Tumma verkkomarkkinahintaindeksi (Yhdysvaltain painos)

Koko verkkoidentiteettisi voi olla alle 1200 dollarin arvoinen, aivan uuden tutkimuksen mukaan varastettujen henkilökohtaisten tietojen laittomaan myyntiin pimeässä verkossa. Vaikka ei ole yllättävää, että luottokorttitiedot ovat eniten vaihdettuja, tiesitkö petosten hakkereita Uber, Airbnb ja Netflix tilit ja myyvät niitä edes 10 dollarilla?

Loimme myös brittiläisen version tummasta verkkomarkkinahintaindeksistä, jonka mukaan brittiläisen online-identiteetin arvo oli vain 800 puntaa.

Kaikella on hinta tummassa webissä näyttää. Paypal Tilit, joiden tasapaino on terve, houkuttelevat korkeimmat hinnat (keskimäärin 247 dollaria). Asteikon toisessa päässä kuitenkin hakkeroitu GrubHub tai Walmart tilit myyvät alle 10 dollaria. Tulevat huijarit voivat helposti käyttää enemmän aikaa lounasaikaan voileivään kuin varastettujen asiakaskirjautumisten ostamiseen verkkokaupoissa kuten Costco (5 dollaria) ja ASOS ($ 2:).

Tavallisella henkilöllä on kymmeniä tilejä, jotka muodostavat heidän online-identiteettinsä, jotka kaikki voidaan hakkeroida ja myydä. Turvallisuusasiantuntijoidemme ryhmämme tarkasteli kymmeniä tuhansia yritystietoja kolmella suosituimmalla tummilla verkkomarkkinoilla, Dream, Point ja Wall Street Market. Nämä salatut verkkosivustot, joihin pääsee vain Tor-selaimella, antavat rikollisille mahdollisuuden myydä nimettömästi varastettuja henkilökohtaisia ​​tietoja sekä kaikenlaisia ​​muita salakuljetuksia, kuten laittomia huumeita ja aseita.

Keskityimme luetteloihin, jotka sisältävät varastettuja henkilötodistuksia, hakkeroituja tilejä ja Yhdysvaltoihin liittyviä henkilökohtaisia ​​tietoja Tumma web -markkinahintaindeksi. Lasimme keskimääräiset myyntihinnat jokaiselle tuotteelle ja hämmästyimme nähdessään, että 1 170 dollaria maksaa vain jonkun koko henkilöllisyyden ostaminen, jos heillä olisi kaikki luetellut tuotteet.

Loimme seuraavan hintaindeksin auttaaksemme Yhdysvaltojen kansalaisia ​​ymmärtämään kuinka paljon heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan kannattaa.

Tumma web-markkinoiden hinnat

Myyntihinnat selitetty

Henkilökohtainen talous

Hakkeroidut taloudelliset yksityiskohdat ovat ylivoimaisesti yleisimmin luetellut tuotteet, erityisesti luottokortit, ja arvokkaimmat. Myyntihinnat ovat yleensä 10% käytettävissä olevasta luottotaseesta, mutta löysimme kuitenkin uskottavia esimerkkejä Paypal luettelot, joissa esitetään kaksinkertainen arvo, mikä viittaa näiden tilien nykyiseen kysyntään.

Suosittu tyyppinen listalleotto on niin kutsuttu Fullz. Nämä "täydellisten" tunnistetietojen niput pakataan joskus joko taloudellisiin yksityiskohtiin tai myydään erikseen. Löysimme luettelot, joissa oli yksilöiden nimi, laskutusosoite, äidin tyttönimi, sosiaaliturvatunnus, syntymäaika ja muut henkilötiedot.

Henkilöllisyystodistus

Tietoverkkorikollisten suositeltava taktiikka on luottorajojen asettaminen jonkun toisen nimessä. Siksi näemme kaikenlaisten digitaalisten henkilöllisyystodisteiden kaupan, kuten passien skannaukset, selfit ja julkisyhteyslaskut. Korkeat hinnat heijastavat sitä, kuinka helposti näitä esineitä voidaan käyttää petoksiin.

Verkkokaupat

Hinta voi olla iso askel alas, mutta hakkeroidut verkkokaupoissa olevat tilit tarjoavat paljon mahdollisuuksia petoksille. Useimmat vaihtavat omistajia alle 10 dollaria, toiset paljon vähemmän. Maksutietojen tallentaminen Amazon tai Bestbuy tilit voivat olla erittäin käteviä, mutta se jättää tilinomistajat avoimiksi huijauksille, kuten huijareille, jotka tilaavat kalliita esineitä myydäkseen ne käteen ja tasatakseen käteisellä.

Korkeimpia hintoja hallitsevat tilit, jotka todennäköisemmin tarjoavat pääsyn eniten tallennettuihin henkilökohtaisiin tietoihin, samoin kuin vilpillisesti hankittavien tavaroiden arvo. hakkeroitu eBay tilit ovat myös erityisen houkuttelevia, koska niiden avulla rikolliset voivat pelottaa ostajia lähettämään heille rahaa väärennettyihin luetteloihin, mutta myös ostamaan kalliita tavaroita tilin omistajan varoilla sieppaamaan ja myymään.

Matkustaa

Huolimatta keskimääräisestä myyntihinnasta alle 8 dollaria, hakkeroitu Airbnb Tilit avaavat huijausmaailman ostajalle. On ilmoitettu, että hakkerit ovat vaihtaneet isäntien maksutietoja varastamaan tulonsa. Pettajat kaappaavat myös arvostettujen vieraiden tilit varataksesi yöpymisen premium-kiinteistöissä ja jopa iskeäkseen isäntiä. Airbnb on ottanut käyttöön uusia turvatoimenpiteitä, mutta kauhujuttuja julkaistaan ​​edelleen yhteisön foorumeilla.

On myös ilmoitettu, että venäläiset käyttävät hakkeroituja Uber-tilejä, jotka myyvät täällä vain 7 dollarilla, isojen laskujen suorittamiseksi uber matkoja, joita todellinen omistaja ei ole koskaan käynyt, toisinaan toiselle puolelle maailmaa.

Pääsy muille matkatilille, kuten Booking.com, antaa rikollisille mahdollisuuden lähettää vääriä sähköpostiviestejä, jotka huijaavat ihmisiä tekemään matkajärjestelyihin liittyviä arvokkaita maksuja, samoin kuin varastamaan luottokorttitietoja.

Viihde

Kuten useimpien hakkeroitujen tilien kohdalla, jotka löysimme myytäväksi pimeästä verkosta, nämä kirjautumiset tarjoavat reitin potentiaaliseen identiteettivarkauteen. Lisäbonuksena on, että opportunistiset rikolliset voivat myös suoratoistaa sisältöä ilmaiseksi ainakin siihen asti, kunnes todellinen omistaja huomaa heidän Netflix tai Spotify tili on vaarantunut. Näiden esineiden alhaiset kustannukset heijastavat rajallista uudelleenkäyttömahdollisuutta.

viestintä

hakkeroitu skype tilejä on käytetty roskapostin lähettämiseen, vaikka kaksifaktorinen todennus olisi ollut paikallaan. Roskapostiviestit sisältävät toisinaan tietojenkalastelulinkkejä suosituille sivustoille, kuten LinkedIn ja Baidu. Matkapuhelintilit ovat petosmahdollisuuksien aarteet, etenkin kun otetaan huomioon tekstiviestien käyttö esimerkiksi pankkitilien todentamiseen. T-Mobile, jonka keskimääräinen hinta on 10,51 dollaria, on hiljattain hakkeroitu.

Toimitus

Pettajat ovat saaneet kiinni perustaessaan monimutkaisia ​​huijauksia, jotka koskevat varastettuja Paypal- ja eBay-tilejä ja joita he käyttävät ostaakseen kallista elektroniikkaa. Hakkeroitu DHL-tili 10,40 dollaria saattaa olla puuttuva palapeli, jonka avulla he voivat saada käsiinsä tavarat, jotka yleensä myyvät.

sosiaalinen

Facebookin sisäänkirjautumiset, joiden hinta on 5,20 dollaria, myyvät yli kaksinkertaiseksi muiksi sosiaalisen median tiliksi, koska potentiaalinen tarjonta on riittävästi henkilötietoja, jotta he pääsevät pääsemään suoraan tuottavimpiin tileihin tai tekevät henkilöllisyysvarkauksia.

Instagram-selfiesillä ja ruokapornoilla ei ehkä näytä olevan mitään arvoa petoksille, mutta alustan hakkeroidut tilit pysyvät myynnissä, vaikkakin dollarilla ja muuttuvat. Tällaisen pienen sijoituksen takia verkkorikolliset voivat olla houkuttelevia kirjautumaan sisään ja näkemään, mitä he voivat löytää, mikä voisi olla hyödyllinen henkilöllisyysvarkauksiin..

Sähköposti

Tarjonnalla ja kysynnällä on sama tehtävä pimeillä verkkomarkkinoilla kuin säännöllisessä taloudessa. Tumma verkko on täynnä kirjaimellisesti miljoonia hakkeroituja sähköpostitilejä, ja hinnat ovat sen vuoksi alhaiset. Vaikka uhrien sähköpostien käyttö on usein kriittinen osa verkkohuijausta, se ei ole yksinään yhtä hyödyllinen kuin muut tilit. Luottokorttitietoja ei yleensä tallenneta sinne, kun taas tuhansien henkilökohtaisia ​​tietoja etsivien sähköpostien indeksointi ei ole yhtä tehokasta kuin muut menetelmät.

Gmailin vahva tietoturva, kuten kaksifaktorinen todennus ja epäilyttävät sisäänkirjautumisvaroitukset, laskee hinnan vain 1 dollariin verrattuna muihin palveluntarjoajiin, koska käyttöoikeus voidaan nopeasti peruuttaa, mikä tekee hakkeroiduista yksityiskohdista hyödytön.

Ruokatoimitus

Vaikuttaa siltä, ​​että myös huijarit ovat nälkäisiä, hakkeroimalla Grubhubin kaltaisia ​​elintarvikkeiden toimituspalveluita tilaamaan vilpillisesti kalliita ruokia ja alkoholia. On ilmoitettu, että hakkeroituihin tileihin on kerätty lähes 180 dollaria tilauksia, jotka myyvät pimeässä verkossa hieman yli 9 dollarilla..

Treffit

Tämän tyyppiset luettelot tulivat indeksimme alhaisimmalla keskimääräisellä hinnalla, mikä heijastaa niiden rajoitettua käyttöä rikollisiin. Vaikka hakkeroituja treffitilejä voitaisiin varmasti käyttää ns. Kalastukseen, klassinen huijaus, jossa huijari omaksuu fiktiivisen identiteetin houkutellakseen uhrinsa suhteisiin hyödyntääkseen heitä taloudellisesti, on vääriä tilejä luoda halvempaa ja helpompaa.

Tietysti kuten useimpien hakemistomme kohteiden kohdalla, on mahdollista kaivattaa henkilökohtaisten tietojen tili henkilöllisyysvarkauksien helpottamiseksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että hakkerit yrittävät myydä mitä he ovat saaneet, toivoen saavansa jonkin verran arvoa rikollisesta toiminnastaan.

Metodologia

Tiimimme tarkasteli kaikkia petoksiin liittyviä ilmoituksia kolmella suurimmalla pimeällä verkkomarkkinoilla, Dream-, Point- ja Wall Street Market -markkinoilla 5.-11. Helmikuuta 2018. Asiaankuuluvat listaukset koottiin ja luokiteltiin keskimääräisten myyntihintojen laskemiseksi.

Dark Web Market Price Index - helmikuu 2018 - raakatiedot.

Meistä

Top10VPN.com on maailman suurin VPN-tarkistussivusto. Suosittelemme parhaita VPN-palveluita kuluttajien yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. Pyrimme myös kouluttamaan yleisöä digitaalisen yksityisyyden ja verkkoturvallisuuden riskeistä ilmaisten online-resurssien ja tutkimuksen avulla.

Katso lisätietoja verkkoturvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista tutustumalla alkuperäiseen VPN-omistustutkimuksemme (2019), Global Mobile VPN -raporttiin (2019) tai ilmaiseen VPN-riskiindeksiin (Android).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me