VPN: n määrittäminen on helppoa nykyaikaiselle iPhonelle riippumatta siitä, asennatko sovelluksen vai hyödynnät tiettyjen protokollien sisäänrakennettua tukea. Tämä opas osoittaa sinulle kuinka noudattaa yksinkertaisia ​​ohjeita.

Apple iPhone, jolla on VPN

On olemassa kolme tapaa asentaa VPN iPhoneen integroidun LT2P / IPSec-protokollan tuen ansiosta (myös vähemmän suosittua Cisco IPSec -protokollaa tuetaan). Voit asentaa palveluntarjoajan oman sovelluksen, käyttää kolmannen osapuolen sovellusta tai kirjoittaa tiedot manuaalisesti iPhone-asetuksiin.

Tarkastelemme heitä kaikkia tässä oppaassa ja sinut yhdistetään turvallisesti ja yksityisesti Internetiin nopeasti.

Mitä tarvitset

Jotta voit määrittää VPN: n, tarvitset iPhonen, joka pystyy käyttämään iOS: n uusin versio. Käytämme iPhone 8 Plus -käyttöjärjestelmää, jossa on iOS 11.3.

Tarvitset myös tilin VPN-palveluntarjoaja. Voit tutustua iPhonen parhaimpiin VPN-valintaan, jos et ole jo valinnut sitä, tai voit aloittaa ilmaisen kokeilujakson, jos et ole vielä valmis maksamaan kuukausittaista tilausta. Huomaa kuitenkin, että palveluntarjoajat tarjoavat yleensä ilmaisia ​​kokeiluja vain, jos kirjaudut sovelluksen kautta heti, kun se on ladattu, eikä heidän verkkosivustolleen.

Jos olet uusi VPN-verkko, suosittelemme, että aloitat lataamalla palveluntarjoajan sovelluksen App Storesta ja suorittamalla alla olevan menetelmän 1 vaiheet. Kun olet varmistanut, että kaikki toimii, voit kokeilla menetelmiä 2 ja 3, jotka ovat hieman edistyneempiä.

Tapa 1: VPN-sovellus

Kaikki suuret palveluntarjoajat tarjoavat oman sovelluksensa, ja tämän käyttö on helpoin tapa muodostaa yhteys VPN-verkkoon. Käytämme tässä oppaassa ExpressVPN-sovellusta, mutta tässä esitetyt vaiheet ovat suurin piirtein samat kaikille palveluntarjoajille.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, yhteyden tulisi olla aktiivinen, kunnes katkaiset sen tai käynnistät puhelimen uudelleen.

Ennen aloittamista suosittelemme, että kirjaudut palveluntarjoajan kanssa ja tarkista sitten sähköpostisi vahvistaaksesi uuden tilisi.

On myös hyvä idea tarkistaa Asetukset-sovelluksesi Ohjelmistopäivitys-osiosta ennen aloittamista, jotta sinulla on viimeisin iOS-versio asennettuna.

 1. Etsi ja lataa ExpressVPN-sovellus App Storesta.ExpressVPN iPhone -sovellus
 2. Avaa sovellus ja napauta Kirjaudu sisään. Voit myös luoda uuden tilin täällä, jos sinulla ei vielä ole, mutta muista tarkistaa sähköpostisi ja vahvistaa tilisi ennen kuin jatkat.ExpressVPN iPhonen sisäänkirjautumisnäyttö
 3. Kirjaudu sisään sovellukseen käyttämällä samoja kirjautumistietoja, joita käytät kirjautumiseen ExpressVPN-verkkosivustoon.
 4. hana Sallia antaa sovelluksen luoda VPN-yhteyden iPhonellesi. Se pyytää sinua vahvistamaan tämän kosketustunnuksella.ExpressVPN iPhone -kokoonpanonäyttö
 5. Valitse, haluatko sallia sovelluksen lähettää ilmoituksia. Tämä on valinnainen.ExpressVPN iPhone sallii ilmoitukset
 6. hana Sallia jos haluat lähettää yhteydetiedot ExpressVPN: ään analysoitavaksi. Tämä on jälleen valinnaista, ja kieltäytyminen ei vaikuta VPN-yhteyteesi.ExpressVPN iPhone -yhteystiedot

Se siitä. ExpressVPN on nyt asennettu ja määritetty laitteellesi.

Sovellus valitsee automaattisesti parhaan nykyiselle sijainnillesi ja yhteydellesi, mutta voit muuttaa sitä tarvittaessa. Napauta vain Valitse sijainti vaihtaa.

ExpressVPN iPhonen päänäyttö irrotettu

Huomaa, että VPN-kuvake ilmestyy näytön vasempaan yläkulmaan vahvistaaksesi, että yhteys on onnistunut.

ExpressVPN iPhonen päänäyttö kytketty

Tapa 2: OpenVPN

OpenVPN Connect on avoimen lähdekoodin VPN-sovellus iPhonelle. Jos VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa ladattavia .ovpn-profiileja, voit määrittää yhteyden OpenVPN Connect -sovelluksen avulla palveluntarjoajan oman sovelluksen sijasta.

Tämä kolmannen osapuolen sovellus muodostaa yhteyden palveluntarjoajan palvelinverkkoon vain OpenVPN-protokollan kautta tarjoajan toimittamien valtuustietojen avulla. Sen lisäksi, että sekä protokolla että sovellus ovat avoimen lähdekoodin sovellus, on paljon konfiguroitavampi kuin monet ensimmäisen osapuolen sovellukset.

Jos valitset tämän menetelmän, on huomioitava muutama asia:

 • Jokaisella palvelimella on erilainen .ovpn-tiedosto. Jos haluat muodostaa yhteyden vain yhteen tai kahteen, prosessi on nopea. Jos tarvitset pääsyn kymmeniin, joudut varaamaan enemmän aikaa perustamiseen.
 • Saatat saada fragmenttidirektiivivirheen. Tämä on helppo voittaa, jos törmäät siihen; sinun täytyy vain muokata .ovpn-tiedosto tekstieditorissa ja poistaa rivi. Osoitamme sinulle, mitä tehdä alla.

.Vpn-tiedostosi löytäminen

Ensimmäisen palvelimen asettaminen on nopein tapa ladata .ovpn-tiedosto palveluntarjoajan verkkosivustolta ja lähettää se sitten itsellesi. Voit sitten avata tiedoston iPhonen sähköpostisovelluksessa aloittaaksesi.

Jos olet tietoturvallinen, on olemassa parempia vaihtoehtoja, kuten pilvivaraston, kuten Dropboxin tai Google Driven, käyttäminen. Jos sinulla on Mac, voit käyttää Airdropiä. Käytämme kuitenkin helppoa vaihtoehtoa osoittaa, miten se tapahtuu.

OpenVPN-yhteyden luominen iPhonella

 1. Kirjaudu VPN-palveluntarjoajasi verkkosivustolle.
 2. Löydä manuaalisen kokoonpanon asetukset OpenVPN: n avulla. Jos käytät esimerkiksi ExpressVPN: ää, löydät ne kirjautumalla sisään napsauttamalla Asenna ExpressVPN, napsauttamalla sitten Manuaalinen konfigurointi luettelon alaosassa.
 3. Näytön oikeassa reunassa näet luettelon palvelimen sijainneista. Napsauta mannerosaa ja napsauta sitten palvelinta ladataksesi .ovpn-profiilin.
 4. Liitä profiili sähköpostiin ja lähetä se itsellesi tai tallenna se luonnosviestinä.

Jätä tämä selainikkuna auki; tarvitset käyttäjänimen ja salasanan hetkessä.

IPhonessa:

 1. Avaa sähköpostiviestien tarkistamiseen käytetty sovellus ja etsi itsellesi lähettämäsi sähköpostiviesti. Avaa se ja napauta liitetiedostoa.
 2. Sähköpostiohjelma näyttää valikoiman sovelluksia, joita voit käyttää tiedoston avaamiseen. Etsi OpenVPN ja avaa napauttamalla napauttamalla.
 3. OpenVPN vahvistaa, että tiedosto on valmis tuotavaksi. Napauta vihreää pluskuvaketta.ExpressVPN iPhone OpenVPN -tuontitiedosto
 4. hana Sallia VPN-yhteyden muodostamiseen. Sinun on vahvistettava tämä kosketustunnuksella.ExpressVPN iPhone OpenVPN -määritykset

Tässä vaiheessa sinun on vaihdettava takaisin pöytätietokoneeseesi ja tarkastettava Manuaalinen konfigurointi aiemmin käyttämäsi ohjeet:

 1. Kirjoita iPhonellesi Manuaalinen konfigurointi palveluntarjoajan käyttäjänimi ja salasana Käyttäjätunnus ja Salasana -kenttiin. Muista: nämä tiedot eivät ole samat kuin Web-kirjautumistiedot. Joten jos kirjoitat esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, se ei toimi.ExpressVPN iPhone OpenVPN manuaalinen konfigurointi
 2. Jos haluat tallentaa tietosi, napauta Tallentaa liukusäädin kytkeäksesi sen päälle.
 3. hana Kytkeä testata yhteys ja napsauta sitten Joo.ExpressVPN iPhone OpenVPN sallii yhteyden muodostamisen

Kuinka käsitellä pirstadirektiiviä, jota ei tueta

Jos yhteys epäonnistuu, saatat nähdä viestin fragmenttidirektiivistä, jota sovellus ei tue.

Korjaa tämä palaamalla tietokoneellesi ja avaa .ovpn-tiedosto tekstieditorissa.

Etsi sanaosalla alkava rivi, poista se ja tallenna tiedosto. On tärkeää olla muuttamatta mitään muuta ja varmistaa, että tiedostotunniste on edelleen .ovpn.

ExpressVPN iPhone OpenVPN-virhe

Lähetä tiedosto itsellesi uudelleen ja toista yllä olevan jakson toinen ja kolmas osa.

Tapa 3: Manuaaliset asetukset

VPN-yhteyden määrittäminen manuaalisesti on yllättävän nopea prosessi. Se on myös hyvä tapa säästää tilaa laitteellasi, koska kaikki yhteyden yksityiskohdat tallennetaan iOS-asetukset-sovellukseen. Asennus vie vain muutama minuutti.

Jos käytät jo sovellusta yhteyden muodostamiseen, sinun kannattaa ehkä poistaa se iPhonestasi ennen kuin jatkat.

Huomaa kuitenkin, että käytät vain L2TP / IPSec-protokollaa ja menetät lisätoiminnot - kuten killswitch -, jotka saat sovelluksen avulla.

Sinun ei tarvitse ladata mitään tätä prosessia varten. Sinun on löydettävä manuaaliset määritystiedot palveluntarjoajan sivustolta. Jos käytät ExpressVPN-palvelua, varmista, että valitset Manuaaliset määritykset ja sitten LT2P / IPSec, jotta oikeat tiedot paljastuvat.

Toimi sitten seuraavasti:

 1. Avaa iPhonessa asetukset sovellus, napauta yleinen, napauta sitten VPN.ExpressVPN iPhone L2TP -asetukset
 2. hana Lisää VPN-määritykset ...ExpressVPN iPhone L2TP lisää kokoonpano
 3. Napauta Tyyppi ja valitse L2TP.ExpressVPN iPhone L2TP -kokoonpanotyyppi
 4. Täytä muut kentät seuraavasti:
  • Kuvaus: Mikä tahansa valitsemasi teksti
  • server: Kirjoita VPN-palveluntarjoajan tarjoama palvelimen nimi
  • Tili: Käyttäjätunnuksesi L2TP / IPSec: lle
  • RSA SecurID: Vinossa
  • Salasana: L2TP / IPSec-salasanasi. Tämä on valinnainen. Jos jätät tämän kentän tyhjäksi, iPhone kehottaa sinua kirjoittamaan salasanan aina, kun muodostat yhteyden.
  • Salaisuus: 123456
  • Lähetä koko liikenne: Kytketty päälle.ExpressVPN iPhone L2TP lähettää kaiken liikenteen

Tallenna profiili ja napauta sitten kytkintä yhdistääksesi. VPN-yhteys pysyy yhteydessä taustalla, kun käytät muita sovelluksia.

ExpressVPN iPhone L2TP on kytketty

Mistä saada apua

VPN: n asettamisen iPhonessa pitäisi olla melko yksinkertainen, mutta eri palveluntarjoajilla on hieman erilaiset yhteysvaatimukset. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä palveluntarjoajan tukiosastoon ja kerro ongelmasi yksityiskohdat.

Useimmissa tapauksissa virallisen palveluntarjoajasovelluksen käyttäminen tuo esiin muutamia ongelmia, ja sinun pitäisi olla valmis toimimaan iPhone VPN -sovelluksen kanssa muutamassa minuutissa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me