VPN: n asettaminen iPadiin on helppoa, päätätkö käyttää sovellusta vai hyödynnätkö integroitua tukea valituille protokollille. Tämä opas selittää, kuinka se pystytään toimimaan, hyödyllisten vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Apple iPad, jolla on VPN

Voit määrittää VPN: n iPadillesi kolme vaihtoehtoa. Voit ladata palveluntarjoajan mukautetun sovelluksen, asentaa kolmannen osapuolen sovelluksen, kuten OpenVPN, tai vaihtoehtoisesti luoda suoran yhteyden laitteesi Asetukset-sovelluksen avulla.

Puhumme läpi kaikki nämä oppaan vaihtoehdot. Yhdistäminen vie vain muutaman minuutin, ja kun olet tehnyt sen, voit selata Internetiä turvallisesti, murehtimatta siitä, että sinua seurataan tai seurataan.

Mitä tarvitset

Tämän oppaan käyttämien sovellusten suorittamiseen tarvitaan iPad, joka pystyy käyttämään uusinta ohjelmistoa. Käytimme iPad Pro -käyttöjärjestelmää, jossa on iOS 11.3.

Sinun on myös määritettävä tili VPN-palveluntarjoajan kanssa. Voit tutustua iPadin parhaimpiin VPN-valintaan, jos et ole jo valinnut sitä, mutta jos et ole valmis sitoutumaan maksulliseen tilaukseen, ilmainen kokeilu toimii hyvin. ExpressVPN tarjoaa 7 päivän ilmaisen palvelun - mutta vain jos kirjaudut sisään sovelluksen kautta, koska kokeiluversio ei ole käytettävissä heidän verkkosivustollaan.

Jos et ole koskaan käyttänyt VPN: tä aiemmin, suosittelemme, että aloitat menetelmällä 1, joka on yhtä helppoa kuin palveluntarjoajan sovelluksen lataaminen App Storesta. Kun olet varma, että kaikki on niin kuin sen pitäisi olla, voit käydä läpi menetelmät 2 ja 3, jotka ovat hieman edistyneempiä. Muista: tarkista sähköpostiosoitteesi ja vahvista VPN-tilisi ennen kuin jatkat tämän oppaan läpi.

Tapa 1: VPN-sovellus

Kaikki suuret VPN-palveluntarjoajat tuottavat oman sovelluksen iOS: lle. Tämä on todennäköisesti helpoin ja nopein tapa saada uusi VPN käyttöön ja käyttää iPadissa.

Käytämme ExpressVPN: tä osoittaaksesi, kuinka asennusprosessi toimii. Jos käytät toista palveluntarjoajaa, saat silti yleisen käsityksen siitä, mitä tapahtuu seuraavista kuvakaappauksista. Palveluntarjoajasi voi tarjota enemmän tukea, jos joudut kiinni.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, yhteyden tulisi pysyä aktiivisena, kunnes katkaiset sen tai käynnistät iPadin uudelleen.

On hyvä idea tarkistaa Ohjelmistopäivitys osa sinun asetukset -sovellus ennen aloittamista, jotta sinulla on viimeisin iOS-versio asennettuna.

VPN: n asettaminen ExpressVPN-sovelluksella:

 1. Avaa Express VPN -sovellus iPadillasi.
 2. hana Luo tili jos tarvitset uuden tilin. Muussa tapauksessa napauta Kirjaudu sisään ja täytä kirjautumislomake.ExpressVPN-liittymissivu
 3. hana Sallia antaa ExpressVPN-sovelluksen asettaa VPN iPadillesi. Sinun on vahvistettava tämä kosketustunnuksella tai salasanalla.ExpressVPN iPad -määritysnäyttö
 4. Napauta Ilmoitukset-näytössä Sallia jos saat mielellään ilmoituksia sovelluksesta. Tämä on valinnainen.ExpressVPN iPad -ilmoitukset
 5. Jos olet tyytyväinen siihen, että nimettömät tiedot lähetetään ExpressVPN: lle analysoitavaksi, napauta Sallia.ExpressVPN iPad -tietoanalyysi

Tämä saattaa päätökseen ExpressVPN: n asennusprosessin. Näet nyt yhteysyhteyden päänäytön. Sovellus valitsee automaattisesti parhaan VPN-palvelimen sijainnin. Napauta vain pyöreää nappia yhdistääksesi.

ExpressVPN iPadin päänäyttö irrotettu

ExpressVPN pysyy yhteydessä, kun käytät muita iPadin sovelluksia. Näet pienen VPN-kuvakkeen WiFi-symbolin vieressä näytön vasemmassa yläkulmassa.

ExpressVPN iPadin päänäyttö on kytketty

Tapa 2: OpenVPN Connect

OpenVPN Connect on kolmannen osapuolen avoimen lähdekoodin VPN-sovellus. Voit käyttää tätä palveluntarjoajan sovelluksen lataamisen sijasta, jos haluat käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Tämä kolmannen osapuolen sovellus muodostaa yhteyden palveluntarjoajan palvelinverkkoon vain OpenVPN-protokollan kautta tarjoajan toimittamien valtuustietojen avulla. Sen lisäksi, että sekä protokolla että sovellus ovat avoimen lähdekoodin sovellus, on paljon konfiguroitavampi kuin monet ensimmäisen osapuolen sovellukset.

Uusin OpenVPN Connect -versio tuottaa joskus a fragmenttidirektiivi virhe. Olemme sisällyttäneet tämän kiertotavan alla, jos törmäät ongelmaan.

.Vpn-tiedostosi löytäminen

Kun avaat ensimmäisen kerran OpenVPN Connect -sovelluksen, näet luettelon eri tuontitavoista .ovpn-yhteysprofiilin hankkimiseksi. Tämä on tiedosto, joka sisältää kaikki palvelimen yhteydetiedot. Voit halutessasi asentaa useita.

Helpoin tapa tuoda tiedosto on ladata se pöytätietokoneelle ja lähettää se sähköpostitse itsellesi. Jotta tämä toimisi, sinulla on oltava toimiva sähköpostitili iPadin Mail-sovelluksessa.

.Ovpn-profiilien lähettäminen ja vastaanottaminen sähköpostitse ei ole turvallisinta tapaa, mutta se on helpoin, joten käytämme tätä aloittelijaoppaassa. Jos olet tietoturva-arkaluonteinen, suosittelemme, että tutkit muita vaihtoehtoja, kuten käytät pilvitallennusta, kuten Dropbox tai Google Drive. Jos sinulla on Mac, voit käyttää Airdropiä.

OpenVPN Connect -sovelluksen käyttäminen iPadilla

Tämä prosessi on helpoin tapa hankkia tiedosto ilman liikaa vaivaa. Käytämme Express VPN -sovellusta osoittaaksesi tämän prosessin, aloittamalla pöytätietokoneelta ja siirtymällä sitten takaisin iPadiin:

  1. Kirjaudu tietokoneellasi ExpressVPN-verkkosivustoon.
  2. Napsauta vihreää Asenna ExpressVPN nappi.
  3. Klikkaus Näytä muut laitteet, vieritä sitten alas ja napauta Manuaalinen konfigurointi.
  4. Napsauta sinistä OpenVPN -painike näyttää tarvitsemasi asetukset.
  5. Lataa vähintään yksi OpenVPN-määritysprofiili tietokoneellesi. Jos olet epävarma, lataa sijainti, joka on maantieteellisesti lähellä nykyistä sijaintiasi.
  6. Lähetä tiedosto itsellesi tai tallenna se luonnokseen.

Tässä vaiheessa sinun tulisi pitää sivu auki selaimessa. Tarkista myös, että näet sähköpostin iPadisi Mail-sovelluksessa ennen jatkamista:

  1. Avaa iPadissasi Mail-sovellus.
  2. Etsi itsellesi lähettämäsi tiedosto sisältävä viesti. Napauta liitettä.
  3. IPadisi näyttää useita sovelluksia, jotka voivat avata tiedoston. sijaitsevat Kopioi OpenVPN: ään, ja napauta sitä.
  4. OpenVPN Connect -sovellus aukeaa, ja profiili näkyy näytön alareunaa kohti. Tarkista, että yksityiskohdat vastaavat lisättävää palvelinta, napauta sitten vihreää pluskuvaketta lisätäksesi profiilin sovellukseen.ExpressVPN iPad OpenVPN -asetukset
  5. Napauta näkyviin tulevassa ponnahdusikkunassa Sallia.ExpressVPN iPad OpenVPN -määritykset
  6. Vahvista kosketustunnuksella.

  OpenVPN Connect avaa nyt profiilin ja kutsuu sinut mukauttamaan yhteyden yksityiskohdat. Täällä tarvitsemasi käyttäjätunnus ja salasana eivät ole samat kuin käyttäjänimesi ja salasanasi ExpressVPN-verkkosivustolla. Löydät ne kirjautumisen jälkeen sivulta Asenna ExpressVPN - Näytä muut laitteet - Manuaalinen konfigurointi sivu.

  Valitettavasti iPadin sovellusten välillä siirtyminen pyyhkii käyttäjätunnuksen ja salasanan kentät OpenVPN Connect -sovelluksessa. Löysimme parhaan vaihtoehdon kirjoittaa ne manuaalisesti:

  1. Kopioi käyttäjätunnuksesi ExpressVPN-sivustosta ExpressVPN-sovelluksen Käyttäjätunnus-kenttään. Toista prosessi salasanalla.
  2. Napauta halutessasi Tallentaa liukusäädin tallentaaksesi tietosi.

  Voit nyt muodostaa yhteyden valittuun VPN: ään.

  ExpressVPN iPad OpenVPN -yhteysnäyttö

  Kuinka ratkaista sirpaledirektiivivirhe OpenVPN Connect -sovelluksessa

  Testaamalla havaitsimme, että OpenVPN Connect ilmoittaa joskus katkelmavirheen eikä muodosta yhteyttä. Tämä ei ole ainutlaatuinen iOS: lle. Se tapahtuu myös muissa laitteissa.

  Jos näet tämän virheen, sinun on muokattava palveluntarjoajalta lataamasi .ovpn-tiedosto. Avaa tiedosto tietokoneellasi tekstieditorissa ja poista rivi, joka sisältää sanan “fragmentti”.

  ExpressVPN iPad OpenVPN-fragmenttivirhe

Tapa 3: Manuaaliset asetukset

Voit muodostaa yhteyden VPN-palveluntarjoajaasi käyttämättä sovellusta. Tämä on paras tapa edetä, jos haluat säästää arvokasta tallennustilaa iPadillesi..

Asennamme ExpressVPN: n manuaalisesti L2TP: llä tässä esimerkissä.

Ennen kuin aloitat, kirjaudu sisään ExpressVPN-tiliisi ja siirry Asenna ExpressVPN - Näytä muut laitteet - Manuaalinen konfigurointi sivu. hana PPTP & L2TP-IPSec paljastaa yhteydetietosi.

Huomaa kuitenkin, että käytät vain L2TP / IPSec-protokollaa ja menetät lisätoiminnot - kuten killswitch -, jotka saat sovelluksen avulla.

Valitse palvelin, jonka haluat asettaa, ja toimi sitten seuraavasti:

 1. Sinun asetukset sovellus, napauta yleinen, sitten VPN.ExpressVPN iPad L2TP -asetukset
 2. hana Lisää VPN-määritykset… Paljastaa yhteysnäytön.ExpressVPN iPad L2TP VPN -määritykset
 3. vuonna Tyyppi ruutu, napauta ja valitse L2TP.
 4. Täytä yhteyden tiedot käyttämällä jo avaamasi ExpressVPN-tilisi tietoja:
  • Kuvaus: Mikä tahansa nimi.
  • server: Kopioi ja liitä (tai kirjoita) ensin määritettävän palvelimen palvelimen osoite.
  • Tili: .Sivulla annettu käyttäjätunnus PPTP & L2TP-IPSec -sivulla ExpressVPN-tililläsi. Älä kirjoita kirjautumistunnustasi tähän; tämä ei toimi.
  • RSA SecurID: Sammutettu
  • Salasana: PPTP-tilillesi annettu salasana & L2TP-IPSec-yhteydet. Tämä ei ole sama kuin kirjautumissalasanasi.
  • Salaisuus: Kirjoita '12345678' (ilman lainausmerkkejä)
  • Lähetä koko liikenne: Kytketty päälle.
 5. hana Tehty.ExpressVPN iPad L2TP -yhteysnäyttö

Jos haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, kytke tilakytkin päälle-asentoon ja odota 5-10 sekuntia. Näet tilanmuutoksen asetukseksi Yhdistetty. Pieni VPN-kuvake ilmestyy iPadin näytön vasempaan yläkulmaan.

Tarvitsetko lisäapua?

Näiden ohjeiden pitäisi toimia useimmissa iPadeissa, joissa on ajantasainen ohjelmisto. Jos sinulla on ongelmia:

 • Kokeile toista sovellusta. Suosittelemme, että käytät ensin palveluntarjoajan sovellusta tarkistaaksesi, että tilisi on määritetty oikein.
 • Kokeile toista palvelinta. Voit määrittää niin monta kuin haluat, jos käytät OpenVPN Connect -sovellusta tai manuaalista kokoonpanoa, ja on parasta aloittaa läheltäsi testataksesi asetuksiasi ennen kuin lisäät palvelimia kaukaisiin paikkoihin..

Lisätietoja saat VPN-palveluntarjoajalta. Suurimmalla osalla on omille asetuksilleen räätälöityjä oppaita, ja he voivat auttaa sinua kaikissa virheilmoituksissa, joita näet, kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon iPadillasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me