IPVanish adalah pergi ke VPN untuk torrenting dan Kodi. Kualiti terbaik datang pada harga – tetapi adakah ia perlu? IPVanish mungkin sedikit lebih mahal daripada kebanyakan, tetapi ada cara untuk mendapatkannya secara percuma. Baca terus untuk mengetahui bagaimana.

Logo IPVanish

Jika anda seorang pengguna iOS, anda beruntung. IPVanish menawarkan percubaan percuma selama tujuh hari untuk apl iOS, bermakna anda boleh mencuba perkhidmatan penuh tanpa melakukan langganan.

Anda boleh mencuba IPVanish pada peranti lain, juga, dengan mengambil keuntungan dari jaminan wang balik IPVanish selama tujuh hari. Anda perlu berpisah dengan wang anda, tetapi hanya sementara jika anda memutuskan untuk tidak meneruskan perkhidmatan selepas minggu itu.

Baca terus untuk mengetahui cara mendapatkan IPVanish secara percuma, bermula dengan apl IPVanish iOS.

Contents

Bagaimana Dapatkan IPVanish untuk Percuma di iOS

 1. Kepala ke laman web IPVanish dan cari pautan ke apl iOSnya di App Store di bawah tab ‘Apps’. Sebagai alternatif, buka iOS App Store pada iPhone atau iPad anda dan cari ‘IPVanish’.

  Tangkapan skrin IPVanish iOS Muat turun

 2. Muat turun apl iOS IPV dan buat akaun dari dalam apl apabila pemasangan selesai. Apa yang anda perlukan untuk membuat akaun IPVanish ialah alamat e-mel dan kata laluan – tiada maklumat pembayaran tambahan diperlukan.

  Tangkapan skrin masuk IPVanish iOS App

 3. Nikmati apl iOS IPV yang anda tampilkan sepenuhnya selama tujuh hari – hanya ingat untuk membatalkan langganan dari dalam akaun iTunes anda sebelum minggu berakhir atau anda akan dicas secara automatik untuk pelan berbayar.

Cara Dapatkan IPVanish untuk Percuma pada Semua Alat Lain

Sekiranya anda tidak mempunyai iPhone atau iPad maka IPVanish menawarkan jaminan wang balik tujuh hari yang tidak ditanyakan soalan sebagai ganti percubaan percuma.

Ia berfungsi di semua peranti, yang hebat kerana anda boleh menggunakan IPVanish pada sehingga 10 peranti pada satu masa.

 1. Lawati halaman Harga di laman web IPVanish dan pilih mana-mana pelan – semuanya datang dengan jaminan yang sama.

  Cara Dapatkan IPVanish untuk Percuma

 2. Pilih kaedah pembayaran anda dan masukkan butiran anda untuk membuat akaun IPVanish. Anda akan menerima e-mel pengaktifan untuk mengesahkan alamat e-mel anda.

  Kaedah Pembayaran IPVanish Screenshot

 3. Muat turun aplikasi untuk peranti anda dari tab Aplikasi di laman web IPVanish.

  Tangkapan Skrin Halaman Muat turun IPVanish

 4. Pasang IPVanish, log masuk, dan uji keluarnya selama tujuh hari tanpa risiko.

  Petua Aplikasi IPVanish MacOS

 5. Jika anda memutuskan untuk tidak mematuhi IPVanish, pastikan untuk membatalkan langganan anda sebelum minggu berakhir dari dalam Panel Kawalan di laman web ini. Hanya log masuk pada halaman Akaun Saya, klik pada ‘Langganan’ dan kemudian ‘Saya ingin membatalkan langganan saya ‘.

  Tangkapan skrin Panel Kawalan IPVanish

 6. Anda akan dibawa ke laman lain yang meminta anda mengesahkan pembatalan. Tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman dan klik ‘Saya Masih Ingin Batal’.

  Tangkapan skrin IPVanish Sahkan Pembatalan Halaman

  Pengembalian IPVanish adalah automatik dan diproses dalam masa 10 hari perniagaan – tidak perlu menghantar e-mel atau berbual dengan ejen sokongan, dan tidak perlu membuat alasan mengapa anda ingin membatalkan.

  7 Pelayar Terbaik untuk Privasi dan Keselamatan

Cara Dapatkan Kupon Diskaun IPVanish

Ia tidak sama seperti mendapatkannya secara percuma, tetapi IPVanish menawarkan pilihan kupon di laman webnya untuk membantu anda mendapatkan versi berbayar untuk semurah mungkin.

Sekiranya anda telah memutuskan bahawa anda akan membayar untuk VPN (yang kami cadangkan sepenuhnya), maka tidak masuk akal untuk berbelanja lebih daripada yang anda perlukan – berikut adalah cara untuk mendapatkan kupon diskaun IPVanish yang dijamin untuk bekerja.

 1. Semak imbas bahagian Kupon laman web IPVanish (atau klik pautan itu).
  Skrin kupon diskaun IPVanish
 2. Cari tempoh langganan IPV yang berfungsi untuk anda – semakin lama langganan IPVanish yang lebih murah.
 3. Cukup klik butang ‘Simpan Sekarang’ besar dan anda akan dibawa ke skrin penciptaan akaun IPVanish, dengan diskaun pilihan anda digunakan. Jangan risau, jika anda membuat keputusan IPVanish bukanlah untuk anda maka anda masih berhak mendapat bayaran balik yang tidak diminta dalam tempoh tujuh hari, walaupun anda telah menggunakan kupon.

Adakah IPVanish Baik Baik?

Dalam satu perkataan: ya, IPVanish sangat baik.

Daripada 74 VPN yang kami periksa selama bertahun-tahun IPVanish adalah salah satu yang terbaik.

Pertama, dan yang terpenting, IPVanish adalah sangat selamat untuk menggunakan.

IPVanish menggunakan standard keselamatan siber tertinggi untuk melindungi lalu lintas dan peranti anda, dan menyokongnya dengan dasar log sifar yang ketat – tiada apa yang anda lakukan dalam talian dikesan atau disimpan.

Ia juga pantas – IPVanish secara konsisten memaparkan beberapa kelajuan tertinggi semua VPN yang kami uji.

Ia agak mahal (selepas semua, itu mungkin mengapa anda berada di halaman ini) tetapi kami percaya sepenuhnya bahawa IPVanish bernilai wang.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut, anda boleh mengklik pautan untuk membaca kajian IPVanish penuh kami.

  Cara Tetap Aman di WiFi Awam: 4+ Tips Keselamatan Penting

Siapa yang Mempunyai IPVanish?

logo j2Global

IPVanish pertama kali dikeluarkan pada tahun 2012 oleh HighWinds Network Group, sebuah syarikat perkhidmatan IP yang berpusat di Florida, Amerika Syarikat.

Pada awal tahun 2023, Kumpulan Rangkaian HighWinds diperolehi oleh StackPath, syarikat Amerika yang lain dengan portfolio perisian dan syarikat berasaskan web yang besar.

Akhirnya, pada pertengahan tahun 2023 StackPath dijual IPVanish (dan satu lagi VPNnya, Encrypt.me) kepada J2Global, syarikat teknologi tinggi yang disenaraikan secara terbuka.

Dengan sejarah korporat yang jelas dan terbuka, tidak terdapat banyak rahsia untuk menggambarkan IPVanish – ia adalah sebuah syarikat yang sah dengan struktur telus dan pemilikan yang bertanggungjawab.

Adakah IPVanish Baik untuk Firestick?

Tangkapan skrin skrin utama IPVanish di Amazon Fire TV Stick

Pakar tidak berpengalaman kami telah menemui IPVanish sebagai VPN terbaik untuk Amazon Fire TV Stick.

Kami mengasihi aplikasi TV Fire Stick Stick VPN yang dipesan terlebih dahulu, yang melindungi peranti anda dengan mudah – ia tidak dapat dikalahkan kerana sesetengah pertandingan.

Ia bukan hanya wajah yang cantik. IPVanish bekerja dengan cemerlang di Fire TV Stick kerana ia membuka kunci Netflix, mempunyai P2P tanpa had untuk menyampaikan pengalaman Kodi terbaik yang mungkin, dan muat turun cepat dan kelajuan muat naik bermakna anda akan menonton dalam buffer Full Full HD.

Anda boleh melawat halaman IPVanish di Amazon Appstore atau cari IPVanish secara langsung di peranti Amazon Fire TV anda untuk mula memuat turun.

Jika anda ingin membeli-belah sebelum membuat pilihan terakhir, kami telah menyusun senarai untuk lima VPN terbaik untuk Amazon Fire TV Stick dan VPN percuma terbaik untuk Amazon Fire TV Stick.

Adakah IPVanish Bekerja dengan Netflix?

Ya, IPVanish berfungsi dengan Netflix.

  Cara Pasang VPN pada Penghala Anda

Dalam ujian kami, kami mendapati bahawa sebahagian besar pelayan AS IPVanish bekerja untuk membuka kunci Netflix AS, walaupun mereka kadang-kadang boleh mengambil sedikit masa untuk memuatkan.

TV dan filem fanatik berhati-hati, walaupun – IPVanish jauh dari VPN terbaik untuk streaming.

Walaupun IPVanish melakukan kerja yang baik dengan Netflix, sudah lama sejak kita akhirnya mendapati ia bekerja dengan BBC iPlayer. Begitu juga dengan sejumlah perkhidmatan penstriman popular yang lain, ditambah dengan perpustakaan Netflix di luar Amerika.

Sekiranya anda mahukan VPN yang anda boleh bergantung pada semua tapak streaming kegemaran anda, lihat VPN terbaik untuk streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me