Le VPN se numește „cel mai avansat din lume”. Vedem o mulțime de discuții de marketing și rareori serviciile VPN îndeplinesc aceste standarde.


Dar mergem cu mintea deschisă la fiecare VPN pe care îl testăm și sperăm să descoperim adevărul la astfel de afirmații. Vom răspunde deci la întrebările pe care oamenii le au despre Le VPN, cum ar fi:

 • Cât de bun este Le VPN?
 • Funcționează Le VPN cu BBC iPlayer?
 • Este Le VPN mai bun decât NordVPN?

Înainte de a trece la asta, iată un rezumat rapid al avantajelor și contra de la Le VPN:

Prezentare generală

Pro VPN Pro & Contra

Pro-uri

 1. Acces BBC iPlayer
 2. Opera propriile servere DNS
 3. Lista mare de servere
 4. Disponibil pe o mulțime de platforme
 5. O mulțime de caracteristici de securitate

Contra

 1. Prea multe jurnalele
 2. Deconectări server
 3. Viteze medii
 4. Fără Netflix
 5. Torrenting limitat
 6. Suport minim

Rezumat cheie Le VPN

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

69Mbps
Jurnal intruziv
Nu
Hong Kong (legături cu China)
Nu este dezvăluit
800+
120
Nu
restricționat
Nu
Asistență prin e-mail
$ 4,95
Le-VPN.com

Citiți mai departe dacă doriți să intrați în detalii și aflați cum am ajuns la acest rezumat, începând cu compania din spatele Le VPN și un răspuns la întrebarea: Le VPN poate avea încredere în confidențialitatea dvs.?

Despre & Politica de logare

Cine este Le VPN?

Le VPN este operat de VTNV Solutions Limited. Este o companie cu sediul în Hong Kong.

 S-a dezbătut dacă Hong Kong este un loc bun sau rău pentru a-și baza un furnizor VPN, având în vedere legăturile strânse cu infractorul numărul unu împotriva confidențialității - China. Dar oficial, este liber de orice acord de partajare a informațiilor și nu are obligații legale. 

Hong Kong-ul este puțin probabil să fie o problemă în cazul în care furnizorul VPN în cauză are o politică de confidențialitate puternică fără jurnal. Cu toate acestea, Le VPN colectează mai mult decât suficient pentru a ne face confortabil în privința jurisdicției sale. 

Vom dezvălui toate datele colectate de Le VPN mai jos. 

Politica de logare

Le VPN colectează o mulțime de informații de la dvs., inclusiv:

 • adresa IP
 • Marcaje temporale
 • Cantitatea de date transmise
 • Adresa IP a serverului VPN la care este conectat
 • Numele de utilizator, adresa de e-mail & parola contului 
 • Primul & prenumele, numele companiei, numărul de telefon & adresa postala

Le VPN afirmă că colectează aceste date atâta timp cât ai un cont cu ea și „până la cinci ani dupa aceea."

Acest lucru este complet atroce. Cea mai mare parte a acestui lucru nu este necesară pentru a menține un serviciu bun și prevenirea fraudei, după cum susține Le VPN.

Ceea ce Le VPN nu vizualizează sau nu stochează este „informații private despre activitățile oricărui utilizator din rețeaua [sa], precum e-mailuri, chat-uri, apeluri VOIP, site-uri web vizitate etc.” Este bine, presupunem, dar nu este asta un punct întreg al unui VPN?

Cunoașterea adresei IP și a adresei IP la care vă conectați, precum și cât de multe date utilizați și la ce oră ați utilizat, este mult prea mult pentru noi. Oricine a pus mâna pe jurnalele Le VPN ar putea te identific cu ușurință.

Viteză & Fiabilitate

Sub viteze medii

Viteza Le VPN este, de asemenea, slabă. 

Verificați testul nostru de viteză pentru conexiunile din aceeași țară din locație:

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza Le VPN:

 1. DescarcaMbps

  98.64

 2. ÎncărcațiMbps

  98.12

 3. Revizuirea Le VPNPingDomnișoară

  7

Când este conectat la Le VPN:

 1. DescarcaMbps

  68,53

 2. ÎncărcațiMbps

  93.56

 3. Revizuirea Le VPNPingDomnișoară

  11

Viteza de descărcare fără VPN Le: 98Mbps

Viteza de descărcare cu VPN Le: 68Mbps

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când Le VPN rulează: 31%

Această cantitate de pierderi de viteză la conexiunile de locație nu ne impresionează. Este suficient de decent pentru streaming, dar nu concurează cu cele mai bune servicii premium. 

Cu toate acestea, există conexiuni la distanțe mari în care se luptă cu adevărat.

Punem toate VPN-urile pe care le testăm printr-un proces științific de testare a vitezei, determinând rezultatele medii probabile pe care le veți obține atunci când vă conectați la aceste locații:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 13Mbps (Descarca) & 45Mbps (Încărcare)
 • Germania: 15Mbps (Descarca) & 0.10Mbps (Încărcare)
 • Singapore: 21Mbps (Descarca) & 6 Mbps (Încărcare)
 • Australia: 12Mbps (Descarca) & 13Mbps (Încărcare)

Le VPN este un serviciu premium, dar acestea nu sunt viteza de plătit. Dacă doriți să vizionați conținut Netflix din SUA, s-ar putea să nu puteți nici măcar să obțineți un flux HD fără probleme.

Timpul ping, sau latența, este, de asemenea, constant dezamăgitor; am ajuns cât mai sus 579 ms conectarea la Australia. Chiar și pentru o țară atât de îndepărtată, acest lucru este prea mult. Le VPN nu se potrivește deloc jucătorilor. 

Locații server

Multe țări, dar puține opțiuni la nivel de oraș

Glob cu un steag albastru120CountriesImagine a unui peisaj al orașului120 + OraseImaginea unui marker rozAdrese IP + 800

Le VPN are o încântare 120 de țări să se conecteze la. Le VPN are chiar aici o hartă de server interactivă.

Harta interactivă a serverului Le VPN Harta interactivă

Harta interactivă a serverului Le VPN Harta interactivă

Ce este mai impresionant este faptul că multe servere Le VPN sunt disponibile în regiuni subestimate, cum ar fi Africa, Orientul Mijlociu și America de Sud. Am văzut nenumărate servicii VPN care abia acordă atenție acestor continente, dar nu Le VPN. 

De asemenea, are o reprezentare puternică din Asia de Est, Thailanda, Hong Kong, Malaezia și Indonezia sunt disponibile alături de mai multe. 

Așa cum este de obicei, Europa și America de Nord au cea mai bună acoperire, dar este bine să vedem că Le VPN încearcă să servească bine utilizatorii din afara acestor regiuni. 

Cu toate acestea, SUA și Marea Britanie sunt singurele servere la nivel de oraș. Într-o rețea de această dimensiune, dorim cu adevărat să vedem mai multe - dacă sunteți într-o țară mare, dar există o singură locație la care să vă conectați, s-ar putea ajunge la o distanță de sute sau chiar mii de mile. 

De asemenea, de multe ori am avut dificultăți în securizarea conexiunilor cu multe servere, în timp ce conexiunile au fost lente. 

Bănuim că acest lucru se datorează probabil serverelor care ating capacitatea, ceea ce sugerează că Le VPN trebuie să investească în rețeaua sa pentru a se asigura că toate locațiile sunt disponibile pentru a se conecta 24/7. 

Le VPN are o listă mare de locații, dar trebuie să lucreze la detalii pentru a vă asigura că conexiunile sunt disponibile, rapide și mai aproape de utilizatori.

Streaming & torrenting

Acces BBC iPlayer & Aplicația Amazon Fire Stick

Poate doriți doar ca un VPN să efectueze unele fluxuri și nu sunteți atât de interesat de avantajele confidențialității.

Ar putea fi acesta rolul pe care Le VPN s-a născut pentru a-l juca?

Am descoperit că Le VPN funcționează cu BBC iPlayer pe serverele sale din Marea Britanie. A fost cutremurător în trecut și nu există nicio garanție că va funcționa pentru totdeauna, dar în prezent puteți rezolva soluția de top a televiziunii britanice.

Le VPN folosește propriul său protocol intern HybridVPN DNS, care este proiectat pentru a lucra cu servicii de streaming populare, în detrimentul confidențialității adăugate. Din păcate, nu a reușit să funcționeze cu Netflix. Dacă aveți nevoie de un VPN pentru Netflix, consultați cel mai bine lista noastră cu cele mai bune. 

Le VPN are și aplicația Amazon Fire TV Stick. Această aplicație funcționează atât cu Netflix, cât și cu BBC iPlayer, oferindu-vă acces securizat la cele mai bune transmisii de pe televizor. 

Cu toate acestea, nu este timid să spunem: este o experiență teribilă a utilizatorului, obligându-vă să faceți clic pe fiecare țară disponibilă în ordine alfabetică până când ajungeți în SUA sau Marea Britanie chiar în partea de jos. Încă funcționează, însă multe alte aplicații VPN Fire TV Stick au probleme similare. 

torrenting

Torrenting VPN Le

Torrenting pe Le VPN este limitat la patru țări - nu știm de ce. 

Aceste țări sunt:

 • Canada
 • Republica Cehă
 • Luxemburg
 • Olanda

Le VPN încearcă să rotească această limitare ca fiind în interesul tău, sugerând că aceste țări sunt disponibile pentru torenting, deoarece este „considerată normală și perfect legală”. Deși nu este adevărat, acest lucru este destul de înșelător, deoarece torrentul este legal în aproape fiecare țară. 

Am dori să vedem mai multe opțiuni disponibile. Mai mult decât atât, când vine vorba de trafic P2P, un VPN cu încărcări bune este un plus. După cum ați văzut în testele noastre de viteză, Le VPN are o performanță masivă.

Germania, de exemplu, a făcut un abism 0.10Mbps în viteze de încărcare. 

Evitând Cenzura

Este puțin probabil să lucreze în China

Din cauza lipsei de instrumente suplimentare de ofuscare, nu am putea recomanda Le VPN ca VPN pentru utilizatorii care se vor conecta din China. 

Le VPN ar trebui să investească într-un protocol „furt”, ceva care îi evadează pe cenzori și ocolește Marele Firewall. Face acest lucru făcând conexiunea VPN să apară ca un trafic de navigare web normal.

Graficul de cenzură Internet VPN Le

Ați putea utiliza Le VPN în alte țări cu cenzură înaltă, cum ar fi Turcia și Emiratele Unite, deoarece cenzura în aceste țări este mai puțin sofisticată decât în ​​China, dar nu ar fi una dintre alegerile noastre. 

Dacă doriți să vedeți cele mai bune opțiuni ale noastre, puteți vedea recomandările noastre cele mai revizuite pentru:

 • China
 • Rusia
 • Curcan
 • EAU

Este adevărat că rețeaua mare de servere Le VPN funcționează cu adevărat în favoarea sa, cu toate că alte guverne încep să se prindă de furnizorii VPN, conectarea prin OpenVPN pur și simplu nu o va mai tăia.. 

platforme & Dispozitive

Funcționează pe platforme populare și apoi pe unele

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

Le VPN este disponibil pe cele mai populare sisteme de operare, cum ar fi Windows, Mac, Android și iOS.

De asemenea, a parteneriat cu FlashRouters pentru a oferi routere cu software-ul Le VPN preinstalat, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele conectate la internet din casa dvs. fără a fi nevoie să instalați aplicații individuale pe fiecare.

Le VPN oferă, de asemenea, ghiduri de configurare detaliate pentru dispozitivele care nu au suport pentru aplicații VPN native, cum ar fi Linux, Google Chromebook și Windows Phone. Acestea conțin instrucțiuni pas cu pas, precum și o mulțime de capturi de ecran utile pentru a face procesul cât mai simplu, chiar și pentru noii VPN. 

Puteți configura manual software-ul pe routerele DD-WRT, dar, din păcate, în prezent nu sunt compatibile alte modele.

Le VPN vă permite să descărcați software-ul său pe „un număr nelimitat de dispozitive”, dar acesta este limitat la cinci conexiuni simultane. Cu aceasta, puteți acoperi cât de multe dispozitive doriți, inclusiv telefonul, laptopul, computerul de birou și televizorul. 

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

Dacă sunteți jucător, există o mulțime de motive pentru a utiliza o VPN, iar o VPN precum Le VPN vă poate acoperi toate consolele și dispozitivele prin instalarea la nivel de router..

Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra un router pre-aprins sau îl puteți instala singur (doar DD-WRT). Acest lucru va proteja simultan toate dispozitivele conectate la internet din casa ta.

Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior în recenzie, probabil că nu ar trebui să folosiți Le VPN pentru jocuri. Vitezele pe distanțe lungi sunt atât de slabe, încât probabil că vei suferi un decalaj și o latență distrugătoare a jocului.

Ar trebui să fie bine pentru acoperirea dispozitivelor dvs. de streaming precum Apple TV și Amazon Fire TV Stick.

Am scris un ghid despre modul de configurare a unui VPN pe routerul dvs. - merită citit dacă această opțiune vă interesează. De asemenea, merită să aruncăm o privire rapidă asupra diverselor avantaje și dezavantaje ale routerelor VPN:

Trei avantaje principale ale utilizării unui VPN pe un router

Patru dezavantaje principale ale utilizării unui VPN pe router

Criptarea & Securitate

Destul de bun pentru cei mai mulți

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS pentru prima parte

Suporta portul TCP 443

Switch Kill Switch

DNS inteligent

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Este important ca VPN-ul dvs. să fie criptat și securizat, pentru a vă păstra privat. Cum se tarifează Le VPN?

Este suficient de sigur pentru majoritatea utilizatorilor, dar nu este cea mai bună alegere pentru cei care caută cel mai apropiat lucru posibil la anonimat online. 

Aplicația desktop Le VPN implicită la pornire la OpenVPN, cel mai sigur protocol. Cu toate acestea, testarea noastră a constatat că o mulțime de servere nu funcționează cu acest protocol și, în schimb, vă conectează automat prin L2TP

Nu este groaznic, întrucât LT2P oferă încă o protecție decentă, dar este un pic frustrant că nu poți alege întotdeauna. 

Criptarea se face prin AES-256, cifrul fiind declarat „incapacitabil” în măsura în care este favorizat de guvernul federal al SUA. 

Le VPN operează, de asemenea, propriile servere DNS, ceea ce înseamnă că nu există riscul ca traficul web să fie dirijat prin servere terțe părți mai puțin sigure. Acesta este un lucru foarte bun, deoarece nu vă veți conecta la serverele deținute de ISP sau Google și, prin urmare, vă protejați datele personale. Este impresionant să vezi o companie VPN de această dimensiune care oferă o funcție atât de grozavă.

Inițial nu am putut găsi comutatorul de ucidere al Le VPN. Cel puțin, nu după acest nume. Le VPN ne-a informat că bifarea opțiunii în setări pentru „Blocați conexiunea la internet în timp ce vă reconectați” face același lucru. 

Nu am experimentat nicio abandonare a conexiunii în timpul utilizării acesteia, ceea ce este liniștitor, dar blocarea conexiunii la internet în timpul conectării nu este exact la fel ca și blocarea conexiunii la internet în cazul în care VPN ar trebui să înceteze să funcționeze. 

De asemenea, face o mare parte despre o caracteristică numită HybridVPN: „Un amestec minunat de cel mai rapid serviciu VPN și un SmartDNS.” Are o pagină de informații despre protocol pe site-ul său web. Acest protocol proprietar combină „securitatea și fiabilitatea unui VPN” cu „ușurința de utilizare a unui SmartDNS”. ​​Aceasta înseamnă că traficul dvs. trece mai întâi prin tunelul VPN și apoi prin serverele SmartDNS ale Le VPN, oferindu-vă cel mai bun echilibru de viteză și securitate. 

Recomandăm cu adevărat să folosești acest lucru pentru a accesa site-urile de streaming media, dar este un bonus adăugat.

Ușurință în utilizare

Un simplu & aplicație transparentă

Cum să instalați & Configurați Le VPN

 • Le VPN descarcă captură de ecran în recenzia noastră Le VPN

  Este ușor să găsiți software-ul relevant pentru descărcare în secțiunea „Contul dvs.” a site-ului.

 • Captura de ecran a termenilor și condițiilor Le VPN în review-ul nostru Le VPN

  Va trebui să fiți de acord cu Termenii și condițiile Le VPN înainte de începerea procesului de descărcare.

 • Le VPN atingeți instalarea capturii de ecran în recenzia noastră Le VPN

  Pur și simplu urmați instrucțiunile și acestea vă vor ghida prin procesul de instalare pas cu pas.

 • Ecran de ecran de conectare Le VPN în recenzia noastră Le VPN

  După ce este completat, introduceți pur și simplu datele de autentificare din e-mailul dvs. de confirmare.

 • Vizualizarea principală a Le VPN a deconectat imaginea în recenzia noastră Le VPN

  Ecranul principal îl păstrează simplu, dar conține suficiente detalii esențiale, cum ar fi protocolul VPN ales.

 • Vizualizarea principală a Le VPN a făcut captură de ecran conectată în recenzia noastră Le VPN

  Este ușor de știut când sunteți conectat la VPN, deoarece butonul se aprinde în verde.

 • Ecranul listei de server Le VPN în recenzia noastră Le VPN

  Puteți sorta lista de servere în funcție de țară, regiune sau favorite, și există chiar și o secțiune pentru serverele compatibile cu P2P.

 • Captura de ecran de selecție a protocolului Le VPN în review-ul nostru Le VPN

  Setările suplimentare se limitează la alegerea dintre câteva protocoale VPN diferite.

Aplicația lui Le VPN este în regulă, dacă este puțin stângace și ușor depășită.

Este o aventură în mare parte standard, cu un buton mare pentru conectare și deconectare. Ceea ce este frustrant este că pentru a vă conecta la un alt server, trebuie să faceți mai întâi clic pe „Deconectați” și apoi „Selectați o altă locație”, în loc să puteți merge direct la lista de server și să-l conectați automat atunci când selectați unul. 

Aceste mici experiențe ale utilizatorului fac o lume diferită. 

Ceea ce ne place la aplicația Le VPN este transparența sa. Dacă accesați „Opțiuni”, puteți vedea „Jurnalele” și dacă vă conectați la un server și conexiunea nu reușește, aplicația vă spune că încearcă să modifice protocoalele pentru a stabili o conexiune mai bună. 

Unele VPN-uri iau doar lucrurile în propriile mâini și nu reușesc să informeze utilizatorul despre ceea ce se întâmplă în spatele scenei, astfel încât această comunicare suplimentară este utilă. 

Le VPN dispune, de asemenea, de un site web cuprinzător și transparent, în mare măsură pentru creditul său. Are o mulțime de pagini cu informații despre lucruri precum protocoale, rambursări, confidențialitate pe internet și VPN-uri de router.  

Relații Clienți

Suport limitat disponibil

E-mail

Asistență prin e-mail prin intermediul unui formular online

Resurse online

da
da
da

Le VPN are o mulțime de informații cu adevărat utile pe site-ul său web. 

Dacă căutați informații sau asistență, este posibil să găsiți ceva util. Totuși, ar putea fi organizat într-o manieră mai clară.

În caz contrar, puteți oricând „Trimite un mesaj” de pe site-ul web. Nu are asistență pentru chat-uri live 24/7, așa că dacă un agent Le VPN nu este online, vă direcționează către un bilet de asistență. 

După ce am vorbit cu cineva de la Le VPN, am fost informați că există agenți de asistență pentru clienți disponibili pentru a vorbi de două ori pe zi în timpul perioadelor de vârf pentru vizitatorii site-urilor (ora europeană dimineața și seara). Destul de corect, deși ar fi fost frumos dacă aceste informații ar fi fost afișate de undeva.

Prețuri & oferte

Prețuri decente

Cupon Le VPN

Planul de prețuri Le VPN

Le VPN are un plan simplu de stabilire a prețurilor pe trei niveluri. 

Puteți selecta un serviciu de o lună, șase luni sau 12 luni. Fiecare plan oferă același nivel de serviciu și protecție. 

 1. Lunar

  US $ Pret: 9.95 / mo

  Plătite 9,95 USD în fiecare lună

 2. 6 luni

  US $ 7.50 / mo

  Plătite 44,99 USD la fiecare 6 luni Economisiți 25%

 3. 12 luni

  US $ 4,95 / mo

  Plătite 59,40 USD la fiecare 12 luni Economisiți 50%

Toate planurile au 7 zile de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

da
da

Dacă decideți să cumpărați Le VPN, puteți plăti pentru aceasta în mai multe moduri diferite. 

Metodele dvs. de plată obișnuite sunt acoperite, inclusiv cardul de credit, cardul de debit și PayPal, dar Le VPN acceptă de asemenea Bitcoin și o serie de opțiuni internaționale, inclusiv:

 • Boletol
 • cashu
 • Diners Club International
 • Descoperiți rețeaua
 • JCB
 • OneCard
 • Openbucks 
 • OXXO
 • Portofel Qiwi

Le VPN are o garanție de returnare de șapte zile dacă doriți o rambursare după ce ați încercat-o. Există perioade mai generoase de rambursare, unele peste o lună, dar cel puțin aveți șapte zile pentru a vedea dacă vă place. 

Cu toate acestea, există multe restricții cu privire la cine este și nu este eligibil pentru o rambursare. Dacă plătiți prin metode de plată „alternative”, cum ar fi QiWi, CashU sau Openbucks, nu veți putea recupera banii înapoi. 

Nici nu veți putea dacă achiziționați serviciul prin „metode de plată mobile (de exemplu prin App Store sau iTunes)”. 

De asemenea, trebuie să știți că cererile de rambursare sunt procesate doar în timpul programului de lucru de luni până vineri. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă asigurați că nu veți fi prins și nu veți părăsi cererea de rambursare până în ultima clipă. 

Le VPN își propune să vă returneze banii în contul dvs. în termen de șapte zile de la primirea confirmării rambursării prin e-mail, dar spune că de multe ori este nevoie de mult mai puțin timp decât asta.

Linia de jos

Recomandăm Le VPN?

Nu putem recomanda Le VPN. Oferă un serviciu suficient de decent, dar nu este suficient de ieftin sau de impresionant atunci când există multe alte VPN-uri mai bune acolo.

Alternative la Le VPN

Logo CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost este un serviciu fiabil, care transmite streaming, care are o politică de logare mai bună decât Le VPN - și un preț mai bun. În acest caz, vă recomandăm să aruncați o privire asupra acestui aspect.
Citiți recenzia CyberGhost

Logo NordVPN

NordVPN

Evaluăm NordVPN chiar mai mare decât CyberGhost și este în continuare un serviciu accesibil. Este excelent pentru torenting, și utilizatorii Chrome, de asemenea. Citiți recenzia NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me