Az ExpressVPN új partnerséget jelentett be a Dynabook-tal (korábban Toshiba Client Solutions), amelyben a VPN szoftver előre telepítve lesz minden új és jövőbeli Dynabook PC-n..

Damian Jaume, a Dynabook EMEA elnöke, az új partnerségről sajtóközleményben beszélt: „A VPN-ek elengedhetetlen eszközévé váltak az internetes adatvédelem és biztonság szempontjából, ezért örömmel örülünk, hogy biztonságosabb élményt nyújtsunk felhasználóink ​​számára a dobozon keresztül. ez a partnerség,

Azért választottuk az ExpressVPN-t, hogy partnerünk legyen, mivel ezek az ágazatban páratlanul páratlanok az élvonalbeli biztonság, a szupergyors összeköttetési sebesség és a könnyű használat szempontjából. Közös elkötelezettségünket osztják meg a biztonságos és nyílt internetes élmény kiépítése iránt. ”

Az ExpressVPN alelnöke, Harold Li egyenlő lelkesedéssel fejezte ki a közös vállalkozást:.

„Rendkívül örömmel látjuk, hogy a VPN-ek nem csupán eszközök a kiberbiztonsági szakértők számára, hanem hogy a cégek és az egyének is elismerik fontosságunkat minden internetes felhasználó számára.

Az ExpressVPN egyedi alkalmazást a Windows 10 számára alapértelmezés szerint rögzíti a számítógép tálcájára, és a Start menüből is elérhető. A partnerség „nyitott”, és egyik vállalkozás sem tervezi azt.

A felhasználóknak egy 30 napos ingyenes próbaverziót kínálunk a prémium VPN szolgáltatásról, mielőtt hosszabb távú előfizetést vásárolhatnak. Az ingyenes próbaverzió csak a beállításhoz szükséges e-mail címmel érhető el, nincs szükség fizetési vagy hitelkártya-információkra.

Az árak havi 6,67 dollártól vagy havonta 12,95 dollárig terjednek, a terv hosszától függően.

Az ExpressVPN biztosít bennünket, hogy a felhasználók könnyedén eltávolíthatják a programot az új Dynabook eszközről, ha nem akarják, de ha úgy döntenek, akkor már nem tudják kihasználni az ingyenes próbaverziójukat..

A sajtóközlemény szerint a Dynabook még soha nem működött együtt VPN-szolgáltatóval, és egy „szigorú kiválasztási folyamatot” követően az ExpressVPN-t hivatalos partnerének nevezi ki.

A Dynabook csapata átvilágítást végzett az ExpressVPN szoftverének tesztelésével, különféle tényezőket figyelembe véve, beleértve a biztonságot, megbízhatóságot, sebességet, könnyű használatot, adatvédelmi irányelvet és háttér-architektúrát..

A Dynabook új névvel rendelkezik a fogyasztói laptopok piacán. Névként jött létre 2018 júniusában, amikor a Sharp japán elektronikai cég megvásárolta a honfitárs és a rivális Toshiba vállalat PC-karját, és termékeit a Dynabook címkével megnevezte..

Az ExpressVPN-t 2009-ben alapították, és székhelye a Brit Virgin-szigetek. Jelenleg több mint 3000 VPN szervert foglal magában, amely 94 országban található.

Önálló VPN alkalmazásokat biztosít, amelyek telepíthetők Windows PC-kre, MacBooks és iMac-ekre, iPhone-kra, Androids-ra, Linux-eszközökre, útválasztókra és Amazon Fire TV-eszközökre..

A VPN szolgáltatáson kívül vannak böngészőbővítmények a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára, valamint egy intelligens DNS-szolgáltatás, a MediaStreamer, amely kompatibilis az intelligens TV-kkel és a játékkonzolokkal is..

Az alkalmazások az AES-256 felső titkosítással titkosítják az internetes forgalmat, valamint az OpenVPN-t, amely a VPN-protokollok iparági aranyszabványa..

Az ExpressVPN technológiája különböző független ellenőrzéseken ment keresztül a Dynabook tesztelése előtt.

2018-ban a Cure53 kiberbiztonsági cég független ellenőrzést végzett a Google Chrome böngésző-kiterjesztésével kapcsolatban, amely nyolc „biztonsági szempontból releváns” megállapítást adott. Ezek közül négyet „sebezhetőség”, négyet „általános gyengeségek” kategóriába soroltak.

Az ExpressVPN folytatta a nyolc probléma hétének sikeres javítását vagy enyhítését, amelyeket a Cure53 ellenőriz a zárójelentésében, és arra a következtetésre jutott, hogy „nincs olyan biztonsági kérdés, amely lehetővé tenné a támadó számára, hogy rosszindulatú weboldalon vagy hasonló módon befolyásolja a VPN kapcsolat állapotát. fel.”

A következő évben, 2019 júliusában a PwC elvégezte az ExpressVPN független ellenőrzését azzal a céllal, hogy igazolja, hogy az ExpressVPN az adatvédelmi politikájának megfelelően működik, amely azt állította, hogy nem tárol semmilyen VPN csatlakozási naplót, például a felhasználó IP-címét, a kapcsolat időbélyegét. , vagy a munkamenet időtartama.

Az ExpressVPN politikája nagyjából ugyanaz marad, és adatokat gyűjt a szolgáltatáshoz történő kapcsolódás dátumáról, a VPN-kiszolgáló helyének megválasztásáról és a napi átvitt adatok teljes mennyiségéről..

A PwC ellenőrzése kiterjed a VPN-társaság házon belüli TrustedServer technológiájára is, amelyet az ExpressVPN 2019. áprilisában indított el annak elkötelezettségének részeként, hogy biztosítsa, hogy semmilyen érzékeny felhasználói adatot semmilyen szerveren ne tároljon..

A technológia minden adatot töröl minden újraindítással, és soha nem írja az adatokat a merevlemezre.

Bár a Dynabook korábban nem volt partnerkapcsolat a VPN-szolgáltatóval, ez nem az első alkalom, amikor az ExpressVPN hardvermárkával dolgozik..

2019 szeptemberében az ExpressVPN egyesítette erőit a PC- és nyomtatóvállalattal, a HP-vel, hogy „segítse a felhasználókat az online magánbiztonságban és biztonságban”.

A folyamatban lévő partnerség hasonló a Dynabookéhoz; A HP előre telepíti az ExpressVPN szoftvert a Specter x360 13 PC-jére egy 30 napos ingyenes próbaverzióval.

A VPN eddig nem volt része a HP többi modelljének, de az ExpressVPN azt mondta, hogy a közeljövőben beépíti az integrációt több HP eszközmodellbe..

Li azt mondta: „Örömmel mondhatjuk, hogy hamarosan több partnerkapcsolatunk lesz. A nagyobb technológiai márkákkal, például a Dynabook és a HP-vel végzett munkánk tükrözi azt a tényt, hogy a VPN-eket mostantól az online adatvédelem és biztonság nélkülözhetetlen eszközének tekintik..

„Úgy gondoljuk, hogy ha a VPN-ekben jobban megismerik a közvéleményt, az összes VPN-lejátszó és felhasználó számára előnyös lehet. És végül: az erősebb VPN-ipar biztonságosabb, jobb internet-et jelent. ”

Az egyetlen hasonló partnerkapcsolat a VPN-szolgáltató és a hardverszolgáltató között eddig a Private Internet Access (PIA) és a Purism, egy társadalmi célú vállalat között, amely biztonságos hardvereket (laptopok és okostelefonok) és szoftvereket tervez és gyárt..

2019. áprilisában a PIA bejelentette, hogy alapértelmezés szerint egy „PIA-alapú” szoftvert kell beépíteni a Librem 5 telefonba, valamint a Librem 18 és a Librem 15 laptopok PureOS-ba. Úgy tűnik, hogy a PIA a Purism-szel együtt fog működni a jövőbeni szolgáltatási kötegekben is.

A Mozilla Firefox webböngésző társaság a VPN-szolgáltatókkal egy holisztikusabb biztonsági csomagot - a ProtonVPN-t 2018. októberben és később a Mullvad-t 2019 végén - nyújtó együttműködésben is együttműködött..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me