Pieni, riippumaton ja vakiintunut VPN, ibVPN (joka tarkoittaa 'Invisible Browsing VPN') on nimi, joka todennäköisesti tunnetaan vain niille, jotka ovat todella mukana VPN: ssä..


Mutta onko ibVPN piilotettu helmi väärin huomioitu? Pitäisikö sinun harkita sitä teollisuusvoimaloiden, kuten NordVPN ja IPVanish, rinnalla?

IbVPN: n tietosuojakäytäntö näyttää hyvältä samoin kuin laaja ominaisuusluettelo. Tarkastelemme näitä molempia yksityiskohtaisemmin täydellisessä katsauksessa ja vastaamme suuriin kysymyksiin, kuten:

 • Onko ibVPN turvallinen?
 • Kuinka hyvä on ibVPN-laajennus Chromelle?
 • Mikä on DoubleVPN?
 • Hidastaako ibVPN Internetiäsi?

Lisäksi kaikki muu, mitä haluat tietää ibVPN: stä, mukaan lukien kuinka helppoa sitä on käyttää, avaauko se Netflixin vai ei, ja vain kuka sen takana on.

Yleiskatsaus

ibVPN Hyödyt & Haittoja

Plussat

 1. Luotettava nollalokkipolitiikka
 2. Tonnia turvaominaisuuksia
 3. Palvelimet 82 kaupungissa ympäri maailmaa
 4. Stealth-protokolla korkean sensuurin maille
 5. Suurin osa laitteista on katettu ja hyödyllisiä selainlaajennuksia
 6. Erinomainen 24/7 asiakastuki

Haittoja

 1. Hämmentävä Windows-sovellus
 2. Luotettava suoratoistoon ja Netflixiin
 3. Nopeudet pitkän matkan yhteyksissä eivät ole suuria

ibVPN-avainyhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

56Mbps
Ei lokitietoja
Ei
Romania (EU: n jäsen)
180
2000+
50
Joo
rajoitetut
epäluotettava
24/7 Live Chat
4,83 dollaria kuukaudessa yli 12 kuukauden aikana
IbVPN.com

Yllä on tärkeimmät vierekkäisimme ibVPN: llä. Siellä on herättäviä lukuja, mutta ne ovat kaikki merkityksettömiä, jos et voi luottaa itse VPN: ään.

Katsotaanpa sitä, kuka käyttää ibVPN: tä.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on ibVPN?

ibVPN: llä on verkkosivuillaan mukava, läpinäkyvä Tietoa meistä -osa, joka auttaa sinua tuntemaan yritystä paremmin ja lisäämään luottamusta.

On tärkeää, että VPN ei yritä piilottaa mitään sinulta, ja pidämme varmasti siitä, että siellä on kuva ibVPN-tiimin etu- ja keskuksesta.

Yksi hahmo, joka erottui meille, on se ibVPN on ollut olemassa vuodesta 2003, mikä on VPN-suhteen melko pitkä aika. Vaikka sen VPN-tuotetta ei julkaistu ensimmäisen kerran vuoteen 2010 mennessä, tämä on silti hyvä vuosi teollisuuden alalla, joka on yleensä melko nuori.

Amplusnet on yrityksen nimi, joka omistaa ibVPN: n. Sen verkkosivusto on melko harva (itse asiassa se on vain aloitussivu, jossa on merkityksetön grafiikka ja joitain yhteystietoja), mutta todennäköisimmin, koska se on yksinkertaisesti VPN-brändin holdingyhtiö.

LinkedIn-sivulla Amplusnetille kerrotaan, että sillä on monipuolinen valikoima IT-tuotteita ja ratkaisuja, vaikka rehellisesti sanottuna emme löydä todisteita siitä, että ibVPN: n ulkopuolella todellakin olisi olemassa niitä.

Dan Gurghian on Amplusnet / ibVPN: n perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja - hän piti jopa AMA: ta (Kysy minulta mitään) Q&Reddit-istunto vuonna 2015 kaikille, jotka ovat kiinnostuneita VPN-verkkoista ja online-yksityisyydestä.

Gurghian, samoin kuin muu ibVPN-tiimi, on romanialainen, mihin myös ibVPN perustuu.

Romania on EU: n jäsen, joten vaikka se ei välttämättä ole maailman pahin maa yksityisyyden suojassa, tämä yhteys on aina tietoinen.

Kirjauskäytäntö

ibVPN pitää kirjautumattomuuskäytäntöä. Meillä on mukava kutsua sitä, koska se selittää, mitä se ei kirjaudu tietosuojakäytännössään.

Liikennetietoa ei ole kirjautunut eikä VPN: n tai sen palvelujen käyttöä. ibVPN lupaa, että se ei voi liittää mitään tiettyä toimintaa mihinkään tiettyyn käyttäjään, paitsi sitä, mutta se ei myöskään tallenna minkäänlaisia ​​maksutietoja, koska ne kaikki hoitaa kolmannen osapuolen palvelu - jotain melko harvinaista VPN: lle.

IbVPN: n kirjauskäytännössä on vain kaksi pientä ongelmaa.

Ensimmäinen kysymys on, että se on hyvin lyhyt. Vaikka yleiset ehdot ja rambling legal -puheet voivat olla melko pitkät, puunkorjuussa todella sanotaan seuraavaa:

ibVPN: n kirjauskäytäntö

Ihannetapauksessa haluaisimme nähdä hiukan enemmän yksityiskohtia kuin vain, jotta mielemme todella lievittäisivät.

Toiseksi kyse on ibVPN: n Romanian lainkäyttövallasta.

ibVPN vakuuttaa vakuuttavasti, että jos viranomaiset katsovat palvelimia, ne olisivat tyhjiä. Vaikka tämä voi olla totta, olisi vielä parempaa, jos ibVPN sijaitsisi jossain, että EU: n valtiot eivät voisi saada käsiään palvelimille ollenkaan.

Nopeus & Luotettavuus

Keskimääräinen nopeus

IbVPN on nopeuden suhteen, olipa kyse sitten lataamisesta tai lataamisesta, täysin huomaamaton, istuen suorassa keskellä markkinoita.

Voit tietysti tehdä paljon huonommin, mutta voit myös tehdä huomattavasti paremmin kuin ibVPN.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen ibVPN: n käyttöä:

 1. ladatambps

  89.83

 2. uploadmbps

  98,67

 3. ibVPN-arvostelupingneiti

  7

Kun yhteys ibVPN: ään:

 1. ladatambps

  56.21

 2. uploadmbps

  79,66

 3. ibVPN-arvostelupingneiti

  26

IbVPN-testissä havaittujen raa'ien lukujen huomattavasti huomattavampi on vaikeus, jonka yritimme löytää nopeimmista palvelimista, joista testata.

IbVPN: n "nopein palvelin" -vaihtoehdon valitseminen (kuten teemme yleensä VPN: ää testattaessa) liitti meidät tosiasiassa Tor Over VPN -palvelimeen Hollannissa. Testaamme paitsi Lontoosta, Iso-Britanniasta, mutta vaikka olisimmekin sijoittautuneet Alankomaihin, ei ole mitään tapaa, että Tor Over VPN -palvelin olisi nopein käytettävissä.

Yllä oleva numero on sen jälkeen kun olemme tehneet joitain manuaalisia kokeiluja ja olleet yhteydessä UK-palvelimeen - ja silloinkin latausnopeudet olivat melko vakioita. Ne ovat silti enemmän kuin tarpeeksi melkein kaikkiin, mitä aiot tehdä verkossa.

Kansainväliset yhteydet, jotka sijaitsevat noin 600 mailin päässä oleviin palvelimiin, ovat melko hyviä, mutta yhdistyessämme USA: n itärannikolle tapahtui vakava pudotus - ibVPN todella laski itsensä, varsinkin kun se on niin tärkeä, suosittu sijainti, johon voit muodostaa yhteyden.

Palvelimen sijainnit

Vahva globaali leviäminen, jossa on paljon P2P-, Tor- ja DoubleVPN-vaihtoehtoja

Maapallo, jossa sininen lippu50CountriesKuva kaupunkimaisemasta82CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä2000 + IP-osoitteet

IbVPN: n tasaisen rikkoutuneen "nopein palvelin" -työkalun ongelmien lisäksi olemme vaikuttuneita palvelinvalikoimasta ja sijainneista.

Kuten usein tapahtuu, ibVPN: stä puuttuu vakavasti palvelimia Afrikassa (vain Etelä-Afrikka on ainoa valinta). Se onnistuu kuitenkin kattamaan muun planeetan hienosti, palvelimilla paitsi suosituilla alueilla, myös usein laiminlyödyillä alueilla, kuten Keski-Amerikka (Panama) ja Kaakkois-Aasia (Indonesia, Malesia, Singapore, Vietnam)..

ibVPN tarjoaa myös kaupungin tason VPN-palvelinvalinnan:

 • Australia
 • Kanada
 • Ranska
 • Saksa
 • Intia
 • Israel
 • Italia
 • Alankomaat
 • Venäjä
 • Espanja
 • Sveitsi
 • Turkki
 • UK
 • Ukraina
 • MEILLE

Jos se näyttää siltä, ​​että pitkä luettelo, niin koska se on - 180 ibVPN-palvelinta ja 2 000+ IP-osoitetta, jotka ovat mukana, ovat hiukan lähemmäksi normaaleja, mutta ei pitäisi olla mitään tapaa, jolla sinulla ei ole vaihtoehtoja..

suoratoisto & Torrenting

Turhauttavaa suoratoistoa varten & rajoittava torrentiaa varten

Meillä oli korkeat odotukset suoratoistosta ibVPN: n kautta, kun avasimme sovelluksen ensimmäisen kerran. IbVPN-verkkosivusto paitsi ylpeilee avoimesti palvelun kyvystä estää suoratoistopalvelujen esto, myös sovelluksessa on älykäs yhteyden luontitoiminto, joka määrittää automaattisesti erilaisten asetusten kuorman saadaksesi nopeaa ja helppoa tulosta..

Valitettavasti nuo tulokset eivät koskaan tule. Sekä Yhdysvaltojen että Ison-Britannian suoratoistoasetukset eivät täysin onnistuneet avaamaan minkäänlaista suoratoistopalvelua.

BBC iPlayer ja UK Netflix saivat molemmat paremman ibVPN: stä (yksikään kolmesta Yhdistyneen kuningaskunnan suoratoistopalvelimesta ei toiminut), mutta pääsimme ainakin Yhdysvaltain Netflixiin 'DoubleVPN - NL2US' -palvelimen kautta..

Varo kuitenkin, että DoubleVPN voi olla suuri vaikutus Internetin nopeuteen. Voimme silti lähettää sitä sujuvasti 100Mbps kuituyhteydellämme, mutta jos Internetisi ei ole niin kykenevä, se voi kamppailla.

Torrenting

Hyvä uutinen on, että ibVPN: llä on useita selkeästi merkittyjä P2P-optimoituja palvelimia torrentia varten.

Huono uutinen on, että maassasi ei ehkä ole yhtään. ibVPN: llä on P2P-palvelimia:

 • Bulgaria
 • Kanada
 • Suomi
 • Hongkong
 • Liettua
 • Alankomaat
 • Venäjä
 • Sveitsi
 • Ukraina

Se on outo valinta, ja se tarkoittaa, että jos haluat käyttää ibVPN: tä torrentiaksi Australiassa tai Etelä-Amerikassa, sinun on muodostettava yhteys pitkän matkan päässä, uhraamalla prosessin nopeus.

Pyysimme ibVPN-tukiasiamiestä lisätietoja ja he ilmoittivat siitä meille hyödyllisesti torrenting on sallittu kaikissa ibVPN-palvelimissa, mutta todennäköisesti koet kauhea esitys palvelimilla, jotka eivät ole siihen erikoistuneet.

Censenssin ohittaminen

Hänellä on kaikki tekniikat, jotta se voi toimia Kiinassa

Kiinan Internet on sensuroimattomin maailmassa, ja on vain vaikeampaa löytää VPN, joka toimii sen rajojen sisällä.

ibVPN voisi työskentele Kiinassa, mutta se ei ole taattua.

ibVPN: ssä on ShadowSocks- ja StealthVPN-protokollat ​​- kaksi luotettavaa (ja välttämätöntä) työkalua, joita tarvitaan Internetin ulkopuolelle pääsyyn menestyksekkäästi Kiinasta. Siinä on myös ohjattu asetus sensuurin ohittamiseksi (Windows), joka tekee kaikki asetukset puolestasi.

ibVPN: llä oli aiemmin palvelimia Kiinassa, mukaan lukien DoubleVPN China Eurooppaan ja Kiinasta Yhdysvaltoihin, mutta ne on äskettäin poistettu - mikä vaikuttaa ehdottomasti sen kykyyn voittaa Suuri palomuuri.

Platforms & Laitteet

Sovellukset kuormille laitteille sekä kolme selainlaajennusta

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

ibVPN tarjoaa tavallisen valikoiman räätälöityjä sovelluksia eri laitteille, kuten Microsoft Windows, MacOS, iOS ja Android.

IbVPN-verkkosivuston asennusosa on erittäin hyödyllinen ja tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet (mukaan lukien videoesitykset) sovellusten asentamisesta.

Varoitus käyttäjille, jotka eivät lataa sovelluksen Windows-versiota, - ibVPN for Windows on ylivoimaisesti kaikkein täydellisin versio VPN: stä. Se ei välttämättä näytä kovin hyvältä, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia ja protokollia kuin missään muussa alustassa.

Esimerkiksi MacOS-versiossa ei ole yhteysvarmuutta eikä useita protokollavaihtoehtoja.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

Älä mene lankaan - ibVPN: llä ei ole omistettua sovellusta Amazon Fire TV Stick -sovellukselle. Sillä ei ole myöskään sovellusta missään muussa suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa, mutta se on normaalia - mikään VPN ei.

Se, mitä ibVPN: llä on, on kyky olla konfiguroitu reitittimen kautta. Jos teet niin, se peittää ja suojaa jokaista kotiverkkoosi kytkettyä laitetta kerralla.

Voit käyttää ibDNS: ää, ibVPN: n omaa media-DNS-palvelua, erilaisen suoratoistosisällön lukituksen avaamiseen laitteissa, kuten Apple TV: ssä. Varoitetaan kuitenkin: ibDNS ei ole VPN. Se ei salaa ja suojaa laitettasi, ja sitä tulisi käyttää vain, kun haluat vain poistaa sisällön eston.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiFirefox-logoFirefoxOopperan logoOoppera

ibVPN tarjoaa välityspalvelinlaajennuksia Google Chrome-, Mozilla Firefox- ja Opera-selaimille, jotka kaikki voidaan ladata ja lisätä selaimeen muutamassa sekunnissa..

IbVPN-laajennukset antavat pääsyn estettyyn sisältöön, suojaavat sinua kolmansien osapuolien seurantaevästeiltä ja suojaavat sinua WebRTC-vuotoilta, mikä ei ole jotain, jota monet muut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat..

Toinen varoitus: nämä ovat kuitenkin välityspalvelimia, ei täydellisiä VPN-palveluita. Tämä tarkoittaa, että vaikka he salaavat selaimesi liikenteen, he eivät tarjoa yhtä turvallista tasoa kuin työpöytäsovellukset, joten niitä olisi pidettävä hyödyllisinä bonusominaisuuksina täydellisten korvikkeiden sijasta.

salaus & turvallisuus

Vaikuttava määrä turvallisuuslisävarusteita

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

VPN-tappokytkin

WebRTC-vuotojen estäminen

Mainosten estäjä

Tupla-VPN

Älykäs DNS

SUKAT

TOR VPN-palvelimen kautta

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

ibVPN todella yllättyi meillä kuinka monella edistyneellä vaihtoehdolla se on.

Ensinnäkin sillä on kaikki etsimämme protokollat, erityisesti IKEv2 ja OpenVPN (sekä TCP että UDP) sekä muutama muu, joita emme suosittele käyttämään (vaikka olet Mac-käyttäjä, saat vain valinta IKEv2 tai IPSec).

Sitten on Shadowsocks ja StealthVPN, jotka auttavat voittamaan erityisen hankalia sensuureja ja verkkolohkoja. Nämä ovat välttämättömiä, jos haluat saada mahdollisuuden saada VPN toimimaan Kiinan kaltaisessa maassa.

Sillä aikaa ibVPN salaa kaiken AES-256: n kautta, joka on alan standardi ja niin turvallinen kuin mahdollista..

Siellä on myös paljon lisäominaisuuksia. Olemme jo maininneet ibDNS: n, Smart DNS -asetuksen, joka antaa sinulle paljon yhdenmukaisemman pääsyn ulkomaiseen streaming-sisältöön (hyödyllinen, vaikka se ei salaa kaikkia tietojasi), ja siellä on myös sisäänrakennettu mainosten estäjä..

Olemme myös maininneet lyhyesti DoubleVPN-palvelimet. Tapa, jolla nämä toimivat, on ohjata koko liikenne välittäjämaan VPN-palvelimelle ennen kuin siirrät sen sitten valittuun määränpäähän.

Kaikki nämä palvelimet on merkitty selvästi, vaikka niiden nimet eivät olekaan kovin selkeitä. Esimerkiksi 'DoubleVPN - SG2NL' ohjaa liikennettä Alankomaihin Singaporen kautta.

Se tekee sinusta vaikeamman jäljitettävyyden, mutta tuo myös nopeutesi alas.

Lopuksi on Tor Over VPN. ibVPN: llä on kolme näistä palvelimista (Alankomaissa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa), jotka hoitavat kaiken liikenteesi Torin kautta. Tämä antaa sinulle vielä yhden tietoturvakerroksen, mutta se vie myös valtavan nopeuden nopeudelta.

Jos haluat lisätietoja melko monimutkaisesta aiheesta, olemme koonneet yksinkertaisen selittäjän VPN: ään ja Toriin täällä.

Helppokäyttöisyys

Sotkuisia sovelluksia, jotka voivat pelotella aloittelijoita

Miten asentaa & Asenna ibVPN

 • Kuvakaappaus ohjatusta asennuksesta ibVPN: n Windows-sovellukseen

  Ohjattu ibVPN-asennus tulee näkyviin, kun ohjelmiston lataus on valmis.

 • Näyttökuva ibVPN: n Windows-latauksen etenemispalkista

  Koko prosessi kesti alle minuutin alusta loppuun.

 • Näyttökuva ibVPN: n kirjautumisnäytöstä

  Kun asennus on valmis, sinulle esitetään ibVPN-kirjautumisnäyttö.

 • Kuvakaappaus ibVPN: n Windows-sovelluksen päähallintapaneelista

  IBVPN-tärkein kojetaulu on melko raaka ja ominaisuusrikas voisi olla paremmin järjestetty.

 • Näyttökuva ibVPN: n Windows-sovelluksessa saatavilla olevista VPN-palvelimista

  Palvelinluetteloa voidaan hakea ja se käyttää liikennevalojärjestelmää suorituskykyyn pingiajan ollessa näkyvissä, mikä on mukavaa.

 • Kuvakaappaus ibVPN: n Windows-sovelluksen asetusvalikosta

  IbVPN-asetukset ovat rikkaita ja kohtuullisen hyvin järjestettyjä, mutta pyrkivät kuitenkin edelleen tiedon ylikuormitukseen.

 • Kuvakaappaus ibVPN: n Windows-sovelluksessa saatavilla olevista protokollista

  Pidän ibVPN-protokollan valintanäytöstä, koska se tarjoaa hyödyllistä asiayhteyteen liittyvää apua.

Useimmat ihmiset todennäköisesti pitävät ibVPN: n Windows-sovellusta hieman vanhanaikaisena ja hyvin sotkuisena - se on ehdottomasti hieman hämmentävä katsoa.

Toisaalta kokeneilla VPN-käyttäjillä tai asianmukaisilla tekniikan asiantuntijoilla saattaa olla hyvä sijainti sen hulluille, liian täynnä oleville kojetauluille, koska heillä on paljon asetuksia viilattavaksi ja enemmän yhteydetietoja kuin melkein muilla tarjoajilla, joita olemme nähneet..

Asetusvalikko löytyy sovelluksen vasemmasta reunasta. Se on melko hyvin organisoitu, mutta hyötyisi siitä, että se olisi jaoteltu erillisiin välilehtiin, koska tällä hetkellä tuntuu siltä, ​​että tietojen ylikuormitus on pieni. Me todellakin pidämme siitä, että meillä on kaikki vaihtoehdot pelata ja joustavuus valita protokollit, muodostaa yhteys palvelimille lisäsalauksella tai pääsy suoratoistopalveluihin tai määrittää tappauskytkin.

Rakastamme liikennevalojärjestelmää palvelinluettelossa, joka antaa sinun tietää, mitkä paikat ovat melkein kapasiteettia. Hakuominaisuudesta on myös todella hyötyä, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse selata koko luetteloa löytääksesi etsimäsi maa.

Ainoa merkittävä haittapuoli on malli, joka (ainakin Windowsissa) hyötyisi huomattavasti täydellisestä kunnostuksesta, jotta siitä tulisi virtaviivaisempi ja VPN-aloittelijoille saatavissa oleva.

On syytä huomata, että MacOS-, iOS- ja Android-sovellukset ovat paljon heikompia, mutta niistä puuttuu Windows-sovelluksen konfiguroitavat elementit. Itse asiassa MacOS-sovellus kääntyy liian pitkälle toisella tavalla - sitä on erittäin helppo käyttää, mutta siitä puuttuu monia ominaisuuksia, joita arvostamme niin suuresti Windows-versiosta.

Selaimen laajennukset

ibVPN-selainlaajennus Chromelle

ibVPN: n selainlaajennukset ovat aivan yhtä helppokäyttöisiä kuin toivoisit.

Niiden lisääminen selaimeesi (joko Chrome, Firefox tai Opera) vie yhden napsautuksen, sitten yhden napsautuksen lisää, jos haluat muodostaa yhteyden johonkin 46 maasta (tai voit valita yksittäisen palvelimen, jos haluat).

Kuten aina, olemme kuitenkin velvollisia muistuttamaan sinua siitä, että ibVPN: n selainlaajennukset ovat ei täydet VPN: t. Ne ovat vain välityspalvelimia, joten huijaa vain sijaintiasi - käytä niitä täydellisen VPN-sovelluksen rinnalla täydellisiin suojauksiin.

Asiakaspalvelu

Suuri ympäri vuorokauden oleva tuki & hyödyllisiä verkko-oppaita

24/7 live chat-tuki

Sähköposti

Verkkoresurssit

Joo
Joo
Joo

ibVPN: llä on 24/7 live chat-tuki auttaaksesi sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä tai kysymyksissä. Aina kun olemme hakeneet apua, olemme löytäneet vastaukset nopeiksi, ystävällisiksi ja avuliaiksi.

ibVPN-chat-tuki-ikkuna

Äskettäinen verkkosivustojen muokkaus on parantanut usein kysyttyjen kysymysten ja tukisivujen laatua, ja nyt on olemassa erittäin kaivattu hakutoiminto, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi nopeasti. Rakastamme myös videopetusohjelmien viimeisintä versiota.

Sähköpostituki on nopeaa, mutta koostuu pääosin kopioiduista ja liitetyistä vastauksista, jotka voivat olla turhauttavia, jos olet jo yrittänyt ratkaista ongelman itse.

Se ei ole aivan täydellinen, mutta et löydä paljon parempaa tukea VPN-teollisuudesta kuin mitä saat ibVPN: llä.

hinnoittelu & tarjoukset

Neljä erilaista suunnitelmaa useissa hintapisteissä

ibVPN-kuponki

ibVPN hinnoittelusuunnitelma

IbVPN: llä on neljä erilaista suunnitelmaa. Tämä arvostelu perustuu Lopullinen VPN paketti.

Se on kallein vaihtoehto, mutta se on myös ainoa suunnitelma, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin ibVPN: n ominaisuuksiin ja viiden samanaikaisen yhteysrajan..

Se on myös vain 1,75 dollaria enemmän kuukaudessa, kun otat 12 kuukauden suunnitelman, mikä on melko vähäinen.

 1. Kuukausittain

  US $ +10,95 / kk

  Lopullinen VPN: Laskutetaan 10,95 dollaria kuukaudessa

 2. 6 kuukautta

  US $ 7,16 / kk

  Lopullinen VPN: Laskutetaan 42,95 dollaria joka 6 kuukausiSäästä 35%

 3. 12 kuukautta

  US $ 2.42 Hyödyllinen hinta / kk

  Lopullinen VPN: Laskutetaan 58,06 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 56%

Kaikilla suunnitelmilla on 15 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

ibVPN tarjoaa sekä 24-tunnin ilmaisen kokeilujakson että 15 päivän rahat takaisin -takuun.

Ilmaisen kokeilun avulla voit testata palvelun kaikkia toimintoja 24 tunnin ajan. Palvelun käyttämiseksi sinun on kirjauduttava sisään ja annettava nimi, sähköpostiosoite ja salasana, mutta pidämme siitä, että sinun ei tarvitse toimittaa maksutietoja, eli et voi päivittää automaattisesti maksulliseen tilaukseen.

Rahat takaisin -takuu on todella kysymys ilman mitään piilotettuja tietokattoja tai rajoituksia. Ota yhteyttä tukitiimiin 15 päivän kuluessa, jos et ole 100% tyytyväinen palveluun.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia, joita tekninen ryhmä ei voi ratkaista seitsemän päivän kuluessa, tämän ajanjakson ulkopuolella, ibVPN käsittelee täyden tai osittaisen hyvityksen, mikä ei ole jotain mitä näet monilta muilta tarjoajilta.

ibVPN hyväksyy laajan valikoiman maksutapoja, mukaan lukien useimmat tärkeimmät luotto- ja pankkikortit, sekä useita erilaisia ​​salauksen valuuttoja:

 • Bitcoin
 • Blackcoin
 • kojelauta
 • dogecoin
 • Ethereum
 • litecoin
 • MaidSafeCoin
 • namecoin
 • Peercoin
 • väre
 • Lieka
 • Vertcoin

Maksupalvelun kautta on myös paljon kansainvälisiä vaihtoehtoja, kuten Webmoney, Alipay ja Qiwi Wallet.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko ibVPN: tä?

ibVPN: llä on todellinen potentiaali haastaa markkinoiden parhaat VPN: t turvallisuuden vankan selkärangan ja ensisijaisen yksityisyyden suojan ansiosta, minkä ansiosta meille on helppo suositella.

Keskimääräiset yhteysnopeudet ja huono luotettavuus heikentävät sitä kiistatta suoratoistosta ja torrentingista. ibVPN on hyvä, mutta sen tilaamiseen ei ole paljon syytä, kun on olemassa niin monia muita hienoja vaihtoehtoja.

Vaihtoehdot ibVPN: lle

YksityinenVPN-logo

PrivateVPN

PrivateVPN on yksi parhaista streaming-VPN-verkoista. Se on myös huomattavasti halvempi kuin ibVPN. Lue PrivateVPN-arvostelu

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

Se on VPN-numero ykkönen monista syistä, mutta jos haluat lyömätöntä, luotettavaa nopeutta ympäri maailmaa, ExpressVPN on omassa liigassa. Lue ExpressVPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me