IPVanish este VPN-ul direct pentru torrenting și Kodi. Calitatea superioară vine la un preț - dar trebuie? IPVanish poate fi puțin mai scump decât majoritatea, dar există o modalitate de a obține gratuit. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Logo IPVanish

Dacă sunteți utilizator iOS, aveți noroc. IPVanish oferă o probă gratuită de șapte zile pentru aplicația sa iOS, ceea ce înseamnă că poți încerca serviciul complet fără să te angajezi la un abonament.

Puteți încerca IPVanish și pe alte dispozitive, profitând de garanția de restituire a banilor de la IPVanish. Trebuie să vă despărțiți de banii dvs., dar va fi temporar doar dacă decideți să nu continuați serviciul după ce săptămâna a trecut..

Citiți mai departe pentru a afla cum să obțineți IPVanish gratuit, începând cu aplicația iOS IPVanish.

Cum să obțineți IPVanish gratuit pe iOS

 1. Mergeți către site-ul IPVanish și găsiți linkul către aplicația sa iOS în App Store sub fila „Aplicații”. Alternativ, deschideți iOS App Store pe iPhone sau iPad și căutați „IPVanish”.

  Screenshot a paginii de descărcare IPVanish iOS

 2. Descărcați aplicația IPVanish iOS și creați-vă un cont din aplicație când instalarea este completă. Tot ce aveți nevoie pentru a crea un cont IPVanish este o adresă de e-mail și o parolă - nu sunt necesare informații suplimentare de plată.

  Screenshot de IPVanish Conectare aplicație iOS

 3. Bucurați-vă de aplicația iOS IPVanish cu funcție completă timp de șapte zile - amintiți-vă doar să anulați abonamentul din contul dvs. iTunes înainte de sfârșitul săptămânii sau veți fi încărcat automat pentru un plan plătit.

Cum să obțineți IPVanish gratuit pe toate celelalte dispozitive

Dacă nu dețineți un iPhone sau iPad, IPVanish vă oferă o garanție de returnare a banilor fără șapte întrebări, în locul unui proces gratuit.

Funcționează pe toate dispozitivele, ceea ce este excelent, deoarece puteți utiliza IPVanish pe până la 10 dispozitive simultan.

 1. Accesați pagina Prețuri pe site-ul IPVanish și alegeți orice plan - toate au aceeași garanție.

  Cum să obțineți IPVanish gratuit

 2. Alegeți metoda de plată și introduceți detaliile dvs. pentru a crea un cont IPVanish. Veți primi un e-mail de activare pentru a vă confirma adresa de e-mail.

  Captura de ecran a metodelor de plată IPVanish

 3. Descărcați aplicația pentru dispozitivul dvs. din fila Aplicații de pe site-ul IPVanish.

  Captura de ecran a descărcărilor IPVanish

 4. Instalați IPVanish, conectați-vă și testați-l timp de șapte zile, fără riscuri.

  Captura de ecran a aplicației MacOS IPVanish

 5. Dacă decideți să nu rămâneți cu IPVanish, asigurați-vă că vă anulați abonamentul înainte de sfârșitul săptămânii din Panoul de control de pe site-ul web. Doar conectați-vă la pagina Contul meu, faceți clic pe „Abonament” și apoi „Doresc să anulez abonamentul meu '.

  Captura de ecran a panoului de control IPVanish

 6. Veți fi dus pe o altă pagină care vă solicită să confirmați anularea. Derulați spre jos în josul paginii și faceți clic pe „Încă vreau să anulez”.

  Screenshot a paginii de anulare a confirmării IPVanish

  Rambursarea IPVanish este automatizată și procesată în termen de 10 zile lucrătoare - nu este nevoie să trimiteți prin e-mail sau să discutați cu un agent de asistență și nu este necesar să găsiți un motiv pentru care doriți să anulați.

Cum să obțineți un cupon de reducere IPVanish

Nu este același lucru cu obținerea gratuită, dar IPVanish oferă o selecție de cupoane pe site-ul său web pentru a vă ajuta să obțineți versiunea plătită cât mai ieftin posibil..

Dacă ați decis că veți plăti pentru un VPN (pe care vă recomandăm pe deplin), atunci nu are sens să cheltuiți mai mult decât trebuie - iată cum puteți obține un cupon de reducere IPVanish. garantat să lucreze.

 1. Parcurgeți secțiunea Cupoane a site-ului IPVanish (sau doar faceți clic pe linkul respectiv).
  Ecran cupon IPVanish cu reduceri
 2. Găsiți durata abonamentului IPVanish care funcționează pentru dvs. - cu cât abonamentul devine mai ieftin.
 3. Pur și simplu faceți clic pe butonul mare „Salvați acum” și veți fi accesat la ecranul de creare a contului IPVanish, cu aplicarea reducerii alese. Nu vă faceți griji, dacă decideți că IPVanish nu este pentru dvs., aveți încă dreptul la rambursarea fără întrebări în termen de șapte zile, chiar dacă ați utilizat un cupon.

IPVanish este bun?

Într-un cuvânt: da, IPVanish este foarte bun.

Dintre cele 74 de VPN-uri pe care le-am analizat de-a lungul anilor, IPVanish este unul dintre cele mai bune.

În primul rând, și cel mai important dintre toate, IPVanish este extrem de sigur a folosi.

IPVanish folosește cele mai înalte standarde de securitate cibernetică pentru a vă proteja traficul și dispozitivele și îl susține printr-o politică strictă de jurnal zero - nimic din ceea ce faceți online nu este urmărit sau stocat.

De asemenea, este rapid - IPVanish face în mod constant o parte din cele mai mari viteze ale tuturor VPN-urilor pe care le testăm.

Este destul de scump (până la urmă, probabil este motivul pentru care sunteți pe această pagină), dar credem pe deplin că IPVanish merită bani.

Dacă doriți să aflați mai multe, puteți da clic pe link pentru a citi recenzia noastră completă IPVanish.

Cine deține IPVanish?

j2Global logo

IPVanish a fost lansat pentru prima dată în 2012 de HighWinds Network Group, o companie de servicii IP cu sediul în Florida, SUA.

La începutul anului 2017, grupul de rețele HighWinds a fost achiziționat de StackPath, o altă companie americană cu un portofoliu mare de software și companii bazate pe web.

În sfârșit, la jumătatea anului 2019, StackPath a vândut IPVanish (și încă unul dintre VPN-urile sale, Encrypt.me) către J2Global, o companie tehnologică enormă, listată public.

Cu o istorie corporativă atât de clară și deschisă, nu există multe secrete de descoperit despre IPVanish - este o companie legitimă cu o structură transparentă și o proprietate responsabilă.

IPVanish este bun pentru Firestick?

Screenshot de pe ecranul IPVanish pe Amazon Fire TV Stick

Experții noștri imparțiali au considerat că IPVanish este acesta cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick.

Ne place aplicația VPN personalizată de la Fire TV Stick de la IPVanish, ceea ce face ca protejarea dispozitivului să fie simplă - nu este niciodată la fel de frustrantă ca o parte din concurență.

Nu este doar o față drăguță. IPVanish funcționează genial pe Fire TV Stick, deoarece deblochează Netflix, are P2P fără restricții pentru a oferi cea mai bună experiență Kodi posibilă, iar viteza super-rapidă de descărcare și încărcare înseamnă că veți urmări în format HD complet fără buffer.

Puteți vizita pagina IPVanish din Amazon Appstore sau puteți căuta IPVanish direct pe dispozitivul dvs. Amazon Fire TV pentru a începe descărcarea.

Dacă doriți să faceți cumpărături înainte de a vă alege ultima, am compilat liste pentru cele mai bune cinci VPN-uri pentru Amazon Fire TV Stick și cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Amazon Fire TV Stick.

Funcționează IPVanish cu Netflix?

Da, IPVanish funcționează cu Netflix.

În testarea noastră, am constatat că majoritatea serverelor americane IPVanish funcționează pentru deblocarea Netflix-ului american, chiar dacă ocazional pot dura puțin timp să se încarce.

Totuși, fanii TV și film sunt atenți - IPVanish este departe de cel mai bun VPN pentru streaming.

În timp ce IPVanish face o treabă bună cu Netflix, a trecut mult timp de când am constatat că lucrează cu BBC iPlayer. Același lucru este valabil pentru o serie de alte servicii de streaming populare, plus bibliotecile Netflix din afara Americii.

Dacă doriți un VPN pe care vă puteți baza pentru toate site-urile de streaming preferate, consultați cele mai bune VPN-uri pentru streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me