Windscribe's Free VPN väittää tarjoavansa "anteliaan" ilmaisen palvelun niille, joilla on "tiukka budjetti", mutta onko mahdollista tarjota premium-tuote ilman mitään kustannuksia?

Laitamme ilmaisen Windscribe-version vauhdillaan löytääkseen:

 • Miksi Windscribe on ilmainen?
 • Kuinka turvallinen Windscribe VPN on?
 • Onko Windscriptilla tappikytkin?
 • Onko Windscribe hyvä torrenting?
 • Piilottaako Windscribe IP: n?

Paljastamme vastaukset kaikkiin näihin sekä monia muita tärkeitä kysymyksiä täyspitkässä VPN-katsauksessa.

Tämä arvostelu on tarkoitettu vain ilmaiseksi Windscribe VPN -versioon. Voit tarkistaa Windscribe-palvelun täyden premium-version tarkistuksen täältä.

Yleiskatsaus

Windscribe ilmaiset plussat & Haittoja

Plussat

 1. Luotettavat paikalliset latausnopeudet
 2. Hyvä valikoima palvelimia
 3. Vahva hakkuupolitiikka
 4. Erittäin helppo käyttää
 5. Saatavana monilla laitteilla

Haittoja

 1. Tietojen käyttö on rajattu
 2. Voisi olla parempi suoratoistoon

Windscribe-ilmainen avainnumero

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot


Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Virallinen nettisivu

54Mbps
Nimetön palvelimen käyttöä koskevat tiedot
Ei
Kanada (viiden silmän jäsen)
Ei julkistettu
Ei julkistettu
10
Ei
Rajoittamaton
epäluotettava
Sähköposti & Vain verkkoresurssit
Windscribe.com

Lue lisää saadaksesi lisätietoja Windscribe Free -tuotteesta sekä perusteellisen VPN-testauksen tulokset.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Windscribe Free?

Windscribe perustettiin vuonna 2016 Kanadan Ontariossa, ja sen pääkonttori on edelleen siellä tänään.

Yleensä tämä olisi kaukana VPN-palvelun ihanteellisesta sijainnista, koska Kanada on osa Five Eyes -datanjako-allianssia. Windscriptin minimaalisen kirjauskäytännön ansiosta tämä ei kuitenkaan oikeastaan ​​ole huolenaihe.

Windscribe on säilyttänyt niin vähän tietoja, että vaikka hallitus pakottaisi luovuttamaan lokinsa, mitään ei olisi nähtävissä.

Kirjauskäytäntö

Windscriptin VPN-kirjauskäytäntö on hyvä, koska siinä hahmotellaan varmasti, kuinka vähän kerätään. Se kerää vain:

 • Tietojen määrä siirretty 30 päivän aikana
 • Viimeisen VPN-yhteytesi aikaleima

Nämä luvut nollataan kunkin kuukauden alussa.

Kun olet aktiivisesti yhteydessä johonkin Windscriptin VPN-palvelimista, palvelin tallentaa väliaikaisesti:

 • OpenVPN / IKEv2-käyttäjänimesi
 • Yhteyden aika
 • Siirretyn tiedon määrä

Kun olet lopettanut Windscribe-istunnon, VPN-yhteyden tiedot poistetaan.

Nämä tiedot kerätään vain sen varmistamiseksi, että Windscribe-palvelu toimii moitteettomasti ja niin harvoin kuin mahdollista - mitään niistä ei voida käyttää jäljittämään online-toimintasi takaisin sinulle.

Nopeus & Luotettavuus

Paikallinen nopeus lähestyy 30Mbps

Huolimatta suuresta nopeudenmenetyksestä, ilmaisen VPN-palvelun kannalta Windscriben nopeudet ovat edelleen erittäin lupaavia - vaikka ne eivät täysin vastaa Windscribe-palvelun premium-versiota.

Windscribe Free -sovelluksen suorituskyky ei kuitenkaan ole yhtä tasainen yhdistäessään (Lontoosta, Iso-Britannia) Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Kaiken kaikkiaan Windscribe Free -sovelluksella rekisteröimämme nopeudet olivat hyviä, vaikka jos pienin nopeuden menetys on välttämätöntä tarpeidesi suhteen, kannattaa harkita sen sijaan Hotspot Shield VPN -sovellusta..

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen kuin käytät Windscribe Free -sovellusta:

 1. ladatambps

  98

 2. uploadmbps

  86

 3. Windscribe ilmainen arvostelupingneiti

  10

Kun olet yhteydessä Windscribe Free: iin:

 1. ladatambps

  28

 2. uploadmbps

  29

 3. Windscribe ilmainen arvostelupingneiti

  17

Latausnopeus ilman Windscribe ilmainen: 98Mbps

Latausnopeus kanssa Windscribe ilmainen: 28Mbps

Latausnopeuden menetys, kun Windscribe Free on käynnissä: 71%

Windscribe Free -laitteen latausnopeudet olivat useimmissa tapauksissa jopa nopeampia kuin sen latausnopeudet, joten se oli hyvä valinta torrentia varten (olkaa kuitenkin tietoinen tietokatkosta). Saman maan 18 sekunnin viive ei kuitenkaan ole ihanteellinen viiveettömään pelaamiseen.

Yhdistäessään Yhdysvaltoihin Isosta-Britanniasta voit odottaa nopeutta vain yli 20 Mbit / s, mikä ei ole huono. Windscriptin eurooppalaiset nopeudet ovat suurelta osin samanlaiset kuin Isossa-Britanniassa mitatut.

Onneksi, kuten maksettu vastine, Windscribe Free oli melko johdonmukainen, eikä nopeuksilla ollut tapana muuttua paljon testistä toiseen. Emme myöskään kokeneet mitään yhteyden katkeamista testien aikana.

Testaamme tällä hetkellä nopeuksia käyttämällä OpenVPN-protokollaa, koska se on VPN-palveluissa laajalti saatavissa ja auttaa siksi ylläpitämään tulosten korkeatasoista johdonmukaisuutta..

On kuitenkin huomattava, että Windscriptin sovellukset ovat oletuksena käynnistettäessä IKEv2: lle, joka sen mukaan on paras protokolla, joten näkisit hieman nopeampia nopeuksia, jos yhdistät tällä tavalla.

Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka testaamme VPN: n suorituskykyä, tutustu VPN: n nopeuden testausmenetelmäämme.

Palvelimen sijainnit

Palvelimet 22 kaupungissa sijaitsevat 10 maassa

Maapallo, jossa sininen lippu10CountriesKuva kaupunkimaisemasta22CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästäJulkaisematon määrä IP-osoitteita

Kun otetaan huomioon, että tämä on ilmainen versio premium-Windscribe VPN -palvelusta, 10 tarjoamaa palvelinmaata on erittäin hyvä alku, mutta Windscribe-palvelimen valinta kaupunkikohtaisesti vaikutti meihin todella.

Esimerkiksi Yhdysvaltojen itä-sijainti antaa sinun valita Windscribe: n VPN-palvelimien välillä Chicagossa, New Yorkissa ja Washington DC: ssä sekä kahdella Miamissa..

Jokaisessa Yhdysvaltain keskustassa (Atlanta) on kaksi kaupunkitasoista vaihtoehtoa & Dallas), Yhdysvaltojen länsiosa (Los Angeles & Seattlen) ja Ison-Britannian paikoissa.

Windscribe Ilmaiset yhteysasetukset

Valitettavasti Windscribe-palvelimella ei ole mitään palvelinvaihtoehtoja Etelä-Amerikassa, Afrikassa tai Australiassa, ja koko Aasia on kanavoitu yhden VPN-palvelimen kautta Hong Kongissa. Ei myöskään ole merkkejä siitä, kuinka monta VPN-palvelinta tai IP-osoitetta se käyttää, mikä on pettymys.

Jos haluat käyttää palvelimia kyseisissä paikoissa ja kymmeniä muita, sinun on päivitettävä Windscribe VPN -sovelluksen premium-versioon..

suoratoisto & Torrenting

Ei toimi suoratoistossa, mutta torrenting on sallittu

Windscribe Free on huono VPN suoratoistoa varten.

Windscriptin suoratoistopalvelimet (tunnetaan nimellä 'Windflix') on varattu maksettuille käyttäjille, joten tuskin on yllättävää, että emme pystyneet estämään Yhdysvaltain Netflixin estämistä testissämme.

BBC iPlayeria on myös vaikea suoratoistaa, emmekä pystyneet käyttämään sitä viimeisimmissä kokeissa. Meillä on kuitenkin ollut enemmän onnea streaming Windscribe-selaimen välityspalvelimen kautta, mutta tämä ei tarjoa samanlaista tietoturvaa kuin koko VPN.

Windscriptin usein kysytyissä kysymyksissä ei ole tietoja streaming-palveluiden käyttämisestä, eikä 'Garry' live-chat-botista ollut kovin hyödyllinen, joten on tarpeen tarkistaa säännöllisesti uudelleen, jos tilanne muuttuu.

Jos suoratoisto on sinulle erittäin tärkeä, kannattaa todella ajatella maksullisen VPN-palvelun käyttöä. Tutustu parhaimpiin suoratoistoa koskeviin VPN-verkkoihimme tai vaihtoehtoisesti katso tarkemmin yleistä parasta VPN-verkkoamme, ExpressVPN.

Torrenting

Torrenting toimi meille hyvin testauksessa ja näyttää olevan sallittu suurimmassa osassa Windscribe Free -palvelimen VPN-palvelimia, mikä on hienoa. Torrenters hyötyy myös Windscriptin tappikytkentäominaisuudesta, DNS-vuodonsuojauksesta ja vankasta tietosuojakäytännöstä.

Ei siis ole yllättävää, että Windscribe on nykyinen suosituin ilmainen VPN-torni. Kuukausittainen 10 Gt: n tietokatto on tässä kuitenkin aina rajoittava tekijä.

Censenssin ohittaminen

Luotettava vaihtoehto työpöydällä, mutta vähemmän mobiililaitteissa

Koska käytettävissä on runsaasti VPN-protokollia, ainakin työpöydällä, Windscribe Free -sovelluksen tulisi olla luotettava vaihtoehto sensuurin ohittamiseen esimerkiksi Kiinassa..

Kun kysyimme Windscribeltä, kuinka tehokkaasti se uskoo VPN-sovellustensa ohittavan sensuurin estot, Windscribe kertoi meille, että se voi olla "osuma ja kaipata" mobiililaitteissa, mutta sen pitäisi toimia ongelmitta työpöydällä..

Kun tarkistimme Windscribe'n alaluoton, se näytti lupaavalta Kiinan käyttäjille. Joidenkin mielestä se on luotettavin palvelu maan koko maassa..

Kommentti Windscriptin alamäärästä, joka kuvaa sen erinomaista suorituskykyä Kiinassa

Tämä tarkoittaa, että ilmaisen Windscribe-version pitäisi olla myös tehokas VPN-ratkaisu muille korkean sensuurin maiden, kuten Turkin, Iranin ja Saudi-Arabian, käyttäjille, vaikka rajallinen palvelinverkko tarkoittaa, että nopeutesi todennäköisesti kärsivät..

Platforms & Laitteet

Yhteensopiva kaikkien tärkeimpien alustojen kanssa

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

Testasimme Windscriptin ilmaisia ​​VPN-sovelluksia täydessä käyttöjärjestelmä- ja laitevalikoimassamme, mukaan lukien Windows, MacOS, iOS, Android ja Linux, ja meistä tehtiin jatkuvasti vaikutusta koko.

Voit myös asentaa Windscribe-reitittimen tasolle, eikä sinulla voi olla samanaikaisten yhteyksien lukumäärää, vaikka kotiverkkoosi asennettu reititin asentaa tiedonsiirron liian nopeasti.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

Windscribe Free on saatavana jopa useille lisälaitteille, kuten Amazon Fire TV Stick ja Apple TV, mikä on harvinaista ilmaisessa VPN-palvelussa..

Varoitusta kuitenkin - nämä laitteet syövät silti tietoja samasta korvauksesta kuin kaikki muut laitteet, joihin Windscribe on asennettu.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiFirefox-logoFirefox

Windscribe Free jakaa Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selainlaajennukset premium-vastaavuuksillaan. Ne on päivitetty, ja me todella pidämme siitä, kuinka ne toimivat ja tuntuvat.

Selainlaajennus on välityspalvelin eikä täysi VPN - mutta tämä on melko yleinen käytäntö, eikä Windscribe yritä piilottaa sitä (toivomme, että samoin voidaan sanoa kaikille VPN-palveluntarjoajille).

Toisin kuin oikea VPN, välityspalvelin ei suojaa tietojasi täysin, ja se vain ohjaa selaimesi läpi kulkevaa liikennettä. Toisaalta se on paljon parempi kuin ei mitään, ja se on tehokas tapa huijata sijaintiasi.

Kuvakaappaukset Windscribe-selainlaajennuksesta

Lisäosa sisältää hienoja, yksityisyyteen keskittyviä ominaisuuksia, kuten mainosten estäjän, palomuurin ja työkaluja, jotka estävät mainostajia sinua seuraamasta verkossa, sekä edistyneitä työkaluja, jotka auttavat huijaamaan selaimesi sijainnin ja ajan..

Voit myös jakaa satunnaisesti käyttäjän agenttisi, mikä estää selainta pystymästä määrittämään käyttämääsi käyttöjärjestelmää ja selainta.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat käytettävissä sekä ilmaisissa että maksutetuissa tileissä - ainoa ero on käytettävissä olevien sijaintien lukumäärä.

Me todella pidämme tästä yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevasta paketista. Lisäksi sen minimaalisen suunnittelun ansiosta se voi tuntea olonsa kevyeksi kaikilla näillä ominaisuuksilla.

Yksi ominaisuus, josta haluaisimme nähdä enemmän, on työpöytäsovellusten integrointi. Juuri nyt lisäosa antaa vain nähdä, onko tietokoneesi laaja VPN käytössä vai ei. Toivottavasti tämä päivitetään lopulta sallimaan täydellinen VPN-ohjaus selaimellasi.

salaus & turvallisuus

Aivan yhtä turvallinen kuin maksettu versio

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

patentoitu

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

IPV6-vuotojen estäminen

Tukee TCP-porttia 443

VPN-tappokytkin

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Windscribe Free antaa sinulle pääsyn täsmälleen samaan tietosuoja-asetusryhmään, joka myönnetään sovelluksen täysversiossa, eli voit valita neljästä eri VPN-protokollasta:

 • OpenVPN (suosikkimme)
 • IKEv2
 • Stealth
 • WStunnel

Windscribe Free mukana tulee myös VPN kill switch -ominaisuus, joka suojaa sinua mahdollisilta yhteyden katkeamisilta ja voit jopa valita asettaa IP-osoitteen manuaalisesti.

Windscribe ilmainen arvostelu

Windscribe-tietokoneen työpöytäsovelluksessa on myös joitain VPN-lisäasetuksia välityspalvelimen kokoonpanosta palvelimien lajitteluun. On vain sääli, että melkein kaikki nämä ominaisuudet eivät ole käytettävissä mobiilisovelluksessa.

Kuvakaappaus Windscriptin vuototestituloksista browserleaks.com-sivustossa

Näytti selaimelta.com, kun olimme yhteydessä Windscribe Freein Atlanta-palvelimeen

Testasimme myös Windscribe Free VPN: ää IP- ja DNS-vuotoille. Se läpäisi molemmat lentävillä väreillä, mikä osoittaa pitävän sinut turvassa verkossa.

Windscribe ilmoitti myös äskettäin uuden mainosseurannan ja haittaohjelmien estäjän nimeltä R.O.B.E.R.T, joka on saatavana sekä ilmaisissa että maksuteissa sovelluksissa. Tämä eroaa muiden VPN-palveluiden tarjoamista, koska se sisältää kahdeksan erillistä lohkojen luetteloa sekä mukautetun sallittujen luetteloiden ominaisuuden. Voit lukea lisää R.O.B.E.R.T. tässä.

Helppokäyttöisyys

Moderni ja helppo käyttää

Miten asentaa & Asenna Windscribe ilmaiseksi

 • Näyttökuva räätälöityjen sovellusten latauspainikkeista Windscribe-sivustossa

  Kun et lataa matkapuhelimella, nämä vaihtoehdot esitetään sinulle Windscribe-verkkosivustolla - valitse vain valitsemasi käyttöjärjestelmä.

 • Kuvakaappaus Windscribe Freein Windows-sovelluksen asennustoiminnosta

  Kun olet suorittanut asennustiedoston, saat kaksi asennusvaihtoehtoa - 'Pika-asennus' on hieno useimmille käyttäjille.

 • Kuvakaappaus Windscribe Free -sovelluksen valmiista asennusikkunasta

  Muutama hetki myöhemmin asennus tehdään - se on niin yksinkertaista.

 • Ruutukuva Windscribe Freein Windows-sovelluksen päänäytöstä

  Näyttö, jossa esiin käynnistyessäsi Windscribe Free - täsmälleen sama kuin premium-versiossa. Valitse joko palvelin avattavasta tai napsauta virtapainiketta saadaksesi yhteyden heti.

 • Kuvakaappaus Windscribe Free -palvelimen luettelosta

  Laajennettu palvelinluettelo. Liput, joissa on tähtikuvake, on varattu maksaville käyttäjille. Voit napauttaa mitä tahansa valtiota nähdäksesi luettelon kaupunkitasoista palvelimista - vaikka niitä olisi vain yksi.

 • Kuvakaappaus Windscribe Free -sovelluksen asetusvalikosta

  Siellä on paljon lisäasetuksia käyttäjille, jotka haluavat leikkiä asetuksilla - vaikka se ei olisi niin visuaalisesti miellyttävä kuin päävalikko.

 • Kuvakaappaus siitä, miltä Windscribe Free -sovellus näyttää kytkettynä

  Kun yhteys on muodostettu, aloitusnäyttö palaa sinisenä ja virtapainike muuttuu 'Päällä' -asentoon. Voit myös vaihtaa tappakytkimen täältä, jota Windscribe kutsuu 'palomuuriksi'.

Alustasta riippumatta Windscribe ilmainen VPN-sovellus näyttää täsmälleen samalta kuin premium-versio. Tämä tarkoittaa, että saat yksinkertaisen, intuitiivisen ja liukas käyttökokemuksen.

Ei myöskään mainoksia, mikä on tervetuloa raikasta ilmaa ilmaisten VPN-verkkojen maailmassa.

Windscribe esittelee sinulle VPN-palvelinverkon ja virtapainikkeen: valitse vain sijainti, kytke se päälle ja olet käynnissä muutamassa sekunnissa.

Asiakaspalvelu

Käteviä verkkoresursseja, mutta ei suoraa keskustelua

Sähköpostituki verkkolomakkeen kautta

Verkkoresurssit

Joo
Joo

Windscribellä ei ole live chat-tukea, mikä on pettymys kokoaan vastaavalle VPN-palveluntarjoajalle. Lähin asia, jonka saat live-chat-tukeen, on automaattinen chat-robotti - joka osoittautui erittäin hyödyttömäksi aina, kun kysyimme sille kysymyksen, ja yksinkertaisesti ohjasi meitä lähettämään tukilipun, jotta voisimme "puhua ihmisen kanssa".

Onneksi verkossa on joukko käteviä ohjeoppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Lisäksi voit aina lähettää tukilipun, jos et silti löydä tarvitsemasi. Löysimme myös Windscriptin alalaitteen erityisen hyödylliseksi kysymällä tarkempia kyselyitämme yksityiskohtaisesti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me