Mijn netwerk van expatriates is het soort VPN waar je in het echte leven misschien wel altijd over hebt gehoord, niet alleen online.

De sterke focus op streaming-sites in slechts een paar landen heeft het enorm populair gemaakt bij Europese expats die in het buitenland wonen, met name die uit het VK.

Maar kan het opkomen tegen de meer op privacy gerichte concurrentie?

We hebben My Expat Network onderworpen aan ons rigoureuze, gestandaardiseerde testproces om te zien hoe goed het is en beantwoorden deze en andere vragen zoals:

 • Is mijn netwerk van expatriates een goede VPN voor het VK?
 • Hoe goed het is voor streaming?
 • Is mijn netwerk van expatriates een legitieme VPN?
 • Is het veilig en legaal om My Expat Network te gebruiken?
 • Werkt My Expat Network echt??

Wat we vonden was behoorlijk interessant. Mijn netwerk van expatriates is misschien niet de beste VPN die we ooit hebben beoordeeld, maar het biedt zeker iets unieks.

Overzicht

Mijn Expat Network Pro's & Cons

Pros

 1. Geen IP-, DNS- of WebRTC-lekken
 2. Het breedste assortiment streaming-sites dat we hebben gezien
 3. Snelle, vriendelijke klantenservice
 4. Goedkoper dan sommige concurrenten
 5. Stealth-protocol werkt in sommige gecensureerde regio's

Cons

 1. Niet gericht op privacy
 2. Onnodige datalogging
 3. Vrij lage snelheden
 4. Redelijk beperkt netwerk

Mijn samenvatting van het expat-netwerksleutel

Top download snelheid

Logbeleid

IP, DNS of WebRTC-lekken

Jurisdictie

Servers

IP-adressen

landen

Amerikaanse Netflix

torrenting

Werkt in China

Ondersteuning

Goedkoopste prijs

Officiële website

44.19Mbps
Sommige gebruikerslogboeken
Nee
Hong Kong (onder druk van China)
120
Niet bekend
12
Ja
Onbeperkt
Nee
E-mail ticket, online bronnen
$ 6,00 per maand gedurende 24 maanden
My-expat-network.com

Dat zijn de krantenkoppen, maar er is nog veel meer te leren over mijn netwerk van expatriates. Ontdek hieronder.

Over & Logbeleid

Wie is mijn netwerk van expatriates??

Panorama van Hong KongMy Expat Network wordt gerund door My Expat Network Ltd., dat in maart 2011 in Hong Kong werd opgericht.

De focus is altijd geweest op het bieden van toegang aan expats tot streamingdiensten vanuit hun thuisland - dit verschilt van de meeste commerciële VPN-providers, die een even, zo niet meer focus leggen op privacy en beveiliging.

Vroeger beoordeelden we Hong Kong als een van de beste plekken op aarde voor privacy, maar helaas is de realiteit van de situatie nu complexer.

Hong Kong zelf heeft zeer liberale datawetten die van oudsher ideaal zijn voor het runnen van een VPN, maar de nabijheid tot en de vluchtige relatie met China heeft het moeilijk gemaakt om te voorspellen of dit in de toekomst het geval zal blijven.

Onlangs heeft Hong Kong-president Carrie Lam toezicht gehouden op het blokkeren van ten minste één VPN-service in de regio. We kunnen niet garanderen dat My Expat Network, zelfs met de beste bedoelingen, in de toekomst niet zal worden aangetast of verbannen.

Logbeleid

Je kunt echt zien dat privacy niet de focus is van My Expat Network. We konden geen registratie- of privacybeleid voor de VPN online vinden - slechts één voor de website.

Na een gesprek met de klantenservice hebben we ontdekt dat My Expat Network geen gebruikersactiviteiten registreert, maar wel:

 • Uw IP-adres
 • De tijd en datum van verbinding
 • Serverlocatie van elke verbinding

Mijn netwerk van expatriates bewaart deze gegevens maximaal twee jaar.

Dit is gewoon te veel gegevensverzameling - het bouwt een gedetailleerd beeld op van uw online activiteit en zou u volledig anonimiseren als iemand toegang had tot deze logboeken.

We denken ook dat VPN's in de praktijk transparante rapporten moeten leveren over wat ze met hun klantgegevens doen, zelfs als de focus niet op privacy ligt - zoals hier het geval is.

Snelheid & Betrouwbaarheid

Underwhelming voor een streaming-gerichte provider

Als een op streaming gerichte VPN hoopten we dat My Expat Network consistent goede snelheden zou hebben, vooral bij het verbinden met servers in de buurt.

Helaas was dit niet het geval.

Snelheidsresultaten van onze fysieke locatie in Londen (100 Mbps glasvezelverbinding) naar een testserver in Londen.

Voordat u My Expat Network gebruikt:

 1. DownloadMbps

  98.73

 2. UploadenMbps

  98.37

 3. Mijn Expat Network ReviewPingMevrouw

  7

Wanneer verbonden met My Expat Network:

 1. DownloadMbps

  44,19

 2. UploadenMbps

  87.94

 3. Mijn Expat Network ReviewPingMevrouw

  55

Ons downloadsnelheidverlies bij het uitvoeren van My Expat Network: 55%

Ping was verrassend slecht - 55ms op dezelfde stadsverbinding - dus we raden gamen niet aan wanneer we verbonden zijn met deze provider.

De enige server met een latentie die laag genoeg is om met zoiets als goede ping te gamen, was Nederland op 14ms.

Wereldwijd waren snelheden behoorlijk underwhelming, en vaak niet genoeg om video te streamen zonder tenminste enige buffering:

 • VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA: 22.27Mbps (Download) & 44.57Mbps (uploaden)
 • Duitsland: 34.63Mbps (Download) & 90.96Mbps (uploaden)
 • Noorwegen: 28.7Mbps (Download) & 68.1Mbps (uploaden)
 • Australië: 6.29Mbps (Download) & 21.9Mbps (uploaden)

De beste snelheden die we zagen waren in Nederland, waar de downloadsnelheid met 34% daalde en de slechtste waren in Australië, waar de daling met 94% daalde..

Over het algemeen kunnen deze snelheden een behoorlijk onbevredigende streamingervaring veroorzaken, vooral als u inhoud in 4K of zelfs HD wilt bekijken.

Serverlocaties

Beperkt tot Europa, Noord-Amerika en Austrailia

Wereldbol met een blauwe vlag12CountriesAfbeelding van een stadslandschap12CitiesAfbeelding van een roze markerNiet vrijgegeven aantal IP-adressen

Het My Expat Network-servernetwerk is gericht op het geven van toegang tot streamingdiensten in slechts 12 landen.Mijn netwerk van expatriates wordt aangeboden in 12 landen

Het dient deze landen goed, maar biedt niets buiten hen. Dit betekent dat hoe verder je weg raakt van deze regio's, hoe lager de snelheden die je kunt verwachten.

Dat gezegd hebbende, als je alleen toegang wilt tot een VPN-server in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, zal je VPN-provider met veel servers bij jou in de buurt geen verschil maken voor je prestaties. Aangezien de enige focus van My Expat Network is dat u inhoud uit bepaalde landen kunt streamen, is het logisch dat hun servernetwerk beperkt is.

Het zou echter nog steeds leuk zijn als zijn netwerk in de toekomst zou groeien, en er is niets dat het weerhoudt om extra servers toe te voegen in die 12 landen.

Momenteel beweert My Expat Network dat alleen te hebben 120 servers in deze 12 landen, zonder openbare verklaring over hoeveel verschillende IP-adressen het onderhoudt.

streaming & torrenting

Vrijwel elke streamingdienst die u kunt weergeven, maar geen torrenting

Gezien de specifieke focus, verwachtten we hier echt mijn netwerk van Expat.

En we waren helemaal niet teleurgesteld over wat we zagen.

We hebben zonder problemen toegang gekregen tot favorieten zoals BBC iPlayer en US Netflix, maar My Expat Network gaat veel verder dan deze basisprincipes.

De website heeft een tv-gids met het volledige pakket streamingdiensten waartoe u toegang hebt vanuit het VK, de VS, Australië, Canada, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Spanje, Frankrijk en Italië.Een screenshot van de My Expat Network TV-gids

De selectie is uitzonderlijk.

Het enige dat My Expat Network hier beneden laat, zijn de snelheden, waardoor je dit vaak niet in Full HD kunt bekijken.

torrenting

P2P-verkeer is toegestaan op mijn netwerk van expatriates.

Met zijn onnodige logboekregistratie, we raden het niet aan.

De lage snelheden zijn ook niet ideaal voor het downloaden of zaaien van grote bestanden.

Censuur omzeilen

Stealth-protocol werkt niet altijd in China

Mijn netwerk van expatriates bevat een stealth-optie voor al haar servers - geweldig nieuws als u tv wilt kijken terwijl u in een gebied woont, werkt of een regio met beperkt internet bezoekt.

Volgens klantenservice werkt het stealth-protocol in sommige regio's van China, sommige van de tijd, maar niet overal.

We zijn ook niet in staat geweest om veel getuigenissen van klanten te vinden over het werken in beperkte regio's.

Als je al Mijn Expat-netwerk hebt, is het misschien de moeite waard om het in China te proberen, maar als je toegang tot het gratis internet wilt garanderen, raden we aan een betrouwbaardere VPN voor het land te gebruiken.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat mijn netwerk van Expat stealth-protocol is niet beschikbaar op iOS.

platforms & apparaten

Routerondersteuning is een grote bonus

Apps

Windows-logoramenMac-logoMaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxRouter Logorouter

Alle basisprincipes worden behandeld door My Expat Network. Het heeft aangepaste apps voor Windows, Mac, iOS, Android en Linux.

U zult geen browserextensies vinden voor My Expat Network. Toch is de suite met beschikbare apps geschikt voor de overgrote meerderheid van telefoons en computers.

Het beste van alles is dat My Expat Network op uw thuisrouter kan worden geïnstalleerd - het heeft zelfs uitgebreide handleidingen om u hierbij te helpen. We komen zo terug op waarom dit zo geweldig is.

Spelconsoles & Streaming apparaten

AppleTV-logoApple TVAmazon Fire TV-logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logoNintendoPlayStation-logoSpeel stationRoku-logoRokuXbox-logoXbox

Er is een speciale Amazon Fire TV-app, die op zichzelf ideaal is of voor gebruik met media-apps zoals Kodi of Roku.

Zoals we al hebben vermeld, kan My Expat Network ook worden gekocht op een vooraf geconfigureerde router of geïnstalleerd op elke DD-WRT compatibele router.

Dit is geweldig omdat u hiermee de VPN op al uw apparaten tegelijkertijd kunt uitvoeren - waardoor uw hele huis mogelijk een directe verbinding heeft met het internet van uw thuisland.

Het gebruik van een router is ook de beste manier om een ​​VPN in te stellen op veel media-apparaten die geen ondersteuning bieden voor VPN-toepassingen. Dit omvat Apple TV en gameconsoles zoals de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Afhankelijk van het betalingsplan dat u kiest, kunt u met My Expat Network slechts één of vijf apparaten tegelijk verbinden, maar als u het op een router installeert, kunt u er zoveel aansluiten als u wilt.

Encryption & Veiligheid

Geen IP-, DNS- of WebRTC-lekken

protocollen

Encryption

Veiligheid

Geavanceerde functies

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Raadpleeg onze VPN-woordenlijst als deze voorwaarden u verwarren en meer wilt weten.

Mijn Expat-netwerk maakt gebruik van AES-256, een van de sterkste codering die momenteel beschikbaar is en die momenteel ongebroken is, een geweldig teken vanuit een beveiligingsperspectief.

Het protocol dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Windows en MacOS maken beide gebruik van OpenVPN - een goed vertrouwd en veelzijdig protocol. iOS is op IKEv2, wat ook geweldig is, en ons voorkeursprotocol voor mobiele verbindingen.

De Android-app gebruikt echter L2TP, wat een is verouderd standaard. Er zijn slechtere protocollen, maar we willen graag dat mijn netwerk van expatriates ook overgaat naar IKEv2 voor Android.

Er is geen kill-switch, wat betekent dat als uw verbinding met de VPN-server verbreekt uw IP volledig wordt achtergelaten. Dit is van vitaal belang als u de beveiliging, privacy of anonimiteit van uw VPN-verbinding wilt behouden.

We hebben echter geen DNS-, IP- of WebRTC-lekken gezien, wat een goed teken is voor zowel uw privacy als uw veiligheid.

Makkelijk te gebruiken

Lade-app is verouderd maar functioneel

Hoe installeren & Mijn netwerk voor expatriates instellen

 • Schermafbeelding van de aangepaste apps die kunnen worden gedownload van de website van My Expat Network

  Klik eenvoudig om de relevante app voor uw apparaat te downloaden.

 • Schermafbeelding van de installatiewizard voor de Windows-app van My Expat Network

  U moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden voordat de installatie begint.

 • Schermafbeelding van de voortgangsbalk voor de installatie van de Windows-app van My Expat Network

  De voortgangsbalk geeft een goede indicatie van hoe lang je nog hebt - in ons geval duurde het minder dan 30 seconden.

 • Schermafbeelding van het My Expat Network-aanmeldscherm op Windows

  Probeer niet in te loggen met uw e-mailadres, omdat dit niet werkt - uw gebruikersnaam wordt aan u toegewezen bij het aanmelden.

 • Schermafbeelding van hoe de My Expat Network-app eruitziet wanneer u verbonden bent op Windows

  De gekozen locatie vult zich nuttig met kleur om je te laten weten dat je beschermd bent.

 • Schermafbeelding van de verbindingslogboeken beschikbaar in de Windows-app van My Expat Network

  U kunt desgewenst uw verbindingsstatus en logboeken in een afzonderlijk scherm bekijken.

 • Schermafbeelding van het instellingenmenu in de Windows-app van My Expat Network

  De instellingen zijn ongelooflijk beperkt en de meeste mensen zullen er waarschijnlijk niet mee spelen.

Het is 2020: we verwachten meer dan een tray-app van een betaalde VPN-service.

Helaas is dit alles wat My Expat Network te bieden heeft op Mac en pc.

De tray-app (menubalk-app op Mac) kan verwarrend zijn voor gebruikers die dit niet verwachten en verhoogt ook onnodig de leercurve. We vinden het een bijzonder vreemde keuze, gezien de minder technisch onderlegde doelgroep van My Expat Network.

Zodra u de client onder de knie hebt, is deze echter eenvoudig genoeg te gebruiken. We hebben zeker slechtere interfaces gezien.

De menu's zijn vrij beperkt, maar dit heeft meer te maken met een gebrek aan functies dan met een slecht ontwerp.

Als u het abonnement voor één land hebt, is uw account beperkt tot slechts één apparaat, terwijl u met het pakket voor alle landen en apparaten maximaal vijf apparaten tegelijk kunt verbinden.

Het pakket voor één land beperkt u ook tot Mac / pc / router of tablet / mobiel, dus zorg ervoor dat u de juiste hebt voordat u probeert te installeren.

Klantenservice

Beperkte middelen maar snelle, behulpzame antwoorden van ondersteuning

24/7 e-mail ondersteuning

Online bronnen

Ja
Ja

Er zijn online bronnen beschikbaar, maar deze dekken niet alles en kunnen verwarrend zijn om te navigeren, waardoor directe interacties met klantenondersteuning des te waarschijnlijker zijn.

Mijn netwerk van expatriates biedt geen live-chat, wat betekent dat u moet vertrouwen op een old-school e-mailticketsysteem.Schermafbeelding van het My Expat Network-klantenserviceticket

Over het algemeen was onze ervaring met dit e-mailsysteem behoorlijk goed. Antwoorden op onze vragen kwamen altijd binnen enkele uren en vaak binnen enkele minuten, en over het algemeen vonden we ze erg nuttig.

Live-chat zou gemakkelijker zijn voor alle betrokkenen, maar het ondersteuningsteam van My Expat Network doet het redelijk goed zonder.

pricing & Aanbiedingen

Veel betaalmogelijkheden, behoorlijke waarde

Mijn expat-netwerkcoupon

Mijn netwerkplan voor expatriates

 1. Maandelijks

  US $ 12 / mo

  Elke maand $ 12,00 gefactureerd

 2. 12 maanden

  US $ 9.60 / mo

  Elke 12 maanden $ 115,20 gefactureerdBespaar 20%

 3. 24 maanden

  US $ 6 / mo

  Elke zes maanden $ 64,60 gefactureerdBespaar 50%

Alle abonnementen hebben 30 dagen geld-terug-garantie

Betaling & Restitutie-opties

Kredietkaart

PayPal

Ja
Ja

Wat de betalingsopties betreft, accepteert My Expat Network niets uitzonderlijks; u kunt betalen met grote creditcards en betaalpassen (geen American Express) of met PayPal.

Het heeft echter geen vragen gesteld 30-dagen geld-terug-garantie, wat we erg leuk vinden.

Het komt neer op

Raden wij mijn netwerk van expatriates aan?

Voor de meeste gebruikers raden we My Expat Network niet aan.

Een bepaalde niche kan My Expat Network een goede (of soms zelfs de enige) keuze vinden.

De focus op toegang tot streaming-sites is ongeëvenaard, vooral als u op zoek bent naar toegang tot minder gebruikelijke streaming-sites of niet-Engelstalige streaming-sites in een van de 12 landen.

U kunt echter meer particuliere providers krijgen met hogere snelheden, een groter servernetwerk en goede streamingopties voor veel goedkoper.

Alternatieven voor My Expat Network

PrivateVPN-logo

PrivateVPN

Bovenop geweldige waarde en betrouwbare snelheden, is PrivateVPN een van de beste VPN's die we hebben gezien voor streaming. Het werkt betrouwbaar met BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN en Sky, met speciale streaming-servers voor Netflix in 19 verschillende landen. Lees PrivateVPN review

Windscribe-logo

Windscribe

Windscribe heeft speciale servers voor streaming vanuit het VK en de VS, en veel hogere snelheden dan My Expat Network. De volledige reeks functies - inclusief een kill-schakelaar - en het beleid zonder logboeken maken het zowel privé als veilig. Het heeft echter niet echt de variëteit of consistentie van streaming-opties als My Expat Network. Lees Windscribe review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me