Moja mreža za izseljevanje je vrsta VPN, za katero ste morda že slišali ves čas v resničnem življenju, ne le prek spleta.

Zaradi tesne osredotočenosti na pretočna mesta v le nekaj državah je postala izjemno priljubljena med evropskimi izseljenci, ki živijo v tujini, zlasti iz tistih iz Velike Britanije.

Toda ali se lahko zoperstavi konkurenci, ki je bolj osredotočena na zasebnost?

My Expat Network smo postavili skozi naš strog, standardiziran postopek testiranja, da vidimo, kako dober je, na ta in druga vprašanja, kot so:

 • Je My Expat Network dober VPN za Združeno kraljestvo?
 • Kako dober je za pretakanje?
 • Je Moja mreža za izseljevanje zakonit VPN?
 • Ali je varno in zakonito uporabljati My Expat Network?
 • Ali moja mreža Expat res deluje?

Kar smo našli, je bilo precej zanimivo. Moja mreža Expat morda ni najboljši VPN, ki smo ga kdaj pregledali, vendar zagotovo ponuja nekaj edinstvenega.

Pregled

Profesionalne storitve mojega podjetja Expat & Slabosti

Prednosti

 1. Ni puščanja IP, DNS ali WebRTC
 2. Najširši razpon spletnih strani za pretakanje, ki smo jih videli
 3. Hitra in prijazna storitev za stranke
 4. Cenejši od nekaterih konkurentov
 5. Stealth protokol bo deloval v nekaterih cenzuriranih regijah

Slabosti

 1. Ni osredotočen na zasebnost
 2. Nepotrebno beleženje podatkov
 3. Precej počasne hitrosti
 4. Dokaj omejeno omrežje

Povzetek moje ključnice za mrežo izseljencev

Največja hitrost prenosa

Politika beleženja

IP, DNS ali WebRTC puščanje

Pristojnost

Strežniki

IP naslovi

Države

Ameriški Netflix

Torrenting

Deluje na Kitajskem

Podpora

Najcenejša cena

Uradna spletna stran

44,19Mbps
Nekateri dnevniki uporabnikov
Ne
Hong Kong (pod pritiskom Kitajske)
120
Ni razkrito
12
Da
Neomejeno
Ne
E-poštna vozovnica, spletni viri
6,00 USD / mesečno v 24 mesecih
My-expat-network.com

To so naslovi, vendar je o moji mreži Expat mogoče izvedeti še veliko več. Ugotovite spodaj.

O tem & Politika beleženja

Kdo je moja mreža za izseljevanje?

Panorama Hong KongaMy Expat Network vodi podjetje My Expat Network Ltd., ki je bilo marca 2011 ustanovljeno v Hong Kongu.

Njegov poudarek je bil vedno na zagotavljanju oseb iz tujine z dostopom do pretočnih storitev iz njihovih matičnih držav - to se razlikuje od večine komercialnih ponudnikov VPN, ki dajejo enak, če ne večji poudarek zasebnosti in varnosti.

Včasih smo Hongkong ocenili kot enega najboljših krajev na Zemlji za zasebnost, a na žalost je resničnost razmer zdaj bolj zapletena.

Sam Hong Kong ima zelo liberalne zakone o podatkih, ki so bili v preteklosti idealni za vodenje VPN, vendar je zaradi njegove bližine in nestanovitnih odnosov s celinsko Kitajsko težko napovedati, ali bo tako tudi v prihodnje..

Pred kratkim je izvršna direktorica Hong Konga Carrie Lam nadzirala blokado vsaj ene storitve VPN v regiji. Ne moremo zagotoviti, da moja mreža Expat tudi v najboljšem primeru ne bo ogrožena ali prepovedana v prihodnosti.

Politika beleženja

Resnično lahko poveš, da zasebnost ni v središču Moje mreže za izseljevanje. Nismo mogli najti nobenega dnevnika ali pravilnika o zasebnosti za VPN v spletu - samo enega za spletno mesto.

Po pogovoru s službo za stranke smo ugotovili, da My Expat Network ne beleži uporabniških dejavnosti, ampak se prijavi:

 • Vaš IP naslov
 • Čas in datum povezave
 • Lokacija strežnika vsake povezave

Moja mreža Expat hrani te podatke do dve leti.

To je preprosto preveč zbiranja podatkov - gradi podrobno sliko o vaši spletni dejavnosti in bi popolnoma onemogočilo anonimnost, da ste kdorkoli dostopali do teh dnevnikov..

Prav tako menimo, da bi morali VPN-ji kot prakso zagotoviti pregledna poročila o tem, kaj počnejo s svojimi podatki o strankah, tudi če njihov glavni poudarek ni zasebnost - kot je to primer tukaj.

Hitrost & Zanesljivost

Premalo za pretočnega ponudnika

Kot tok usmerjen VPN smo upali, da bo imela moja mreža Expat stalno dobre hitrosti, zlasti pri povezovanju z bližnjimi strežniki.

Na žalost to ni bilo tako.

Hitrost je rezultat naše fizične lokacije v Londonu (100Mbps optična povezava) do londonskega testnega strežnika.

Pred uporabo My Expat Network:

 1. PrenesiMbps

  98,73

 2. NaložiMbps

  98,37

 3. Pregled mojega omrežja ExpatPinggospa

  7

Ko ste povezani z My Expat Network:

 1. PrenesiMbps

  44.19

 2. NaložiMbps

  87,94

 3. Pregled mojega omrežja ExpatPinggospa

  55

Naša izguba hitrosti pri prenosu med delovanjem mojega omrežja Expat: 55%

Ping je bil presenetljivo slab - 55ms na isti mestni povezavi - zato ne bi priporočali igranja iger, ko ste povezani s tem ponudnikom.

Edini strežnik z zakasnitvijo, ki je dovolj nizek za igranje s čim bolj dobrim pingom, je bila Nizozemska s 14 ur.

Po vsem svetu so se hitrosti precej poslabšale in pogosto niso bile dovolj za pretakanje videoposnetkov, ne da bi bilo vsaj malo puferja:

 • ZDA: 22,27Mbps (Prenesi) & 44,57Mbps (naloži)
 • Nemčija: 34,63Mbps (Prenesi) & 90,96Mbps (naloži)
 • Norveška: 28,7 Mb / s (Prenesi) & 68,1Mbps (naloži)
 • Avstralija: 6.29Mbps (Prenesi) & 21,9 Mb / s (naloži)

Najboljše hitrosti, ki smo jih videli, so bile na Nizozemskem, kjer je hitrost prenosa upadla za 34%, najslabše pa v Avstraliji, ki je padla za 94%.

Na splošno lahko te hitrosti povzročijo precej nezadovoljivo pretakanje, še posebej, če želite gledati 4K ali celo HD vsebino.

Lokacije strežnika

Omejeno na Evropo, Severno Ameriko in Avstralijo

Globus z modro zastavo12DržaveSlika mestne pokrajine12 mestaSlika roza markerjaNerazkrito število naslovovIP

Omrežje strežnikov My Expat Network je osredotočeno na samo dostop do pretočnih storitev 12 držav.Moja mreža za izseljevanje je na voljo v 12 državah

Tem državam dobro služi, a ponuja nič zunaj njih. To pomeni, da dlje kot se boste oddaljili od teh regij, počasnejše hitrosti lahko pričakujete.

Če pa želite dostopati samo do strežnika VPN v, recimo, Združenem kraljestvu, vaš ponudnik VPN, ki ima v bližini veliko strežnikov, ne bo vplival na vašo uspešnost. Ker je edina usmeritev Moje mreže za odškodnino vam omogoča pretakanje vsebine iz nekaterih držav, je smiselno, da je njihovo strežniško omrežje omejeno.

Kljub temu bi bilo dobro, da bo njegovo omrežje v prihodnje raslo, in nič ne preprečuje, da bi v teh 12 državah dodajal dodatne strežnike..

Trenutno My Expat Network trdi, da jih ima samo 120 strežnikov v teh 12 državah, brez javne izjave o tem, koliko različnih naslovov IP vzdržuje.

Pretakanje & Torrenting

Približno vsaka storitev pretakanja, ki jo lahko posnamete, ni pa hudournikov

Na tem mestu smo res pričakovali, da bo zasijala Moja mreža izseljencev.

In sploh nismo bili razočarani nad tem, kar smo videli.

Do priljubljenih, kot sta BBC iPlayer in ameriški Netflix, smo brez težav sploh dostopali, vendar My Expat Network presega te osnove.

Na njenem spletnem mestu je TV vodnik s celotnim naborom pretočnih storitev, do katerih lahko dostopate iz Velike Britanije, ZDA, Avstralije, Kanade, Švedske, Norveške, Danske, Nizozemske, Španije, Francije in Italije..Posnetek zaslona TV vodiča My Expat Network

Izbor je izjemen.

Edina stvar, ki jo My Expat Network tukaj spusti, so njene hitrosti, ki vam preprečujejo, da bi vse to gledali v Full HD veliko časa.

Torrenting

P2P prometa je dovoljeno na My Expat Network.

S svojimi nepotrebnimi praksami beleženja, ne priporočamo.

Počasne hitrosti tudi niso idealne za prenos ali sejanje velikih datotek.

Obhod cenzure

Stealth protokol ne bo vedno deloval na Kitajskem

My Expat Network vključuje možnost prikritega za vse svoje strežnike - odlična novica, če želite gledati televizijo, medtem ko živite, delate ali obiščete regijo z omejenim internetom.

V skladu s službami za stranke deluje skrivni protokol nekateri regije Kitajske, nekateri tistega časa, vendar ne povsod.

Tudi v omejenih regijah nismo uspeli najti veliko pričevanj o tem, kako to deluje.

Če že imate My Expat Network, bi ga bilo morda smiselno odpraviti na Kitajsko, če pa želite zagotoviti dostop do brezplačnega interneta, priporočamo uporabo zanesljivejšega VPN-ja za državo..

Upoštevati je treba tudi to, da je moja mreža izseljencev stealth protokol ni na voljo v iOS-u.

Platforme & Naprave

Podpora usmerjevalnikom je velik bonus

Aplikacije

Logotip WindowsWindowsMac logotipMaciOS logotipiOSAndroid logotipAndroidLogotip LinuxaLinuxLogotip usmerjevalnikaUsmerjevalnik

Vse osnove je zajeta v My Expat Network. Ima programe po meri za Windows, Mac, iOS, Android in Linux.

Za My Expat Network ne boste našli nobenih razširitev brskalnika. Kljub temu pa nabor programov, ki so na voljo, zadovolji veliko večino telefonov in računalnikov.

Najboljše od vsega je, da lahko My Expat Network namestite na domači usmerjevalnik - ima celo izčrpna navodila, ki vam pomagajo pri tem. Nazaj se bomo vrnili, zakaj je to tako zelo v trenutku.

Konzole za igre & Streaming naprave

AppleTV LogotipAppleTVLogotip programa Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogotip ChromecastChromecastNintendo logotipNintendoLogotip PlayStationIgralna postajaRoku logotipRokuXbox LogotipXbox

Obstaja posebna aplikacija Amazon Fire TV, ki je idealna sama ali za uporabo z medijskimi aplikacijami, kot sta Kodi ali Roku.

Kot smo že omenili, lahko My Expat Network kupite tudi na predhodno konfiguriranem usmerjevalniku ali namestite na kateri koli DD-WRT združljiv usmerjevalnik.

To je odlično, saj vam omogoča, da VPN hkrati poganjate v vseh svojih napravah - kar lahko celotnemu domu omogoči neposredno povezavo z internetom v vaši državi..

Uporaba usmerjevalnika je tudi najboljši način za nastavitev VPN-ja na več medijskih naprav, ki nimajo podpore za VPN-aplikacije. To vključuje Apple TV in igralne konzole, kot so Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Odvisno od plačilnega načrta, ki ga izberete, My Expat Network omogoča povezavo samo ene ali petih naprav hkrati, če pa ga namestite na usmerjevalnik, lahko povežete toliko, kot želite.

Šifriranje & Varnost

Brez puščanja IP, DNS ali WebRTC

Protokoli

Šifriranje

Varnost

Napredne funkcije

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Oglejte si naš slovar VPN, če vas ti izrazi zmedejo in želite izvedeti več.

Moje omrežje Expat uporablja AES-256, ki je najmočnejša šifriranje, ki je na voljo in trenutno neprekinjeno, odličen znak z vidika varnosti.

Uporabljeni protokol se razlikuje glede na to, katero napravo uporabljate. Windows in MacOS uporabljata OpenVPN - dobro zaupljiv in vsestranski protokol. iOS je na IKEv2, kar je tudi super, in naš najljubši protokol za mobilne povezave.

Aplikacija Android uporablja L2TP, vendar je to zastarel standardno. Tam so še slabši protokoli, vendar bi radi videli, da se moja mreža za izseljevanje premakne na IKEv2 tudi za Android.

Ni stikala za ubijanje, kar pomeni, da če vaša povezava s strežnikom VPN pusti vaš IP, bo popolnoma izpostavljena. To je ključnega pomena, če želite ohraniti varnost, zasebnost ali anonimnost vaše VPN povezave.

Nismo videli nobenih puščanj DNS, IP ali WebRTC, kar je dober znak za vašo zasebnost in varnost.

Enostavnost uporabe

Aplikacija pladnja je zastarela, vendar funkcionalna

Kako namestiti & Nastavite mojo Expat Network

 • Posnetek zaslona aplikacij po meri, ki jih lahko prenesete s spletnega mesta My Expat Network

  Preprosto kliknite za prenos ustrezne aplikacije za svojo napravo.

 • Posnetek zaslona čarovnika za namestitev za aplikacijo Windows My Expat Network

  Preden se bo namestitev začela, se morate strinjati s pogoji.

 • Posnetek zaslona vrstice napredka za namestitev aplikacije Windows Expat Network

  Vrstica napredka je dober pokazatelj, kako dolgo ste ostali - v našem primeru je trajalo manj kot 30 sekund.

 • Posnetek zaslona za prijavo na zaslon My Expat Network v sistemu Windows

  Ne poskušajte se prijaviti s svojim e-poštnim naslovom, ker to ne bo delovalo - uporabniško ime vam bo dodeljeno ob prijavi.

 • Posnetek zaslona, ​​kako izgleda aplikacija My Expat Network, ko ste povezani v sistem Windows

  Vaša izbrana lokacija se koristno napolni z barvo, da boste izvedeli, da ste zaščiteni.

 • Posnetek zaslona dnevnikov povezav, ki so na voljo v aplikaciji Windows My Expat Network

  Stanje povezave in dnevnike si lahko ogledate na ločenem zaslonu, če želite.

 • Posnetek zaslona v meniju z nastavitvami v aplikaciji Windows My Expat Network

  Nastavitve so neverjetno omejene in večina ljudi se verjetno ne bo spopadala z njimi.

Leto 2020: od plačljive storitve VPN pričakujemo več kot aplikacijo za pladenj.

Na žalost je to vse, kar ponuja My Expat Network za Mac in PC.

Aplikacija pladnja (menijska vrstica v Macu) lahko zmede uporabnike, ki tega ne pričakujejo, po nepotrebnem pa poveča krivuljo učenja. Zdi se nam še posebej nenavadna izbira glede na manj tehnično ciljano publiko My Expat Network.

Ko pa stranko obesite, je kljub temu dovolj preprosta za uporabo. Zagotovo smo videli slabše vmesnike.

Meniji so precej omejeni, a to bolj kot pomanjkanje funkcij kot slab dizajn.

Če imate naročniški paket za posamezno državo, bo vaš račun omejen na samo eno napravo, medtem ko bo paket za vse države in naprave omogočil povezavo do petih naprav hkrati.

Paket za eno državo vas bo omejil tudi na Mac / PC / usmerjevalnik ali na tablični računalnik / mobilni telefon, zato se prepričajte, da ste dobili pravega, preden poskusite namestiti.

Pomoč strankam

Omejena sredstva, vendar hitri in koristni odzivi podpore

24/7 Podpora po e-pošti

Spletni viri

Da
Da

Na voljo so spletni viri, ki pa ne pokrivajo vsega in lahko zmedejo za krmarjenje, zaradi česar so neposredne interakcije s podporo strankam še toliko verjetnejše.

Moja mreža Expat ne ponuja klepeta v živo, kar pomeni, da se morate zanesti na sistem za izdajo vozovnic za stare šole.Posnetek zaslona kartice za podporo strankam My Expat Network

Na splošno pa so bile naše izkušnje tega e-poštnega sistema precej dobre. Odgovori na naša vprašanja so bili vedno v nekaj urah in pogosto v nekaj minutah, na splošno pa smo se jim zdeli zelo koristni.

Klepetanje v živo bi bilo lažje za vse, ki sodelujejo, toda podporna ekipa Moje izseljenske mreže brez tega ne uspe.

Cenitev & Ponudbe

Možnosti plačila veliko, dostojna vrednost

Moj kupon za razposlano mrežo

Moj načrt cen omrežja Expat

 1. Mesečno

  12 USD / mesečno

  Zaračunanih 12,00 USD vsak mesec

 2. 12 mesecev

  9,60 USD / mesečno

  Zaračunanih 115,20 USD vsakih 12 mesecev prihranite 20%

 3. 24 mesecev

  6 USD / mesečno

  Zaračunanih 64,60 USD vsakih šest mesecev prihranite 50%

Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja

Plačilo & Možnosti vračila

Kreditna kartica

PayPal

Da
Da

Kar zadeva možnosti plačila, My Expat Network ne sprejema ničesar izjemnega; lahko plačujete z večjimi kreditnimi in debetnimi karticami (brez American Expressa) ali s PayPalom.

Vseeno nima postavljenega vprašanja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar nam je resnično všeč.

Spodnja črta

Ali priporočamo mojo Expat Network?

Za večino uporabnikov ne priporočamo My Expat Network.

Določena niša bo morda našla My Expat Network dobro (ali včasih celo edino) izbiro.

Njegov poudarek na dostopu do spletnih strani za pretakanje je brez primere, zlasti če iščete dostop do manj običajnih spletnih strani za pretakanje ali spletnih strani za pretakanje v angleškem jeziku v kateri koli od 12 držav..

Vendar lahko dobite več zasebnih ponudnikov z boljšimi hitrostmi, večjim strežniškim omrežjem in dobrimi možnostmi pretakanja za precej cenejše.

Alternativa My Expat Network

Logotip PrivateVPN

ZasebnoVPN

Poleg velike vrednosti in zanesljivih hitrosti je PrivateVPN eden najboljših VPN-jev, ki smo jih videli pri pretakanju. Zanesljivo deluje z BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN in Sky, z namenskimi strežniki za pretakanje za Netflix v 19 različnih državah. Preberite PrivateVPN pregled

Logotip vetrobranskega pisma

Windscribe

Windscribe ima namenske strežnike za pretakanje iz Velike Britanije in ZDA ter veliko boljše hitrosti kot My Expat Network. Zaradi vsega nabora funkcij - vključno s stikalom za odstranjevanje - in brez pravilnikov o dnevnikih je to zasebno in varno. Kljub temu pa nima veliko raznolikosti ali doslednosti možnosti pretakanja kot Moja mreža za odškodnino. Preberite pregled Windscribe

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me