Funcționând din 2012, VPN.ac este foarte rar vorbit atunci când vine vorba de marii jucători de pe piața VPN - dar a fost trecut cu vederea?


Acest lucru este aici pentru a afla. În această recenzie, veți afla tot ce trebuie să știți despre VPN.ac, inclusiv:

 • Este ceva bun?
 • Câte dispozitive puteți utiliza cu VPN.ac?
 • Este VPN.ac mai bun decât ExpressVPN?
 • Funcționează VPN.ac cu BBC iPlayer?
 • Bate cenzura în China?

Înainte de a ne dedica, puteți vedea cele mai importante avantaje și contra de VPN.ac:

Prezentare generală

VPN.ac Pro & Contra

Pro-uri

 1. Confidențialitate excelentă & caracteristici de securitate
 2. Deblochează China cu instrumente de ofuscă
 3. Servere de calitate, sigure
 4. Politica de confidențialitate sensibilă
 5. Viteze rapide
 6. Bun pentru streaming & torrenting

Contra

 1. Competența României are legături cu UE
 2. Lista de servere mici
 3. Asistența necesită îmbunătățiri

Rezumat cheie VPN.ac

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

84Mbps
Fără jurnale
Nu
România
117
100+
21
da
Nelimitat
da
Asistență prin e-mail prin bilet online
3,75 USD peste 24 de luni
Vpn.ac

Dacă doriți să descoperiți cum am ajuns la această evaluare, citiți mai departe și vedeți dacă VPN.ac este serviciul pentru dvs.. 

Despre & Politica de logare

Cine este VPN.ac?

VPN.ac este deținut și operat de Netsec Interactive Solutions, o companie înființată în România în 2009.

Potrivit site-ului său web, VPN.ac este alcătuit din „profesioniști talentați și avansați.” Acești profesioniști talentați au sediul pe strada Calea Dumbravii, nr. 550399, Sibiu, România.

Este bazat în România poate să nu pară grozav, deoarece este posibil să fie supus acordurilor de partajare a datelor din UE. Cu toate acestea, într-un interviu, un reprezentant al VPN.ac susține că o jurisdicție română este un beneficiu din cauza anxietății postcomuniste a țării în privința invaziei de confidențialitate și pentru că „va dura mult timp până când [țara va avea] pentru a implementa pe deplin cerințele UE. "

Aceasta nu este decât o garanție legală - dar ar putea exista ceva. Păstrarea datelor este considerată ilegală de instanțele române. Atunci când guvernul român a introdus Directiva UE privind păstrarea datelor din 2006 ca parte a includerii sale în UE, în 2009, Curtea Constituțională a României (CCR) a declarat că aceste legi reprezintă o încălcare neconstituțională a drepturilor cetățenilor români la confidențialitate (de două ori, după presiune din UE), susținând că a făcut o „prezumție de vinovăție” brută. România este singura țară din UE care a eliminat cu succes legile privind păstrarea datelor UE. 

Acest lucru este un loc bun pentru a vă baza un furnizor VPN, dar nu putem fi siguri că aderarea României la UE nu va avea ca rezultat o legislație anti-confidențialitate negativă. 

Vedem că compania participă adesea la conferințe de securitate cibernetică în România, așa că știm că VPN.ac are un interes real pentru securitatea internetului.

VPN.ac HQ în România

Str. Calea Dumbravii 76, 550399, Sibiu, România

Politica de logare

VPN.ac înregistrează datele, dar acestea sunt șterse zilnic și permanent

Politica sa de confidențialitate spune:

„Cu toate acestea, păstrăm câteva jurnalele de conectare (la serviciul nostru VPN) în scopuri de securitate și asistență. Acestea sunt păstrate pe un server criptat separat (amplasat într-o locație nedezvăluită) și sunt șterse automat zilnic. Nu păstrăm niciun jurnal pe servere, nici măcar jurnalele de demoni Linux. ”

Informațiile jurnalelor VPN.ac pentru o perioadă scurtă de timp includ:

 • Adresa IP originară
 • Ora de început și de încheiere a conexiunilor VPN
 • Suma de date transferate

În timp ce instinctul nostru este să clipească atunci când vedem că colectează IP-ul dvs. inițial, ne place de fapt această abordare; este sincer, clar, și nu prezintă nici o amenințare la confidențialitate atunci când este șters zilnic.

Revizuire VPN.ac

Politica de confidențialitate VPN.ac

VPN.ac păstrează aceste jurnale temporare pentru a combate atacurile împotriva serviciului, inclusiv atacuri de forță brută și MitM. Este mai specific și legitim decât o VPN afirmând că păstrează jurnalele pentru „menținerea serviciului”, ceea ce este adesea cazul. 

Puteți citi mai multe despre jurnalele, inclusiv despre ceea ce este și nu este o practică acceptabilă, cu ghidul nostru privind politicile de logare VPN. 

În total, este puțin de teamă atunci când utilizați VPN.ac. Puteți avea încredere în ea pentru a vă proteja confidențialitatea

Viteză & Fiabilitate

Viteze impresionante

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza VPN.ac:

 1. DescarcaMbps

  89.25

 2. ÎncărcațiMbps

  97.88

 3. Revizuire VPN.acPingDomnișoară

  2

Când este conectat la VPN.ac:

 1. DescarcaMbps

  83.9

 2. ÎncărcațiMbps

  78.51

 3. Revizuire VPN.acPingDomnișoară

  9

VPN.ac are o viteză de încredere rapidă. Uită-te:

Viteza de descărcare fără VPN.ac: 89.25Mbps

Viteza de descărcare cu VPN.ac: 83.9Mbps

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când VPN.ac rulează: 6%

Această pierdere de viteză locală este minimă, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să întâmpinați nicio diferență între a utiliza o VPN și a nu utiliza o VPN. 

Acesta este un rezultat excelent. 

Când vine vorba de conexiuni pe distanțe mari, punem VPN.ac prin testul nostru de viteză științifică pentru a determina rezultatele medii pe care vă puteți aștepta să vă conectați la aceste locații:

 • NE: 53.92Mbps (Descarca) & 39.23Mbps (Încărcare)
 • Germania: 65.14Mbps (Descarca) & 63.9Mbps (Încărcare)
 • Australia: 31.25Mbps (Descarca) & 9.90Mbps (Încărcare)

După cum vedeți, vitezele pe distanțe lungi ale VPN.ac sunt destul de impresionante. De obicei, vedem scoruri mult mai mici decât aceasta pentru SUA și Australia. 

Puteți face totul cu VPN.ac pe care l-ați face fără el.

Locații server

Servere dedicate, de calitate

Glob cu un steag albastru21CountriesImagine a unui peisaj al orașului45 + OraseImaginea unui marker roz100 + Adrese IP

VPN.ac are 117 servere VPN în 21 de țări disponibile pentru a se conecta. 

VPN.ac nu și-a mărit selecția de-a lungul timpului, dar de fapt scăzut aceasta, scăzând recent din 25 de țări. 

Este o listă mică indiferent de modul în care îl privești - majoritatea serverelor sale sunt și în Europa.

Lista serverului VPN.ac

Lista serverului VPN.ac

Cu toate acestea, deși am dori să vedem mai multe opțiuni, merită menționat faptul că acestea sunt servere metalice goale, ceea ce înseamnă că acestea sunt fizic și nu este închiriat, și să vină cu DNS criptat de sine stătător.

Cu alte cuvinte, VPN.ac a beneficiat de calitate peste cantitate. Explicând practicile sale, VPN.ac afirmă că „se concentrează pe mai puține, în care securitatea se face corect și capacitatea de lățime de bandă este suficientă pentru a asigura un serviciu rapid și fiabil.”

Există în continuare riscul de congestionare și viteze reduse, ceea ce se întâmplă atunci când prea mulți utilizează aceleași servere, dar puteți fi sigur că sunteți în siguranță și nu am avut niciodată o experiență proastă folosind serviciul. 

Dacă trebuie făcută o alegere, atunci vă recomandăm întotdeauna o pierdere potențială a performanței pentru garantarea securității. Dacă nu aveți servere private virtuale (VPS) și nici servere false este un mare pas pe care dorim să îl facă fiecare VPN. 

Streaming & torrenting

Acces de încredere la servicii de streaming

VPN.ac nu identifică servere optimizate pentru Netflix, BBC iPlayer sau alte servicii de streaming, dar rămâne o alegere bună pentru accesul fără probleme. 

Am obținut acces la BBC iPlayer folosind serverele VPN.ac din Londra. 

VPN.ac este de asemenea bun pentru deblocarea Netflix-ului american, inclusiv pe serverele DoubleHop. L-am accesat pe toate serverele americane pe care le-am testat și nu am avut o singură defecțiune a acestor servere, deși a fost necesară o memorare tamponabilă. 

VPN.ac nu își face reclamă în mare măsură fiabilitatea streamingului, iar lipsa de atenție față de serverele de streaming desemnate pentru aplicația sa arată asta, dar vă putem spune este o alegere solidă pentru streaming indiferent.

torrenting

Torrenting este permis pe fiecare dintre serverele VPN.ac. 

VPN.ac merge și mai departe pentru a recomanda alegerea optimă a serverului, informându-vă că cele mai bune servere sunt:

 • Canada - Toronto
 • Finlanda
 • Franţa
 • Luxemburg
 • Olanda
 • România
 • Suedia
 • Elveţia

Ni s-a spus că aceste locații prezintă „peste 28 de servere gigabit” și astfel lățimea de bandă nu va fi o problemă.

Este plăcut să vezi un furnizor care recomandă modul în care îți poți optimiza activitatea P2P cu serviciul său. Multe interzic sau restricționează complet traficul P2P, așa că asigurați-vă că alegeți cu atenție. 

Evitând Cenzura

O alegere bună împotriva cenzurii

VPN.ac este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru a bate cenzura.

Este livrat cu servere „China optimizate” și o gamă variată de instrumente de ofuscitare pentru a ocoli Marele Firewall. Utilizarea protocolului OpenVPN XOR alături de portul TCP-443 vă va permite să alunecați printr-o fisură în perete și să faceți contrabandă într-un internet mai liber.

Ilustrație înfățișând o VPN Circumventarea Marelui Firewall din China

VPN.ac depune eforturi mari pentru a se asigura că serviciul său funcționează încă în China, oferind o pagină „Stare China” și „Instrucțiuni pentru China”, care detaliază situația actuală din țară și cel mai bun mod de conectare.. 

Această informație este vizibilă pentru oricine are un cont, ceea ce o face o alegere solidă pentru China - una dintre doar câteva. 

VPN.ac va fi o alegere bună și pentru alte țări cenzurate, inclusiv Rusia, Turcia și Emiratele Arabe Unite.

platforme & Dispozitive

Disponibil pe platformele populare și multe altele

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

VPN.ac este disponibil pe aproape fiecare dispozitiv la care vă puteți gândi. 

Aplicațiile obișnuite, inclusiv Windows, MacOS, Android și iOS, sunt disponibile cu un singur clic.

De asemenea, puteți urmări ghidurile de configurare pas-cu-pas de configurare ale VPN.ac pentru dispozitivele care nu au aplicații native, inclusiv Linux. 

Dacă doriți să protejați toate dispozitivele conectate la internet din casa dvs., puteți instala întotdeauna VPN.ac la nivel de router. Este compatibil cu routerele:

 • DD-WRT
 • Roșie
 • AsusWRT
 • pfSense

Din nou, există tutoriale detaliate pe site-ul cu instrucțiuni utile care vă vor salva să aveți de descărcat VPN pe mai multe dispozitive. 

VPN.ac este, de asemenea, generos în funcție de până la șase dispozitive diferite care utilizează același abonament VPN. 

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

VPN.ac oferă o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV și Amazon Fire TV Stick și funcționează, de asemenea, cu o mulțime de alte console de jocuri și dispozitive de streaming - doar conectarea acestora la un router configurat VPN.ac, pentru care există un pas instrucțiuni pas cu pas pe site-ul web. Aceasta include Apple TV, Google Chromecast, Nintendo, PlayStation, Xbox și multe altele.

Odată ce funcționează, va proteja automat dispozitivele conectate la internet în casa ta. Dacă sunteți dispus să petreceți puțin timp suplimentar instalând VPN la nivel de router, VPN.ac este o alegere excelentă.

Extensii browser

Logo ChromeCromLogo FirefoxFirefox

VPN.ac oferă extensii SecureProxy pentru browserele Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera.

VPN.ac este clar și deschis cu privire la faptul că utilizarea acestui lucru te face mai vulnerabil la scurgeri de IP și recomandă blocarea Flash, WebRTC și Java, dar oferă totuși un nivel mai mare de confidențialitate pentru navigare decât ar fi în mod normal în cazul navigării..

Criptarea & Securitate

Un VPN super-sigur

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

DNS pentru prima parte

IPV6 Blocarea scurgerilor

Switch Kill Switch

VPN dublu

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

VPN.ac are multe drepturi atunci când vine vorba de protejarea vieții dvs. private. 

Aplicația desktop implicită la OpenVPN; acesta este protocolul nostru preferat, deoarece amestecă perfect securitatea cu viteze. Există, de asemenea, opțiunea de protocol VPN WireGuard, pe care nu îl are toate serviciile VPN.

Puteți alege, de asemenea, să selectați IKEv2, LT2P și PPTP

OpenVPN nu este disponibil pe versiunea iOS a aplicației, care are doar IPSec și IKEv2. 

Protocoale VPN.ac

Protocoale VPN.ac

Criptarea este asigurată de cifrul AES-256. Acesta este cel de bătut, folosit de organizații serioase care caută să cripteze date, inclusiv guvernul federal al SUA. 

Alături de această temă sunt și o mulțime de funcții suplimentare de confidențialitate, cum ar fi „Eliminarea gateway-ului” - comutatorul de ucidere al VPN.ac. Acest lucru protejează adevărata dvs. adresă IP de deconectări bruște. 

De asemenea, sunteți protejat împotriva scurgerilor DNS și IPv6. 

Ceea ce este cu adevărat extraordinar este faptul că VPN.ac operează propriile servere DNS, ceea ce înseamnă că traficul dvs. web nu va fi dirijat prin servere mai puțin sigure deținute de terți. 

Mai mult decât atât, VPN.ac oferă 22 servere Double Hop ușor de selectat. Aceasta înseamnă că traficul dvs. este dirijat prin două servere criptate diferite înainte de a ajunge la destinație. Acest lucru vă oferă un strat suplimentar de confidențialitate (deși va exista o reducere a vitezei de conectare).

Ușurință în utilizare

Bine pentru newbies și pro deopotrivă

Cum să instalați & Configurați VPN.ac

 • VPN.AC descarcă ecranul ecranului în revizuirea VPN.AC VPN

  Este destul de ușor să descarci software-ul relevant din secțiunea Tutoriale de pe site-ul VPN.AC.

 • Captura de ecran a destinației VPN.AC în revizuirea VPN.AC VPN.AC

  Va trebui să alegeți unde doriți ca fișierul de descărcare să fie stocat pe dispozitiv.

 • Captura de ecran a asistentului de configurare VPN.AC în revizuirea VPN.AC VPN.AC

  Expertul de configurare vă va oferi o idee despre cât ați rămas - în cele mai multe cazuri este mai mic de 60 de secunde.

 • VPN.AC TAP instalează captură de ecran în revizuirea VPN.AC VPN

  Înainte de a lansa aplicația pentru prima dată, va trebui să vă asigurați că ați instalat driverele TAP.

 • Captura de ecran de autentificare VPN.AC în revizuirea VPN.AC VPN.AC

  După terminarea instalării, introduceți pur și simplu datele de autentificare și începeți să utilizați VPN.

 • Ecranul principal VPN.AC a deconectat imaginea de ecran în recenzia noastră VPN.AC

  Când nu sunteți conectat la un server VPN, comutarea activată / oprită luminează în portocaliu.

 • Ecranul principal VPN.AC conectat cu ecranul vizualizării în revizuirea VPN.AC

  Pe ecranul principal, puteți alege între protocoalele VPN și, de asemenea, selectați portul preferat.

 • Captura de ecran a serverului VPN.AC în revizuirea VPN.AC VPN.AC

  Lista de servere este organizată de ajutor pe continent, cu o filă separată pentru serverele Double Hop.

 • Captura de ecran a setărilor VPN.AC în revizuirea VPN.AC VPN.AC

  Ne place foarte mult ajutorul contextual inclus în lista de setări pentru a explica ce fac unele funcții.

VPN.ac va apela la utilizatorii VPN experimentați cu numărul său uriaș de opțiuni de personalizare. Acesta vine cu abilitatea de a selecta o serie de protocoale și porturi pe care profesioniștii vor dori să le exploateze. 

Aceasta costă costurile de intimidare a noilor, dar VPN.ac o face tot atât de simplă cu o aplicație simplă și o mulțime de informații disponibile pe site-ul său web. Există, de asemenea, o filă „Ajutor” cu link-uri utile la problemele comune pe care le pot întâmpina utilizatorii. 

Puteți, de asemenea, să comutați între teme „Dark” și „Light”, să comutați opțiuni de conectare automată și multe altele.

VPN.ac împachetează foarte mult pachetul său.

Ne dorim ca serverele să fie simplificate pentru a comuta între. Trebuie să comutați „On” și „Off” înainte de a face modificările, în loc să vă conectați automat odată ce selectați serverul.

Relații Clienți

Are nevoie de îmbunătățire

Asistență prin e-mail prin intermediul unui formular online

Resurse online

da
da

VPN.ac are o bază de cunoștințe cuprinzătoare. Oferă întrebări frecvente, sfaturi de depanare, ghiduri de configurare și informații utile pentru toate funcțiile aplicațiilor.

Aplicația spune că „aproape totul este deja acoperit pe site”, dar, în caz contrar, vă permite să contactați VPN.ac prin intermediul ticketingului sau al unui formular de mesaj. 

Cu toate acestea, VPN.ac a răspuns un minut mai târziu la ancheta noastră de bilete, după cum puteți vedea:

VPN.ac Schimb de asistență pentru clienți

Extras din schimbul de asistență pentru clienți cu VPN.ac

Singura noastră plângere cu sprijinul VPN.ac este că am dori să vedem o invitație mai entuziastă pentru a solicita ajutor - plus adăugarea unui chat live 24/7.

Cele mai bune VPN-uri sunt ușor de contactat și rapid pentru a răspunde prin chat. Așa cum este, a trebuit să așteptăm 24 de ore înainte de a primi un răspuns la formularul nostru de asistență. 

Pe partea strălucitoare, ne place foarte mult ca compania să includă ID-ul Skype ca metodă de contact, deoarece acest lucru este util în special pentru utilizatorii din țări precum China, unde majoritatea celorlalte metode de comunicare sunt blocate. Cu toate acestea, recomandă faptul că acesta nu este un protocol de comunicare sigur și ar trebui utilizat într-adevăr doar ca ultimă soluție.

Prețuri & oferte

Rambursările ieftine, dar rambursarea ar trebui să fie mai clară

Cupon VPN.ac

Planul de prețuri VPN.ac

VPN.ac oferă patru planuri de prețuri diferite, care oferă toate aceleași caracteristici, dar sunt mai ieftine cu cât abonamentul este mai lung.

Cu siguranță un astfel de produs cuprinzător vine la un preț scump, nu? Ne-am gândit la fel - dar am greșit.

Pentru un serviciu la fel de robust și sigur ca VPN.ac, prețul său de 3,75 USD pe lună este o afacere. 

Această ofertă face parte din planul său de doi ani, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți 90 USD în avans la fiecare doi ani. 

Încă este destul de ieftin în planul de un an, la 58 ¢ pe an, în valoare totală de 4,80 USD pe lună. 

Un abonament de o lună, util dacă faceți o călătorie în China și doriți să utilizați o VPN doar pentru acel moment, costă 9 dolari. Acesta este aproximativ standard pentru o afacere de o lună. 

Indiferent de planul care vă interesează, VPN.ac vine cu o ofertă de rambursare de șapte zile. Am dori să extindă această ofertă la o lună întreagă, dar oferă o promisiune lipsită de ambiguitate de a vă recupera banii dacă nu sunteți „mulțumit” - se pare că nu se pun întrebări. 

Asta până când citiți Termenii și condițiile sale, ceea ce contrazice acest lucru, afirmând:

„Nu rambursăm comenzile din motive vagi de genul„ nu funcționează ”fără să ne ofere detalii și să ne lase să ajutăm.”

Putem presupune doar că nu sunteți mulțumit de serviciu este suficient de specific pentru VPN.ac. Doar nu vă plângeți că nu funcționează. VPN.ac ar trebui să facă o treabă mai bună pentru a clarifica acest lucru. 

 1. Lunar

  US $ 9 / mo

  Plătite 9,00 USD în fiecare lună

 2. 3 luni

  US $ 8 / mo

  Plătite 24,00 USD la fiecare 6 luni Economisiți 11%

 3. 12 luni

  US $ 4.80 / mo

  Plătite 58,00 USD la fiecare 12 luni Economisiți 46%

 4. 2 ani

  US $ 3,75 / mo

  Plătite 90,00 USD la fiecare 2 ani Economisiți 62%

Toate planurile au 7 zile de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

Alipay

UnionPay

da
da
da
da
da

VPN.ac vă permite să plătiți pentru serviciile sale cu metodele obișnuite de plată, dar și cu criptomonede. Puteți plăti prin oricare dintre aceste moduri:

 • PayPal
 • Bitcoin și diverse altcoins
 • Carduri de credit
 • Alipay
 • LiteCoin
 • Monero
 • UnionPay
 • Carduri cadou din SUA
 • WebMoney

Există o mulțime de opțiuni aici, inclusiv criptomonedele, multe dintre ele care vor satisface chiar și cele mai exigente dintre pasionații de confidențialitate. 

Linia de jos

Recomandăm VPN.ac?

Absolut. Este surprinzător pentru noi că VPN.ac nu este mai popular - testarea noastră a dezvăluit că are foarte puține dezavantaje.

Admirăm cu adevărat dedicația sa pentru securitate și faptul că știe în mod evident despre ce vorbește. Este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru începătorii VPN și ne dorim să existe o listă de servere mai mare, dar VPN.ac s-a gândit și a acoperit cele mai multe lucruri. 

Acesta este un serviciu VPN minuțios în care puteți avea încredere pentru a vă păstra în siguranță online. 

Alternative la VPN.ac

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

Dacă VPN.ac nu ați câștigat pe deplin, recomandăm ExpressVPN pentru simplul fapt că are mai multe opțiuni de server și este, până la urmă, recomandarea noastră numărul unu în general. Este mai scump, dar nu de mult. Citiți recenzia ExpressVPN

Logo NordVPN

NordVPN

A doua noastră alegere este, în mod natural, a doua noastră recomandare generală - NordVPN. Ca ExpressVPN și comparativ cu VPN.ac, aveți o varietate mai mare de selectare a serverului global. S-ar putea să fiți tentat din cauza prețului său mult mai ieftin. Citiți recenzia NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me