Az IPVanish a torrent és a Kodi VPN-je. A kiváló minőség ára van - de kell? Az IPVanish kicsit drágább lehet, mint a legtöbb, de van mód arra, hogy ingyenesen megszerezze. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

IPVanish logó

Ha iOS-felhasználó vagy, szerencséje van. Az IPVanish hét napos ingyenes próbaverziót kínál iOS-alkalmazásához, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja a teljes szolgáltatást előfizetés elkötelezettsége nélkül..

Az IPVanish-ot kipróbálhatja más eszközökön is, kihasználva az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciáját. Önnek meg kell osztania a pénzt, de ez csak ideiglenes lesz, ha úgy dönt, hogy a hét vége után nem folytatja a szolgáltatást.

Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet IPVanish-t ingyen kapni, kezdve az IPVanish iOS-alkalmazással.

Hogyan kaphatunk IPVanish-t ingyen az iOS rendszeren

 1. Menjen az IPVanish webhelyre, és keresse meg az iOS-alkalmazásához mutató linket az App Store-ban, az „Alkalmazások” lapon. Alternatív megoldásként nyissa meg az iOS App Store-ot iPhone vagy iPad készülékén, és keresse meg az „IPVanish” kifejezést..

  Az IPVanish iOS letöltési oldalának képernyőképe

 2. Töltse le az IPVanish iOS alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot az alkalmazáson belül, amikor a telepítés befejeződött. Az IPVanish-fiók létrehozásához csak egy e-mail címre és egy jelszóra van szüksége - további fizetési információkra nincs szükség.

  Az IPVanish iOS App Login képernyőképe

 3. Élvezze a teljes funkcionalitású IPVanish iOS alkalmazást hét napig - ne felejtse el törölni az előfizetést iTunes-fiókjából, mielőtt a hét lejár, vagy automatikusan fel van töltve fizetett tervért.

Hogyan juthat el ingyenesen az IPVanish az összes többi eszközhöz

Ha nem rendelkezik iPhone vagy iPad-del, akkor az IPVanish ingyenesen kipróbált helyett hét napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a kérdések nélkül feltett kérdésre..

Az összes eszközön működik, ami nagyszerű, mivel egyszerre akár 10 eszközön is használhatja az IPVanish szoftvert.

 1. Látogasson el az IPVanish weboldal Árképzés oldalára, és válasszon bármilyen tervet - mindegyikre ugyanaz a garancia vonatkozik.

  Hogyan kaphatunk IPVanish-t ingyen

 2. Válassza ki a fizetési módot, és írja be adatait egy IPVanish-fiók létrehozásához. Kap egy aktiválási e-mailt, amelyben megerősíti az e-mail címét.

  Az IPVanish fizetési módok képernyőképe

 3. Töltse le eszközéhez tartozó alkalmazást az IPVanish webhely Alkalmazások fülén.

  Az IPVanish letöltési oldal képernyőképe

 4. Telepítse az IPVanish szoftvert, jelentkezzen be, és tesztelje hét napig kockázatmentesen.

  IPVanish MacOS App képernyőképe

 5. Ha úgy dönt, hogy nem ragaszkodik az IPVanish-hoz, feltétlenül törölje előfizetését a hét vége előtt a weboldal Vezérlőpultjáról. Csak jelentkezzen be a Fiókom oldalra, kattintson az 'Előfizetés', majd 'Szeretnék lemondni előfizetésem ”.

  Az IPVanish Vezérlőpult képernyőképe

 6. Egy másik oldalra kerül, amely felszólítja a visszavonás megerősítésére. Görgessen jobbra az oldal aljára és kattintson a „Még mindig szeretnék törölni” elemre..

  Az IPVanish képernyőképe a megerősítésről

  Az IPVanish visszatérítés 10 munkanapon belül automatikusan megtörténik és feldolgozásra szorul - nincs szükség e-mailekre vagy beszélgetésre egy ügyfélszolgálattal, és nem kell kitalálni az okot, hogy miért szeretné visszavonni.

Hogyan szerezzünk egy IPVanish kedvezményes kupont

Nem egészen ugyanaz, mint hogy ingyen megszerezzék, de az IPVanish kuponokat kínál a webhelyén, hogy a lehető legolcsóbb legyen a fizetett változat..

Ha úgy döntött, hogy fizet egy VPN -ért (amit teljes mértékben ajánlunk Önnek), akkor nincs értelme többet költeni, mint amennyire szüksége van - itt lehet megtudni, hogy miként kap egy IPVanish kedvezményes kupont: garantáltan működik.

 1. Keresse meg az IPVanish webhely Kuponok szakaszát (vagy csak kattintson erre a linkre).
  IPVanish kedvezményes kupon képernyő
 2. Keresse meg az Ön számára működő IPVanish előfizetés időtartamát - minél hosszabb az előfizetés, annál olcsóbb IPVanish lesz.
 3. Egyszerűen kattintson a nagy „Mentés most” gombra, és a kiválasztott engedmény alkalmazásával megjelenik az IPVanish fiók létrehozásának képernyője. Ne aggódjon, ha úgy dönt, hogy az IPVanish nem az Ön számára, akkor hét nap alatt továbbra is jogosult a kérdések nélkül feltett visszatérítésre, még akkor is, ha kupont használtál.

Az IPVanish bármilyen jó?

Egyszóval: igen, az IPVanish nagyon jó.

Az évek során áttekintett 74 VPN közül az IPVanish az egyik abszolút legjobb.

Először is, és ami a legfontosabb, az IPVanish az rendkívül biztonságos használni.

Az IPVanish a legmagasabb szintű kiberbiztonságot alkalmazza a forgalom és az eszközök védelme érdekében, és szigorú nulla naplózási politikával támogatja - semmit, amit online csinálsz, nyomon követik vagy tárolják.

Szintén gyors - az IPVanish folyamatosan figyeli a tesztelt VPN-k legnagyobb sebességét.

Meglehetősen drága (elvégre valószínűleg ez az, amiért Ön ezen az oldalon van), de teljes mértékben hisszük, hogy az IPVanish megéri a pénzt.

Ha többet szeretne megtudni, akkor kattintson a linkre, hogy elolvassa a teljes IPVanish áttekintést.

Ki birtokolja az IPVanish-t?

j2Global logó

Az IPVanish-et először 2012-ben tette közzé a HighWinds Network Group, az Egyesült Államok Floridában székhellyel rendelkező IP szolgáltató cég.

2017 elején a StaWPath, a nagy webes szoftverek és cégek portfóliójával egy másik amerikai vállalat megvásárolta a HighWinds Network Group-ot..

Végül 2019 közepén a StackPath eladta az IPVanish-t (és egy másik VPN-jét, az Encrypt.me-et) a J2Global-nak, egy hatalmas, nyilvánosan jegyzett technológiai társaságnak..

Ilyen világos és nyitott vállalati történelem mellett nincs sok titok az IPVanish felfedezéséhez - ez egy legitim társaság, átlátható szerkezettel és elszámoltatható tulajdonjoggal.

Az IPVanish jó a Firestick számára?

Az IPVanish otthoni képernyőképe az Amazon Fire TV Stick-en

Pártatlan szakértőink úgy találták, hogy az IPVanish az legjobb VPN az Amazon Fire TV Stick számára.

Szeretjük az IPVanish testreszabott Fire TV Stick VPN alkalmazását, amely egyszerűvé teszi az eszköz védelmét - közel sem olyan frusztráló, mint a verseny.

De ez nem csak egy csinos arc. Az IPVanish ragyogóan működik a Fire TV Stick-en, mivel kinyitja a Netflix-et, korlátlan P2P-jével biztosítja a lehető legjobb Kodi élményt, és szupergyors letöltési és feltöltési sebessége azt jelenti, hogy puffermentes Full HD-n fogsz nézni.

A letöltés megkezdéséhez látogasson el az Amazon Appstore IPVanish oldalára, vagy közvetlenül az Amazon Fire TV készülékén keresse meg az IPVanish oldalt..

Ha vásárolni szeretne, mielőtt végleges döntést hozna, összeállítottuk az Amazon Fire TV Stick öt legjobb VPN-jének és az Amazon Fire TV Stick legjobb ingyenes VPN-jeinek listáját..

Az IPVanish együttműködik a Netflix-szel?

Igen, az IPVanish együttműködik a Netflix-szel.

Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy az IPVanish egyesült államokbeli szerverei az USA Netflix feloldásához működnek, még akkor is, ha időnként eltarthat egy kis ideig a betöltés.

A TV és a film rajongók vigyázzanak, ám az IPVanish messze nem a legjobb VPN streaminghez.

Miközben az IPVanish jó munkát végez a Netflix-szel, hosszú ideje telt el, amikor utoljára azt találtuk, hogy a BBC iPlayer-rel működik együtt. Ugyanez vonatkozik számos más népszerű streaming szolgáltatásra, valamint Amerikán kívüli Netflix könyvtárakra.

Ha olyan VPN-t szeretne, amelyre támaszkodhat minden kedvenc streaming webhelyén, akkor nézd meg a streaminghez legmegfelelőbb VPN-ket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me