“Selaa verkkoa yksityisesti niin kuin sen piti olla” – kuulostaa hyvältä, eikö niin?

Tämän Windscribe VPN lupaa myöntää sinulle kotisivullaan, mutta se ei ole pieni tehtävä. Onko Windscribellä mitä tarvitset tällaisen palvelun tarjoamiseen?

Testasimme Windscriptin perusteellisesti ja puolueettomasti saadaksesi selville:

 • Mikä on Windscribe tarkalleen?
 • Onko se yhtään hyvä? Onko se nopea??
 • Onko Windscribe turvallista torrentia?
 • Onko Windscriptilla tappikytkin?

Vastaamme kaikkiin niihin sekä joukko muita kysymyksiä. Löydät tärkeimmät vientimme juuri täältä, jota seuraa täydellinen Windscribe-arvostelu.

Tämä sivu on omistettu katsauksellemme maksetusta Windscribe VPN -sovelluksesta. Voit lukea arvosteluamme ilmaisesta Windscribe-versiosta täältä.

Contents

Yleiskatsaus

Windscribe Plussat & Haittoja

Plussat

 1. Melko nopea saman maan nopeus
 2. Avaa Netflixin
 3. Erittäin turvallinen
 4. Torrentti on sallittu useimmissa palvelimissa
 5. Pienin kirjauskäytäntö
 6. Pika-asennus monille suosituille laitteille

Haittoja

 1. Ei livekeskustelua
 2. Luotettamaton maailmanlaajuinen nopeus
 3. Perustuu Kanadaan

Windscribe Key Summary

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

63Mbps
Nimetön palvelimen käyttöä koskevat tiedot
Ei
Kanada (viiden silmän jäsen)
Ei julkistettu
Ei julkistettu
58
Joo
rajoitetut
Ei
Sähköposti & Vain verkkoresurssit
4,08 dollaria kuukaudessa yli 12 kuukauden aikana
Windscribe.com

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja – sekä laajan Windscribe VPN -testimme perusteelliset tulokset.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Windscribe?

Yegor Sak ja Alex Paguis perustivat Windscriptin vuonna 2016 Richmond Hillissä, Ontariossa, Kanadassa, missä se toimii edelleen nykyään – itsenäisesti omistamassa ja hallinnassa. Tässä on lyhyt video Yegorista, joka puhuu VPN: ien käytön eduista.

Kanada on osa viiden silmän tiedonjako allianssia, ja CSIS (Canadian Security Intelligence Service) kerää pelottavia määriä henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja kiinnostavien ihmisten jäljittämiseksi ja tunnistamiseksi.

Lisäksi Kanadassa on erittäin tiukat tekijänoikeuslakit, jotka antavat Internet-palveluntarjoajille oikeuden seurata ja tallentaa käyttäjän toimintaa koskevia tietoja vähintään kuuden kuukauden ajan..

Yleensä tämä olisi hyvin huolestuttavaa, mutta koska Windscribe-palvelimen minimaalinen VPN-kirjauskäytäntö (katso alla) on huolestuttavampaa.

Windscribe heikentää suuresti VPN: n lainkäyttövallan merkitystä. Vaikka olemme yhtä mieltä useista Windscriptin esittämistä seikoista, VPN-yrityksen on edelleen turvallisempaa sijoittautua lainkäyttöalueelle, jolla ei ole laillista velvollisuutta luovuttaa yritystietoja viranomaisille, etenkin ulkomaisille yrityksille, kuten Yhdysvallat.

Siitä huolimatta, Windscribe on luotettava palvelu, ja jos Kanadan lainvalvonta tarttuisi johonkin Windscriptin VPN-palvelimista, he jättäisivät tyhjin käsin.

Kirjauskäytäntö

Windscribe lokit seuraavat tiedot:

 • Tietojen määrä siirretty 30 päivässä
 • Aikaleima viimeisimmästä toiminnastasi Windscribe VPN -verkossa
 • Tilisi samanaikaisten yhteyksien määrä
 • OpenVPN- tai IKEv2-käyttäjänimesi (istunnon loppuun asti)
 • Yhteydesi aika (istunnon loppuun)

Windscribe kerää nämä tiedot varmistaakseen, että VPN-palvelu toimii sujuvasti. Yllä olevissa tiedoissa ei ole mitään, jota voitaisiin käyttää henkilöiden tunnistamiseen.

Haluatko tietää tarkalleen miksi Windscribe kerää nämä tiedot? Yegor Sak on julkaissut täällä yksityiskohtaisen selityksen näyttääkseen tarkalleen, mitkä tiedot kerätään, kun käytät Windscribe VPN -sovelluksia. Suosittelemme tällaista avointa lähestymistapaa.

Nopeus & Luotettavuus

Melko nopea saman maan nopeus

Viimeisimmissä testeissämme latausnopeutemme laskivat hieman yli 30%, kun ne olivat yhteydessä VPN-verkkoon verrattuna ilman sitä, mikä on melko nopeaa.

Tämä tarkoittaa, että Windscribe-palvelun tulee mukavasti käsitellä mitä tahansa suunnittelet tekemistä verkossa, jopa useiden VPN-verkkoon kytkettyjen laitteiden kanssa kerralla.

Käytettävissä on kuitenkin nopeampia VPN-verkkoja – jotkut vain hidastavat nopeuttasi noin 5% saman maan yhteyksissä. Jos haluat kuitenkin ehdottomasti nopeimman VPN: n siellä, sinun kannattaa harkita vaihtoehdon valitsemista nopeimpien VPN-verkkojen joukosta.

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen kuin käytät Windscriptiä:

 1. ladatambps

  94,69

 2. uploadmbps

  98,64

 3. Windscribe-arvostelupingneiti

  2

Kun yhteys on yhdistetty Windscribe:

 1. ladatambps

  63,6

 2. uploadmbps

  47.8

 3. Windscribe-arvostelupingneiti

  18

Latausnopeus ilman Windscribe: 94,69mbps

Latausnopeus kanssa Windscribe: 63.60mbps

Latausnopeuden menetys, kun Windscribe on käynnissä: 33%

  ProtonVPN ilmainen arvostelu

Pingiajat lyhyen matkan yhteyksissä (18 ms) eivät ole liian vaikuttavia, joten pelaajat saattavat haluta etsiä muualta, mutta Windscriptin enimmäislähetysnopeuden 70Mbps pitäisi pitää torrenterit enemmän kuin tyytyväisinä.

Se on myös erittäin luotettava VPN-palvelu – meillä ei ollut yhteyshäviöitä, kun olimme yhteydessä Windscribe-palvelimiin, ja nopeudet olivat erittäin yhdenmukaiset testistä toiseen.

Nämä ovat keskimääräisiä nopeuksia, joita voit odottaa yhdistyessäsi Iso-Britanniasta näihin paikkoihin:

 • USA: 32mbps (ladata) & 32Mbps (Upload)
 • Saksa: 62mbps (ladata) & 69Mbps (Upload)
 • Singapore: 22mbps (ladata) & 14 Mbps (Upload)
 • Australia: 13mbps (ladata) & 8Mbps (Upload)

Testaamme tällä hetkellä nopeuksia käyttämällä OpenVPN-protokollaa, koska se on VPN-palveluissa laajalti saatavissa ja auttaa siksi ylläpitämään tulosten korkeatasoista johdonmukaisuutta..

On kuitenkin huomattava, että Windscriptin sovellukset ovat oletuksena käynnistettäessä IKEv2: lle, joka sen mukaan on paras protokolla, joten näkisit hieman nopeampia nopeuksia, jos yhdistät tällä tavalla.

Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka testaamme VPN: n suorituskykyä, tutustu VPN: n nopeuden testausmenetelmäämme.

Palvelimen sijainnit

110 palvelinpaikkaa 58 maassa

Maapallo, jossa sininen lippu58CountriesKuva kaupunkimaisemasta110CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästäJulkaisematon määrä IP-osoitteita

Windscribe-palvelimen 58 maan VPN-palvelinverkko on erittäin vakaa numero, ja se kattaa lähes kaikki alueet ympäri maailmaa. Itä-Aasia on edustettuna erityisen hyvin, mikä on harvinaista – Windscribe VPN-palvelimia on Japanissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Thaimaassa ja muissa..

Pysäytä palvelinluettelo

Kaikkiaan Windscribe tarjoaa yli 110 yksittäistä VPN-sijaintia, mikä tarkoittaa, että saat kaupunkitason valinnan useissa eri maissa. Useissa palvelimissa on useita palvelimia, mutta voit valita kaupungin sisällä:

 • Australia (Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney)
 • Kanada (Montreal, Toronto, Vancouver)
 • Ranska (Marseille, Pariisi)
 • Intia (Chennai, Indore, Uusi Delhi)
 • Israel (Ashdod, Jerusalem)
 • Italia (Milano, Rooma)
 • Venäjä (Moskova, Pietari)
 • Espanja (Barcelona, ​​Madrid)
 • UK (Lontoo, Manchester)
 • Yhdysvaltain keskusta (Atlanta, Dallas, Louisville, New Orleans, Salt Lake City)
 • Yhdysvaltojen itä (Boston, Charlotte, Chicago, Miami, New Jersey, New York, Philadelphia, Washington DC)
 • Länsi-USA (Las Vegas, Los Angeles, Oregon, Phoenix, Portland, San Francisco, Santa Clara, Seattle)
 • Turkki (Bursa, Istanbul)

Olemme hieman pettyneitä siihen, että Windscribe kieltäytyy paljastamasta yksittäisten VPN-palvelimien tai IP-osoitteiden kokonaismäärää, jota se ylläpitää, ja useat sen palvelimet ovat vuokrattuina eikä suoraan omistamia. Voimme olettaa, että niitä on kuitenkin ainakin 110.

13 eri paikkakunnalla on saatavana myös kiinteitä kiinteitä IP-osoitteita, jotka voivat helpottaa jatkuvaa pääsyä suoratoistopalveluihin (muun muassa – Windscribe selittää sen täällä).

Ei kuitenkaan ole erillisiä IP-osoitteita, koska se pilaanisi nimettömyysasi.

suoratoisto & Torrenting

Avaa Netflix helposti & nopea torrenting

Windscriptin omistamat ‘Windflix’ -palvelimet tarkoittavat, että Windscribe poistaa Netflixin eston sekä Yhdysvalloissa että Isossa-Britanniassa sekä Kanadassa ja Japanissa (kahdessa sijainnissa, joita emme ole tottuneet näkemään VPN-palveluntarjoajien sitoutuvan).

Meillä ei ole koskaan ollut ongelmia kaikissa testauksissamme, mikä tarkoittaa, että voit katsella kaikkia neljää Netflix-kirjastoa puskuriton Full HD.

Sulje streaming-palvelimet

Selaimen välityspalvelin antaa sinulle pääsyn BBC iPlayeriin, mutta koko VPN ei tule siihen.

Jopa Windscriptin oma palvelin ei voi saavuttaa tätä, mikä on ollut tilanne jo pitkään. Lue opas parhaimpiin BBC iPlayer VPN-verkkoihin, jotta saataisiin luotettavampi ratkaisu BBC-videoiden suoratoistoon.

Windscriptin yhdysvaltalaiset palvelimet toimivat kuitenkin hyvin vaivatonta pääsyä varten Huluun ja Amazon Prime Videoon.

Torrenting

Windscribe on hyvä VPN myös torrentia varten, koska P2P-aktiviteetti on sallittu useimmissa Windscribe-palvelimissa ympäri maailmaa.

Luotettavalla kirjauskäytännöllä ja huippuluokan tietoturvalla (kuten tärkeällä tappamiskytkimellä) Windscribe ei näe latauksiasi vain nopeasti, mutta myös turvallisesti ja nimettömästi.

Censenssin ohittaminen

Tarjoaa “osu ja missaa” pääsyn Kiinassa

On vaikea sanoa, kuinka hyödyllinen Windscribe on Kiinassa, etenkin sen jälkeen kun hallitus on äskettäin tukahduttanut VPN-palveluita.

Käyttäjien raportit siitä, kuinka hyvin Windscribe VPN toimii Kiinassa, ovat sekoitettuja, mutta näyttää siltä, ​​että Stealth-protokollan käytön pitäisi tarjota melko luotettava pääsy useimpiin alustoihin.

  Piilota.me arvostelu

Sinun on kuitenkin varmistettava, että Windscribe on esiasennettu kaikkiin laitteisiisi ennen matkaa, koska se on estetty lataamasta maan sisällä..

Muissa korkean sensuurin maissa, kuten Saudi-Arabiassa tai Turkissa, Windscribe on myös tehokas ratkaisu.

Platforms & Laitteet

Yhteensopiva pitkän laiteluettelon kanssa

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

Windscriptilla on mukautettu VPN-sovellus melkein jokaiselle alustalle ja käyttöjärjestelmälle, mistä voisit ajatella, ja ne ovat kaikki erittäin käyttäjäystävällisiä.

Kaikki Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-sovellukset ovat saatavana, samoin kuin niche-ympäristöille, kuten Linux ja Android TV. Kaikille näille laitteille on hyödyllisiä asennusoppaita Windscribe-sivustossa.

Tärkeää on, että Windscribe sallii rajoittamattoman samanaikaisen yhteydenpidon, mikä tarkoittaa, että kaikilla sinun ja perheesi VPN voi toimia samanaikaisesti.

Windscribe ei kuitenkaan salli tilisi jakamista ystävien (tai jopa muukalaisten) kanssa, ja yritys kieltää käyttäjät, jotka rikkovat sen käyttöehtoja.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

Voit myös asentaa Windscribe VPN -reitittimeesi – tai ostaa esiasennetun reitittimen – suojaamaan kaikkia kodin Internet-yhteydessä olevia laitteita samanaikaisesti. Tämä sisältää laitteita, kuten Apple TV, Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 ja monet muut.

Windscribe-VPN-sovelluksia on myös omille Amazon Fire TV Stick- ja Kodi -sovelluksille, joita on edelleen melko harvinainen nähdä.

Fire TV Stick -sovelluksessa on hyvä valikoima ominaisuuksia, kuten Windscribe-palvelimen täysi valikoima VPN-palvelimia ja kyky suosikki eniten käytettyihin sijainteihin sekä joitain ylimääräisiä teknisiä asetuksia.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiFirefox-logoFirefox

Windscribe on uudistanut erittäin suosittua (lähes 1 000 000 asennusta) selainlaajennuksen, ja tulokset ovat meille vaikuttuneita.

Kuten useimmat VPN-selainlaajennukset, tämä tarkoittaa tiukasti välityspalvelinta, ei VPN: tä – mutta Windscribe on etukäteen tiedossa siitä, mistä pidämme.

Selaimen välityspalvelimena se ei suojaa tietojasi täysin kuin täysi VPN suojaa, ja se vain ohjaa selaimesi liikennettä, mutta pilaa sijaintisi; tarjolla on pitkä luettelo kaupungin tai maan tason palvelimista.

Kuvakaappaukset Windscribe-selainlaajennuksesta

Lisäosassa on runsaasti selainominaisuuksia, kuten mainosten estäjä, palomuuri ja työkalut, jotta mainostajat eivät voi seurata sinua verkossa. On olemassa joitakin edistyneitä työkaluja, jotka auttavat myös huijaamaan GPS-sijaintia ja selaimen aikaa.

Voit jopa jakaa käyttäjän edustajan satunnaisesti estääksesi selainta määrittämästä käyttämääsi käyttöjärjestelmää ja selainta.

Tämä sopii erinomaisesti yksityisyyteen ja turvallisuuteen keskittyville työkaluille, joita on helppo käyttää kevyen ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta.

Integrointi työpöytäsovellukseen on myös rajoitettua – antaa sinun tarkastella koko laitteen kattavan VPN: n tilaa, mutta et voi muuttaa sitä. Toivomme, että Windscribe siirtyy kohti tulevaisuuden täydellistä integraatiota.

salaus & turvallisuus

Yksi turvallisimmista VPN-verkoista, joita voit valita

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

IPV6-vuotojen estäminen

Tukee TCP-porttia 443

VPN-tappokytkin

Mainosten estäjä

SUKAT

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Windscribe on erittäin turvallinen VPN. Menisimme jopa niin pitkälle, että sanoisimme olevan yksi markkinoiden yksityisimmistä ja turvallisimmista VPN-palveluista.

Windscribe on salattu huippukokouksella AES-256 ja käyttää turvallisinta VPN-protokollaa, OpenVPN, joten IP-osoitteesi pysyy hyvin ja todella piilotettuna koko ajan. Pidämme myös Windscriptin “palomuuriohjelmasta”, joka palvelee samaa tarkoitusta kuin VPN-tappokytkin, ja olet myös suojattu DNS- ja IP-vuotoilta yhteyden aikana.

Kuvakaappaus Windscribe-tiedostosta, joka läpäisee kaikki IP- ja DNS-vuototestit

Browserleaks.com havaitsi Windscriptin olevan täysin vuotovapaa

Mukana on myös portin edelleenlähetys ja kaksinkertainen hypytys – mikä tekee Windscribe-yhteytestäsi vieläkin turvallisemman palaamalla sen kahden eri VPN-palvelimen välillä (nopeuden kustannuksella).

Windscribe tarjoaa myös oman mainosseurannan ja haittaohjelmien estäjän, R.O.B.E.R.T, joka on integroitu räätälöityihin VPN-sovelluksiin. R.O.B.E.R.T. sisältää kahdeksan erilaista estoluetteloa, joten VPN-profiilisi on helppo mukauttaa tarpeisiisi. Voit lukea lisää tästä ominaisuudesta täältä.

Helppokäyttöisyys

Nopea asennus ja käyttäjäystävälliset sovellukset

Miten asentaa & Asenna Windscribe

 • Kuvakaappaus Windscribe-verkkosivustolla olevista työpöytäsovelluksista

  Napsauta vain painiketta aloittaaksesi laitteesi ohjelmiston lataamisen.

 • Kuvakaappaus Windscribe-Windows-sovelluksen asennusvaihtoehdoista

  Voit valita, mukauttaako asetuksesi vai valita ‘Pika-asennus’, joka valitsee ne automaattisesti sinulle.

 • Kuvakaappaus Windscribe-asennustoiminnosta

  Kun asennus on valmis, napsauta vain Valmis ja käynnistä Windscribe-sovellus aloittaaksesi VPN: n.

 • Kuvakaappaus Windscriptin Windows-sovelluksen aloitusnäytöstä

  Windscribe-työpöydän päänäyttö muuttuu siniseksi, kun olet muodostanut yhteyden.

 • Kuvakaappaus Windscribe: n VPN-palvelinluettelosta

  On helppo valita, mihin palvelimeen muodostetaan yhteys, ja ne, jotka toimivat streaming-palveluiden kanssa, on merkitty hyödyllisesti.

 • Kuvakaappaus Windscribe-työpöytäsovelluksen yleisten asetusten näytöstä

  Työpöydän asetusnäyttö on helppo käyttää monilla vaihtoehdoilla.

 • Kuvakaappaus yhteysvaihtoehdoista Windscribe-työpöytäsovelluksessa

  Yhteysvälilehdellä voit vaihtaa UDP: n ja TCP: n välillä ja valita portin manuaalisesti.

  McAfee Safe Connect -katsaus

Windscriptin räätälöityjä sovelluksia on uskomattoman helppokäyttöinen vaarantamatta erityisten ominaisuuksien tarvetta, joita vakavat VPN-käyttäjät etsivät.

Windscribe-aloitusnäyttö pitää sen yksinkertaisena sekä työpöydällä että mobiililaitteissa suurella päälle / pois-painikkeella ja luettelolla VPN-palvelimen sijainneista. Lisäasetukset on sijoitettu omaan valikkoonsa, ja käyttäjiä kehotettiin olemaan koskematta niihin “ellet tiedä mitä teet”, mistä me hyvin pidämme.

Suojaa yksityisyysasetukset

Sanotaan, että Windscriptin työpöytäsovellukset toimivat hiukan laggejammin kuin haluaisimme, ja mobiilisovelluksista puuttuu joitain VPN-lisäasetuksista – jotain on parannettava varmasti.

Selaimen laajennukset

Kuvakaappaus Windscribe-Chrome-selainlaajennuksesta

Windscriptin selainlaajennukset ovat aivan yhtä helppokäyttöisiä kuin pääsovellus – kirjaudu sisään, valitse palvelin ja olet valmis selaamaan turvallisesti.

Asiakaspalvelu

Kattavat resurssit, mutta ei suoraa keskustelua

Sähköposti

Verkkoresurssit

Joo
Joo

Windscriptin asiakastuesta puuttuu suoraa keskustelua – se on jotain, jota etsimme aina parhaasta VPN: stä (mieluiten se on myös 24 tuntia). Sen sijaan Windscriptilla on vakavasti laaja online-kirjasto oppaita, UKK: ta ja jopa oma alaluokka.

Windscribe tarjoaa myös online-tukilipun lähettämisen ja automatisoidun chat-agentin, vaikka suosittelemme, että et tuhlaa aikaa viimeksi mainitun kanssa, koska se ei ole paljon apua (kuten alla).

Kuvakaappaus Windscribe-chat-botista

hinnoittelu & tarjoukset

Aika halpa 12 kuukauden suunnitelmassa

Windscribe-kuponki

Windscribe-hinnasuunnitelma

Windscribe-palvelussa on kaksi vaihtoehtoa: maksaa kuukaudesta tai maksaa vuodessa. Yhden kuukauden 9,00 dollarin hinta on melko jyrkkä, mutta se laskee aina 4,08 dollariin kuukaudessa 12 kuukauden sopimuksella.

Käytettävissä on myös “Suunnittele suunnitelma” -vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa Windscribe-palvelimen sijainteja 1 dollarilla kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että jos sinun on käytettävä vain yhtä tai kahta VPN-palvelinta, voit pitää kuukausikustannukset vain parissa dollareissa.

Saat saman laajan valikoiman ominaisuuksia ja palvelimia riippumatta siitä, kuinka päätät maksaa, koska maksettuja tilauksia on vain yksi taso: Windscribe Pro.

 1. Kuukausittain

  US $ Asiakasarviopisteet 9 / kk

  Laskutetaan 9,00 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 4,08 / kk

  49,00 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 55%

Kaikilla suunnitelmilla on 3 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Bitcoin

Joo
Joo
Joo

Windscribe hyväksyy tavanomaiset maksutavat, mukaan lukien suosituimmat luotto- ja pankkikortit, PayPal ja Bitcoin, sekä useita kansainvälisiä vaihtoehtoja yhteistyön kautta Paymentwallin kanssa.

Ilmaista kokeiluversiota sinänsä ei ole, mutta Windscribe kannustaa potentiaalisia ostajia tarkistamaan ilmaisen VPN-palvelun tarkistaakseen, vastaako se heidän tarpeitaan ennen maksullisen suunnitelman kirjautumista..

Kun olet kirjautunut maksulliseen tilaukseen, hyvitysjakso on erittäin vaikea 3 päivää, ja olet oikeutettu vain, jos olet käyttänyt yli 10 Gt kaistanleveyttä, mikä ei ole kovin paljon. Windscribe myös antaa 30 päivän kuluessa rahat takaisin tilillesi.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko Windscriptiä?

Vain muutamalla säädöllä Windscribe voisi olla yksi markkinoiden parhaimmista VPN-palveluista – mutta tilanteen mukaan se jää vain lyhyeksi.

Silti VPN, joka todennäköisesti pitää useimmat käyttäjät erittäin onnellisina, Windscribeltä puuttuu erittäin nopea nopeus, kieltäytyy paljastamasta, kuinka monta palvelin- tai IP-osoitetta se ylläpitää, ja sen live-chat-tuki on pääosin hyödytön.

Vaihtoehdot Windscriptille

NordVPN-logo

NordVPN

Etkö tarvitse huolehtia palvelimien lukumäärästä ja käytettävissä olevista IP-osoitteista? NordVPN kertoo kaiken selvästi ja avoimesti tarjoamalla tuhansia IP-osoitteita paikoissa ympäri maailmaa. Lue NordVPN-arvostelu

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

ExpressVPN: llä on mielestämme paras asiakastuki VPN-alalla. Se on saatavana ympäri vuorokauden, ja ystävällinen ja asiantunteva tukihenkilöstö on aina miehitetty. Lue ExpressVPN-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me