ProtonVPN on VPN, joka haluaa tuoda esiin kaksi asiaa ennen kaikkea: se on turvallinen ja luotettava.

Voitko ottaa ProtonVPN: n sen sanassa? Objektiivinen ProtonVPN-katsauksemme paljastaa:

 • Onko ProtonVPN nopea VPN?
 • Estääkö ProtonVPN Yhdysvaltain Netflixin eston?
 • Onko ProtonVPN turvallinen?
 • Missä ProtonVPN oikeasti sijaitsee?
 • Onko ProtonVPN turvallinen torrentia varten?
 • Ja tietysti, onko ProtonVPN hyvä VPN?

Huomaa, että tämä sivu on omistettu ProtonVPN: n maksullisille versioille - Löydät ProtonVPN Free -katsauksen täältä.

Yleiskatsaus

ProtonVPN plussat & Haittoja

Plussat

 1. Avoimen lähdekoodin ja auditoidut sovellukset
 2. Pienin puunkorjuu & IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja ei ole
 3. Poista Netflixin ja muiden suoratoistosivustojen esto
 4. Suojatut ydinpalvelimet ja Tor torjuvat sensuuria & pysy yksityisenä
 5. Käyttäjäystävälliset sovellukset PC: lle, Macille, iOS: lle, & Android
 6. 10 samanaikaista yhteyttä sallitaan visionaarisuunnitelmaan

Haittoja

 1. Melko pieni palvelinverkko 44 maassa
 2. Ei ohita sensuuria Kiinan kaltaisissa maissa
 3. Torrentti rajoitettu neljään palvelinpaikkaan
 4. Ei sovelluksia kapeille laitteille, ei selaimen laajennuksia
 5. Ei live chat-asiakastukea

ProtonVPN-avainyhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

85Mbps
Nimetön palvelimen käyttöä koskevat tiedot
Ei
Sveitsi (Privacy Haven)
610
610+
44
Joo
rajoitetut
Ei
Sähköposti & Vain verkkoresurssit
4,00 dollaria kuukaudessa yli 12 kuukautta
ProtonVPN.com

ProtonVPN on sekä nopea että turvallinen, ja siellä on markkinoiden parhaat VPN: t. Se ei kuitenkaan ole kaukana täydellisyydestä - lue eteenpäin nähdäksesi mitä pidämme ProtonVPN: stä ja mitä mielestämme on parannettava.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on ProtonVPN?

ProtonVPN on saattanut olla perustettu vasta keväällä 2017, mutta se on peräisin yrityksestä, jonka sukutaulu on kyberturvallisuuden maailmassa.

ProtonVPN on ProtonVPN AG: n ylläpitämä, mutta jakaa johtoryhmän, toimiston ja resurssit Proton Technologies AG: n kanssa - sama yritys kuin salattu sähköpostipalvelu ProtonMail.

ProtonVPN AG toimii Sveitsin lainkäyttövallassa.

Tämän ansiosta sen käyttäjät voivat hyötyä joidenkin maailman voimakkaimmista tietosuojalakeista EU: n datalakien ja 14 Eyes -valvonta-liiton ulkopuolella..

Vaikka ProtonVPN paljastaa hallussaan olevat "rajoitetut tiedot", jos se joutuu sveitsiläisen tuomioistuimen määräyksen kohteeksi, tosiasia, että tätä ei voida henkilökohtaisesti tunnistaa, tarkoittaa sitä, ettei siitä ole syytä huolehtia liikaa..

Kirjauskäytäntö

ProtonVPN ylläpitää järkevää minimaalista kirjauskäytäntöä, joka ei tallenna henkilökohtaisia ​​tietoja tai kirjaa verkkotoimintojasi.

ProtonVPN kirjaa vain yhden asian:

 • viimeisimmän onnistuneen VPN-kirjautumisen aikaleima (aika ja päivämäärä)

Tämä loki tallennetaan sen määrittämiseksi, ettei kukaan muu käytä tiliäsi, ja se korvataan joka kerta, kun käytät VPN-palvelua. Tärkeää on, että näitä tietoja ei voida jäljittää millään tavalla.

ProtonVPN ei Hirsi:

 • IP-osoitteet
 • Sovellukset ja verkkosivustot (DNS-pyynnöt), joissa käyt yhteyden ollessa

Nopeus & Luotettavuus

Keskimääräisiä nopeuksia suuremmat

ProtonVPN tarjoaa suuren lataus- ja latausnopeuden, kun se on kytketty saman maan ja lähellä oleviin VPN-palvelimiin, mikä tyydyttää sekä yksityisyyden suojaavia streaming-faneja että torrentteja.

ProtonVPN hidasti Internet-nopeuttamme vain 3%, kun se oli yhteydessä Lontoon palvelimeen (olemme Lontoossa), mikä on upeaa.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen ProtonVPN: n käyttöä:

 1. ladatambps

  88,93

 2. uploadmbps

  88,29

 3. ProtonVPN-arvostelupingneiti

  14

Kun yhteys on muodostettu ProtonVPN: ään:

 1. ladatambps

  85,89

 2. uploadmbps

  45.35

 3. ProtonVPN-arvostelupingneiti

  27

Latausnopeus ilman ProtonVPN: 88.93Mbps

Latausnopeus kanssa ProtonVPN: 85.89Mbps

Latausnopeuden menetys, kun ProtonVPN on käynnissä: 3%

ProtonVPN toimii heikommin kansainvälisissä yhteyksissä, 45%: n pudotuksesta, kun se on kytketty Yhdysvaltain itärannikon VPN-palvelimeen.

Internetin nopeudesta riippuen (meillä on 100Mbps valokuituyhteys), tämä on kuitenkin riittävän nopea yleiseen käyttöön.

Voit katsoa alla olevista nopeustestatuloksistamme Yhdistyneestä kuningaskunnasta erilaisiin ProtonVPN-palvelimiin:

 • USA: 49Mbps (ladata) & 18Mbps (Upload)
 • Saksa: 80Mbps (ladata) & 41Mbps (Upload)
 • Singapore: 33Mbps (ladata) & 15Mbps (Upload)
 • Australia: 19Mbps (ladata) & 6 Mbps (Upload)

Viive on melko korkea ProtonVPN-palvelimilla - ja pelaajille on tarjolla parempia VPN-pisteitä.

Latausnopeudet eivät täysin vastaa latausten vauhtia, mutta joillain lähellä olevista VPN-palvelimista (Alankomaat ja Ranska) nopeuden pudotusprosentti on vain 18%, joten ProtonVPN ei jätä sinua roikkumaan.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka testaamme VPN-nopeuksia, tutustu sivullemme kuinka tarkistamme VPN-verkot.

Palvelimen sijainnit

Pieni palvelinverkko 44 maassa

Maapallo, jossa sininen lippu44CountriesKuva kaupunkimaisemasta58CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä610 + IP-osoitteet

ProtonVPN: n palvelinverkko on sijainnin suhteen melko pieni - ympäri maailmaa on käytettävissä vain 44 maata. ProtonVPN lisää kuitenkin nopeasti yhä enemmän palvelinpaikkoja.

ProtonVPN: n valinta noin 610 palvelimesta on kuitenkin hiukan lähempänä keskimääräistä. Nämä ovat myös kaikkia fyysisiä palvelimia, yksikään ei ole virtuaalinen.

Näyttökuva ProtonVPN-palvelinluettelosta sovelluksessa

ProtonVPN kattaa hyvin Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan - suosituimpia paikkoja, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Kanada ja Australia, on saatavana, samoin kuin joitain vaihtoehtoja muilla mantereilla..

Hong Kong, Israel, Intia, Japani, Etelä-Korea ja Singapore ovat käyttäjien käytettävissä Aasiassa, kun taas Brasilia, Costa Rica ja Etelä-Afrikka ovat ainoat maat, jotka kattavat vastaavasti Keski- / Etelä-Amerikan ja Afrikan..

Jos tarvitset VPN-palvelimia kaukaisemmissa paikoissa, voi olla parasta tutkia muita palveluntarjoajia - esimerkiksi NordVPN palvelee yli 60 maata ympäri maailmaa..

40 ProtonVPN: n palvelimesta on osa ProtonVPN: n 'Secure Core' -verkkoa. Nämä palvelimet pomppivat liikennettä etäpaikan (kuten Islannin tai Ruotsin) kautta ennen kuin välittävät sen sitten haluamaasi määränpäähän.

Secure Core on samanlainen kuin Doublehop- tai DoubleVPN-ominaisuudet, jotka olet ehkä nähnyt muista VPN-verkoista - se tekee sinusta paljon vaikeamman jäljittää, vaikka se hidastaa yhteytesi melko vähän. Myös kaikki nämä palvelimet ovat yksinomaan ProtonVPN: n omistuksessa ja käytössä.

ProtonVPN vuokraa osan verkon palvelimista luotettavilta palveluntarjoajilta, mutta voit olla varma, että VPN-palvelu omistaa kaikki sen Secure Core VPN -palvelimet.

ProtonVPN: llä on VPN-palvelimia useissa kaupungeissa neljässä maassa:

 • Australia (2)
 • Kanada (3)
 • UK (2)
 • USA (11)

Pysyminen kaupunkitasolle näissä maissa ei ole vain nopeuden ja luotettavuuden kannalta hyödyllistä, vaan antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää maantieteellistä sisältöä.

suoratoisto & Torrenting

Avaa Netflixin & erittäin turvallinen torrentia varten

ProtonVPN on loistava valinta streamereille.

ProtonVPN osoittautui luotettavaksi Yhdysvaltain Netflix- ja BBC iPlayer -sovellusten lukituksen poistamisessa. Tämä on vain parhaiden VPN-palveluntarjoajien saavutus..

Tämän lisäksi ProtonVPN on äskettäin lisännyt tukea Disney +: lle, mikä tarkoittaa, että kaikki suuret suoratoistopalvelut ovat nyt vapaasti käytettävissä ProtonVPN: n ajaessa..

Pidämme erityisen siitä, kuinka ProtonVPN voi estää geosuojatun sisällön, kun yhteys on muodostettu mikä tahansa palvelin vaaditussa maassa.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata arvokasta suoratoistoaikaa usein epäselvästi nimitetyn Netflix-palvelimen metsästyksessä..

ProtonVPN: n verkkosivusto sisältää myös joukon käteviä oppaita, joissa kerrotaan, kuinka muodostetaan yhteys haluamaasi suoratoistopalveluun.

Torrenting

Jatkuvasti korkeat lähetys- ja latausnopeudet tekevät ProtonVPN: stä hyvän torrentereille, mutta P2P-toiminta rajoittuu vain neljään VPN-palvelimen sijaintiin: Sveitsi, Alankomaat, Ruotsi ja Singapore.

P2P-ystävälliset palvelimet on merkitty kuvakkeella, joka osoittaa kaksi nuolta. Se on huono leviäminen, joka voi antaa käyttäjille Amerikassa tai Afrikassa kärsiä huomattavasta hidastumisesta.

Jos valitset ProtonVPN Basic -suunnitelman - Plus- tai Visionary-sijaan - torrentia on rajoitettu entistä enemmän. P2P: tä ei ollenkaan sallita ilmaisessa suunnitelmassa.

ProtonVPN on ehdottomasti riittävän turvallinen pitämään sinut turvassa ja yksityisenä torrentin aikana, ja sen tappauskytkin estää henkilöllisyytesi paljastamisen, jos sen yhteys katkeaa..

Iso P2P-käyttäjä? Katso meidän omistama opas nopeimmista ja yksityisimmistä torrenting VPN-verkkoista.

Censenssin ohittaminen

Ei hyvä valinta Kiinalle

ProtonVPN ei ole luotettava VPN yhteyden muodostamiseksi Kiinasta, huolimatta ProtonVPN: n Secure Core -palvelimista ja palvelimista, jotka on optimoitu käytettäväksi Torin kanssa.

Asiakaspalvelu kertoi, että monet Kiinassa sijaitsevat käyttäjät kamppailevat ProtonVPN: n käytön kanssa. Yksi Reddit-käyttäjän on yksityiskohtainen kiertotapa, joka saattaa tehdä tempun puolestasi, mutta ProtonVPN ei ole kaukana luotettavaa..

Jos tarvitset VPN-verkkoa maassa käytettäväksi, oppaamme parhaisiin Kiinan VPN-palveluihin on hyvä paikka aloittaa.

ProtonVPN: n rajallinen palvelinverkko sulkee sen pois myös muista korkean sensuurin maista, kuten Turkista ja Venäjästä (seuraa linkkejä omille oppaillemme), koska pitkien matkojen yhdistäminen vaikuttaa nopeuteen.

Platforms & Laitteet

Rajoitettu valikoima VPN-sovelluksia, mutta reitittimiä tuetaan

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

ProtonVPN: n mukautetut sovellukset rajoittuvat:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

ProtonVPN on mahdollista asentaa Linuxiin, mutta tämä edellyttää, että lataat kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmiston, joka saattaa olla hiukan vaivaton ensimmäistä kertaa käyttäville VPN-käyttäjille..

Voit käyttää ProtonVPN: ää enintään kolmessa laitteessa kerralla perussuunnitelmassa, viisi Plus-suunnitelmassa ja 10, jos tilaat visionaalisen suunnitelman..

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

ProtonVPN: llä ei ole alkuperäistä sovellusta Amazon Fire TV Stick -sovellukselle.

ProtonVPN: ää on kuitenkin mahdollista käyttää suoratoistolaitteissa ja pelikonsoleissa.

Yksinkertaisin tapa on asentaa VPN kotireitittimeesi. Varmista vain, että reitittimesi on yhteensopiva etsimällä ProtonVPN-tukisivuja.

Kun olet valmis, kaikki kodisi internetyhteydessä olevat laitteet on suojattu.

Selaimen laajennukset

ProtonVPN: llä ei ole VPN-laajennuksia Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Safari- tai Opera-selaimille (seuraa linkkejä saadaksesi selville, mitkä korkean arvostelun VPN: t tekevät).

salaus & turvallisuus

Turvallinen & avoimen lähdekoodin VPN jossa on lisäominaisuuksia

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

VPN-tappokytkin

Jaettu tunnelointi

TOR VPN-palvelimen kautta

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

ProtonVPN on erinomainen valinta, jos olet vakavasti yksityisyydessä ja haluat pysyä turvassa verkossa.

ProtonVPN on yksi ensimmäisistä VPN-palveluista, joka julkaisee lähdekoodinsa ja siitä tulee kokonaan avoin lähdekoodi. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tarkistaa ProtonVPN: n, varmistamalla, että käyttäjätietoja ei käsitellä väärin ja että ProtonVPN: n salaus- ja suojaustekniikat ovat vesitiiviitä..

Tämän lisäksi ProtonVPN julkaisi VPN-palvelunsa kolmannen osapuolen turvatarkastuksen kaikilla alustoilla, kaikki haavoittuvuudet joko hyväksyttiin tai korjattiin.

Rakastamme tätä. Toivomme, että lisää VPN-palveluita ottaisi huomioon ja toteuttaisi samanlaisia ​​toimenpiteitä VPN-teollisuuden mahdollisimman avoimen ja saatavuuden parantamiseksi.

Kuvakaappaus ProtonVPN-asetusvalikosta sovelluksessa

ProtonVPN-työpöytäsovellus käyttää yksinomaan OpenVPN: tä, turvallisinta VPN-protokollaa, joten voit olla varma, että verkkoliikenteellesi ei aiheudu vaaraa.

Sama pätee iPhonen ja iPadin käyttäjiin. OpenVPN on ainoa käytettävissä oleva VPN-protokolla.

Se, että et voi valita protokolliasi, on häpeä, mutta kun otetaan huomioon, että OpenVPN on valintaprotokollamme, emme tuomitse ProtonVPN: tä liian ankarasti sen suhteen.

Android-sovelluksella on eniten vaihtoehtoja kaikista ProtonVPN-sovelluksista, tarjoamalla sekä OpenVPN että IKEv2.

Salaus kaikilla alustoilla tapahtuu AES-256: n kautta, joka on yleisin salaus, jota pidetään yleisesti murtumattomana.

Jos haluat lukea lisää siitä, miksi OpenVPN on suositeltu protokollamme, tai haluat lisätietoja AES-256: sta ja muista VPN-salausmenetelmistä, tutustu oppaaseemme, jossa on yksityiskohdat salauksen perusteista.

ProtonVPN: n kill switch -ominaisuus on ehdottoman välttämätön, koska se estää todellisen IP-osoitteesi vuotamisen, jos VPN-yhteys katkeaa jostain syystä. Sama koskee suojausta DNS- ja IPv6-vuotoilta, jotka riippumattomat vuototestimme osoittautuivat toimiviksi.

Kuvakaappaus ProtonVPN: stä, joka läpäisee kaikki IP- ja DNS-vuototestit

ProtonVPN tarjoaa myös Secure Core VPN: n, tilan, joka pakottaa liikenteen useiden palvelimien läpi ennen kuin se poistuu VPN-verkosta..

Nämä palvelimet toimivat ProtonVPN: n omista omista verkoistaan ​​valituissa maissa, joissa on tiukat tietosuojalaitot, mikä tarkoittaa, että olet entistä suojattuna verkkohyökkäyksiltä.

Jaettu tunnelointi on käytettävissä niille, jotka haluavat reitittää tietyn Internet-liikenteen VPN-tunnelin ulkopuolelle, ja Torille optimoidut palvelimet ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät entistä korkeampaa tietosuojatasoa.

Helppokäyttöisyys

Erittäin yksinkertainen asennus ja käyttäjäystävälliset VPN-sovellukset

Miten asentaa & Asenna ProtonVPN

 • Kuvakaappaus ProtonVPN Windows Download -sovelluksesta

  Mene vain ProtonVPN: n verkkosivustoon ja napsauta asianmukaista painiketta ladataksesi VPN-ohjelmiston. Aloita asennus.

 • Ohjattu ProtonVPN-asennus

  Viimeistele prosessi napsauttamalla ohjatun VPN-asennuksen antamia kehotteita.

 • Kuvakaappaus ProtonVPN kirjautumisnäytöstä

  Kun VPN-ohjelmisto on asennettu, kirjoita kirjautumistietosi ja olet valmis.

 • Kuvakaappaus ProtonVPN-työpöytäsovelluksen päänäytöstä

  ProtonVPN: n päänäyttö on siisti ja informatiivinen, sisältäen hyödyllisiä tietoja, kuten IP-osoitteesi ja nykyinen VPN-palvelimen suorituskyky.

 • Kuvakaappaus ProtonVPN Secure Core Connection -asetuksesta

  Voit käyttää ProtonVPN: n Secure Core -yhteyttä ylimääräiseen tietosuojakerrokseen.

 • Kuvakaappaus ProtonVPN-mukautetun profiilin vaihtoehdoista

  Voit luoda mukautettuja VPN-palvelinprofiileja, jotta yhdellä napsautuksella tehtävät yhteydet ovat entistä nopeampia.

 • Kuvakaappaus ProtonVPN Desktop App -asetuksista

  VPN-asetusluettelo pidetään melko yksinkertaisena, mutta siinä on kaikki tarvitsemasi perusominaisuudet.

ProtonVPN: n käyttöönotto on uskomattoman helppoa ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin alusta loppuun.

Kun olet valinnut tilauksen, kirjaudu vain tiliisi verkkosivustolla ja lataa laitteellesi sopiva ohjelmisto. Seuraa yksinkertaisia ​​asennusohjeita ja kirjaudu sitten sovellukseen.

ProtonVPN: n työpöytäsovellukset ovat käyttäjäystävällisiä ilman, että niille annetaan yksityiskohtia.

Päänäyttö näyttää kuormien hyödyllisiä tietoja, mukaan lukien tilastot palvelimen latauksesta, lataus- ja latausnopeuksista sekä uudesta IP-osoitteestasi.

Paikat on lueteltu aakkosjärjestyksessä, joten niistä on helppo navigoida. Torin kanssa yhteensopivat palvelimet on selvästi merkitty, samoin kuin P2P: lle ja torrentille optimoidut palvelimet.

Asetukset ovat rajoitettuja melko perustietoihin, mutta tässä voit kytkeä päälle tärkeän VPN-tappokytkimen ja DNS-vuodonsuojauksen.

ProtonVPN: n Android- ja iOS-sovellukset ovat tyylikkäät, mutta heistä puuttuu vielä joitain ominaisuuksia verrattuna työpöytäkoneisiin.

Asiakaspalvelu

Perusasiakastuki hitailla vastauksilla sähköpostiin

Sähköpostituki verkkolomakkeen kautta

Verkkoresurssit

Joo
Joo

ProtonVPN: n asiakastuki on melko rajallista, ja se kattaa vain alkeellisimmat kyselyt. ProtonVPN: llä ei ole live-chat-tukea.

Online-tukikeskus tarjoaa sarjan usein kysyttyjä kysymyksiä useista yleisistä aiheista. Käytännöllinen hakuominaisuus etsii avainsanoja.

Siellä on myös yksityiskohtaiset asetusoppaat laitteille, jotka on määritettävä manuaalisesti, ja myös joitain yksinkertaisia ​​vianmääritysohjeita.

Jos tukisivut eivät vastaa kysymyksiisi, sinun on lähetettävä sähköpostia, koska live chat -vaihtoehtoa ei ole. Havaitsimme, että vastaukset olivat melkein väljättömiä, joten ProtonVPN: n on täydennettävä peliäan, jos se haluaa kilpailla ultraasiakaskeskeisten ylimmän tason VPN: ien kanssa..

hinnoittelu & tarjoukset

Hinnasuunnitelmat sopivat erilaisiin tarpeisiin & budjetit

ProtonVPN-kuponki

ProtonVPN hinnoittelusuunnitelma

ProtonVPN tarjoaa muutamia erilaisia ​​palvelutasoja, jotka on räätälöity eri käyttötapoihin sopiviksi, ja jokaisella on mahdollisuus maksaa kuukausittain tai vuosittain. Minkä tahansa surffailutottumuksiesi kanssa sinulla onkin, sinulle sopiva yhdistelmä.

Perussuunnitelma on halvin vaihtoehto 4 dollarilla kuukaudessa vuodessa, mutta tämä rajoittaa sinut kahteen samanaikaiseen yhteyteen, viiteen Plus-suunnitelmaan verrattuna.

Plus-suunnitelma on 8 dollaria kuukaudessa, jos se ostetaan vuosittain, ja mukana tulee myös palvelimia, jotka on optimoitu käytettäväksi Torin kanssa. Tämä suunnitelma tarjoaa myös Netflix-pääsyn.

Visionary-suunnitelma on kallein, jonka olemme nähneet mistä tahansa palveluntarjoajasta, ja sen hinta on 24 dollaria kuukaudessa (tai 7,50 dollaria kuukaudessa kahden vuoden ajan), mutta tämä sisältää kaiken muun paketin plus kymmenen samanaikaista yhteyttä ja ProtonMail Visionaryn käytön, joka se maksaa 30 dollaria vuodessa.

 1. Kuukausittain

  US $ 5 / kk

  Perussuunnitelma: Laskutetaan 5 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 4 / kk

  Perussuunnitelma: Laskutetaan 48 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 20%

 3. Kuukausittain

  US $ 10 / mo

  Plussisuunnitelma: Laskutetaan 10 dollaria kuukaudessa

 4. 12 kuukautta

  US $ 8 / kk

  Plussisuunnitelma: Laskutetaan 96 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 20%

Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Bitcoin

Joo
Joo
Joo

Voit maksaa ProtonVPN: n suunnitelmista millä tahansa:

 • PayPal
 • Luotto- / maksukortti
 • Bitcoin
 • Käteinen raha

AliPay-kaltaisia ​​kansainvälisiä maksutapoja ei ole Amerikan tai Euroopan ulkopuolella sijaitseville.

ProtonVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, josta ei todellakaan ole kysyttävää eikä siihen sovelleta mitään tiedon käyttörajoituksia. Pyydä palautusta vain sähköpostitse tukitiimille. Rahat palautetaan tilillesi 30 päivän kuluessa.

Jos haluat testata palvelun ennen sitoutumista maksulliseen tilaukseen, ProtonVPN tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jota voit käyttää niin kauan kuin haluat. Voit lukea riippumattoman katsauksen ProtonVPN Free -tuotteesta täältä.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko ProtonVPN: tä?

Joo. Meillä ei ole ongelmaa suositella ProtonVPN: tä, varsinkin jos online-tietosuoja ja tietoturva ovat tärkein huolenaihe.

ProtonVPN on yksi luotettavimmista VPN-palveluista Netflixin ja iPlayerin suoratoistoon, ja tosiasia, että ProtonVPN on päättänyt siirtyä avoimen lähdekoodin julkaisemiseen ja julkaisemaan kolmannen osapuolen tietoturvatarkastus, on valtava plus..

Se ei ole nopein, ja sen asiakastuki on kaukana korkeamman pistemäärän VPN-pisteistä, mutta ProtonVPN on silti hyvin pyöristetty ja turvallinen VPN lähes kaikille..

Vaihtoehdot ProtonVPN: lle

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on paras asiakastuki kaikista käytettävissä olevista VPN-palveluista. Se on ystävällistä, erittäin tietoista ja on aina käytettävissä vastaamaan kysymyksiin live-chatin kautta tarvittaessa. Lue ExpressVPN-arvostelu

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys

ProtonVPN on nopea - mutta nopeampia VPN-verkkoja on saatavana. Yksityinen Internet-yhteys on jatkuvasti todistanut olevansa testissämme yhtenä nopeimmista VPN-verkoista siellä. Lue Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me