Etsitkö turvallista, yksityistä internetyhteyttä? Sitten Hotspot Shield VPN on loistava valinta - tai niin sen verkkosivustolla olisi uskotko olevan.

Se on yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista, jolla on oletettavasti yli 650 miljoonaa asiakasta, mutta voidaanko Hotspot Shieldiin todella luottaa? Vai onko kyse vain yhdestä VPN: stä, joka ylikuormittaa ja alitulostaa?

Se oli kysymyksemme numero yksi, mutta ihmettelimme myös:

 • Onko Hotspot Shield turvallinen?
 • Onko se hyvä torrentia?
 • Onko se iPhonelle turvallinen VPN?
 • Mitä protokollaa Hotspot Shield käyttää?
 • Ja mikä tärkeintä, onko Hotspot Shield mitään hyvää?

Jos olet jotain meitä, niin sinulla on onnea - löydät vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin (ja enemmän) täältä puolueettomassa Hotspot Shield VPN -katsauksessa.

Saatat myös kysyä, onko Hotspot Shield ilmainen vai ei. On ilmainen versio - Hotspot Shield Basic -, mutta tämä sivu koskee ehdottomasti premium-versiota.

Voit lukea arvosteluamme Hotspot Shieldin ilmaisesta versiosta täältä.

Yleiskatsaus

Hotspot Shield Plussat & Haittoja

Plussat

 1. Vaikuttava latausnopeus
 2. Reaaliaikainen haittaohjelmasuojaus & IP / DNS / WebRTC ei vuota
 3. Tällä hetkellä työskentelee Netflixin kanssa, & torrenting
 4. Melko suuri VPN-palvelinverkko: 82 maata
 5. Käyttäjäystävälliset VPN-sovellukset suosituille laitteille

Haittoja

 1. Luotettamaton käytettäväksi Kiinassa
 2. Ei voida asentaa reitittimiin
 3. Catapult Hydra -protokolla ei ole riittävän läpinäkyvä
 4. Aiemmat kiistat ilmaisessa VPN-sovelluksessa
 5. Perustuu yksityisyyttä vahingoittamatta Yhdysvaltoihin

Hotspot-suojausnäppäimen yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

86Mbps
Jotkut käyttäjälokit
Ei
Yhdysvallat (viiden silmän jäsen)
3200+
3200+
82
Joo
Rajoittamaton
epäluotettava
24/7 Live Chat
2,99 dollaria kuukaudessa yli 36 kuukautta
Hotspotshield.com

Sillä voi olla ollut joitain tietosuojaongelmia aiemmin, mutta ei voida kiistää, että Hotspot Shield on suosittu syystä: se on erittäin, erittäin nopea VPN.

Voit lukea siitä lisää myöhemmin, mutta aloitetaan tämän VPN-palvelun taustalla.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Hotspot Shield?

Hotspot Shield, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, omistaa Pango (aikaisemmin AnchorFree).

Pango sijaitsee Yhdysvalloissa, jossa on häiritseviä yksityisyyttä koskevia lakeja ja joka on osa Five Eyes -sovelluksen jäsenyyttä.

Pango-ryhmä omistaa muutama erilainen VPN-sovellus, mukaan lukien Betternet, Hexatech ja TouchVPN.

Tammikuussa 2019 Hotspot Shield julkaisi vuotuisen avoimuusraporttinsa. Raportti näyttää Hotspot Shieldin tietopyyntöjen määrän, joka on saatu viranomaisilta ympäri maailmaa vuodesta 2016, ja ratkaisevan tärkeää, että Hotspot Shield koskaan luovuttanut mitään tietoja.

Kirjauskäytäntö

Hotspot Shield kirjaa enemmän kuin haluaisimme:

 • IP-osoitteesi - salattu, vain istunnon ajan, eikä sitä ole linkitetty toimintaan VPN: n käytön aikana.
 • Arvioitu maantieteellinen sijaintisi - johdettu IP-osoitteestasi ja jota käytetään yhteyden muodostamiseen lähimpään VPN-palvelimeen.
 • Yhteyden aikaleimat - käytetään VPN-palveluiden seuraamiseen, tukemiseen ja optimointiin, ja niitä säilytetään kolme vuotta.
 • Käytetty kaistanleveys käyttäjää kohti, istuntoa kohti - käytetään VPN-palveluiden seuraamiseen, tukemiseen ja optimointiin, ja niitä säilytetään kolme vuotta.
 • Laitekohtaiset tiedot, kuten laitetunnisteet, selaintyypit, laitetyypit ja asetukset, käyttöjärjestelmäversiot, matkapuhelin, langaton ja muut verkkotiedot (kuten Internet-palveluntarjoajan nimi, operaattorin nimi ja signaalin voimakkuus) ja sovelluksen versionumerot
 • Ei-henkilökohtaiset lokit (verkkotunnusten, ei tiettyjen URL-osoitteiden), joissa käydään Hotspot Shieldin VPN-palvelimia - nämä yhdistetään kuukausittain.

Vaikka tämä kuulostaa melko huolestuttavalta, Hotspot Shield vakuuttaa käyttäjille sanomalla:

"Vaikka valtion virasto fyysisesti tarttuisi yhteen VPN-palvelimistamme ja onnistuneesti rikkoisi levyjen salauksen näillä palvelimilla, he eivät löytäisi lokitietoja tai tietoja, jotka paljastaisivat sitä, mitä yksittäinen käyttäjä selaa, katselee tai tekee verkossa VPN-yhteyden kautta .”

Yhteysaikaleimoja voidaan kuitenkin käyttää - muiden datapisteiden rinnalla - todistaaksesi, että olet käynyt tietyllä verkkosivustolla. Tätä ei todennäköisesti tapahdu, mutta mieluummin Hotspot Shield ei kirjannut näitä tietoja kolme vuotta.

Jos olet kiinnostunut palveluntarjoajasta, joka ei mistään syystä pidä mitään lokkeja, suosittelemme tutustumaan Yksityisen Internet-pääsyn arvosteluun.

Vuonna 2017 Hotspot Shieldiä syytettiin epäreilusta ja vilpillisestä kaupankäynnistä - nämä väitetyt käytännöt koskivat vain sovelluksen ilmaista versiota, mutta se oli silti merkittävä luottamuksen loukkaaminen. Nämä käytännöt on sittemmin lopetettu, mutta pysyä turvallisella puolella kiinni Hotspot Shieldin maksamassa versiossa.

Nopeus & Luotettavuus

Yksi nopeimmista testaamistamme VPN-verkoista

Hotspot Shield on nopeimpia VPN-palveluntarjoajia, joita olemme nähneet.

Koimme vaikuttavia latausnopeuksia kaikilla testaamillamme Hotspot Shield VPN -palvelimilla, mutta kummallista kyllä, nopein VPN-palvelin ei ollut lähinnä fyysistä sijaintiamme (Yhdistynyt kuningaskunta), vaan toinen, joka sijaitsee lähellä olevassa maassa (Saksa).

Kannattaa testata muutama lähistöllä oleva VPN-palvelin parhaan nopeuden löytämiseksi.

Mutta riippumatta siitä, minkä palvelimen valitset, voit tehdä melkein kaiken mitä haluat tehdä verkossa Hotspot Shieldin kautta odottamatta - se on erityisen hyvä HD-suoratoistoon.

Katso nopeustestatuloksemme Hotspot Shield -sovelluksella:

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) saksalaiseen testipalvelimeen.

Ennen Hotspot Shieldin käyttöä:

 1. ladatambps

  91,51

 2. uploadmbps

  96,45

 3. Hotspot-kilpi-arvostelupingneiti

  2

Kun yhteys Hotspot Shieldiin:

 1. ladatambps

  90.63

 2. uploadmbps

  69.77

 3. Hotspot-kilpi-arvostelupingneiti

  37

Latausnopeus ilman Hotspot-kilpi: 91,51Mbps

Latausnopeus kanssa Hotspot-kilpi: 90,63Mbps

Lataa nopeuden menetys, kun Hotspot Shield on käynnissä: 1%

Vaikka muodostat yhteyden kaukaisempaan VPN-palvelinpaikkaan, Hotspot Shield tuottaa silti - nopeuksemme laskivat vain 23%, kun yhdistyi Iso-Britanniasta Yhdysvaltoihin.

Selvitä odotettavissa olevat keskimääräiset lataus- ja lähetysnopeudet, kun muodostat yhteyden Isosta-Britanniasta Hotspot Shield VPN -palvelimeen:

 • UK: 86Mbps (ladata) & 76Mbps (Upload)
 • USA: 70Mbps (ladata) & 32Mbps (Upload)
 • Singapore: 50Mbps (ladata) & 3Mbps (Upload)
 • Australia: 17Mbps (ladata) & 8Mbps (Upload)

Hotspot Shieldin lataukset (läheisillä palvelimilla) ovat tarpeeksi hyviä torrentia varten, mutta pingiajat ovat hiukan korkeat, joten sujuvaan pelaamiseen on parempia VPN: iä.

Hotspot Shield ei käytä OpenVPN: tä - käytämme yleensä tätä protokollaa nopeustesteissä - ja sen sijaan käyttää omaa VPN-protokollaa, josta on saatavilla vain rajallinen tekninen tieto.

Vaikka Hotspot Shield on erittäin nopea VPN, on vaikeampaa sanoa, onko se yhtä turvallinen kuin muut korkean tason VPN-palvelut.

Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka testaamme VPN-nopeuksia, katso ”Kuinka tarkistamme VPN: iä” -oppaamme.

Palvelimen sijainnit

Suuri VPN-palvelinverkko, joka kattaa 82 maata

Maapallo, jossa sininen lippu82CountriesKuva kaupunkimaisemasta108CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä3 200 + IP-osoitteet

Hotspot Shieldin erittäin nopea nopeus voidaan kokea yhteyden muodostamisessa lähellä oleviin VPN-palvelimiin, eikä sinun pitäisi löytää itsesi liian kaukana yhdestä, sillä maailmanlaajuisesti on nyt yli 100 sijaintia.

Hotspot Shield ilmoittaa, että palvelimien lukumäärä voi vaihdella tuetuista laitteista toiseen, koska jokaiselle sovellukselle käytetään erilaisia ​​palvelimia.

Hotspot Shield -verkossa on yli 3 200 yksittäistä VPN-palvelinta, mikä on erittäin hyvä määrä. Nämä ovat sekoitus virtuaalisia ja fyysisiä palvelimia, mutta Hotspot Shield ei halua paljastaa, mitkä niistä johtuvat ”turvallisuussyistä”, jotka eivät ole niin avoimia kuin haluaisimme.

Kuvakaappaus Hotspot Shield -palvelimen sijaintiluettelosta

Hotspot Shieldin VPN-palvelinverkko kattaa 82 maata ympäri maailmaa. Se ei ole suurin VPN-sijaintivalikoima, jonka olemme nähneet, mutta Hotspot Shieldin VPN-palvelimet ovat kaikki erittäin hyvin levitettyinä, joten kattavuudessa on vähän aukkoja.

Voit saada IP-osoitteen, joka liittyy suosittuihin maihin, kuten Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada ja Australia, samoin kuin joihinkin vähemmän yleisiin kohteisiin, kuten Ecuador, Egypti ja Thaimaa..

Hotspot Shield -käyttäjät voivat valita palvelimista 19 eri Yhdysvaltojen kaupungissa, mikä on hieno uutinen pohjoisamerikkalaisille ja asiakkaille ulkomailla, jotka etsivät tiettyjä Yhdysvaltojen sijainteja.

Seuraavissa maissa on myös kaupunkitasoinen valinta:

 • Australia (5)
 • Kanada (3)
 • Italia (2)

suoratoisto & Torrenting

Toimii hyvin streaming ja torrenting

Hotspot Shield on useimmiten luotettava VPN-vaihtoehto fanien suoratoistolle - se toimii jatkuvasti Yhdysvaltain Netflixin kanssa.

Ei ole erillisiä VPN-suoratoistopalvelimia, kuten joitain muita parhaita VPN-palveluita, ja vaikka suurin osa testaamistamme VPN-palvelimista toimii hyvin suoratoistoa varten, US Netflix -sovelluksen käyttö vaatii joskus jonkin verran kokeiluja ja virheitä. Kokeile vain pari erilaista Yhdysvaltain kaupunkitasoista palvelinta ja sinun pitäisi pystyä löytämään toimiva.

Emme ole pystyneet pääsemään BBC iPlayeriin VPN-sovelluksen kautta muutama kuukausi, mutta Hotspot Shield on ilmoittanut meille, että sen insinöörit työskentelevät ratkaisun parissa.

Sillä välin voit katsella iPlayer-esityksiä Hotspot Shieldin Chrome-selainlaajennuksen kautta - varmista vain, että käytät sitä tärkeimpien sovellusten kanssa maksimaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi..

Hotspot Shield on yksi parhaimmista VPN-verkoista Disney +: n, Disneyn äskettäin käynnistetyn suoratoistopalvelun käytön poistamiseksi..

Hotspot Shieldin erittäin nopean latausnopeuden ansiosta videosisällön suoratoisto HD-muodossa on helppoa ja puskuritonta.

Torrenting

Torjunta Hotspot Shieldin kautta toimii erittäin hyvin. Torrentti- ja P2P-liikenne on täysin sallittua ja rajoittamatonta missään Hotspot Shield -palvelimessa.

Nopeat lähetysnopeudet, VPN-tappokytkin ja tehokas DNS-vuodonsuojaus houkuttelevat innokkaita torrentereita.

Hotspot Shieldin avoimuuden puute sen omistamasta VPN-protokollasta ei kuitenkaan tarkoita, että emme voi taata sen turvallisinta vaihtoehtoa P2P: lle. Sen hakkuupolitiikka ei ole myöskään yksityisyyttä suojelevampi.

Censenssin ohittaminen

Ei suositella Kiinalle tai muille korkean sensuurin maille

Hotspot Shield ei ole loistava vaihtoehto niille, jotka ovat erittäin sensuroituja maita, koska siinä ei ole ylimääräisiä hämärtämistyökaluja.

Vaikka jotkin laitteet saattavat edelleen toimia näissä maissa, yhteyksiä ei taata ja ne voivat olla katkonaisia. Hotspot Shield suosittelee, että jos havaitset yhden laitteen estettävän, kokeile toista.

Toisin sanoen yhdistäminen korkean sensuurin maissa vaatii virheitä ja ei välttämättä edes toimi.

Rehellisyyttä arvostetaan, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että se ei todennäköisesti pysty auttamaan sinua, jos olet Kiinassa (seuraa tiettyjen maaoppaidemme linkkejä), Pakistanissa, Arabiemiirikunnissa tai muussa kansakunnassa, jonka kanssa tiukkoja hallituksen toteuttamia verkkolohkoja.

Platforms & Laitteet

Kattavuus rajoitettu suosituimpiin alustoihin, ei reitittimen tukea

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroid

Hotspot Shieldin VPN toimii älypuhelimessa ja pöytätietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa. Sillä on sovelluksia seuraaville:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Google Android

Laitteiden peittokyky kuitenkin loppuu. Hotspot Shield ei tue manuaalista määritystä. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää sitä vähemmän suosituissa käyttöjärjestelmissä, kuten Linux.

Voit käyttää Hotspot Shieldiä jopa viidessä laitteessa kerralla.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

Amazon Fire TV -logoAmazon Fire TV

Hotspot Shield tarjoaa pitkän luettelon tueta laitteet:

 • Apple TV
 • Roku
 • Chromecast
 • Windows-puhelimet
 • Kindle-laitteet
 • Blackberry-puhelimet
 • Juurtuneet tai juurtuneet laitteet
 • Linux-käyttöjärjestelmä
 • Pelikonsolit
 • Mukautetut reitittimen kokoonpanot
 • Suora VPN-yhteys (ilman sovellusta)

Se on kuitenkin äskettäin tuonut markkinoille mukautetun VPN-sovelluksen Amazon Fire TV Stick- ja Android TV -sovelluksille. Nämä sovellukset ovat saatavana vain premium-tilaajille.

Koska Hotspot Shield ei ole reitittimen tukea, et voi käyttää sitä muissa suoratoistolaitteissa tai pelikonsoleissa..

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromi

Hotspot Shield tarjoaa selainlaajennuksen Google Chromen käyttäjille. Tämä laajennus voi huijata sijaintiasi, estää mainoksia ja jäljittäjiä sekä suojata sinua haittaohjelmilta.

Hotspot Shieldin selaimen lisäosa on kuitenkin vain välityspalvelin eikä täydellinen VPN, joten varmista, että käytät laajennuksia VPN-pääsovelluksen rinnalla täydelliseksi suojaksi.

Hotspot Shieldillä ei ole tällä hetkellä Mozilla Firefox-, Safari- tai Opera-selainlaajennuksia.

salaus & turvallisuus

Vahva salaus, mutta yksityiskohtien puute sen omistaman VPN-protokollan ympärillä

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

patentoitu

AES-128

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

IPV6-vuotojen estäminen

VPN-tappokytkin

Mainosten estäjä

Jaettu tunnelointi

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Hotspot Shield käyttää Catapult HydraVPN: tä ainoana VPN-protokollana - se on ainutlaatuinen Hotspot Shieldin kanssa, eikä sen toiminnasta ole paljon yksityiskohtia. Se näyttää olevan turvallinen yksityinen suojausprotokolla, mutta emme tiedä kuinka turvallinen se on tarkalleen.

VPN-sovellukset eivät anna mahdollisuutta muuttaa protokollia tutummiksi, kuten OpenVPN tai IKEv2.

Kuvakaappaus Hotspot Shield -asetusvalikosta

Helmikuussa 2018 löydettiin myös suuri tietoturvavirhe, jonka avulla hakkerit näkivät todellisen sijaintisi WiFi-verkon nimen kautta, mutta se korjattiin. Lue Hotspot Shieldin selvennys tapahtuneesta.

Hotspot Shield saa loput oikein AES-256-salauksella (se käyttää myös AES-128), VPN-tappokytkimellä ja suojauksella IPv6- ja DNS-vuotoilta. Tässä on tulokset vuototestistämme (testaamme Lontoosta, joten voit nähdä, että se piilottaa tehokkaasti IP-osoitteemme):

Hotspot-suojavaippavuodotestitulokset

Hotspot Shield -vuotokoetulokset browserleaks.com-sivustolla

Lisäarvona on, että Hotspot Shield tarjoaa reaaliaikaisen haittaohjelmasuojauksen, joka toimi hyvin AV-TESTin viimeaikaisissa testeissä.

Helppokäyttöisyys

Erittäin yksinkertaiset sovellukset, nopea asennus

Miten asentaa & Asenna yhteyspisteen suojaus

 • Kuvakaappaus Hotspot-kilven latausnäytöstä

  Asennaksesi Hotspot Shieldin sinun tarvitsee vain siirtyä verkkosivuston latausosioon ja valita laite, jota haluat käyttää VPN: n.

 • Kuvakaappaus ohjatun Hotspot-kilven asennuksesta

  Ohjattu asennus opastaa sinut prosessin läpi alusta loppuun.

 • Kuvakaappaus Hotspot-kilven asennuksen etenemisestä

  Meillä kesti vain noin 30 sekuntia, mutta voit seurata asennuksen etenemistä täällä.

 • Kuvakaappaus Hotspot Shield -pääruudusta

  Tässä on Hotspot Shield Windows -sovelluksen päänäyttö. Siellä on iso keskeinen kytkentäpainike.

 • Kuvakaappaus Hotspot Shield -palvelimen sijaintiluettelosta

  Täältä voit valita palvelimen sijaintiluettelosta. Napsauta maamerkkiä nähdäksesi mihin kaupunkipaikkoihin voit muodostaa yhteyden.

 • Kuvakaappaus Hotspot Shield -asetusvalikosta

  Asetusvalikossa voit ottaa käyttöön VPN-tappokytkimen ja IP-vuodonsuojan.

 • Kuvakaappaus Hotspot Shieldin Windows-sovelluksesta, kun yhteys on muodostettu

  Kun muodostat yhteyden palvelimeen, näet ruudulla paljon yhteyttä yhteydessä olevia tietoja, mukaan lukien siirretyn tiedon määrä, uusi IP-osoite ja palvelimen kuormitus. Irrota yhteys napsauttamalla sovelluksen alareunassa olevaa pysäytyskuvaketta.

Hotspot Shieldin VPN-sovellukset ovat melko helppokäyttöisiä, ja uusi Windows-sovelluksen päivitys antaa entistäkin nukkunevamman kokemuksen..

Asiantuntevat käyttäjät saattavat hyvinkin jättää haluamatta, koska VPN-lisäasetuksia tai -vaihtoehtoja on niin vähän.

Selaimen laajennukset

Kuvakaappaus Hotspot Shield Chrome -laajennuksesta

Hotspot Shieldin Google Chromen selainlaajennus on todella helppo asentaa. Mene vain Chrome-verkkokauppaan, lataa laajennus, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys.

Asiakaspalvelu

24/7 live chat-tuki on saatavana

24/7 live chat-tuki

Verkkoresurssit

Joo
Joo

Hotspot Shieldin ympäri vuorokauden toimiva live-chat-tuki on ylivoimaisesti paras tapa saada kyselysi ratkaistuiksi ja ongelmat ratkaistuiksi. Vastaukset ovat tietoisia ja ajankohtaisia.

Voit käyttää live-keskustelua vain sovelluksen kautta, mikä tarkoittaa, että ne, joilla on kyselyjä ennen ostamista, kamppailevat saadakseen vastauksen.

Hotspot Shieldin sähköpostitukilomake on melko rajallinen, ja jotkut kyselyt rajoittuvat premium-tilaajille. Tietokanta ja UKK, vaikka ne ovatkin mukavia saada, ovat myös erittäin yksinkertaisia ​​verrattuna muihin huipputason VPN-palveluntarjoajiin.

hinnoittelu & tarjoukset

Erinomainen vastine rahalle kolmen vuoden suunnitelmassa

Hotspot-kilpi-kuponki

Hotspot-kilpi hinnoittelusuunnitelma

Hotspot Shield on melko halpa, varsinkin jos valitset pidemmän VPN-suunnitelman.

Kun 12 kuukauden suunnitelma on hinnoiteltu kohtuulliseksi 7,99 dollaria kuukaudessa, Hotspot Shieldin kolmivuotinen järjestely maksaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa - erittäin kilpailukykyinen hinta.

Jos haluat maksaa kuukausittain, Hotspot Shield maksaa 12,99 dollaria.

Hotspot Shieldistä on ilmainen versio, mutta siihen sisältyy liian monia rajoituksia, joten emme suosittele sitä aiempien käyttäjien tietosuojakiistojen vuoksi.

 1. Kuukausittain

  US $ +12,99 / kk

  Laskutetaan 12,99 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 7,99 / kk

  Laskutetaan 95,88 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 39%

 3. 3 vuotta

  2.99 $ USD / kk

  Laskutetaan 107,64 dollaria joka kolmas vuosiSäästä 76%

Kaikilla suunnitelmilla on 45 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Joo
Joo

Voit maksaa Hotspot Shieldistä seuraavilla tavoilla:

 • Tärkeimmät luotto- ja maksukortit
 • PayPal

Et voi maksaa yksityisyyttä suojelevilla menetelmillä, kuten Bitcoinilla tai muilla kryptovaluutoilla, eikä maksa vaihtoehtoa maksaa kansainvälisillä menetelmillä, kuten AliPay,.

Hotspot Shield antaa 45 päivän rahat takaisin -takuun, joka on runsas, mutta siihen sisältyy tarkistuslomakkeen lähettäminen. Hyvityksen saaminen vai ei, on Hotspot Shieldin tehtävä, joten peruuttaminen ennen suunnitelman päättymistä ei ole täysin riskitöntä.

Siellä on myös seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio, jonka avulla voit testata täysin varustettua premium-ohjelmistoa ilman rajoituksia. Sinun on kuitenkin lähetettävä maksutietosi.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko Hotspot-kilpiä?

Hotspot Shieldistä voi pitää paljon: se on yksi nopeimmista VPN-verkoista, jota olemme koskaan testanneet, sillä on mittava kansainvälinen palvelinverkko ja se on hyvä suoratoistoon ja torrentiaan.

Ainoa varauksemme liittyy ilmaiseen sovellukseen liittyvistä aiemmista kiistoista sekä Hotspot Shieldin avoimuuden puutteesta käyttämästä protokollasta. Uskomme edelleen, että se on erittäin hyvä VPN, mutta nämä ovat tekijöitä, jotka estävät Hotspot Shieldia saavuttamasta vielä korkeampia korkeuksia.

Vaihtoehdot Hotspot Shieldille

IPVanish-logo

IPVanish

Et löydä turvallisempaa, luotettavampaa VPN: ää kuin IPVanish. Se on 100% ei-lokit ja riippumattomasti tarkastettu todistamaan niin paljon, ja sen nopeus ja luotettavuus ovat tervetullut bonus. Lue IPVanish-arvostelu

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

Esiintyy Hotspot Shieldin puuttumista reitittimen kattavuudesta? ExpressVPN mahdollistaa asennuksen reitittimen tasolla ja paljon muuta. Lue ExpressVPN-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me