IPVanish on go-to-VPN torrentia ja Kodia varten. Laadukas hinta on hinta – mutta jos sen täytyy? IPVanish voi olla hiukan kalliimpi kuin useimmat, mutta on tapa saada se ilmaiseksi. Lue lisätietoja kuinka.

IPVanish-logo

Jos olet iOS-käyttäjä, sinulla on onnea. IPVanish tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeiluversion iOS-sovellukselleen, eli voit kokeilla täyden palvelun sitoutumatta tilaukseen.

Voit kokeilla IPVanishia myös muilla laitteilla hyödyntämällä IPVanishin seitsemän päivän rahat takaisin -takuua. Sinun on osittain ostettava rahojasi, mutta se on vain väliaikaista, jos päätät olla jatkamatta palvelua viikon päättymisen jälkeen.

Lue lisätietoja siitä, kuinka saada IPVanish ilmaiseksi, alkaen IPVanish iOS -sovelluksesta.

Contents

Kuinka saada IPVanish ilmaiseksi iOS: lla

 1. Siirry IPVanish-verkkosivustoon ja löydä linkki sen iOS-sovellukseen App Storesta Sovellukset-välilehdeltä. Vaihtoehtoisesti voit avata iOS-sovelluskaupan iPhonessa tai iPadissa ja etsi hakusanaa ”IPVanish”.

  Kuvakaappaus IPVanish iOS -sivustosta

 2. Lataa IPVanish iOS -sovellus ja luo tili sovelluksesta, kun asennus on valmis. IPVanish-tilin luomiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana – maksutietoja ei tarvita.

  Näyttökuva IPVanish iOS App Login -sovelluksesta

 3. Nauti täysin varustellusta IPVanish iOS -sovelluksesta seitsemän päivän ajan – muista vain peruuttaa tilauksesi iTunes-tililtäsi ennen viikon loppua tai sinä olet veloitetaan automaattisesti maksetulle suunnitelmalle.

Kuinka saada IPVanish ilmaiseksi kaikista muista laitteista

Jos sinulla ei ole iPhonea tai iPadia, IPVanish tarjoaa ilmaisen kokeilun tilalle seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, johon ei ole esitetty kysymyksiä..

Se toimii kaikissa laitteissa, mikä on hienoa, koska voit käyttää IPVanishia jopa 10 laitteessa kerralla.

 1. Käy IPVanish-verkkosivuston hinnoitussivulla ja valitse mikä tahansa suunnitelma – kaikilla niillä on sama takuu.

  Kuinka saada IPVanish ilmaiseksi

 2. Valitse maksutapa ja kirjoita tietosi luodaksesi IPVanish-tilin. Saat aktivointiviestin vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi.

  IPVanish-maksutapojen näyttökuva

 3. Lataa laitteesi sovellus IPVanish-verkkosivuston Sovellukset-välilehdeltä.

  Kuvakaappaus IPVanish-lataussivulta

 4. Asenna IPVanish, kirjaudu sisään ja testaa seitsemän päivän ajan riskittömästi.

  IPVanish MacOS -sovelluskuva

 5. Jos päätät olla käyttämättä IPVanishia, peruuta tilauksesi ennen viikon päättymistä verkkosivuston ohjauspaneelista. Kirjaudu vain Oma tili -sivulle, napsauta ‘Tilaus’ ja sitten ‘Haluan peruuttaa tilaukseni ‘.

  Kuvakaappaus IPVanish-ohjauspaneelista

 6. Sinut viedään toiselle sivulle, joka pyytää sinua vahvistamaan peruutuksen. Vieritä suoraan sivun alaosaan ja napsauta ‘Haluan silti peruuttaa’.

  Näyttökuva IPVanish-vahvistussivulta

  IPVanish-hyvitys on automatisoitu ja käsitelty 10 työpäivän sisällä – sinun ei tarvitse lähettää sähköpostia tai keskustella tukiasiamiehen kanssa, eikä sinun tarvitse keksiä syytä miksi haluat peruuttaa.

  Kuinka asentaa VPN Kodiin

Kuinka saada IPVanish-alennuskuponki

Se ei ole aivan sama kuin saada se ilmaiseksi, mutta IPVanish tarjoaa verkkosivustollaan valikoiman kuponkeja, joiden avulla saat maksetun version mahdollisimman halvalla.

Jos olet päättänyt maksaa VPN: stä (jota suosittelemme teille täysin), niin ei ole mitään järkeä kuluttaa enemmän kuin tarvitset – tässä on ohjeet IPVanish-alennuskupongin hankkimiseksi, joka on taattu toimimaan.

 1. Selaa IPVanish-verkkosivuston Kupongit-osioon (tai napsauta vain linkkiä).
  IPVanish alennuskupongin näyttö
 2. Etsi sinulle sopivan IPVanish-tilauksen kesto – mitä pidempi tilaus on, sitä halvempi IPVanish saa.
 3. Napsauta vain suurta Tallenna nyt -painiketta, niin sinut viedään IPVanish-tilin luomisnäyttöön valitsemasi alennuksen avulla. Älä huoli, jos päätät, että IPVanish ei ole sinulle, sinulla on silti oikeus palautukseen, jota ei ole kysymys seitsemän päivän kuluessa, vaikka olet käyttänyt kuponkia.

Onko IPVanish mitään hyvää?

Sanalla sanoen: kyllä, IPVanish on erittäin hyvä.

IPVanish on yksi 74: sta VPN: stä, joita olemme tarkistaneet vuosien varrella.

Ensinnäkin ja mikä tärkeintä kaikesta, IPVanish on erittäin turvallinen käyttää.

IPVanish käyttää korkeimpia kyberturvallisuusstandardeja liikenteen ja laitteiden suojaamiseksi. Lisäksi se tukee sitä tiukalla nollalokeja koskevalla käytännöllä – mitään verkossa tekemääsi ei seurata tai tallenneta.

Sekin on nopeaa – IPVanish seuraa jatkuvasti kaikkien testaamiemme VPN: ien suurimpia nopeuksia.

Se on melko kallis (loppujen lopuksi siksi oletkin tällä sivulla), mutta uskomme täysin, että IPVanish on rahan arvoinen.

Jos haluat lisätietoja, napsauta linkkiä lukeaksesi koko IPVanish-arvosteluamme.

Kuka omistaa IPVanishin?

j2Global-logo

HighWinds Network Group, IP-palveluyritys, joka sijaitsee Floridassa, Yhdysvalloissa, julkaisi IPVanishin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

StackPath osti alkuvuodesta 2023 HighWinds Network Group -yrityksen, joka on toinen amerikkalainen yritys, jolla on suuri valikoima verkkopohjaisia ​​ohjelmistoja ja yrityksiä.

Lopuksi, vuoden 2023 puolivälissä StackPath myi IPVanishin (ja toisen VPN: nsä, Encrypt.me) J2Globalille, valtavalle, julkisesti noteeratulle teknologiayritykselle..

  Kuinka perustaa oma VPN-palvelin

Tällaisen selkeän ja avoimen yrityshistorian avulla IPVanishista ei löydy monia salaisuuksia – se on laillinen yritys, jolla on läpinäkyvä rakenne ja vastuullinen omistajuus.

Onko IPVanish hyvä Firestickille?

Kuvakaappaus IPVanish-aloitusnäytöstä Amazon Fire TV Stick -sovelluksella

Tasapuoliset asiantuntijamme ovat havainneet IPVanishin olevan paras VPN yrityksestä Amazon Fire TV Stick.

Rakastamme IPVanishin räätälöityä Fire TV Stick VPN -sovellusta, joka tekee laitteen suojaamisesta yksinkertaisen – se ei ole läheskään yhtä turhauttavaa kuin osa kilpailusta.

Se ei ole kuitenkaan vain kauniita kasvoja. IPVanish toimii loistavasti Fire TV Stick -laitteella, kun se avaa Netflixin, sillä on rajoittamaton P2P tarjota paras mahdollinen Kodi-kokemus. Sen erittäin nopea lataus- ja latausnopeus tarkoittaa, että katsot puskuritonta Full HD -kuvaa.

Voit käydä Amazon Appstoren IPVanish-sivulla tai etsiä IPVanishia suoraan Amazon Fire TV -laitteeltasi aloittaaksesi lataamisen..

Jos haluat tehdä ostoksia ennen lopullisen valintasi tekemistä, olemme laatineet luettelot viidelle parhaalle VPN: lle Amazon Fire TV Stickille ja parhaille ilmaisille VPN: ille Amazon Fire TV Stickille..

Toimiiko IPVanish Netflixin kanssa?

Kyllä, IPVanish toimii Netflixin kanssa.

Testauksissamme olemme havainneet, että suurin osa IPVanishin yhdysvaltalaisista palvelimista pyrkii avaamaan Yhdysvaltain Netflixin lukituksen, vaikka niiden lataaminen voi toisinaan kestää hetken.

Televisio- ja elokuvafanaatikot varovat kuitenkin – IPVanish ei ole kaikkein paras suoratoistoa varten tarkoitettu VPN.

Vaikka IPVanish tekee hyvää työtä Netflixin kanssa, on kulunut kauan sitten, kun havaitsimme sen työskentelevän BBC iPlayerin kanssa. Sama pätee moniin muihin suosittuihin suoratoistopalveluihin sekä Netflix-kirjastoihin Amerikan ulkopuolella.

Jos haluat VPN: n, johon voit luottaa kaikkiin suosikki streaming-sivustoihisi, tarkista parhaimmat streaming VPN: t.