Ali se želite naročiti na "najhitrejši VPN na svetu"? To je brez možganov, kajne? Skoraj vsi, ki kupujejo novo VPN, so.

To je tudi izredno drzna trditev, ki jo Hide.me navaja na svoji domači strani jasno kot dan. Je morda dejansko najhitrejši VPN na svetu? Ali pa je to samo trženje?

Prav tako smo radi vedeli kot vi, zato smo kupili naročnino na Hide.me, da smo jo v celoti raziskali. Nismo pa gledali samo hitrosti povezave VPN. Vprašali smo tudi:

 • Ali je Hide.me VPN varen?
 • Kako nastavite VPN na Hide.me?
 • Je Hide.me dober za Android?
 • Ali ima Hide.me razširitev za Chrome?

Oglejte si najpomembnejše prednosti in slabosti spodaj, za vse podrobnosti pa nam sledi naš celoten pregled Hide.me VPN.

Pregled

Skrij.me Pros & Slabosti

Prednosti

 1. Velike hitrosti
 2. Trenutno sodeluje z Netflixom
 3. P2P in hudourništvo deluje na številnih strežnikih
 4. Proste za uporabo aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android
 5. Varno se povežite na 56 lokacij v 35 državah

Slabosti

 1. Premium načrt je precej drag
 2. Na Kitajskem ne deluje zanesljivo
 3. Agenti za klepet v živo nimajo tehničnega znanja

Skrij.me Ključni povzetek

Največja hitrost prenosa

Politika beleženja

IP, DNS ali WebRTC puščanje

Pristojnost

Strežniki

IP naslovi

Države

Ameriški Netflix

Torrenting

Deluje na Kitajskem

Podpora

Najcenejša cena

Uradna spletna stran

72Mbps
Podatki o uporabi anonimnega strežnika
Ne
Malezija (Privacy Haven)
1.400
1500+
36
Da
Omejeno
Nezanesljiv
Klepet v živo
4,16 $ / mesečno v 24 mesecih
Skrij.me

Upoštevajte, da je to le naš pregled za plačljivo različico Hide.me - naš brezplačni pregled Hide.me si lahko preberete tukaj.

Če ste na pravem mestu, začnite z ogledom podjetja, ki stoji za Hide.me in njegovo politiko beleženja.

O tem & Politika beleženja

Kdo je Skrij.me?

Hide.me je majhno podjetje VPN, ustanovljeno leta 2012.

Ni bilo enostavno dobiti podrobnosti o sestavi podjetja in lastništvu Hide.me, kar je nenavadno pri ponudnikovi storitvi, ki se ponaša s preglednostjo, vendar se zdi, da obstaja zunaj velikega podjetja.

Na dnu pravilnika o zasebnosti piše, da je Hide.me v lasti eVenture Limited, ki se zdi, da obstaja izključno za upravljanje Hide.me.

eVenture Limited in Hide.me sta vključena in ima sedež v Maleziji, tako da sta zunaj dosega ameriških oblasti in predpisov EU o hrambi podatkov. 

Malezijska zakonodaja ne zahteva, da ponudniki VPN vodijo obstojne dnevnike povezav s strankami ali omrežne dejavnosti, poleg tega pa je Hide.me prepričal svoje uporabnike, da če se to kdaj spremeni, bodo preselili pristojnosti ali zaprli storitev.

Tudi z veljavno sodno odredbo pravnega organa Hide.me ne more posredovati identitete stranke, saj ni shranjenih informacij, ki bi jih lahko predali. Če se odločite za Hide.me, menimo, da vas ni treba skrbeti.

Politika beleženja

Posnetek zaslona informacij o dnevnikih na spletnem mestu Hide.meHide.me upravlja z minimalnimi dnevnimi pravili, saj vzdržuje samo nepretrgane dnevnike podatkov o povezavah za odpravljanje težav, ki se izbrišejo vsakih nekaj ur in jih ni mogoče uporabiti za identifikacijo. 

Ti podatki vključujejo:

 • Naključno ustvarjeno uporabniško ime VPN
 • Interno dodeljen naslov IP
 • Skupna količina mesečnega podatkovnega prometa

Vendar ti podatki nikakor niso povezani z vami in jih je mogoče na zahtevo izbrisati.

V pravilniku o zasebnosti Hide.me je zapisano, da spremljanje ali beleženje vašega brskalniškega vedenja onemogoča tehnična podpora, kar je zelo pomirjujoče.

Hide.me na svojem spletnem mestu vsebuje tudi poročila o preglednosti, s katerimi si še dodatno zaslužite.

Hitrost & Zanesljivost

Zanesljiv in hiter VPN

Hitrost je rezultat naše fizične lokacije v Londonu (100Mbps optična povezava) do londonskega testnega strežnika.

Pred uporabo Hide.me:

 1. PrenesiMbps

  80

 2. NaložiMbps

  98

 3. Skrij.me pregledPinggospa

  2

Ko ste povezani s Hide.me:

 1. PrenesiMbps

  72

 2. NaložiMbps

  58

 3. Skrij.me pregledPinggospa

  14

Hitrost prenosa brez Skrij: 80Mbps

Hitrost prenosa s Skrij: 72Mbps

Naša izguba hitrosti prenosa, ko se izvaja HideMe 10%

Hide.me je zelo hiter VPN. Kar zadeva hitrosti na kratkih razdaljah, je Hide.me eden najboljših ponudnikov. 

Povprečne hitrosti in zanesljive hitrosti so tudi pri povezovanju v tujino. 

Igralci in hudourniki bodo morda želeli na Hide.me posvetiti pozornost tudi zaradi izredno nizke zamude, tudi če daljše povezave trpijo zaradi večjega zaostanka. 

Dokler imate stabilno internetno povezavo, je Hide.me VPN z malo, če katera koli povezava pade - je zelo zanesljiva.

To sicer ni ravno najhitrejši VPN, vendar Hide.me ne bo razočaral.

Vse VPN-je na mestu postavimo s strogim postopkom znanstvenega testiranja hitrosti, s katerim določimo povprečne hitrosti na več lokacijah po vsem svetu. To so povprečne hitrosti, ki jih lahko pričakujete s teh lokacij:

 • ZDA: 33 Mb / s (Prenesi) & 17Mbps (naloži)
 • Nemčija: 71Mbps (Prenesi) & 79Mbps (naloži)
 • Avstralija: 35Mbps (Prenesi) & 12Mbps (naloži)

Lokacije strežnika

Zajeta je omejena količina strežnikov, vendar priljubljene lokacije

Globus z modro zastavo36DržaveSlika mestne pokrajine57GradoviSlika roza markerja1.500 + naslovi IP

Hide.me je omejen, ko gre za lokacije strežnika VPN. 

Obstaja 1.400 strežnikov VPN, kar se sliši veliko, vendar se nahajajo v samo 35 državah po vsem svetu, kar je tako pod povprečjem znesek, ki bi ga pričakovali. Če potrebujete več možnosti, boste morali razmisliti o drugi storitvi VPN.

Na primer, v celotni Južni Ameriki se je treba povezati samo z enim mestom - Sao Paulo v Braziliji. Enako je tudi za Afriko, edina izbira je Marakeš v Maroku.

Evropska pokritost je dobra, kot smo pričakovali, z nekaterimi odločitvami na ravni mest v državah, kot so Velika Britanija, Nemčija, Španija in Nizozemska, a pojdite naprej in nimate sreče.

Želeli pa bi si ogledati več izbire strežnikov na ravni mesta.

Kljub temu naj bi 1500 naslovov Hide.me pomagalo zmanjšati preobremenjenost ob zasednem času. Razlog za majhno količino strežnikov je lahko tudi dejstvo, da Hide.me poseduje in nadzoruje svoje lastno omrežje strežnikov VPN, kar je dobra novica za poverilnice o zasebnosti strežnikov.

Skrij.me pregled

Pretakanje & Torrenting

Odličen VPN za hudourništvo

Hide.me ni več zanesljiv, ko gre za Netflix in BBC iPlayer.

Hide.me ne ponuja namenskih strežnikov za pretakanje in ne more odblokirati BBC iPlayerja na nobenem od dveh strežnikov v Veliki Britaniji.

Preizkusili smo vse ameriške strežnike Hide.me in ugotovili, ali lahko dostopa do Netflixa. Tukaj smo ugotovili:

Kot vidite, smo lahko v zadnjih testiranjih ZDA Netflix gledali le na enem strežniku (Utah - Salt Lake City).

Zato je malo verjetno, da bo Hide.me sodeloval z drugimi storitvami pretakanja, kot so Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV in še več.

Drugi ponudniki, kot je CyberGhost, ponujajo namenske strežniške strežnike in veliko bolj dosleden dostop. Prav tako je vredno ogledati naše celotne sezname najboljših VPN-jev za BBC iPlayer, Netflix ali vsestranski pretok.

Torrenting

Hide.me je dober VPN za Kodi in hudournike zaradi dosledno močnih hitrosti prenosa in nalaganja. 

Vendar vsi Hide.me VPN strežniki niso združljivi s hudournikom. Brez skrbi, velika večina je, vendar aplikacija vključuje koristne kazalce tistih, ki to niso.

Tukaj je dodano stikalo za uničenje, ker preprečuje, da bi bil vaš pravi naslov IP iz kakršnega koli razloga izpostavljen, če bi povezava VPN padla. Da ne omenjam, pomirjujoče je, da je pravilnik za beleženje podatkov minimalen in ga ni mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnikov.

Obhod cenzure

Na Kitajskem nezanesljivi

Hide.me je na Kitajskem dobro deloval, vendar je postal manj zanesljiv, odkar je vlada začela razbijati VPN-je. Še vedno obstaja možnost, da bodo povezave SoftEtherja obšli Great Firewall. 

Hide.me spodbuja svoje uporabnike, da se pred uporabo storitve VPN na Kitajskem obrnejo na svojo tehnično podporo. Kitajska vlada je blokirala spletne strani Hide.me, iOS App Store in Google Play Store, tako da je edini način za prenos programske opreme izven države ali z uporabo drugega ponudnika VPN, ki deluje v državi. 

Hide.me bi moral še vedno delovati v državah z visoko cenzuro, ki niso tako učinkovite pri blokiranju kot Kitajska, na primer Turčija. Hide.me uporablja samoupravljen DNS, ki šifrira vaše podatke in preprečuje zlonamernim zunanjim uporabnikom dostop do vaših zahtev DNS. 

Še vedno obstaja težava, da lahko tudi z uspehom pri izogibanju cenzure omejen seznam strežnikov Hide.me pomeni, da bo najbližja država, ki govori o svobodi govora, daleč stran, tako da boste imeli slabo povezavo, zlasti ko gre za Bližnji vzhod.

Če potrebujete VPN za Kitajsko, je najbolje, da si ogledate naš seznam najboljših VPN-jev za Kitajsko.

Platforme & Naprave

Ročne nastavitve za usmerjevalnike in igralne konzole

Aplikacije

Logotip WindowsWindowsMac logotipMaciOS logotipiOSAndroid logotipAndroidLogotip LinuxaLinuxLogotip usmerjevalnikaUsmerjevalnik

Hide.me ponuja običajno paleto izvornih aplikacij za različne priljubljene naprave. Namestite ga lahko na do 10 naprav, kar je zelo radodarno. 

Na spletnem mestu so navodila za namestitev po korakih, vključno s konfiguracijo združljivih usmerjevalnikov in vodnikov za ročno nastavitev za naprave, kot so Apple TV, Sony PlayStation in Kodi.

Vendar so to razširitve proxy Hide.me SOCKS in ne prave VPN povezave, kar pomeni, da ne bodo šifrirali prometa - le ponarejajo vaš IP naslov. Priporočamo, da jih uporabite skupaj s polno predstavljenimi namiznimi aplikacijami za šifriranje celotnega internetnega prometa vaše naprave.

Konzole za igre & Streaming naprave

AppleTV LogotipAppleTVLogotip programa Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogotip ChromecastChromecastNintendo logotipNintendoLogotip PlayStationIgralna postajaRoku logotipRokuXbox LogotipXbox

Hide.me ima domače aplikacije za Amazon Fire TV, Android TV in Roku. Na voljo so tudi številni priročniki za ročno nastavitev za naprave, kot so Apple TV, PlayStation 3 in 4, in Kodi.

Če želite uporabljati igralne konzole ali katere koli druge pretočne naprave, se boste morali brezžično povezati prek konfiguriranega usmerjevalnika ali uporabiti križni kabel na PC ali Mac z nameščeno programsko opremo VPN. To sicer ni pretežko in pomeni, da lahko hkrati zaščitite več naprav.

Diagram, ki razlaga, kako deluje usmerjevalnik VPN.

Usmerjevalnik VPN šifrira promet vsake naprave v vašem WiFi omrežju.

Razširitve brskalnika

Chrome LogotipChromeLogotip FirefoxaFirefox

Hide.me ima razširitev brskalnika za Google Chrome in Mozilla Firefox, ki jo je mogoče hitro namestiti v vaš brskalnik za lažjo izkušnjo VPN skupaj z vključitvijo zaščite pred puščanjem WebRTC.

Razširitve brskalnika ne omogočajo šifriranja, kar pomeni, da jih je treba uporabljati skupaj z glavno aplikacijo Hide.me za najboljšo zaščito.Hide.me Brezplačna razširitev brskalnika

Šifriranje & Varnost

Odlična izbira za popolno zasebnost

Protokoli

Šifriranje

Varnost

Napredne funkcije

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

Blokiranje puščanja DNS

Prvostranski DNS

Zaščita puščanja IPV6

Podpira vrata TCP 443

VPN Kill stikalo

NOGAVICE

Split tuneliranje

Oglejte si naš slovar VPN, če vas ti izrazi zmedejo in želite izvedeti več.

Posnetek zaslona varnostne grafike na spletnem mestu Hide.meHide.me je odlična izbira, če je vaša prioriteta popolna zasebnost. Ima OpenVPN, ki je najvarnejši protokol, šifriranje pa je prek šiferja AES-256 z neprekosljivimi AES-256.

Na voljo so tudi številne napredne funkcije zasebnosti - stikalo za uničenje VPN, ki preprečuje izpostavljenost resničnih naslovov IP, strežniki DNS brez dnevnika, ki se izogibajo tretjim strežnikom, in vgrajena zaščita pred uhajanjem DNS, da se vaši dejavnosti skrijejo pred ponudnikom internetnih storitev.

Hide.me ima tudi randomizacijo vrat in funkcijo deljenega tuneliranja, ki omogoča izbiro, katere aplikacije so in ne bodo usmerjene prek povezave VPN.

Združite te funkcije z močno politiko zasebnosti in Hide.me je resničen kandidat za najbolj zasebno storitev VPN danes na trgu.

Enostavnost uporabe

Zadovoljili bodo tako novaka kot izkušenega uporabnika

Kako namestiti & Nastavite Hide.me

 • Hide.me Windows prenesite zaslon zaslona v našem pregledu Hide.me VPN

  Preprosto pojdite na spletno mesto Hide.me in kliknite prenos ustrezne programske opreme, da začnete postopek namestitve.

 • Posnetek zaslona čarovnika za namestitev Hide.me v našem pregledu Hide.me VPN

  Vse kar morate storiti je, da kliknete namestite in sledite navodilom.

 • Hide.me posnetek zaslona dobrodošlice v našem pregledu Hide.me VPN

  Ko je programska oprema nameščena, se aplikacija samodejno zažene in pripravljeni ste začeti uporabljati VPN.

 • Posnetek zaslona glavnega prikaza Hide.me v našem pregledu Hide.me VPN

  Glavni zaslon Hide.me je preprost z osnovnimi informacijami in gumbom za povezavo.

 • Posnetek zaslona povezave Hide.me v našem pregledu Hide.me VPN

  Zaslon, povezan s Hide.me, jasno pove, da ste povezani, in prikazuje vaš IP naslov in lokacijo.

 • Posnetek zaslona za izbiro protokola Hide.me v našem pregledu Hide.me VPN

  Izbira protokola Hide.me VPN je preprosta - obožujemo kontekstno pomoč.

 • Posnetek zaslona naprednih nastavitev Hide.me v našem pregledu Hide.me VPN

  Možnosti Hide.me so jasno organizirane po zavihkih, vendar bi koristili nekaj koristnih nasvetov.

Hide.me ponuja dobro zasnovan, funkcionalen nabor enostavnih aplikacij in z veliko dodatnih funkcij, vključno s stikalom za uničenje VPN.

Glavni zaslon je preprost gumb za vklop / izklop z izbrano lokacijo in novim IP naslovom. Všeč nam je tudi priročna možnost »spremeni lokacijo«.

Nastavitve so številne in dobro organizirane, ločene so na zavihkih, kot sta „protokol“ in „preklopi stikalo“, kar olajša navigacijo.

Pomoč strankam

Podpora bi lahko izboljšala

Live Podpora

Spletni viri

Da
Da

Hide.me ponuja dostojno storitev za stranke prek številnih spletnih storitev in klepeta v živo na spletnem mestu.

Odziv podpore je ponavadi hiter, čeprav je frustrirajoče običajno, da vas preprosto poveže na stran s podporo, saj nima dovolj znanja o tehničnih težavah in preprosto svetuje, da pošljete podporo po e-pošti in počakate namesto tega.

Oddelek za podporo ponuja koristne odgovore na pogosta vprašanja, ki obravnavajo bolj zapletene težave s posnetki zaslona in videoposnetki.

Posnetek zaslona strani za podporo Hide.me na spletnem mestu Hide.me

Cenitev & Ponudbe

Precej drago, zlasti mesečno

Skrij.me Kupon

Skrij načrt cen

Hide.me ponuja Premium in Free načrt. Naš pregled Hide.me Free si lahko preberete tukaj.

Kot večina VPN storitev, dlje kot je naročnina, ki jo izberete, manj plačujete mesečno. Enomesečni mesec je najdražja možnost v višini 12,95 USD, vendar je pri dvoletnem načrtu precej cenejši za 4,99 USD na mesec (zaračunano 129,95 USD na vsaki dve leti). 

Eno leto z Hide.me vas bo stalo 8,32 USD na mesec, plačanih v enem velikem pavšalnem znesku 99,95 USD.

Te cene so se zvišale in so vsekakor dražje od številnih VPN-jev z najvišjo oceno, kot so CyberGhost, NordVPN in PrivateVPN, vendar bi še vedno rekli, da je s tem VPN-jem vredna denarja.. 

Spodaj lahko primerjate načrte cen:

 1. Mesečno

  12,95 USD / mesečno

  Zaračunanih 12,95 USD vsak mesec

 2. 12 mesecev

  8,32 USD / mesečno

  Zaračunanih 99,95 USD vsakih 12 mesecev prihranite 36%

 3. 2 leti

  4,99 USD / mesečno

  Zaračunano 129,95 $ vsake dve leti Prihranite 61%

Vsi načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja

Plačilo & Možnosti vračila

Kreditna kartica

PayPal

Bitcoin

Da
Da
Da

Hide.me je na voljo prek običajnih plačilnih možnosti, vključno z debetno / kreditno kartico in PayPal. Ponuja pa tudi več kot ogromnih 80 anonimnih plačilnih možnosti. Nekatere od teh so:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Črtica (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Roba (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

To je velika izbira za ljudi, ki iščejo najbolj prijazne načine naročanja na Hide.me.

Hide.me ponuja tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, vendar pogoji storitve navajajo, da lahko svoj denar vrnete samo, če "niste porabili večjega števila podatkov o prenosu".

Hide.me smo povprašali o posebnostih tega in odgovorili so nam: "Imamo si pravico do ovrednotenja primerov, ko vidimo, da je uporabnik v kratkem času porabil neverjetno ogromno količino podatkov (več sto gigabajtov)." Ni super specifično - koliko gigabajtov natančno? In kaj velja za "kratek čas"? Hide.me ni mogel odgovoriti.

Vendar so nas prepričali, da se to zgodi le enkrat na leto. Kljub temu to ni isto kot "brez vprašanj", ki jih vidimo pri drugih vrhunskih ponudnikih VPN, kot je ExpressVPN.

Hide.me ponuja tudi brezplačen načrt, podrobnosti o plačilu niso potrebne, tako da lahko programsko opremo preizkusite pred nakupom. Vendar ste omejeni na štiri države.

Spodnja črta

Ali priporočamo Skrij.me?

Mogoče je drago, vendar vseeno priporočamo Hide.me - skoraj vse osnove dobiva prav.

Na Kitajskem ne bo delovalo (kot mnogi VPN) in klepet v živo je treba izboljšati, vendar je še vedno dober VPN, ki je enostaven za uporabo, odklene Netflix in nekatere druge storitve pretakanja, in kar je najpomembneje, da vas bo varoval na spletu.

Alternativa Hide.me

CyberGhost Logotip

CyberGhost

Če vas ustraši cena Hide.me, potem si oglejte CyberGhost - to je najboljši proračun VPN tam, kjer boste zahtevali zelo poceni mesečno naročnino, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. Preberite pregled CyberGhost

Logotip AstrillVPN pokrajina

Astrill

Če potrebujete VPN, ki deluje na Kitajskem, potem je naše glavno priporočilo Astrill. Težko je najti VPN, ki bi lahko konstantno premagal vladno cenzuro, in verjamemo, da je Astrill najboljši v tem. Preberite Astrill-ov pregled

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me