Kun siellä on niin paljon isoja nimiä VPN, onko mitään syytä harhautua joukosta? VPNArea toivoo varmasti niin.


Et ehkä ole kuullut siitä, mutta VPNArea väittää pystyvänsä tekemään kaiken: turvallinen palvelu, joka pitää sinut yksityisenä, lyö online-esteitä, avaa suoratoistosisällön ja paljon muuta.

Mutta tekeekö se todella?

Testasimme VPNAreaa saadaksesi selville:

 • Toimiiko VPNArea Netflixin kanssa?
 • Tarjoaako VPNArea omistettuja IP-osoitteita?
 • Mikä on VPNArea Chameleon?
 • Kuinka paljon VPNArea maksaa?
 • Onko VPNAreassa DNS-vuotoja?

Tunnit vietettyäänsi askeleen läpi, VPNAreaa koskevat päätelmämme on lueteltu alla.

Yleiskatsaus

VPNArea-ammattilaiset & Haittoja

Plussat

 1. Erittäin vaikuttava nopeus
 2. Omistetut suoratoistopalvelimet
 3. Ei kirjautumiskäytäntöä & Ei IP: tä, DNS & WebRTC vuotaa
 4. Käyttäjäystävälliset sovellukset PC: lle, Macille, iOS: lle, & Android
 5. Yhdistä turvallisesti 65 maahan

Haittoja

 1. Lyhyt palautusaika
 2. Sovellukset voivat olla glitchy
 3. Pieni palvelinverkko

VPNAreavain Yhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

90Mbps
Ei lokitietoja
Ei
Bulgaria (EU: n jäsen)
Ei julkistettu
200+
70
Joo
Rajoittamaton
Joo
24/7 Live Chat
2,99 dollaria kuukaudessa yli 36 kuukautta
VPNArea.com

Vielä et ole varma siitä, onko VPNArea oikea VPN sinulle?

Se on kunnossa - voit lukea koko arvosteluamme, jossa kataamme kaiken paljon yksityiskohtaisemmin, yhteysnopeuksilla.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on VPNArea?

VPNArea perustettiin vuonna 2012, ja sen omistaa bulgarialainen yritys Offshore Security LTD. Sen pääkonttori on tällä hetkellä Bulgariassa Varnassa, mikä olisi yleensä huono valinta VPN-palvelulle, koska siihen sovelletaan tunkeilevia EU: n valvontalakeja ja tietojen jakamista koskevia sopimuksia..

VPNArean tiukka ei-kirjautumiskäytäntö tarkoittaa kuitenkin, että sen lainkäyttövaltaan ei ole syytä kiinnittää huomiota, koska vaikka kolmas osapuoli pyytäisi henkilökohtaisia ​​tietojasi, VPNArea ei voisi luovuttaa niitä.

Kirjauskäytäntö

Useimmat VPN: t väittävät, etteivät kerää mitään lokit, mutta VPNArea on yksi harvoista tarkistamamme VPN-palveluista, joka on todella ei-loki.

Se ei tarkkaile, tallenna tai tallenna ”mitään sisäänkirjautumispäivämääriä, aikaleimoja, saapuvia ja lähteviä IP-osoitteita, kaistanleveystilastoja tai muita VPN-käyttäjien tunnistettavia tietoja.” Tämä tarkoittaa, että VPNAreaan yhteydessä ollessa tekemäsi ei voida jäljittää sinulle..

Nopeus & Luotettavuus

Johdonmukaisesti nopeat saman maan nopeudet

VPNArea on erittäin nopea ja luotettava VPN-palvelu, jos suunnittelet pääsääntöisesti yhteyden muodostamista samaan maahan tai läheiseen maahan - noin 90Mbps: n lataukset ovat enemmän kuin tarpeeksi nopeita suoratoistoa varten useilla laitteilla samanaikaisesti.

VPNArea ei kuitenkaan ole aivan yhtä johdonmukainen, jos aiot muodostaa yhteyden kansainvälisesti säännöllisesti. Se on edelleen nopea, mutta nopeuden luotettavuutta ei vain verrata nykyisiin nopeimpiin VPN-verkkoihin.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen VPNArea: n käyttöä:

 1. ladatambps

  93,57

 2. uploadmbps

  98.68

 3. VPNArea-arvostelupingneiti

  3

Kun yhteys VPNAreaan:

 1. ladatambps

  90,29

 2. uploadmbps

  92,74

 3. VPNArea-arvostelupingneiti

  8

Latausnopeus ilman VPNArea: 93,57mbps

Latausnopeus kanssa VPNArea: 90,29mbps

Latausnopeuden menetys, kun VPNArea on käynnissä: 4%

VPNArea on vahva valinta myös pelaajille nopean saman maan latenssin, vain 8 ms, ansiosta. Se tuotti myös erittäin nopeita, yli 90 Mbit / s lähetysnopeuksia tietyissä paikoissa, mikä on ihanteellinen torrentia varten. Vielä parempi, VPNArea-yhteydet olivat uskomattoman luotettavia ilman mitään pudotusta.

Tässä ovat keskimääräiset nopeudet, joita voit odottaa VPNAreaalta kouralliselta suositulta paikasta (yhdistää Iso-Britanniasta):

USA: 48mbps (alas) & 36Mbps (Ylös)
Saksa: 77mbps (alas) & 80Mbps (Ylös)
Singapore: 12Mbps (alas) & 6 Mbps (Ylös)
Australia: 4Mbps (alas) & 2Mbps (Ylös)

Lisätietoja siitä, kuinka VPN: n suorituskykyä mitataan tarkalleen, on artikkelissa Kuinka testaamme VPN: iä.

Palvelimen sijainnit

Yli 120 kaupunkia jakautui yli 70 maahan

Maapallo, jossa sininen lippu70CountriesKuva kaupunkimaisemasta120 + kaupungitKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä200 + IP-osoitteet

VPNArea on yksi suurimmista VPN-palvelinverkoista, jotka olemme nähneet testauksissamme, ja se on läsnä 70 maassa ympäri maailmaa.

Muutamassa VPNArea-alueella on kaupunkitasoisia palvelinvaihtoehtoja, ja Yhdysvalloissa on tarjolla laaja valikoima. Yhdysvalloissa olevat käyttäjät voivat valita 42 VPNArea-palvelimesta 11 eri kaupungissa, mikä on hieno uutinen suorituskyvylle.

Muita maita, joissa valitaan kaupunkikohtainen palvelin, ovat Australia (viisi), Kanada (neljä), Italia (kolme), Espanja (kaksi), Etelä-Afrikka (kaksi) ja Yhdistynyt kuningaskunta (kolme).

Luettelo VPNArea-palvelimen sijainneista

Kuten tavallista, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on paras palvelinpeitto, mutta myös näiden alueiden ulkopuolella on paljon valinnanvaraa, mikä on virkistävää. VPNArea-palvelinverkossa ei ole selviä aukkoja, mutta olisi hienoa nähdä tulevaisuudessa lisää kaupunkitasolla olevia vaihtoehtoja.

Me todella pidämme siitä, että VPNArea omistaa ja ylläpitää omia DNS-palvelimia, mutta olimme pettyneitä palvelimien kokonaismäärään vain 200. Palvelinta kohti on myös vain yksi jaettu IP-osoite, mikä voi tarkoittaa huonoja uutisia suorituskyvylle, mutta on myös erinomainen yksityisyys.

suoratoisto & Torrenting

Toimii Netflixin, BBC iPlayerin kanssa & P2P

VPNArea: n optimoitujen suoratoistopalvelimien ansiosta Netflixiä oli helppo katsella sekä Yhdysvaltojen että Ison-Britannian palvelimien (USA-0-NFLX ja UnitedKingdom-0-NFLX) kautta..

VPNArea-tekniikan erinomainen nopeus tarkoittaa, että myös videoiden ja äänen laatu on hyvä.

VPNArea-suoratoistopalvelimet

VPNAreassa on myös oma brittiläinen palvelin BBC iPlayerin suoratoistoon, mutta se on erittäin epäluotettava eikä toimi aina. Valitettavasti VPNArea ei toiminut BBC iPlayerin kanssa viimeisimmissä suoratoistokokeissa.

Kysyimme VPNArea-live-chat-agentteja, kun he odottivat BBC iPlayer -ongelman ratkaisemista, ja he kertoivat meille, että heillä ei ollut aikataulua, mutta he ilmoittaisivat käyttäjille ongelmasta. BBC iPlayer -fanien tulisi siksi käyttää yhtä näistä testatuista ja toimivista VPN-verkoista.

VPNArea avaa myös Kanadan ja Italian Netflix-kirjastot, ja sillä on oma palvelin Sky Go: n suoratoistoon Italiassa.

Torrenting

Torrentti on sallittu kaikissa VPNArea-palvelimissa, monet optimoitu P2P-aktiivisuuteen.

Yhdistä tämä nopeaan lataus- ja lähetysnopeuteen, ei IP- tai DNS-vuotoihin, ja VPN-tappauskytkimeen, ja sinulla on erittäin houkutteleva VPN torrentereille.

VPNArean vankka kirjautumattomuuskäytäntö on toinen bonus torrentingille, ja se toimii hyvin myös Kodin kanssa (tässä heidän kodi-asennusoppaansa).

Censenssin ohittaminen

Hyvä Kiinalle (vain työpöydälle)

VPNArea on hyvä valinta Kiinalle, jos aiot käyttää sitä pöytätietokoneella.

Siinä on X-Stunnel VPN -palvelimia monissa paikoissa ympäri maailmaa, mikä peittää yhteytesi normaaliksi HTTPS-liikenteeksi ja antaa sinun ohittaa ns. Kiinan suuri palomuuri.

VPNArea tarjoaa näitä palvelimia Kiinassa, Japanissa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa (sekä muutamissa muissa maissa), joten voit muodostaa yhteyden läheiseen sijaintiin myös parhaalla mahdollisella nopeudella..

Nämä X-Stunnel VPN -palvelimet ovat kuitenkin saatavissa vain Windows- ja Mac-laitteissa. IOS: lle tai Androidille ei ole manuaalisia kiertotapoja, joten matkaviestinkäyttäjien tulisi välttää.

VPNArea-palvelimen hävitetyt palvelimet tarkoittavat, että se on myös luotettava VPN-palvelu muille maille, joissa on sortavaa sensuuria, kuten Turkki, Saudi-Arabia, Iran ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat..

Platforms & Laitteet

Voidaan käyttää monien erilaisten laitteiden kanssa, mukaan lukien reitittimet

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

VPNArea tarjoaa mukautettuja VPN-sovelluksia monelle suositulle laitteelle, mukaan lukien:

 • Microsoft Windows
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iOS
 • Android
 • Linux (mukaan lukien Ubuntu).

Voit myös määrittää VPNArea manuaalisesti kourallisella muulla alustalla, mukaan lukien reitittimet - kaikille näille on ohjeet VPNArea-verkkosivustolla.

Jos et halua kätesi likaantumista, sinulla on myös mahdollisuus ostaa valmiiksi määritetty VPN-reititin joko suoraan VPNArea-palvelusta tai riippumattoman yrityksen kautta.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

VPNAreaa voidaan käyttää kuormien erilaisten pelikonsolien ja suoratoistolaitteiden kanssa kytkemällä ne VPN: ää käyttävään reitittimeen, koska se suojaa automaattisesti kaikkia kodin Internet-yhteyteen kytkettyjä laitteita..

VPNArea voidaan asentaa Amazonin Firestickiin ja myös Kodiin, joissakin manuaalisissa määrityksissä. Jos haluat yksinkertaisemman asennuksen, tutustu Firestickin ja Kodin suositeltuihin VPN-verkkoihin.

VPNArea Kodi ja Firestick -asetukset

VPNArea ei ole paras vaihtoehto, jos etsit plug-and-play-ratkaisua pelikonsolillesi, mutta se tekee työn tarpeeksi hyvin. Jos etsit jotain hieman selkeämpää, tutustu ExpressVPN-arvosteluun - sen MediaStreamer-palvelu tekee elämästä paljon helpompaa.

Jos aiot asentaa VPNArea-yksikön yksittäisiin laitteisiin, voit käyttää sitä jopa kuudessa laitteessa samanaikaisesti - tämä on noin keskiarvo, jonka näemme useimmista VPN-palveluista.

Selaimen laajennukset

Valitettavasti VPNArea ei tällä hetkellä tarjoa minkäänlaisia ​​selainlaajennuksia.

Jos haluat käyttää VPN-selainta selaimesi kautta, lue omat oppaamme Chromen VPN: ille ja Firefoxin VPN: lle.

salaus & turvallisuus

Vahvat yksityisyysominaisuudet suojaavat sinua verkossa

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

Tukee TCP-porttia 443

VPN-tappokytkin

WebRTC-vuotojen estäminen

Mainosten estäjä

Omistettu IP

Tupla-VPN

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

VPNArea pitää sinut erittäin turvallisena verkossa. Pöytäsovellus käyttää OpenVPN: ää, turvallisinta VPN-protokollaa, ja voit jopa vaihtaa UDP: n ja TCP: n välillä. On myös mahdollisuus muodostaa yhteys IKEv2: n avulla. VPNArea-salaus tapahtuu turvallisimman salauksen, AES-256, kautta.

VPNArea estää välttämättömän VPN-tappokytkinominaisuuden, joka suojaa sinua mahdollisilta yhteyden katkeamisilta, ja estää myös DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuodot. Vielä parempi, se käyttää omia nollalokeroisia DNS-palvelimia pitämään henkilökohtaiset tietosi yksityisinä.

Kuvakaappaus VPNArean vuototestituloksista browserleaks.com-sivustossa

Mitä näimme selaimessa.com, kun olimme yhteydessä VPNArean New Yorkin palvelimeen

Lisäksi VPNArea käyttää kaksinkertaisia ​​VPN-palvelimia, jotka tarjoavat sinulle ylimääräisen tietosuojakerroksen, kun olet yhteydessä VPN: ään. Siellä on myös sisäänrakennettu mainosten estäjä ja haittaohjelmasuojaus.

Portin edelleenlähetys on saatavana VPNArea-palvelussa - mutta sinun on otettava yhteyttä tukeen pyytääksesi, että se otetaan käyttöön tililläsi. Voit myös hankkia VPNArea-omistetun IP-osoitteen ylimääräisestä vuosimaksusta.

Helppokäyttöisyys

Sotkut sovellukset, joissa on joitain käytettävyysvirheitä

Miten asentaa & Asenna VPNA-alue

 • Kuvakaappaus luettelosta saatavilla olevista latauksista VPNArea-verkkosivustolla

  Verkkosivustolla on tarpeeksi helppoa löytää mistä voit ladata laitteellesi oikean ohjelmiston.

 • Ruutukuva VPNArea-asetusnäytöstä Windowsissa

  Ohjattu VPNArea-asennustoiminto opastaa sinut prosessin läpi alusta loppuun.

 • Kuvakaappaus VPNArea-Windowsin asennustoiminnosta

  Tämä näyttö antaa sinulle hyvän osoituksen siitä, kuinka kauan asennus kestää.

 • Kuvakaappaus VPNArea-Windows-sovelluksen kirjautumisnäytöstä

  Kun asennus on valmis, sinua kehotetaan antamaan kirjautumistietosi ennen kuin voit muodostaa yhteyden VPN: ään.

 • Ruutukuva VPNArea-Windows-sovelluksen päänäytöstä

  Päänäyttö on koko palvelinluettelo - voit myös nähdä uuden IP-osoitteesi täällä.

 • Kuvakaappaus siitä, miltä VPNArea näyttää, kun se on kytketty

  Päälle / pois-painike palaa vihreänä ilmoittaaksesi, että olet yhteydessä.

 • Näyttökuva VPNArea-erikoispalvelimien luettelosta

  Voit järjestää palvelimet sijainnin mukaan, ja siellä on jopa välilehti "erityisille" palvelimille, jotka on optimoitu suoratoistoa tai ylimääräistä hämärtymistä varten.

 • Kuvakaappaus VPNArea-Windows-sovelluksen asetusluettelosta

  Pidämme asetusruudun asiayhteydestä, joka selittää, mitä kukin ominaisuus tekee.

 • Kuvakaappaus VPNArea-Windows-sovelluksen porttivalintaominaisuudesta

  Voit jopa valita haluamasi portin - vaikka täällä ei ole mitään lisätietoja siitä, mikä on paras mihin tarkoitukseen.

VPNArea-työpöytäsovelluksessa on joitain erinomaisia ​​ominaisuuksia, mutta myös muutama ärsyttävä omituisuus, joka pilasi kokemuksen meille hieman. Pääruutua ei sellaisenaan ole, joten sinut vain ohjataan VPN-palvelinluetteloon kirjautumisen jälkeen.

VPN-palvelinluettelo on jaettu hyödyllisiin välilehtiin, kuten torrenting, streaming ja obfusced - voit myös lajitella palvelimet etäisyyden, nopeuden tai prosenttikuormituksen mukaan. Kaikissa VPN-asetuksissa on yksinkertaiset päälle / pois-kytkimet ja pidämme erityisesti toimitetuista asiayhteydetiedoista.

Selaimen laajennukset

VPNArea ei tällä hetkellä tarjoa minkäänlaisia ​​selainlaajennuksia.

Jos tämä on sellainen asia, jota etsit, harkitse ExpressVPN-palvelua, joka tarjoaa täydet ominaisuudet kaikille suosituille selaimille, tai NordVPN-verkkoa, joka tarjoaa vähemmän turvallisia (mutta nopeampia) välityspalvelimia..

Asiakaspalvelu

24/7 -keskustelu vie rajalliset resurssit

24/7 live chat-tuki

Verkkoresurssit

Joo
Joo

VPNArea-asiakastuki on riittävän hyvä tämän koon tarjoajalle, mutta emme pidä siitä, että jotkut resurssit (kuten asennusoppaat) rajoittuvat vain maksamaan asiakkaille.

Verkkosivustolla on runsaasti perusteellisia UKK-aiheita, jotka kattavat useita aiheita salaisuudesta VPN-protokollien suojaukseen.

Olimme iloisesti yllättyneitä siitä, että VPNArea tarjoaa aidosti ympäri vuorokauden tapahtuvan live-chat-ominaisuuden ystävällisten, avuliaiden edustajien kanssa. Saimme vastauksen myös muutamassa minuutissa.

hinnoittelu & tarjoukset

Pisin suunnitelma on erinomainen vastine rahalle

VPNArea-kuponki

VPNArea-hinnasuunnitelma

VPNArea on melko halpa tarjoaja verrattuna muihin samanlaatuisiin VPN-palveluihin. VPNArean kuukausittainen suunnitelma on kallein vaihtoehto 9,90 dollarilla, mutta voit pudottaa tämän oikein alas 2,99 dollariin kolmen vuoden suunnitelmalle ja säästät näin 70%. Myös vuotuinen suunnitelma on 4,92 dollaria, alennus 50%.

 1. Kuukausittain

  US $ 9,90 / kk

  Laskutetaan 9,90 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 4,92 / kk

  59,00 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 50%

 3. 3 vuotta

  2.99 $ USD / kk

  Laskutetaan 107,64 dollaria joka kolmas vuosiSäästä 70%

Kaikilla suunnitelmilla on 7 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

VPNArea tarjoaa runsaasti erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit, PayPal ja Bitcoin. Voit myös maksaa käyttämällä tonnia kansainvälisiä menetelmiä, kuten WebMoney, Alipay ja Hipercard, mikä on upea ulkomailla asuville.

VPNArea ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, vaan tarjoaa "ei kysyttävää" -rahojen palautustakuun, joka on eri pituinen riippuen tilaamastasi suunnitelmasta. 12 kuukauden ja 3 vuoden tilauksilla on 30 päivän palautusjakso, kun taas yhden kuukauden optio on 14 päivää.

Palautuksen hakemiseksi sinun on otettava vain yhteyttä VPNAreaan live chatin tai sähköpostin välityksellä, ja hyvityksesi lähetetään sinulle 48 tunnin sisällä (VPNArea väittää, että 98% käyttäjistä saa palautuksensa vain 15 tunnin sisällä)..

Pohjaviiva

Suosittelemmeko VPNAreaa?

VPNArea on piilotettu helmi. Se on kaukana markkinoiden suosituimmasta VPN: stä, mutta emme epäröi suositella VPNAreaa.

Se ei ole täydellinen (sovellus voi toisinaan olla turhauttavaa), mutta VPNArea-palvelun erinomainen luettelo ominaisuuksista ja erittäin turvallinen kirjauskäytäntö ovat todellisia kohokohtia.

Vaihtoehdot VPNAreaan

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen useimmilla alueilla, mutta se on erityisen hyvä valinta, jos et halua olla huolissasi turhauttavasta tai hankaasta sovelluksesta - ExpressVPN on yhtä helppo käyttää kuin he tulevat. Lue ExpressVPN-arvostelu

CyberGhost-logo

CyberGhost

Entä VPNArea-ristiriitaisuus BBC iPlayerin kanssa? CyberGhost on erittäin kustannustehokas tapa käyttää iPlayeria, puhumattakaan tonnista muista suosituista suoratoistopalveluista. Lue CyberGhost-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me