Ob toliko velikem VPN-ju zunaj obstaja kakšen razlog, da se znebim iz množice? VPNArea zagotovo upa.


Za to morda še niste slišali, toda VPNArea trdi, da to zmore vse: varna storitev, ki vas ohranja zasebne, premaga spletne ovire, odklene pretakanje vsebine in več.

Ampak ali res?

Preizkusili smo VPNArea in ugotovili:

 • Ali VPNArea deluje z Netflixom?
 • Ali VPNArea ponuja namenske IP-je?
 • Kaj je VPNArea Chameleon?
 • Koliko stane VPNArea?
 • Ali ima VPNArea kakršno koli puščanje DNS?

Po urah, ki smo jih porabili za korake, so spodaj navedeni naši ključni sklepi o VPNArea.

Pregled

ProsNA VPrearea & Slabosti

Prednosti

 1. Zelo impresivne hitrosti
 2. Namenski strežni strežniki
 3. Politika brez zapisov & Brez IP, DNS & WebRTC pušča
 4. Uporabnikom prijazne aplikacije za PC, Mac in iOS, & Android
 5. Varno se povežite s 65 državami

Slabosti

 1. Kratek rok vračila
 2. Aplikacije so lahko bleščeče
 3. Majhno strežniško omrežje

VPNArea Key Povzetek

Največja hitrost prenosa

Politika beleženja

IP, DNS ali WebRTC puščanje

Pristojnost

Strežniki

IP naslovi

Države

Ameriški Netflix

Torrenting

Deluje na Kitajskem

Podpora

Najcenejša cena

Uradna spletna stran

90Mbps
Brez dnevnikov
Ne
Bolgarija (članica EU)
Ni razkrito
200+
70
Da
Neomejeno
Da
24/7 Klepet v živo
2,99 USD / mesečno v 36 mesecih
VPNArea.com

Še vedno niste prepričani, ali je VPNArea pravi VPN za vas?

To je v redu - lahko preberete v našem celotnem pregledu, kjer smo vse podrobneje opisali, vse od hitrosti povezave.

O tem & Politika beleženja

Kdo je VPNArea?

VPNArea je bila ustanovljena leta 2012 in je v lasti bolgarskega podjetja Offshore Security LTD. Njen sedež je trenutno v Varni v Bolgariji, kar bi bila ponavadi slaba izbira za storitev VPN, saj zanjo veljajo vsiljivi zakoni EU o nadzoru in sporazumi o izmenjavi podatkov..

Vendar pa stroga politika za nedejavnost VPNArea pomeni, da se zanjo ne skrbi ničesar, saj tudi če bi tretja oseba zahtevala vaše osebne podatke, VPNArea ne bi mogla izročiti..

Politika beleženja

Večina VPN-jev bo trdila, da ne zbirajo nobenih dnevnikov, toda VPNArea je ena redkih storitev VPN, ki smo jo pregledali, in je resnično brez dnevnika..

Ne nadzira, ne beleži in ne shranjuje "datumov prijave, časovnih žigov, vhodnih in odhodnih IP naslovov, statistike pasovne širine ali kakršnih koli drugih prepoznavnih podatkov uporabnikov VPN.".

Hitrost & Zanesljivost

Dosledno velike hitrosti v državi

VPNArea je zelo hitra in zanesljiva storitev VPN, če se nameravate večinoma povezati v isto državo ali eno bližnjo - prenosi približno 90Mbps so več kot dovolj hitri za pretakanje na več naprav hkrati.

Vendar VPNArea ni tako dosledna, če se boste redno mednarodno povezovali. Še vedno je hiter, vendar se njegova zanesljivost hitrosti ne primerja s trenutno najhitrejšimi VPN.

Hitrost je rezultat naše fizične lokacije v Londonu (100Mbps optična povezava) do londonskega testnega strežnika.

Pred uporabo VPNArea:

 1. PrenesiMbps

  93.57

 2. NaložiMbps

  98,68

 3. Pregled VPNAreaPinggospa

  3

Ko ste povezani s VPNArea:

 1. PrenesiMbps

  90,29

 2. NaložiMbps

  92,74

 3. Pregled VPNAreaPinggospa

  8

Hitrost prenosa brez VPNArea: 93.57Mbps

Hitrost prenosa s VPNArea: 90,29Mbps

Naša izguba hitrosti prenosa, ko se izvaja VPNArea: 4%

VPNArea je močna izbira tudi za igralce, zahvaljujoč hitri zamudi v isti državi, ki znaša le 8 ms. Prav tako je na nekaterih lokacijah ustvaril zelo hitro hitrost nalaganja, približno 90Mbps, kar je idealno za hudourništvo. Še bolje, povezave VPNArea so bile neverjetno zanesljive, brez padcev.

Tu so povprečne hitrosti, ki jih lahko pričakujete od VPNArea z nekaj priljubljenih lokacij (ki se povezujejo iz Združenega kraljestva):

ZDA: 48Mbps (navzdol) & 36Mbps (gor)
Nemčija: 77Mbps (navzdol) & 80Mbps (gor)
Singapur: 12Mbps (navzdol) & 6Mbps (gor)
Avstralija: 4Mbps (navzdol) & 2Mbps (gor)

Če želite več informacij o tem, kako natančno merimo uspešnost VPN, si oglejte Kako testiramo VPN.

Lokacije strežnika

V več kot 120 državah se je razprostiralo 120 mest

Globus z modro zastavo70DržaveSlika mestne pokrajine120 + MestaSlika roza markerja200 + IP naslovi

VPNArea ima eno večjih omrežij strežnikov VPN, ki smo jo videli pri testiranju, in je prisotna v 70 državah po vsem svetu..

Obstajajo možnosti strežnika na ravni mesta v peščici lokacij VPNArea, z najširšim izborom v ZDA. Uporabniki, ki se nahajajo v ZDA, lahko izbirajo med 42 strežniki VPNArea, razporejenimi v 11 različnih mestih, kar je odlična novica za uspešnost.

Druge države z izbiro strežnika, ki so značilne za mesto, so Avstralija (pet), Kanada (štiri), Italija (tri), Španija (dve), Južna Afrika (dve) in Velika Britanija (tri).

Seznam lokacij strežnika VPNArea

Kot ponavadi imata Evropa in Severna Amerika najboljšo pokritost strežnika, vendar je tudi zunaj teh regij veliko izbire, kar je osvežujoče. V strežniškem omrežju VPNArea ni očitnih vrzeli, vendar bi bilo dobro videti še nekaj možnosti na ravni mesta v prihodnosti.

Zelo nam je všeč, da ima VPNArea in upravlja lastne DNS strežnike, vendar nas je razočaralo skupno število strežnikov na samo 200. Obstaja tudi samo en skupni IP naslov na strežniku, kar lahko pomeni slabo novico za uspešnost, vendar je tudi odličen za zasebnost.

Pretakanje & Torrenting

Sodeluje z Netflixom, BBC iPlayerjem & P2P

Zahvaljujoč optimiziranim strežniškim strežnikom VPNArea je bilo enostavno gledanje Netflixa prek strežnikov ZDA in Velike Britanije (ZDA-0-NFLX in UnitedKingdom-0-NFLX).

Odlične hitrosti VPNArea pomenijo tudi, da je kakovost videa in zvoka odlična.

Strežniški strežniški strežniki VPNArea

VPNArea ima tudi namenski strežnik v Veliki Britaniji za pretakanje BBC iPlayerja, vendar je zelo nezanesljiv in ne deluje vedno. Žal VPNArea ni sodelovala z BBC iPlayerjem pri naših najnovejših pretočnih testih.

Poprosili smo posrednike v klepetalnici VPNArea, ko so pričakovali, da bo težava z BBC iPlayerjem rešena, in odgovorili so nam, da nimajo časovnega okvira, vendar bodo o težavi obvestili uporabnike. Ljubitelji BBC iPlayer bi morali namesto tega uporabljati enega od teh preizkušenih in delujočih VPN-jev.

VPNArea odklene tudi kanadsko in italijansko knjižnico Netflix in ima namenski strežnik za pretakanje Sky Go v Italiji.

Torrenting

Torrenting je dovoljen na vseh strežnikih VPNArea, veliko jih je optimiziranih za aktivnost P2P.

Združite to s hitrimi hitrostmi prenosa in nalaganja, brez puščanja IP ali DNS in stikalom za uničenje VPN in imate zelo privlačen VPN za torrenterje.

Trdna politika brez zapisov VPNArea je še en bonus za hudourništvo in tudi pri Kodi-ju deluje dobro (tukaj je njihov vodič za nastavitev kodi).

Obhod cenzure

Dobro za Kitajsko (samo za namizje)

VPNArea je dobra izbira za Kitajsko, če jo nameravate uporabljati na namiznem računalniku.

Na različnih lokacijah po vsem svetu ima X-Stunnel VPN strežnike, ki bodo vašo povezavo prikrili kot običajni HTTPS promet in vam omogočili zaobiti tako imenovani Veliki požarni zid Kitajske.

VPNArea ponuja te strežnike na Kitajskem, Japonskem, v Singapurju in ZDA (pa tudi v nekaterih drugih državah), tako da se lahko za najboljše možne hitrosti povežete tudi na bližnjo lokacijo.

Ti strežniki X-Stunnel VPN so na voljo samo v napravah Windows in Mac, ročnih rešitev za iOS ali Android pa ni, zato bi se morali mobilni uporabniki izogibati.

Zasedeni strežniki VPNArea pomenijo, da je to tudi zanesljiva storitev VPN za tiste v drugih državah z zatiralnimi cenzurnimi režimi, kot so Turčija, Savdska Arabija, Iran in ZAE.

Platforme & Naprave

Lahko se uporablja s tonami različnih naprav, vključno z usmerjevalniki

Aplikacije

Logotip WindowsWindowsMac logotipMaciOS logotipiOSAndroid logotipAndroidLogotip LinuxaLinuxLogotip usmerjevalnikaUsmerjevalnik

VPNArea ponuja aplikacije VPN po meri za množico priljubljenih naprav, vključno z:

 • Microsoft Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Linux (vključno z Ubuntu).

VPNArea lahko ročno nastavite tudi na peščici drugih platform, vključno z usmerjevalniki - na spletnem mestu VPNArea so navodila za vse to..

Če se ne želite umazati z rokami, lahko kupite tudi predhodno konfiguriran usmerjevalnik VPN bodisi neposredno iz VPNArea bodisi prek neodvisnega podjetja.

Konzole za igre & Streaming naprave

AppleTV LogotipAppleTVLogotip programa Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogotip ChromecastChromecastNintendo logotipNintendoLogotip PlayStationIgralna postajaRoku logotipRokuXbox LogotipXbox

VPNArea lahko uporabljate s številnimi različnimi igralnimi konzolami in pretočnimi napravami tako, da jih povežete z usmerjevalnikom, ki poganja VPN, saj bo to samodejno zaščitilo vse internetno povezane naprave v vašem domu.

VPNArea se lahko namesti na Amazonovo Firestick in tudi na Kodi z nekaj ročne konfiguracije. Če želite enostavnejšo namestitev, si oglejte priporočena VPN-ja za Firestick in Kodi.

Namestitev VPNArea Kodi in Firestick

VPNArea ni najboljša možnost, če iščete rešitev plug-and-play za konzolo za igre, vendar bo to delo opravilo dovolj dobro. Če iščete nekaj bolj preprostega, si oglejte naš pregled ExpressVPN - njegova storitev MediaStreamer olajša življenje.

Če boste nameščali VPNArea na posamezne naprave, jih lahko hkrati uporabljate na največ šestih - to je približno povprečje, ki ga vidimo pri večini VPN storitev.

Razširitve brskalnika

Žal VPNArea trenutno ne ponuja nobenih razširitev brskalnika.

Če želite uporabljati VPN prek svojega spletnega brskalnika, preberite naše namenske priročnike o VPN-jih za Chrome in VPN-ji za Firefox.

Šifriranje & Varnost

Močne funkcije zasebnosti vas bodo zaščitile v spletu

Protokoli

Šifriranje

Varnost

Napredne funkcije

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

Blokiranje puščanja DNS

Prvostranski DNS

Zaščita puščanja IPV6

Podpira vrata TCP 443

VPN Kill stikalo

Blokiranje puščanja WebRTC

Blokator oglasov

Namenski IP

Dvojni VPN

Oglejte si naš slovar VPN, če vas ti izrazi zmedejo in želite izvedeti več.

VPNArea vas bo varovala v spletu. Namizna aplikacija uporablja OpenVPN, najbolj varen protokol VPN, lahko pa celo preklopite med UDP in TCP. Obstaja tudi možnost povezave z uporabo IKEv2. Šifriranje VPNArea poteka prek najbolj varne šifre, AES-256.

Poleg bistvene funkcije stikala za zaustavitev VPN, ki vas ščiti pred morebitnimi padci povezav, VPNArea preprečuje tudi puščanje DNS, IPv6 in WebRTC. Še bolje je, da ima lastne strežnike DNS z ničelnim dnevnikom, s katerimi ohranja vaše zasebne podatke.

Posnetek zaslona rezultatov preskusov tesnosti VPNArea na browserleaks.com

Kar smo videli na browserleaks.com, ko smo bili povezani s strežnikom VPNArea v New Yorku

Poleg tega VPNArea deluje s strežniki Double VPN, ki vam nudijo dodatno plast zasebnosti, ko ste povezani z VPN. Obstaja tudi vgrajen zaviralec oglasov in zaščita pred zlonamerno programsko opremo.

Posredovanje vrat je na voljo v VPNArea, vendar boste morali vzpostaviti stik s podporo, da boste zahtevali, da bo omogočena v vašem računu. Za dodatno letno plačilo lahko dobite tudi namenski IP za VPNArea.

Enostavnost uporabe

Prenatrpane aplikacije z nekaj napakami uporabnosti

Kako namestiti & Nastavite VPNArea

 • Posnetek zaslona seznama prenosov, ki so na voljo na spletnem mestu VPNArea

  Na spletnem mestu je dovolj enostavno, da najdete, kje lahko prenesete pravo programsko opremo za svojo napravo.

 • Posnetek zaslona za namestitev zaslona VPNArea v sistemu Windows

  Čarovnik za namestitev VPNArea vas bo vodil skozi postopek od začetka do konca.

 • Posnetek zaslona čarovnika za namestitev VPNArea

  Ta zaslon vam bo dober pokazatelj, koliko časa bo trajala namestitev.

 • Posnetek zaslona za prijavo v program Windows Windowsrea VPNArea

  Ko je namestitev končana, boste pozvani, da vnesete svoje podatke za prijavo, preden se lahko povežete z VPN.

 • Posnetek zaslona glavnega zaslona aplikacije Windows Windowsrea

  Glavni zaslon je celoten seznam strežnikov - svoj novi IP naslov lahko vidite tudi tukaj.

 • Posnetek zaslona, ​​kako izgleda VPNArea, ko je povezana

  Gumb za vklop / izklop zasveti zeleno, da boste vedeli, da ste povezani.

 • Posnetek zaslona seznama posebnih strežnikov VPNArea

  Strežnike lahko razvrstite po lokaciji in obstaja celo zavihek za "posebne" strežnike, optimizirane za pretakanje ali dodatno zakrivanje.

 • Posnetek zaslona s seznamom nastavitev v aplikaciji Windows za VPNArea

  Všeč nam je kontekstna pomoč na zaslonu z nastavitvami, ki razlaga, kaj počne vsaka funkcija.

 • Posnetek zaslona funkcije izbire vrat v aplikaciji Windows VPNArea

  Izberete lahko celo želeno pristanišče, čeprav tukaj ni dodatnih informacij o tem, katera je najboljša za kakšen namen.

Namizna aplikacija VPNArea ima nekaj odličnih funkcij, pa tudi nekaj nadležnih čudov, ki so nam za malo pokvarili izkušnjo. Glavni zaslon ni takšen, zato ste ravnokar preusmerjeni na seznam strežnikov VPN, ko ste prijavljeni.

Seznam strežnikov VPN je razdeljen na uporabne zavihke, kot so hudourništvo, pretakanje in zakritje - strežnike lahko razvrstite tudi po razdalji, hitrosti ali odstotni obremenitvi. Vse nastavitve VPN imajo preprosta stikala za vklop / izklop, še posebej pa so nam všeč na voljo kontekstne informacije.

Razširitve brskalnika

VPNArea trenutno ne ponuja nobenih razširitev brskalnika.

Če to iščete, razmislite o ExpressVPN, ki ponuja popolne razširitve za vse priljubljene brskalnike ali NordVPN, ki nudi manj varne (a hitrejše) proxyje.

Pomoč strankam

24/7 klepet v živo predstavlja omejene vire

24/7 Podpora za klepet v živo

Spletni viri

Da
Da

Uporabniška podpora VPNArea je dovolj dobra za ponudnike takšnih velikosti, vendar nam ni všeč, da so nekateri viri (kot so priročniki za nastavitev) omejeni samo na plačevanje strankam.

Na spletnem mestu je veliko poglobljenih pogostih vprašanj, ki pokrivajo različne teme, od šifriranja do varnosti različnih protokolov VPN.

Prijetno smo bili presenečeni, da VPNArea ponuja resnično 24/7 funkcijo klepetanja v živo s prijaznimi, koristnimi agenti. Odziv smo vedno dobili tudi v nekaj minutah.

Cenitev & Ponudbe

Najdaljši načrt je odlična vrednost za denar

VPNArea kupon

VPNArea načrt cen

VPNArea je v primerjavi z drugimi storitvami VPN podobne kakovosti dokaj poceni ponudnik. Mesečni načrt VPNArea je najdražja možnost v višini 9,90 USD, vendar lahko to v triletnem načrtu znižate na 2,99 USD in s tem prihranite 70%. Obstaja tudi letni načrt v višini 4,92 USD, znižanje za 50%.

 1. Mesečno

  9,90 USD / mesečno

  Zaračunanih 9,90 USD vsak mesec

 2. 12 mesecev

  4,92 USD / mesečno

  Zaračunanih 59,00 USD vsakih 12 mesecev prihranite 50%

 3. 3 leta

  2,99 USD / mesečno

  Zaračunano 107,64 USD vsaka 3 leta Prihranite 70%

Vsi načrti imajo 7-dnevno garancijo vračila denarja

Plačilo & Možnosti vračila

VPNArea ponuja veliko različnih možnosti plačila, vključno z vsemi glavnimi kreditnimi in debetnimi karticami, PayPal in Bitcoin. Plačate lahko tudi s tono mednarodnih metod, kot so WebMoney, Alipay in Hipercard, kar je super za tiste, ki živijo v tujini.

VPNArea ne nudi brezplačnega preskusnega obdobja, temveč ponuja garancijo za vračilo denarja brez vprašanj, ki je različno dolga, odvisno od načrta, za katerega ste se prijavili. Dvanajstmesečna in triletna naročnina ima 30-dnevno obdobje vračila, medtem ko je možnost enomesečnega trajanja 14 dni.

Če želite zaprositi za vračilo, morate samo poklicati VPNArea prek klepeta v živo ali e-poštnega sporočila, vaše vračilo pa vam bomo poslali v roku 48 ur (VPNArea trdi, da 98% uporabnikov prejme povračilo v samo 15 urah).

Spodnja črta

Ali priporočamo VPNArea?

VPNArea je nekaj skritega dragulja. Še zdaleč ni najbolj priljubljen VPN na trgu, vendar ne priporočamo, da priporočamo VPNArea.

Ni popoln (aplikacija je na trenutke lahko zelo frustrirajoča), vendar je odličen seznam funkcij in super varen pravilnik o beleženju VPNArea pravi vrhunec.

Alternativa VPNArea

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je odličen na večini področij, vendar je še posebej dobra izbira, če vam ne bo treba skrbeti zaradi frustrirajoče ali nerodne aplikacije - ExpressVPN je tako enostaven za uporabo, kot prihajajo. Preberite pregled ExpressVPN

CyberGhost Logotip

CyberGhost

Odložiti neskladje VPNArea z BBC iPlayerjem? CyberGhost je zelo stroškovno učinkovit način za dostop do iPlayerja, da ne omenjam na tone drugih priljubljenih storitev pretakanja. Preberite pregled CyberGhost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me