Oma Expat -verkkoni on sellainen VPN, josta olet ehkä kuullut koko ajan tosielämässä, ei vain verkossa.

Sen tiukka keskittyminen streaming-sivustoihin vain muutamassa maassa on tehnyt siitä erittäin suositun ulkomailla asuvien eurooppalaisten, etenkin Yhdistyneestä kuningaskunnasta lähtöisin olevien ulkomaalaisten keskuudessa.

Mutta voiko se vastustaa yksityisyyttä parempaa kilpailua??

Esittelimme My Expat -verkostomme tiukan, standardisoidun testausprosessimme kautta nähdäksemme kuinka hyvä se on, vastaamalla tähän ja muihin kysymyksiin, kuten:

 • Onko My Expat Network hyvä VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle?
 • Kuinka hyvä se streaming?
 • Onko Expat Network -verkostani laillinen VPN?
 • Onko My Expat -verkon käyttö turvallista ja laillista??
 • Toimiiko My Expat Network todella?

Se mitä löysimme, oli aika mielenkiintoista. Expat-verkostoni ei ehkä ole paras VPN, jota olemme koskaan tarkistaneet, mutta se tarjoaa varmasti jotain ainutlaatuista.

Yleiskatsaus

Oma ulkomaalaisen verkon plussani & Haittoja

Plussat

 1. IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja ei ole
 2. Laavin valikoima suoratoistosivustoja, joita olemme nähneet
 3. Nopea, ystävällinen asiakaspalvelu
 4. Halvempi kuin jotkut kilpailijat
 5. Stealth-protokolla toimii joillakin sensuroiduilla alueilla

Haittoja

 1. Ei keskity yksityisyyteen
 2. Tarpeeton tiedonkeruu
 3. Melko hitaat nopeudet
 4. Melko rajoitettu verkko

Oma Expat Network Key -yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

44.19Mbps
Jotkut käyttäjälokit
Ei
Hong Kong (Kiinan paineen alaisena)
120
Ei julkistettu
12
Joo
Rajoittamaton
Ei
Sähköpostilippu, verkkoresurssit
6,00 dollaria kuukaudessa
My-expat-network.com

Ne ovat otsikoita, mutta Oma Expat -verkostosta on paljon enemmän opittavaa. Ota selvää alla.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Expat-verkkoni?

Panoraama HongkongistaMy Expat Network -verkkoa ylläpitää My Expat Network Ltd., joka perustettiin Hongkongissa maaliskuussa 2011.

Sen painopiste on aina ollut ulkomaalaisille pääsyn tarjoaminen streaming-palveluihin kotimaistaan ​​- tämä eroaa useimmista kaupallisista VPN-palveluntarjoajista, jotka keskittyvät yhtä lailla tai jopa enemmän yksityisyyteen ja turvallisuuteen..

Arvostelimme Hongkongia yhtenä parhaimmista paikoista maan päällä yksityisyyden suojaamiseksi, mutta valitettavasti tilanteen todellisuus on nyt monimutkaisempi.

Itse Hongkongissa on hyvin liberaaleja tietosuojalakeja, jotka ovat historiallisesti olleet ihanteellisia VPN: n ylläpitämiselle, mutta sen läheisyys ja epävakaat suhteet Manner-Kiinaan ovat vaikeuttaneet sen ennustamista, onko näin jatkossakin tulevaisuudessa.

Äskettäin Hongkongin toimitusjohtaja Carrie Lam valvoi ainakin yhden VPN-palvelun estämistä alueella. Emme voi taata, että ulkomaillani olevaan verkkoon - edes parhaiden aikomusten perusteella - ei tule tulevaisuudessa vaaraa tai kiellettyä.

Kirjauskäytäntö

Voit todella kertoa, että yksityisyys ei ole My Expat -verkoston painopiste. Emme löytäneet mitään VPN-verkossa kirjautumista tai tietosuojakäytäntöä - vain yksi verkkosivustoa varten.

Keskustellessamme asiakaspalvelun kanssa olemme huomanneet, että Oma Expat-verkosto ei kirjaa käyttäjän toimintaa, mutta kirjaa:

 • IP-osoitteesi
 • Yhteyden aika ja päiväys
 • Kunkin yhteyden palvelimen sijainti

Expat-verkostoni säilyttää nämä tiedot jopa kaksi vuotta.

Tämä on yksinkertaisesti liikaa tiedonkeruua - se rakentaa yksityiskohtaisen kuvan online-toiminnastasi ja poistaisi nimettömänä kokonaan sen, että kuka tahansa pääsisi näihin lokiin.

Katsomme myös, että VPN-verkkojen tulisi toimittaa avoimia raportteja siitä, mitä he tekevät asiakastietojensa kanssa käytännössä, vaikka sen pääpaino ei olisi yksityisyys - kuten tässä tapauksessa.

Nopeus & Luotettavuus

Alhainen virtauskeskeinen tarjoaja

Suoratoistoon keskittyvänä VPN: na toivoimme, että Oma Expat -verkon nopeudet olisivat jatkuvasti hyvät, varsinkin kun muodostat yhteyden läheisiin palvelimiin.

Valitettavasti näin ei ollut.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen Oma Expat -verkon käyttöä:

 1. ladatambps

  98,73

 2. uploadmbps

  98,37

 3. Oma Expat Network -katsauspingneiti

  7

Kun olet yhteydessä My Expat -verkkoon:

 1. ladatambps

  44.19

 2. uploadmbps

  87.94

 3. Oma Expat Network -katsauspingneiti

  55

Latausnopeuden menetyksemme My Expat -verkkoa ajaessa: 55%

Ping oli yllättävän huono - 55 ms samassa kaupunkiyhteydessä - joten emme suosittele pelaamista ollessasi yhteydessä tähän palveluntarjoajaan.

Ainoa palvelin, jonka latenssi oli riittävän matala pelaamaan muun muassa hyvän pingin kanssa, oli Alankomaat 14 ms.

Maailmanlaajuisesti nopeudet olivat melko vähäisiä, eivätkä ne usein riitä videoiden suoratoistoon ilman ainakin puskurointia:

 • USA: 22.27Mbps (ladata) & 44.57Mbps (Upload)
 • Saksa: 34.63Mbps (ladata) & 90.96Mbps (Upload)
 • Norja: 28.7Mbps (ladata) & 68.1Mbps (Upload)
 • Australia: 6.29Mbps (ladata) & 21.9Mbps (Upload)

Paras nopeus, jonka näimme, oli Alankomaissa, joiden latausnopeus laski 34% ja pahimmat Australiassa, jossa lasku oli 94%..

Kaiken kaikkiaan nämä nopeudet voivat aiheuttaa melko epätyydyttävän suoratoistokokemuksen, etenkin jos haluat katsoa 4K- tai jopa HD-sisältöä.

Palvelimen sijainnit

Rajoitettu Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Austrailiaan

Maapallo, jossa sininen lippu12CountriesKuva kaupunkimaisemasta12CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästäJulkaisematon määrä IP-osoitteita

My Expat Network -palvelinverkko on keskittynyt antamaan pääsy suoratoistopalveluihin oikein 12 maata.Expat-verkostoani tarjotaan 12 maassa

Se palvelee näitä maita hyvin, mutta tarjoaa ei mitään heidän ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että mitä kauemmaksi pääset näiltä alueilta, sitä hitaampia nopeuksia voit odottaa.

Toisin sanoen, jos haluat käyttää vain VPN-palvelinta esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, VPN-palveluntarjoajasi, jolla on paljon palvelimia lähelläsi, ei tee muutosta suorituskykyyn. Koska Oma Expat -verkosto keskittyy yksinomaan tiettyjen maiden sisällön suoratoistoon, on järkevää, että niiden palvelinverkko on rajoitettu.

Olisi kuitenkin edelleen mukavaa, että sen verkko kasvaa tulevaisuudessa, eikä mikään estä sitä lisäämästä uusia palvelimia kyseisiin 12 maahan.

Tällä hetkellä My Expat Network väittää olevansa vain 120 palvelinta näissä 12 maassa, ilman julkista lausuntoa siitä, kuinka monta eri IP-osoitetta se ylläpitää.

suoratoisto & Torrenting

Melkein kaikki suoratoistopalvelut, joita voit kuvata, mutta ei piinaa

Ottaen huomioon sen erityisen painopistealueen tässä todella odotimme My Expat -verkon loistavan.

Ja emme olleet ollenkaan pettyneitä näkemykseen.

Saimme suosikkeihin kuten BBC iPlayer ja US Netflix ilman mitään ongelmia, mutta My Expat Network ylittää nämä perusteet.

Sen verkkosivustolla on televisio-opas täydellä virtauspalveluilla, joihin pääset Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Kanadasta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Alankomaista, Espanjasta, Ranskasta ja Italiasta..Kuvakaappaus My Expat Network TV Guide -oppaasta

Valinta on poikkeuksellinen.

Ainoa asia, joka antaa minun Expat -verkostoni täällä, ovat sen nopeudet, jotka estävät sinua katselemasta kaikkea tätä Full HD: ssä paljon aikaa.

Torrenting

P2P-liikenne on sallittu Oma Expat -verkostossa.

Tarpeettomilla hakkuukäytännöillä kuitenkin, emme suosittele sitä.

Hidas nopeus ei myöskään ole ihanteellinen suurten tiedostojen lataamiseen tai sieppaamiseen.

Censenssin ohittaminen

Stealth-protokolla ei toimi aina Kiinassa

Expat-verkkooni sisältää salaa mahdollisuuden kaikille palvelimilleen - hienoja uutisia, jos haluat katsoa televisiota asettaessasi, työskentellessäsi tai käydessäsi alueella, jolla on rajoitettu internet.

Asiakaspalveluiden mukaan varkainprotokolla toimii jonkin verran Kiinan alueet, jonkin verran ajan, mutta ei kaikkialla.

Emme ole myöskään löytäneet paljon asiakastodistuksia siitä, että se toimii rajoitetuilla alueilla.

Jos sinulla on jo My Expat -verkostosi, se saattaa olla syytä antaa sille pääsy Kiinassa, mutta jos haluat taata pääsyn ilmaiseen Internetiin, suosittelemme käyttämään maan luotettavampaa VPN: ää..

Toinen mielessä pidettävä asia on, että My Expat Network on varkainprotokolla ei ole käytettävissä iOS: ssä.

Platforms & Laitteet

Reitittimen tuki on iso bonus

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

My Expat Network kattaa kaikki perusteet. Sillä on mukautettuja sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille ja Linuxille.

Et löydä yhtään selainlaajennusta My Expat Network -verkkoon. Silti käytettävissä oleva sovellusohjelma kattaa suurimman osan puhelimista ja tietokoneista.

Mikä parasta, My Expat Network voidaan asentaa kotireitittimeesi - siinä on jopa kattavat oppaat, jotka auttavat sinua tekemään sen. Palaamme takaisin siihen, miksi tämä on niin mahtava hetkessä.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

Siellä on oma Amazon Fire TV -sovellus, joka on ihanteellinen itsenäisesti tai käytettäväksi mediasovellusten, kuten Kodi tai Roku, kanssa.

Kuten jo mainittiin, My Expat Network voidaan ostaa myös valmiiksi määritettyyn reitittimeen tai asentaa mihin tahansa DD-WRT-yhteensopivaan reitittimeen.

Tämä on hienoa, koska sen avulla voit käyttää VPN: ää samanaikaisesti kaikilla laitteillasi - mahdollisesti antaa koko kotisi suoran yhteyden kotimaasi internetiin..

Reitittimen käyttäminen on myös paras tapa määrittää VPN useille medialaitteille, joilla ei ole tukea VPN-sovelluksille. Tämä sisältää Apple TV: n ja pelikonsolit, kuten Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo Switch.

Valitsemastasi maksusuunnitelmasta riippuen My Expat Network antaa sinun yhdistää vain yhden tai viisi laitetta kerrallaan, mutta jos asennat sen reitittimeen, voit yhdistää niin monta kuin haluat.

salaus & turvallisuus

Ei IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Expat-verkossani on käytössä AES-256, joka on eräs vahvimmista saatavilla olevista salauksista ja tällä hetkellä katkeamattomana, hieno merkki turvallisuuden kannalta.

Käytettävä protokolla vaihtelee käyttämäsi laitteen mukaan. Windows ja MacOS käyttävät molemmat OpenVPN: ää - luotettua ja monipuolista protokollaa. iOS on IKEv2: ssä, joka on myös upea, ja suositeltu protokolla mobiiliyhteyksille.

Android-sovellus käyttää L2TP: tä, joka on vanhentunut standardia. Siellä on huonompia protokollia, mutta haluaisimme nähdä Oma Expat -verkon siirtyvän myös Androidin IKEv2: een.

Tapa-kytkintä ei ole, mikä tarkoittaa, että jos yhteys VPN-palvelimeen pudottaa IP: si, se jätetään täysin paljaksi. Tämä on elintärkeää, jos haluat säilyttää VPN-yhteytesi turvallisuuden, yksityisyyden tai nimettömyyden.

Emme kuitenkaan nähneet DNS-, IP- tai WebRTC-vuotoja, mikä on hyvä merkki sekä yksityisyydellesi että tietoturvallesi..

Helppokäyttöisyys

Lokerosovellus on vanhentunut, mutta toiminnallinen

Miten asentaa & Asenna Expat-verkko

 • Kuvakaappaus mukautetuista sovelluksista, jotka voidaan ladata My Expat Network -verkkosivustolta

  Lataa vain laitteellesi sopiva sovellus napsauttamalla.

 • Kuvakaappaus My Expat Network -sovelluksen Windows-sovelluksen asennustoiminnosta

  Sinun on hyväksyttävä ehdot ennen asennuksen alkamista.

 • Kuvakaappaus My Expat Network -sovelluksen Windows-sovelluksen etenemispalkista

  Edistymispalkki on hyvä osoitus siitä, kuinka kauan olet jäljellä - tässä tapauksessa se kesti alle 30 sekuntia.

 • Näyttökuva My Expat Network -kirjautumisnäytöstä Windowsissa

  Älä yritä kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi, koska se ei toimi - käyttäjänimesi annetaan sinulle kirjautumisen yhteydessä.

 • Kuvakaappaus siitä, miltä My Expat Network -sovellus näyttää, kun olet yhteydessä Windowsiin

  Valitsemasi sijainti täyttyy väriltään ilmoittaen, että olet suojattu.

 • Näyttökuva My Expat Network -sovelluksen Windows-sovelluksessa käytettävissä olevista yhteyslokeista

  Voit tarkastella yhteyden tilaa ja lokit erillisessä näytössä, jos haluat.

 • Näyttökuva My Expat Network -sovelluksen Windows-sovelluksen asetusvalikosta

  Asetukset ovat uskomattoman rajalliset, ja suurin osa ihmisistä todennäköisesti viilaa heidän kanssaan.

On vuosi 2020: odotamme enemmän kuin lokero-sovellusta maksetusta VPN-palvelusta.

Valitettavasti tämä on kaikki minun Expat -verkon tarjottavaa Macilla ja PC: llä.

Alustasovellus (Mac-valikkopalkin sovellus) voi olla hämmentävä käyttäjille, jotka eivät odota sitä, ja se nostaa myös tarpeettomasti oppimiskäyrää. Mielestämme se on erityisen omituinen valinta, kun otetaan huomioon My Expat Network -yrityksen vähemmän tekniikan taitava kohdeyleisö.

Kun olet saanut asiakkaan ripustuksen, sitä on kuitenkin helppo käyttää. Olemme varmasti nähneet huonompia rajapintoja.

Valikot ovat melko rajalliset, mutta tämä johtuu enemmän ominaisuuksien puutteesta kuin huonosta suunnittelusta.

Jos sinulla on yhden maan tilauspaketti, tilisi on rajoitettu vain yhteen laitteeseen, kun taas kaikissa maissa ja laitepaketissa voit yhdistää jopa viisi laitetta kerralla.

Yhden maan paketti rajoittaa sinut joko Mac / PC / reititin tai tabletti / mobiili -sovellukseen, joten varmista, että saat oikean paketin ennen kuin yrität asentaa.

Asiakaspalvelu

Rajoitetut resurssit, mutta nopeat, hyödylliset vastaukset tuelta

24/7 sähköpostituki

Verkkoresurssit

Joo
Joo

Verkkoresursseja on saatavana, mutta ne eivät kata kaikkea, ja ne voivat olla hämmentäviä navigoinnissa, mikä tekee välittömästä vuorovaikutuksesta asiakastuen kanssa sitä todennäköisempää.

Expat-verkostoni ei tarjoa live-chatia, mikä tarkoittaa, että sinun on luotettava vanhan koulun sähköpostin lippujärjestelmään.Kuvakaappaus My Expat Network -asiakastukilipusta

Kaiken kaikkiaan kokemuksemme tästä sähköpostijärjestelmästä oli kuitenkin melko hyvä. Kysymyksiimme annettiin vastauksia aina muutamassa tunnissa ja usein muutamassa minuutissa, ja yleensä havaitsimme ne olevan erittäin hyödyllisiä.

Live-chat olisi helpompi kaikille osallistujille, mutta Oma Expat -verkoston tukitiimi pärjää melko hyvin ilman sitä.

hinnoittelu & tarjoukset

Erien maksuvaihtoehdot, kohtuullinen arvo

Oma Expat-verkkokupongini

Oma ulkomaalaisen verkon hinnasuunnitelma

 1. Kuukausittain

  US $ 12 / kk

  Laskutetaan 12,00 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ +9,60 / kk

  Laskutetaan 115,20 dollaria 12 kuukauden välein. Säästä 20%

 3. 24 kuukautta

  US $ 6 / kk

  Laskutetaan 64,60 dollaria puolivuosittain. Säästä 50%

Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Joo
Joo

Maksuvaihtoehtojen osalta Oma Expat -verkko ei hyväksy mitään poikkeuksellista; voit maksaa suurilla luotto- ja pankkikorteilla (ei American Express) tai PayPalilla.

Sillä ei kuitenkaan ole kysymyksiä, joista 30 päivän rahat takaisin -takuu, mistä me todella pidämme.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko Expat-verkkoani?

Useimmille käyttäjille emme suosittele My Expat Network -verkkoa.

Tietyn kapealla saattaa olla My Expat -verkko hyvä (tai joskus jopa ainoa) valinta.

Sen keskittyminen pääsyyn streaming-sivustoihin on vertaansa vailla, etenkin jos etsit pääsyä vähemmän yleisiin streaming-sivustoihin tai muihin kuin englanninkielisiin streaming-sivustoihin missä tahansa sen 12 maasta.

Voit kuitenkin hankkia enemmän yksityisiä palveluntarjoajia paremmilla nopeuksilla, suuremmalla palvelinverkolla ja hyvillä suoratoistovaihtoehdoilla paljon halvemmalla.

Vaihtoehdot My Expat -verkkoon

YksityinenVPN-logo

PrivateVPN

Hyvän arvon ja luotettavan nopeuden lisäksi PrivateVPN on yksi parhaista VPN-verkoista, joita olemme nähneet suoratoistoa varten. Se toimii luotettavasti BBC iPlayerin, Netflixin, Hulun, Amazon Prime Videon, ESPN: n ja Skyn ​​kanssa. Netflixille on omistettu suoratoistopalvelimia 19 eri maassa. Lue PrivateVPN-arvostelu

Windscribe-logo

Windscribe

Windscriptilla on omat palvelimet suoratoistoa varten Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista, ja paljon nopeammat kuin My Expat Network. Sen täysi ominaisuusvalikoima - mukaan lukien tappikytkin - ja sen, ettei lokit -käytäntö, tekevät siitä sekä yksityisen että turvallisen. Sillä ei kuitenkaan ole aivan erilaisia ​​tai yhdenmukaisia ​​suoratoistovaihtoehtoja, kuten Oma Expat -verkko. Lue Windscribe-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me