VPN.ac wordt sinds 2012 gebruikt en wordt zelden genoemd als het gaat om de grote spelers op de VPN-markt - maar is het over het hoofd gezien?


Dat is waar we hier achter komen. In deze review leert u alles wat u moet weten over VPN.ac, waaronder:

 • Is het goed?
 • Hoeveel apparaten kunt u gebruiken met VPN.ac?
 • Is VPN.ac beter dan ExpressVPN?
 • Werkt VPN.ac met BBC iPlayer?
 • Verslaat het censuur in China?

Voordat we daarop ingaan, ziet u de belangrijkste voor- en nadelen van VPN.ac:

Overzicht

VPN.ac Voordelen & Cons

Pros

 1. Uitstekende privacy & beveiligingsfuncties
 2. Blokkeert China met hulpmiddelen voor verduistering
 3. Kwaliteit, beveiligde servers
 4. Verantwoord privacybeleid
 5. Hoge snelheden
 6. Goed voor streaming & torrenting

Cons

 1. De jurisdictie van Roemenië heeft links naar de EU
 2. Kleine serverlijst
 3. Ondersteuning moet worden verbeterd

Samenvatting VPN.ac-sleutel

Top download snelheid

Logbeleid

IP, DNS of WebRTC-lekken

Jurisdictie

Servers

IP-adressen

landen

Amerikaanse Netflix

torrenting

Werkt in China

Ondersteuning

Goedkoopste prijs

Officiële website

84Mbps
Geen logboeken
Nee
Roemenië
117
100+
21
Ja
Onbeperkt
Ja
E-mail ondersteuning via online ticket
$ 3,75 gedurende 24 maanden
Vpn.ac

Als u wilt ontdekken hoe we tot deze beoordeling zijn gekomen, lees dan verder en kijk of VPN.ac de service voor u is. 

Over & Logbeleid

Wie is VPN.ac?

VPN.ac is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Netsec Interactive Solutions, een bedrijf gevestigd in Roemenië in 2009.

Volgens haar website bestaat VPN.ac uit 'getalenteerde, vooruitstrevende professionals'. Deze getalenteerde professionals zijn gevestigd in Calea Dumbravii Street 76, 550399, Sibiu, Roemenië.

Gevestigd zijn in Roemenië lijkt misschien niet geweldig, omdat het mogelijk onderworpen is aan de overeenkomsten voor het delen van gegevens van de EU. In een interview betoogt een vertegenwoordiger van VPN.ac echter dat een Roemeens rechtsgebied een voordeel is vanwege de postcommunistische bezorgdheid van het land over privacyinbreuk en omdat "het een aanzienlijke hoeveelheid tijd zal duren voordat [het land] om de EU-vereisten volledig te implementeren. "

Dit is nauwelijks een wettelijke garantie - maar er kan iets aan de hand zijn. Gegevensbewaring wordt door Roemeense rechtbanken als illegaal beschouwd. Toen de Roemeense regering de EU-richtlijn gegevensbewaring van 2006 introduceerde als onderdeel van de opname in de EU, zei het Constitutionele Hof van Roemenië (CCR) in 2009 dat deze wetten een ongrondwettelijke schending waren van de rechten van de Roemeense burger op privacy (tweemaal, na druk van de EU), argumenterend dat het een grove "veronderstelling van schuld" heeft gemaakt. Roemenië is het enige EU-land dat met succes de EU-wetgeving inzake gegevensbewaring heeft weggegooid. 

Dit maakt het een goede plek om een ​​VPN-provider te baseren, maar we kunnen niet zeker zijn dat het EU-lidmaatschap van Roemenië uiteindelijk niet zal leiden tot een aantal negatieve anti-privacywetgeving. 

We zien dat het bedrijf vaak cybersecurity-conferenties bijwoont in Roemenië, dus we weten dat VPN.ac oprechte interesse heeft in internetbeveiliging.

Hoofdkantoor VPN.ac in Roemenië

76 Calea Dumbravii Street, 550399, Sibiu, Roemenië

Logbeleid

VPN.ac registreert gegevens, maar deze worden gewist dagelijks en blijvend

Het privacybeleid luidt:

“We bewaren echter enkele verbindingslogboeken (naar onze VPN-service) voor beveiliging en ondersteuning. Deze worden bewaard op een afzonderlijke, gecodeerde server (op een niet-openbaar gemaakte locatie) en worden automatisch dagelijks gewist. We houden geen logboeken bij op servers, zelfs geen gewone Linux daemon-logboeken. "

De informatie die VPN.ac gedurende een korte periode registreert, omvat:

 • Oorspronkelijk IP-adres
 • Begin- en eindtijd van VPN-verbindingen
 • Hoeveelheid overgedragen gegevens

Hoewel ons instinct is om terug te draaien wanneer we zien dat het je oorspronkelijke IP verzamelt, vinden we deze aanpak eigenlijk wel leuk; het is eerlijk, Doorzichtig, en vormt geen bedreiging voor de privacy wanneer dagelijks verwijderd.

VPN.ac Beoordeling

VPN.ac Privacybeleid

VPN.ac houdt deze tijdelijke logboeken bij om aanvallen tegen de service te bestrijden, inclusief brute force en MitM-aanvallen. Het is specifieker en legitiemer dan een VPN die simpelweg beweert dat het logboeken bijhoudt om 'de service te behouden', wat vaak het geval is. 

U kunt meer lezen over logboeken, inclusief wat wel en niet acceptabel is, met onze gids voor VPN-logbeleid. 

Al met al is er weinig te vrezen bij het gebruik van VPN.ac. U kunt erop vertrouwen om uw privacy te beschermen

Snelheid & Betrouwbaarheid

Indrukwekkende snelheden

Snelheidsresultaten van onze fysieke locatie in Londen (100 Mbps glasvezelverbinding) naar een testserver in Londen.

Voordat u VPN.ac gebruikt:

 1. DownloadMbps

  89.25

 2. UploadenMbps

  97.88

 3. VPN.ac BeoordelingPingMevrouw

  2

Wanneer verbonden met VPN.ac:

 1. DownloadMbps

  83.9

 2. UploadenMbps

  78,51

 3. VPN.ac BeoordelingPingMevrouw

  9

VPN.ac haalt een aantal snelle, betrouwbare snelheden op. Kijk eens:

Downloadsnelheid zonder VPN.ac: 89.25Mbps

Downloadsnelheid met VPN.ac: 83.9Mbps

Ons downloadsnelheidsverlies wanneer VPN.ac actief is: 6%

Dit lokale snelheidsverlies is minimaal, wat betekent dat u geen verschil zou moeten ervaren tussen het gebruik van een VPN en het niet gebruiken van een VPN. 

Dat is een geweldig resultaat. 

Als het gaat om langeafstandsverbindingen, testen we VPN.ac door onze wetenschappelijke snelheidstest om de gemiddelde resultaten te bepalen die u kunt verwachten te worden verbonden met deze locaties:

 • ONS: 53.92Mbps (Download) & 39.23Mbps (uploaden)
 • Duitsland: 65.14Mbps (Download) & 63.9Mbps (uploaden)
 • Australië: 31.25Mbps (Download) & 9.90Mbps (uploaden)

Zoals je ziet, zijn de langeafstandssnelheden van VPN.ac behoorlijk indrukwekkend. We zien meestal veel lagere scores dan deze voor de VS en Australië. 

U kunt alles met VPN.ac doen dat u zonder zou doen.

Serverlocaties

Toegewijde, kwaliteitsvolle servers

Wereldbol met een blauwe vlag21CountriesAfbeelding van een stadslandschap45 + CitiesAfbeelding van een roze marker100 + IP-adressen

VPN.ac heeft VPN 117-servers in 21 landen beschikbaar om verbinding mee te maken. 

VPN.ac heeft zijn serverselectie in de loop van de tijd niet verhoogd, maar is dat in feite wel verminderde het is onlangs uit 25 landen gedaald. 

Het is een kleine lijst hoe u het ook bekijkt - de meeste servers bevinden zich ook in Europa.

VPN.ac-serverlijst

VPN.ac-serverlijst

Hoewel we graag meer keuze zouden willen zien, is het vermeldenswaard dat dit bare metal-servers zijn, wat betekent dat ze dat zijn fysiek en niet verhuurd, en komen met zelf-gehoste versleutelde DNS.

Met andere woorden, VPN.ac gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. VPN.ac verklaart zijn praktijk en verklaart dat het zich [op] minder concentreert, waarbij de beveiliging naar behoren wordt uitgevoerd en de bandbreedtecapaciteit voldoende is om een ​​snelle en betrouwbare service te garanderen.

Er is nog steeds het risico op congestie en lagere snelheden, wat er gebeurt wanneer te veel mensen dezelfde servers gebruiken, maar u kunt gerust zijn in de wetenschap dat u veilig bent en we hebben nog nooit een slechte ervaring gehad met het gebruik van de service. 

Als er een keuze moet worden gemaakt, raden we altijd een potentieel prestatieverlies aan om de veiligheid te garanderen. Het hebben van geen virtual private servers (VPS) en geen nepservers is een geweldige stap die we zouden willen dat elke VPN zou nemen. 

streaming & torrenting

Betrouwbare toegang tot streamingdiensten

VPN.ac identificeert geen servers die zijn geoptimaliseerd voor Netflix, BBC iPlayer of andere streamingdiensten, maar het blijft een goede keuze voor probleemloze toegang. 

We hebben toegang gekregen tot BBC iPlayer met behulp van de Londense servers van VPN.ac. 

VPN.ac is ook goed voor het deblokkeren van US Netflix, ook op zijn DoubleHop-servers. We hebben toegang gekregen tot alle Amerikaanse servers die we hebben getest en hadden geen enkele fout bij deze servers, hoewel enige buffering vereist was. 

VPN.ac adverteert niet veel met zijn streamingbetrouwbaarheid, en het gebrek aan aandacht voor aangewezen streaming-servers voor zijn app laat dat zien, maar we kunnen u vertellen het is een solide keuze voor streaming achteloos.

torrenting

Torrenting is toegestaan op alle servers van VPN.ac. 

VPN.ac gaat nog verder om de optimale serverkeuzes aan te bevelen en u te informeren dat de beste servers zijn:

 • Canada - Toronto
 • Finland
 • Frankrijk
 • Luxemburg
 • Nederland
 • Roemenië
 • Zweden
 • Zwitserland

Er is ons verteld dat deze locaties "meer dan 28 gigabit-servers" hebben en dus geen bandbreedte.

Het is leuk om een ​​aanbieder te zien die aanbeveelt hoe je je P2P-activiteit met zijn service kunt optimaliseren. Velen verbieden of beperken P2P-verkeer volledig, dus kies zorgvuldig. 

Censuur omzeilen

Een goede keuze tegen censuur

VPN.ac is een van de beste VPN's voor het verslaan van censuur.

Het wordt geleverd met ‘China Optimized’ -servers en een groot aantal verduisteringstools om The Great Firewall te omzeilen. Door het OpenVPN XOR-protocol naast de TCP-443-poort te gebruiken, kunt u door een scheur in de muur glippen en een vrijer internet binnensmokkelen.

Afbeelding van een VPN die de grote firewall van China omzeilt

VPN.ac spant zich in om ervoor te zorgen dat zijn service nog steeds werkt in China, met een ‘China Status’ pagina en ‘Instructies voor China’, met informatie over de huidige situatie in het land en de beste manier om verbinding te maken. 

Deze informatie is zichtbaar voor iedereen met een account, waardoor het een solide keuze is voor China - een van de weinige. 

VPN.ac zal ook een goede keuze zijn voor andere gecensureerde landen, waaronder Rusland, Turkije en de VAE.

platforms & apparaten

Beschikbaar op populaire platforms en meer

Apps

Windows-logoramenMac-logoMaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxRouter Logorouter

VPN.ac is beschikbaar op bijna elk apparaat dat u kunt bedenken. 

De gebruikelijke aangepaste apps, waaronder Windows, MacOS, Android en iOS, zijn beschikbaar met één klik.

U kunt ook de stapsgewijze installatiehandleidingen voor VPN.ac volgen voor apparaten zonder native apps, waaronder Linux. 

Als u alle met internet verbonden apparaten in uw huis wilt beschermen, kunt u VPN.ac altijd op routerniveau installeren. Het is compatibel met routers:

 • DD-WRT
 • Tomaat
 • AsusWRT
 • pfSense

Nogmaals, er zijn gedetailleerde zelfstudies op de website met nuttige instructies die u zullen besparen als u de VPN op meerdere apparaten moet downloaden. 

VPN.ac is ook genereus wat betreft het toestaan ​​van maximaal zes verschillende apparaten met hetzelfde VPN-abonnement. 

Spelconsoles & Streaming apparaten

AppleTV-logoApple TVAmazon Fire TV-logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logoNintendoPlayStation-logoSpeel stationRoku-logoRokuXbox-logoXbox

VPN.ac biedt een native app voor de Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Stick, en het werkt ook met tal van andere gameconsoles en streaming-apparaten - gewoon aansluiten op een VPN.ac-geconfigureerde router, waarvoor er stappen zijn- stapsgewijze instructies op de website. Dit omvat Apple TV, Google Chromecast, Nintendo, PlayStation, Xbox en meer.

Eenmaal aan de slag beschermt het automatisch de apparaten met internetverbinding in uw huis. Als u bereid bent wat extra tijd te besteden aan het installeren van de VPN op routerniveau, is VPN.ac een goede keuze.

Browser-extensies

Chrome-logoChromeFirefox-logoFirefox

VPN.ac biedt SecureProxy-extensies voor Google Chrome, Mozilla Firefox en Opera-browsers.

VPN.ac is duidelijk en open over het feit dat u hierdoor kwetsbaarder bent voor IP-lekken, en adviseert om Flash, WebRTC en Java te blokkeren, maar het biedt nog steeds een hoger niveau van privacy voor browsen dan normaal het geval zou zijn bij browsen.

Encryption & Veiligheid

Een superveilige VPN

protocollen

Encryption

Veiligheid

Geavanceerde functies

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

DNS-lekblokkering

First-party DNS

IPV6 Lekblokkering

VPN-dodeschakelaar

Dubbele VPN

Raadpleeg onze VPN-woordenlijst als deze voorwaarden u verwarren en meer wilt weten.

VPN.ac doet veel goed als het gaat om het beschermen van uw kostbare privacy. 

De desktop-app is standaard ingesteld op OpenVPN; dit is ons voorkeursprotocol, omdat het veiligheid en snelheden perfect combineert. Er is ook de optie van het WireGuard VPN-protocol, dat niet elke VPN-service heeft.

U kunt er ook voor kiezen om IKEv2, LT2P en PPTP te selecteren

OpenVPN is niet beschikbaar op de iOS-versie van de app, die echter alleen IPSec en IKEv2 heeft. 

VPN.ac-protocollen

VPN.ac-protocollen

Versleuteling wordt verzorgd door de AES-256-codering. Dit is degene om te verslaan, gebruikt door serieuze organisaties die gegevens willen coderen, inclusief de Amerikaanse federale overheid. 

Naast dit grondwerk zijn er nog een aantal extra privacyfuncties, zoals 'Gateway Removal' - de kill-schakelaar van VPN.ac. Dit beschermt uw echte IP-adres tegen plotselinge verbroken verbindingen. 

U bent ook beschermd tegen DNS- en IPv6-lekken. 

Wat echt geweldig is, is dat VPN.ac zijn eigen DNS-servers beheert, wat betekent dat uw webverkeer niet zal worden geleid via minder beveiligde servers die eigendom zijn van derden. 

Meer dan dat, VPN.ac biedt 22 eenvoudig te selecteren Double Hop-servers. Dit betekent dat uw verkeer via twee verschillende gecodeerde servers wordt geleid voordat het zijn bestemming bereikt. Dit geeft u een extra laag privacy (hoewel de verbindingssnelheden worden verlaagd).

Makkelijk te gebruiken

Goed voor zowel beginners als professionals

Hoe installeren & VPN.ac instellen

 • VPN.AC download screenshot in onze VPN.AC VPN-review

  Het is eenvoudig genoeg om de relevante software te downloaden van de sectie Tutorials op de website van VPN.AC.

 • Schermafbeelding van de VPN.AC-doelmap in onze VPN.AC VPN-review

  U moet kiezen waar u het downloadbestand op uw apparaat wilt opslaan.

 • VPN.AC setup wizard screenshot in onze VPN.AC VPN review

  De installatiewizard geeft u een idee van hoe lang u nog hebt - in de meeste gevallen is dit minder dan 60 seconden.

 • VPN.AC TAP installeer screenshot in onze VPN.AC VPN-review

  Voordat u de app voor het eerst start, moet u ervoor zorgen dat u de TAP-stuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

 • Schermafbeelding VPN.AC inlogscherm in onze VPN.AC VPN-beoordeling

  Nadat de installatie is voltooid, voert u eenvoudig uw inloggegevens in en begint u de VPN te gebruiken.

 • VPN.AC hoofdscherm verbroken screenshot bekijken in onze VPN.AC VPN review

  Wanneer u niet bent verbonden met een VPN-server, licht de aan / uit-schakelaar oranje op.

 • VPN.AC hoofdscherm verbonden bekijk screenshot in onze VPN.AC VPN review

  Op het hoofdscherm kunt u kiezen tussen VPN-protocollen en ook uw gewenste poort selecteren.

 • VPN.AC serverlijst screenshot in onze VPN.AC VPN review

  De serverlijst is handig georganiseerd per continent, met een apart tabblad voor Double Hop-servers.

 • Lijst met VPN.AC-instellingenlijst in onze VPN.AC VPN-review

  We houden echt van de contextuele hulp in de lijst met instellingen om uit te leggen wat sommige functies doen.

VPN.ac zal doorgewinterde VPN-gebruikers aanspreken met zijn enorme aantal aanpassingsmogelijkheden. Het komt met de mogelijkheid om een ​​aantal protocollen en poorten te selecteren die professionals willen gebruiken. 

Dit gaat ten koste van het intimideren van nieuwkomers, maar VPN.ac maakt het nog steeds zo eenvoudig als het kan zijn met een gemakkelijke app en veel informatie beschikbaar op zijn website. Er is ook een tabblad 'Help' met nuttige links naar veelvoorkomende problemen die gebruikers kunnen ondervinden. 

U kunt ook schakelen tussen de thema's ‘Donker’ en ‘Licht’, schakelen tussen opties voor automatisch verbinden en nog veel meer.

VPN.ac verpakt veel in zijn pakket.

We zouden willen dat de servers eenvoudiger werden om te schakelen tussen. U moet schakelen tussen ‘Aan’ en ‘Uit’ voordat u de wijzigingen aanbrengt, in plaats van automatisch opnieuw verbinding te maken zodra u de server selecteert.

Klantenservice

Moet worden verbeterd

E-mailondersteuning via een online formulier

Online bronnen

Ja
Ja

VPN.ac heeft een uitgebreide kennisbank. Het biedt veelgestelde vragen, tips voor het oplossen van problemen, installatiehandleidingen en algemene nuttige informatie over de functies van de app.

De app zegt dat "bijna alles al op de site wordt behandeld", maar als je dat niet doet, kun je via ticketing of een berichtformulier contact opnemen met VPN.ac. 

VPN.ac reageerde echter slechts een minuut later op onze ticketaanvraag, zoals u kunt zien:

VPN.ac Customer Support Exchange

Fragment van Customer Support Exchange met VPN.ac

Onze enige klacht met de ondersteuning van VPN. Ac is dat we graag een meer enthousiaste uitnodiging willen zien om hulp te vragen - plus de toevoeging van 24/7 live chat.

De beste VPN's worden gemakkelijk gecontacteerd en reageren snel via chat. Zoals het er nu uitziet, moesten we 24 uur wachten voordat we een reactie op ons ondersteuningsformulier kregen. 

Aan de andere kant, we houden er echt van dat het bedrijf zijn Skype ID als contactmethode gebruikt, omdat dit vooral handig is voor gebruikers in landen zoals China waar de meeste andere communicatiemethoden zijn geblokkeerd. Wel wordt geadviseerd dat dit geen veilig communicatieprotocol is en eigenlijk alleen als laatste redmiddel moet worden gebruikt.

pricing & Aanbiedingen

Goedkoop maar restituties moeten duidelijker zijn

VPN.ac-coupon

Prijsplan VPN.ac

VPN.ac biedt vier verschillende tariefplannen die allemaal dezelfde functies bieden, maar goedkoper worden naarmate het abonnement langer is.

Zeker, zo'n uitgebreid product heeft een dure prijs, toch? We dachten hetzelfde - maar we hadden het mis.

Voor een service zo robuust en veilig als VPN.ac is het prijskaartje van $ 3,75 per maand een koopje. 

Deze aanbieding maakt deel uit van het tweejarenplan, wat betekent dat u elke twee jaar vooraf $ 90 moet betalen. 

Het is nog steeds vrij goedkoop volgens het eenjarenplan op 58 ¢ per jaar, in totaal $ 4,80 per maand. 

Een abonnement van één maand, handig als u op reis gaat naar China en alleen voor die tijd een VPN wilt gebruiken, kost $ 9. Dat is ongeveer standaard voor een deal van een maand. 

In welk plan u ook geïnteresseerd bent, VPN.ac wordt geleverd met een zeven-daagse terugbetaling. We zouden willen dat het dat aanbod zou uitbreiden tot een hele maand, maar het biedt een ondubbelzinnige belofte om je geld terug te krijgen als je gewoon 'niet tevreden' bent - schijnbaar geen vragen gesteld. 

Dat is totdat u de Servicevoorwaarden leest die dit enigszins tegenspreken door te zeggen:

"We betalen bestellingen niet terug om vage redenen zoals" het werkt niet "zonder ons details te geven en ons te laten helpen."

We kunnen alleen aannemen dat ontevreden zijn over de service specifiek genoeg is voor VPN.ac. Klaag niet alleen dat het niet werkt. VPN.ac zou dit beter moeten verduidelijken. 

 1. Maandelijks

  US $ 9 / mo

  Elke maand $ 9,00 gefactureerd

 2. 3 maanden

  US $ 8 / mo

  Elke 6 maanden $ 24,00 gefactureerdBespaar 11%

 3. 12 maanden

  US $ 4,80 / mo

  Elke 12 maanden $ 58,00 gefactureerd Bespaar 46%

 4. 2 jaar

  US $ 3.75 / mo

  Gefactureerd $ 90,00 om de 2 jaar Bespaar 62%

Alle abonnementen hebben een geld-terug-garantie van 7 dagen

Betaling & Restitutie-opties

Kredietkaart

PayPal

Bitcoin

Alipay

UnionPay

Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Met VPN.ac kunt u voor zijn service betalen met uw gebruikelijke betaalmethoden, maar ook met cryptocurrencies. U kunt op een van de volgende manieren betalen:

 • PayPal
 • Bitcoin en verschillende altcoins
 • Kredietkaarten
 • Alipay
 • litecoin
 • Monero
 • UnionPay
 • Amerikaanse cadeaubonnen
 • WebMoney

Er zijn hier tal van opties, waaronder cryptocurrencies, waarvan vele zelfs de meest veeleisende privacy-enthousiastelingen zullen bevredigen. 

Het komt neer op

Doen we VPN.ac?

Absoluut. Het is verrassend voor ons dat VPN.ac niet populairder is - onze testen hebben aangetoond dat het heel weinig nadelen heeft.

We bewonderen zijn toewijding aan veiligheid en het feit dat het duidelijk weet waar hij het over heeft. Het is misschien niet de beste keuze voor VPN-beginners, en we zouden willen dat er een grotere serverlijst was, maar VPN.ac heeft de meeste dingen bedacht en behandeld. 

Dit is een grondige VPN-service die u kunt vertrouwen om u online veilig te houden. 

Alternatieven voor VPN.ac

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

Als u nog niet volledig bent overtuigd door VPN.ac, raden we ExpressVPN aan, simpelweg omdat het meer serverkeuzes heeft en het is tenslotte onze nummer één aanbeveling. Het is duurder, maar niet veel. Lees ExpressVPN review

NordVPN-logo

NordVPN

Onze tweede keuze is natuurlijk onze tweede algemene aanbeveling - NordVPN. Net als ExpressVPN en vergeleken met VPN.ac heeft u een grotere verscheidenheid aan wereldwijde serverselectie. Je kunt ook in de verleiding komen vanwege het veel goedkopere prijskaartje. Lees NordVPN review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me