HideMyAss (HMA) este unul dintre cei mai vechi și recunoscuți furnizori VPN de acolo, construind o bază mare și fidelă de utilizatori de la introducerea sa ca proxy web în 2005.


În ciuda acestui fapt, HMA are o reputație de rang secund în industria VPN. Te-ai întrebat vreodată de ce? Apoi nu căutați mai departe de această recenzie expertă HideMyAss.

Cu siguranță este foarte ciudat și diferit, dar am amânat în spatele șmecherilor de marketing pentru a afla dacă HideMyAss chiar îți ascunde fundul.

Până la sfârșitul acestei recenzii, veți ști tot ce trebuie să știți despre VPN-ul HideMyAss. Aceasta include:

 • Este HMA în siguranță?
 • Cât de rapid este HideMyAss?
 • HideMyAss funcționează cu Netflix?
 • Cat costa?
 • Câte servere are HMA?
 • HideMyAss permite torrenting?

Dar este doar pentru început - până la sfârșitul revizuirii noastre complete de HMA, veți afla despre vitezele VPN ale HideMyAss, proprietatea sa, politica sa de logare și multe altele.

Prezentare generală

HideMyAss! Pro-uri & Contra

Pro-uri

 1. Viteze foarte rapide
 2. Funcționează cu Netflix, BBC iPlayer și Prime Video
 3. Torrenting este permis pe mai multe servere
 4. Aplicații ușor de utilizat, cu configurare simplă pe majoritatea dispozitivelor
 5. Conectați-vă în siguranță la serverele VPN din peste 190 de țări

Contra

 1. Bazat în confidențialitate, neprietenos din Marea Britanie
 2. Colectează jurnalele de conexiune detaliate și le stochează timp de 30 de zile
 3. Limitat la protocolul OpenVPN din aplicația desktop
 4. Nu este compatibil cu multe dispozitive din afara platformelor principale

HideMyAss! Rezumat cheie

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

75Mbps
Unele jurnale de utilizatori
Nu
Marea Britanie (membru cu cinci ochi)
1000+
5000+
190
da
Nelimitat
Nu
Chat live
3,99 USD / lună peste 36 de luni
Hidemyass.com

Cercetările noastre au considerat că HideMyAss nu este la fel de privat ca și rivalii săi și nu lasă utilizatorii experți să tâmpenieze cu prea multe setări, nici.

Acestea fiind spuse, este încă unul dintre cele mai bune VPN-uri din jur. Unul dintre cele mai puternice atribute ale sale este viteza de descărcare, pe care le puteți citi mai jos.

Dar mai întâi, să aruncăm o privire la cine se află în spatele serviciului VPN.

Despre & Politica de logare

Cine este HideMyAss!?

Jack Cator, tânărul de 16 ani, a creat HideMyAss în 2005 ca un proxy web pentru deblocarea site-urilor web la școală..

Patru ani mai târziu, Privax Ltd, compania britanică Jack a înființat să opereze HMA - a lansat primul serviciu VPN bazat pe abonament.

Popularitatea HideMyAss a determinat AVG, o companie de antivirus din Cehia, să o achiziționeze până la 60 de milioane de dolari în 2015. AVG a fost la rândul său cumpărată de Avast, o altă firmă antivirus din Cehia, în 2016.

Cu toate acestea, în ciuda companiei sale mamă cu sediul în Republica Cehă, Privax Ltd este încă localizată în Marea Britanie.

Aceasta sună clopote de alarmă imediate. Marea Britanie este o bază cu adevărat groaznică pentru un furnizor VPN, cu legi de date intruzive acum codificate prin Legea Regatului de Investigare a Puterilor sau prin „Carta Snoopers” așa cum este cunoscută popular.

Screenshot al Investigației Powers Act 2016

Legea 2016 privind puterile investigative

HideMyAss este supus tuturor acordurilor de partajare a informațiilor cuprinse în Carta Snoopers și admite că va furniza informații forțelor de ordine, dacă este necesar.

Într-un caz, un membru al grupului hacktivist Anonymous a fost arestat cu succes după ce HMA a oferit FBI accesul la jurnalele de conectare în urma unei ordonanțe judecătorești din Marea Britanie..

HideMyAss face puțin pentru a-ți ascunde fundul, până la urmă.

Dacă acest lucru vă privește, vă sugerăm să nu vă mai deranjați să citiți și să luați în considerare să utilizați un furnizor VPN mai privat.

Politica de logare

HideMyAss! Politica de Confidențialitate

Extras de HideMyAss! Politica de Confidențialitate

HideMyAss păstrează jurnalele?

Da, da.

HideMyAss colectează următoarele informații:

 • O marcă de timp când vă conectați și vă deconectați de la VPN
 • Suma de date transmise în timpul sesiunii
 • Subrețea adresei IP originale (deși ultimul octet este anonimizat)
 • Adresa IP a serverului VPN ales

Pentru a spune mai bine, HMA colectează mai multe jurnalele de date decât are nevoie și, cu siguranță, mai mult decât suntem confortabili.

Iată informațiile care apar în politica de confidențialitate a HideMyAss:

Extract de politica de confidențialitate HMA

HideMyAss susține că aceasta înseamnă îmbunătățirea eficienței tehnice a serviciului său și prevenirea activității ilegale a utilizatorilor.

Cu toate acestea, multe alte servicii VPN gestionează toate acestea fără a colecta și a stoca această cantitate de informații.

Pentru serviciile VPN care nu păstrează absolut niciun fel de jurnal, atunci vă recomandăm să aruncați o privire la recenziile noastre despre IPVanish sau Acces Internet privat.

Viteză & Fiabilitate

Viteze foarte rapide, aproape de cele mai bune

HideMyAss a afișat viteze foarte rapide în testele noastre, punându-l acolo cu serviciile VPN de top.

Latenția atunci când ați folosit HMA a fost, de asemenea, impresionantă, cu o medie de 5ms pentru majoritatea locațiilor - făcându-l un VPN ideal pentru jucători.

În mod obișnuit, sugeram că o VPN care afișează acest nivel de viteză ar face o alegere excelentă pentru torrenting. Cu toate acestea, datorită politicii de logare intruzive a lui HideMyAss, torrenterele ar trebui să se lămurească bine.

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza HideMyAss !:

 1. DescarcaMbps

  99

 2. ÎncărcațiMbps

  92

 3. HideMyAss! RevizuirePingDomnișoară

  2

Când este conectat la HideMyAss !:

 1. DescarcaMbps

  87

 2. ÎncărcațiMbps

  86

 3. HideMyAss! RevizuirePingDomnișoară

  16

Viteza de descărcare fără HideMyAss: 99Mbps

Viteza de descărcare cu HideMyAss: 87Mbps

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când HideMyAss rulează 5%

Testăm viteze VPN folosind o metodologie de testare a vitezei diligente, care ne oferă viteze medii precise din mai multe locații din întreaga lume. Mai jos sunt viteza medie pe care vă puteți aștepta să experimentați din aceste locații:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 38Mbps (Descarca) & 40Mbps (Încărcare)
 • Germania: 80Mbps (Descarca) & 78Mbps (Încărcare)
 • Singapore: 35Mbps (Descarca) & 40Mbps (Încărcare)
 • Australia: 27Mbps (Descarca) & 11Mbps (Încărcare)

Locații server

Cea mai mare rețea de servere

Glob cu un steag albastru190CountriesImagine a unui peisaj al orașului280CitiesImaginea unui marker roz5.000 + Adrese IP

HideMyAss este VPN-ul principal pentru alegerea locațiilor serverului - nu este mai bun decât acesta: peste 960 de servere VPN din 190 de țări.

HMA acoperă aproape fiecare țară de pe planetă, ceea ce o face o alegere deosebit de bună dacă sunteți situat departe de locațiile obișnuite ale serverului VPN. Acoperirea serverului HideMyAss în Africa este deosebit de impresionantă, de exemplu.

HideMyAss are, de asemenea, o cantitate notabilă de locații server la nivel de oraș, inclusiv:

 • Australia (2)
 • Canada (3)
 • Franța (2)
 • Germania (2)
 • Rusia (2)
 • Spania (2)
 • Marea Britanie (2)
 • SUA (65)

Avantajul serverelor la nivel de oraș este mai puțin de congestionare și de viteze mai mari, astfel încât a vedea o dispersie atât de mare a acestora este încurajatoare. Cu toate acestea, este păcat că HMA a rămas cu țările obișnuite pentru implementarea serverului lor la nivel de oraș.

Streaming & torrenting

VPN consistent pentru streaming

HideMyAss este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming. Testarea noastră regulată consideră că HMA este unul dintre cele mai consistente servicii VPN în ocolirea verificărilor de locație pentru Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

HideMyAss! Transmiterea imaginii promoționale

HideMyAss are servere dedicate exclusiv celor mai populare servicii de streaming, făcând accesul la Netflix și BBC iPlayer din SUA cât mai simplu.

Cu toate acestea, aceste versiuni dedicate de streaming nu sunt cele mai ușor de găsit, așa că le-am identificat pentru dvs..

 • insula Libertății vă permite să deblocați SUA Netflix
 • Donkey Town deblochează cu succes BBC iPlayer

Aceste servere dedicate de streaming sunt unele dintre cele mai fiabile pe care le-am testat, astfel încât veți putea accesa site-urile dvs. de streaming preferate fără probleme.

Viteza de descărcare rapidă a HMA înseamnă că vizionarea Netflix va fi la fel de nedureroasă.

Cu toate acestea, ne dorim ca HideMyAss să poată debloca Disney +, deoarece mulți alți furnizori VPN pot face acest lucru fără probleme.

torrenting

Nu recomandăm HideMyAss pentru torrenting, din nou datorită politicii sale detaliate de logare.

Cu toate acestea, torrenting-ul este într-adevăr permis pe toate serverele HideMyAss, cu opțiuni optimizate pentru cea mai bună performanță posibilă. Dar torenterele ar trebui să aleagă absolut o furnizor VPN fără jurnaluri în schimb.

Desigur, HMA nu reține informații identificabile în mod explicit, precum istoricul de navigare sau adresa dvs. IP. Dar jurnalele de conexiune pe care le păstrează pot fi utilizate împreună cu alți factori pentru a vă dezvălui identitatea.

Aceasta a permis FBI-ului să identifice hackerul anonim ca Cody Kretsinger, de exemplu.

În schimb, torrenterele ar trebui să utilizeze ExpressVPN. Politica sa strictă fără jurnaluri asigură că nu se păstrează nicio informație, eliminând orice posibilitate ca identitatea dvs. să fie descoperită. Puteți citi mai multe despre acest lucru în recenzia noastră completă ExpressVPN.

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta - în 2017, un server ExpressVPN turc a fost confiscat de autoritățile locale și s-a dovedit că conține nicio informație identificabilă.

Evitând Cenzura

Nu va funcționa în China

HideMyAss nu funcționează constant în China, ceea ce înseamnă că accesul la aplicații populare precum Instagram și WhatsApp nu este întotdeauna posibil.

Nu este de încredere, ceea ce înseamnă că nu-l putem recomanda.

HideMyAss! Revizuire

Acest lucru este agravat de faptul că site-ul web al HMA este în prezent blocat în China. Drept urmare, sunteți obligat să utilizați un alt furnizor VPN doar pentru a-l descărca.

HideMyAss oferă URL-uri de înscriere specializate care încearcă să ocolească așa-numitul Mare Firewall, dar chiar s-au dovedit inconsecvente și nesigure.

HideMyAss este de asemenea puțin probabil să funcționeze în regiuni puternic cenzurate, precum Emiratele Arabe Unite, Rusia sau Iran.

Dacă doriți să știți ce VPN recomandăm pentru oricine trăiește sau călătorește într-o țară cu cenzură înaltă, consultați lista noastră de cele mai bune VPN-uri pentru evadarea cenzurii.

platforme & Dispozitive

Funcționează pe multe dispozitive, este disponibilă și configurarea routerului

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

HideMyAss are aplicații dedicate pentru toate cele mai populare platforme: Microsoft Windows, Apple MacOS, iOS și Android. 

Există, de asemenea, ghiduri de configurare manuale detaliate pentru instalarea și utilizarea VPN-ului HideMyAss și pe alte dispozitive, precum console de jocuri. 

Puteți instala, de asemenea, HMA la nivel de router sau chiar puteți cumpăra un router nou, cu acesta deja configurat și preinstalat. Puteți citi ghidul nostru pentru a afla cum să configurați HideMyAss VPN pe router.

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

HideMyAss nu are aplicații VPN dedicate pentru dispozitive de streaming populare precum Amazon Fire TV Stick.

Cu toate acestea, puteți utiliza VPN-ul HMA pe toate dispozitivele fie setând VPN-ul pe routerul dvs., fie conectând dispozitivele la un computer care rulează VPN.

Extensii browser

HideMyAss nu are extensii de browser, ceea ce este foarte dezamăgitor, având în vedere că majoritatea serviciilor VPN de nivel superior le au.

Dacă aveți nevoie de o extensie de browser VPN, nu trebuie să vă faceți griji. Găsiți cele mai bune extensii VPN pentru Chrome și cele mai bune suplimente VPN pentru Firefox în ghidurile noastre de expertiză.

Criptarea & Securitate

Nu este la fel de privat ca alte servicii VPN majore

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

DNS pentru prima parte

IPV6 Blocarea scurgerilor

Switch Kill Switch

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Printre cele mai populare servicii VPN, HideMyAss este unul dintre cel mai puţin privat și sigur.

HMA are în special istoricul defectelor de securitate și al funcțiilor lipsă atunci când vine vorba de Apple iOS și MacOS.

În 2017, în aplicația HideMyAss Mac au fost găsite mai multe vulnerabilități de securitate. Aceste vulnerabilități permiteau instalarea programelor malware la rădăcina dispozitivului dacă un hacker avea acces fizic.

În plus, comutatorul de omor VPN al HMA nu funcționează pe dispozitivele Mac care rulează MacOS Catalina. Aceasta este o eroare cunoscută încă de la 8 decembrie 2019, dar încă nu a fost remediată.

Tabelul protocoalelor de criptare VPN și riscurile acestora pentru securitate.

Atât aplicația iOS cât și cea Mac sunt disponibile și cu protocolul IPSec. IPSec este un protocol VPN mai vechi, care este în general mai puțin sigur și mai predispus la vulnerabilități decât OpenVPN, care rămâne preferatul nostru.

În mod îngrijorător, aplicațiile HMA Android și iOS nu au un comutator de ucidere VPN. Dacă conexiunea VPN scade din orice motiv atunci când este pe mobil, riscați să vă expuneți datele și să renunțați la adresa dvs. IP adevărată - nu este bine.

Mai plăcut, aplicațiile Windows și Android ale HMA folosesc protocolul nostru OpenVPN preferat și toate aplicațiile criptează traficul de date cu criptarea AES-256 de grad militar..

Toate aplicațiile HideMyAss sunt dotate cu servere DNS de primă parte, alături de protecția DNS încorporată și de protecție împotriva scurgerilor IPv6, care sunt toate indispensabile pentru confidențialitate.

Ușurință în utilizare

Proiectat frumos cu o aplicație mobilă decentă

Cum să instalați & Configurați HideMyAss!

 • HideMyAss! descărcați ecranul butonului de descărcare în HMA-ul nostru! Revizuire VPN

  Descărcarea software-ului este la fel de simplă ca apăsarea butonului corespunzător de pe HideMyAss! website.

 • HideMyAss! captură de ecran de destinație în HMA-ul nostru! Revizuire VPN

  Înainte de instalare, trebuie să alegeți un folder de destinație pentru toate fișierele care vor fi stocate în.

 • HideMyAss! captură de ecran asistent de instalare în HMA nostru! Revizuire VPN

  Puteți verifica progresul instalării în această fereastră și, de obicei, durează doar câteva minute.

 • HideMyAss! instalarea capturii de ecran complete în HMA-ul nostru! Revizuire VPN

  Odată ce software-ul este instalat, vi se va solicita să rulați HideMyAss! aplicaţia.

 • HideMyAss! captura de ecran a vizualizării principale în HMA-ul nostru! Revizuire VPN

  Vizualizarea principală a aplicației desktop HMA. Alegeți-vă modul și conectați-vă.

 • HideMyAss! captură de ecran conectată în HMA-ul nostru! Revizuire VPN

  Este o atingere minunată pe care ilustrația o umple de culoare pe măsură ce vă conectați.

 • HideMyAss! captură de ecran ecran de căutare în HMA nostru! Revizuire VPN

  Căutați după țară, oraș, locație sau destinație preferată. Funcționează foarte bine într-adevăr.

 • HideMyAss! captură de ecran listă de setări în HMA nostru! Revizuire VPN

  Setările sunt bine organizate și împărțite în file cu etichete utile.

Gama de aplicații și programe VPN HideMyAss sunt elegante și simple - ne place.

Chiar dacă nu ați folosit niciodată VPN înainte să nu fiți confruntat cu HMA.

Posibilitatea de a căuta pe lista de servere este de mare ajutor, așa cum este posibilitatea de a marca locații, iar meniul de opțiuni este simplu..

În ceea ce privește aplicațiile mobile HMA, acestea cu siguranță fac o treabă de bază, dar, spre deosebire de aplicațiile pentru desktop, au unele funcții avansate.

Relații Clienți

Suport decent

Suport pentru chat în direct

Resurse online

da
da

Asistența clienților HideMyAss nu mai este printre cele mai bune.

Funcția de chat live este disponibilă doar de la CET între orele 9:00 și 23:00, mai degrabă decât suportul standard de aur 24/7 la care am fi așteptat de la un furnizor dimensiunea HideMyAss.

Cu toate acestea, atunci când este disponibil, sprijinul HMA este extrem de rapid pentru a răspunde și de multe ori foarte util. De asemenea, este susținut de o bază de cunoștințe extinsă.

Am găsit, de asemenea, echipa de asistență de e-mail a lui HideMyAss care să răspundă prompt și curtenitor.

Căutările video sunt de asemenea o notă excelentă - dorim doar ca întreaga secțiune de asistență a site-ului să fie ușor de navigat..

Prețuri & oferte

Planuri pe termen scurt costisitoare

HideMyAss! Planul de prețuri

Cât costă HideMyAss?

Destul de mult, de fapt. Acest lucru se datorează faptului că planurile pe termen scurt ale HMA au un preț rezonabil.

De asemenea, sunt separate de pagina principală de prețuri și dificil de găsit. Acestea pot fi accesate prin secțiunea „extinsă” a site-ului.

Vă sugerăm să evitați planul lunar de plată, întrucât 11,99 USD pe lună este doar prea mult pentru a înghiți pentru un furnizor VPN intermediar..

Cu toate acestea, Dacă vă puteți permite cheltuielile inițiale, prețurile pe termen lung ale HMA sunt rezonabile.

Cel mai bun preț al HideMyAss vine cu abonamentul său de trei ani, oferindu-ți o economie masivă de 67% și scăzând costul lunar la 3,99 USD.

Dacă acest lucru încă te durează, HMA oferă o probă excelentă de șapte zile gratuite. Atât de bine, de fapt, a făcut lista noastră cu cele mai bune cinci studii VPN gratuite.

În mod alternativ, dacă nu puteți pune bani în avans, HideMyAss are o garanție de rambursare pe 30 de zile fără întrebări, permițându-vă să testați acreditările HMA pe o perioadă mai lungă.

 1. Lunar

  US $ 11.99 / mo

  Plătit 11,99 USD în fiecare lună

 2. 12 luni

  US $ 5,99 / mo

  Plătite 71,88 USD la fiecare 12 luni Economisiți 50%

 3. 3 ani

  US $ 3,99 / mo

  Plătite 143,64 USD la 3 ani Economisiți 67%

Toate planurile au 30 de zile garanție de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

UnionPay

da
da
da
da

HideMyAss acceptă o gamă bună de opțiuni de plată, inclusiv:

 • Carduri majore de credit (inclusiv Visa, Mastercard, American Express, Eurocard, JCB, Discover / Novus, Diners, Solo, Carte Bleue)
 • UnionPay
 • PayPal
 • Portofel Qiwi
 • UnionPay
 • Alipay (支付 宝)

Metode alternative de plată sunt disponibile în funcție de locația dvs., cum ar fi iDeal în Olanda și Dankort în Danemarca.

Linia de jos

Recomandăm HideMyAss!?

În rezumat, nu putem recomanda HideMyAss datorită politicii sale de logare intruzive.

Acest lucru este deosebit de dezamăgitor, deoarece în multe moduri, HideMyAss este un VPN bun - este rapid, deblochează serviciile de streaming și are o rețea vastă de servere din întreaga lume..

Dar fără o revizuire uriașă a politicii sale de logare și poate chiar o schimbare de jurisdicție, nu vă sugerăm să vă înscrieți la HideMyAss.

Alternative la HideMyAss!

Logo NordVPN

NordVPN

Vrei un VPN în care să ai încredere să nu păstrezi jurnalele personale? NordVPN este VPN pentru dumneavoastră. De asemenea, este rapid, sigur și foarte ușor de utilizat. Citiți recenzia NordVPN

Logo IPVanish

IPVanish

Dacă doriți să acoperiți o gamă largă de dispozitive sau să vă instalați VPN-ul pe sisteme de operare mai puțin obișnuite, atunci ar trebui să luați în considerare IPVanish - are și ceea ce credem că este cea mai bună aplicație Amazon Fire TV Stick de pe piață. Citiți recenzia IPVanish

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me