VPN: n asettamiseen Android-älypuhelimelle tai -tablet-laitteelle on viisi päätapaa, mutta yksinkertaisin tapa on käyttää vain valitsemasi VPN-palvelun tarjoamista mukautettuja sovelluksia..

Muokatun VPN-sovelluksen asettaminen Android-laitteellesi on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun sovelluksen asentaminen.

Lataa vain se, kirjaudu sisään, napauta "Yhdistä", ja se on se. Jos tarvitset lisäapua sovelluksen asennuksessa, olemme sisällyttäneet yksityiskohtaiset ohjeet kohtaan Menetelmä 1.

Onneksi kaikki tärkeimmät VPN-palvelusuositukset tarjoavat jonkinlaisen Android-sovelluksen, joten et koskaan pakota käyttämään muita menetelmiä, ellet halua.

Voit myös tarkistaa viimeisimmät Android-VPN-valintamme, jotta päätöksesi olisi helpompaa.

Tarkastelemme myös vaihtoehtoisia tapoja käyttää VPN: ää Android-puhelimellasi, mukaan lukien sen määrittäminen manuaalisesti, APK-tiedoston käyttö ja VPN: n asettaminen reitittimen tasolla.

Mitä tarvitset

Ensin tarvitset Android-laite: joko älypuhelin tai tabletti.

Tämä opas on kirjoitettu käyttämällä Samsung Galaxy A6-älypuhelinta, jossa on Android 9.1.0 (Pie).

Voit käyttää VPN: tä vanhemmassa Android-laitteessa, mutta vaiheet ja näytöt voivat poiketa hieman tämän oppaan vaiheista.

Tarvitset myös tili VPN-palveluntarjoajalla. Tähän on kaksi tapaa:

 1. Käy muutaman palveluntarjoajan verkkosivuilla ja kirjaudu haluamallesi sivustolle. on hyvä idea kirjautua sisään ja löytää laitteen asennussivut ennen kuin jatkat.
 2. Lataa haluamasi palveluntarjoajan sovellus Google Play Kaupasta ja rekisteröi uusi tili sovelluksessa.

  Emme yleensä suosittele tätä, koska VPN-palveluntarjoajan palautuskäytäntöä ei ehkä sovelleta tai tilisi voidaan rajoittaa käytettäväksi vain Android-laitteiden kanssa, kun taas tilauksen ostaminen VPN-palveluntarjoajan verkkosivuston kautta antaa sinun käyttää VPN-palvelua useiden laitteiden kanssa yleensä tyypit.

Varmista, että tarkistat VPN-tilisi sähköpostitse tarvittaessa.

Tapa 1: VPN-sovellus

Ennen kuin kirjaudut VPN-tilaukseen, tarkista, että VPN-palvelun mukana tulee mukautettu VPN-sovellus Androidille.

Jos näin on, voit ladata VPN-sovelluksen Google Play Kaupasta. Jos asut maassa, johon et pääse Google Play Kauppaan, siirry kohtaan 4: APK-tiedosto.

Olemme käyttäneet ExpressVPN: ää tähän oppaaseen, koska siinä on hyvin yksinkertainen Android-sovellus ja se tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun.

Se on myös paras VPN ympärillä - voit lukea täydellisen, riippumattoman ExpressVPN-arvosteluemme täältä.

Jos olet valinnut toisen VPN-palveluntarjoajan, sinun on noudatettava hieman erilaista prosessia, mutta tämä opas antaa sinulle perustiedot.

VPN-palvelusi tarjoaman VPN-sovelluksen asentaminen on helpoin tapa nopeaan toimintaan.

Useimmissa tapauksissa se tarjoaa myös kätevän ja käyttäjäystävällisen pääsyn eri palvelimille, mikä on kätevää, jos haluat vaihtaa VPN-sijaintien välillä.

Asennus mukautetulle Android-VPN-sovellukselle vie vähemmän kuin viisi minuuttia. Näin se tehdään:

 1. Löydä VPN-palveluntarjoajasi mukautettu Android-sovellus Google Play Kaupasta.
  Suosittelemme seuraamaan linkkiä Google Play Kauppaan VPN: n virallisen verkkosivuston kautta, jotta vältetään mahdollisesti vaarallisen kopiointiohjelmiston lataaminen.Näyttökuva ExpressVPN-profiilista Google Play Kaupassa
 2. hana Asentaa ladataksesi VPN-sovelluksen. Kun tämä vaihe on valmis, vihreä painike sanoo Avata.Näyttökuva ExpressVPN: stä Google Play Kaupassa, kun sovellus on asennettu
 3. hana Avata käynnistääksesi VPN-sovelluksen ja napauta sitten Kirjaudu sisään.Kuvakaappaus ExpressVPN: n ilmaisesta kokeiluversiosta
 4. Kirjoita VPN-tilauksesi käyttöoikeustiedot asianmukaisiin ruutuihin - tässä tapauksessa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi - ja napauta sitten Kirjaudu sisään.Näyttökuva ExpressVPN Android-sovelluksen kirjautumissivulta
 5. ExpressVPN kysyy uusilta käyttäjiltä, ​​haluavatko he jakaa virheraportteja, nopeustestejä ja tietoja siitä, onnistuiko VPN-yhteysyritykset vai eivät..

  Vaikka näitä tietoja ei voida tunnistaa, suosittelemme napauttamista Ei kiitos.

  Näyttökuva ExpressVPN-asennuksen kaatumisraportin valtuutuksesta

 6. hana kunnossa VPN-yhteyden asetusprosessin aloittamiseksi.Näyttökuva ExpressVPN: n Android-asetusprosessista
 7. hana kunnossa hyväksyä VPN-yhteyspyyntö.Näyttökuva ExpressVPN Android-sovelluksen yhteyspyynnöstä
 8. Tässä on ExpressVPN Android-sovelluksen päänäyttö. Se on melko tyypillinen esimerkki Androidin mukautetuista VPN-sovelluksista, joissa suuri yhteyspainike keskellä ja valittu palvelimen sijainti alapuolella.

  Napauta palvelinpaikkojen luetteloa napauttamalla kolmea vaakapistettä palvelimen sijaintinimen oikealla puolella.

  Kuvakaappaus ExpressVPN Android-sovelluksen päänäytöstä

 9. Voit valita mistä tahansa tässä luetellusta VPN-palvelimen sijainnista. Napauta vain sitä, johon haluat muodostaa yhteyden.Näyttökuva ExpressVPN Android-sovelluspalvelimen sijaintiluettelosta
 10. Ennen kuin muodostat yhteyden VPN-verkkoon, on parasta tarkistaa suojausasetukset. Yleensä voit löytää tämän napsauttamalla cog-symbolia tai, ExpressVPN: n tapauksessa, hampurilavalikkoa (kolme vaakasuoraa viivaa).

  Muista ottaa käyttöön tappauskytkin ja vuodonsuojaus, jos sovellus sisältää nämä ominaisuudet.

  Tässä on ExpressVPN-asetusvalikko. Näpäytä Verkkosuojaus jotta ExpressVPN: n Android-sovellusversio voidaan ottaa käyttöön tappauskytkimestä.

  Kuvakaappaus ExpressVPN Android-sovellusasetuksista

 11. Kun olet tutustunut VPN-asetuksiin, on aika muodostaa yhteys VPN: ään. Napauta pyöreää yhteyspainiketta VPN-sovelluksen päänäytön keskellä.

  ExpressVPN-yhteyspainike muuttuu vihreäksi, kun VPN on kytketty. Napauta tätä painiketta uudelleen katkaistaksesi yhteyden.

  Sinun tulisi aina testata VPN: ääsi mahdollisten vuotojen varalta. Voit selvittää, miten tämä tehdään ja kuinka ratkaista mahdolliset ongelmat IP-, DNS-, WebRTC-vuoto-oppaamme.

  Näyttökuva ExpressVPN Android-sovelluksesta kytkettynäNyt kun ExpressVPN-yhteytesi on muodostettu, se pysyy yhteydessä taustalla ja voit käyttää puhelinta normaalisti. Katsokaa vain tilariviä ja etsiä näppäintä varmistaaksesi, että puhelimesi on kytketty.

Tapa 2: Kolmannen osapuolen ohjelmistojen käyttäminen (OpenVPN Androidille)

Jos et halua käyttää VPN-palveluntarjoajasi mukautettua VPN-sovellusta tai sitä ei tule toimitukseen, voit määrittää VPN-määritystiedostot käyttämällä sen sijaan kolmannen osapuolen VPN-sovellusta, kuten OpenVPN for Android.

Käytät näitä kolmannen osapuolen sovelluksia muodostaaksesi yhteyden palveluntarjoajan palvelinverkkoon käyttämällä tilitiedot, jotka tarjoavat sinulle samanlaisen kokonaiskokemuksen kuin palveluntarjoajan oman sovelluksen käyttö.

Kolmannen osapuolen sovellukset voivat olla määritettävissä paremmin kuin VPN-palveluntarjoajan mukautetut sovellukset, ja ne sallivat jopa sinun käyttää useita palveluntarjoajia yhdessä sovelluksessa, jos sinulla on useampi kuin yksi tilaus.

Käytämme OpenVPN for Android -sovellusta tähän oppaaseen, koska se on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan tutkia tietoturvavirheiden ja haavoittuvuuksien varalta, ja itse OpenVPN-protokolla tarjoaa parhaan tasapainon suorituskyvyn ja tietoturvan välillä.

Voit käyttää myös OpenVPN Connect-, OpenVPN, Inc -yrityksen virallista sovellusta Androidille.

ExpressVPN suosittelee OpenVPN for Android -sovellusta, koska se toimii paremmin kokoonpanotiedostojen kanssa, kun taas NordVPN suosittelee OpenVPN Connect -sovellusta. On parasta ottaa yhteyttä VPN-palveluntarjoajaan saadaksesi selville, mitä sovellusta se suosittelee.

Jos VPN-palveluntarjoajallasi ei ole käytettävissä OpenVPN-määritystiedostoja, voit siirtyä kohtaan 3, joka näyttää kuinka määrittää L2TP-tiedostot manuaalisesti.

Näin määrität VPN: n manuaalisesti Androidille käyttämällä OpenVPN for Android -ohjelmistoa:

 1. Etsi OpenVPN Androidille (tai OpenVPN Connect) Google Play Kaupasta ja napauta Asentaa.Näyttökuva AndroidVVN-sovelluksesta Google Play Kaupassa
 2. Kun sovellus on ladattu onnistuneesti, vihreä painike lukee Avata. Napauta avataksesi OpenVPN for Android -sovelluksen.Näyttökuva Google Play Kauppaan asennetusta OpenVPN for Android -sovelluksesta
 3. Tämä on OpenVPN for Android -sovelluksen päänäyttö. Palaamme asiaan sen jälkeen, kun olemme ladanneet kokoonpanotiedostot ExpressVPN: n verkkosivustolta.
  Näyttökuva OpenVPN-sovelluksesta Android-sovellukselle, jolla ei ole VPN-profiileja
 4. Siirry VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolle mobiiliselaimellasi ja kirjaudu sisään VPN-tiliisi käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
  Näyttökuva ExpressVPN-kirjautumissivulta
 5. Siirry nyt VPN-tilisivun osioon, jossa voit määrittää VPN: n useille laitteille. hana Asenna ExpressVPN.
  Kuvakaappaus ExpressVPN-tilin asetussivulta
 6. hana Näytä muut laitteet.
  Näyttökuva ExpressVPN -tilin aktivointikoodista
 7. Selaa luettelolaitteita ja napauta Manuaalinen konfigurointi.
  Kuvakaappaus ExpressVPN: n eri asetusluettelosta
 8. hana OpenVPN. Täällä näet yksilöllisen käyttäjänimesi ja salasanasi OpenVPN: n manuaaliseen määritykseen. Tarvitset näitä myöhemmin.
  Näyttökuva ExpressVPN: n manuaalisesta konfiguroidusta käyttäjänimestä ja salasanasta
 9. Voit ladata niin monta konfigurointitiedostoa kuin haluat - jokaisen avulla voit muodostaa yhteyden toiseen VPN-palvelimen sijaintiin - mutta suosittelemme aloittamista yhdestä, kunnes tiedät kuinka tehdä koko asennusprosessi.

  Napauta palvelimen sijaintia, johon haluat muodostaa yhteyden, ja se latautuu automaattisesti puhelimesi tallennustilaan. Valitsimme USA - New York.

  Kuvakaappaus ExpressVPN-palvelimen sijaintitiedostoista

 10. Palaa nyt OpenVPN for Android -sovellukseen ja napauta kansion lataussymbolia sovelluksen oikeassa yläkulmassa (+ -merkin ja kolmen pystysuuntaisen pisteen välissä).
  Näyttökuva OpenVPN-sovelluksesta Android-sovellukselle, jolla ei ole VPN-profiileja
 11. Etsi VPN-määritystiedosto kansiosta Lataukset kansio. Joidenkin käyttäjien on mentävä Sisäistä tallennustilaa ennen navigointia Lataukset -kansio tiedoston valitsemiseksi. Kun olet löytänyt tiedoston, napauta sitä.
  Näyttökuva ladatusta ExpressVPN-asetustiedostosta
 12. Napauta puutiainen symboli konfigurointitiedoston lataamisen lopettamiseksi.
  Näyttökuva ExpressVPN-määritystiedostosta OpenVPN for Android -sovelluksessa
 13. Napauta Muokata -symboli konfigurointitiedoston nimen oikealla puolella.
  Näyttökuva ExpressVPN-määritystiedostosta OpenVPN: ssä Android-sovelluksen muokkausta varten
 14. Alla perustiedot -välilehti kirjoita yksilöllinen OpenVPN-käyttäjänimi ja salasana, joka näkyy tililläsi ExpressVPN-verkkosivustolla. Napauta sitten Takaisin -kuvaketta laitteellasi.

  Huomaa: Androidin OpenVPN: llä on monia määritysvaihtoehtoja; näytämme vain perusasiat täällä, mutta voit palata takaisin ja mukauttaa VPN-profiilisi myöhemmin.

  Näyttökuva ExpressVPN-määritystiedoston muokkaamisesta Android OpenVPN -sovelluksessa

 15. Napauta luomaasi profiili.
  Näyttökuva ExpressVPN-määritystiedostosta OpenVPN: ssä Android-sovelluksen muokkausta varten
 16. hana kunnossa hyväksyä yhteyspyyntö.
  Näyttökuva VPN-yhteyspyynnöstä OpenVPN for Android -sovelluksessa
 17. Kun VPN on muodostanut yhteyden onnistuneesti, näet yhteyden ilmoituksen ja näppäinkuvake pysyy näytön vasemmassa yläkulmassa VPN-yhteyden ajan. Testaa VPN-yhteys mahdollisten IP-, DNS- tai WebRTC-vuotojen varalta.
  Näyttöruutu VPN-yhteydestä näytön yläosassa
 18. Katkaise yhteys VPN-verkkoon napauttamalla OpenVPN-profiilia OpenVPN for Android -sovelluksen sisällä ja napauttamalla KATKAISTA.
  Kuvakaappaus yhteyden katkaisemisesta Android OpenVPN: ssä

On monia konfiguroitavia vaihtoehtoja, joita voit pelata OpenVPN for Android -sovelluksessa yhteyden räätälöimiseksi.

Voit esimerkiksi siirtyä UDP: n ja TCP: n välillä, ohittaa DNS-asetukset, estää IPv6- ja IPv4-vuodot ja sallia tiettyjen sovellusten Internet-liikenteen matkustaa VPN-tunnelin ulkopuolella (jaettu tunnelointi)..

Sinun pitäisi pelata näiden asetusten kanssa vain, jos olet varma, että tiedät tekemäsi.

On myös muita avoimen lähdekoodin ulkopuolisia sovelluksia, joiden avulla voit määrittää erilaisia ​​VPN-protokollia, kuten strongSwan IKEv2 / IPsec: lle ja WireGuard for WireGuard -protokolla, mutta OpenVPN on edelleen suositeltava protokolla ja ohjelmisto.

Aloittelijoiden tulee asettaa etusijalle VPN-palveluntarjoajan mukautetun sovelluksen käyttö manuaaliseen määritykseen nähden.

Tapa 3: Sisäänrakennettu Android VPN -asiakas

Jos VPN-palveluntarjoajasi ei tule OpenVPN-määritystiedostojen mukana, L2TP / IPSec-, IKEv2 / IPSec- ja PPTP-määritystiedostot on mahdollista määrittää sisäänrakennetun Android VPN -asiakasohjelman avulla.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata mitään kolmannen osapuolen sovelluksia.

Emme kuitenkaan suosittele tätä menetelmää.

Vaikka tämäntyyppiset asennukset eivät vie niin paljon tilaa laitteellasi, joissain tapauksissa se ei ole niin turvallinen kuin VPN-palveluntarjoajan sovelluksen tai Androidille tarkoitetun OpenVPN-sovelluksen käyttäminen.

Tämä johtuu VPN-protokollista, joita sisäänrakennettu Android VPN-asiakas tukee, tai - joissain tapauksissa - niiden asennustavasta.

PPTP on hyvin vanhentunut ja epävarma VPN-protokolla, ja se voidaan hakkeroida muutamassa minuutissa. L2TP / IPSec käyttää esijaettuja avaimia, jotka ovat julkisesti saatavilla VPN-verkkosivustoilla ja avaavat oven mahdollisille ihmisten keskelle -hyökkäyksille..

Suosituimmat VPN-verkot toimittavat vain asennusohjeet IKEv2: n asentamiseen avoimen lähdekoodin strongSwan-sovelluksella, ei Androidin sisäänrakennetulla VPN-asiakkaalla.

Voit lukea lisää salauksesta ja protokollista yksityiskohtaisesta oppaasta.

Vaikka emme suosittele tätä VPN-määritystä, osoitamme sinulle, kuinka asentaa VPN tällä tavalla viimeisenä keinona.

Manuaalinen yhteysmenetelmä vaihtelee hieman VPN-protokollasta ja käyttämästäsi laitteesta riippuen, mutta prosessi on riittävän samanlainen, jotta pääset käsiksi näistä ohjeista.

Tässä esimerkissä käytämme ExpressVPN: ää L2TP / IPSec-yhteyden luomiseen.

Käytämme Android 9.1.0 -versiota. Muissa Android-versioissa VPN-asetusnäyttöjen sijainti ja ulkonäkö voivat olla hiukan erilaisia.

VPN-yhteyden luominen manuaalisesti:

 1. Siirry VPN-palveluntarjoajan verkkosivulle Android-laitteellasi ja kirjaudu sisään VPN-tiliisi käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
  Näyttökuva ExpressVPN-kirjautumissivulta
 2. hana Asenna ExpressVPN laitteen asennusosassa.
  Kuvakaappaus ExpressVPN-tilin asetussivulta
 3. Vieritä laiteluetteloa alaspäin ja napauta Manuaalinen konfigurointi.
  Kuvakaappaus ExpressVPN: n eri asetusluettelosta
 4. Näpäytä PPTP & L2TP-IPSec. ExpressVPN varoittaa, että nämä VPN-protokollat ​​tarjoavat heikkoja tietoturvaetuja.
  Näyttökuva ExpressVPN L2TP: n manuaalisesta konfigurointisivulta
 5. Vieritä alaspäin ja näet käyttäjänimesi ja salasanasi tätä asetusta varten. Tarvitset näitä myöhemmin, joten pidä välilehti auki.
  Näyttökuva ExpressVPN L2TP -käyttöjärjestelmän manuaalisesta käyttäjänimestä ja salasanasta
 6. Napauta + symboli ja kopioi valitsemasi VPN-palvelimen palvelimen osoite.Voit määrittää useita VPN-palvelimen sijainteja, mutta aloitamme yhdestä helposti. Valitsimme USA - New York.
  Kuvakaappaus ExpressVPN-palvelimen osoitteista
 7. Mene nyt puhelimeesi asetukset valikko. löytö liitännät asetukset, napauta Lisää yhteysasetuksia, ja sitten VPN. Tämä tuo esiin Androidin sisäänrakennetun VPN-asiakkaan. Jos et ole asentanut VPN: tä ennen, se sanoo Ei VPN: tä.
  Kuvakaappaus Androidin sisäänrakennetusta VPN-asiakasohjelmasta
 8. Napauta kolme pystysuuntaista pistettä oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten Lisää VPN-profiili.
  Näyttökuva Androidin sisäänrakennetusta VPN-lisäysprofiilista
 9. Täytä nyt kentät seuraavilla tiedoilla:

  Nimi: Laita kaikki haluamasi tänne. Suosittelemme, että kirjoitat VPN-palvelun nimen ja palvelimen nimen. Esim. ExpressVPN New York.
  Tyyppi: Indonesialainen L2TP / IPSec PSK. PSK tarkoittaa esijaettua avainta.
  Palvelimen osoite: Liitä VPN-palvelimen osoite tililtäsi VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolle.
  L2TP-salaisuus: Jätä tämä kenttä tyhjäksi.
  IPSec-tunniste: Jätä tämä kenttä tyhjäksi.
  IPSec esijaettu avain: Liitä tähän VPN-palveluntarjoajan esijaettu avain. Tämän löydät VPN-palveluntarjoajan määrittämistä ohjeista.
  hana Tallentaa.Näyttökuva Androidin sisäänrakennetusta VPN-muokkausprofiilista

 10. Napauta nyt VPN-profiilia päänäytöltä ja kirjoita VPN-tililläsi näkyvä käyttäjänimi ja salasana PPTP & L2TP-IPSec manuaalinen määritysosa. hana Kytkeä.
  Näyttökuva ExpressVPN: n manuaalisesta Android-kirjautumisesta
 11. Kun VPN on muodostanut yhteyden onnistuneesti, näet avainsymbolin laitteen vasemmassa yläkulmassa. Kuten aina, sinun on testattava VPN-yhteytesi mahdollisten IP-, DNS- tai WebRTC-vuotojen varalta..
  Näyttökuva kytketystä Android VPN: stä
 12. Katkaise yhteys vain napauttamalla Android-sisäänrakennetun asiakkaan VPN-profiilia ja napauta Katkaise yhteys.
  Näyttökuva Android VPN: n manuaalisesta irrotuspainikkeesta

Tapa 4: APK-tiedosto

Jos et pääse Google Play Kauppaan, VPN-palveluntarjoajan mukautettu sovellus on edelleen mahdollista asentaa Android-laitteellesi, jos palvelu tarjoaa APK-tiedoston.

APK-tiedostot voidaan ladata suoraan Android-laitteille Google Play Kaupan ulkopuolelta.

Sinun on muutettava joitain puhelimesi käyttöoikeuksia salliaksesi APK-tiedostojen lataamisen ulkoisista lähteistä, eikä sinun pitäisi ladata niitä epävirallisilta verkkosivustoilta.

Lataa APK-tiedostot aina VPN-palveluntarjoajan viralliselta verkkosivustolta.

Jos et riski ladata vääriä tiedostoja - ne voivat sisältää haitallista sisältöä, joka voi vahingoittaa laitettasi ja verkkoturvallisuutta.

Tässä on vaiheittaiset ohjeet APK-tiedoston VPN-sovelluksen asentamiseksi Android-laitteelle:

 1. Ensin sinun on vaihdettava puhelimesi käyttöoikeudet salliaksesi tiedostojen lataamisen Google Play Kaupan ulkopuolelta.

  Mene puhelimeesi asetukset sitten valikkoon turvallisuus. Napauta nyt Asenna tuntemattomia sovelluksia (joskus merkitty Asenna sovelluksia ulkoisista lähteistä) ja napauta selainta, jota haluat käyttää APK-tiedostojen lataamiseen.

  Ota käyttöön Salli tästä lähteestä.

  Kuvakaappaus tuntemattomien sovellusten asentamisesta Android-puhelimeen

 2. Siirry VPN-palveluntarjoajan verkkosivuille ja kirjaudu tiliisi käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
  Näyttökuva ExpressVPN-kirjautumissivulta
 3. hana Asenna ExpressVPN laitteen asetusosiossa.
  Kuvakaappaus ExpressVPN-tilin asetussivulta
 4. hana Lataa APK.
  Kuvakaappaus ExpressVPN APK-tiedoston latausnäytöstä
 5. Varoitus ponnahdusikkunassa ilmoittaa, että tiedosto voi vahingoittaa laitettasi. Jos lataat APK-tiedoston luotettavan VPN-palveluntarjoajan virallisilta verkkosivuilta - luotamme ExpressVPN: ään - napauta kunnossa.
  Näyttökuva APK-tiedoston latausvaroituksesta Android-puhelimella
 6. hana Asentaa viimeistele asennus.
  Kuvakaappaus ExpressVPN APK -asennusnäytöstä
 7. Sovellus on nyt asennettu. hana Avata avataksesi mukautetun VPN-sovelluksen Androidille.
  Näyttökuva ExpressVPN APK -asennuksen koko näytöstä

Voit nyt seurata menetelmän 1 vaiheita 3-11, jos haluat tietää, miten ExpressVPN-sovellusta käytetään, ja laajentamalla valtaosa Androidin VPN-sovelluksista, jotka toimivat samalla tavalla kuin ExpressVPN.

Menetelmä 5: Reititin

VPN-reititin

Viimeinen tapa suojata Android-laitteen Internet-liikennettä on asentaa VPN reitittimen tasolle.

Kun asennat VPN: n reitittimeen, se suojaa koko reitittimen läpi kulkevaa liikennettä ja tarjoaa VPN: n edut kaikille kodin laitteille samanaikaisesti.

Tämä on ihanteellinen, jos haluat suojata laitteita, joilla ei ole mukautettuja VPN-sovelluksia, kuten älytelevisiot ja pelikonsolit.

Se ei kuitenkaan ole paras tapa suojata Android-laitetta.

Kun asennat VPN: n reitittimen tasolla, VPN-asetusten ja palvelimen sijaintien muuttaminen on hankalampaa kuin jos käytät räätälöityä VPN-sovellusta Androidille.

Vielä yksi muistettava asia on, että kaikki reitittimet eivät tue VPN-ohjelmistoja, etenkin modeemireitittimet, jotka tulevat Internet-paketin mukana.

Jos reitittimesi ei tue VPN-asiakasohjelmistoa ja haluat ostaa uuden laitteiston, kannattaa tarkistaa ensin VPN-palveluntarjoajan verkkosivusto ja tarkistaa yhteensopivuus.

VPN: n asettaminen reitittimelle

On olemassa muutamia eri tapoja käyttää VPN: ää reitittimellä:

 1. Osta esiasetettu reititin.
 2. Määritä VPN manuaalisesti käyttämällä nykyisen ohjelmistosi mukana tulevaa natiivia VPN-asiakasohjelmistoa (vältä PPTP- tai L2TP / IPSec-asetuksia, koska ne ovat epävarmoja).
 3. Flash nykyisessä reitittimessäsi uudella firmware-ohjelmalla, joka tukee OpenVPN: ää, ja määritä sitten VPN manuaalisesti.
 4. Käytä VPN-sovelmaa. Nämä ovat tällä hetkellä melko harvinaisia, eikä vain monet VPN-palvelut tarjoa heille. ExpressVPN: llä on sovelma.

Katso yksityiskohtaiset reitittimen asennusohjeet erillisistä reitittimen oppaista.

Muista, että VPN: n asettaminen reitittimen tasolle tarkoittaa, että Internet-liikenne salataan vain, kun se saavuttaa reitittimen.

Tämä tarkoittaa, että laitteiden ja reitittimen välistä liikennettä ei ole turvattu, joten jos joku pystyy muodostamaan yhteyden verkkoosi, hän voi silti lukea liikennettäsi.

Suosittelemme määrittämään VPN-reitittimen tasolle ja käyttämään laitekohtaista ominaisuutta (samanlainen kuin jaettu tunnelointi), jotta suljetaan pois kaikki laitteet, joihin voit asentaa natiivia VPN-sovelluksia, kuten Android.

Mene tapaan 1, jotta näet kuinka määrittää nämä natiivit VPN-sovellukset.

Lisätietoja Android-VPN-palveluista

Meille on mahdotonta antaa ohjeita jokaiselle täällä olevalle reitittimelle, ja jotkut Android-laitteet - etenkin ne, jotka käyttävät Androidin vanhempia versioita - näyttävät erilaisilta kuin nämä ohjeet.

Jos joudut jumiin, VPN-palveluntarjoajan tulisi olla ensimmäinen puheluportti.

He voivat ohjata sinut prosessin läpi ja saada sinut ajan tasalle VPN: n kanssa Android-puhelimellasi.

Mikä on paras tapa määrittää VPN Androidille?

Paras tapa määrittää VPN Android-älypuhelimelle tai -tablet-laitteelle on ladata mukautettu VPN-sovellus VPN-palveluntarjoajalta.

Se on nopea, helppo ja turvallinen.

Niille, jotka haluavat paremman konfiguroitavuuden, OpenVPN for Android -sovelluksen käyttäminen reitittimen manuaaliseen määrittämiseen saattaa sopia paremmin kuin mukautettu VPN-sovellus.

Emme suosittele Androidin sisäänrakennetun VPN-asiakkaan käyttöä, koska se tukee vain vähemmän turvallisia VPN-protokollia, kuten PPTP ja L2TP / IPSec..

Tarvitsenko VPN-puhelinta?

Kyllä, sinun on käytettävä VPN-verkkoa Android-älypuhelimellasi.

Kun olet ulkona ja olet yhteydessä, luultavasti yhdistät julkiseen WiFi-verkkoon.

Julkinen WiFi on tunnetusti epävarma, joten henkilökohtaiset tietosi ovat alttiita hakkereille.

Jos haluat pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa, sinun on käytettävä VPN-verkkoa.

VPN: t salaavat kaiken Android-palvelimesi Internet-liikenteen, estämällä nuuskimista kolmansilta osapuolilta näkemästä verkossa tekemääsi.

Tietosuojaetujen lisäksi VPN: n käyttö puhelimella auttaa avaamaan rajoitetun tai sensuroidun sisällön.

Kirjastot, koulut ja hallitukset estävät tiettyjä verkkosivustoja. VPN: ien avulla voit käyttää näitä verkkosivustoja turvallisesti ja yksityisesti.

Pitäisikö minun käyttää VPN: ää kotona?

Tiedät nyt, että VPN: t ovat välttämättömiä työkaluja, jos haluat käyttää julkista Wifiä turvallisesti ja turvallisesti.

Mutta pitäisikö käyttää VPN: ää myös kotona?

Joo.

Internet-liikenne on silti haavoittuvainen, vaikka kotisi WiFi olisi turvallisempi kuin julkiset yhteyspisteet.

Ilman VPN: tä Internet-palveluntarjoajasi kirjaa kaiken, mitä teet verkossa, ja voi myydä sen kolmansille osapuolille, joskus ilman lupaa.

Hallitus voi myös saada käsiinsä henkilökohtaisia ​​tietojasi.

VPN: n käyttö on tärkeää kotona ja muualla.

Mikä on paras VPN Androidille?

On olemassa runsaasti VPN-verkkoja, jotka tukevat Android-laitteita, mutta paras niistä on ExpressVPN.

Siksi käytimme sitä kaikkiin tämän oppaan asennusesimerkkeihin.

ExpressVPN: ssä on yksinkertainen ja turvallinen räätälöity VPN Android-laitteille. Se on nopea, turvallinen ja voidaan asentaa muutamassa minuutissa.

Voit lukea muista suosituimmista Android-VPN-suosituksistamme täällä.

Voitko hankkia ilmaisen VPN: n Androidille?

Kuva luottokortista, jonka läpi on viiva ja joitain kolikoita

Haluatko suojata Android-älypuhelimen tai -tabletin kuluttamatta senttiäkään?

Sinä pystyt. Mutta siellä on saalis ...

Androidille on saatavana runsaasti ilmaisia ​​VPN-sovelluksia, mutta jotkut niistä ovat vaarallisia ja turvallisia ladata ja käyttää.

Jos haluat käyttää Android VPN: ää ilmaiseksi, tutustu luetteloomme parhaimmista ja turvallisimmista ilmaisista VPN-palveluista..

Paras ilmainen VPN Androidille on Windscribe.

Onko mahdollista asentaa VPN Android TV: hen?

Voit asentaa VPN: n Android TV: hen, mutta se ei ole aivan sama prosessi kuin sen määrittäminen Android-älypuhelimella tai -tabletilla.

Jotkut VPN-palvelut tarjoavat räätälöityjä VPN-sovelluksia Android TV: lle, kuten ExpressVPN ja NordVPN, jotka voit ladata ja asentaa muutamassa minuutissa, mutta valtaosa VPN: istä ei tule yhden.

Jos haluat asentaa VPN: n Android TV: hensi eikä siihen ole räätälöityä sovellusta, VPN on asennettava reitittimen tasolla.

Katso VPN-asennuksen televisioon oppaamme.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me