, ettei ole mahdollista seurata online-toimintaa takaisin sinulle..

Voit myös lähettää Aviralle diagnoositietosi tuoteparannusten avuksi. Tämä on kuitenkin täysin valinnaista ja voidaan poistaa käytöstä VPN-sovelluksen asetusvalikossa..

Nopeus & Luotettavuus

Melko nopea saman maan yhteyksissä

Avira Phantomin nopeudet ovat todella parantuneet viime kuukausina, varsinkin jos aiot muodostaa yhteyden palvelimeen samassa maassa kuin fyysinen sijaintisi.

Avira VPN kamppailee edelleen pitempiä matkoja, mutta ei kykene kilpailemaan nopeimpien VPN-palveluidemme kanssa yhteyksillä Isosta-Britanniasta Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Se on silti enemmän kuin tarpeeksi nopea useimmille päivittäisille käyttäjille, vaikka aiot käyttää VPN: ää useissa laitteissa samanaikaisesti.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen Avira Phantomin käyttöä:

 1. ladatambps

  97,18

 2. uploadmbps

  99,3

 3. Avira Phantom arvostelupingneiti

  2

Kun yhteys Avira Phantomiin:

 1. ladatambps

  73.13

 2. uploadmbps

  84.95

 3. Avira Phantom arvostelupingneiti

  4

Avira VPN: n latenssi oli yllättävän alhainen, joten siitä tuli vakaa valinta innokkaille pelaajille – rekisteröimme noin 4 ms: n viiveen yhteyden sen UK-palvelimeen (testaamme Lontoosta). Hyvät saman maan lähetysnopeudet tarkoittavat, ettei se ole myöskään huono torrentiaa varten.

  TunnelBear ilmainen arvostelu

Avira ei ole luotettavin VPN-palvelu, jota olemme nähneet – koimme silti hyvin vähän yhteyshäiriöitä ja nopeudet vaihtelivat enemmän testien välillä.

Yhdistäessämme eri puolilla maailmaa sijaitseviin paikkoihin Iso-Britanniasta, nämä ovat keskimääräisiä nopeuksia, joita koimme:

 • USA: 19Mbps (ladata) & 32Mbps (Upload)
 • Saksa: 64Mbps (ladata) & 33Mbps (Upload)
 • Singapore: 11Mbps (ladata) & 10Mbps (Upload)
 • Australia: 9mbps (ladata) & 11Mbps (Upload)

Tutustu nopeuden testausmenetelmäämme saadaksesi lisätietoja manuaalisten nopeustestausten sisääntuloista.

Palvelimen sijainnit

46 kaupunkia jakautuu 34 maahan

Maapallo, jossa sininen lippu34CountriesKuva kaupunkimaisemasta46CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä-IP-osoitteet

Avira VPN: llä on rajoitettu palvelinverkko, joka kattaa vain 34 maata.

Emme myöskään pystyneet selvittämään tarkalleen kuinka monta yksittäistä palvelinta ja IP-osoitetta Avira ylläpitää. Pyysimme Aviralta lisätietoja, mutta he kieltäytyivät paljastamasta mitään tarkempia yksityiskohtia. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että palvelimien ja IP-osoitteiden kokonaismäärä on pieni, mikä voi johtaa hitaampaan nopeuteen kiireisinä aikoina.

Avira VPN: n palvelinpeittokyky on paras Euroopassa, jonka osuus kaikista sijainneista on 24. Aasiassa on neljä palvelinpaikkaa (Hong Kong, Intia, Japani ja Singapore), mutta vain yksi Etelä-Amerikassa (Chile) ja lainkaan Afrikassa.

Ainoat kaksi maata, joissa valitaan kaupunkitaso, ovat Australia (Melbourne ja Sydney) ja Yhdysvallat. Yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat valita Avira Phantom -palvelimista 12 eri kaupungissa, mukaan lukien:

 • Atlanta
 • Chicago
 • Dallas
 • Las Vegas
 • Los Angeles
 • miami
 • New York City
 • Newark
 • feeniks
 • San Francisco
 • Seattle
 • Washington DC

On melko virkistävää nähdä tämä paljon kaupunkikohtainen valinta pienessä palvelinverkossa, mutta olisimme vaihtaneet tämän nähdäksesi Avira Phantomin palvelevan laajempaa valikoimaa maita.

suoratoisto & Torrenting

Ei hyvä suoratoistoon tai torrenttiin

Jos etsit nopeaa, yhdellä napsautuksella pääsyä tärkeimpiin suoratoistopalveluihin, Avira Phantom ei ole sinulle oikea VPN-palvelu.

Netflixiä ei ole voitu suoratoistaa jonkin aikaa Aviran yhdysvaltalaisista sijainneista jonkin aikaa, ja koska optimoituja suoratoistopalvelimia ei ole, on syytä odottaa nähdäko jokin näistä aloittaa uudelleen palvelun kanssa.

Tämä on sama juttu BBC iPlayerin kanssa, jonka Avira Phantomin ainoa brittiläinen palvelin ei ole koskaan pystynyt poistamaan estoa siitä lähtien, kun testimme Avira VPN -sovellusta kuukausia sitten.

Mutta vielä on kourallinen VPN-verkkoja, jotka toimivat luotettavasti BBC iPlayerin kanssa, jos tämä on sinulle tarjoaja.

Torrenting

On vaikea tietää, onko Avira Phantom hyvä valinta torrentia varten, koska sen verkkosivuilla ei ole tietoa P2P-toiminnasta.

Se näyttää riippuvan sen maan laeista, jossa VPN-palvelin sijaitsee.

Aviran minimaalinen kirjauskäytäntö ja VPN-tappokytkin ovat kuitenkin pluspisteitä P2P-toiminnalle.

Ennen kuin Avira tarjoaa luettelon P2P-ystävällisistä palvelimista, suosittelemme käyttämään jotakin näistä VPN-verkoista torrentia varten.

Censenssin ohittaminen

Ei toimi käyttäjille Kiinassa

Verkkofoorumien kommenttien perusteella näyttää siltä, ​​että Avira Phantom VPN ei toimi Kiinassa eikä ole ollut tehokas ratkaisu maassa jo kauan sitten.

Kuvakaappaus Avira Phantomin käyttäjäfoorumien kommentista

Aviralla ei ole vain ylimääräisiä hämärtämistyökaluja VPN-yhteyden piilottamiseksi, mutta sovellukset käyttävät myös OpenVPN-protokollaa, jonka sensuurit voivat tunnistaa ja estää erittäin helpoksi, etenkin kun otetaan huomioon Kiinan VPN-palveluntarjoajien harjoittamaton torjunta..

Emme myöskään voi suositella Avira Phantomia muille korkean sensuurin maille, kuten Turkille tai Iranille, koska siinä ei ole edistyneitä tietosuojaominaisuuksia. Sen erittäin rajallinen VPN-palvelinverkko tarkoittaa, että kärsit todennäköisesti myös hitaasta nopeudesta.

  Yksityisen tunnelin arvostelu

Platforms & Laitteet

Yhteensopiva kaikkien tärkeimpien alustojen kanssa – mutta ei reitittimien kanssa

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroid

Avira Phantom tarjoaa tavallisen valikoiman räätälöityjä VPN-sovelluksia eri laitteille, mukaan lukien:

 • Microsoft Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android

Toisin kuin monet muut VPN-palvelut, Avira ei ole yhteensopiva minkään reitittimen kanssa, mikä tarkoittaa, että joudut lataamaan VPN-ohjelmiston jokaiselle laitteellesi.

Aviran avulla voit ainakin käyttää VPN: ää rajoittamattomassa määrässä laitteita samanaikaisesti.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

Avira Phantom -sovellusta ei voi käyttää pelikonsolissa tai suoratoistolaitteessa, koska se ei ole yhteensopiva minkään reitittimen mallin kanssa. Jos Smart TV toimii Android-käyttöjärjestelmässä, voit yrittää ladata Aviran Android-sovelluksen, mutta ei ole takuuta, että se toimii.

Ainoa toinen vaihtoehtosi olisi poikittaa takaisin VPN-yhteys toisesta Avira Phantom -sovellusta käyttävästä laitteesta, kuten kannettavasta tai älypuhelimesta..

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromi

Avira Phantom on hiljattain ottanut käyttöön selaimen laajennuksen Google Chromelle.

Toisin kuin useiden muiden VPN-palveluiden tarjoamat välityspalvelinlaajennukset, tämä on tosi VPN-laajennus, joka käyttää samaa salaustasoa (AES-256) kuin työpöytäohjelma.

Jos olet Firefox-käyttäjä, miksi et näe sen sijaan suositeltuja VPN-lisäosaamme.

Se on hieno IP-osoitteesi peittämiseen, mutta valitettavasti se ei ole täydellinen korjaus työpöydän VPN-sovellukselle, koska siinä ei ole mitään edistyneimmistä tietosuojaominaisuuksista (kuten VPN-tappauskytkin).

salaus & turvallisuus

Suojattu VPN-palvelu, josta puuttuvat lisäasetukset

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

VPN-tappokytkin

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Vaikka Avira Phantom ei tarjoa yhtä paljon edistyneitä tietosuoja-asetuksia kuin jotkut huipputason VPN-palveluistamme, se pitää sinut silti turvassa verkossa.

Kaikki Avira Phantomin mukautetut VPN-sovellukset toimivat OpenVPN: ssä, turvallisimmassa yhteysprotokollassa, lukuun ottamatta iOS-laitteita, jotka käyttävät (edelleen erittäin turvallista) IKEv2: ta. Salaus kaikissa Aviran sovelluksissa tapahtuu ‘hävittämättömän’ salauksen AES-256 kautta.

Avira Phantomin VPN-tappokytkin on hyödyllinen ominaisuus, koska se suojaa IP-osoitettasi, jos VPN-yhteys katkeaa jostain syystä. Avira käyttää myös omia DNS-palvelimia sen sijaan, että vuokraa niitä kolmansilta osapuolilta, ja suojaa sinua myös DNS-vuotoilta.

Kuvakaappaus Aviran vuototestituloksista

Tulokset, jotka näimme selaimessa.com, kun olimme yhteydessä Avira Phantomin yhdysvaltalaiseen palvelimeen

Jos etsit tonnia konfiguroitavia asetuksia, sinun on parempi tarkastella VPN-palveluita, kuten TorGuard tai Astrill, mutta jokapäiväisten käyttäjien tulisi löytää tarpeet Avira Phantomin vastaamana..

Helppokäyttöisyys

Sotkuisia sovelluksia, joissa on joitain käytettävyysvirheitä

Miten asentaa & Avira Phantomin perustaminen

 • Näyttökuva Windows-sovelluksen latauspainikkeesta Avira Phantomin verkkosivustolla

  Voit ladata Avira Phantomin kirjautumalla sisään tiliisi ja napsauttamalla asennuspainiketta.

 • Kuvakaappaus Avira Phantomin latausten etenemispalkista

  Ohjelmiston lataamisen aikana Avira tarjoaa hyödyllisen muistutuksen siitä, että voit asentaa sen useille laitteille.

 • Kuvakaappaus Avira Phantomin Windows-sovelluksen asennustoiminnosta

  Voit avata Avira-sovelluksen nähdäksesi asennuksen etenemisen.

 • Kuvakaappaus valmiista Avira Phantom Windows -asennuksesta

  Kun asennus on valmis, napsauta vain painiketta avataksesi Avira-sovelluksen ja olet valmis lähtemään.

 • Kuvakaappaus Avira Phantomin pääruudusta Windows-sovelluksessa

  Avira Phantom -pääikkuna on erittäin yksinkertainen ja pieni. Vain ilmaisiin tileihin sovellettava tietokatto on rajoittamaton.

 • Kuvakaappaus siitä, miltä Avira Phantom Windows -sovellus näyttää, kun olet yhteydessä

  Yhdistetty näkymä Phantomilla on myös hyvin yksinkertainen logon muuttuessa vihreäksi yhteyden muodostuessa.

 • Kuvakaappaus Avira Phantomin asetussivulta Windows-sovelluksessa

  Avira Phantom VPN -asetukset ovat erittäin perustiedot, kun killswitch on ainoa huomautus.

 • Kuvakaappaus Avira Connect -liittymästä

  Avira Phantom VPN on osa tuotepakettia, joka sisältää hienon ilmaisen virustorjuntaohjelman, jota kaikkia hallitaan Avira Connect -rajapinnan kautta.

Avira Phantom on hyvin yksinkertainen yhden painikkeen VPN, joka on melkein identtinen sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. Aviran pääruudussa näkyy vain päälle / pois-painike ja nykyinen virtuaalinen sijaintisi – haluaisimme nähdä täällä lisää yhteydetietoja.

  YksityinenVPN-arvostelu

Avira putoaa todella edistyneiden ominaisuuksien suhteen – tai pikemminkin sen puuttuessa niistä.

VPN-tappokytkimen ja luotettavien WiFi-verkkojen automaattisen suojaamisen lisäksi ei ole ylimääräisiä asetuksia, mikä asettaa Aviran kilpailijoiden taakse konfiguroitavien asetusten suhteen.

Avira Phantom -sovelluksista puuttuu myös protokollavaihtoehtoja, eivätkä ne edes ilmoita käyttämäsi protokollaa. Jos emme tienneet, että Phantom perustuu OpenVPN: ään, jonka Avira vahvisti meille, emme olisi kovin varmoja sen turvallisuudesta.

Jos etsit VPN: ää, jolla on siistit ja saatavissa olevat ohjelmistot, Avira on loistava valinta. Jos haluat valita paljon edistyneitä ominaisuuksia, kannattaa kuitenkin etsiä muualta.

Asiakaspalvelu

24/7 -keskustelu vie rajalliset resurssit

Sähköposti

Verkkoresurssit

Joo
Joo

Valitettavasti Avira Phantom rajoittaa henkilökohtaisen asiakastuen vain maksaville käyttäjille, mikä tarkoittaa, että ilmaiset käyttäjät tai potentiaaliset asiakkaat eivät voi hyödyntää niitä. Onneksi sähköpostiviestit olivat nopeita ja ammattitaitoisia, vaikka yrityskäytäntö ei selvästikään paljasta liikaa yksityiskohtia Aviran VPN-palvelinverkosta..

Aviran verkkosivuston tietokanta on melko rajallinen, ja pääominaisuus on luettelo muutamasta yksinkertaisesta UKK: sta. Meidän on kuitenkin myönnettävä, että kun tuote on tämä yksinkertainen, luotavien resurssien määrää on rajoitettu.

Kuvakaappaus Aviran verkkosivuston video-oppaista

Avira on äskettäin esitellyt sivustolle kourallisen video-oppaita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ja informatiivisia. ‘Chat-bot’ on uusi Aviran viimeaikainen lisäys, mutta kaikki, jonka se koskaan tuntui tekevän, oli ohjata meidät usein kysyttyihin kysymyksiin tai kehottaa meitä jättämään viesti asiakastukitiimille..

hinnoittelu & tarjoukset

Pisin suunnitelma on erinomainen vastine rahalle

Avira Phantom -kuponi

Avira Phantom -hinnasuunnitelma

Avira Phantom tarjoaa vain kaksi erilaista vakiohintasuunnitelmaa – ne molemmat tarjoavat samat ominaisuudet, mutta mitä kauemmin kirjaudut, sitä vähemmän maksat kuukausittain.

Yksi kuukausi on kallein vaihtoehto 10 dollarilla, ja se alennetaan 35 prosentilla kohtuulliseen 6,50 dollariin, jos sitoudut 12 kuukauden suunnitelmaan.

Se tarjoaa myös vain mobiililaitteille suunnatun paketin, jonka hinta on 5,99 dollaria kuukaudessa.

 1. Kuukausittain

  US $ 10 / mo

  Laskutetaan 10,00 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 6,50 / kk

  78,00 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 38%

Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Avira tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun niille, jotka eivät ole tyytyväisiä ostoon, tai 14 päivän kuukausittaisille tilaajille. Tämä on aito ‘ei kysyttävää’ -takuu ilman rajoituksia tai oikeudenmukaista käyttöä koskevia käytäntöjä. Ota vain yhteys Cleverbridgeen (Aviran laskutuskumppani) ja se käsittelee hyvityksesi.

Jos et halua sitoutua maksulliseen suunnitelmaan heti, Avira Phantom tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, jota voit käyttää niin kauan kuin haluat. Tämä antaa sinulle kuvan siitä, millainen Avira on, mutta sinun on rajoitettu kuukausittaiseen tiedonsiirtorajaan, joka on 500 Mt, ja unohdat jotkut tärkeimmät tietosuojaominaisuudet..

Rakastamme sitä, että sinun ei tarvitse toimittaa henkilökohtaisia ​​tietoja ilmaisen palvelun käyttämiseksi, mutta Avira tarjoaa kaksinkertaistaa kuukausittaisen tietosi, jos annat sähköpostiosoitteesi.

Avira Phantom ei tarjoa kovin suurta valikoimaa maksutapoja, etenkin verrattuna ylimmän tason VPN-palveluntarjoajiin. Se hyväksyy useimmat tärkeimmät luotto- ja pankkikortit sekä PayPalin, mutta ei ole vaihtoehtoa maksaa kryptovaluutoilla tai kansainvälisillä menetelmillä..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me