Punem în mod regulat fiecare VPN pe site-ul nostru web printr-un program cuprinzător, riguros și corect. Testăm pentru confidențialitate și securitate, viteză și fiabilitate, ocolind geo-blocurile web și multe altele. Ne asigurăm că numai cele mai bune servicii VPN câștigă sigiliul nostru de aprobare.

O vizualizare a procesului de revizuire în 10 pași de Top10VPN.com

Recenziile noastre sunt întotdeauna imparțiale

Spre deosebire de alte site-uri de revizuire VPN de acolo, recenziile noastre sunt 100% imparțiale și lipsite de influență externă.

Nu primim niciodată compensații în schimbul unei acoperiri pozitive, iar furnizorii VPN nu vor avea niciodată un cuvânt de spus cu privire la modul în care evaluăm produsele pe care le analizăm.

Echipa noastră de experți VPN rulează fiecare VPN prin același program de testare în profunzime, asigurându-se că toate rezultatele pe care le vedeți sunt direct comparabile, fără favoritism sau părtinire.

Facem tot ce ne stă în puteri pentru ca decizia dvs. de cumpărare să fie cât mai ușoară și nevoile dvs. să fie întotdeauna primele. Suntem întotdeauna sinceri, transparenti și deschiși în recenziile noastre.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care ne putem permite să menținem standarde editoriale atât de ridicate, puteți afla mai multe în ghidul nostru despre cum facem bani.

Procesul nostru de revizuire în 10 pași

Fiecare VPN testat trece prin metodologia unică Top10VPN.com - fără excepții. Acest lucru se întâmplă atunci când examinăm un VPN:

1 Achiziționarea VPN

Fără probe de presă și fără freebies („conturi de testare” furnizate de furnizorii VPN) - dorim să ne asigurăm că obținem exact aceeași experiență ca și utilizatorul mediu acasă.

Singura modalitate de a garanta că primim o versiune oficială de vânzare cu amănuntul a VPN este să ne cumpărăm una singură - așa este exact ceea ce facem pentru fiecare VPN pe care îl testăm.

Avem un abonament în funcțiune pentru fiecare VPN plătit listat în prezent pe site-ul nostru web. Numai anul trecut am cheltuit peste 5.000 de dolari în abonamente VPN. Avem acces constant la software-ul VPN pe care îl examinăm, astfel încât să ne putem actualiza recenziile în momentul pălăriei.

Achiziționarea și menținerea abonamentelor proprii înseamnă că putem urmări care sunt VPN-urile care reprezintă o valoare bună pentru dvs. pe piața de astăzi - și care dintre acestea vă elimină..

2 Instalarea și testarea pe mai multe dispozitive

Cum testăm și examinăm VPN-urile

Avem un laptop de testare dedicat, cu mașini virtuale instalate, gata și așteaptă să ruleze cel mai recent VPN la test. De asemenea, avem un Apple MacBook Pro 2017, Apple iPhone 7, Apple iPad, Samsung Galaxy S8 și Amazon Fire TV Stick pus deoparte special pentru testarea VPN, fiecare ștergându-se curat după fiecare test..

Subliniem cât de larg disponibil este fiecare VPN și dacă are sau nu aplicații dedicate pentru o varietate de dispozitive populare. Nicio asistență nativă pentru telefonul, computerul sau dispozitivul de transmisie la alegere înseamnă că puteți risca o protecție mai mică decât totală.

3 Putem găsi rapid ceea ce ne dorim?

Toate meniurile sunt clar etichetate? Fiecare buton face ceea ce așteptați să facă? Vă ajută să găsiți un server pentru serviciul specific pe care îl urmați, cum ar fi Netflix? Există un progres pentru instalarea acestuia pe router?

Nu lăsăm nici o piatră neîntreruptă, asigurându-ne că nu există surprize atunci când vă lansați noul VPN pentru prima dată.

4 Are toate caracteristicile necesare?

În această zi și vârstă, există anumite caracteristici pe care le considerăm esențiale pentru o VPN de top - caracteristici precum un comutator de ucidere, protecție WiFi publică automată și criptare AES-256.

Dincolo de asta, totuși, căutăm și alte accesorii utile care pot fi incluse, cum ar fi extensii de tunel split sau extensii de browser.

Unii vor oferi servere dedicate pentru servicii de streaming specifice, cum ar fi Netflix sau BBC iPlayer, în timp ce alții vă vor oferi servere optimizate pentru torrenting și P2P.

5Se protejează confidențialitatea și securitatea?

Confidențialitatea și securitatea dvs. sunt de cea mai mare importanță. Nu ne-am face treaba corect dacă nu ne-am asigura că fiecare VPN recomandat vă menține în siguranță și privat online.

Efectuăm teste avansate de criptare pentru a verifica dacă un VPN vă criptează corect conexiunea.

Verificăm, de asemenea, dacă există scurgeri DNS, scurgeri IP și WebRTC, pentru a confirma că locația dvs. adevărată este ascunsă când este conectat la un VPN.

Pentru a obține cele mai fiabile rezultate, folosim un software de analiză a traficului de rețea, denumit Wireshark, un instrument extrem de apreciat, open-source, utilizat de profesioniștii din securitate din întreaga lume.

De asemenea, am creat un mediu de testare personalizat care asigură că niciun fel de date înșelătoare nu pot polua datele de pachete pe care le surprindem și le analizăm pentru eventualele scurgeri și eșecuri în criptare.

6Cât de repede este?

Viteza și fiabilitatea conexiunii sunt coloana vertebrală a oricărui VPN bun, așa că știam că trebuie să găsim o modalitate de a le testa cât mai riguros posibil.

Pentru aceasta, am dezvoltat două metode de testare diferite:

Metoda nr. 1 (manual)

Această tehnică de testare ne permite să măsurăm viteza fiecărui serviciu VPN pe care îl vedeți revizuit pe site-ul nostru web.

Pentru început, înregistrăm viteza noastră de internet fără funcționarea VPN.

Lansăm apoi VPN, conectându-ne la serverele din SUA (Coasta de Est), Marea Britanie, Australia, Europa Centrală (de obicei Germania sau Franța) și Singapore. Dacă una dintre aceste locații nu este disponibilă, vom testa în schimb o țară sau o regiune din apropiere.

Testarea locațiilor din întreaga lume oferă o imagine de ansamblu bună a modului în care performanța VPN viteză pe distanțe scurte, medii și lungi.

Testăm fiecare locație de mai multe ori și comparăm media pentru fiecare locație cu viteza noastră fără VPN-ul activ, calculând procentul de viteză pierdut.

Pentru fiecare regiune, cantității de viteză pierdută i se atribuie un punctaj specific. Aceasta se aplică vitezei de descărcare și încărcare pierdute, precum și latenței câștigate. Mai jos este cât de mult afectează fiecare dintre acești trei factori scorul de viteză total:

 • Viteza de descărcare: 70%
 • Viteza de încărcare: 20%
 • Ping: 5%

N.B. Viteza de conectare locală (de exemplu, de la Londra la Londra) este prioritară.

Majoritatea datelor de viteză pe care le vedeți provin din testarea folosind protocolul OpenVPN, pentru a menține rezultate comparabile între furnizorii VPN.

Vom derula teste și pe alte protocoale disponibile (WireGuard, IKEv2, etc.), deoarece anumite servicii VPN acordă prioritate altor protocoale de securitate (inclusiv protocoale proprii), de aceea este important să le testăm și pe acestea. Dacă datele de viteză se referă la un test de viteză pe un alt protocol decât OpenVPN, ne vom asigura că acestea sunt clar menționate.

Înregistrăm toate măsurătorile de viteză utilizând verificatorul de viteză al Ookla pe internet.

Metoda nr. 2 (automatizată)

Am dezvoltat un instrument global de testare care testează viteza VPN pe parcursul fiecărei zile, pentru a oferi cifre precise și actualizate. Locațiile pe care le testăm în prezent sunt:

 • Amsterdam, NL
 • Frankfurt, DE
 • Londra, Marea Britanie
 • New York, SUA
 • Paris, FR
 • San Francisco, SUA
 • Singapur
 • Sydney, AU
 • Tokyo, JP
 • Toronto, CA
 • Vancouver, CA

Infrastructura noastră de testare, realizată în interior de echipa noastră de inginerie, efectuează atât teste automate între și în interiorul fiecărui oraș enumerate mai sus, pentru a vă oferi cunoștințe excelente despre modul în care va funcționa un VPN pentru dvs. din întreaga lume.

În prezent, folosim instrumentul nostru pentru a testa automat următoarele VPN-uri:

 • CyberGhost
 • ExpressVPN
 • Ascunde-mă
 • HideMyAss!
 • IPVanish
 • NordVPN
 • Acces la internet privat
 • PrivateVPN
 • PureVPN
 • SaferVPN
 • Surfshark
 • VyprVPN

Credem cu tărie că datele de la instrumentul nostru automat sunt cele mai fiabile de acolo.

Nu orice furnizor VPN are fișiere de configurare compatibile cu instrumentul nostru, dar căutăm să-i adăugăm mai multe VPN-uri în viitorul apropiat.

7 Funcționează cu servicii web populare?

Odată cu analiza tehnică completată, testăm VPN pentru a vedea cât de bine deblochează serviciile web populare. Vă permite să accesați SUA Netflix din orice locație? Puteți viziona BBC iPlayer de oriunde? Cat despre torrenting - este permis pe toate serverele?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este „nu”, te uiți la o VPN foarte limitată care poate nu este potrivită pentru tine.

8 Poți ocoli cenzura?

VPN-urile sunt instrumente vitale în combaterea cenzurii online a guvernului. Indiferent dacă trăiți sub un guvern opresiv digital sau treceți doar, o VPN este crucială pentru a recâștiga accesul la un internet gratuit și deschis.

Verificăm amănunțit pentru a vedea dacă fiecare VPN testat poate fi bazat pe baterea georestricțiilor în țările puternic cenzurate, cum ar fi China și Emiratele Unite.

9 Cum este politica de confidențialitate și logare?

Dacă o VPN nu vă protejează confidențialitatea, atunci este posibil să nu utilizați una deloc - dar am găsit câteva politici de confidențialitate și logare care ne-au lăsat fără cuvinte.

Cele mai bune servicii VPN aplică politici fără jurnale sau minime-jurnale care, dacă sunt implementate corect, vor stoca zero date identificabile la utilizator. Cu toate acestea, au existat cazuri în care un furnizor fără jurnal a fost prins mincinoasă, așa că asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a avea încredere într-un furnizor VPN la valoarea nominală.

Deși poate fi foarte greu de știut cu siguranță dacă un furnizor se conectează sau nu, trecem peste orice politică de confidențialitate și logare cu o lupă. De asemenea, grill fiecare furnizor VPN pentru a afla exact cât de privat este cu adevărat fiecare VPN.

Și nu se oprește acolo. Ne facem diligența cuvenită și efectuăm cercetări minuțioase cu privire la cine deține și operează fiecare companie VPN. De exemplu, analizăm unde au sediul central - de fapt, am văzut numeroase companii VPN stabilite în jurisdicții neprietenoase de confidențialitate, ceea ce poate fi o problemă serioasă dacă practicile de logare ale unui furnizor nu sunt etanșe..

Nu în ultimul rând, rămânem la curent cu cele mai recente știri și evoluții din industria VPN, astfel încât suntem întotdeauna pe deplin informați și bine echipați pentru a oferi sfaturi valoroase cititorilor noștri.

10Cât de bun este suportul pentru clienți?

Acum că am văzut tot ce are de oferit VPN și știm exact care sunt deficiențele sale, luăm legătura cu asistența pentru clienți pentru a vedea dacă ne poate ajuta să completăm semnalele.

Testăm calitatea asistenței clienților unui furnizor VPN pe chat-ul live (dacă este disponibil) și pe e-mail.

Solicităm un amestec de întrebări simple și tehnice pentru a vedea cât de bine își cunosc agenții de asistență produsul lor - și dacă aceștia vor putea sau nu să vă ajute în caz de problemă.

Cum notăm VPN-urile

După parcurgerea celor 10 pași de mai sus, suntem pregătiți să evaluăm VPN. Toți factorii pe care i-am testat sunt condensați în șase criterii principale.

Aceste criterii li se atribuie apoi un anumit procent din scorul general, pe baza cât de importanți considerăm că sunt pentru un VPN. Defalcarea este următoarea:

 • intimitate & Politica de înregistrare - 30%
 • Viteză & Fiabilitate - 25%
 • Caracteristici - 20%
 • Streaming - 15%
 • Ușor de utilizat - 5%
 • Suport - 5%

Pentru ca un VPN să poată puncta foarte mult, trebuie să funcționeze în fiecare categorie.

Cunoașteți procesul nostru, de ce nu citiți recenziile VPN sau consultați recomandările noastre VPN de top.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me