IPVanish är gå till VPN för torrenting och Kodi. Toppkvalitet kommer till ett pris - men måste det? IPVanish kan vara lite dyrare än de flesta, men det finns ett sätt att få det gratis. Läs vidare för att ta reda på hur.

IPVanish-logotyp

Om du är en iOS-användare har du tur. IPVanish erbjuder en sju-dagars kostnadsfri testperiod för sin iOS-app, vilket innebär att du kan prova fullservicen utan att åta dig att prenumerera.

Du kan också testa IPVanish på andra enheter genom att dra fördel av IPVanishs sju dagar långa pengar-tillbaka-garanti. Du måste dela med dina pengar, men det kommer bara att vara tillfälligt om du bestämmer dig för att inte fortsätta med tjänsten efter att veckan är slut.

Läs vidare för att ta reda på hur du får IPVanish gratis, börjar med IPVanish iOS-appen.

Hur man får IPVanish gratis på iOS

 1. Gå till IPVanish-webbplatsen och hitta länken till dess iOS-app i App Store under fliken "Apps". Alternativt öppnar du iOS App Store på din iPhone eller iPad och söker efter 'IPVanish'.

  Skärmdump av IPVanish iOS-nedladdningssida

 2. Ladda ner IPVanish iOS-appen och skapa ett konto från appen när installationen är klar. Allt du behöver för att skapa ett IPVanish-konto är en e-postadress och ett lösenord - ingen ytterligare betalningsinformation krävs.

  Skärmdump av IPVanish iOS-appinloggning

 3. Njut av din fullständiga IPVanish iOS-app i sju dagar - kom ihåg att avbryta prenumerationen från ditt iTunes-konto innan veckan är slut eller så kommer du laddas automatiskt för en betald plan.

Hur du får IPVanish gratis på alla andra enheter

Om du inte äger en iPhone eller iPad så erbjuder IPVanish en särdagars återbetalningsgaranti utan frågor - istället för en gratis provperiod.

Det fungerar på alla enheter, vilket är bra eftersom du kan använda IPVanish på upp till 10 enheter på en gång.

 1. Besök prissidan på IPVanish-webbplatsen och välj vilken plan som helst - alla har samma garanti.

  Hur man får IPVanish gratis

 2. Välj din betalningsmetod och ange dina uppgifter för att skapa ett IPVanish-konto. Du får ett aktiveringsmeddelande för att bekräfta din e-postadress.

  IPVanish Betalningsmetoder Skärmdump

 3. Ladda ner appen för din enhet från fliken Apps på IPVanish-webbplatsen.

  Skärmdump av IPVanish Nedladdningssida

 4. Installera IPVanish, logga in och testa det i sju dagar utan risk.

  IPVanish MacOS App-skärmdump

 5. Om du bestämmer dig för att inte följa IPVanish, se till att avbryta ditt prenumeration innan veckan är över från kontrollpanelen på webbplatsen. Logga bara in på sidan Mitt konto, klicka på 'Prenumeration' och sedan 'Jag vill avbryta mitt prenumeration.

  Skärmdump av IPVanish Kontrollpanel

 6. Du kommer till en annan sida som ber dig bekräfta avbokningen. Rulla till höger till botten av sidan och klicka på "Jag vill fortfarande avbryta".

  Skärmdump av IPVanish Bekräfta avbokssida

  IPVanish-återbetalningen automatiseras och behandlas inom tio arbetsdagar - det finns inget behov att skicka e-post eller prata med en supportagent, och inget behov av att ange en anledning till varför du vill avbryta.

Hur man får en IPVanish rabattkupong

Det är inte helt samma sak som att få den gratis, men IPVanish erbjuder ett urval av kuponger på sin webbplats för att hjälpa dig att få den betalda versionen för så billig som möjligt.

Om du har bestämt att du kommer att betala för ett VPN (vilket vi helt rekommenderar att du gör) är det inget menande att spendera mer än du behöver - här får du en IPVanish rabattkupong som är garanterat att fungera.

 1. Bläddra till kupongavsnittet på IPVanish-webbplatsen (eller klicka bara på den länken).
  IPVanish rabattkupongskärm
 2. Hitta längden på IPVanish-prenumerationen som fungerar för dig - ju längre abonnemanget desto billigare blir IPVanish.
 3. Klicka bara på den stora "Spara nu" -knappen så kommer du att gå till IPVanish-kontoskärmen med din valda rabatt tillämpad. Oroa dig inte, om du bestämmer dig för att IPVanish inte är för dig så har du fortfarande rätt till din återbetalning utan frågor inom sju dagar, även om du har använt en kupong.

Är IPVanish något bra?

Med ett ord: ja, IPVanish är mycket bra.

Av de 74 VPN som vi har granskat under åren är IPVanish en av de absolut bästa.

Först, och viktigast av allt, är IPVanish extremt säker att använda.

IPVanish använder de högsta standarderna för cybersäkerhet för att skydda din trafik och enheter, och säkerhetskopierar det med en strikt nollloggar-policy - ingenting du gör online spåras eller lagras.

Det är snabbt också - IPVanish klockar konsekvent några av de högsta hastigheterna för alla VPN som vi testar.

Det är ganska dyrt (trots allt är det förmodligen varför du är på den här sidan) men vi tror fullt ut att IPVanish är värt pengarna.

Om du vill veta mer kan du klicka på länken för att läsa vår fullständiga IPVanish-recension.

Vem äger IPVanish?

j2Global logotyp

IPVanish släpptes först 2012 av HighWinds Network Group, ett IP-tjänsteföretag baserat i Florida, USA.

I början av 2017 förvärvades HighWinds Network Group av StackPath, ett annat amerikanskt företag med en stor portfölj av webbaserade programvaror och företag.

Slutligen, i mitten av 2019 sålde StackPath IPVanish (och ytterligare ett av dess VPN, Encrypt.me) till J2Global, ett enormt, börsnoterat teknikföretag.

Med en så tydlig och öppen företagshistoria finns det inte många hemligheter att upptäcka om IPVanish - det är ett legitimt företag med en transparent struktur och ansvarsfullt ägande.

Är IPVanish bra för Firestick?

Skärmdump av IPVanish hemskärm på Amazon Fire TV Stick

Våra opartiska experter har funnit att IPVanish är den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick.

Vi älskar IPVanishs skräddarsydda Fire TV Stick VPN-app, vilket gör det enkelt att skydda din enhet - den är ingenstans nära så frustrerande som en del av tävlingen.

Det är dock inte bara ett vackert ansikte. IPVanish fungerar briljant på Fire TV Stick när den låser upp Netflix, har obegränsad P2P för att leverera den bästa möjliga Kodi-upplevelsen, och dess supersnabba nedladdnings- och uppladdningshastigheter innebär att du kommer att titta i buffertfri Full HD.

Du kan besöka IPVanish-sidan i Amazon Appstore eller söka efter IPVanish direkt på din Amazon Fire TV-enhet för att börja ladda ner.

Om du vill shoppa innan du tar ditt slutliga val har vi sammanställt listor för de fem bästa VPN: n för Amazon Fire TV Stick och de bästa gratis VPN: n för Amazon Fire TV Stick.

Fungerar IPVanish med Netflix?

Ja, IPVanish fungerar med Netflix.

I våra tester har vi funnit att de flesta av IPVanishs amerikanska servrar fungerar för att låsa upp amerikanska Netflix, även om de ibland kan ta lite tid att ladda.

Men TV-och filmfanatiker är dock uppmärksamma - IPVanish är långt ifrån den bästa VPN för streaming.

Medan IPVanish gör ett bra jobb med Netflix, är det länge sedan vi senast fann att det fungerade med BBC iPlayer. Detsamma gäller för ett antal andra populära streamingtjänster, plus Netflix-bibliotek utanför Amerika.

Om du vill ha ett VPN som du kan lita på för alla dina favoritströmningssidor så kolla in de bästa VPN: erna för streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me