DotVPN susține că oferă un „mod mai bun de a VPN”, dar ce înseamnă asta? Cu milioane de utilizatori care aleg mărci VPN mai populare și mai bine stabilite, această afirmație ar putea fi cu adevărat adevărată? 

Trecem cu vederea o bijuterie ascunsă pe piața VPN? Am dorit să aflăm și să abordăm gândurile și întrebările pe care le pun utilizatorii potențiali, cum ar fi:

 • Cât de bun este DotVPN?
 • Ce face DotVPN?
 • Are o extensie de browser?
 • Cum folosiți DotVPN?

Vom răspunde la aceste întrebări și multe altele. Dar mai întâi să aruncăm o privire rapidă la un rezumat al avantajelor și contra lui DotVPN:

Prezentare generală

DotVPN Pro & Contra

Pro-uri

 1. Politica de confidențialitate bună
 2. Viteze foarte rapide
 3. Planuri de preț simple
 4. Unele caracteristici decente de securitate

Contra

 1. Lista serverului foarte mică
 2. Fără acces în streaming
 3. Torrenting nu este permis
 4. Nu pot face față cenzurii
 5. Unele probleme de securitate discutabile
 6. Este necesară o mai bună asistență pentru clienți

Rezumat cheie DotVPN

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

47Mbps
Fără jurnale
Nu
Hong Kong (legături cu China)
Nu este dezvăluit
?
12
Nu
Nu
Nu
Serviciul de mesaje
2,90 USD peste 12 luni
DotVPN.com

Acum, să mergem în profunzime și să discutăm în a cui se află spatele DotVPN și dacă pot fi de încredere.

Despre & Politica de logare

Cine este DotVPN?

DotVPN este protejat de copyright de Smart Security Limited. 

Adresa de pe site-ul său este listată ca unitatea 19, 7 / F., One Midtown, No.11 Hoi Shing Road, Teritoriile noi, Tsuen Wan, Hong Kong.

Deși Hong Kong are o jurisdicție independentă și nu este supusă niciunei legi privind păstrarea datelor, în termeni reali, aceasta are o relație foarte strânsă cu cea mai rea țară din lume pentru confidențialitate: China.

Este puțin probabil ca DotVPN să nu răspundă solicitărilor de partajare a datelor venite de la guvernul chinez, deși din perspectiva legală nu există obligația oficială de a face acest lucru.

Acest lucru face ca Hong Kong să fie un loc complicat în care să vă bazați un VPN. A încercat chiar să interzică unele VPN sub ordin executiv. Cu atât de multe țări din lume și atât de multe VPN-uri din care să alegeți, nu este necesar să vă bazați pentru o locație cu care nu vă simțiți inconfortabil.

Politica de logare

Politica de confidențialitate a DotVPN se poate citi în aplicație, ceea ce este bine de văzut. Nu multe VPN-uri oferă asta. 

Am călcat peste ea și vom spune acest lucru: este în mare măsură o politică bună de confidențialitate. Iată toate informațiile colectate dacă utilizați DotVPN:

 • Adresa de email & parola
 • Adresa IP (păstrată 24 de ore)
 • Informații despre datele de plată
 • Date din suportul tehnic sau comentarii pe site-ul web până la doi ani

Acum, știm ce gândești și, în mod natural, eram îngrijorați când am citit că DotVPN colectează și adresa dvs. IP. Dar, în general, aceasta este de fapt o politică de confidențialitate foarte sensibilă și rezonabilă care nu reprezintă o amenințare la adresa vieții private.

Politica de Confidențialitate

Extras din politica de confidențialitate DotVPN

Este foarte minim, iar stocarea temporară a adreselor IP este „pentru a preveni spam-ul, fraudarea sau alte abuzuri ale [site-ului] și serviciilor [sale].” Este suficient de corect și, în timp ce, evident, am dori să nu vedem nicio înregistrare a adreselor IP. în orice caz, nu se poate folosi nimic în paralel pentru a vă identifica. 

Viteză & Fiabilitate

Viteze foarte rapide

Avem câteva viteze impresionante atunci când utilizați DotVPN. Verifică:

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza DotVPN:

 1. DescarcaMbps

  52

 2. ÎncărcațiMbps

  55

 3. Revizuirea DotVPNPingDomnișoară

  3

Când este conectat la DotVPN:

 1. DescarcaMbps

  47

 2. ÎncărcațiMbps

  46

 3. Revizuirea DotVPNPingDomnișoară

  46

O pierdere de viteză de 10% la conexiunile locale este foarte bine. Probabil că nici nu veți observa diferența atunci când DotVPN rulează în comparație cu internetul dvs. normal. 

Am mers mai departe pentru a testa viteza pentru conexiunile internaționale. Ar performa la fel de bine?

Din laboratorul nostru de testare din Marea Britanie, am măsurat viteza medie a DotVPN conectându-ne la diverse locații din întreaga lume. Acestea au fost rezultatele:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 42.29Mbps (Descarca) & 28.33Mbps (Încărcare)
 • Germania: 42.56Mbps (Descarca) & 45.36Mbps (Încărcare)
 • Singapore: 5.1Mbps (Descarca) & 9.17Mbps (Încărcare)

Ne-a impresionat: și aceste scoruri sunt destul de bune. În special atunci când se conectează la SUA, care ridică viteze la fel de rapide ca o conexiune la Germania, în ciuda distanței suplimentare. 

Singapore este dezamăgitoare, dar nu surprinzătoare, având în vedere cât de departe este - viteze slabe sunt comune. 

În total, DotVPN este o VPN surprinzător de rapidă, nu prea în spatele unora dintre cele mai bune. 

Dacă doriți să știți cum am ajuns la aceste scoruri, vorbim totul despre cum testăm VPN-urile aici.

Locații server

Lista de servere mici pentru un VPN plătit

Glob cu un steag albastru12CountriesImagine a unui peisaj al orașului12CitiesImaginea unui marker roz?Adrese IP

DotVPN susține că are 700 de servere pe site-ul său web, dar odată ce descărcați aplicația, veți vedea că are servere în doar 12 țări diferite, fără să fie opțiune pentru nicăieri în afara Americii de Nord sau Europa.

Singurele servere din afara acestor continente sunt situate în Singapore și Japonia - am fost incredibil de surprinși să vedem nu există servere DotVPN în Australia sau America de Sud. Africa nu are niciun fel de acoperire.

Anunț de DotVPN Locații server

Nu există servere la nivel de oraș, ceea ce va fi frustrant dacă locuiți într-o țară mai mare ca SUA, deoarece înseamnă că puteți ajunge să vă conectați la un server la o mie de mile distanță. Ar fi minunat să vezi o alegere între coasta de est și vest, la un moment dat.

Extensiile browserului oferă mai multe locații de server (30 de țări), dar acestea sunt doar procuri și nicăieri la fel de sigure ca aplicațiile mobile. 

Streaming & torrenting

Nimic aici pentru fanii de streaming

Este regretabil că DotVPN este absolut inutil pentru streaming

L-am testat pentru Netflix și BBC iPlayer și au avut succes zero. A fost așa de mult timp, așa că rămâneți departe dacă doriți un VPN pentru streaming. 

Am dori să vedem DotVPN să facă mișcări pentru a funcționa cu aceste servicii de streaming, precum și Amazon Prime Video, Disney + și BritBox.

Așa cum este, nu este cazul și se pare că există mici indicii că DotVPN lucrează cu sârguință la ea.

Dacă aveți nevoie de un VPN în scopuri de streaming, atunci lista principală de cinci dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming le-ați acoperit. Vrei să devii mai specific? De asemenea, am colectat cele mai bine cotate VPN-uri pentru:

 • BBC iPlayer
 • Disney+
 • Netflix

torrenting

Torrenting-ul nu este disponibil sau interzis pe toate serverele DotVPNs, serviciul afirmând: „DotVPN nu acceptă torentele și conexiunile P2P.”

DotVPN continuă să spună că „această caracteristică va fi adăugată cu siguranță, deși nu putem oferi data exactă”.

Vă spune asta de mult timp, așa că dacă vă înscrieți la DotVPN sperând că va introduce torrentinguri în curând, spunem că nu vă respirați.

Evitând Cenzura

Căutați în altă parte pentru a face față cenzurii

Faptul că DotVPN nu are un fel de instrumente suplimentare de ofuscare înseamnă că nu este o opțiune fiabilă pentru utilizarea în China sau în alte țări cu cenzură înaltă.

DotVPN precizează în secțiunea de asistență că încearcă întotdeauna tot posibilul să depășească orice fel de blocuri online, dar „din păcate, în unele cazuri, să nu depășim blocarea nu este posibil”.

Există opțiuni mai fiabile acolo care fac o treabă mult mai bună în China - ne place Astrill.

Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni pentru țările cenzurate, consultați recomandările noastre pentru:

 • China
 • Rusia
 • Curcan
 • EAU

platforme & Dispozitive

VPN mobil cu unele extensii disponibile

Aplicații

Logo iOSiOSLogo AndroidAndroid

DotVPN este disponibil pe Android și iOS. Este o VPN mobilă, dar susține că dezvoltă și o aplicație desktop pentru Windows și MacOS. Ne-a spus la mijlocul anului 2019 o lansare pe desktop ... și încă așteptăm. 

După cum am văzut deja, DotVPN face o mulțime de promisiuni în legătură cu evoluțiile viitoare, dar nu am observat niciun progres deoarece îl monitorizăm - acum ceva timp.

Aplicații și servicii DotVPN

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Nu există o modalitate de configurare a DotVPN la nivel de router. Aceasta înseamnă că nu veți putea proteja toate dispozitivele conectate WiFi simultan.

Deoarece nu există aplicații native pentru console de jocuri, aceasta înseamnă și DotVPN nu poate funcționa ca VPN pentru jocuri

De asemenea, nu există aplicații native pentru servicii de streaming, cum ar fi AppleTV sau Amazon Fire TV. 

Cu toate acestea, există alternative - ar trebui să consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru jocuri, dacă aceasta este prioritatea dvs..

Dacă doriți să vă protejați în timp ce utilizați un dispozitiv de streaming, am enumerat cele mai bune VPN-uri pentru cele mai populare dispozitive de pe piață:

 • AppleTV
 • Stick TV de foc
 • Kodi

Extensii browser

Logo ChromeCromLogo FirefoxFirefox

DotVPN are extensii de browser disponibile pentru instalare pe Google Chrome, Opera și Mozilla Firefox. 

Este important să ne amintim acestea nu sunt VPN-uri complete, dar proxy-uri care funcționează pentru a vă propaga IP-ul fără a avea o siguranță suplimentară despre care să vorbiți. 

Orice alte programe sau servicii de fundal (cum ar fi Netflix sau Spotify) vor funcționa în afara tunelului VPN.

Ilustrație care prezintă pericolele potențiale ale utilizării unei extensii de browser VPNPentru navigarea zilnică pe web, o extensie este la îndemână și, cu siguranță, nu este rău să vezi că DotVPN include una.

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru desktop, consultați recomandările noastre pentru Windows și Mac.

Criptarea & Securitate

Nu este perfect, dar mai ales în siguranță

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

SSL VPN

AES-256

Blocator de anunțuri

TOR prin server VPN

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Nivelul de securitate oferit cu DotVPN depinde de versiunea software-ului pe care îl utilizați. 

Aplicația Android oferă cel mai înalt nivel de protecție, folosind protocolul OpenVPN și criptarea AES-256. Aplicația sa iOS are același nivel de criptare, dar folosește protocolul IPSec mai puțin sigur.

IPSec ar trebui să fie securizat atunci când este utilizat în uniune cu criptarea AES-256, dar este vulnerabil la atacurile hackerilor și este potențial compromis de NSA. 

Din acest motiv, vă recomandăm să utilizați DotVPN cu Android, în cazul în care aveți de ales. Dacă sunteți un utilizator iPhone, atunci există câteva alegeri mult mai bune (care sunt 100% gratuite).

DotVPN are o serie de opțiuni de comutare în aplicație, inclusiv „Protecție de urmărire”, „Blocare analitică”, „Firewall” și „AdBlock”. Este plăcut să vezi astfel de funcții, mai ales când pot fi activate și dezactivate atât de ușor. 

DotVPN susține, de asemenea, că folosește propriile servere DNS, o investiție care ajută la protejarea mai mare a confidențialității utilizatorilor. Mai mult decât atât, DotVPN vă permite să răsfoiți site-urile .onion preferate cu Tor prin serverul VPN. 

Nici nu am detectat nicio scurgere DNS sau IPv6 atunci când folosim DotVPN. 

Cu toate acestea, nu există nici un comutator de ucidere. Acest lucru prezintă un mare steag roșu în ceea ce privește securitatea, deoarece un comutator de ucidere împiedică dezvăluirea IP-ului dvs. adevărat în cazul în care conexiunea dvs. de internet va înceta să funcționeze pentru orice motiv întâmplător (și știm cu toții că se întâmplă). 

Ce zici de extensiile browserului DotVPN? Sunt ele bune?

Ei bine, extensiile folosesc criptarea RSA pe 4096 de biți, care a fost hacked de mai multe ori. DotVPN nu pare să fi obținut această notă, deoarece se promovează ca folosind „criptarea mai puternică decât o folosesc concurenții sau chiar guvernele”.

De asemenea, creează un tunel folosind proxy SSL, care este oarecum învechit. Acest mix este rău pentru securitate, dar excelent pentru viteză. Doar nu vă așteptați să vă fortificați dispozitivul. 

Gândește-te dacă folosești o extensie dacă vrei doar să răsfoiești un pic mai mult în privat. Altceva în afară de asta și folosiți aplicația completă DotVPN. 

În total, DotVPN este o pungă mixtă. Are câteva caracteristici frumoase, dar ne dorim ca acesta să acopere elementele fundamentale mai pe larg, cu includerea unui switch switch și o criptare mai bună pentru aplicația sa iOS. 

Ușurință în utilizare

Aplicații decente

Cum să instalați & Configurați DotVPN

 • Captura de ecran a listei DotVPN din App Store

  DotVPN este în topul listei atunci când îl căutați în App Store.

 • Ecranul recenziilor lui DotVPN în App Store

  După ce am văzut aceste recenzii groaznice, suntem cu adevărat surprinși că nu ne-am bucurat deloc de experiență.

 • Captura de ecran a permisiunilor de conectare ale DotVPN pe mobil

  Termenii excesivi pe care trebuie să îi acceptați sunt puțini.

 • Captura de ecran a ecranului principal al DotVPN pe mobil

  Când navigați în siguranță, ecranul se completează cu un frumos albastru rece.

 • Captura de ecran a listei de server VPN DotVPN pe mobil

  Lista de server este aranjată alfabetic și se potrivește cu totul într-un singur ecran.

 • Screenshot din meniul de setări al DotVPN pe mobil

  După cum vedeți, meniul de setări nu ascunde cu adevărat nimic interesant.

DotVPN arată profesional, cu un site bine pus la punct, o mulțime de informații și mai multe adrese de e-mail corporative. 

Aplicația sa este la fel de bine pusă la punct, dacă este ușor pe partea tehnologică, pe placul nostru. Cu toate acestea, va dura doar câteva minute.

Meniul de setări este limitat, ceea ce vă permite să activați și să dezactivați funcțiile de securitate și blocantele de anunțuri. 

Nu există o mulțime de personalizări, dar o simplitate mai mare. Este destul de evident modul de conectare și deconectare la serverele securizate - o experiență nepricepută. 

Relații Clienți

Nevoile de lucru

E-mail

Resurse online

da
da

Opțiunea de asistență pentru clienți din aplicație este formată dintr-un simplu subiect și casetă de mesaje. Tastați problema dvs. și trimiteți mesajul - ușor.

În aplicație nu există nicio întrebare frecventă, dar veți primi câteva pe site-ul web. Acestea acoperă problemele de bază și nu există ghiduri de configurare pentru începători. 

Există nu este disponibil chat live în ciuda promisiunii unui birou de ajutor „non-stop”.

Am așteptat 24 de ore înainte de a primi un răspuns la mesajul nostru. 

Cei mai buni furnizori (cum ar fi IPVanish) fac o muncă mult mai bună în a-și ajuta clienții. DotVPN are ceva de lucru.

Prețuri & oferte

Prețuri simple, la prețuri accesibile

Cupon DotVPN

Planul de prețuri DotVPN

DotVPN are o structură de preț foarte simplă, ceea ce este revigorant.

Puteți plăti fie lunar, fie anual.

O singură lună este mai scumpă la 4,99 USD pe lună, dar aceasta este încă extrem de ieftină pentru o singură lună de VPN. 

 1. Lunar

  US $ 4,99 / mo

  Plătite 4,99 USD în fiecare lună

 2. 12 luni

  US $ 2,90 / mo

  Plătite 34,99 USD la fiecare 12 luni Economisiți 40%

Toate planurile au 30 de zile garanție de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

Alipay

da
da
da
da

DotVPN vă permite să plătiți cu mai multe criptomonede, inclusiv:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • GiroPay
 • Litecoin

Acestea sunt unele dintre cele mai private modalități de a face tranzacții financiare (doar timide de numerar), care vor fi în mod firesc să apeleze la utilizatorii VPN. 

Metodele de plată obișnuite sunt de asemenea disponibile, inclusiv cardul de credit, cardul de debit și PayPal, plus AliPay și EasyPay.

Linia de jos

Recomandăm DotVPN?

Nu chiar.

DotVPN este un serviciu VPN decent de gamă medie, care este foarte bun, câteva lucruri greșite, dar, în general, îi lipsește pumnul și beneficiile celor mai bune VPN-uri.

Am fost impresionat de viteza sa, dar mai puțin de incapacitatea sa de a circula sau de a torenta. Cel puțin atunci când utilizați DotVPN, veți ști că navigarea dvs. pe internet este sigură și privată. 

Trebuie să-și eficientizeze serviciul înainte de a-l putea recomanda pe deplin. Dacă ar avea acces la China și la servicii de streaming, am fi mai înclinați să vorbim pozitiv. Dar acest lucru este mai ușor spus decât făcut și, așa cum este, există alegeri mult mai bune acolo. 

Alternative la DotVPN

Logo NordVPN

NordVPN

NordVPN este a doua cea mai bună VPN de pe piață - și este aproape la fel de ieftină ca DotVPN. Dacă vă interesează DotVPN, ar trebui să luați în considerare să cheltuiți câțiva cenți mai mult pe lună și să adăugați jocul VPN la unul dintre cei mai buni.
Citiți recenzia NordVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN

Sau poți pur și simplu să mergi la tot și să obții tot ce este mai bun. ExpressVPN este mai scump decât DotVPN, dar va face tot ceea ce sperați că DotVPN ar putea face și apoi unele.
Citiți recenzia ExpressVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me