Un VPN mic, independent și stabilit, ibVPN (care înseamnă „VPN de navigare invizibilă”) este un nume care probabil nu va fi cunoscut decât pentru cei care se află într-adevăr în VPN-urile lor..


Dar ibVPN este o bijuterie ascunsă fiind trecută greșit cu vederea? Ar trebui să o luați în considerare alături de centrele industriale precum NordVPN și IPVanish?

La prima vedere, politica de confidențialitate a ibVPN arată bine, la fel și lista extinsă de funcții. Analizăm amândoi cei cu detalii mult mai mari în recenzia noastră completă, precum și răspunzând la întrebări mari precum:

 • Este ibVPN în siguranță?
 • Cât de bună este extensia ibVPN pentru Chrome?
 • Ce este DoubleVPN?
 • IbVPN încetinește internetul?

În plus, orice altceva dorești să știi despre ibVPN, inclusiv cât de ușor este de utilizat, indiferent dacă deblochează Netflix și chiar cine se află în spatele său.

Prezentare generală

Prosperări ibVPN & Contra

Pro-uri

 1. Politica de încredere zero pentru jurnalele de încredere
 2. Tone de caracteristici de securitate
 3. Servere în 82 de orașe din întreaga lume
 4. Protocolul Stealth pentru țările cu cenzură mare
 5. Cele mai multe dispozitive acoperite, plus extensii utile de browser
 6. Excelență asistență 24/7

Contra

 1. Aplicația Windows confuză
 2. Nu este de încredere pentru streaming și Netflix
 3. Vitezele de conectare la distanțe mari nu sunt grozave

Rezumat cheie ibVPN

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

56Mbps
Fără jurnale
Nu
România (membru al UE)
180
2000+
50
da
restricționat
nedemn de încredere
Chat live 24/7
4,83 USD / lună peste 12 luni
IbVPN.com

Mai sus, veți găsi principalele noastre livrări cheie pe ibVPN. Există câteva imagini atrăgătoare, dar nu au niciun sens dacă nu puteți avea încredere în VPN în sine.

Să aruncăm o privire la cine rulează ibVPN.

Despre & Politica de logare

Cine este ibVPN?

ibVPN are o secțiune frumoasă, transparentă Despre noi, pe site-ul său web, pentru a vă ajuta să cunoașteți mai bine compania și pentru a încuraja încrederea.

Este important ca VPN-ul dvs. să nu încerce să vă ascundă nimic și cu siguranță ne place că există o imagine a echipei ibVPN din față și din centru..

O cifră care ne-a evidențiat este aceea ibVPN există din 2003, care este un timp destul de lung în termeni VPN. Chiar dacă produsul VPN nu a fost lansat pentru prima dată până în 2010, acesta este încă un număr bun de ani într-o industrie care este în general destul de tânără.

Amplusnet este numele companiei care deține ibVPN. Site-ul său este destul de redus (de fapt este doar o pagină de destinație cu o grafică lipsită de sens și unele informații de contact), dar asta este cel mai probabil pentru că există pur și simplu ca companie deținută pentru marca VPN.

Pagina LinkedIn pentru Amplusnet spune că are un portofoliu variat de produse și soluții IT, deși, sincer, nu putem găsi dovezi că există vreodată în afara ibVPN.

Dan Gurghian este co-fondator, proprietar și CEO al Amplusnet / ibVPN - chiar a deținut un AMA (Ask Me Anything) Q&O sesiune pe Reddit în 2015 pentru oricine este curios de VPN-urile și confidențialitatea online.

Gurghian, împreună cu restul echipei ibVPN, este român, care este și acolo unde se bazează ibVPN.

România este membră a UE, deci, deși este posibil să nu fie cea mai rea țară din lume pentru confidențialitate, această conexiune este întotdeauna ceva de care trebuie să conștientizeze.

Politica de logare

ibVPN păstrează o politică fără jurnaluri. Ne este plăcut să-l numim așa, deoarece explică ceea ce nu se loghează în politica sa de confidențialitate.

Nu există niciun trafic înregistrat și nici modul în care VPN sau oricare dintre serviciile sale sunt utilizate. ibVPN promite că nu poate lega nicio activitate specifică cu un anumit utilizator și, nu numai asta, dar nu stochează nicio informație de plată, întrucât toate sunt gestionate de un serviciu terț - ceva destul de rar pentru un VPN.

Avem doar două mici probleme cu politica de logare a ibVPN.

Prima problemă este că este foarte scurt. Cu toate că termenii și condițiile generale și discuțiile legale pot fi destul de lungi, tot ceea ce s-a spus cu adevărat în ceea ce privește jurnalul este:

politica de logare a ibVPN

În mod ideal, am dori să vedem ceva mai multe detalii decât asta, doar pentru a ne pune mintea cu adevărat în larg.

În al doilea rând, există problema jurisdicției române a ibVPN.

ibVPN afirmă cu încredere că, în cazul în care serverele sunt privite de autorități, acestea ar fi necompletate. Deși acest lucru ar putea fi adevărat, ar fi și mai bine dacă ibVPN ar fi localizat undeva ca puterile UE să nu poată pune mâna pe servere deloc.

Viteză & Fiabilitate

Total mediu pentru viteză

În ceea ce privește viteza, fie că este vorba de încărcări sau descărcări, ibVPN este complet nesemnificativ, așezat în mijlocul pieței.

Desigur, puteți face mult mai rău, dar puteți, de asemenea, să faceți considerabil mai bine decât ibVPN.

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza ibVPN:

 1. DescarcaMbps

  89.83

 2. ÎncărcațiMbps

  98.67

 3. Recenzie ibVPNPingDomnișoară

  7

Când este conectat la ibVPN:

 1. DescarcaMbps

  56.21

 2. ÎncărcațiMbps

  79.66

 3. Recenzie ibVPNPingDomnișoară

  26

Ceea ce este de remarcat decât numerele brute înregistrate în testarea noastră de ibVPN este dificultatea pe care am încercat să găsim cele mai rapide servere din care să testăm.

Selectarea opțiunii „Cel mai rapid server” de la ibVPN (așa cum facem în mod normal la testarea unei VPN) ne-a conectat efectiv la un server VP Over Tor din Olanda. Nu numai că testăm de la Londra, Marea Britanie, dar chiar dacă ne-am baza în Olanda, nu există nicio cale ca un server VP Over VPN să fie cel mai rapid disponibil.

Numărul pe care îl vedeți mai sus este după ce am făcut unele experimente manuale și conectate la un server din Marea Britanie - și chiar atunci, viteza de descărcare a fost destul de neregulată. Cu toate acestea, sunt încă mai mult decât bune pentru aproape orice intenționați să faceți online.

Vitezele internaționale de conectare la servere de până la aproximativ 600 de mile distanță sunt destul de bune, dar a existat o scădere serioasă atunci când ne-am conectat la coasta de est a SUA - ibVPN s-a lăsat cu adevărat jos, mai ales având în vedere că este o locație atât de importantă și populară la care să ne conectăm.

Locații server

O solidă răspândire globală cu o mulțime de opțiuni P2P, Tor și DoubleVPN

Glob cu un steag albastru50de țăriImagine a unui peisaj al orașului82CitiesImaginea unui marker roz2.000 + Adrese IP

În afară de problemele cu instrumentul „cel mai rapid server” de la ibVPN, suntem destul de impresionați de sortimentul său de servere și locații..

Așa cum se întâmplă adesea, ibVPN lipsește foarte mult de serverele din Africa (Africa de Sud fiind singura alegere). Reușește să acopere frumos restul planetei, totuși, cu servere nu doar în localurile populare, ci și în regiuni adesea neglijate precum America Centrală (Panama) și Asia de Sud-Est (Indonezia, Malaezia, Singapore, Vietnam).

ibVPN oferă și selecție de server VPN la nivel de oraș în:

 • Australia
 • Canada
 • Franţa
 • Germania
 • India
 • Israel
 • Italia
 • Olanda
 • Rusia
 • Spania
 • Elveţia
 • Curcan
 • Regatul Unit
 • Ucraina
 • NE

Dacă aceasta pare o listă lungă, asta se datorează faptului că - 180 de servere ibVPN și peste 2.000 de adrese IP care îl însoțesc sunt un pic mai aproape de normă, dar nu ar trebui să existe nicio modalitate de a nu fi surprins de opțiuni..

Streaming & torrenting

Frustrare pentru streaming & restrictiv pentru torent

Am avut așteptări mari la streaming prin ibVPN când am deschis prima aplicație. Nu numai că site-ul web ibVPN se laudă deschis cu capacitatea serviciului de a debloca serviciile de streaming, aplicația are, de asemenea, o funcție inteligentă „Expert de conectare” care configurează automat o încărcătură de setări diferite pentru a vă obține rezultate rapide și ușoare..

Din păcate, acele rezultate nu ajung niciodată. Atât opțiunile de streaming din SUA, cât și din Marea Britanie nu au reușit să deblocheze complet niciun serviciu de streaming.

BBC iPlayer și UK Netflix au obținut amploarea de la ibVPN (niciunul dintre cele trei servere de streaming din Marea Britanie nu a funcționat), dar am fost cel puțin capabili să accesăm US Netflix prin intermediul serverului „DoubleVPN - NL2US”..

Atenție, însă, că DoubleVPN poate avea un impact mare asupra vitezei dvs. de internet. Am putea continua să circulăm fără probleme cu conexiunea noastră de fibre de 100Mbps, dar dacă internetul dvs. este mai puțin capabil, s-ar putea lupta.

torrenting

Vestea bună este că ibVPN are o serie de servere optimizate P2P etichetate clar pentru torrenting.

Vestea proastă este că s-ar putea să nu existe una în țara ta. ibVPN are servere P2P în:

 • Bulgaria
 • Canada
 • Finlanda
 • Hong Kong
 • Lituania
 • Olanda
 • Rusia
 • Elveţia
 • Ucraina

Este o selecție ciudată și înseamnă că, dacă doriți să utilizați ibVPN pentru torrenting în Australia sau America de Sud, va trebui să vă conectați pe o distanță lungă, sacrificând viteza în acest proces.

Am solicitat unui agent de asistență ibVPN pentru mai multe informații și ne-au informat cu ajutor torrenting este permis pe toate serverele ibVPN, dar vei avea experiență probabilă performanță cumplită pe servere care nu sunt specializate pentru asta.

Evitând Cenzura

Are toată tehnologia să funcționeze în mod fezabil în China

Internetul Chinei este cel mai cenzurat din lume și este dificil de găsit doar o VPN care funcționează în limitele sale.

ibVPN ar putea lucrează în China, dar nu este garantat.

ibVPN are protocoale ShadowSocks și StealthVPN - cele mai fiabile două (și necesare) instrumente necesare pentru a accesa cu succes internetul din China. De asemenea, are o setare de asistent pentru ocolirea cenzurii (pe Windows), care face toată configurația pentru tine.

ibVPN obișnuia să aibă servere cu sediul în China, inclusiv DoubleVPN China în Europa și China pentru opțiunile din SUA, dar cele au fost eliminate recent - ceva care va avea cu siguranță impact asupra capacității sale de a bate Marele Firewall.

platforme & Dispozitive

Aplicații pentru o mulțime de dispozitive, plus trei extensii de browser

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

ibVPN oferă gama obișnuită de aplicații personalizate pentru diverse dispozitive, inclusiv Microsoft Windows, MacOS, iOS și Android.

Secțiunea de configurare a site-ului web ibVPN este foarte utilă, oferind instrucțiuni detaliate (inclusiv prezentări video) cu privire la modul de instalare a aplicațiilor.

Cu toate acestea, un cuvânt de avertizare pentru utilizatorii care nu vor descărca versiunea Windows a aplicației - ibVPN pentru Windows este de departe cea mai completă versiune a VPN. Este posibil să nu arate atât de bine, dar are mai multe funcții și protocoale decât orice altă platformă.

Versiunea MacOS, de exemplu, nu are asistentul de conectare și nici mai multe opțiuni de protocol.

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

Nu vă lăsați păcăliți - ibVPN nu are o aplicație dedicată pentru Amazon Fire TV Stick. De asemenea, nu are o aplicație pe niciun alt dispozitiv de streaming sau consolă de jocuri, dar acest lucru este normal - nu există VPN.

Totuși, ceea ce are ibVPN este capacitatea de a fi configurat prin router. Dacă faceți acest lucru, acesta va acoperi și proteja simultan fiecare dispozitiv conectat la rețeaua de domiciliu.

Puteți utiliza, de asemenea, ibDNS, propriul serviciu media DNS de la ibVPN, pentru a debloca diferite conținut de streaming pe dispozitive precum Apple TV. Fiți avertizat, totuși: ibDNS nu este VPN. Acesta nu va cripta și proteja dispozitivul dvs. și ar trebui utilizat doar atunci când doriți doar să deblocați conținutul.

Extensii browser

Logo ChromeCromLogo FirefoxFirefoxLogo-ul OpereiOperă

ibVPN oferă extensii proxy pentru browserele Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera, toate putând fi descărcate și adăugate în browserul dvs. în câteva secunde..

Extensiile ibVPN vă permit să accesați conținut blocat, să vă feriți de cookie-urile de urmărire de la terți și să vă protejeze de scurgeri de WebRTC, ceea ce nu este oferit de mulți alți furnizori VPN.

Un alt avertisment, totuși: acestea sunt proxies și nu VPN-uri complete. Aceasta înseamnă că, în timp ce criptă traficul browserului, nu oferă același nivel de securitate ca aplicațiile pentru desktop, așa că ar trebui privite ca funcții bonus utile mai degrabă decât înlocuitori completi.

Criptarea & Securitate

Un număr impresionant de accesorii de securitate

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

DNS pentru prima parte

IPV6 Blocarea scurgerilor

Switch Kill Switch

Blocarea scurgerilor WebRTC

Blocator de anunțuri

VPN dublu

DNS inteligent

SOCKS

TOR prin VPN Server

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

ibVPN ne-a surprins de fapt cu cât de multe opțiuni avansate are.

Pentru început, acesta are toate protocoalele pe care le căutăm, în special IKEv2 și OpenVPN (atât TCP, cât și UDP), precum și câteva altele pe care nu le-am recomanda să le utilizați (deși dacă sunteți utilizator Mac obțineți doar alegerea IKEv2 sau IPSec).

Apoi, există Shadowsocks și StealthVPN care să ajute să bată cenzura și blocurile web deosebit de complicate. Acestea sunt esențiale dacă doriți să aveți șanse să obțineți un VPN pentru a lucra într-o țară precum China.

În același timp, ibVPN criptează totul prin AES-256, care este standardul industriei și cât de sigur poți obține.

Există, de asemenea, o mulțime de funcții suplimentare. Am menționat deja ibDNS, setarea Smart DNS, care vă oferă un acces mult mai consistent la conținut de streaming străin (util, chiar dacă nu criptează toate datele dvs.) și există și un blocant de anunțuri încorporat..

De asemenea, am menționat pe scurt serverele DoubleVPN. Modul în care acestea funcționează prin dirijarea întregului trafic către un server VPN dintr-o țară intermediară înainte de a-l transmite către destinația aleasă.

Toate aceste servere sunt clar marcate, deși numele lor nu sunt prea clare. „DoubleVPN - SG2NL”, de exemplu, îți orientează traficul în Olanda prin Singapore.

Îți face mai greu să fii urmărit, dar îți aduce și viteza în jos.

În cele din urmă, există Tor Over VPN. ibVPN are trei dintre aceste servere (în Olanda, Singapore și SUA) care se vor ocupa de tot traficul dvs. prin Tor. Acest lucru vă oferă încă un nivel de securitate, dar va avea un impact imens asupra vitezei dvs..

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce este un subiect destul de complex, am creat un simplu explicator pe VPN și Tor aici.

Ușurință în utilizare

Aplicații aglomerate care îi pot speria pe începători

Cum să instalați & Configurați ibVPN

 • Captura de ecran a asistentului de instalare pentru aplicația Windows ibVPN

  Expertul de instalare ibVPN va apărea după finalizarea descărcării software-ului.

 • Captura de ecran a barei de progres în descărcarea Windows a ibVPN

  Întregul proces a durat mai puțin de un minut de la început până la sfârșit.

 • Captura de ecran a ecranului de autentificare al ibVPN

  După terminarea instalării, vi se va afișa ecranul de autentificare al ibVPN.

 • Captura de ecran a tabloului de bord principal al aplicației Windows ibVPN

  Principalul tablou de bord iBVPN este destul de brut și, în timp ce funcțiile bogate ar putea fi mai bine organizate.

 • Captura de ecran a listei de servere VPN disponibile în aplicația Windows ibVPN

  Lista de server poate fi căutată și folosește un sistem de semafor pentru performanțe cu timpul ping afișat, ceea ce este frumos.

 • Captura de ecran a meniului de setări din aplicația Windows ibVPN

  Setările ibVPN sunt bogate și rezonabil bine organizate, dar totuși tind spre suprasolicitarea informațiilor.

 • Captura de ecran a diferitelor protocoale disponibile în aplicația Windows ibVPN

  Ne place ecranul de selecție a protocolului ibVPN, deoarece oferă ajutor contextual util.

Majoritatea oamenilor vor găsi, probabil, aplicația Windows a ibVPN puțin datată și foarte aglomerată - este cu siguranță puțin confuz să te uiți.

Utilizatorii VPN cu experiență sau geek-urile tehnice corespunzătoare, pe de altă parte, ar putea avea un punct soft pentru tablourile de bord nebunizate și supraaglomerate, deoarece au tone de setări pentru a juca și mai multe informații despre conexiune decât aproape orice alt furnizor pe care l-am văzut..

Puteți găsi meniul de setări în partea stângă a aplicației. Este destul de bine organizat, dar ar putea fi separat de fișiere individuale, deoarece acum se simte ca un pic de suprasarcină de informații. Cu toate acestea, ne place foarte mult să avem toate opțiunile de a juca și flexibilitatea de a alege protocoalele, să ne conectăm la servere cu criptare suplimentară sau acces la servicii de streaming sau să configurăm comutatorul kill.

Ne place sistemul de semafor din loc pe lista de servere, care vă permite să știți ce locații sunt aproape la capacitate. Funcția de căutare este de asemenea utilă, deoarece înseamnă că nu trebuie să parcurgeți întreaga listă pentru a găsi țara pe care o căutați..

Singurul dezavantaj major este designul, care (cel puțin pe Windows) ar beneficia foarte mult de o revizuire completă pentru a o face mai eficientă și mai accesibilă pentru noii VPN.

Este demn de remarcat faptul că aplicațiile MacOS, iOS și Android sunt mult mai elegante, dar ca urmare, lipsesc elementele configurabile ale aplicației Windows. De fapt, aplicația MacOS se basculează prea departe: este foarte simplu de utilizat, dar lipsește multe dintre funcțiile pe care le apreciem atât de mult din versiunea Windows.

Extensii browser

Extensia de browser ibVPN pentru Chrome

Extensiile browser-ului ibVPN sunt la fel de ușor de utilizat așa cum ați spera.

Este nevoie de un clic pentru a le adăuga în browserul dvs. (fie Chrome, Firefox sau Opera), apoi un singur clic pentru a vă conecta la oricare dintre cele 46 de țări (sau puteți alege un server individual dacă preferați).

Ca întotdeauna, însă, suntem obligați să vă reamintim că extensiile de browser ale ibVPN sunt nu VPN-uri complete. Sunt doar reprezentanți proxici, așa că vă vor strica doar locația - folosiți-le alături de aplicația VPN completă pentru protecții totale.

Relații Clienți

Suport extraordinar & ghiduri online utile

Suport pentru chat-ul live

E-mail

Resurse online

da
da
da

ibVPN are suport de chat live 24/7 pentru a vă ajuta cu orice probleme sau întrebări. Ori de câte ori am solicitat ajutorul, am găsit răspunsuri rapide, prietenoase și utile.

Fereastra de suport pentru chat-ul ibVPN

O actualizare recentă a site-ului web a îmbunătățit calitatea întrebărilor frecvente și a paginilor de asistență, plus o funcție de căutare foarte necesară este acum în vigoare pentru a vă ajuta să găsiți rapid ceea ce aveți nevoie. Ne place și ediția recentă de tutoriale video.

Asistența prin e-mail este rapidă, dar este formată în mare parte din răspunsuri copiate și lipite, care pot fi frustrante dacă ați încercat deja să rezolvați singur problema.

Nu este chiar perfect, dar nu veți găsi un suport mult mai bun în industria VPN decât ceea ce obțineți cu ibVPN.

Prețuri & oferte

Patru planuri diferite la mai multe puncte de preț

Cupon ibVPN

Planul de prețuri ibVPN

Există patru planuri diferite pe care le puteți derula cu ibVPN. Această recenzie se bazează pe VPN final pachet.

Este cea mai scumpă opțiune, dar este, de asemenea, singurul plan care vă oferă acces la toate funcțiile ibVPN, plus o limită de cinci conexiuni simultane.

De asemenea, este echivalentul cu 1,75 dolari în plus pe lună atunci când scoți un plan de 12 luni, ceea ce este destul de neglijat.

 1. Lunar

  US $ 10.95 / mo

  VPN final: Plătite 10,95 USD în fiecare lună

 2. 6 luni

  US $ 7,16 / mo

  VPN final: Plătite 42,95 USD la fiecare 6 luni Economisiți 35%

 3. 12 luni

  US $ 2,42 / mo

  VPN final: Plătite 58,06 USD la fiecare 12 luni Economisiți 56%

Toate planurile au 15 zile de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

ibVPN oferă atât o probă gratuită de 24 de ore, cât și o garanție de returnare de 15 zile.

Proba gratuită vă permite să testați funcționalitatea completă a serviciului timp de 24 de ore. Trebuie să vă înscrieți și să furnizați un nume, o adresă de e-mail și o parolă pentru a utiliza serviciul, însă ne place să nu furnizați detalii de plată, ceea ce înseamnă că nu puteți fi actualizat automat la un abonament plătit.

Garanția de returnare a banilor este într-adevăr fără întrebări fără limitări sau restricții de date ascunse, pur și simplu contactați echipa de asistență în termen de 15 zile dacă nu sunteți 100% mulțumit de serviciu..

În afara acestei perioade, dacă aveți probleme tehnice care nu pot fi soluționate de echipa tehnică în șapte zile, ibVPN va procesa o rambursare completă sau parțială, ceea ce nu vedeți de la mulți alți furnizori.

ibVPN acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv cele mai multe carduri de credit și debit majore, plus câteva criptomonede diferite:

 • Bitcoin
 • Blackcoin
 • liniuță
 • dogecoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • MaidSafeCoin
 • Namecoin
 • Peercoin
 • Clipoci
 • Lega
 • Vertcoin

Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni internaționale, cum ar fi portofoliul Webmoney, Alipay și Qiwi prin Paywall.

Linia de jos

Recomandăm ibVPN?

ibVPN are un potențial autentic de a contesta cele mai bune VPN-uri de pe piață, datorită unei coloane vertebrale solide a securității și a unei prime mentalități de confidențialitate, ceea ce ne ușurează recomandarea.

Cu toate acestea, este redus în mod incontestabil cu viteze medii de conectare și fiabilitate slabă pentru streaming și torrenting. ibVPN este bun, dar nu există prea multe motive pentru a vă abona atunci când există atât de multe alte opțiuni grozave.

Alternative la ibVPN

Logo PrivateVPN

PrivateVPN

PrivateVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming în acest moment. De asemenea, este semnificativ mai ieftin decât ibVPN. Citiți recenzia PrivateVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

Este VPN-ul numărul unu din mai multe motive, dar dacă doriți viteze imbatabile, fiabile în întreaga lume, ExpressVPN este într-o ligă proprie. Citiți recenzia ExpressVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me