Betternetin hymyilevä kilpi voi näyttää viattomalta ja kutsuvalta, mutta voidaanko tähän ilmaiseen VPN-palveluun todella luottaa?

Betternet-verkkosivuston mukaan miljoonat käyttäjät tekevät jo, mutta emme koskaan ota käyttäjien määrää osoituksena laadusta tai turvallisuudesta. Sen sijaan otamme asiat omaan käsiimme.

Olemme kokeilleet tämän ilmaisen VPN-palvelun kaikkia näkökohtia antaaksesi sinulle vastaukset polttavimpiin kysymyksiisi:

 • Onko Betternet ilmainen VPN-turvallinen?
 • Kuinka nopea se on?
 • Voitko katsoa Netflixiä Betternetin kanssa?
 • Kuka on Betternet VPN: n takana?
 • Salliiko Betternet Free torrentin?

Olemme vastanneet myös joukolle muita tärkeitä kysymyksiä, mutta ennen kuin päästymään typerään raikkaaseen, tässä on erittely Betternetin hyvistä ja (enimmäkseen) huonoista kohdista:

Yleiskatsaus

Betternet ilmaiset plussat & Haittoja

Plussat

 1. Mukautettuja VPN-sovelluksia on erittäin helppo käyttää

Haittoja

 1. Puuttuvat perusturvaominaisuudet, kuten VPN-tappokytkin
 2. Vain yksi VPN-palvelimen sijainti (Yhdysvallat)
 3. Luotettavat nopeudet
 4. Luotettava suoratoistoon
 5. DNS, WebRTC vuotaa & aiemmat haittaohjelmaongelmat
 6. Ei asiakastukea ilmaisille käyttäjille

Betternetin ilmaisen avaimen yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Virallinen nettisivu

7Mbps
Jotkut käyttäjälokit
Joo
Yhdysvallat (viiden silmän jäsen)
Ei julkistettu
Ei julkistettu
1
Ei
Rajoittamaton
Ei
Vain verkkoresurssit
Betternet.co

Ne ovat mielestämme tärkeimpiä tekijöitä - Aloittakaamme nyt Betternet-katsauksemme syvällisemmällä tutustumisella yrityksen taustaan ​​ja siihen, kuinka paljon se kirjaa käyttäjiä varten.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Betternet Free?

Betternet (yrityksen nimi: Betternet LLC Inc.) on osa Pango-konsernia (aiemmin tunnettu nimellä AnchorFree), joka myös omistaa joukon muita VPN-palveluita:

 • Hexatech
 • Hotspot-kilpi
 • TouchVPN
 • Yhteydessä oleva VPN
 • VPN360

Kaikilla Pango VPN -tuotteilla on sama tietosuoja- ja kirjauskäytäntö, mutta ryhmä ei ole toiminut sujuvimmin viime vuosina.

Erityisesti Hotspot Shield on sulautunut erilaisiin kiistoihin, joihin sisältyy väitteitä tytäryhtiölinkkien lisäämisestä käyttäjien vapaaseen liikenteeseen, IP-osoitteiden luokittelematta jättämistä henkilökohtaisiksi tiedoiksi, sekä haavoittuvuudesta, jonka ansiosta hakkerit ja snoopperit pystyivät näkemään käyttäjien todellisen sijainnin heidän langattoman verkon nimen kautta.

Vaikka väitteissä ei mainittu Betternetiä, on syytä muistaa, että Betternet käyttää samaa tietosuojakäytäntöä, omaa VPN-protokollan tekniikkaa ja infrastruktuuria kuin Hotspot Shield.

Nämä ongelmat on sittemmin ratkaistu ja Pango-tietosuojakäytäntö kirjoitettu uudelleen, mutta se varmasti vahingoitti luottamusta yritykseen tuolloin.

Betternet ei ole kuitenkaan päässyt kaikkiin kiistoihin - äskettäinen VPN-verkkoja käsittelevä akateeminen raportti on paljastanut, että Betternetin Android-sovellus oli täynnä haittaohjelmia ja upotettuja seurantakirjastoja. Betternet ei ole puhunut tästä julkisesti.

Betternetin lainkäyttövalta ei myöskään tee asioista paljon parempia.

Betternet LLC Inc. on perustettu Kaliforniassa, USA: ssa, joka on osa Five-Eyes-kansainvälistä tiedustelutietojen jakamisryhmää ja johon kohdistuu tunkeilevia valvontalakeja..

Jos et ole varma siitä, mikä tekee hyvää VPN-lainkäyttövaltaa, ja onko sinun turvasi, voit lukea lisää täältä.

Kirjauskäytäntö

Betternet kirjaa melko paljon tietoa käyttäjistään:

 • Alkuperäinen IP-osoite - salattu ja valvottu vain VPN-istunnon ajan, sitten poistettu.
 • Arvioitu maantieteellinen sijainti ja Internet-palveluntarjoaja - johdettu IP-osoitteestasi ja jaettu kolmansien osapuolten mainostajille.
 • VPN-yhteyden aikaleimat - valvoa, tukea ja optimoida VPN-palveluita, joita säilytetään kolme vuotta.
 • Kaistanleveys kulutetaan käyttäjää kohti, istuntoa kohti - valvoa, tukea ja optimoida VPN-palveluita, joita säilytetään kolme vuotta.
 • Laitekohtaiset tiedot - laitteen tunnus, käyttöjärjestelmän versio ja laitteistomalli. Näitä ei liitetä VPN-selaustoimintaan, mutta niiden avulla Betternet voi erottaa eri käyttäjät, koska rekisteröinti ei ole välttämätöntä.
 • Ei-henkilökohtaiset lokit verkkotunnuksista (ei täydellisistä URL-osoitteista), joissa käyttäjät käyvät - mutta ei yhdessä minkään henkilön kanssa, joka tunnistaa yksilön. Ne yhdistetään kuukausittain.

Vaikka tämä näyttää ensi silmäyksellä melko huolestuttavalta, Pango vakuuttaa Betternetin käyttäjille, että lokista huolimatta se ei voi yhdistää mitään selaustoimintoa yksittäisiin VPN-käyttäjiin.

Pangon kirjauskäytännössä todetaan myös, että vaikka mainokset tukevat ilmaisia ​​tuotteita, niitä ei mukauteta käyttäjän VPN-selaustoiminnan perusteella.

Tietosuojakäytäntö päättyy sanomalla:

"Vaikka valtion virasto fyysisesti tarttuisi yhteen VPN-palvelimistamme ja onnistuneesti rikkoisi levyjen salauksen näillä palvelimilla, he eivät löytäisi lokitietoja tai tietoja, jotka paljastaisivat sitä, mitä yksittäinen käyttäjä selaa, katselee tai tekee verkossa VPN-yhteyden kautta .”

Se ei ole lukemamme pahin ilmainen VPN-kirjauskäytäntö, mutta yksityisiä vaihtoehtoja on saatavana paljon enemmän.

Katso luettelo parhaista ilmaisista VPN-palveluista yksityisimpiin ja turvallisimpiin ilmaisiin VPN-palveluihin.

Android-sovellus näyttää mahdollistavan enemmän käytön seurantaa, joten suosittelemme, että et lataa sitä.

Kun yrität muodostaa yhteyden VPN-verkkoon, sinun on ensin otettava puhelimessa käyttöön asetus, jonka avulla sovellus voi "seurata mitä muita sovelluksia käytät ja kuinka usein ja tunnistaa palveluntarjoajasi, kieliasetukset ja muut käytötiedot".

Nopeus & Luotettavuus

Luotettavat nopeudet

Aluksi uskomme, että Betternet oli yksi nopeimmista ilmaisista VPN: eistä, mutta olimme väärässä.

Alkuperäisten nopeustesteidemme aikana VPN saavutti lähes 80Mbps latausnopeuden - vain 20%: n pudotus normaalista Internet-nopeudesta.

Se on todella nopea ottaen huomioon etäisyys meistä (Isossa-Britanniassa) VPN-palvelimeen (Yhdysvalloissa).

Mutta noin tunnin testauksen jälkeen nopeudet laskivat dramaattisesti.

Toisen kierrosnopeuden aikana Betternet ei onnistunut saavuttamaan edes 10Mbps alas. Se ei ole ollenkaan hyvä.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Yhdysvaltain testipalvelimeen.

Ennen Betternet Free -sovelluksen käyttöä:

 1. ladatambps

  97,59

 2. uploadmbps

  90,87

 3. Betternet ilmainen arvostelupingneiti

  3

Kun olet yhteydessä Betternet Free: iin:

 1. ladatambps

  6.71

 2. uploadmbps

  26.1

 3. Betternet ilmainen arvostelupingneiti

  85

Tämä saa meidät uskomaan, että VPN kuristaa (tarkoituksella hidastaa) käyttäjien vapaata nopeutta. Itse asiassa sovelluksessa on painike, jonka nimi on "Yhdistä nopeammin", joka tuo esiin premium-tilausvaihtoehdot.

Lähetykset ja pingiajat olivat yhtä huonoja toisen kerran, kun testimme, joten tämä ei ole hyvä VPN-valinta faneille, torrentereille tai pelaajille.

Jotkut VPN-verkot tarjoavat hyviä nopeuksia ilmaisille käyttäjille, kuten Hide.me, mutta jos haluat parhaat nopeudet, joudut maksamaan siitä.

Katso täällä nopeimmat testaamasi VPN: t.

Palvelimen sijainnit

Vain yksi ilmainen palvelinpaikka - se on Yhdysvalloissa

Maapallo, jossa sininen lippu1CountriesKuva kaupunkimaisemasta1CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästäJulkaisematon määrä IP-osoitteita

Betternetin ilmainen VPN rajoittaa käyttäjän vain yhteen maahan: Yhdysvaltoihin.

Se voi olla hienoa, jos kyseessä on vain yhdysvaltalainen sisältö, johon tarvitset käyttöoikeutta, mutta jos ei, sinun on kokeiltava toista VPN-verkkoa, jolla on enemmän vaihtoehtoja.

Esimerkiksi TunnelBearilla on ilmainen suunnitelma palvelimilla 22 maassa - maksetut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat yleensä enemmän.

Huomaa vain, että Betternet ei salli sinun valita tiettyä osavaltiota tai kaupunkia Yhdysvalloissa.

Jos päivität Betternetin premium-tilaukseen, voit käyttää 72 maata ja 26 Yhdysvaltain kaupunkia.

Se maksaa 11,99 dollaria kuukaudessa tai 2,99 dollaria kuukaudessa, jos tilaat vuotuisen suunnitelman ja voit käyttää palvelua jopa viidessä laitteessa kerralla.

suoratoisto & Torrenting

Vapaat käyttäjät eivät voi katsella Netflixiä, BitTorrent on estetty

Betternetin epäluotettavien nopeuksien lisäksi ilmainen sovellus ei toimi luotettavasti suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa.

Olemme pystyneet katsomaan Netflix-ohjelmia satunnaisesti, mutta se on melkein aina estetty, ja se tuo esiin tutun välityspalvelimen virhesanoman:

Näyttökuva Netflix -virhesanomasta

Netflix ja muut suoratoistosivustot estävät aktiivisesti VPN-liikennettä, ja useimmat ilmaiset VPN: t eivät vie resursseja kiertääkseen lohkoja.

Ei ole ilmaisia ​​UK-palvelimia, joten se on mahdoton katsella BBC iPlayer -sovellusta, joka vaatii brittiläisen IP-osoitteen.

Jos tarvitset suoratoistoa varten VPN: ää, tutustu erityiseen oppaaseemme - joudut kuitenkin maksamaan palveluista.

Torrenting

Vaikka Betternetin UKK: ssa todetaan, että se tukee tällä hetkellä torrentia Windows-, Mac-, Android- ja iOS-laitteissa, se ei ole ihanteellinen VPN P2P-käyttäjille.

Ensinnäkin epäluotettavista nopeuksista tulee nopeasti vaivaa, etenkin jos olet kaukana Yhdysvaltojen ilmaisista VPN-palvelimista.

Toiseksi, Betternetin kirjauskäytäntö ja VPN-tappokytkimen puute eivät tee siitä turvallisinta VPN: tä torrentialle.

Jos P2P on prioriteettisi, katso seuraavaksi kirjoittamasi oppaita:

 • Paras VPN torrentingille
 • Paras ilmainen VPN torrentia varten

Censenssin ohittaminen

Ei hyvä Kiinalle tai muille korkean sensuurin maille

Jos tarvitset VPN: ää sensuurin kiertämiseksi Kiinassa, Betternetin ei ehdottomasti pitäisi olla ensimmäinen valinta (tai edes 20-vuotias ...).

Ilmaisena käyttäjänä voit muodostaa yhteyden vain Yhdysvaltojen VPN-palvelimiin, mikä vähentäisi nopeuttasi.

Betternetissä ei ole myöskään ylimääräisiä hämärtämistyökaluja aggressiivisten kiinalaisten palomuurien estämiseksi, joten et todennäköisesti edes pysty muodostamaan yhteyttä.

Suurin osa ilmaisista VPN-verkoista ei sovellu työskentelemään Kiinassa tai muissa korkean sensuurin maissa, kuten Iranissa ja Arabiemiirikunnissa.

Täältä saat selville, mitkä VPN: t toimivat Kiinassa.

Platforms & Laitteet

Peruspöytä & mobiilisovellukset sekä selaimen laajennukset

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroid

Betternetin mukana tulevat mukautetut VPN-sovellukset:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • Android
 • iOS

Et voi käyttää sitä Linuxille, reitittimille tai muille laitteille, kuten pelikonsolille tai suoratoistolaatikoille (kuten Amazon Fire TV).

Betternet ei myöskään salli manuaalista määritystä, joten valmiit sovellukset ovat kaikki mitä saat.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromi

Betternet toimitetaan Google Chromen selainlaajennuksella, mutta Mozilla Firefox-, Safari- tai Opera-lisäosia ei ole saatavana..

Vaikka Chrome-laajennus salaa selainliikenteen, sinun tulee ottaa huomioon, että kaikki muut selaimesi ulkopuolella olevat sovellukset jäävät suojaamattomiksi.

Toisin kuin pääpöytä- ja mobiili-VPN-sovellukset, selainlaajennuksen avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin useissa maissa:

 • Kanada
 • Saksa
 • Alankomaat
 • Venäjä

Älä kuitenkaan kiireytä lataamaan Chrome-laajennusta sen takia.

Löysimme sen kärsivän kaksi erityyppistä tietoturvavirhettä: WebRTC-vuodot ja DNS-vuodot.

Kuvakaappaus Betternetin vuototestituloksista

Yhdistimme palvelimeen Hollannissa, mutta Betternetin Chrome-selainlaajennus vuoti sekä WebRTC- että DNS-pyyntöjä.

WebRTC-vuodot paljastavat todellisen IP-osoitteesi, ja DNS-vuodot tarkoittavat, että Internet-palveluntarjoajasi (ja kuka tahansa, joka haistaa liikennettä sinun ja DNS-palveluntarjoajan välillä) näkee kaikki verkkosivustosi, joissa olet käymässä.

Ei hyvä.

Jos haluat lisätietoja VPN-vuodoista, voit lukea kattavan oppaan täältä.

salaus & turvallisuus

Omistettu protokolla eikä VPN-tappokytkintä

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

patentoitu

AES-128

AES-256

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Koska Betternet on osa Pango-ryhmää, se käyttää samaa VPN-protokollaa kuin muut ryhmän VPN: t: Catapult Hydra.

Protokollasta ei kuitenkaan ole teknisiä tietoja.

Usein kysytyt kysymykset vakuuttavat meille, että Catapult Hydra ei vaikuta turvallisuuteen:

"On tärkeätä huomata, että oma protokollimme on keskittynyt vain VPN-tiedonsiirron suorituskykyyn, samalla kun käytetään vakiosalausta täydellisen eteenpäin salaisuuden avulla."

Betternet käyttää AES-128- ja AES-256-salauksia liikenteen salaamiseen, jälkimmäistä pidetään liiketoiminnan parhaana.

Mutta siinä positiiviset päättyvät.

Mukana ei ole mitään tietoturvallisuuksia - edes VPN-tappokytkintä, joka suojaa tietojasi, jos VPN-yhteys äkillisesti putoaa. Pidämme tappaa kytkimet olennainen.

Kuvakaappaus Betternetin asetusvalikosta

Sitten on haittaohjelma, jonka tutkijat löysivät Android-sovelluksesta (puhuimme tästä Kuka on Betternet? -Osiossa).

Löysimme myös jotain erikoista, kun katselimme Betternet-sovelluksia.

Asetusvalikossa on ominaisuus nimeltä Estä IP-vuotamiset, joka on päällä oletuksena.

Koska VPN: n tarkoituksena on peittää oikea IP-osoitteesi ja estää henkilökohtaisten tietojen paljastaminen, emme näe miksi tämä on välttämätön ominaisuus.

Älä kuitenkaan missään tapauksessa kytke sitä pois päältä, koska kun teet Betternetin, altistat DNS-pyynnöt Internet-palveluntarjoajallesi. Kun se otettiin käyttöön, meillä ei ollut vuotoja.

Kuvakaappaus Betternetin vuototestituloksista

Tässä on Betternetin vuototestitulokset, kun ne on kytketty yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Ei ole vuotoja.

Betternet sisältää verkkotunnuksen sallittujen luetteloiden, jotta voit reitittää valittuja verkkosivustoja VPN-tunnelin ulkopuolelle, mutta tämä ei korva perustietoturvatyökalujen puutetta.

Helppokäyttöisyys

Nopea ja helppo asentaa, erittäin yksinkertaiset sovellukset

Miten asentaa & Asenna Betternet ilmaiseksi

 • Näyttökuva Betternetin latauspainikkeesta

  Siirry Betternetin verkkosivuille ja napsauta 'Get Betternet Now' ladataksesi ohjelmisto.

 • Kuvakaappaus Betternet-asennusvelhoista

  Lue Betternetin käyttöehdot ja asenna ohjelmisto napsauttamalla Asenna.

 • Kuvakaappaus Betternet-asennustoiminnosta

  Viimeistele asennus napsauttamalla Valmis. Sovellukseen ei tarvitse kirjautua.

 • Näyttökuva Betternetistä, kun yhteys on muodostettu

  Tässä on päänäyttö, kun Betternet VPN on kytketty. Se on hyvin yksinkertaista, ja yhteydestäsi on vain vähän tietoa.

 • Kuvakaappaus sovelluksen Betternet-virtuaalipaikoista

  Kun napsautat Valitse virtuaalinen sijainti, näet luettelon palvelimien sijainneista. Mikään näistä ei ole ilmaisten käyttäjien käytettävissä ja jos napsautat yhtä heistä, Betternet kehottaa sinua päivittämään Premium-suunnitelmaan..

 • Kuvakaappaus Betternetin asetusvalikosta

  Betternetin asetusvalikko on erittäin rajallinen. Pidä Estä IP-vuoto -ominaisuus käytössä.

Betternetin räätälöityjä VPN-sovelluksia tietokoneille ja mobiililaitteille on todella helppo asentaa ja käyttää.

Asia ladataan asiaankuuluva tiedosto verkkosivustolta, napsautetaan muutamaa asennuskehotusta ja napsautetaan Yhdistä-painiketta..

Asetuksia, joita pelata, ei todellakaan ole.

Virtuaalinen sijaintiluettelo on vähän harhaanjohtava, koska ilmaiset käyttäjät eivät voi käyttää yhtäkään niistä. Jos napsautat yhtä, sovellus kehottaa sinua päivittämään maksetun suunnitelman.

Asetusvalikossa voit valita 'muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti' tai muodostaa yhteyden vain 'vaarallisissa WiFi-yhteyspisteissä'.

Käytettävissä on myös Estä IP-vuotaminen -asetus, jota suosittelemme jätämään ilmeisistä syistä.

Selaimen laajennukset

Kuvakaappaus Betternetin selainlaajennuksesta

Google Chromen Betternet-selainlaajennus on helppo asentaa.

Napsauta vain Chromen verkkokauppaa Betternetin verkkosivustolla ja napsauta Lisää Chromeen sivun oikeassa yläkulmassa..

Sinun on hyväksyttävä käyttöoikeudet, ennen kuin voit lisätä laajennuksen selaimeesi.

Betternetin laajennus on yhtä helppo käyttää kuin työpöytäsovellus. Siellä on kytkentäpainike ja luettelo palvelinpaikoista, joista valita - siinä on melko paljon.

Kaikki mitä sanoi, me älä suosittele lataamalla laajennus, koska se vuotaa WebRTC- ja DNS-pyyntöjä ja asettaa henkilökohtaiset tietosi vaaraan.

Asiakaspalvelu

Jotkut usein kysytyt kysymykset verkkosivustolla, ei sähköpostituki

Verkkoresurssit

Joo

Betternet ei tarjoa asiakastukea ilmaisille käyttäjille ohjekeskuksen ulkopuolella, joka sisältää joitain peruskysymyksiä ja vianetsintävinkkejä.

Se on melko hyvin järjestetty, ja siinä on osia jokaisesta tuetusta laitteesta, mutta jotkut UKK: sta ovat vanhentuneita ja sisältävät vääriä tietoja.

Vaikka verkkosivuston UKK osoittaa, että ilmaiset käyttäjät saavat vain 500 Mt ilmaista dataa päivässä, tämä ei oikeastaan ​​näytä olevan tilanne. Käytimme Betternetiä useissa nopeustesteissä, streaming-testeissä ja muissa osuuksissa lyömättä korkkia.

Jos yrität sähköpostitse tukea ilman premium-tilausta, saat lyhyen vastauksen sanomalla: "Anteeksi, mutta emme voi vastata henkilökohtaisesti."

Jos sinulla on ongelmia, olet melko yksin.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko Betternet ilmaiseksi?

Ei lainkaan. Betternet ei ole erityisen turvallinen tai yksityinen VPN-palvelu, puhumattakaan luotettavasta.

Nopeuksemme kuristettiin tunnin sisällä käytöstä, ja voit muodostaa yhteyden vain yhteen palvelinpaikkaan (Yhdysvallat).

Betternetin Google Chromen selainlaajennus on erityisen huono, kärsivät DNS-vuotojen lisäksi myös WebRTC-vuodoista. Sitä on ehdottomasti vältettävä.

Vaihtoehdot Betternet Free -palveluun

ProtonVPN-logo maisema

ProtonVPN ilmainen

Jos etsit toista ilmaista VPN-verkkoa, jolla ei ole rajoittamatonta tietoa, ProtonVPN on loistava valinta. Se on turvallinen, turvallinen ja yksityinen. Valittavana on kolme sijaintia ja myös nopeudet ovat melko nopeita. Lue ProtonVPN ilmainen arvostelu

Windscribe ilmainen logo

Windscribe ilmaiseksi

Vaikka Windscribe rajoittaa käyttäjän tietojen tallentamisen 10 Gt: aan kuukaudessa, se tarjoaa palvelimia 10 eri maassa ja antaa mahdollisuuden porata myös kaupungin tason joissakin niistä. Voit myös Windscribe Free -sovelluksen avulla suojata P2P-liikennettä turvallisesti ja turvallisesti. Lue ilmainen arvostelu Windscribe

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me