SurfEasy on suosittu VPN, joka väittää tarjoavansa "ei loki-VPN: ää jokaiselle laitteelle".


Näemme tällaisen lausunnon koko ajan ja huomannut tutkimuksen jälkeen usein, että VPN ei vastaa hypeen. 

Emme tekisi työtämme, jos ottaisimme nämä lausunnot nimellisarvoon, joten testaamme jokaisen VPN: n intensiivisen testauksen avulla nähdäksemme, toimivatko ne yksityisyyden, turvallisuuden, käytettävyyden ja muun suhteen hyväksyttävällä tasolla.. 

Painetamme stressitestillä SurfEasy vastaamaan kysymyksiin, jotka ihmiset haluavat tietää, kuten: 

 • Mikä on SurfEasy?
 • Pitääkö SurfEasy VPN lokit??
 • Onko SurfEasy turvallinen VPN?
 • Kuinka paljon SurfEasy maksaa?
 • Kuka omistaa SurfEasyn?
 • Toimiiko SurfEasy Netflixin kanssa?
 • Ja mikä tärkeintä, on SurfEasy mitään hyvää?

Mutta ennen kuin syventämme näitä kysymyksiä, katsotaanpa SurfEasy VPN: n etuja ja haittoja.

Yleiskatsaus

SurfEasy Hyödyt & Haittoja

Plussat

 1. Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 2. Hyvät paikalliset latausnopeudet
 3. Helppo pääsy Netflixiin
 4. Palvelimet on optimoitu torrentia varten
 5. Mukana mainosseurannan esto
 6. Hyödyllisiä selainlaajennuksia

Haittoja

 1. Perustuu Kanadaan
 2. Erittäin pieni palvelinverkko
 3. Hyvin harvat edistyneet tietosuojaominaisuudet

SurfEasy Key -yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

72Mbps
Ei lokitietoja
Ei
Kanada (viiden silmän jäsen)
Ei julkistettu
1000+
28
Joo
rajoitetut
Ei
Live Chat
6,49 dollaria kuukaudessa yli 12 kuukautta
Surfeasy.com

Nyt voit lukea, kuinka nopea SurfEasy on.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on SurfEasy?

VPN: stä vastaava yritys, SurfEasy, Inc., sijaitsee Kanadassa: a yksityisyyttä epäystävällinen kansakunta.

Tutkittuaan SurfEasy, Inc.: n tietosuojakäytäntöä, olimme hieman huolestuneita nähdessään, että se:

Voi kerätä ja luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, mukaan lukien käyttäjän tietosi, valtion viranomaisille tai virastoille […] heidän pyynnöstään tai tuomioistuimen määräyksestä” 

Emme todellakaan pidä täällä käytetystä epämääräisestä kielestä, ja koska Kanada on osa tiedustelunjako-allianssia Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa, suosittelemme yksityisyyden suojaa käyttäviä käyttäjiä etsimään muualta.

Tämän mielestä uskomme sen olevan ei tule olemaan ongelma johtuen SurfEasy VPN: n uskomattoman vähäisestä kirjauskäytännöstä, mikä tarkoittaa, että ketään online-aktiviteettistasi ei voida jäljittää sinulle yksilönä. 

Jos ihmettelet, yritystä johtaa toimitusjohtaja Chris Houston, joka näyttää olevan Internetin yksityisyydelle omistautunut mies, jopa puhumalla asiasta TED-neuvotteluja. Se on rohkaisevaa nähdä.

Symantecin maailman päämaja

Symantecin maailman päämaja

Emoyhtiö Symantec osti SurfEasyn vuonna 2017, amerikkalainen Fortune 500 -verkkoturvayritys - olet saattanut käyttää sen suosittua virustorjuntaohjelmistoa.

Symantec osti SurfEasyn 39 miljoonalla dollarilla entiseltä omistajalta Opera-ohjelmisto (sama Opera, joka käyttää suosittua yksityisyyteen keskittyvää verkkoselainta). 

Ja mielenkiintoista on, että Symantecin puheenjohtaja on Dan Schulman, joka on myös PayPalin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Kirjauskäytäntö

Kaikkiin tarkoituksiin ja tarkoituksiin SurfEasy on ei-loki-VPN. 

Se ei kerää alkuperäistä IP-osoitettasi, yhteyksiä palvelimiin (palvelimiin) tai sovelluksia, palveluita ja verkkosivustoja, joissa käyt VPN-yhteyden yhteydessä.

SurfEasy-tietosuojakäytäntö

Ote SurfEasy-tietosuojakäytännöstä

SurfEasy kerää vianetsintää ja tukea varten: 

 • Kaiken kaistanleveyden käyttö

Mutta tämä tallennetaan vain väliaikaisesti, ja mikä tärkeintä, sitä ei ole linkitetty yksittäisiin käyttäjiin.

SurfEasy hoitaa verkkonsa myös joskus:

Reaaliaikainen Internet- ja tietoliikenteen analyysi mukaan lukien kohde-verkkosivustot tai IP-osoitteet, alkuperäiset IP-osoitteet. ”

Ensi silmäyksellä tämä näyttää uskomattoman häiritsevältä. Siitä ei kuitenkaan ole hätää, koska näitä tietoja ei kirjata edes väliaikaisesti. 

SurfEasy on hyvä esimerkki palveluntarjoajasta, joka haluaa maksimoida suorituskyvyn uhraamatta käyttäjiensä yksityisyyttä.

Vuonna 2016 kuitenkin oli hämmentävä tapaus, jossa SurfEasy upotti kolmannen osapuolen seurantakirjastot ilmaiseen Android-sovellukseensa. Tämä tehtiin tarkoituksena luoda kohdistettuja mainoksia.

Se on pettymys, mutta SurfEasyn premium-versio ei ole ollut muuta kuin 100% luotettava ja luotettava meille.

Nopeus & Luotettavuus

Ihmisarvoiset nopeudet web-selailulle

Se ei ole nopein, mutta on todennäköistä, että saat hyvin SurfEasyn nopeuksilla. 

Se tarjoaa erityisen hyvät nopeudet saman maan kohteissa (kuten Yhdistyneestä kuningaskunnasta Yhdistyneen kuningaskunnan alueelle, missä testaamme). Sinulla on muutama ongelma tehdä jotain, jos muodostat yhteyden SurfEasyyn ja käytät sitä paikallisesti.

Mutta SurfEasy on keskimääräistä alempi pitkien matkojen yhteyksissä. Tallensimme erittäin heikkoja nopeuksia yhdistäessään mantereita Yhdysvaltoihin ja Australiaan. 

Näiden pidemmän matkan yhteyksien kanssa on odotettavissa suurta katkeamista, mutta SurfEasy putoaa liian alhaiselle tasolle kilpaillakseen paremmin kilpailevien VPN-palveluiden kanssa.  

SurfEasy oli kuitenkin johdonmukainen esiintyjä, joka antoi melkein samat nopeustulokset joka kerta kun testaamme. Me kutsumme sitä luotettavaksi palveluksi, vaikka se ei olisi nopein.

SurfEasy teki paljon korkeamman ping-arvon kuin mitä haluaisimme nähdä parhaan VPN-palvelun kanssa. Yhteydessämme samaan maahan, pingmme kasvoi yli 400%. Pelaajat eivät saa sujuvaa kokemusta SurfEasy VPN: stä.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen SurfEasyn käyttöä:

 1. ladatambps

  96

 2. uploadmbps

  97

 3. SurfEasy arvostelupingneiti

  10

Kun yhteys SurfEasy: hen:

 1. ladatambps

  72

 2. uploadmbps

  76

 3. SurfEasy arvostelupingneiti

  13

Latausnopeus ilman SurfEasy: 95.52Mbps

Latausnopeus kanssa SurfEasy: 71,51mbps

Latausnopeuden menetys SurfEasy-ohjelman ollessa käynnissä: 25%

Laitoimme kaikki VPN: t sivustolle tiukan tieteellisen nopeuden testausprosessin avulla määrittämällä keskimääräiset nopeudet useista eri puolista maailmaa. Nämä ovat keskimääräisiä nopeuksia, joiden voit odottaa nousevan yhteyteen seuraaviin paikkoihin:

 • Yhdysvallat: 10Mbps (ladata) & 28Mbps (upload)
 • Saksa: 35Mbps (ladata) & 78Mbps (upload)
 • Singapore: 30Mbps (ladata) & 20Mbps (upload)
 • Australia: 5Mbps (ladata) & 6Mbps (upload)

Palvelimen sijainnit

Palvelinverkko on melko pieni

Maapallo, jossa sininen lippu28CountriesKuva kaupunkimaisemasta28CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä1000 + IP-osoitteet

SurfEasyn palvelinverkko - käytettävissä olevat maat, joihin voidaan muodostaa yhteys - on yksi pienimmistä mitä olemme nähneet. SurfEasy on juuri 28 maata valita - keskimäärin noin 50-60.

Tästä maaluettelosta on ei kaupunkitasolla valintoja.

Se saattaa olla hienoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan pienemmän kansakunnan hyväksi, mutta jos asut Yhdysvalloissa (New York) tai Australia (Melbourne), sinun on onnistettava ja sijaittava palvelimen lähellä saadaksesi nopeuden.  

Emme yllättyneet huomatessamme, että SurfEasy ylläpitää vain vähän 1 000 palvelinta yksittäisiä palvelimia. Tämä johtaa todennäköisesti palvelinten ruuhkautumiseen ja heikentyneeseen suorituskykyyn ruuhka-aikoina. 

Eurooppaa palvellaan melko hyvin, samoin kuin Pohjois-Amerikkaa, ja sen osuus 20 maasta 28 maasta. Jos olet näissä maissa, ongelmasi eivät ole yhtä merkittäviä.

SurfEasy arvostelu

Mutta Aasia on edustettuna heikosti, vain Singapore ja Japani ovat käytettävissä. 

Etelä-Amerikassa ja Afrikassa tilanne on vielä huonompi, sillä kummallakin on vain yksi sijaintipaikka (vastaavasti Brasilia ja Etelä-Afrikka).

Jos tämä valinnanpuute vaikuttaa sinuun, suosittelemme lukemaan VPNArea-arvosteluamme - sillä on palvelimia 120 kaupungissa ympäri maailmaa.

suoratoisto & Torrenting

Erinomainen palvelu Netflixille ja BBC iPlayerille

Yksi SurfEasyn vahvuuksista on, että se toimii estämällä BBC iPlayerin estäminen sen ainoalla UK-palvelimella.

Useat VPN: t eivät voi tehdä tätä, joten se on ansio sille suoratoistopalveluna.

SurfEasy on yhtä tehokas myös Netflix USA: n lukituksen poistamisessa. Meillä ei ollut mitään ongelmaa Yhdysvaltain palvelimella ja se suorasi erittäin laadukkaasti. 

Jos vietät kaikki iltasi suoratoistamalla televisiota ja elokuvia, sinun on ehdottomasti harkittava suojautumistasi SurfEasyllä. 

SurfEasy toimii myös näiden streaming-palveluiden kanssa:

 • Hulu
 • Amazonin päävideo
 • Kodi
 • HBO
 • Sling TV
 • Nyt TV

Torrenting

SurfEasy on myös loistava valinta torrentereille, mutta vain jos kirjaudut Ultra Plan -sivustoon, jonka palvelimet on optimoitu P2P-toimintoihin. 

Ihanteellista pienemmät latausnopeudet monimutkaistavat asioita, mutta emme usko, että ne ovat niin suuria.

Se tosiseikka, että SurfEasyllä on vakaa, minimaalinen kirjauskäytäntö, pitäisi myös antaa sinulle mielenrauhan, että tiedostojen jakaminen pidetään yksityisenä ja turvallisena.

Censenssin ohittaminen

Et voi lyödä sensuureja

Kuva Kiinan suurta palomuuria kiertävästä VPN: stäJos aiot olla tekemisissä Kiinasta tai toisesta maasta tiukalla sensuurilla, me ei voi suositella SurfEasy. 

Kiina on murtanut VPN-liikennettä kovasti, minkä takia Suuri palomuuri on lähes mahdotonta ohittaa, ellet käytä muita hämärtämistyökaluja piilottamaan tosiasiaa, että käytät VPN-verkkoa. 

Censors käyttää DPI: tä (Deep Packet Inspection) havaitsemaan ja estämään epäilyttävät yhteydet. Koska OpenVPN on niin yleisesti käytetty, se on todella helppo havaita. 

Etsi palveluntarjoajia, jotka tarjoavat "varkain" -protokollia, jotta saadaan parhaat mahdollisuudet muodostaa yhteys näihin paikkoihin. Muuten saatat päästä sinne ulos ja et voi pääse Internetiin ilman rajoituksia. 

Yksi näistä on VyprVPN, ja voit lukea siitä, mitä sanomme siitä arvosteluamme. Tai päätöksenteon helpottamiseksi voit tutustua viimeisimpiin Kiinan VPN-suosituksiin.

Tämä koskee myös seuraavia maita: 

 • UAE
 • Saudi-Arabia
 • Turkki
 • Iran
 • Venäjä

Kaikkiin näihin sovelletaan erittäin tiukkoja online-sensuurilakeja. 

SurfEasyn palvelinverkon koko tarkoittaa, että vaikka pystyisitkin muodostamaan yhteyden, yrität todennäköisesti saavuttaa kunnollisen suorituskyvyn, joka ei ole ihanteellinen, jos haluat tehdä jotain muuta kuin vain yleisen selaamisen..

Siellä on paljon luotettavampia vaihtoehtoja. Mieti, mitä sanomme ExpressVPN: stä arvostelumme yhteydessä.

Platforms & Laitteet

Saatavana vain suosituissa laitteissa

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroid

SurfEasyn mukautetut sovellukset ovat saatavilla osoitteessa:

 • Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android

Tämä vie SurfEasyn kilpailijoiden taakse laitteen yhteensopivuuden kannalta. 

Valitettavasti ei ole manuaalisia kiertotapoja laitteille, joissa ei ole natiivissovelluksia. Tämä sisältää reitittimet, joten olet hyvin ja todella rajattu neljään pääalustaan ​​- kaukana "jokaisesta laitteesta", kuten verkkosivusto lupaa.

SurfEasy esitteli sovelluksen yksinomaan Amazon-laitteille, mutta se on lopetettu ilman mitään syytä. Tämä tarkoittaa, että joudut asentamaan SurfEasy reitittimellesi, jos haluat suojata esimerkiksi Amazon Fire TV Stick -sovellusta..

SurfEasy sallii jopa viiden laitteen käyttää yhtä tilausta samanaikaisesti.Ruutukuva SurfEasy-sovelluksista, jotka on otettu SurfEasy-verkkosivustolta

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

Koska SurfEasy-sovellusta ei voida asentaa reitittimen tasolle, emme voi suositella sitä niille, jotka haluavat käyttää VPN: tä pelikonsoleissa tai suoratoistolaitteissa. 

Ainoa tapa saada se toimimaan olisi katkaista yhteys toisesta ohjelmistoa käyttävästä laitteesta, kuten kannettavasta tai älypuhelimesta. Sen toimivuutta ei kuitenkaan ole, ja rehellisesti sanottuna sinun ei tarvitse joutua vaivalle, kun on VPN-palveluita, jotka vastaavat näihin tarpeisiin. 

Voit lukea pelaamista koskevien parhaiden VPN-luetteloomme, jos haluat lisätietoja. 

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiOopperan logoOoppera

SurfEasy tarjoaa välityspalvelimen laajennuksia Google Chromelle ja Operalle.

Tässä vetoaa siihen, että ne voidaan asentaa ja lisätä selaimeesi muutamassa sekunnissa, jos sinulla on jo pääsovellus käynnissä, ja ne toimivat suunnilleen samalla tavalla - valitse vain palvelimesi ja sinulla on hyvä yhdistää.

Kuvakaappaus SurfEasy Opera -selaimen laajennusmainoksesta SurfEasy-verkkosivustolla

Laajennusten haittapuoli on se, että ne vain salaavat selaimen liikenteen eikä mitään muuta, joten suosittelemme, että työpöytäsovellus toimisi samanaikaisesti parhaan mahdollisen suojan takaamiseksi.. 

Mutta nämä laajennukset ovat täydellinen ratkaisu raskaille selainten käyttäjille, jotka etsivät kevyttä kokemusta.

SurfEasy aloitti alun perin Opera-selaimen laajennuksena, joten ei ole yllättävää, että se on edelleen olemassa. Emme todellakaan näe näiden laajennusten tekevän mitään, mitä ei vielä ole katettu työpöytäsovelluksessa.

salaus & turvallisuus

Vahva VPN: n ansiosta tappokytkimen puute

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

Tukee TCP-porttia 443

Mainosten estäjä

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

SurfEasy ottaa VPN: n roolin vakavasti, mutta se ei aivan vastaa huipputason tarjoajia turvallisuudesta. 

Kaivaimme ja huomasimme, että SurfEasyn työpöytäsovellus toimii OpenVPN: ssä, joka on turvallisin VPN-protokollien joukosta - se on hyvä asia.

SurfEasy lupaa 'pankkitason turvallisuuden'. He käyttävät AES-256-salausta, jota suosii Yhdysvaltojen liittohallitus - toinen positiivinen asia.

Yksi suuri haittapuoli SurfEasylle on kuitenkin VPN-tappokytkimen puuttuminen.

Tappikytkin tappaa koko Internet-yhteytesi, jos palvelu lakkaa jostain syystä, pitäen näin verkossa selaamasi yksityisenä. Ilman sitä voit altistaa itsesi snooppereille ja hakkereille. 

Yhden hankkiminen on meille iso juttu, ja on uskomattoman epätavallista, että tämän kokoinen VPN-palvelu luopuu sisällyttämisestä.

Onneksi kaikki verkkoliikenne ohjataan SurfEasyn omien suojattujen DNS-palvelimien kautta, ei kolmansien osapuolten, kuten ISP tai Google, omistuksessa olevien palvelimien kautta. Suojaa sitä uteliailta silmiltä ja pitää online-aktiviteetti yksityisenä.

SurfEasy arvostelu

Toinen lisäbonus on sisäänrakennettu ad-tracker-esto, joka käyttää ainutlaatuista algoritmia estämään seurantaevästeet, joita mainostajat käyttävät seuraamaan sinua verkossa.

Jos kytket tämän päälle työpöytäsovelluksessa, sinulle näytetään viimeisen 30 päivän aikana estettyjen mainosten ja seurantalaitteiden lukumäärä, mutta emme voi olla varmoja siitä, kuinka tarkka tämä on. Siitä huolimatta, se on hieno ominaisuus ja se näyttää toimivan erittäin hyvin.

Helppokäyttöisyys

Tarvitsee uuden ja parannetun sovelluksen

Miten asentaa & Asenna SurfEasy

 • SurfEasy lataa näytön SurfEasy VPN -katsauksessamme

  Kaikki saatavilla olevat lataukset löytyvät SurfEasy-verkkosivuston tukiosasta.

 • SurfEasy-asetusikkunan kuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessa

  Ohjattu asennus opastaa sinut prosessin läpi alusta loppuun.

 • SurfEasy-asennuksen täydellinen kuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessamme

  Kun asennus on valmis, sovellus käynnistyy ja voit aloittaa VPN: n käytön.

 • SurfEasy-päänäytön katkaistu näyttökuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessa

  On todella helppoa kertoa, onko yhteys muodostettu - jos ei, kaikki väritetään punaisella.

 • SurfEasy päänäyttö liitettynäyttökuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessamme

  Päänäytöllä on tarpeeksi tietoa, mutta haluaisimme nähdä myös joitain protokollan yksityiskohtia.

 • SurfEasy-palvelinluettelokuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessamme

  Valitse palvelin luettelosta tai anna SurfEasy valita paras sijainti sinulle.

 • SurfEasy-mainosseurannan estokuvakaappaus SurfEasy VPN -katsauksessa

  Emme ole varmoja, kuinka tarkkoja nämä numerot ovat, mutta se on mukava bonusominaisuus.

Ei ole muuta tapaa sanoa sitä: SurfEasyllä on hankala, halvan näköinen sovellus. Koimme myös turhauttavia ja satunnaisia ​​katkaisuja. 

Verrattuna joihinkin markkinoiden hyvin suunniteltuihin, intuitiivisiin VPN-sovelluksiin, SurfEasy ei ole niin hauska työskennellä. 

SurfEasy-sovellus on vain järjestelmäalusta, joka on kätevä, kun haluat napsauttaa ja unohtaa, mutta ne, jotka haluavat pitää sovelluksen pysyvästi avoinna, eivät pidä siitä niin paljon. 

Päänäyttö pitää sen yksinkertaisena valitsemasi sijainnin, uuden IP-osoitteen ja sen kanssa, oletko ottanut mainoksenseurannan käyttöön.

SurfEasyn asetukset ovat minimaaliset - aivan liian vähäisiä mieltymyksillemme. 

SurfEasyn VPN-protokollassa tai sen muuttamisvaihtoehdossa ei ole läpinäkyvyyttä. Onneksi puhumme tukitiimin kanssa voimme vahvistaa sen olevan OpenVPN, henkilökohtainen suosikki. 

Ainoat sijainnin ulkopuolella olevat käyttäjän hallitsemat asetukset ovat WiFi-suojauksen kytkeminen päälle ja pois päältä ja mainosten seurannan estäminen. Olemme faneja yksinkertaisuudesta, mutta aivan liian paljon on uhrattu täällä käyttäjäystävällisen sovelluksen vuoksi.

Jos etsit korkeatasoista konfiguroitavuutta ja runsaasti edistyneitä tietosuoja-asetuksia, sinun tulee ehdottomasti välttää SurfEasy-palvelu.. 

Se näyttää kohdistuvan VPN-aloittelijoille, jotka etsivät napsauttamalla ja unohda -ratkaisua, joka ei vaadi heidän puolestaan ​​liikaa manuaalisia määrityksiä.

Asiakaspalvelu

Tuki henkilökohtaisella kosketuksella

Live chat-tuki

Verkkoresurssit

Joo
Joo

SurfEasy on sekoitettu laukku tuen suhteen. 

Siellä on live chat-ominaisuus, jolla on nopea ja ystävällinen vastaus - sitä me haluamme nähdä.

Valitettavasti sitä ei ole saatavilla ympäri vuorokauden, emmekä voineet auttaa, mutta tunsimme, että SurfEasy-edustajilla ei ollut teknistä tietoa.

Verkkosivustolla on myös ohjekeskuksen puhelinnumero, joka lisää henkilökohtaista kosketusta ja on miellyttävä niille, jotka haluavat puhua ääneen ihmisen kanssa. 

Toimitusaikojen ulkopuolella (9–5 EST) voit lähettää sähköpostia sähköpostitse. Löysimme kuitenkin tämän hitauden, joskus ottaen yli päivän vastauksen. Mutta kun saimme vastauksia, ne olivat selkeitä ja tarkoituksenmukaisia.

Ohjeet ja UKK ovat melko kattavia - parempia kuin jotkut olemme nähneet. Heistä puuttuu vähän kiillotusta, mutta opetusvideot on tehty hienosti.

hinnoittelu & tarjoukset

Melko kallis VPN

SurfEasy-kuponki

SurfEasy hinnoittelusuunnitelma

SurfEasy tarjoaa pari erilaista vaihtoehtoa hinnoittelussa: Total ja Ultra.

Suosittelemme maksamaan vähän ylimääräistä ja valitsemaan Ultran. Sen lisäksi, että se sisältää torrentia varten optimoidut palvelimet, sen avulla voit myös muodostaa yhteyden 28 maahan kuin vain kokonaissuunnitelman 16 maahan.

Kuukauden maksaminen on kallein vaihtoehto, joka maksaa 11,99 dollaria.

Suosittelemme säästää lähes 50% kirjautumalla vuosisuunnitelmaan, joka tulee kohtuulliseen hintaan 6,49 dollaria kuukaudessa, mutta mikä tarkoittaa yhtä suurta kassasummaa, 77,88 dollaria.

Rajoitettu kokonaissopimus on 4,99 dollaria kuukaudessa tai 3,99 dollaria kuukausimaksulla.

Tämä on melko kallista, kun otetaan huomioon, että # 1 VPN, ExpressVPN, tulee hintaan 6,67 dollaria kuukaudessa.

Onko SurfEasy rahan arvoinen? Se on hyvä VPN, mutta hinta ei ole tarpeeksi kilpailukykyinen.

 1. Kuukausittain

  US $ +11,99 / kk

  Laskutettu 11,99 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 6,49 / kk

  Laskutetaan 77,88 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 46%

Kaikilla suunnitelmilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Joo
Joo

Olet melko rajallinen, kun haluat maksaa SurfEasy-tilauksesi. Vaihtoehdot rajoittuvat luottokorttiin tai PayPaliin.

Olisimme halunneet nähdä täällä joitain vaihtoehtoisia menetelmiä, esimerkiksi Bitcoin tai muut kryptovaluutan muodot, samoin kuin joitain kansainvälisiä vaihtoehtoja.

SurfEasy tarjoaa myös sekä ilmaisen kokeilujakson että seitsemän päivän rahojen palautustakuun. 

Ilmaisella kokeilulla ei ole aikarajaa, joten voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat. Sinulle kuitenkin asetetaan 500 Mt: n tiedonsiirtoraja, eli et voi tehdä paljon muuta kuin suorittaa muutama nopeustesti ja suoratoistaa pari esitystä Netflixissä.

Se on hieno tapa testata ohjelmisto, mutta emme suosittele sitä pitkäaikaisena ratkaisuna.

Kun olet kirjautunut, sinulla on jopa seitsemän päivää aikaa muuttaa mieltäsi. SurfEasyn rahat takaisin -takuu on todella kysymys ilman mitään piilotettuja tietolippuja tai rajoituksia. Lähetä sähköpostia asiakastukeen ja ilmoita heille, että haluat lopettaa tilauksesi. 

Huomaa: Jos ostat SurfEasyn Apple App Storesta, sinun on mentävä suoraan SurfEasylle palautusta varten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me