Laitamme säännöllisesti jokaisen VPN: n verkkosivuillemme kattavan, tiukan ja oikeudenmukaisen testiohjelman kautta. Testaamme yksityisyyttä ja tietoturvaa, nopeutta ja luotettavuutta, ohittamalla verkkogeologiset lohkot ja paljon muuta. Varmistamme, että vain parhaat VPN-palvelut ansaitsevat hyväksymismerkinnän.

Visuaalinen kuvaus Top10VPN.com: n 10-vaiheisesta tarkistusprosessista

Arvostelumme ovat aina puolueettomia

Toisin kuin muut siellä olevat VPN-tarkistussivustot, arviomme ovat 100% puolueettomia ja vailla ulkoista vaikutusta.

Emme koskaan ota korvausta vastineeksi positiivisesta kattavuudesta, ja VPN-palveluntarjoajilla ei ole koskaan sananvaltaa arvioitavien tuotteiden arvioinnissa.

VPN-asiantuntijoidemme ryhmämme johtaa kutakin VPN: ää saman perusteellisen testiohjelman kautta varmistaen, että kaikki näkemäsi tulokset ovat suoraan vertailukelpoisia ilman suosimista tai puolueellisuutta.

Teemme kaikkemme tehdäksemme ostopäätöksesi mahdollisimman helpoksi, ja tarpeesi ovat aina etusijalla. Olemme aina rehellisiä, avoimia ja avoimia arvosteluissamme.

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka meillä on varaa ylläpitää niin korkeita toimituksellisia vaatimuksia, saat lisätietoja oppaastamme kuinka ansaita rahaa.

10-vaiheinen tarkistusprosessi

Jokainen testattu VPN käy läpi ainutlaatuisen Top10VPN.com -menetelmän - ei poikkeuksia. Näin tapahtuu, kun tarkistamme VPN:

1 VPN: n ostaminen

Ei lehdistönäytteitä eikä ilmaismaksuja (VPN-palveluntarjoajien tarjoamat testitilit) - haluamme varmistaa, että saamme täsmälleen saman kokemuksen kuin kotona keskivertokäyttäjä.

Ainoa tapa taata, että saamme VPN: n virallisen vähittäiskaupan version, on ostaa se itse - niin teemme juuri jokaiselle testattavalle VPN: lle.

Meillä on voimassaoleva tilaus jokaiselle verkkosivustollamme tällä hetkellä luetellulle maksetulle VPN: lle. Pelkästään viime vuonna vietimme yli 5000 dollaria VPN-tilauksiin. Meillä on jatkuvasti pääsy tarkistamaamme VPN-ohjelmistoon, jotta voimme päivittää arvostelujamme hatun pudotessa.

Omien tilauksidemme ostaminen ja ylläpitäminen tarkoittaa, että voimme seurata, mitkä VPN: t edustavat sinulle hyvää vastinetta nykypäivän markkinoilla - ja mitkä kopioivat sinut pois.

2Asennus ja testaus useille laitteille

Kuinka testaamme ja tarkistamme VPN-verkkoja

Meillä on omistettu testikannettava tietokone, johon virtuaalikoneet on asennettu, valmiina ja odottaa uusimman VPN: n suorittamista testissä. Meillä on myös vuoden 2017 Apple MacBook Pro, Apple iPhone 7, Apple iPad, Samsung Galaxy S8 ja Amazon Fire TV Stick, jotka on varattu erityisesti VPN-testaukselle. Jokainen pyyhitään puhtaana jokaisen testin jälkeen.

Korostamme, kuinka laajasti saatavana on jokainen VPN ja onko sillä omistettu sovelluksia useille suosituille laitteille. Minkä tahansa valitsemasi puhelimen, tietokoneen tai suoratoistolaitteen alkuperäinen tuki tarkoittaa, että voit riskejä suojata kokonaan vähemmän.

3Voimme löytää nopeasti haluamasi?

Ovatko kaikki valikot selvästi merkittyjä? Tekeekö kukin painike sen, mitä luulet sen tekevän? Auttaako se sinua löytämään etsimäsi palvelun palvelimen, kuten Netflix? Onko asennusta reitittimellesi esittely??

Emme jätä yhtään kiveä kääntämättä ja varmista, että ei ole yllätyksiä, kun käynnistät uuden VPN: n ensimmäistä kertaa.

4 Onko sillä kaikki tarvittavat ominaisuudet??

Tänä päivänä on olemassa tiettyjä ominaisuuksia, joita pidämme tärkeimpien VPN-verkkojen kannalta tärkeinä - ominaisuuksia, kuten tappauskytkin, automaattinen julkinen WiFi-suojaus ja AES-256-salaus.

Tämän lisäksi etsimme kuitenkin myös hyödyllisiä lisäominaisuuksia, jotka voivat olla mukana, kuten split-tunnelointi tai selaimen laajennukset.

Jotkut tarjoavat omistettuja palvelimia tietyille suoratoistopalveluille, kuten Netflix tai BBC iPlayer, kun taas toiset tarjoavat sinulle palvelimia, jotka on optimoitu torrentia ja P2P: tä varten..

5Suojaako se yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi?

Yksityisyytesi ja tietoturvasi ovat erittäin tärkeitä. Emme tekisi työtämme kunnolla, jos emme varmistaneet, että jokainen suositeltu VPN pitää sinut turvassa ja yksityisesti verkossa.

Suoritamme edistyneitä salauskokeita varmistaaksemme, että VPN salaa yhteytesi oikein.

Tarkistamme myös DNS-vuotoja, IP-vuotoja ja WebRTC-vuotoja varmistaaksemme, että oikea sijaintisi on piilotettu, kun yhteys VPN-verkkoon.

Luotettavien tulosten saavuttamiseksi käytämme Wireshark-nimistä verkkoliikenneanalyysiohjelmistoa, arvostettua avoimen lähdekoodin työkalua, jota turvallisuusammattilaiset käyttävät ympäri maailmaa..

Olemme myös luoneet mukautetun testausympäristön, joka varmistaa, että harhaanjohtava tieto ei saastuta sieppaamiamme ja analysoitavia pakettitietoja salauksen mahdollisten vuotojen ja virheiden varalta..

6Kuinka nopeasti se on?

Nopeus ja yhteyden luotettavuus ovat hyvän VPN: n selkäranka, joten tiesimme, että meidän oli löydettävä tapa testata niitä mahdollisimman tiukasti..

Tätä varten kehitimme kaksi erilaista testausmenetelmää:

Menetelmä nro 1 (manuaalinen)

Tämän testaustekniikan avulla voimme mitata jokaisen verkkosivustollemme tarkistetun VPN-palvelun nopeutta.

Aluksi tallennamme Internet-nopeutemme ilman, että VPN toimii.

Käynnistämme sitten VPN: n, joka muodostaa yhteyden palvelimiin Yhdysvalloissa (itärannikolla), Isossa-Britanniassa, Australiassa, Keski-Euroopassa (yleensä Saksa tai Ranska) ja Singaporessa. Jos jokin näistä sijainneista ei ole saatavana, testaamme sen sijaan lähellä olevaa maata tai aluetta.

Testauspaikat ympäri maailmaa antavat hyvän yleiskuvan VPN-nopeuden suorituskyvystä lyhyillä, keskisuurilla ja pitkillä matkoilla.

Testaamme jokaisen sijainnin useita kertoja ja vertaa kunkin sijainnin keskiarvoa nopeuksillemme ilman VPN: ää aktiivista laskemalla menetetyn nopeuden prosenttiosuus.

Jokaiselle alueelle menetetylle nopeuden määrälle annetaan tietty pistemäärä. Tämä koskee menetettyjä lataus- ja lähetysnopeuksia sekä saatua viivettä. Alla on kuinka paljon kukin näistä kolmesta tekijästä vaikuttaa kokonaisnopeuspisteisiin:

 • Latausnopeus: 70%
 • Latausnopeus: 20%
 • Ping: 5%

HUOM. Paikallisen yhteyden nopeus (esimerkiksi Lontoosta Lontooseen) on etusijalla.

Suurin osa näkemästäsi nopeustiedoista on peräisin testauksesta käyttämällä OpenVPN-protokollaa, jotta VPN-palveluntarjoajien väliset tulokset olisivat vertailukelpoisia.

Suoritamme testit myös muille käytettävissä oleville protokollille (WireGuard, IKEv2 jne.), Koska tietyt VPN-palvelut asettavat etusijalle muut suojausprotokollat ​​(mukaan lukien omistamat protokollat), joten on tärkeää testata myös nämä. Jos nopeustiedot liittyvät muun kuin OpenVPN-protokollan nopeustestiin, varmistamme, että se on selvästi ilmoitettu.

Tallennamme kaikki nopeusmittaukset Ooklan Internet-nopeuden tarkistimella.

Menetelmä nro 2 (automatisoitu)

Olemme kehittäneet globaalin testaustyökalun, joka testaa VPN-nopeuksia koko päivän ajan, jotta voimme tuottaa tarkkoja ja ajantasaisia ​​lukuja. Kohteet, joita tällä hetkellä testaamme, ovat:

 • Amsterdam, NL
 • Frankfurt, DE
 • Lontoo, Iso-Britannia
 • New York, Yhdysvallat
 • Pariisi, FR
 • San Francisco, Yhdysvallat
 • Singapore
 • Sydney, Yhdysvallat
 • Tokio, JP
 • Toronto, Kalifornia
 • Vancouver, Kalifornia

Testausinfrastruktuurimme, jonka suunnittelutiimimme on tehnyt talossa, suorittaa automatisoidut testit jokaisen kaupungin välillä ja sisällä lueteltu yllä, jotta saat upeat käsitykset siitä, kuinka VPN toimii sinulle ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä testaamme seuraavia VPN: itä automaattisesti työkalumme avulla:

 • CyberGhost
 • ExpressVPN
 • Piilota minut
 • HideMyAss!
 • IPVanish
 • NordVPN
 • Yksityinen Internet-yhteys
 • PrivateVPN
 • PureVPN
 • SaferVPN
 • Surfshark
 • VyprVPN

Uskomme vahvasti, että automatisoidun työkalumme tiedot ovat siellä luotettavimpia.

Kaikilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole työkalumme kanssa yhteensopivia määritystiedostoja, mutta etsimme lisätä siihen lisää VPN-verkkoja lähitulevaisuudessa.

7Toimiiko se suosittujen verkkopalvelujen kanssa?

Kun tekninen analyysi on valmis, testaamme sitten VPN: ää nähdäksemme, kuinka hyvin se vapauttaa suositut verkkopalvelut. Antaako se pääsyn US Netflixiin mistä tahansa sijainnista? Voitko katsoa BBC iPlayeriä mistä tahansa? Entä torrentit - onko se sallittua kaikilla palvelimilla?

Jos vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on kieltävä, katsot hyvin rajoitettua VPN: ää, joka ei ehkä ole sinulle sopiva.

8Voiko se ohittaa sensuurin?

VPN-verkot ovat tärkeitä välineitä hallitusten online-sensuurin torjunnassa. Asutko digitaalisesti sortavan hallituksen alaisena tai juuri läpi, VPN on ratkaisevan tärkeä asia, jotta saataisiin takaisin ilmainen ja avoin internet.

Tarkistamme perusteellisesti, voimmeko jokaiseen testattavaan VPN: ään luopua georajoituksista voimakkaasti sensuurissa maissa, kuten Kiinassa ja Arabiemiirikunnissa.

9Millainen on sen yksityisyys- ja hakupolitiikka?

Jos VPN ei suojaa yksityisyyttäsi, et ehkä myöskään käytä sitä ollenkaan - mutta olemme löytäneet joitain yksityisyys- ja kirjauskäytäntöjä, jotka jättivät meidät sanattomiksi.

Parhaimmat VPN-palvelut valvovat ei-lokit tai minimilokit -käytäntöjä, jotka oikein toteutettuna tallentavat nolla tunnistettavaa tietoa käyttäjälle. On kuitenkin tapahtunut tapauksia, joissa ei-lokien tarjoaja on saatu valehtelulle, joten varmista, että teet tutkimuksesi ennen kuin luotat nimellisarvoiseen VPN-palveluntarjoajaan..

Vaikka voi olla erittäin vaikeaa tietää varmasti, onko palveluntarjoaja kirjautumassa vai ei, siirrymme kaikkiin yksityisyyden suojaa ja kirjautumista koskeviin käytäntöihin suurennuslasilla. Grillaamme myös jokaista VPN-palveluntarjoajaa saadaksesi selville, kuinka yksityinen kukin VPN todella on.

Ja se ei lopu tähän. Teemme due diligence -tarkistuksemme ja suoritamme perusteellisen tutkimuksen siitä, kuka VPN-yritystä omistaa ja käyttää. Tutkimme esimerkiksi niiden pääkonttoria - itse asiassa olemme nähneet paljon VPN-yrityksiä sijoittautuneita yksityisyyden kannalta epäystävällisille lainkäyttöalueille, mikä voi olla vakava ongelma, jos palveluntarjoajan puunkorjuukäytännöt eivät ole vesitiiviitä..

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, pysymme ajan tasalla VPN-teollisuuden uusimpien uutisten ja kehityksen kanssa, jotta olemme aina täysin tietoisia ja hyvin varusteltuja antamaan lukijoillemme arvokkaita neuvoja.

10Kuinka hyvä on asiakastuki?

Nyt kun olemme nähneet kaiken, mitä VPN: llä on tarjota, ja tiedämme tarkalleen, mitkä sen puutteet ovat, otamme yhteyttä heidän asiakastukeensa saadaksemme selville, voiko se auttaa meitä täyttämään tyhjät kohdat.

Testaamme VPN-palveluntarjoajan asiakastuen laatua live-chatissa (jos käytettävissä) ja sähköpostitse.

Pyydämme yhdistelmää yksinkertaisia ​​ja teknisiä kyselyitä nähdäksemme, kuinka hyvin tukiasiamiehet tietävät todella tuotteensa - ja pystyvätkö he auttamaan sinua ongelman ilmetessä.

Kuinka pistämme VPN-pisteitä

Yli 10 vaiheen jälkeen olemme valmiita arvioimaan VPN: ää. Kaikki testaamme tekijät on tiivistetty kuuteen pääkriteeriin.

Näille perusteille määritetään sitten tietty prosenttiosuus kokonaispistemäärästä sen perusteella, kuinka tärkeitä olemme VPN: lle. Jaottelu on seuraava:

 • yksityisyys & Kirjauskäytäntö - 30%
 • Nopeus & Luotettavuus - 25%
 • Ominaisuudet - 20%
 • Suoratoisto - 15%
 • Helppokäyttöisyys - 5%
 • Tuki - 5%

Jotta VPN saa erittäin korkean pistemäärän, sen on suoritettava kaikissa luokissa.

Tiedät prosessimme, joten miksi et lue VPN-arvosteluitamme tai tutustu tärkeimpiin VPN-suosituksiin.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me