Vill du prenumerera på ”världens snabbaste VPN”? Det är ett bra hjärna eller hur? Nästan alla som handlar efter en ny VPN gör.


Det är också det extremt djärva påståendet som Hide.me gör, tydligt som dag, direkt på sin hemsida. Kan det dock vara världens snabbaste VPN? Eller är det bara marknadsföring?

Vi var lika angelägna om att veta som du är, så vi köpte ett prenumeration på Hide.me för att undersöka det fullt ut. Vi tittade dock inte bara på VPN-anslutningshastigheterna. Vi frågade också:

 • Är Hide.me VPN-säker?
 • Hur ställer du in VPN på Hide.me?
 • Är Hide.me bra för Android?
 • Har Hide.me en Chrome-förlängning?

Ta en titt på de viktigaste för- och nackdelarna nedan, följt av vår fullständiga Hide.me VPN-granskning för alla detaljer.

Översikt

Hide.me Fördelar & Nackdelar

Fördelar

 1. Snabba hastigheter
 2. Jobbar för närvarande med Netflix
 3. P2P och torrenting fungerar på många servrar
 4. Lättanvända appar för Windows, Mac, iOS & Android
 5. Anslut säkert till 56 platser i 35 länder

Nackdelar

 1. Premiumplanen är ganska dyr
 2. Fungerar inte pålitligt i Kina
 3. Live chattagenter saknar teknisk kunskap

Hide.me nyckelsöversikt

Top nedladdningshastighet

Loggningspolicy

IP-, DNS- eller WebRTC-läckor

Jurisdiktion

servrar

IP-adresser

Länder

USA: s Netflix

torrenta

Fungerar i Kina

Stöd

Billigaste pris

Officiell hemsida

72Mbps
Anonyma serveranvändningsdata
Nej
Malaysia (Privacy Haven)
1400
1500+
36
Ja
Restricted
Opålitliga
Live chat
4,16 USD / mån över 24 månader
Göm mig

Observera att detta bara är vår recension för den betalda versionen av Hide.me - du kan läsa vår Hide.me Gratis recension här.

Om du är på rätt plats, låt oss komma igång genom att titta på företaget bakom Hide.me och dess loggningspolicy.

Handla om & Loggningspolicy

Vem är Hide.me?

Hide.me är ett litet VPN-företag som grundades 2012.

Det var inte så lätt att få information om företagets struktur och äganderätten till Hide.me, vilket är konstigt från en leverantörstjänst som är stolt över öppenhet, men det verkar existera utanför stora företagets äganderätt.

I botten av sekretesspolicyn står det att Hide.me ägs av eVenture Limited som verkar existera enbart för att driva Hide.me.

eVenture Limited och Hide.me är integrerat och baserat i Malaysia, vilket sätter det utanför räckhåll för amerikanska myndigheter och EU: s lagringsbestämmelser. 

Malaysisk lag kräver inte VPN-leverantörer att hålla ihållande loggar över kundanslutningar eller nätverksaktivitet, och dessutom har Hide.me försäkrade sina användare att om detta någonsin ändras kommer de att flytta jurisdiktioner eller stänga tjänsten.

Även med ett giltigt domstolsbeslut från en juridisk myndighet kan Hide.me inte tillhandahålla en kundidentitet eftersom det inte finns lagrad information att lämna ut. Om du väljer att använda Hide.me tror vi inte att du har något att oroa dig för.

Loggningspolicy

Skärmdump av information om inga loggar på webbplatsen Hide.meHide.me använder en minimal loggpolicy, som endast upprätthåller icke-persistenta loggar med anslutningsdata för felsökningsändamål som raderas med några timmar och som inte kan användas för att identifiera dig. 

Dessa data inkluderar:

 • Slumpmässigt genererad VPN-användarnamn
 • Internt tilldelad IP-adress
 • Total mängd månatlig datatrafik

Dessa uppgifter är dock inte kopplade till dig på något sätt och kan raderas på begäran.

Hide.me: s integritetspolicy säger att övervakning eller loggning av ditt surfbeteende blir "omöjligt" av den tekniska backend, vilket är mycket lugnande.

Hide.me tillhandahåller också transparensrapporter på sin webbplats för att ytterligare tjäna ditt förtroende.

Hastighet & Pålitlighet

Pålitlig och snabb VPN

Hastighetsresultat från vår fysiska plats i London (100 Mbps fiberoptisk anslutning) till en testserver i London.

Innan du använder Hide.me:

 1. Ladda nerMbps

  80

 2. Ladda uppMbps

  98

 3. Hide.me granskningPingFröken

  2

När du är ansluten till Hide.me:

 1. Ladda nerMbps

  72

 2. Ladda uppMbps

  58

 3. Hide.me granskningPingFröken

  14

Nedladdningshastighet utan Göm mig: 80Mbps

Nedladdningshastighet med Göm mig: 72Mbps

Vår nedladdningshastighetsförlust när HideMe körs 10%

Hide.me är en mycket snabb VPN. När det gäller hastigheter över korta avstånd är Hide.me en av de bästa leverantörerna där ute. 

Det är i genomsnitt mycket snabba och pålitliga hastigheter även när du ansluter till utlandet. 

Spelare och torrentrar kanske också vill vara uppmärksamma på Hide.me för dess extremt låga latens, även om längre distansförbindelser lider av en aning mer fördröjning. 

Så länge du har en stabil internetanslutning är Hide.me en VPN med få om någon anslutning tappar - det är väldigt pålitligt.

Det är inte riktigt den snabbaste VPN övergripande, men Hide.me kommer inte att svika.

Vi placerar alla VPN på webbplatsen genom en rigorös vetenskaplig hastighetstestningsprocess, som bestämmer medelhastigheterna från flera platser över hela världen. Dessa är de genomsnittliga hastigheterna du kan förvänta dig att hämta från dessa platser:

 • USA: 33Mpbs (ladda ner) & 17Mbps (ladda upp)
 • Tyskland: 71Mbps (ladda ner) & 79Mbps (ladda upp)
 • Australien: 35Mbps (ladda ner) & 12Mbps (ladda upp)

Serverplatser

Begränsat antal servrar, men populära platser täcks

Jordklot med en blå flagga36CountriesBild av ett stadslandskap57CitiesBild av en rosa markör1 500 + IP-adresser

Hide.me är begränsat när det gäller VPN-serverplatser. 

Det finns 1400 VPN-servrar, vilket låter mycket, men de finns bara i 35 länder över hela världen, vilket är sättet under genomsnittet belopp vi förväntar oss. Du måste överväga en annan VPN-tjänst om du behöver fler alternativ.

Till exempel finns det bara en stad att ansluta till i hela Sydamerika - Sao Paulo i Brasilien. Det är samma för Afrika också, med Marrakesh i Marocko det enda valet.

Den europeiska täckningen är bra som vi förväntar oss, med vissa stadsnivåval i länder som Storbritannien, Tyskland, Spanien och Nederländerna, men gå längre bort och du har lycka till.

Vi skulle dock vilja se fler serverval på stadsnivå.

Fortfarande bör Hide.me: s 1500 IP-adresser hjälpa till att minska överbelastningen vid upptagna tider. Anledningen till den lilla mängden servrar kan också bero på att Hide.me äger och kontrollerar sitt eget VPN-servernätverk, vilket är goda nyheter för serverns integritetsuppgifter..

Hide.me granskning

Strömning & torrenta

Bra VPN för torrenting

Hide.me är inte längre tillförlitlig när det gäller Netflix och BBC iPlayer.

Hide.me erbjuder inga dedikerade servrar för strömning och det går inte att blockera BBC iPlayer på någon av de två brittiska servrarna.

Vi testade alla Hide.me: s amerikanska servrar för att ta reda på om de kunde komma åt Netflix. Så här hittade vi:

Som ni ser har vi kunnat titta på US Netflix i våra senaste tester men bara på en server (Utah - Salt Lake City).

Som ett resultat är det osannolikt att Hide.me kommer att arbeta med andra streamingtjänster, som Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV och mer.

Andra leverantörer som CyberGhost erbjuder dedikerade strömningsservrar och mycket mer konsekvent åtkomst. Det är också värt att titta på våra hela listor över de bästa VPN: n för BBC iPlayer, Netflix eller all-streaming.

torrenta

Hide.me är en bra VPN för Kodi och torrent på grund av ständigt stark nedladdningshastighet. 

Men inte alla Hide.me VPN-servrar är kompatibla med torrenting. Oroa dig inte, de allra flesta är dock och appen innehåller användbara indikatorer på de som inte är det.

Tillägget av en kill-switch uppskattas här, för det förhindrar att din riktiga IP-adress exponeras om din VPN-anslutning tappas av någon anledning. För att inte tala, det är lugnande att ha en loggningspolicy som är minimal och inte kan användas för att identifiera användare.

Omgå censur

Otillförlitliga i Kina

Hide.me brukade fungera bra i Kina, men det har blivit mindre tillförlitligt sedan regeringen började slå ner VPN: er. Det finns dock fortfarande en chans att SoftEther-anslutningar kan kringgå den stora brandväggen. 

Hide.me uppmuntrar sina användare att kontakta sitt tekniska support innan de använder sin VPN-tjänst i Kina. Den kinesiska regeringen har blockerat Hide.mes webbplats, iOS App Store och Google Play Store-listor, så det enda sättet att ladda ner mjukvaran är utanför landet, eller använda en annan VPN-leverantör som fungerar i landet. 

Hide.me bör fortfarande fungera i länder med hög censur som inte är lika effektiva att blockera som Kina, till exempel Turkiet. Hide.me använder självhanterad DNS som krypterar dina data och förhindrar skadliga utomstående från att få åtkomst till dina DNS-förfrågningar. 

Det finns fortfarande problemet att även med framgång med att kringgå censur kan Hide.me: s begränsade serverlista innebära att det närmaste fritt tal landet kommer att vara långt borta, vilket ger dig en dålig anslutning, särskilt när det gäller Mellanöstern.

Om du behöver ett VPN för Kina är det bäst att titta på vår lista över de bästa VPN: erna för Kina.

plattformar & enheter

Manuella inställningar för routrar och spelkonsoler

Apps

Windows-logotypWindowsMac-logotypMaciOS-logotypiOSAndroid-logotypAndroidLinux-logotypLinuxRouterlogotyprouter

Hide.me erbjuder det vanliga utbudet av inbyggda appar för olika populära enheter. Du får installera den på upp till 10 enheter, vilket är mycket generöst. 

Det finns manuella steg-för-steg-installationsguider på webbplatsen, inklusive för att konfigurera kompatibla routrar och manuella installationsguider för enheter som Apple TV, Sony PlayStation och Kodi.

Dessa är emellertid Hide.me SOCKS proxy-tillägg snarare än riktiga VPN-anslutningar, vilket innebär att de inte kommer att kryptera trafik - de bara förfalskar din IP-adress. Vi rekommenderar att du använder dem tillsammans med de fullständiga skrivbordsapparna för att kryptera hela enhetens internettrafik.

Spelkonsoler & Streaming-enheter

AppleTV-logotypAppleTVAmazon Fire TV-logotypAmazon Fire TVChromecast-logotypChromecastNintendo-logotypenNintendoPlayStation-logotypenPlayStationRoku-logotypenRokuXbox-logotypXbox

Hide.me har inbyggda appar för Amazon Fire TV, Android TV och Roku. Det finns också massor av enkla att följa manuella installationsguider för enheter som Apple TV, PlayStation 3 och 4 och Kodi.

För att kunna använda spelkonsoler eller andra strömningsenheter måste du ansluta trådlöst via en konfigurerad router eller använda en crossover-kabel till en PC eller Mac med VPN-programvaran installerad. Detta är dock inte för svårt och det betyder att du kan skydda flera enheter på en gång.

Diagram som förklarar hur en VPN-router fungerar.

En VPN-router krypterar trafiken för alla enheter i ditt WiFi-nätverk.

Browser Extensions

Chrome-logotypKromFirefox-logotypenFirefox

Hide.me har en webbläsarförlängning för Google Chrome och Mozilla Firefox som snabbt kan installeras i din webbläsare för en lätt VPN-upplevelse tillsammans med skyddet mot WebRTC-läckor.

Webbläsarutvidgningarna tillhandahåller dock inte kryptering, vilket innebär att de bör användas bredvid Hide.me-appen för att få det bästa skyddet.Hide.me Gratis webbläsarförlängning

kryptering & säkerhet

Utmärkt val för fullständig integritet

protokoll

kryptering

säkerhet

Avancerade funktioner

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS Leak Blocking

Första partens DNS

IPV6 läckage blockering

Stöder TCP-port 443

VPN Kill Switch

STRUMPOR

Split Tunneling

Se vår VPN-ordlista om dessa villkor förvirrar dig och vill veta mer.

Skärmdump av säkerhetsgrafik på webbplatsen Hide.meHide.me är ett utmärkt val om fullständig integritet är din prioritet. Det har OpenVPN, som är det säkraste protokollet, och kryptering sker via den "oförstörbara" AES-256-kodaren.

Det finns också många avancerade sekretessfunktioner - en VPN-dödsbrytare som förhindrar att verkliga IP-adresser exponeras, noll-logg DNS-servrar som undviker tredjepartsservrar och inbyggt DNS-läckskydd för att hålla din aktivitet dold för din ISP.

Hide.me har också port randomisering och en delad tunnelfunktion, som gör att du kan välja vilka appar som inte ska dirigeras via VPN-anslutningen.

Kombinera dessa funktioner med stark integritetspolicy och Hide.me är en riktig utmanare för den mest privata VPN-tjänsten på marknaden idag.

Enkel användning

Tillfredsställer både VPN-nybörjaren och erfarna användare

Hur man installerar & Ställ in Hide.me

 • Hide.me Windows laddar ned skärmdump i vår Hide.me VPN-granskning

  Gå bara till webbplatsen Hide.me och klicka på nedladdning på relevant programvara för att påbörja installationsprocessen.

 • Hide.me installationsguide-skärmdump i vår Hide.me VPN-granskning

  Allt du behöver göra är att klicka på installera och följa instruktionerna.

 • Välkommen skärmdump av Hide.me i vår Hide.me VPN-granskning

  När programvaran är installerad startar appen automatiskt och du är redo att börja använda VPN.

 • Hide.me huvudvy skärmdump i vår Hide.me VPN-granskning

  Huvudskärmen för Hide.me håller det enkelt med grundläggande info och en anslutningsknapp.

 • Hide.me ansluten visningsskärmdump i vår Hide.me VPN-granskning

  Hide.me ansluten skärm gör det tydligt att du är ansluten och visar din IP-adress samt plats.

 • Skärmdump för val av protokoll för Hide.me i vår Hide.me VPN-granskning

  Val av Hide.me VPN-protokoll är enkelt - vi älskar kontextuell hjälp.

 • Hide.me avancerade inställningsskärmdump i vår Hide.me VPN-granskning

  Hide.me-alternativen är tydligt organiserade av flikar men skulle dra nytta av några användbara tips.

Hide.me erbjuder en väldesignad, funktionell uppsättning lättanvända appar och med massor av extrafunktioner inklusive en VPN-kill switch.

Huvudskärmen är en enkel på / av-knapp, med din valda plats och nya IP-adress. Vi gillar också det praktiska alternativet "ändra plats".

Inställningarna är många och välorganiserade, separerade i flikar som "protokoll" och "kill switch" vilket gör det enkelt att navigera.

Kundsupport

Support kan göra med förbättringar

Support för livechatt

Online-resurser

Ja
Ja

Hide.me erbjuder anständig kundservice genom en rad onlinetjänster och en livechatt på webbplatsen.

Svar från support är vanligtvis snabbt, även om det frustrerande tenderar att helt enkelt länka dig till en supportsida, saknar kunskap om tekniska problem och helt enkelt råda dig via e-post support och vänta istället.

Supportavsnittet erbjuder användbara svar på vanliga frågor som behandlar mer komplexa problem med skärmdumpar och videor.

Skärmdump av Hide.me Support-sida på Hide.me-webbplatsen

Prissättning & Erbjudanden

Ganska dyrt, särskilt på månatlig basis

Dölj kupong

Hide.me Prisplan

Hide.me erbjuder en Premium och en gratis plan. Du kan läsa vår recension av Hide.me Free här.

Liksom de flesta VPN-tjänster, ju längre abonnemang du väljer, desto mindre betalar du varje månad. En enskild månad är det dyraste alternativet på $ 12,95 men är mycket billigare till $ 4,99 per månad på tvåårsplanen (faktureras $ 129,95 vartannat år). 

Ett år med Hide.me kostar dig $ 8,32 per månad, betalat i ett stort engångsbelopp på $ 99,95.

Dessa priser har ökat och det är definitivt dyrare än många av våra högst rankade VPN, som CyberGhost, NordVPN och PrivateVPN, men vi säger fortfarande att det är valuta för pengarna med denna VPN. 

Du kan jämföra prisplanerna nedan:

 1. En gång i månaden

  US $ 12.95 / mo

  Faktureras $ 12,95 varje månad

 2. 12 månader

  US $ 8,32 / mo

  Faktureras $ 99,95 var 12: e månad Spara 36%

 3. 2 år

  US $ 4,99 / mo

  Faktureras $ 129,95 vartannat år Spara 61%

Alla planer har 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Betalning & Återbetalningsalternativ

Kreditkort

PayPal

Bitcoin

Ja
Ja
Ja

Hide.me är tillgängligt via dina vanliga betalningsalternativ, inklusive betalkort / kreditkort och PayPal. Men det erbjuder också över massiva 80 anonyma betalningsalternativ. Några av dessa inkluderar:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dash (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Verge (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Det är mycket val för personer som letar efter de mest sekretessvänliga sätten att prenumerera på Hide.me.

Hide.me erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti, men servicevillkoren anger att du bara kan få tillbaka dina pengar om du "inte har konsumerat en betydande mängd av dina överföringsdata".

Vi frågade Hide.me om detaljerna i detta och fick höra: "Vi har rätt att utvärdera kantfall där vi ser att användaren har konsumerat en oerhört enorm mängd data (flera hundratals gigabyte) på kort tid." Inte superspecifikt - hur många gigabyte exakt? Och vad betraktas som ”en kort tid”? Hide.me kunde inte svara.

De försäkrade oss dock om att detta bara har hänt en gång på året. Fortfarande är detta inte detsamma som "inga frågor ställs" som vi ser hos andra topp-VPN-leverantörer som ExpressVPN.

Hide.me erbjuder också en gratis plan, ingen betalningsinformation krävs, så att du kan testa programvaran innan du köper. Men du är begränsad till fyra länder.

Poängen

Rekommenderar vi Hide.me?

Det kan vara dyrt, men vi rekommenderar fortfarande Hide.me - det får nästan alla grundläggande rätt.

Det fungerar inte i Kina (som många VPN), och livechatten behöver mycket förbättring, men det är fortfarande en bra VPN som är lätt att använda, låser upp Netflix och några andra streamingtjänster, och viktigast av allt kommer det att hålla dig säker uppkopplad.

Alternativ till Hide.me

CyberGhost-logotyp

Cyberghost

Om du skrämmas av Hide.me: s pris bör du ta en titt på CyberGhost - det är den bästa budget-VPN där ute, och ber om en mycket billig månadsavgift utan att ge avkall på kvaliteten. Läs CyberGhost-recensionen

AstrillVPN landskapslogotyp

Astrill

Alternativt, om du behöver en VPN som fungerar i Kina, är vår bästa rekommendation Astrill. Det är svårt att hitta ett VPN som konsekvent kan slå regeringscensur, och vi tror att Astrill är den allra bästa på det. Läs Astrill recension

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me