VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick- tai Fire TV -laitteeseen on nopeaa ja helppoa, kun tiedät tekemäsi. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka yksinkertainen se on, käyttämällä erilaisia ​​menetelmiä.

VPN: n käyttäminen Amazon Fire TV: ssä tai Fire TV Stickissä on helppo tapa ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja suoratoistaa enemmän videosisältöä.

Tämä kätevä opas opastaa sinut vaihe vaiheelta VPN-asetusten määrittämiseen Fire TV -laitteelle.

Miksi tarvitset VPN: n Firestickissä

On olemassa runsaasti erilaisia ​​syitä, joiden vuoksi sinun on käytettävä VPN-verkkoa Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa.

Tärkeimmät syyt ovat:

 1. Haluat katsoa lisää videosisältöä

  Fire TV: n sisällön määrä on maantieteellisesti rajoitettu, joten et välttämättä pysty käyttämään tiettyjä videoita tai sovelluksia sijaintisi mukaan. Hyvä VPN-palvelu avaa kaiken tämän sisällön.

 2. Sinun on käytettävä kaikkia Kodi-lisäosia

  Luotettava VPN-palvelu on välttämätöntä myös, jos aiot käyttää kaikkia Kodi-lisäosia, kuten Yoda tai Exodus Redux.

  Miksi näin on?

  Koska saatat tahattomasti suoratoistaa tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, mikä voi johtaa sinulle moitteettomalla sakolla - tai jopa vankeusrangaistuksella!

  VPN: n käyttäminen Kodin kanssa piilottaa todellisen IP-osoitteesi, joten suoratoistotoimintasi on yksityistä.

  Katso ohjeet VPN: n asentamisesta Kodiin, niin saat vaiheittaiset ohjeet aloittamiseksi.

 3. Et halua, että Internet-palveluntarjoajasi (Internet-palveluntarjoaja) näkee tekemäsi verkossa tai kuristaa nopeuttasi

  Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa voivat hidastaa Internet-yhteytesi nopeutta käyttämiesi verkkosivustojen tai sovellusten mukaan.

  Tämä tarkoittaa, että Netflixin tai BBC iPlayerin suoratoisto Amazon Fire TV Stick -laitteellasi voi olla paljon nopeampaa.

  Se ei vaikuta reilulta, totta?

  Voit estää tämän tapahtuvan suojatulla VPN: llä, koska se estää Internet-palveluntarjoajasi näkemästä verkossa tekemääsi.

Mitä tarvitset

Jotta voit asentaa VPN: n Amazon Firestick -sovellukseen, tarvitset:

 • Fire TV (tai Fire TV Stick v2 tai uudempi) päivitetty käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon
 • Vahvistettu tili valitsemassasi VPN-palvelussa.

Jos et ole vielä valinnut VPN-palvelua, kannattaa ensin katsoa Amazon App Storesta, onko sillä oma sovellus. Voit myös tutustua Firestickin parhaisiin VPN-palveluihimme.

Jos valitset VPN-palvelun mukautetulla sovelluksella Amazon Firestickille, asennusprosessi on paljon nopeampaa ja helpompaa. Hidas VPN tekee median virtaamisen Fire TV: hen tai Fire Stickiin erittäin vaikeaksi, joten kannattaa kokeilla ilmaista kokeiluversiota ennen maksullisen VPN-suunnitelman allekirjoittamista..

Jos sinulla on ongelmia VPN-sovelluksen asentamisessa Firestickiin tai valitulla VPN-palveluntarjoajalla ei ole sovellusta Amazon-laitteille, voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon reitittimen, Macin tai Windows PC: n kautta. Tarkastelemme tätä menetelmissä 3, 4 ja 5.

On myös mahdollista ladata VPN-sovellus sivulle Fire TV tai Fire TV Stick, mutta tämä on hieman monimutkaisempi ja vaatii laitteen asetusten muuttamista. Käymme läpi tämän prosessin vaihe vaiheelta menetelmissä 2 ja 6.

Muista tarkistaa sähköpostiosoitteesi ja vahvistaa VPN-tilisi ennen jatkamista. Muuten VPN-yhteytesi ei välttämättä toimi Firestickissä.

Tapa 1: Fire TV VPN -sovellus

Vaikka Fire TV käyttää suljettua ohjelmistoa, se on yksi helpoimmista laitteista, joka voidaan perustaa VPN: llä. Jos valitsemassasi VPN-palvelussa on mukautettu sovellus Amazon Fire TV Stick -muistikortille, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa se laitteellesi.

Aloittaminen:

 1. Avaa laitteesi Amazon App Store
  Kuvakaappaus App Storesta Firestickillä
 2. Hae palveluntarjoajan sovellusta (esim. ExpressVPN)
 3. Asenna se laitteellesi napsauttamalla Hanki - sinun on yleensä annettava Amazon-tilisi salasana vahvistaaksesi Näyttökuva ExpressVPN: n sovelluksesta Fire TV -kaupassa
 4. Avaa sovellus, kirjoita kirjautumistietosi ja sinulla on hyvä mennä Näyttökuva ExpressVPN: n Firestick-sovelluksesta

Tämän jälkeen sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimen sijaintiin ennen minkä tahansa sisällön suoratoistoa Amazon-laitteellasi. Niiden, jotka haluavat katsoa jotain erityistä, on ehkä muodostettava yhteys tiettyyn palvelimeen - esimerkiksi Jos haluat katsoa BBC iPlayer -sovellusta, tämä toimii vain Ison-Britannian palvelimen kautta.

Jos sinulla on ongelmia asennettaessa VPN-sovellusta Amazon Fire TV Stick -muistikortillesi, ota yksinkertaisesti yhteyttä VPN: n asiakastukitiimiin ja heidän pitäisi voida auttaa sinua. Jos et voi tehdä niin, useimmissa VPN-palveluissa on verkkosivustollaan vaiheittaiset asennusoppaat suosituimpia laitteita varten..

Tällä hetkellä korkein suositeltu VPN-palvelumme Firestickille on IPVanish johtuen laitteelle omistetusta sovelluksesta ja positiivisesta lähestymistavasta torrentiaan. Suosittelemme myös CyberGhost, PrivateVPN, ExpressVPN ja NordVPN.

Jos etsit VPN: tä käytettäväksi Amazon Fire TV Stick -muistikortillasi, mutta haluat välttää nyt tilaamisen maksulliseen tilaukseen, suosittelemme tutustumaan parhaimpiin ilmaisiin VPN-palveluihimme Firestickille.

Tapa 2: Sivulataus VPN App APK: n avulla

Jos olet valinnut VPN-palvelun, joka ei tarjoa mukautettua sovellusta Firestickille, se on silti mahdollista asentaa pienellä työllä. Ensinnäkin, sinun on muutettava Firestick-asetuksiasi, jotta voit asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia.

 1. Kun olet käynnistänyt Fire TV- tai Fire TV-tikun, siirry kohtaan Asetukset ja sitten Laite. Kuvakaappaus Firestick-asetusvalikosta
 2. Etsi Kehittäjävaihtoehdot ja vaihda molemmat molemmat - Debugging ja Sovellukset tuntemattomista lähteistä Kuvakaappaus Firestickin kehittäjävaihtoehtovalikosta
 3. Palaa Järjestelmä-valikkoon, napsauta Tietoja ja valitse sitten Verkko Näyttökuva Firestick-verkkoasetuksista
 4. Merkitse muistiin Fire TV- tai Fire TV Stick -sovelluksen IP-osoite ja aseta se sivulle

Firestick antaa sinun nyt asentaa sovelluksia, joita ei ole saatavana Amazonin App Storesta.

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, sinun on tarkistettava, antaako valitsemasi VPN-palvelu Android APK -tiedoston ladattavaksi suoraan verkkosivustolta. Sinun tulisi ladata vain tämäntyyppisiä tiedostoja suoraan VPN-palveluntarjoajalta - kolmansien osapuolten tiedostot voivat olla haittaohjelmien tartuttamia ja vahingoittaa laitettasi.

Jotta tämä menetelmä toimisi, tarvitset toisen sukupolven Firestick (tai uudemman) ja lataa URL-osoitteen VPN-palvelusi APK-tiedostoon.

 1. Avaa Fire TV, etsi haku Downloader ja asenna Downloader App Kuvakaappaus Downloader-sovelluksesta Firestick-sovelluskaupassa
 2. Suorita Downloader App ja kirjoita VPN: n APK-tiedoston lataus-URL Kuvakaappaus Downloader-sovelluksesta Firestickissä
 3. Kun lataus on valmis, näet kehotteen asentaa sovellus. Jos näin ei tapahdu, avaa latausosio Downloader-sovelluksessa ja valitse APK-tiedosto

VPN-sovelluksesi on nyt asennettu ja käyttövalmis - kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään ja muodostaa yhteys.

 1. Siirry Fire TV: ssä Asetukset, sitten Sovellukset ja valitse Hallitse asennettuja sovelluksia. Kuvakaappaus Firestickin sovellusasetusvalikosta
 2. Etsi VPN-sovellus, jonka olet ladannut Fire TV: hen, ja napsauta avautuvassa alavalikossa Käynnistä sovellus
 3. Kirjoita VPN-palvelun käyttäjänimesi ja salasanasi - tämä saattaa vaatia käyttämään Bluetooth-hiirtä sen helpottamiseksi
 4. Kun olet siirtynyt VPN-sovellukseen, valitse vain palvelimen sijainti ja napsauta Yhdistä

Tapa 3: Reitittimen käyttäminen

VPN-reititin

Jos et löydä haluamasi VPN-palvelua, joka tarjoaa mukautetun Fire TV Stick -sovelluksen, tai jos sinulla on vaikeuksia ladata sovellusta Fire TV- tai Fire TV Stick -muistikortille, voit myös asentaa VPN: n reitittimen tasolla . Tällä tavalla kaikki kodisi Internet-yhteydellä varustetut laitteet suojataan automaattisesti WiFi-yhteydellä.

Jos tämä on valitsemasi menetelmä, sinun on varmistettava, että olet kirjautunut VPN-palveluun, joka on yhteensopiva reitittimien kanssa. Suurin osa parhaista yleisistä VPN-osoitteistamme on samoin kuin monet muutkin - tarkista vain Järjestelmät & Varmista, että VPN-laitteen osiot tarkistavat.

Useimmat VPN-palvelut tekevät myös omilla verkkosivustoilla selväksi, voidaanko ne asentaa reitittimiin. Jos et ole varma, puhu asiakastuen jäsenelle.

Varmista myös, että reititin tukee VPN-asiakkaita - useimmat Internet-palveluntarjoajien myöntämät reitittimet eivät.

Turvallisin ja turvallisin VPN-protokolla, jota voidaan käyttää reitittimesi kanssa, on OpenVPN. Kaikki reitittimet eivät kuitenkaan tue OpenVPN: tä. Jotkut tukevat sen sijaan PPTP: tä, mutta tätä protokollaa pidetään erittäin epävarmana ja se voidaan hakkeroida muutamassa minuutissa.

Kun olet todennut, että voit asentaa valitsemasi VPN: n reitittimen tasolla (ja mieluiten käyttämällä OpenVPN: ää), tässä on perusprosessi:

 1. Kirjaudu reitittimen järjestelmänvalvojan kojelautaan.
 2. Salama reitittimessäsi VPN-yhteensopivalla laiteohjelmistolla, jos se ei jo tue OpenVPN: n alkuperäistä.
 3. Määritä reititin VPN-palveluntarjoajan konfigurointitiedostoihin.
 4. Yhdistä VPN: ään.
 5. Testaa VPN-yhteys IP-, DNS- ja WebRTC-vuotojen varalta.
 6. Liitä Firestick VPN-reitittimen WiFi-verkkoon.

Katso lisätietoja reitittimen asennustavoista tutustumalla reitittimen asennusoppaaseemme.

Valitettavasti emme voi antaa sinulle vaiheittaisia ​​ohjeita jokaisesta reitittimen mallista, mutta useimmat premium-VPN-palvelut tarjoavat yksityiskohtaiset asennusohjeet suosituille reitittimien merkeille.

Esimerkiksi ExpressVPN tarjoaa verkkosivuillaan manuaaliset kokoonpano-oppaat 15 erityyppiselle reitittimelle. ExpressVPN tarjoaa myös reitittimen sovelman, jonka avulla asennus on helppoa.

Tapa 4: Tietokoneesi käyttäminen

Jos et voi asentaa VPN: ää reitittimeesi, voit myös suorittaa sen Windows-tietokoneellasi ja jakaa yhteyden Fire TV- tai Fire TV Stick -muistikortillesi..

Ensin sinun on määritettävä virtuaalinen reititin tietokoneellesi ja sitten kytkettävä Firestick VPN: ään sen kautta. Kun olet muodostanut yhteyden tietokoneesi VPN-verkkoon, myös Fire TV Stick -liikenne salataan.

Otamme sinut läpi perusteet:

 1. Avaa komentokehote tietokoneellasi, kirjoita 'netsh wlan show drivers' ja etsi rivi, jonka sanotaan 'Isännöidyn verkon tuki: kyllä' - pidä tämä ikkuna auki Näyttökuva tietokoneen komentokehoteikkunasta
 2. Asenna VPN-palveluntarjoajan työpöytäsovellus tietokoneellesi
 3. Palaa takaisin komentokehoteikkunaan ja seuraa VPN TV: n asennusoppaan menetelmän 2 ohjeita käynnistääksesi virtuaalisen reitittimen
 4. Avaa verkkoyhteydet tietokoneesi ohjauspaneelissa
 5. Etsi luomasi verkko yhdessä TAP-sovittimen kanssa
 6. Napsauta luettelon kohtaa hiiren kakkospainikkeella, napsauta Ominaisuudet ja sitten Jakaminen - valitse sitten Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys tämän tietokoneen Internet-yhteyden kautta. Näyttökuva tietokoneen WiFi-ominaisuusikkunasta
 7. Valitse verkon nimi avattavasta valikosta

Kun laite on valmis, kytke vain Fire TV tai Fire TV Stick uuteen WiFi-yhteyteen Windows-tietokoneeltasi, eikä suoraan reitittimeesi..

Tapa 5: Mac-tietokoneesi käyttäminen

Firestick-laitteen kytkeminen VPN-verkkoon Mac-tietokoneesi avulla on hiukan helpompaa kuin PC: llä, koska Mac-tietokoneissa on sisäänrakennettu VPN-ominaisuus. Käytät yhteyden jakamisominaisuutta manuaalisen yhteyden luomiseen valittuun VPN-palvelimeen.

MacOS: n sisäänrakennettu VPN-asiakas tukee kuitenkin rajoitettua määrää VPN-protokollia. Se ei tue OpenVPN: tä.

Huomatkaa että PPTP on erittäin epävarma VPN-protokolla, ja L2TP / IPSec: ssä on myös tietoturvavirheitä. Tästä syystä, emme suosittele tätä asennusmenetelmää ja sen pitäisi olla viimeinen keino.

VPN-yhteyden jakaminen Macista Fire TV- tai Fire TV Stick -sovellukseen:

 1. Varmista, että Mac on yhteydessä Internetiin Ethernet-kaapelilla.
 2. Luo VPN-yhteys Mac-tietokoneelle manuaalisen määrityksen avulla - löydät vaiheittaiset ohjeet tämän tekemiseen Mac VPN -oppaasta
 3. Yhdistä VPN: ään, avaa Järjestelmäasetukset, Jakaminen ja sitten Internet-jako. Kuvakaappaus Internetin jakamisasetuksista Macissa
 4. Valitse WiFi-ruutu ja valitse WiFi-asetukset
 5. Valitse 'WPA Personal' ja kirjoita verkon nimi ja salasana
 6. Napsauta OK ja valitse sitten Internet-jakaminen -kohdan vieressä oleva valintaruutu, sitten Käynnistä-valikko. Näyttökuva Internetin jakamisen vahvistusviestistä Macissa

Nyt voit yhdistää Fire TV- tai Fire TV Stick -sovelluksesi Macin jaettuun VPN-verkkoon WiFi: n kautta.

Tapa 6: Sivulataus toisen Android-laitteen avulla

Jos valitsemallasi VPN-palvelulla ei ole APK-tiedostoa, se on silti mahdollista asentaa Firestick-tiedostoon pienellä osalla manuaalista määritystä. Sinun on ensin varmistettava, että se on vähintään toisen sukupolven laiteversio, ja tarvitset myös ylimääräisen Android-laitteen, jolla on pääsy Google Play Kauppaan.

Tämä menetelmä sisältää VPN-sovelluksen lataamisen ensin toiseen Android-laitteeseen ja siirtämisen sitten Firestick-laitteeseesi. Voit tarkistaa, minkä sukupolven Firestickillä malli on sen ulkopuolella - toisen sukupolven laitteilla on mallinimi “LY73PR”.

Ennen kuin aloitat tämän menetelmän, varmista, että suoritat menetelmän 2 alussa esitetyt vaiheet valmistaaksesi Firestick -siirtolaitteen.

 1. Lataa ja asenna sovellus nimeltä 'Apps2Fire' Google Play Kaupasta sekä valitsemasi VPN-palvelun Android-sovellus. Näyttökuva apps2fire-sovelluksesta Google Play Kaupassa
 2. Avaa sovellus, napauta valikkokuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Asetukset
 3. Kirjoita kohtaan 'Fire TV: n IP-osoite', kirjoita IP-osoite, jonka muistit muuntaessasi Firestick-verkon asetuksia, ja napauta sitten Tallenna. Näyttökuva apps2fire Android-sovelluksen asennusosasta
 4. Napauta valikkokuvaketta uudelleen, valitse Lataa sovellukset ja valitse sitten VPN-sovellus, jota haluat käyttää Fire TV: ssä Näyttökuva apps2fire Android-sovelluksen ohjeosiosta
 5. VPN-sovelluksen tulisi asentaa automaattisesti Fire TV- tai Fire TV Stick -sovellukseen

Kun olet tehnyt tämän, sinun on noudatettava menetelmässä 5 kuvattuja vaiheita käynnistääksesi VPN-sovelluksen, kirjautua sisään ja muodostaa yhteyden.

Tarvitsetko lisäapua?

Jos VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa mukautetun sovelluksen Amazon Fire TV- tai Fire TV Stick -sovellukselle, niiden tulisi olla ensimmäinen käyntisatama, jos tarvitset lisäapua. Muista: ensimmäisen sukupolven Fire TV -muisti ei välttämättä toimi kaikkien VPN-palvelujen kanssa.

Jos muodostat yhteyden toisen laitteen, kuten Mac- tai Windows-tietokoneen, kautta, sinun on otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi saadaksesi lisätietoja.

Kourallinen VPN-palveluita tukee erityisesti Fire TV Stick -käyttäjiä - löydät ne täältä:

 • IPVanish
 • CyberGhost
 • PrivateVPN
 • ExpressVPN
 • NordVPN

Älä epäröi kysyä meille sähköpostia - löydät alla olevan sähköpostiosoitteen.

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Miten",
"nimi": "Kuinka asentaa VPN Amazon Fire Stickiin",
"kuvaus": "VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick- tai Fire TV -laitteeseen on nopeaa ja helppoa, kun tiedät tekemäsi. Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka yksinkertainen se on, käyttämällä erilaisia ​​menetelmiä.",
"kuva": {
"@tyyppi": "ImageObject",
"url": "https://www.top10vpn.com/images/2018/06/hero_firetv.svg",
"korkeus": "738",
"leveys": "286"
},
"totalTime": "PT15M",
"työkalu": "VPN-tilaukset, Fire TV (tai Fire TV Stick v2 tai uudempi) ",
"toimittaa": "sähkö",
"vaihe": [
{
"@tyyppi": "HowToStep",
"url": "https://www.top10vpn.com/guides/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick/#step-1",
"kuva": "https: //www.top10vpn.comimages/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick.jpg",
"nimi": "Avaa Amazon App Store",
"teksti": "Avaa laitteesi Amazon App Store"
},
{
"@tyyppi": "HowToStep",
"url": "https://www.top10vpn.com/guides/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick/#step-2",
"kuva": "https: //www.top10vpn.comimages/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick.jpg",
"nimi": "Hakupalvelu",
"teksti": "Hae palveluntarjoajan sovellusta (esim. ExpressVPN)"
},
{
"@tyyppi": "HowToStep",
"url": "https://www.top10vpn.com/guides/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick/#step-3",
"kuva": "https: //www.top10vpn.comimages/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick.png",
"nimi": "Asentaa",
"teksti": "Asenna se laitteellesi napsauttamalla Hanki - sinun on yleensä annettava Amazon-tilisi salasana vahvistaaksesi"
},
{
"@tyyppi": "HowToStep",
"url": "https://www.top10vpn.com/guides/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick/#step-4",
"kuva": "https: //www.top10vpn.comimages/how-to-install-a-vpn-on-amazon-fire-stick-2.png",
"nimi": "Avaa sovellus",
"teksti": "Avaa sovellus, kirjoita kirjautumistietosi ja sinulla on hyvä mennä"
}
]
}

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me