VPN: n asentaminen on tärkeä osa Kodin turvallista käyttöä. Tämä opas sisältää vaiheittaiset ohjeet Kodin asentamiseen VPN: llä millä tahansa laitteella.

Graafinen esitys Kodiin kytketystä VPN: stä

Jos käytät Kodia, sinun on suoritettava VPN.

Ilman VPN: tä toimintasi altistuu hakkereille, henkilöllisyysvarkaille, Internet-palveluntarjoajallesi ja kaikille muille snooppereille.

Kodia voi käyttää paljon laitteita, ja asennus toimii joka tapauksessa hieman eri tavalla. Sama pätee VPN: n asentamiseen laitteellesi Kodin suojaamiseksi, mutta tämä ei tarkoita, että kummankaan ei pitäisi olla vaikeaa.

Pienellä askel askeleelta -oppaalla saat Kodin toimimaan ja VPN: n suojaamana melkein missä tahansa - joten olemme kirjoittaneet erityiset oppaat jokaiselle suositulle laitteelle, jota voimme ajatella.

Mikä on Kodi?

Kodi on avoimen lähdekoodin multimediaalusta, jonka avulla voit toistaa kaiken median eri laitteista yhdessä paikassa.

Kodi toimii erittäin suuren määrän käyttöjärjestelmien ja laitteiden kanssa, ja se on myös yhteensopiva erittäin pitkän tiedostotyyppiluettelon kanssa.

Mutta yksi Kodin suurimmista vetoomuksista on verkossa saatavana olevat monet laajennukset, jotka tuovat joukon uusia ominaisuuksia mediasoittimeen. Kodi voidaan täysin reskinnoida, ja koska se on avoimen lähdekoodin muoto, mikään ei estä ketään, mukaan lukien sinua, leikkimään sen kanssa.

Miksi tarvitsen VPN: ää Kodille?

Mihin aiot käyttää Kodia, on todella tärkeää suojata tietosi.

VPN suojaa sinua haitallisilta kolmansilta osapuolilta ja pitää toiminnasi piilossa kaikilta, jotka saattavat etsiä, hakkereilta Internet-palveluntarjoajallesi..

Lisäarvo VPN: lle on, että sen avulla pääset maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön, mikä todella avaa suoratoistomahdollisuuksia Kodin kanssa.

Mikä on Kodin paras VPN

Luotettavan, yksityisen kirjautumiskäytännön lisäksi Kodille haluat VPN: n, joka tarjoaa jatkuvasti nopeat latausnopeudet ja sallii P2P-liikenteen suurimmassa osassa palvelimia.

Tämän lisäksi sinun on varmistettava, että siinä on natiivisovellus Amazon Fire TV: lle tai muulle Kodi-sovelluksellesi.

Erityisiä suosituksia varten voit lukea luettelon parhaista VPN-koodeista Kodille.

Kuinka käytän VPN: ää Kodin kanssa?

Se, kuinka käytät VPN: ää Kodin kanssa, riippuu suuresti käyttämästäsi laitteesta. VPN: n asettamiseen Kodilla on yhtä monta tapaa kuin laitteita, jotka voivat käyttää Kodia - toisin sanoen paljon.

Yleensä emme suosittele VPN: n suorittamista Kodissa - koska se voi olla vaikeaa ja rajoittaa VPN: n tarjoamaa suojausta..

Joidenkin laitteiden osalta sinun on vain ladattava Kodi ja VPN-verkko sopivasta App Storesta, ja olet valmis lähtemään, mutta toiset ovat paljon mukana.

Vieritä sivua alas tai käytä Ctrl + F (Windows) tai Cmd + F (Mac) ja etsi yksityiskohtaiset ohjeet valitsemallesi laitteelle.

Mitä tarvitset

Koska niin monia vaihtoehtoja Kodin käynnistämiseen, tarvitsemasi voi vaihdella huomattavasti. Kodin käyttöönottamiseksi ja käyttämiseksi VPN: llä on kolme perusainesosaa:

 • Valitsemasi tilauksen VPN-verkkoon
 • Jotakin Kodin suorittamiseen (tämä voi todella olla mitä tahansa - tietokone, tabletti, älytelevisio, Xbox, puhelin jne.)
 • Internet-yhteys

Joillekin hankalille laitteille tarvitset erillisen tietokoneen, joka auttaa sinua saamaan Kodin liikkeelle, tai joudut ehkä asentamaan VPN: n reitittimen tasolla, mutta pohjimmiltaan nämä kolme asiaa ovat kaikki mitä sinun täytyy asettaa Kodi.

Tapa 1: Kodi ladataan sivulle Amazon Fire TV -kehikolle tai Fire TV: lle VPN: llä

Kodin asettaminen Fire-televisioon monitoimilaitteiden valmistamiseksi on vain yhä suositumpaa, ja se on helppoa vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Ensin sinun on asennettava Kodi Fire TV Stick -sovellukseen.

Kodi ei ole saatavana suoraan Amazon App Storesta, mutta se on silti helppo asentaa. Yksinkertaisesti:

 1. Kytke Fire TV-tikku tai Fire TV päälle
 2. Navigoida johonkin asetukset, sitten Kehittäjävaihtoehdot ja valitse Ota sovellukset tuntemattomista lähteistä
 3. Etsi Amazon App Storesta Downloader sovellus ja asenna se
 4. Avaa Downloader ja etsi Kodi-sovellus
 5. Valitse pyydettäessä Android versio ja sitten 32-bittinen sovelluksen versio
 6. Kun VPN-sovellus on ladannut, napsauta Asentaa

Kun olet tehnyt tämän, on aika ladata VPN Fire Fire Stick- tai Fire TV -laitteeseesi.

Tätä varten on useita tapoja, joista yksinkertaisin on navigoida Amazon App Storeen ja löytää VPN-sovelluksesi, sitten ladata se kuten muulla laitteella..

Muita menetelmiä ovat VPN: n sivulataus APK: n kautta tai VPN: n asentaminen reitittimeen. Vaiheittaisia ​​neuvoja kunkin menetelmän saavuttamiseksi suosittelemme lukemaan oppaamme: VPN: n asentaminen Amazon Fire TV Stick -sovellukseen.

Fire TV -tarrasi on nyt asetettu käytettäväksi Kodin ja VPN: n kanssa. Varmista, että VPN on aktiivinen, ennen kuin käynnistät Kodi.

Tapa 2: Kodin käyttö VPN: n kanssa Macilla tai PC: llä

Tämä on yksi selkeimmistä tavoista saada Kodi toimimaan VPN: n kanssa. Ensin haluat asentaa valitun VPN-verkon työpöydällesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

Jos sinulla on ongelmia tässä, voit seurata opastamme VPN: n asentamisesta Windowsiin tai opastamme VPN: n asentamiseen Maciin.

Kun VPN on asennettu, siirry osoitteeseen http://kodi.tv/download ja asenna käyttöjärjestelmällesi oikea sovellus.

Tapa 3: VPN-lisäosien käyttö Kodille

Voit myös asentaa VPN: n lisäosaksi Kodiin PC-, Mac- tai Linux-käyttöjärjestelmään.

Tämän avulla voit muuttaa VPN-asetuksia poistumatta Kodista, mutta mukana on kaksi huomattavaa haittaa: Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tue tätä asennusta ja se voi olla hankala prosessi..

Tämän asennuksen edut ovat rajalliset - pääasiassa sen avulla voit suorittaa VPN: n poistumatta Kodista - joten suosittelemme sitä vain kokeneille käyttäjille, jotka tietävät tarkalleen mitä haluavat.

Seuraavassa oppaassa oletetaan, että olet jo asentanut Kodi Linux-, Mac- tai PC-tietokoneellesi.

Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan Zomboided VPN Manager -sovellusta, joka toimii Windowsissa tai Linuxissa ja jota tukee suurin joukko VPN-palveluntarjoajia, mukaan lukien yksityinen Internet-yhteys, IPVanish, VyprVPN, ExpressVPN ja NordVPN.

Koska tämä on suosittu menetelmä VPN-lisäosan asentamiseen Kodille, on myös lukemattomia opetusohjelmia ja foorumiviestejä, jotka auttavat sinua kadotessasi matkan varrella..

Alla on vaiheittaiset ohjeet VPN: n asentamiseksi Kodiin Zomboidedilla:

 1. Avata Kodi, siirry sitten kohtaan asetukset valikko - edustaa vaihdemerkki
  Napsauta rataskuvaketta
 2. valita järjestelmä
  Valitse järjestelmä näytön oikeassa alakulmassa
 3. Klikkaa Lisäosia -välilehti ja kytke sitten päälle Tuntemattomat lähteet Indonesialainen
  Vaihda tuntemattomien lähteiden välilehti
 4. Sinulle annetaan varoitusviesti; lue se läpi ja paina sitten Joo
  Lue varoitusviesti ja napsauta Kyllä, jos olet oikeassa jatkaaksesi
 5. Lataa uusin Zomboided-julkaisu tietokoneellesi
 6. Navigoi Kodissa asetukset, sitten Lisäosia
  Napsauta Lisäosat-välilehteä asetuksissa
 7. Klikkaa Asenna zip-tiedostosta
  Valitse asennus zip-tiedostosta -vaihtoehto
 8. Etsi ja valitse Zomboided ZIP-tiedosto juuri latasit - todennäköisesti “Lataukset” -kansioon
 9. Linux-koneet, jotka käyttävät LibreELEC: ää tai OpenELEC 7: tä tai uudempaa, voivat siirtyä vaiheeseen 13, mutta Windows-laitteiden ja monien muiden Linux-laitteiden on asennettava OpenVPN
 10. Poistu Kodi
 11. Lataa järjestelmällesi sopiva OpenVPN-asennusohjelma osoitteesta https://openvpn.net/community-downloads/
 12. Suorita asennusohjelma varmistamalla, että valitset seuraavan Kohdekansio pyydettäessä
  C: \ Ohjelmatiedostot \ OpenVPN \
  Sinun pitäisi jättää määränpää oletusasetuksena
 13. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Kodi ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana
 14. Napsauta suurennuslasia Hae sitten -kuvake Valitse lisäosat
 15. Kirjoita ”VPN Manager for OpenVPN” ja paina Tulla sisään
  Etsi ja asenna VPN Manager for OpenVPN
 16. Napsauta VPN Manager for OpenVPN ja valitse sitten Asentaa
 17. Ohjattu asennus pitäisi käynnistyä automaattisesti
 18. Ohjattu toiminto pyytää sinua Valitse VPN-palveluntarjoajasi, jota seuraa sisäänkirjautumistietosi, jos nämä ovat voimassa
 19. Suorita VPN: n näytölle tulevat ohjeet ja sinulla on nyt toimiva VPN-mainos

Jos et halua käyttää Zomboidedia tai jos sinulla on Mac, päävaihtoehto on OpenVPN for Kodi - joka toimii Macissa tai Linuxissa. Kodi OpenVPN edellyttää, että lataat OpenVPN-määritystiedoston manuaalisesti jokaiselle palveluntarjoajalle tai palvelimen sijainnille, joten sen hyödyllisyys on hiukan rajoitettu verrattuna Zomboidediin.

Tapa 4: Kodin käyttö VPN: n kanssa iPhonessa tai iPadissa

Apple-laitteita (paitsi Mac-koneita) on yleensä vaikeampaa asentaa Kodiin kuin muiden valmistajien laitteita. Mutta se on silti hyvin toteutettavissa, ja askel askeleelta -oppaamme tekee siitä vielä helpomman - sinun ei tarvitse edes laittaa vankilaan laitetta.

Ennen kuin asennat Kodi, suosittelemme VPN: n asentamista. Useimmissa tapauksissa sinun on vain ladattava heidän sovelluksensa iOS App Storesta ja kirjauduttava sisään sisään. Tarkemmat ohjeet saat oppaista "VPN: n asentaminen iPhoneen" tai "VPN: n asentaminen iPadiin".

Kodi ei ole tällä hetkellä saatavana App Storesta, mutta se voidaan ladata tarpeeksi helposti käyttämällä Cydia Impactor for Windows tai Mac.

Jotakin mielessä pidettävää ladattaessa Kodi iOS-laitteellesi on se, että jos sinulla ei ole pääsyä maksellulle kehittäjätilille (joka maksaa jyrkät 99 dollaria vuodessa), sinun on ladattava sovellus uudelleen seitsemän päivän välein..

Tämä ei ole vaikea prosessi, vaan paljon enemmän kipua kuin sen asentaminen Android-laitteeseen.

Tässä on ohjeet Cydia Impactor -sovelluksen käyttämiseksi Kodin sivukäyttöön iOS: iin:

 1. Lataa Cydia Impactor tietokoneellesi tai Mac-tietokoneellesi
 2. Lataa tietokoneellesi viimeisin Kodi IPA-tiedosto, jonka löydät täältä
 3. Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseesi ja sulje iTunes, jos se aukeaa automaattisesti
 4. Avaa Cydia Impactor ja vedä ja pudota Kodi IPA-tiedosto siihen
  Cydia Impactor -liittymä
 5. Valitse iOS-laite avattavasta valikosta (se on todennäköisesti ainoa vaihtoehto) ja valitse sitten alkaa
 6. Syötä sinun Apple ID kun sinua pyydetään (tämä on sähköpostiosoite, johon kirjautit)
 7. Siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan asetukset, sitten yleinen, sitten Profiilit & Laitehallinta
 8. Napsauta Apple ID: lläsi olevaa profiilia ja napsauta sitten Luottamus
 9. Kodi on nyt käyttövalmis (mutta älä unohda aktivoida VPN-tietokonetta ennen sen käynnistämistä)

Tapa 5: VPN: n käyttö Kodin kanssa Chromebookilla tai Chromeboxilla

Chromebook ja Chromebox ovat molemmat erittäin yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja VPN: n asettamiseksi Kodin kanssa.

Sekä VPN: n että Kodi: n pitäisi olla saatavilla ladattaviksi sovelluksina Google Play Kaupasta.

Siinä kaikki, siinä on myös - varmista vain, että VPN on kytketty oikein päälle ennen Kodi-sovelluksen käynnistämistä.

VPN ja Kodi Google Play Kaupassa

Tapa 6: Kodin käyttö VPN: n kanssa Android-puhelimella tai -tabletilla

Android-puhelin tai -tabletti on melkein helpoin paikka asettaa Kodi VPN: llä. Etsi vain Kodi Google Play -kaupasta ja valitse Kodi-sovellus ja paina sitten Asenna.

Seuraavaksi tee sama valitsemallesi VPN: llesi. Varmista molemmissa tapauksissa, että lataat oikean sovelluksen.

Kodi ja VPN Google Play Kaupassa Androidilla

Haluat varmistaa, että VPN on aktiivinen ennen Kodin käynnistämistä varmistaaksesi, että olet täysin suojattu.

Tapa 7: VPN: n asentaminen reitittimeen

VPN: n asentaminen reitittimelle on hieno tapa suojata Kodi tarvitsematta asentaa VPN: ää samaan laitteeseen.

Tämä on hieno menetelmä laitteille, joissa VPN-verkkoja ei tueta natiivisovelluksilla, samoin kuin tilanteisiin, joissa haluat käyttää Kodia useammassa kuin yhdessä laitteessa, koska se suojaa kaikki paikallisen verkon tiedot.

Yleensä VPN: n asettamisessa reitittimeen on kaksi vaihtoehtoa. Joko voit ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen tietylle VPN-palveluntarjoajallesi, tai voit itse määrittää yhteensopivan reitittimen. Suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka asentaa VPN reitittimeen.

VPN: n asentaminen reitittimeen on erittäin suositeltavaa, koska se lisää yksityisyyttä ja turvallisuutta kaikkiin kodin Internetiin kytkettyihin laitteisiin.

Tietysti, ennen kuin käytät Kodia tällä tavalla, sinun on asennettava se valitsemallesi laitteelle. Löydät laitekohtaiset ohjeet Kodin asentamiseen muualta tällä sivulla.

Useimmille laitteille se on yhtä helppoa kuin Kodi-sovelluksen lataaminen laitteen App Store -kaupasta - mutta on myös poikkeuksia, etenkin iOS: ssä, Amazon Fire TV Stick / Fire TV: ssä ja Apple TV: ssä..

Tapa 8: Kodin käyttö VPN: n kanssa Xbox One -sovelluksessa

Ennen kuin se sai nykyisen nimensä, Kodi tunnettiin nimellä Xbox Media Center. Vasta joulukuussa 2017 se sai alkuperäisen sovelluksen Xbox One -sovellukselle.

Voit ladata Kodin suoraan Xbox One -kaupasta. Etsi vain sovellus ja paina Saada.
Kodi Xbox One -kaupassa

Ladatun sovelluksen avulla sinun on varmistettava, että VPN on asetettu oikein.

Valitettavasti Xbox One -sovelluksessa ei ole VPN: n alkuperäistä tukea, mutta voit helposti kiertää tämän asentamalla VPN: n reitittimen tasolla (katso yllä oleva menetelmä 7 tai täydellinen opas VPN: n asentamiseen reitittimeen)..

Reitittimen tasolle asennetulla VPN: llä voit käynnistää Kodin ja nauttia turvallisesti kaikista medioistasi yhdessä paikassa.

Tapa 9: Kodin käyttö VPN: n kanssa Android TV Box-, Mi Box-, NVIDEA Shield- tai Google Nexus Player -sovelluksessa

Nämä mediakeskukset toimivat kaikki Android TV -käyttöjärjestelmässä, joten niillä on samanlaiset asennusprosessit.

Sekä VPN: n että Kodi: n pitäisi olla saatavilla ladattaviksi sovelluksina Google Play Kaupasta. Kun olet ladannut nämä, ota VPN käyttöön ja asennus on valmis.

Jos et jostain syystä pääse käyttämään Google Play Kauppaa laitteellasi, voit asentaa APK-tiedostot myös manuaalisesti:

 1. Siirry mediasoittimesi / laatikkosi / televisiosi kohtaan asetukset, sitten Turvallisuus ja rajoitukset ja valitse vaihtoehto salli tuntemattomien kehittäjien sovellukset
 2. Siirry tietokoneellasi VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolle ja lataa asianmukainen APK-tiedosto (jos sinulla on vaikeuksia löytää tätä kaikkein hyvimmällä VPN-palveluntarjoajalla on live-chat-tuki)
 3. Siirry osoitteeseen http://www.kodi.tv/download ja napsauta sitten Android-logo ja valitse Google Play ladata Kodi APK tiedosto
 4. Lataa nämä sivulle USB muistitikku
 5. Kytke USB-asema soittimeesi / televisioon / laatikkoon
 6. Siirry USB-tikkuun ja asenna molemmat sovellukset
 7. Avaa VPN ja noudata näytön ohjeita saadaksesi se täysin käyttöön
 8. Kodi asennetaan ja suojataan nyt VPN: llä

Tapa 10: Kodin käyttäminen Apple TV: ssä (4. tai 2. sukupolvi)

Apple TV on toinen laite, jolla ei ole alkuperäistä Kodi-sovellusta App Storessa.

Niin kauan kuin Apple TV on toisen tai neljännen sukupolven ajan, on mahdollista saada Kodi Apple TV: llesi, vaikka prosessissa on joitain haittoja..

Vaikeimmin neljännen sukupolven televisioissa, ellei sinulla ole pääsyä kehittäjän Apple ID: hen, sinun on ladattava Kodi uudelleen seitsemän päivän välein..

Neljännen sukupolven Apple TV: t seuraavat näitä Mac- tai PC-käyttöohjeita Cydia Impactor -sovelluksella - jos sinulla ei vielä ole sellaista, sinun on ostettava USB-C-USB-A-sovitin:

 1. Lataa viimeisin versio Cydia Impactorista tietokoneellesi
 2. Hanki uusin Kodi DEB-tiedosto Apple TV: lle
 3. Tämä on DEB-tiedosto, mutta Cydia Impactor toimii vain IPA-tiedostojen kanssa, joten sinun on muunnettava se käyttämällä 7-zip
 4. Jos et vielä ole, lataa ja asenna 7-zip-tiedosto
 5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella DEB-tiedostoa ja siirry kohtaan 7-zip > Purkaa tiedostot…
  Avattava valikko, joka kuvaa tiedostojen purkamista 7-zip-tiedostona
 6. Lehdistö kunnossa, avaa sitten uusi kansio ja toista tämä prosessi data.tar-tiedostolla
 7. Selaa data > var > mobile > Sovellukset kunnes näet kansion nimeltä Kodi.app
 8. Luo uusi kansio nimeltä “hyötykuorma”(Isolla P: llä)
  Hyötykuorma-kansio
 9. Vedä Kodi.app kansio tämän uuden sisällä hyötykuorma kansio
 10. Napsauta hiiren kakkospainikkeella hyötykuorma kansioon ja siirry kohtaan 7-zip > Lisää arkistoon…Avattava valikko, joka näyttää tiedostojen pakkaamisen 7-zip-tiedostona
 11. Varmista, että tiedostonimi loppuu .ipa ja Arkistomuoto-kentässä lukee “zip”, ja paina sitten kunnossa
  Oikein täytetty
 12. Hyvä uutinen: sinulla on nyt Kodi IPA-tiedosto. Avaa Cydia Impactor ja vedä ja pudota uusi IPA-tiedosto ikkunaan
 13. Varmista, että olet kytkenyt Apple TV: n tietokoneeseesi, valitse televisio Cydia Impactorin avattavasta valikosta ja paina alkaa
 14. Kirjoita pyydettäessä Apple ID-käyttäjänimi (tämä on sähköpostiosoite, jonka kirjautit) lehdistö kunnossa
 15. Jos kaikki on mennyt suunnitellusti, sinulla on nyt Kodi-sovellus televisiossasi

Toisen sukupolven Apple TV: t on onneksi yksinkertaisempi asentaa (ja niillä ei ole samoja seitsemän päivän rajoituksia kuin neljännen sukupolven laitteilla):

 1. Kirjoita Mac-näppäimellä (cmd + välilyönti), kirjoita sitten ”Terminal” ja paina Tulla sisään
 2. Tuplaklikkaus terminaali avata
 3. Kirjoita ssh [email protected] ja paina Enter
 4. Jos et ole vaihtanut sitä, salasana on alpi
 5. Kirjoita jokainen seuraavista ja paina sitten Tulla sisään
  • apt-get install wget
  • wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -
  • echo “deb http://apt.awkwardtv.org/ vakaa pää” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • echo “deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • apt-get-päivitys
  • apt-get install org.xbmc.kodi-atv2
  • reboot

Kodi ei enää tue toisen sukupolven Apple TV -tuotteita, joten Kodi-laitteistasi puuttuu joitain uudempia ominaisuuksia ja muita mahdollisesti tulevaisuudessa lisättäviä ominaisuuksia, mutta muuten se on nyt valmis lähtemään.

Jos tämä kaikki tuntuu liikaa, on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat saatavana suoraan Apple TV App Storesta (kuten MrMC Lite), mutta niissä ei ole Kodin plugin-toiminnallisuutta.

Tapa 11: Kodin käyttö VPN: n kanssa Raspberry Pi: llä

Helpoin tapa asettaa Kodi Raspberry Pi -sovellukseen on asentaa käyttöjärjestelmä, jolla on jo integroitu Kodi, kuten LibreELEC, OSMC tai XBian, mutta se voidaan tehdä myös Raspbianista.

Ensinnäkin, haluat VPN: n käyttöönoton ja käytön:

 1. Siirry VPN-palveluntarjoajasi verkkosivustoon ja lataa asianmukainen asennusohjelma Raspberry Pi -sovellukseen
 2. Avata pääte
 3. Siirry esimerkiksi asennustiedostoon. cd ~ / Downloads /
 4. Pura asennusohjelma kirjoittamalla typingsudo dpkg -i FILENAME.deb
 5. Avaa uusi pääte ikkuna
 6. Kirjoita VPN-aktivointi ja paina Tulla sisään
 7. Anna aktivointikoodisi tai kirjautumistietosi

Nyt kun VPN on valmis ja käynnissä, sinun on asennettava Kodi. Helpoin tapa tehdä tämä on asentaa LibreELEC:

 1. Siirry osoitteeseen https://www.libreelec.tv/downloads/
 2. valita 32-bittinen Linux tai 64-bittinen Linux sen perusteella, mitä laitteesi toimii
 3. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita

Onko Kodi laillinen?

Kyllä, Kodi on 100% laillinen.

Kodi on myös avoimen lähdekoodin sovellus, johon on erittäin helppo luoda lisäosia. Siksi sillä on niin suuri ja aktiivinen amatöörikehittäjien yhteisö, mutta se tarkoittaa myös, että on mahdollista löytää lisäosia, jotka helpottavat tekijänoikeuksien alaisen median laitonta suoratoistoa tai lataamista.

Emme suvaitse näiden lisäosien käyttöä, ja etenkin varoitamme ostamasta niin kutsuttuja ”täysin ladattuja Kodi-laatikoita” - jotka toimitetaan esiasennetulla piratismiohjelmalla, ovat laittomia EU: ssa ja joiden tiedetään sisältävän haittaohjelmia.

Onko Kodi mahdollista perustaa PlayStationiin?

Valitettavasti Kodi ei ole tällä hetkellä mahdollista asentaa Playstationiin. On kuitenkin olemassa vaihtoehtoja, kuten Plex, jotka palvelevat samanlaista tarkoitusta ja voidaan ladata suoraan PlayStation Storesta.

Voinko saada Kodin ensimmäisen tai kolmannen sukupolven Apple TV: hen?

Tällä hetkellä ei ole tunnettua tapaa saada Kodi ensimmäisen tai kolmannen sukupolven Apple TV: hen. Jos sinulla on toisen tai neljännen sukupolven Apple TV, voit lukea oppaamme lisää tältä sivulta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me