Uuden tutkimuksen mukaan hakkerointityökalujen laitonta myyntiä pimeässä verkossa on mahdollista upottaa varvas verkkopetoksiin halvemman takeaway-kahvin hinnasta. Halvimpia kauppaa ovat vääriä sivuja ja salasanojen hakkerointityökalut monille merkkivalikoimille Omena ja Facebook että Tesco ja Amazon, myynti noin 2 puntaa tai vähemmän.

Lisätietoja havaituista verkkosivustoista ja sovelluksista on tuotemerkkiosassa. Katso Yhdysvaltoihin keskittyvät tiedot Dark Web Market Price -indeksin Yhdysvaltain painos.

Löysimme myös niin vähän kuin ympäri £ 100 voit ostaa vaikuttavan joukon hakkerointityökaluja, jotka sallivat tietoverkkorikollisuuden, ihmisten tartuttamisesta haittaohjelmiin ja WiFi-verkkojen hakkerointiin, kaikki henkilökohtaisten tietojen varastamiseksi identiteettivarkauksien tekemiseksi.

Muita taskurahan hakkerointityökaluja ovat keylogger (Keskimäärin 1,58 puntaa), WiFi hakkerointiohjelmisto (£ 2,29), Bluetooth-hakkerointityökalut (2,65 puntaa) ja jopa voimakas haittaohjelmat vain paljon enemmän kuin suurin osa ihmisistä viettää lounaalleen (Remote Access Trojans, £ 8.47).

Asteikon toisesta päästä löysimme tehokkaita poliisin tyypillisiä laitteita, jotka huijaavat matkapuhelinten torneja ja voivat sieppata matkapuhelimen tiedot, Suurimman kaistanleveyden versiot ovat yli £ 38,000.

Verkkopetoksien hälyttävän alhainen pääsy esteitä alentaa entisestään hakkerointioppaat myy yleensä tyypillisesti 8 puntaa tai vähemmän tai jopa heitetään ilmaiseksi makeutusaineena myymällä hakkerointityökaluja.

Suurimmalla osalla meistä on kymmeniä online-tilejä, joihin voidaan hakkeroida oikeilla työkaluilla ja tekniikoilla. Turvallisuusasiantuntijoidemme ryhmämme tarkisti kymmeniä tuhansia ilmoituksia viidellä suosituimmalla tumman verkkomarkkinoilla; Unelma; Kohta; Wall Street Market; Berlusconin markkinat; ja Imperiumi. Nämä salatut verkkosivustot, joihin pääsee vain Tor-selaimella, antavat rikollisille nimettömästi myydä hakkerointityökaluja kaikenlaisten muiden salakuljetuslaitteiden, kuten laittomien huumeiden, varastettujen tietojen ja aseiden ohella..

Keskityimme luetteloihin, jotka sisälsivät hakkerointiohjelmistoja ja -laitteita, petoksissa käytettäviä digitaalisia tiedostoja, verkkohuijausten oppaita ja petollisia tilejä tämän version version luomiseen. Tumma web -markkinahintaindeksi. Analysoimme kutakin yritystietoa ja lasimme myytyjen tuoteryhmien keskimääräiset myyntihinnat auttaaksemme Yhdistyneen kuningaskunnan yleisöä ymmärtämään, kuinka helppo aloittelijalle on aloittelijalta..

Dark Web Market Price Index - hakkerointityökalut (heinäkuu 2018 - UK Edition)

Myytävänä oleva tuote Keskimääräinen myyntihinta
Työkalut Salasanan hakkerointityökalun mukautetut tiedostot £ 1,57
keylogger £ 1,58
Tietokalastelusivu £ 2,07
WiFi hakkerointiohjelmisto £ 2,29
Bluetooth-hakkerointiohjelmisto £ 2,65
FBI / NSA-hakkerointityökalut £ 4,62
Cryptocurrency-petoshaittaohjelmat £ 5.01
Hakkerointiohjelmisto £ 7,63
Etäkäyttö troijalainen £ 8.47
Nimetön työkalut £ 10.51
Väärentämismallit £ 12.21
Karsintaohjelmisto £ 33.83
haittaohjelmat £ 37.43
Salasanan hakkerointiohjelmisto £ 38.61
Cryptocurrency Miner -haittaohjelmat £ 58.47
Vilpillinen tili £ 110,59
Solutornisimulaattorisarja £ 21,602.33
oppaat haittaohjelmat £ 1.03
phishing £ 1,90
Tilien hakkerointi £ 2,98
Postijärjestelmän varkaudet £ 3.24
kotiutus £ 5,91
WiFi hakkerointi £ 6,62
karstaus £ 9.64
Turvallisuuden ohitus £ 13.37
Tumma verkko £ 23.79
Käyttää hyväkseen £ 1,933.96

Lähde: Pimeät verkkomarkkinat, jotka on kerätty 2.-25. Heinäkuuta 2018. Tarkkailtuja markkinoita olivat Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market ja Empire Market. Hinnat kerätään USD: na ja muunnetaan GBP: ksi käyttäen valuuttakurssia listalleottohetkellä.

Myyntihinnat selitetty

Salasanan hakkerointityökalun mukautetut tiedostot

Lukuisat salasanojen murto-ohjelmat ovat vain Google-haun päässä normaalista webistä. Oikeudellisesti hyödyllistä palvelimien turvallisuuden parantamiseksi löytämällä heikot salasanat. Niitä voidaan käyttää myös haitallisesti.

Vaativat kullekin kohteelle oikeat määritykset, yrittäjät hakkerit myyvät tiedostoja, jotka sisältävät räätälöityjä asetuksia melkein kaikille sovelluksille tai verkkosivustoille, joista voit ajatella, sähköpostista ja sosiaalisesta mediasta peleihin ja verkkokaupoihin. Jokainen asettaa sinut takaisin vain 1,57 puntaa. Vedimme luettelon tuotemerkeistä, jotka löysimme mainostettujen tiedostojen kanssa, mutta niitä on paljon enemmän päivittäin.

keylogger

Yksinkertainen mutta tehokas ohjelmisto, joka tallentaa kaikki tietokoneen näppäinpainallukset. Sitä voidaan asentaa monin tavoin, myös etäkäyttöön, ja huijarit käyttävät sitä kirjautumistietojen hankkimiseen ja tilien pettämiseen. Keskimääräinen hinta pimeässä verkossa oli vain 1,58 puntaa.

Tietokalastelusivu

Tietojenkalastelu - tai vilpillinen yritys hankkia henkilökohtaisia ​​tietoja teeskentelemällä luotettavana kokonaisuutena, kuten suosittua verkkosivustoa tai finanssilaitosta - on yksi yleisimmistä tavoista, joilla verkkorikolliset varastavat paitsi kirjautumistunnuksia, myös sen, mitä luottokortti-hakkerit kutsuvat “fullziksi”, tai identiteettivarkauksia mahdollistava tunnistetietojen täydellinen paketti.

Havaitsimme, että maailman suosituimpien kuluttajabrändien valmiit tietojenkalastelusivut leviävät pimeässä verkossa ja laskevat hinnan lähes yhdenmukaiseen 1,58 puntaan. Huomasimme, että ainoat tuotemerkit, jotka maksavat enemmän kuin nämä olivat Omena, yli kaksinkertainen hinta 4,81 puntaan, Netflix hintaan 4,06 puntaa ja Paypal 1,68 puntaa, mikä viittaa heidän asiakkaidensa suurempaan arvoon huijareille.

WiFi hakkerointiohjelmisto

Tämäntyyppinen ohjelmisto on tarkoitettu langattoman verkon testaamiseen ja parantamiseen pakottamalla salasanat raa'alla tavalla ja nuuskimalla lähetettävää tietoa. Voi olla laitonta käyttää sitä verkossa ilman omistajan lupaa, mutta se ei estä hakkereita päättämästä varastamasta tietojasi.

Tämän tyyppisiä ohjelmistoja on mahdollista käyttää ilmaiseksi tavallisessa verkossa, joten tummat verkkomyyjät myyvät halvalla (2,29 puntaa) ja tarjoavat yleensä paketteja, joihin sisältyy lisäresursseja ja jopa asiakastukea houkutellakseen ostajia.

Bluetooth-hakkerointiohjelmisto

Löytämämmemme Bluetooth-hakkerointiohjelmistolla oli hyvin erityinen tarkoitus: hakkeroida älypuhelimia ja soittaa premium-numeroihin, jolloin kustannukset kootaan uhrin tilille. Keskimääräinen hinta oli 2,65 puntaa.

Huomaa, että tyypillisemmällä Bluetooth-hakkerointityypillä on taipumus tehdä laitteisto-vempaimilla, joita myydään normaalissa verkossa.

FBI / NSA-hakkerointityökalut

Yhdysvaltain tiedustelupalvelun cybertools -vuosisarjat ovat viime vuosina asettaneet erittäin tehokkaita hakkerointityökaluja julkisuuteen ja väitetysti lisänneet tietoverkkorikollisuutta. Tämän ammattitason ohjelmiston massiivisilla kimpuilla käydään kauppaa pintin hinnalla (4,62 puntaa) huolimatta siitä, että ne ovat oleellisesti tuhansien dollarien arvoisia..

Löysimme luettelot, jotka tarjoavat työkaluja, jotka voivat hakea poistettuja tekstejä älypuhelimista. ohittaa lukitusnäytöt; löytää salasanoja salattuihin varmuuskopioihin; poimia tietoja pilvipalveluista; BitLocker-, TrueCrypt- ja muiden salauspalveluiden suojaamien kohteiden salauksen purkaminen; noutaa salasanoja lukuisista sovelluksista; ja paljon muuta.

Salausvaluuttapetokset & Miner Malware

Cryptocurrency, kuten Bitcoin tai Monero, on erittäin kiinnostava verkkorikollisille nimettömien transaktioiden potentiaalinsa ja rakettien arvonsa vuoksi. Löysimme kahta tyyppiä salaukseen liittyviä haittaohjelmia: työkaluja sen varastamiseksi tai luomiseksi.

Haittaohjelmilla tai haittaohjelmilla on taipumus implantoitua uhrin tietokoneisiin aiheuttamaan jonkinlaista pahaa. Havaitsemamme kryptopetoshaittaohjelmat myyvät 5,01 puntaa ja lupaavat varastaa kohteen Bitcoinin, jonka kauppahetkellä on kirjoituksen tekohetkellä yli 6000 puntaa..

Koska uusia seteleitä ei ole laskenut liikkeeseen keskuspankki, kryptovaluutat luodaan sen sijaan "louhinnan" avulla, toisin sanoen suorittamalla liiketoimien todentamiseksi tarvittavat laskelmat. Yksinkertaisesti sanottuna, koska sen tekeminen on vaikeampaa, kun kaivostyöläiset kilpailevat laskelmien suorittamisesta, mitä enemmän käsittelytehoa sinulla on, sitä enemmän valuuttaa voit tuottaa. Yksi tapa tehdä tämä on tartuttaa mahdollisimman monet ihmiset kaivoshaittaohjelmiin ja ajaa prosessi taustalla useilla koneilla.

Havaitsemme haittaohjelmat olivat pikemminkin Monero kuin Bitcoin, koska ne ovat vähemmän arvokkaita - sen kaupankäynti oli £ 108 kirjoittamishetkellä - ja siksi helpompi minun. Siitä huolimatta, tämä haittaohjelma komentaa pimeässä verkossa keskimäärin 58,47 puntaa, ja joskus paljon enemmän.

Hakkerointiohjelmisto

Tämä on kattava luokka, joka sisältää muun tyyppisiä hakkerointityökaluja, joita ei ole käsitelty muualla hakemistossamme. Se sisältää työkalut luottokorttitaseiden tarkistamiseksi, puhelimen pääsykoodin ohittajat ja työkalun tietokoneiden hakkerointiin etäpöytäprotokollan kautta.

Etäkäyttö troijalainen

Tämän erityisen ilkeän haittaohjelmakannan ansiosta hakkeri voi ottaa tietokoneesi täysin hallintaan. He voivat paitsi kirjata kaikki näppäinpainalluksesi ja käyttää yksityisiä tiedostoja identiteettivarkauksien tekemiseksi ja petoksiksi, mutta valitettavasti myös tirkistelijöille on tarkoitettu käyttää näitä ns. RAT: ita web-vakoojaksi..

Löysimme useita ilmoituksia pahamaineisesta ja erittäin voimakkaasta Blackshades RAT: sta, jonka uskotaan tartunnan saaneen yli puoli miljoonaa laitetta. Tämän troijalaisen avulla hakkerit voivat myös sisällyttää tartunnan saaneet tietokoneet bottiverkkoon. Löysimme myös RAT-arvot käytettäväksi Android-käyttöjärjestelmässä. Näiden tehokkaiden työkalujen keskihinta oli vain 8,47 puntaa.

Nimetön työkalut

Rookie-hakkerit voivat maksaa peittääkseen kappaleensa monilla nimettömyysvälineillä, joiden kauppa on keskimäärin 10,51 puntaa. Näitä ovat mukautetut selaimet, kuten Firefoxin voimakkaasti muokattu versio, joka on nimeltään FraudFox VM, ja kryptat, työkalut, jotka naamioivat haittaohjelmat hyvänlaatuisiksi tiedostoiksi. Löysimme myös nimettömät tekstiviestien ja puhelinsoittojen käyttäjät huijauksissa käytettäviksi, joista kukin maksaa vähemmän kuin 1 punta.

Väärentämismallit

Löysimme laajan valikoiman digitaalisia malleja tiliotteille, apuohjelmille, passeille, palkkatiedoille ja ajokorteille sekä yksityiskohtaisia ​​ohjeita niiden tehokkaasta käytöstä. Näiden tiedostojen tyypillinen hinta oli 12,21 Englannin puntaa, mikä heijastaa niiden arvoa, kun niitä käytetään yhdessä varastettujen tietojen kanssa luottorajojen avaamiseksi.

Karsintaohjelmisto

Kun käytetään erittäin halpojen ja helposti saatavilla olevien laitteiden kanssa, tämä erittäin tehokas ohjelmisto antaa taiteilijoille mahdollisuuden kloonata luotto- ja maksukortit ja vaihtaa omistajaa keskimäärin 33,83 puntaa. Se myy noin 2 000 puntaa virallisten kanavien kautta.

Salasanan hakkerointiohjelmisto

Löysimme laajan hinnaspektrin salasanojen hakkereille. Kallein oli melkein 600 Englannin puntaa ohjelmalle, joka oli suunniteltu murtamaan tilejä suositussa Kanadan kanta-asiakasohjelmassa, johon on jo kohdistettu korkean profiilin hyökkäys. Yleisempiä olivat sosiaalisen median salasanojen raa'at voimankäyttöohjelmat, joissa Facebook ja Instagram kohdistettiin voimakkaasti, ja yleisemmät tilin hakkerit, jotka lupaavat käyttää muun muassa Netflixiä, Spotifya ja Amazonia, maksavat alle 10 puntaa..

haittaohjelmat

Havaittujen haittaohjelmien joukossa (maksaa keskimäärin 37,43 puntaa) olivat räätälöityjä lunastusohjelmia, jotka lukitsevat tietokoneesi ja salaavat pysyvästi sen sisällön, ellei lunnaita makseta. Myyjät kehuivat, että viruksentorjunta ei havainnut heidän haittaohjelmia ja että niitä voidaan räätälöidä omien mieltymystesi perusteella. Löysimme myös Mustaaukon hyväksikäyttöpakkaus myytävänä, menetelmä haittaohjelmien levittämiseksi, ja jota on kerran kuvattu tunnetuimmaksi haittaohjelmaksi.

Vilpillinen tili

Tärkeä osa onnistunutta huijausta on usein turvallinen kohde huonosti saatuihin voittoihin, olipa kyse sitten epäilyttävästä tilistä tai postiosoitteesta, jolla ei ole yhteyttä petostajaan. Tämä heijastuu tällaisten pimeässä verkossa olevien tuotteiden suhteellisen korkeista hinnoista, joiden indeksi on 110,59 puntaa.

Löysimme Swiss Post -tilien luettelot, joiden väitetään olevan täysin varmennettuja ja ettei niitä ole hakkeroitu - kukaan ei tiedä niiden olemassaolosta, joten voit käyttää niitä turvallisesti. Löysimme myös vanhentuneita ja varmennettuja Paypal-yritystileja ja muita vastaavia tilejä.

Solutornisimulaatiosarja

Nämä sarjat voivat asettaa sinut takaisin 38 000 puntaa, mutta ne ovat uskomattoman tehokkaita laitteita, joita kutsutaan IMSI-sieppajiksi tai useammin puhekielisesti "pistoksiksi" ja joita poliisi ja tiedustelupalvelut yleensä käyttävät matkapuhelinliikenteen salaiseen sieppaamiseen. Yksi näistä hallussa oleva hakkeri voi huijata matkapuhelintornin lähettämällä signaaleja, jotka pakottavat lähellä olevat laitteet muodostamaan yhteyden, tunnistamaan itsensä ja lähettämään tekstejä ja puheluita väärennetyn tornin kautta. Tämä dragnet kerää uskomattoman määrän tietoja hakkereille hyödyntääkseen.

oppaat

Pimeän verkon ansiosta tiedon tai teknisen kokemuksen puute ei ole este tietoverkkorikollisuuden onnistuneelle toteuttamiselle. Taskujen vaihtoon tarkoitettujen työkalujen lisäksi myös käsikirjat näiden tekojen tekemiseksi ovat myös halpoja ja helppokäyttöisiä.

Sekä vaiheittaisia ​​ohjeita tilien hakkeroinnista että ihmisten tartuttamisesta haittaohjelmilla, löysimme myös myyntiä hyödyntäviä hyödykkeitä. Nämä listaukset olivat toisinaan erittäin kalliita (noin 7000 puntaa yhdessä tapauksessa), ja ne lupasivat jakaa yksityiskohdat haavoittuvuuksista, jotka ostavat nettoa ostajalle tuhansien puntien voittoa.

Muut häiritsevät oppaat mainostivat menetelmiä suositun videopelin nuorten käyttäjäryhmien kohdentamiseksi Minecraft tartuntaa yllä mainitut etäkäyttöön tarkoitetut troijalaiset.

Hakkerit Toolkit

Valitsimme seuraavan työkalupaketin, jonka avulla wannabe-hakkeri voi tehdä verkkopetoksia yleisimmillä tavoilla välttäen samalla myös havaitsemista selvittääkseen tämän tyyppiseen verkkorikollisuuteen pääsyn taloudelliset esteet. Keskimääräiset kokonaiskustannukset olivat £ 101,19.

erä Keskimääräinen myyntihinta
Nimetön työkalut £ 10.51
Karsintaohjelmisto £ 33.83
Cryptocurrency-petoshaittaohjelmat £ 5.01
keylogger £ 1,58
haittaohjelmat £ 37.43
Tietokalastelusivu £ 2,07
Etäkäyttö troijalainen £ 8.47
WiFi hakkerointiohjelmisto £ 2,29
KAIKKI YHTEENSÄ £ 101,19

Kohdennetut tuotemerkit

Löysimme phishing-sivut ja salasanojen hakkerointityökalujen mukautetut tiedostot myynnissä yli 60 tärkeimmälle sovellukselle ja verkkosivustolle. Noin 2 puntaa tai vähemmän varten, nämä esineet on suunniteltu antamaan huijareille vain kyseiset tilit, mutta myös saamaan tarpeeksi jalansijaa henkilötietoihisi henkilöllisyysvarkausten tekemiseksi. Kun hakkeri on koonnut tarpeeksi henkilökohtaisia ​​tietojasi, he voivat avata luottorajoja nimesi ja aiheuttaa sinulle suuria ongelmia, jotka voivat olla elämää muuttavia ja erittäin aikaa vieviä ratkaistaksesi.

Nämä ovat eräät suurimmista tuotemerkeistä, joita löysimme. Katso täydellinen luettelo tummien verkkomarkkinoiden tuotemerkkiämme.

Brändi Keskimääräinen myyntihinta
Omena £ 4.81
Netflix £ 4,06
Paypal £ 1.68
Facebook £ 1,58
uber £ 1,58
Tesco £ 1,58
BT Sport £ 1,58
Dominos £ 1,58
Spotify £ 1,56
Amazon £ 1.48

Metodologia

Tiimimme tarkasteli kaikkia petoksiin liittyviä luetteloita viidellä suurimmalla pimeällä verkkomarkkinoilla, Dream, Point, Wall Street Market, Berlusconi Market ja Empire Market 2.-25. Heinäkuuta 2018. Asiaankuuluvat listaukset koottiin ja luokiteltiin keskimääräisen myynnin laskemiseksi hintoja. Hinnat kerättiin Yhdysvaltain dollareina ja muunnettiin Englannin puntaan käyttäen kurssia luettelossa noteerauksen ajankohtana (1,31 dollarin kurssi). Dark Web Market Price Index: Hakkerointityökalut (heinäkuu 2018)

Katso varastettujen kuluttajatietojen hinnoittelu Dark Web Market Price -indeksin pääpainosta.

Meistä

Top10VPN.com on maailman suurin VPN-tarkistussivusto. Suosittelemme parhaita VPN-palveluita kuluttajien yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. Pyrimme myös kouluttamaan yleisöä digitaalisen yksityisyyden ja verkkoturvallisuuden riskeistä ilmaisten online-resurssien ja tutkimuksen avulla.

Jos haluat lukea lisätietoja, miksi et tutustu niihin liittyvään ilmaiseen VPN-riskiindeksiin (Android), VPN: n omistustutkimukseen (2019) tai Dark Web Market Price Index -julkaisun (UK) uusimpaan painos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me