Una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a accesa gratuit întregul conținut preferat? Aceasta este ceea ce VPN 360 pretinde a fi.

Dar este adevărat? Am testat VPN 360 pentru a afla sigur. În această recenzie, vom răspunde la întrebările dvs. cele mai arzătoare VPN 360, cum ar fi:

 • VPN 360 este sigur?
 • Cât de repede este?
 • VPN 360 deblochează Netflix?
 • Este permis torentarea?
 • VPN 360 este cu adevărat gratuit?

Vă vom anunța răspunsurile la aceste întrebări și mai mult mai târziu, dar mai întâi, este o privire rapidă asupra avantajelor și contra contra VPN 360.

Prezentare generală

VPN 360 Pros & Contra

Pro-uri

 1. Aplicația iOS este rapidă, chiar și pe distanțe lungi
 2. Aplicațiile personalizate sunt foarte simple de utilizat

Contra

 1. Aplicația Android foarte lentă
 2. O singură locație a serverului VPN (SUA)
 3. Fără comutator de omor VPN
 4. Nu funcționează cu Netflix
 5. Anunțuri intruzive pop-up
 6. Politici de confidențialitate multiple (discutabile)

Rezumat cheie VPN 360

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Site oficial

56Mbps
Unele jurnale de utilizatori
Nu
SUA (membru cu cinci ochi)
Nu este dezvăluit
Nu este dezvăluit
1
Nu
Nelimitat
Nu
Asistență prin e-mail
Magazin Google Play

Acum aveți o idee despre bunurile bune și proaste ale VPN 360, să aflăm cine se află în spatele serviciului și ce informații stochează despre utilizatori.

Despre & Politica de logare

Cine este VPN 360?

Când am analizat fondul VPN 360, au apărut câteva nume diferite.

Google Play Store și Apple App Store listează VPN 360 ca fiind deținute de aceeași companie care a dezvoltat Touch VPN (pe care am revizuit-o aici), TouchVPN Inc.

Cu toate acestea, e-mailul de asistență creează o altă companie, Infinity Software, care susține că este „o companie mică cu sediul în Hong Kong axată pe experiența utilizatorului (UX), pe proiectarea și dezvoltarea excelentă a aplicațiilor web și mobile.”

În mod îngrijorător, site-ul său nu este securizat.

În cele din urmă, politica de confidențialitate iOS se redirecționează către Pango, compania americană care deține Hotspot Shield și Betternet.

Confuz, nu?

În 2015, Touch VPN a fost cumpărat de AnchorFree, care ulterior a rebranduit Pango. Politica de confidențialitate Pango menționează VPN 360 ca unul dintre produsele sale.

Dar unde vine Infinity Software în ecuație?

Un membru al echipei de asistență a clienților VPN 360 ne-a spus că Infinity Software a dezvoltat și menține serviciul VPN.

Cu siguranță nu este cel mai clar și mai transparent serviciu VPN pe care l-am revizuit.

Nici SUA, nici Hong Kong nu sunt jurisdicții ideale pentru ca VPN să fie încorporată în niciunul: SUA datorită implicării sale în alianța internațională de schimb de informații Five-Eyes și Hong Kong, din cauza presiunii și influenței crescânde din China.

Ancheta noastră independentă privind aplicațiile gratuite a confirmat de fapt o legătură între VPN 360 și China continentală.

O privire la politica de logare a VPN 360 va arunca o lumină asupra a ceea ce înseamnă pentru tine.

Politica de logare

VPN 360 are două politici de confidențialitate separate: una pentru aplicația Android, care este găzduită pe un site WordPress gratuit, și una pentru aplicația iOS, care este de pe site-ul grupului Pango.

VPN 360 nu ne-a spus de ce există două politici, așa că putem presupune doar că aplicațiile Android și iOS stochează informații ușor diferit. Sau poate a uitat să elimini un link vechi de pe Google Play Store. În orice caz, este slab atât pentru transparență, cât și pentru încrederea noastră generală în serviciu.

Deși politicile sunt destul de diferite, ambele sunt de acord asupra unui lucru: faptul că VPN 360 nu stochează jurnalele activităților de navigare ale utilizatorilor..

Cu toate acestea, Pango admite înregistrarea adreselor URL vizitate prin serverele VPN - dar nu în combinație cu nimic care identifică o persoană. Totuși, transmite locația dvs. aproximativă pentru agenții de publicitate.

Politica Pango prevede, de asemenea, că VPN colectează timest-urile de conectare și lățimea de bandă consumată pe sesiune, precum și hashurile dispozitivului. Nu stochează adresele IP ale utilizatorului dincolo de sesiunea dvs..

Politica de confidențialitate Android a VPN 360 prevede că înregistrează și lățimea de bandă a utilizatorului, dar într-o formă agregată.

Cu toate acestea, VPN 360 spune că „poate deveni necesar să păstrați temporar datele de utilizare pentru a ajuta la depanarea unei probleme cu serviciul.” Aceste date de utilizare pot include data și ora de conectare și adresele IP pe care le-ați vizitat. VPN 360 susține că aceste informații sunt șterse după ce problema a fost rezolvată.

Mai îngrijorător, VPN 360 este dispus să dezvăluie „informații personale, inclusiv datele dvs. de utilizare, autorităților sau agențiilor guvernamentale. . . dacă există credința de bună credință că o astfel de colectare sau divulgare este necesară prin lege. "

Acest lucru sugerează că VPN 360 va permite înregistrarea dacă se solicită acest lucru.

Și mai rău, Termenii și serviciile găzduite de VPN 360 sunt de asemenea identice cu o serie de alte VPN-uri, ceea ce este un motiv de suspiciune și neîncredere..

Captura de ecran a unei căutări Google, care prezintă mai multe politici de înregistrare duplicate

Nu putem avea încredere completă în VPN 360 până când nu va confunda confuziile cu privire la multiplele sale politici de confidențialitate și în condițiile de copiere și lipite..

Chiar și atunci, politica de logare a Pango este departe de a fi perfectă.

Viteză & Fiabilitate

Aplicația iOS rapidă, aplicația Android lent dureros

Aplicația Android și iOS a VPN 360 sunt extrem de diferite când vine vorba de viteză.

Să începem cu veștile bune - aplicația iOS este surprinzător de rapidă, chiar dacă există o singură locație a serverului disponibilă pentru utilizatorii gratuit.

Conectând din Marea Britanie la serverul gratuit din SUA am experimentat viteze rapide, așa că dacă locuiești în America de Nord, ar trebui să fie și mai rapid.

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din SUA.

Înainte de a utiliza VPN 360:

 1. DescarcaMbps

  89,4

 2. ÎncărcațiMbps

  81.2

 3. Revizuire VPN 360PingDomnișoară

  5

Când este conectat la VPN 360:

 1. DescarcaMbps

  56.17

 2. ÎncărcațiMbps

  43.33

 3. Revizuire VPN 360PingDomnișoară

  93

Aceste tipuri de viteze sunt suficient de bune pentru o serie de activități online, inclusiv navigare, streaming și torrenting.

Acum pentru veștile proaste.

Aplicația Android este într-adevăr, într-adevăr, lent.

Niveluri sub 2Mbps de lent.

Acest lucru va afecta cu siguranță tot ceea ce faci online. Nu suntem siguri de ce există o astfel de discrepanță masivă între aplicații, dar se pare că echipa VPN 360 nu este așa - nu a reușit să răspundă la întrebarea noastră despre asta.

Locații server

Doar serverul SUA

Glob cu un steag albastru1CountriesImagine a unui peisaj al orașului1CitiesImaginea unui marker rozNumăr de dezvăluire a adreselor IP

SUA, singura locație a serverului disponibilă pentru utilizatorii liberi este SUA.

Acest lucru este departe de a fi ideal pentru optimizarea vitezei și accesarea conținutului geore-restricționat.

În mod confuz, aplicațiile vin cu lista completă a locațiilor serverului, dar dacă faceți clic pe oricare dintre locații, VPN vă va solicita să faceți upgrade la un abonament premium.

Screenshot a locațiilor serverului VPN360

Deși majoritatea serviciilor VPN gratuite nu oferă rețele de servere uriașe, majoritatea au mai multe opțiuni de a alege.

TunnelBear, de exemplu, oferă servere VPN gratuite în 23 de țări din întreaga lume.
Chiar și abonamentul premium VPN 360 vine doar cu 10 locații și costă o abruptă de 11,99 USD pe lună.

Streaming & torrenting

Nu funcționează cu Netflix & nu suficient de sigur pentru torent

Nu este surprinzător faptul că VPN 360 nu funcționează cu servicii de streaming importante precum Netflix și BBC iPlayer.

Pentru început, nu are nicio opțiune de server, așa că dacă singurul server gratuit nu reușește să vă acorde acces la spectacolele preferate, veți rămâne fără alte opțiuni.

În al doilea rând, nu există niciun serviciu din Marea Britanie, așa că este imposibil să urmărești BBC iPlayer.

Din păcate, majoritatea serviciilor VPN gratuite nu funcționează pentru deblocarea Netflix și altele asemănătoare - pur și simplu nu pun resurse pentru a obține defalcarea și blocările VPN ale serviciilor de streaming..

Dacă doriți cu adevărat să utilizați un VPN pentru a transmite conținutul lumii, va trebui să plătiți pentru unul - aici este o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming pentru a vă ajuta.

torrenting

Deși nu există restricții în ceea ce privește conectarea la VPN 360, nu l-am recomanda.

Nu există niciun comutator de ucidere VPN, care să vă lase activitățile private P2P expuse ISP-ului dvs. sau altor terți.

Lipsa de transparență în jurul protocoalelor VPN utilizate și politicile de jurnal confuz sunt, de asemenea, motive pentru a nu risca.

Încercați aceste VPN-uri gratuite pentru torrenting.

Evitând Cenzura

Nu are instrumente pentru a funcționa în China

Este puțin probabil ca VPN 360 să funcționeze în mod fiabil în China.

Nu există instrumente de ofuscare care să mascheze traficul VPN și, astfel, este probabil că va fi blocat de Marele Firewall.

Dacă călătoriți în China, va trebui să obțineți un VPN conceput pentru a bate cenzorii, iar cel mai eficient vă va costa.

ExpressVPN este unul dintre cele mai fiabile VPN-uri pentru China.

Nu recomandăm VPN 360 pentru alte țări cu cenzură ridicată, fie din lipsa alegerii locației serverului, cât și a comutatorului de omor VPN lipsă.

platforme & Dispozitive

Aplicații VPN simple numai pentru dispozitive mobile

Aplicații

Logo iOSiOSLogo AndroidAndroid

VPN 360 este un VPN exclusiv pentru mobil, cu aplicații personalizate pentru Android și iOS.

Nu există nicio modalitate de a-l folosi pe computere Windows, MacOS sau Linux.

Și uitați de instalarea VPN pe router.

Criptarea & Securitate

Lipsa de transparență cu privire la criptare, niciun comutator de ucidere VPN

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

secret

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

VPN 360 nu afirmă clar care sunt protocoalele și cifrele VPN pe care le folosește pentru a cripta traficul de internet al utilizatorilor.

În timp ce aplicația iOS oferă utilizatorilor o opțiune de conectare prin IKEv2 - un protocol sigur, sigur și rapid - nu există informații disponibile despre aplicația Android.

Aplicația iOS este dotată și cu „Mod automat”, „Rămâneți conectat” și „Mod rapid” de lângă opțiunea de conectare IKEv2. Nu există informații contextuale date despre aceste moduri și dacă folosesc sau nu un protocol diferit.

Screenshot de moduri de conexiuni VPN360 în aplicația iOS

De asemenea, nu sunt furnizate informații despre tipul de criptare criptate utilizate de VPN 360.

Pe lângă lipsa de transparență a tehnologiei din spatele VPN 360, aplicațiile nu vin cu un comutator de ucidere VPN.

Considerăm că un comutator de omor este esențial - vă protejează datele private în caz de deconectare bruscă a VPN.

Din fericire, nu am experimentat nicio scurgere IP, DNS sau WebRTC în timpul testelor noastre:

Screenshot a rezultatelor testelor de scurgere VPN360

Testăm din Marea Britanie și ne-am conectat la serverul gratuit din SUA VPN360.

Ușurință în utilizare

Super ușor de utilizat, dar are ferestre pop-up enervante

Cum să instalați & Configurați VPN 360

 • Captura de ecran a profilului VPN 360 din Magazinul Google Play

  Găsiți aplicația fie în Apple Store, fie în Google Play Store și instalați.

 • Screenshot de cerere de conexiune VPN 360 VPN

  Deschideți și acceptați solicitarea de conectare atunci când vă conectați pentru prima dată.

 • Captura de ecran a aplicației iOS VPN360

  Aplicațiile VPN360 sunt foarte simple, cu doar un buton de conectare în centru.

 • Screenshot a locațiilor serverului VPN360

  Puteți găsi o listă completă de locații a serverului, dar aceste servere sunt limitate la abonați premium.

 • Screenshot de moduri de conexiune VPN360 în aplicația iOS

  În aplicația iOS puteți selecta diferite moduri de conectare, inclusiv protocolul IKEv2.

 • Screenshot de anunț pop-up în aplicația VPN360

  Aplicația este plină de anunțuri pop-up enervante ca acesta.

Nu este nevoie de prea multe cunoștințe tehnice pentru a instala și utiliza aplicațiile VPN 360 personalizate pentru Android și iOS.

Tot ce trebuie să faceți este să le descărcați din magazinul de aplicații relevant, să atingeți câteva avertismente de instalare și să faceți clic pe butonul de conectare din centrul aplicației.

Există o listă de locații a serverului în aplicație, dar nu are niciun rost să o privească, deoarece utilizatorii gratuite au acces doar la serverul din Statele Unite.

Aplicația iOS are câteva setări minime (selectarea protocolului VPN), în timp ce aplicația Android nu are deloc.

Pe lângă lipsa de caracteristici de securitate, cea mai mare frustrare a noastră cu aplicațiile VPN 360 sunt reclamele pop-up constante. Sunt intruzivi și perturbatori.

Nici modul de conectare „Mod rapid (beta) pentru iOS nu a funcționat pentru noi.

Relații Clienți

Nici un site web, răspunsuri e-mail destul de rapide

E-mail

da

Nu există un site web oficial pentru VPN 360 și nu există întrebări frecvente sau sfaturi de depanare în Google Play Store sau în aplicațiile iOS App Store.

Este vorba despre faptul că VPN 360 nu are suport pentru chat live, dar este oferit un e-mail de asistență.

Deși nu aveam prea multe speranțe pentru un răspuns la întrebările noastre, am fost surprinși să primim una după doar o oră.

Echipa de asistență prin e-mail VPN 360 a răspuns la majoritatea întrebărilor noastre în mod cuprinzător, dar ar fi mai bine să existe un site web dedicat, cu o pagină de asistență, pentru a salva utilizatorilor dificultatea de a lua legătura cu interogări simple.

Linia de jos

Recomandăm VPN 360?

Nu. Diferențele uriașe dintre cele două aplicații ale sale, caracteristicile de securitate inadecvate și lipsa site-ului web ne fac să ezităm să recomandăm VPN 360.

Există VPN-uri mult mai sigure și mai transparente disponibile.

Alternative la VPN 360

Peisajul logo-ului ProtonVPN

ProtonVPN Gratuit

Dacă sunteți după o VPN gratuită, puteți să o utilizați pentru perioade îndelungate de timp ProtonVPN este o alegere excelentă - nu există o limită de date VPN. ProtonVPN este într-adevăr sigur și sigur, și nici viteza nu este rea. Citiți ProtonVPN Recenzie gratuită

Logo TunnelBear Free

TunnelBear Free

În timp ce TunnelBear limitează utilizatorii la doar 500 MB pe lună, vine cu 23 de locații gratuite pentru server VPN. Este ideal dacă aveți nevoie de acces ocazional la site-uri web restricționate. Citiți recenzia TunnelBear Free

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me