Laajensimme analyysiamme tänä vuonna kolmesta viiteen pimeän verkon suurimmista mustista markkinoista, joten hintaindeksin painos on vielä kattavin. Huomasimme, että vaikka koko online-identiteettisi arvo pysyi $ 1200 merkki, yksittäiset hakkeroidut tilit tuotemerkeille, joilla on viimeaikaisia ​​yksityisyyden tai turvallisuuden ongelmia, ovat tullut huomattavasti houkuttelevammiksi petollisille.

Loimme myös brittiläisen version tummasta verkkomarkkinahintaindeksistä, jonka mukaan täydellisen online-identiteetin arvo Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli alle 800 puntaa.

Tietoverkkorikollisten arvoa kasvaa jatkuvasti myös verkkopalvelujen tilit, joista on tullut osa arkea viime vuosina, kuten Netflix ja uber, joka yhdessä pelaamisilmiön kanssa Fortnite kaikki myyvät noin $ 11 jokainen pimeässä verkossa.

Contents

Tärkeimmät kohokohdat

Myytävänä oleva tuote Keskim. Hinta Keskim. Hintamuutos
Amazon $ 30.36 +237%
Best Buy $ 26.54 +121%
eBay $ 21.66 +74%
NBA $ 15.04 N / A
Fortnite $ 11.33 N / A
uber $ 11,22 +60%
Netflix $ 10,73 +29%
Omena $ 11,36 -26%
Facebook $ 9,12 +75%
Airbnb $ 7,61 -3%

Hintamuutos on keskihinnan ero vuosien 2023 ja 2023 välillä, jos vuoden 2023 tietoja on saatavana.
Hyppää koko hintaindeksiin

Kun kauhuvuosi taantui taustapeiliin, hakkeroitu Facebook tilien arvo on kaksinkertaistunut viime vuoden vastaavasta ajankohdasta hieman yli $ 9 pudottuaan epäsuosion seurauksena 50 miljoonan tilin tietojen rikkomuksesta. Varastettu Amazon valtakirjat ovat myös arvokkaasti nousseet, arvoltaan yli kolme kertaa enemmän kuin vuotta aiemmin $ 30 olla arvokkain tuotemerkki tummassa verkossa.

Ei ole yllättävää, että varastetut tilitiedot ovat edelleen tukikohta pimeillä verkkomarkkinoilla ja yleensä käsittävät korkeimmat hinnat – etenkin tasapainoiset pankkitili- ja pankkikorttitiedot, jotka vaihtavat omistajan lähelle $ 260.

Viihdetilien kauppa, jolla on vähemmän heti ilmeistä arvoa henkilöllisyysvarkaille, kukoistaa kuitenkin edelleen. Pelitilit ja suoratoistopalvelut, mukaan lukien Spotify, Vuorovesi, höyry ja Minecraft myy yleensä alle $ 4, halvempaa kuin Big Mac.

Tavallisella henkilöllä on kymmeniä tilejä, jotka muodostavat heidän online-identiteettinsä, ja ne kaikki voidaan hakkeroida ja myydä. Turvallisuusasiantuntijoidemme ryhmämme tarkasteli kymmeniä tuhansia yritystietoja viidellä suosituimmalla pimeällä verkkomarkkinoilla – Dream, Wallstreet, Empire, Berlusconi ja Tochka Free. Nämä sivustot peittävät tietoisesti itsensä julkisuuden ulkopuolelle, ja niihin pääsee vain Tor-selaimen kautta. Niitä käytetään usein henkilökohtaisten tietojen ostamiseen ja myyntiin salakuljetuksen lisäksi, mukaan lukien aseet ja laittomat huumeet.

Keskityimme luetteloihin, joissa on varastettu henkilöllisyys, henkilötiedot ja hakkeroidut tilit tätä päivitystä varten Dark Web Market Price -indeksiin. Hylkäsimme keskimääräisten hintojen vääristymisen välttämiseksi massiiviset tietopohjat, koska näiden kaatopaikkojen yksittäiset tilit vastaavat pieniä sentin murto-osia. Analyysimme on osoittanut, että se maksaa vain $ 1250 ostaa jonkun koko henkilöllisyyden olettaen, että hänellä oli kaikki tilit luettelossa.

Suojaa tietojasi: Pikavihjeitä

Olemme luoneet hintaindeksin auttaakseen Yhdysvaltojen kansalaisia ​​ymmärtämään heidän henkilötietojensa arvoa ja miksi se on suojaamisen arvoinen. Tässä on vinkkejä tämän tekemiseen:

  • Hanki hyvä VPN – tämä suojaa henkilötietojasi julkisissa verkoissa
  • Tarkista, onko sinua hakkeroitu – Katso, onko minua tiliisi rikottu, katso kohtaa Olenko ollut pwned
  • Käytä salasananhallintaa – Nämä ovat halpa ja tehokas tapa varmistaa, että tililläsi on ainutlaatuiset (ja siten vahvemmat) salasanat
  • Poista vanhat tilisi – nämä tilit ovat sinulle hyödytöntä, mutta aarteita hakkereille

Lisätietoja suojaamisesta huijareilta

Koko hintaindeksi on alla.

Tumma verkkomarkkinahintaindeksi (helmikuu 2023 – US Edition)

Varastettu henkilötodistus, henkilötiedot ja hakkeroidut tilit myytävänä

Tuoteryhmä
Myytävänä oleva tuote Keskim. Myyntihinta
Henkilökohtainen talous Pankkitiedot $ 259,56
Luottokortti $ 250,05
PayPal $ 42.38
Luottokortti $ 33.88
Western Union $ 29.44
MoneyGram $ 21.59
Henkilöllisyystodistus Ajokortti $ 27.62
Passi $ 18,45
Henkilöllisyystodistus $ 16.52
Verkkokaupat Amazon $ 30.36
Best Buy $ 26.54
eBay $ 21.66
Nordström $ 13,47
Macy $ 13.20
Walmart $ 13,19
Lowen $ 12,24
Sephora $ 8,55
Varustelaatikko $ 8,42
GameStop $ 7,68
GAP $ 7,03
Groupon $ 6,93
Costco $ 6.50
Nike $ 5.50
Toive $ 5,20
Kotivarasto $ 5.00
Craigslist $ 4.66
Toimitus FedEx $ 10,97
Postmates $ 10,47
Matkustaa uber $ 11,22
Expedia $ 10,00
JetBlue $ 8,49
Airbnb $ 7,61
priceline $ 4,04
viestintä T-Mobile $ 16.00
Verizon $ 11,81
AT&T $ 7,81
Xfinity $ 7,39
Google ääni $ 4.00
skype $ 1.25
Sosiaalinen media Facebook $ 9,12
Reddit $ 6,21
Viserrys $ 2,02
Ohjelmisto NordVPN $ 8,84
Malwarebytes $ 2.53 Hyödyllinen hinta
ruoka GrubHub $ 9,08
McDonald’sin $ 7,86
Dominon $ 5,20
Pizza Hut $ 2,60
Nettideittailu Ottelu $ 7,86
Paljon kalaa $ 3,77
Viihde NBA $ 15.04
Omena $ 11,36
Fortnite $ 11.33
Netflix $ 10,73
DirecTV $ 9,39
HBO $ 7,58
ESPN $ 6.19
NHL $ 5,35
Soundcloudissa $ 5,12
Hulu $ 5,01
höyry $ 4,91
alkuperä $ 4,91
WWE-verkko $ 4,44
StubHub $ 4,43
NFL $ 3,99
MLB $ 3.90
Vuorovesi $ 3,49
Spotify $ 3,18
Minecraft $ 2.37 Hyödyllinen hinta
Ticketmaster $ 1,53
Uutislehti The New York Times $ 5.95
New Yorker $ 5,45
Sähköposti gmail $ 5,87
Yahoo $ 1.65
AOL $ 0,41
  Ilmainen VPN-tutkimuspäivitys (elokuu 2023)

Myyntihinnat selitetty

Henkilökohtainen talous

Varastettujen taloustietojen kauppa on pitkään ollut tumman web-talouden sydän. Luottokortit, pankkikortit, pankkitiedot ja online-maksutilit luetellaan suurina määrinä, ja ne voivat ilmoittaa korkeimmat hinnat, etenkin kun on olemassa arvokkaan saldon houkutus.

Suurimmat vaihtelut tällä alueella johtuvat siitä, missä hakkerit ovat menestyneet löytämään parhaillaan tilitiedot. Viime vuoden hintaindeksi, PayPalKeskimääräinen hinta 247 dollaria korotettiin lueteltujen 10 000 dollarin plus tilien lukumäärällä. Tänä vuonna se on hakkeroitujen luetteloita pankkitilit ja pankkikorttitiedot mistä löysimme parhaat saldot. Hinnat ovat nousseet edelleen, kun myyjät vaativat suurempaa saldoa prosentuaalisesti – tilit myyvät nyt 20 prosenttia tai jopa 30 prosenttia taseesta, kun se aiemmin oli 5–10 prosenttia. Tämä on nostanut keskimääräisen hinnan jopa $ 260, mikä viittaa kasvaviin vaikeuksiin näiden tietojen varastamisessa.

Tasapainoisten PayPal-tilien nykyinen niukkuus johtuu todennäköisesti myös ainakin osittain siitä, että eBay alkaa eBay siirtyminen pois PayPalista sen päämaksuprosessoriksi viime vuonna. Nämä kaksi yritystä ovat jo kauan menneet käsi kädessä (eBayn osuus oli 50% PayPalin voitosta vuonna 2014) ja eBay on yleinen käyttötapaus hakkeroituihin PayPal-tileihin. Jos näiden tilien hyödyntäminen vaikeutuu, on todennäköistä, että niiden keskimääräinen hinta laskee edelleen.

Takaisin hakemistoon

Henkilöllisyystodistus

Tietoverkkorikollisten suositeltava taktiikka on luoda luottorajat jonkun toisen nimessä käyttämällä pimeästä verkosta ostettuja digitaalisia henkilöllisyystodisteita..

Yksi suosituimmista tiedostomuodoista mainostaa “fullz”, joka on niput “täydellisiä” tunnistetietoja. Fullz-ilmoituksissa mainostetaan usein yksilön nimeä, osoitetta, äidin tyttönimeä, sosiaaliturvatunnusta, syntymäaikaa, luottotietoja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja. [HUOM: jos niihin liittyvät rahoitustilitiedot, kuten luottokortit, sisältyivät fullziin, pidimme niitä henkilökohtaisen rahoituksen luetteloina].

Hinnan alentaminen tänä vuonna oli laajempi taipumus myydä passiskannauksia ja muita henkilötodistuksia irtotavarana.

Takaisin hakemistoon

Verkkokaupat

Hakkeroituja verkkokaupojen tilejä käytetään enimmäkseen luottokorttipetoksiin, koska rikolliset voivat käyttää tallennettuja korttitietoja useisiin erilaisiin huijauksiin..

Keskimääräinen ostostili myy 10–20 dollaria, ja kallein on Amazon (30 dollaria) ja Best Buy (26,50 dollaria) – molemmilla on valtavat arvokkaat varastot. Hakkerit, joilla on varastettu Amazon-tili, voivat lukita lailliset omistajat ja jatkaa menojen kuljettamista tallennetun luottokortin kanssa ja ostaa usein lahjakortteja, jotka he voivat lunastaa henkilökohtaisella tilillään..

Varastettu Amazon tilit ovat kolminkertaistuneet hintaan, mikä saattaa edellyttää Amazon Go: n laajempaa käyttöönottoa – varkaat voisivat mahdollisesti vaeltaa sisään, täyttää vaunun ja lähteä ilman havaitsemista. Varastettujen Best Buy -tilien hinnat ovat yli kaksinkertaistuneet chat-bot-rikkomuksen seurauksena, joka paljasti luottokorttitiedot.

  Fortnite Android -sovellustutkimus: vakoiluohjelmariskit

Takaisin hakemistoon

Toimitus

Pettajat ovat saaneet kiinni perustaessaan monimutkaisia ​​huijauksia, jotka koskevat varastettuja Paypal- ja eBay-tilejä ja joita he käyttävät ostaakseen kallista elektroniikkaa. Hakkeroitu FedEx ottaa huomioon $ 11 voisi olla puuttuva palapeli, jonka avulla he voivat saada käsiinsä tavarat, jotka yleensä myydään.

Takaisin hakemistoon

Matkustaa

Matkatilien väärinkäytöksiin on paljon tilaa. vaarantunut Airbnb tilejä voidaan käyttää varausten tekemiseen taloihin, jotka rikolliset sitten murtautuvat, kun taas saman sovelluksen hakkeroituja isäntiä voidaan käyttää tietojenkalasteluun.

On myös ilmoitettu huijareista, jotka käyttävät hakkeroituja Uber-tilejä päivittäisissä matkoissaan, yleensä syvällä Venäjällä.

Rikolliset voivat jopa matkustaa kansainvälisesti hakkeroitujen kanssa JetBlue tilit menossa $ 8.50 palanen. Rikolliset voisivat jopa lentää ulkomaille, varata kallis hotellihuoneen ja viettää koko loman vain pimeästä verkosta ostettujen halpojen hakkeroitujen tilien kautta.

Takaisin hakemistoon

viestintä

hakkeroitu skype tilejä on aikaisemmin käytetty roskapostin lähettämiseen ihmisille, joilla on phishing-linkkejä, jotka jäljittelevät LinkedIn- ja Baidu-viestejä.

Toinen yleinen huijaus on matkapuhelinoperaattoreiden hyödyntäminen päästäkseen kaksifaktoriseen todennukseen ja pankkitileille. Matkapuhelinoperaattorit ovat useimmiten halvempia: Verizon on laskenut 20 prosenttia, kun taas AT&TKeskimääräiset kustannukset ovat puolittuneet.

Tämä hintojen lasku voi johtua kasvavasta siirtymisestä tekstiviestien käyttämiseen kaksifaktorisena todennuksena. Tekstiviestit on toistuvasti näytetty epävarmana kaksifaktorisen todennuksen muodossa, ja kun yritykset jatkavat kääntymistä sen käytöstä, näistä tileistä tulee hakkereille vähemmän hyödyllisiä.

Takaisin hakemistoon

Sosiaalinen media

Facebook vietti suuren osan vuodesta 2023 lehdistön ja länsimaiden hallitusten piiskaamana ja sen kirjanpidon arvo laski vastaavasti pimeässä verkossa. Kuitenkin aivan kuten sen osakekurssi elpyi, myös sosiaalisen median jättiläisen hakkeroitujen tilien arvoinen peltomarkkinat on arvoinen. On selvää, että #DeleteFacebook-suosituksesta huolimatta sosiaalisen median alustalla on vielä paljon kilometrimäärä.

Tiedämme, että kun huijarit pääsevät sosiaalisen median tileihin, he voivat etsiä viestejä ja muita yksityisiä tietoja murtautuakseen tuottavimpiin tileihin.

Yksi hyökkäysväylä on sosiaalinen tekniikka: jonkun yksityisten viestien sisältö on enemmän kuin tarpeeksi murtautuakseen heidän turvallisuuskysymyksiinsä.

Takaisin hakemistoon

Ohjelmisto

Tilauspohjaiset ohjelmistot ovat myös ensimmäisen kerran ilmestyneet Dark Web Market Price -indeksiin. Löydimme – lähinnä tietoturvaohjelmistoja – koskevat vain henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja pikemminkin petoksia.

Takaisin hakemistoon

ruoka

Näitä tilejä ei käytetä henkilöllisyyspetoksiin kuin suoraviivaisiin varkauksiin: niitä on ollut ilmoitettu GrubHub hakkerit ovat hyödyntäneet jopa 180 dollaria yhdessä tilauksessa.

Viimeksi hakkeri käytti 500 dollaria McDonald’siin hakkeroidun tilin kautta vain viidessä päivässä.

On myös mielenkiintoista nähdä, millaisesta ruuasta keskimääräinen tumma verkkorikollinen tykkää parhaiten: yllättävää, enimmäkseen pizzaa ja hampurilaisia, joiden suosituimmat varastetut tilit ovat myytävänä, mukaan lukien Pizza Hut ja Dominon.

Takaisin hakemistoon

Treffit

Hakkeroituja treffitilejä voidaan käyttää ”kalastukseen”, jossa huijarit esittävät romanttisia kiinnostuksia sosiaalisesti suunnitellakseen tiensä pankkitileille. Yleisimmin hakkeroitu treffitili säilyy Match.com (7 dollaria) ja Paljon kalaa ($ 4). Aidosti hakkeroitujen tilien ostaminen on kuitenkin kallis ja tehoton tapa tehdä tämä verrattuna yksinkertaisesti uuden tilin perustamiseen väärennetyillä kuvilla.

Kuten muun tyyppisillä tilillä, treffitilit voivat olla rikas henkilökohtaisten tietojen lähde identiteettivarkauksiin käytettäväksi.

Takaisin hakemistoon

Viihde

Näitä tilejä käytetään sekä henkilöllisyysvarkauksiin että suoratoistosisällön uuttamiseen. Näiden tilien hinnat nousevat tasaisesti, ja ne alkavat jopa kilpailla hakkeroituja finanssitilejä luetteloiden suuren määrän (ja monimuotoisuuden) suhteen.

Liittyminen globaaleihin megamerkkiin Netflix (11 dollaria) ja Omena (11 dollaria), koska halutuin tili on Fortnite ($ 11). Peli-ilmiö on ainutlaatuinen siinä mielessä, että huolimatta siitä, että hakkerointi on vapaata, hän voi sisältää arvokkaita pelin sisäisiä etuja, joita muuten olisi vaikea saada.

  Fortnite Android -sovellustutkimus: vakoiluohjelmariskit

On tavallista, että varastettujen suoratoistopalvelujen myyjät tarjoavat elinikäisiä tilejä. Tämä on eräs takuun muoto, jonka mukaan ostajat voivat siirtyä vasta varastettuihin tileihin joka kerta, kun sen laillinen omistaja lukitsee heidät aiempaan tiliin..

Takaisin hakemistoon

Uutislehti

Tämä on ensimmäinen kerta, kun sanomalehtien ja aikakauslehtien kirjanpito ilmestyi tutkimuksen aikana. Suurimman osan tässä kategoriasta löydetyistä hakkeroiduista tileistä myi yksi myyjä Dream Marketissä, tumman webin suurimmalla markkinalla..

Takaisin hakemistoon

Sähköposti

Hakkeroituja sähköpostitilejä myydään yleensä joko massiivisina kaatopaikkoina suurten tietojen rikkomusten takia tai pieninä erinä vahvistettuja sähköposteja. Löysimme jopa myytävänä yksittäisiä vahvistettuja sähköposteja. Hintaindeksiä sovellettaessa jäimme huomiotta polkumyynnit, koska yksikköhinnat lasketaan pieninä sentin murto-osina, ja näiden polkumyyntitilien tilien ei voida taata olevan saatavissa tai edes päteviä..

Toisaalta vahvistetut sähköpostit käyvät kauppaa muutamalla dollarilla. Tämä ei ehkä tunnu paljoa tililtä, ​​joka voi toimia online-elämäsi luurankoavaimena, mutta kaksifaktorisen todennuksen lisääntyminen pitää kokonaishinnat suhteellisen alhaisina.

Gmail-tilit käyvät kauppaa reilusti viisi kertaa enemmän kuin viime vuonna, johtuen kuitenkin 2FA: n tekstiviestejä käyttävien tilien haavoittuvuudesta..

Takaisin hakemistoon

Suojaa tietojasi: Yksityiskohtainen opas

Tarkista, oletko hakkeroitu

Lyhyt, pelottava vastaus on, että jotkut henkilötietosi ovat melkein varmasti jo myytävänä pimeässä verkossa. Ensimmäinen askel on selvittää, mitkä tilisi on varastettu. Minun onnistuksen pitäisi olla ensimmäinen käyntisatama, koska se auttaa sinua selvittämään, mitkä sähköpostitilisi ja vanhat salasanasi ovat vaarantuneet. Vaihda salasanasi, jos sinua on rikottu.

Hanki hyvä VPN

Kun tiedät, mikä on rikkoutunut ja lajitellut salasanasi, ensimmäisen aktiivisen siirron kohti turvallisempaa selaamista verkossa pitäisi olla laadukkaan virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) hankkiminen. Ne turvaavat selailun kaikkialla – mikä tarkoittaa, että kukaan, edes Internet-palveluntarjoajasi tai hallitus, ei pääse Internet-historiaasi. VPN-verkkojen avulla voit myös käyttää julkista wifi-palvelua tarvitsematta huolehtia hakkereista tai muista huonoista toimijoista. Suosittelemme, että kaikki kuluttajat tutkivat VPN-markkinoita löytääkseen heille parhaiten sopivan ja luotettavan vaihtoehdon.

Hanki salasananhallinta

Sinun tulisi myös harkita salasananhallinnan hankkimista. Salasananhallintaohjelma auttaa suojaamaan online-elämääsi luomalla jokaiselle käyttämällesi sivustolle salakirjoitukselliset vahvat ja ainutlaatuiset salasanat, jotka täyttävät sitten kirjautumissivut selaamisen aikana. Tämän avulla voit unohtaa kaikki yksittäiset salasanat, koska sinun on muistettava vain salasana päästäksesi manageriin. Markkinajohtajat tällä alueella ovat 1Password ja LastPass, jotka molemmat maksavat alle 5 dollaria kuukaudessa.

Poista vanhat tilit

Sulje lopuksi kaikki vanhat tilisi, joita et enää käytä. Vanhoilla sosiaalisen median tileillä ja vuosien videopeleillä ei ole mitään hyötyä sinulle, vaan ne ovat hyödyllisiä hyökkäysvektoreita hakkereille ja muille huonoille toimijoille. Jos nämä tilit eivät enää ole sinulle tärkeitä, poista ne.

Takaisin hakemistoon

Metodologia

Tiimimme tarkasteli kaikkia petoksiin liittyviä ilmoituksia viidellä suurimmalla pimeällä verkkomarkkinoilla: Dream, Wallstreet, Empire, Berlusconi ja Tochka Free. Asiaankuuluvat luettelot koottiin ja luokiteltiin keskimääräisten myyntihintojen laskemiseksi. Tietojen eheyden säilyttämiseksi jäimme pois laajamittaiset ”kaatopaikat”. Tumma verkkomarkkinahintaindeksi 2023 – raakatiedot.

Meistä

Top10VPN.com on maailman suurin VPN-tarkistussivusto. Suosittelemme parhaita VPN-palveluita kuluttajien yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. Pyrimme myös kouluttamaan yleisöä digitaalisen yksityisyyden ja verkkoturvallisuuden riskeistä ilmaisten online-resurssien ja tutkimuksen avulla.

Miksi et tutustu ilmaiseen VPN-riski-indeksiin, ilmaiseen VPN-omistustutkimukseen tai globaaliin mobiili-VPN-raporttiin (2023) saadaksesi lisää alkuperäisestä verkkoturvallisuustutkimuksestasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me