Doriți să vă abonați la „cel mai rapid VPN din lume”? Asta e o idee sigură? Aproape toată lumea cumpără un nou VPN.

Aceasta este, de asemenea, afirmația extrem de îndrăzneață pe care Hide.me o face, clar ca zi, chiar pe pagina sa de start. Cu toate acestea, poate fi cel mai rapid VPN din lume? Sau este doar un bluster de marketing?

Am fost la fel de dornici să știm cât sunteți, așa că am cumpărat un abonament la Hide.me pentru a-l investiga pe deplin. Cu toate acestea, nu ne-am uitat doar la viteza conexiunii VPN. Am mai întrebat:

 • VPN-ul este Hide.me în siguranță?
 • Cum configurați VPN pe Hide.me?
 • Este Hide.me bun pentru Android?
 • Are Hide.me o extensie Chrome?

Uitați-vă la cele mai importante argumente pro și contra de mai jos, urmate de revizuirea noastră completă Hide.me VPN pentru toate detaliile.

Prezentare generală

Ascundeți-vă & Contra

Pro-uri

 1. Viteze rapide
 2. În prezent funcționează cu Netflix
 3. P2P și torrenting funcționează pe multe servere
 4. Aplicații ușor de utilizat pentru Windows, Mac, iOS & Android
 5. Conectați-vă în siguranță la 56 de locații din 35 de țări

Contra

 1. Planul premium este destul de scump
 2. Nu funcționează în mod fiabil în China
 3. Agenții de chat live nu au cunoștințe tehnice

Hide.me Rezumatul cheii

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

72Mbps
Date de utilizare a serverului anonim
Nu
Malaysia (Private Haven)
1400
1500+
36
da
restricționat
nedemn de încredere
Chat live
4,16 USD / lună peste 24 de luni
Ascunde-mă

Rețineți că aceasta este doar recenzia noastră pentru versiunea plătită a Hide.me - puteți citi recenzia noastră gratuită Hide.me aici.

Dacă sunteți la locul potrivit, atunci începeți să aruncăm o privire asupra companiei din spatele Hide.me și a politicii sale de logare.

Despre & Politica de logare

Cine este Hide.me?

Hide.me este o mică companie VPN fondată în 2012.

Nu a fost foarte ușor să obțineți detalii despre structura corporativă și proprietatea Hide.me, ceea ce este ciudat de la un serviciu de furnizor care se mândrește cu transparența, dar se pare că există în afara proprietății corporative mari.

În partea de jos a politicii de confidențialitate, Hide.me afirmă că este deținută de eVenture Limited care par să existe doar pentru a opera Hide.me.

eVenture Limited și Hide.me sunt încorporate și cu sediul în Malaezia, punând-o în afara autorității americane și a reglementărilor UE privind păstrarea datelor. 

Legea malaeziană nu impune furnizorilor VPN să păstreze jurnalele persistente ale conexiunilor cu clienții sau a activității de rețea și, în plus, Hide.me și-a asigurat utilizatorii că, dacă acest lucru se schimbă vreodată, vor muta jurisdicțiile sau vor închide serviciul..

Chiar și cu un ordin de judecată valabil de la o autoritate legală, Hide.me nu poate furniza o identitate a clientului, deoarece nu există informații stocate care să fie predate. Dacă alegeți să utilizați Hide.me, nu credem că aveți de ce să vă faceți griji.

Politica de logare

Screenshot de informații pe nr de jurnal pe site-ul Hide.meHide.me operează o politică de jurnale minime, menținând doar jurnalele nepersistente de date de conexiune pentru scopuri de depanare care sunt șterse la fiecare câteva ore și nu pot fi utilizate pentru a vă identifica. 

Aceste date includ:

 • Numele de utilizator VPN generat la întâmplare
 • Adresa IP atribuită intern
 • Suma totală a traficului lunar de date

Cu toate acestea, aceste date nu sunt legate în niciun fel și pot fi șterse la cerere.

Politica de confidențialitate Hide.me prevede că monitorizarea sau înregistrarea comportamentului dvs. de navigare este „imposibilă” de backend-ul tehnic, ceea ce este foarte liniștitor.

Hide.me oferă, de asemenea, rapoarte de transparență pe site-ul său web pentru a vă câștiga în continuare încrederea.

Viteză & Fiabilitate

VPN fiabil și rapid

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza Hide.me:

 1. DescarcaMbps

  80

 2. ÎncărcațiMbps

  98

 3. Revizuire Hide.mePingDomnișoară

  2

Când este conectat la Hide.me:

 1. DescarcaMbps

  72

 2. ÎncărcațiMbps

  58

 3. Revizuire Hide.mePingDomnișoară

  14

Viteza de descărcare fără Ascunde-mă: 80Mbps

Viteza de descărcare cu Ascunde-mă: 72Mbps

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când HideMe rulează 10%

Hide.me este un VPN foarte rapid. Când vine vorba de viteze pe distanțe scurte, Hide.me este unul dintre cei mai buni furnizori de acolo. 

De asemenea, mediează viteze foarte rapide și de încredere atunci când vă conectați și în străinătate. 

De asemenea, jucătorii și torrenterele ar putea dori să acorde atenție Hide.me pentru latența sa extrem de scăzută, chiar dacă conexiunile la distanță mai mare suferă de o atingere mai mare. 

Atâta timp cât ai o conexiune la internet stabilă, Hide.me este un VPN cu puține dacă scade o conexiune - este foarte fiabil.

Nu este cel mai rapid VPN în general, dar Hide.me nu va dezamăgi.

Am pus toate VPN-urile pe site printr-un proces riguros de testare a vitezei, determinând viteza medie din mai multe locații de pe glob. Aceasta este viteza medie pe care vă puteți aștepta să o ridicați din aceste locații:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 33Mpbs (Descarca) & 17Mbps (Încărcare)
 • Germania: 71Mbps (Descarca) & 79Mbps (Încărcare)
 • Australia: 35Mbps (Descarca) & 12Mbps (Încărcare)

Locații server

Suma limitată de servere, dar locațiile populare sunt acoperite

Glob cu un steag albastru36CountriesImagine a unui peisaj al orașului57CitiesImaginea unui marker roz1.500 + Adrese IP

Hide.me este limitat când vine vorba de locațiile serverului VPN. 

Există 1.400 de servere VPN, ceea ce sună foarte mult, dar sunt localizate în doar 35 de țări din întreaga lume, ceea ce este un mod sub medie suma pe care ne-am aștepta. Va trebui să luați în considerare un alt serviciu VPN dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni.

De exemplu, există un singur oraș la care să vă conectați în toată America de Sud - Sao Paulo în Brazilia. La fel este și pentru Africa, Marrakesh în Maroc singura alegere.

Acoperirea europeană este bună așa cum ne-am fi așteptat, cu anumite opțiuni la nivel de oraș în țări precum Marea Britanie, Germania, Spania și Olanda, dar mergeți mai departe și nu aveți noroc.

Cu toate acestea, am dori să vedem mai multe opțiuni de server la nivel de oraș.

Cu toate acestea, cele 1.500 de adrese IP ale Hide.me ar trebui să contribuie la reducerea congestiei în perioadele aglomerate. Motivul pentru cantitatea mică de servere se poate datora și faptului că Hide.me deține și controlează propria rețea de server VPN, ceea ce este o veste bună pentru datele de acreditare ale confidențialității serverelor.

Revizuire Hide.me

Streaming & torrenting

VPN excelent pentru torrenting

Hide.me nu mai este de încredere când vine vorba de Netflix și BBC iPlayer.

Hide.me nu oferă servere dedicate pentru streaming și nu poate debloca BBC iPlayer pe niciunul dintre cele două servere din Marea Britanie.

Am testat toate serverele americane ale Hide.me pentru a afla dacă ar putea accesa Netflix. Iată ce am găsit:

După cum vedeți, am putut urmări Netflix-ul american în cele mai recente teste, dar numai pe un singur server (Utah - Salt Lake City).

Drept urmare, este puțin probabil ca Hide.me să funcționeze cu alte servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV și altele.

Alți furnizori precum CyberGhost oferă servere dedicate de streaming și acces mult mai consistent. Merită, de asemenea, să vizualizați listele noastre complete cu cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer, Netflix sau streaming integral.

torrenting

Hide.me este un VPN bun pentru Kodi și torrenting datorită vitezei de descărcare și încărcare constant puternice. 

Cu toate acestea, nu toate serverele VPN Hide.me sunt compatibile cu torrenting. Nu vă faceți griji, însă, marea majoritate sunt, iar aplicația include indicatori utili ai celor care nu sunt.

Adăugarea unui comutator de ucidere este apreciată aici, deoarece împiedică expunerea adevăratei tale adrese IP în cazul în care conexiunea VPN scade din orice motiv. Nu mai vorbim, este liniștitor să avem o politică de înregistrare minimă și care nu poate fi utilizată pentru identificarea utilizatorilor.

Evitând Cenzura

Nu este de încredere în China

Hide.me obișnuia să funcționeze bine în China, dar a devenit mai puțin de încredere de când guvernul a început să se impiedice de VPN-uri. Cu toate acestea, există încă șansele ca conexiunile SoftEther să ocolească Marele Firewall. 

Hide.me își încurajează utilizatorii să contacteze asistența tehnică înainte de a utiliza serviciul VPN din China. Guvernul chinez a blocat site-ul web Hide.me, iOS App Store și Google Play Store, astfel încât singura modalitate de a descărca software-ul este din afara țării sau folosind un alt furnizor VPN care funcționează în țară.. 

Hide.me ar trebui să funcționeze în continuare în țările cu cenzură ridicată, care nu sunt la fel de eficiente în blocarea China, precum Turcia. Hide.me utilizează DNS autogestionat care criptează datele dvs. și împiedică accesul străinilor rău intenționat să acceseze solicitările dvs. DNS. 

Încă există problema că, chiar dacă reușești să ocolești cenzura, lista de serveruri ascunse de Hide.me poate însemna că cea mai apropiată țară cu discurs liber va fi departe, lăsându-ți o conexiune slabă, în special atunci când vine vorba de Orientul Mijlociu.

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru China, este mai bine să aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru China.

platforme & Dispozitive

Setări manuale pentru routere și console de jocuri

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

Hide.me oferă gama obișnuită de aplicații native pentru diverse dispozitive populare. Aveți voie să o instalați pe maximum 10 dispozitive, ceea ce este foarte generos. 

Pe site-ul web există ghiduri de instalare manuale pas cu pas, inclusiv pentru configurarea routerelor compatibile și ghiduri de configurare manuale pentru dispozitive precum Apple TV, Sony PlayStation și Kodi.

Cu toate acestea, acestea sunt extensii de proxy HIDE.me SOCKS, mai degrabă decât conexiuni VPN adevărate, ceea ce înseamnă că nu vor cripta traficul, ci doar aduc adresa dvs. IP. Vă recomandăm să le utilizați alături de aplicațiile desktop complete, pentru a cripta tot traficul de internet al dispozitivului.

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

Hide.me are aplicații native pentru Amazon Fire TV, Android TV și Roku. Există, de asemenea, o mulțime de ghiduri de configurare manuală ușor de urmărit pentru dispozitive precum Apple TV, PlayStation 3 și 4 și Kodi.

Pentru a utiliza console de jocuri sau orice alte dispozitive de streaming, va trebui să vă conectați fără fir printr-un router configurat sau să utilizați un cablu încrucișat la un computer sau Mac cu software-ul VPN instalat. Totuși, acest lucru nu este prea dificil și înseamnă că puteți proteja mai multe dispozitive simultan.

Diagrama care explică modul în care funcționează un router VPN.

Un router VPN criptează traficul fiecărui dispozitiv din rețeaua WiFi.

Extensii browser

Logo ChromeCromLogo FirefoxFirefox

Hide.me are o extensie de browser pentru Google Chrome și Mozilla Firefox, care poate fi instalată rapid pe browserul dvs. pentru o experiență VPN ușoară, alături de includerea protecției împotriva scurgerilor WebRTC.

Totuși, extensiile browserului nu oferă criptare, ceea ce înseamnă că ar trebui utilizate alături de aplicația principală Hide.me pentru o protecție cât mai bună..Hide.me Extensie gratuită a browserului

Criptarea & Securitate

Alegere excelentă pentru confidențialitate completă

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

DNS pentru prima parte

IPV6 Blocarea scurgerilor

Suporta portul TCP 443

Switch Kill Switch

SOCKS

Tunel Split

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Screenshot de Security Graphic pe site-ul Hide.meHide.me este o alegere excelentă dacă prioritatea dvs. este confidențialitatea completă. Are OpenVPN, care este cel mai sigur protocol, iar criptarea se face prin intermediul cifrei AES-256 „unbreakable”.

Există, de asemenea, numeroase caracteristici avansate de confidențialitate - un comutator de ucidere VPN care împiedică expunerea adevăratelor adrese IP, servere DNS cu log zero, care evită serverele terțe și protejare DNS încorporată pentru a vă păstra activitatea ascunsă de ISP..

Hide.me are, de asemenea, randomizarea portului și o funcție de tunel split, care vă permite să alegeți ce aplicații sunt și nu sunt dirijate prin conexiunea VPN.

Combinați aceste caracteristici cu o politică de confidențialitate puternică, iar Hide.me este un pretendent real pentru cel mai privat serviciu VPN de pe piață astăzi.

Ușurință în utilizare

Va satisface începătorul VPN și utilizatorii cu experiență deopotrivă

Cum să instalați & Configurați Hide.me

 • Descarcă captură de ecran Hide.me Windows în recenzia noastră Hide.me VPN

  Pur și simplu accesați site-ul web Hide.me și dați clic pe descărcare pe software-ul relevant pentru a începe procesul de instalare.

 • Captura de ecran a asistentului de instalare Hide.me în revizuirea noastră VPN Hide.me

  Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe instalați și să urmați indicațiile.

 • Captura de ecran de bun venit Hide.me în revizuirea noastră VPN Hide.me

  Odată ce software-ul este instalat, aplicația pornește automat și sunteți gata să începeți să utilizați VPN.

 • Captura de ecran a vizualizării principale a lui Hide.me în revizuirea noastră VPN a lui Hide.me

  Ecranul principal Hide.me îl păstrează simplu cu informații de bază și buton de conectare.

 • Captura de ecran a vizualizării conectate Hide.me în revizuirea noastră VPN a lui Hide.me

  Ecranul conectat Hide.me face clar că sunteți conectat și vă arată adresa IP, precum și locația.

 • Captura de ecran de selecție a protocolului Hide.me în revizuirea noastră VPN Hide.me

  Selecția protocolului VPN Hide.me este simplă - ne place ajutorul contextual.

 • Captura de ecran a setărilor avansate Hide.me în revizuirea noastră VPN Hide.me

  Opțiunile Hide.me sunt clar organizate pe file, dar ar putea beneficia de câteva sfaturi utile.

Hide.me oferă un set funcțional bine conceput de aplicații ușor de utilizat și cu o mulțime de funcții suplimentare, inclusiv un comutator de ucidere VPN.

Ecranul principal este un simplu buton de pornire / oprire, cu locația aleasă și noua adresă IP. De asemenea, ne place opțiunea „schimbare locație” la îndemână.

Setările sunt numeroase și bine organizate, separate în file ca „protocol” și „switch switch”, ceea ce facilitează navigarea.

Relații Clienți

Sprijinul ar putea fi îmbunătățit

Suport pentru chat în direct

Resurse online

da
da

Hide.me oferă un serviciu decent pentru clienți printr-o serie de servicii online și un chat live pe site.

Răspunsul de la asistență este de obicei rapid, deși are tendință frustrantă de a vă lega pur și simplu de o pagină de asistență, lipsit de cunoștințe cu privire la problemele tehnice și pur și simplu să vă sfătuiască să trimiteți asistență prin e-mail și să așteptați, în schimb.

Secțiunea de asistență oferă răspunsuri utile la întrebările frecvente care abordează probleme mai complexe cu capturi de ecran și videoclipuri.

Screenshot a paginii de asistență Hide.me pe site-ul Hide.me

Prețuri & oferte

Destul de scump, mai ales lunar

Ascundeți.me cupon

Ascundeți.me Planul de prețuri

Hide.me oferă un plan Premium și gratuit. Puteți citi recenzia noastră despre Hide.me Gratuit aici.

La fel ca majoritatea serviciilor VPN, cu cât abonați-vă mai mult, cu atât plătiți mai puțin lunar. O singură lună este cea mai scumpă opțiune la 12,95 USD, dar este mult mai ieftină la 4,99 dolari pe lună pe planul pe doi ani (facturat 129,95 dolari la fiecare doi ani). 

Un an cu Hide.me vă va costa 8,32 USD pe lună, plătit într-o singură sumă forfetară mare de 99,95 USD.

Aceste prețuri au crescut și sunt cu siguranță mai scumpe decât multe dintre VPN-urile noastre cu cele mai mari note, cum ar fi CyberGhost, NordVPN și PrivateVPN, dar am spune în continuare că este o valoare pentru bani cu această VPN. 

Puteți compara planurile de prețuri de mai jos:

 1. Lunar

  US $ 12.95 / mo

  Plătit 12,95 USD în fiecare lună

 2. 12 luni

  US $ 8,32 / mo

  Plătite 99,95 USD la fiecare 12 luni Economisiți 36%

 3. 2 ani

  US $ 4,99 / mo

  Plătit 129,95 USD la fiecare doi ani Economisiți 61%

Toate planurile au 30 de zile garanție de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

da
da
da

Hide.me este disponibil prin opțiunile obișnuite de plată, inclusiv cardul de debit / credit și PayPal. Dar oferă și peste 80 de opțiuni masive de plată anonime. Unele dintre acestea includ:

 • Bitcoin (BTC)
 • Cash Cash (BCH)
 • Dash (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Verge (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Aceasta este o mulțime de opțiuni pentru persoanele care caută cele mai prietenoase modalități de a vă abona la Hide.me.

Hide.me oferă, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, dar condițiile de furnizare a serviciului afirmă că nu vă puteți recupera banii decât dacă „nu ați consumat o cantitate semnificativă din datele dvs. de transfer”.

Am întrebat Hide.me despre specificul acestui lucru și ni s-a spus: „Avem dreptul să evaluăm cazurile de margine în care vedem că utilizatorul a consumat o cantitate incredibil de masivă de date (câteva sute de gigabyte) în scurtă perioadă de timp.” Nu este foarte specific - câte gigabyte exact? Și ce este considerat „o perioadă scurtă de timp”? Hide.me nu a putut răspunde.

Ne-au liniștit, însă, că acest lucru s-a întâmplat o singură dată într-un an. Totuși, acesta nu este același lucru cu „fără întrebări” pe care le vedem la alți furnizori VPN de top cum ar fi ExpressVPN.

Hide.me oferă, de asemenea, un plan gratuit, fără detalii de plată necesare, astfel încât să puteți testa software-ul înainte de a cumpăra. Cu toate acestea, sunteți limitat la patru țări.

Linia de jos

Recomandăm Hide.me?

Este posibil să fie scump, dar totuși recomandăm Hide.me - este aproape totală elementele fundamentale.

Nu va funcționa în China (ca multe VPN-uri), iar chat-ul în direct are nevoie de îmbunătățiri, dar este totuși o VPN bună, ușor de utilizat, deblochează Netflix și alte servicii de streaming și, cel mai important, vă va păstra în siguranță. pe net.

Alternative la Hide.me

Logo CyberGhost

CyberGhost

Dacă sunteți intimidați de prețul lui Hide.me, atunci ar trebui să aruncați o privire la CyberGhost - este cel mai bun VPN bugetar de acolo, care solicită o taxă lunară foarte ieftină, fără a sacrifica calitatea. Citiți recenzia CyberGhost

Sigla peisajului AstrillVPN

Astrill

În mod alternativ, dacă aveți nevoie de un VPN care funcționează în China, recomandarea noastră de top este Astrill. Este greu să găsești o VPN care să poată bate constant cenzura guvernamentală și credem că Astrill este cel mai bun în acest sens. Citiți recenzia Astrill

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me