A VPN telepítése elengedhetetlen része a Kodi biztonságos és biztonságos használatának. Ez az útmutató lépésről lépésre tartalmazza a Kodi beállítását VPN-sel bármilyen eszközön.

Grafikus ábra, amely a Kodi-hez csatlakoztatott VPN-t mutatja

Ha Kodi-t használ, akkor VPN-t kell futtatnia.

VPN nélkül a tevékenysége hackerek, személyazonosító tolvajok, az internetszolgáltató és minden más snooper számára ki van téve..

Sok olyan eszköz működik, amely képes futtatni a Kodi-t, és a telepítés mindenképpen kissé eltérő módon működik. Ugyanez vonatkozik a VPN telepítésére az eszközére a Kodi védelme érdekében, de ez nem jelenti azt sem, hogy nehéznek kell lennie.

Egy kis lépésről lépésre útmutatással szinte bárhol elindíthatja a Kodi futtatását és VPN általi védelmét - tehát specifikus útmutatásokat írtunk szinte minden népszerű eszközről, amelyre gondolhatunk.

Mi az a Kodi?

A Kodi egy nyílt forráskódú multimédiás platform, amely lehetővé teszi az összes média lejátszását különböző eszközökről egy helyen.

A Kodi nagyon sok operációs rendszerrel és eszközzel működik, és kompatibilis a fájltípusok nagyon hosszú listájával.

De a Kodi egyik legnagyobb vonzereje az online elérhető plugin, amely számos új funkcióval bővíti a médialejátszót. A Kodi teljesen újra reskinálható, és mivel nyílt forráskódú, senki sem akadályozhatja meg senkit, köztük köztük is, hogy játsszon vele..


Miért van szüksége VPN-re a Kodi számára?

Bármit is kíván használni a Kodi számára, nagyon fontos, hogy megvédje adatait.

A VPN megvédi Önt a rosszindulatú harmadik felektől és rejti tevékenységét mindenkitől, aki esetleg keres, a hackerektől az ISP-ig.

A VPN további előnye, hogy lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését, valóban megnyitva a Kodi-del történő streaming lehetőségeit..

Mi a legjobb VPN a Kodi számára

A Kodi számára egy megbízható, privát nem naplózási politika mellett olyan VPN-t szeretne, amely folyamatosan gyors letöltési sebességet kínál, és lehetővé teszi a P2P forgalmat a szervereinek nagy részén..

Ezen túlmenően meg kell győződnie arról, hogy tartalmaz egy natív alkalmazást az Amazon Fire TV-hez, vagy bármilyen, a Kodi számára választott platformon.

Konkrét ajánlásokért olvassa el a Kodi legjobb VPN-jeinek listáját.

Hogyan lehet VPN-et használni a Kodi-val?

A VPN használata a Kodi-lal nagyon függ az Ön által használt eszköztől. A VPN beállításához annyi módszer létezik, mint olyan eszközökre, amelyek futtathatják a Kodi-t, vagyis sok.

Általában nem javasoljuk a VPN futtatását a Kodi-en belül - mivel ez nehéz lehet, és korlátozza a VPN által kínált védelmet..

Egyes eszközök esetében csak a Kodi-t és a VPN-t kell letöltenie a megfelelő App Store-ból, és készen állsz arra, hogy menjen, de mások sokkal inkább.

Görgessen le az oldalon, vagy használja a Ctrl + F (Windows) vagy a Cmd + F (Mac esetén), hogy megtalálja a kiválasztott eszközre vonatkozó részletes utasításokat..

Amire szüksége lesz

A Kodi futtatásának oly sok lehetősége segítségével jelentősen változhat. Három alapvető összetevő szükséges a Kodi VPN-vel történő működtetéséhez:

 • Előfizetés a választott VPN-re
 • Valami a Kodi futtatásához (ez valójában nagyon sok minden lehet - számítógép, táblagép, intelligens TV, Xbox, telefon, stb.)
 • Internet kapcsolat

Néhány kínos eszközhöz külön számítógépre van szüksége a Kodi működésének elősegítéséhez, vagy a VPN-t routerszinten kell telepítenie, de alapvetően ez a három dolog, amire szükséged van a Kodi beállításához..

1. módszer: Kodi oldalra történő betöltése egy Amazon Fire TV Stick-re vagy Fire TV-re VPN-sel

Az, hogy a Kodi-t egy Tűz-tévékészülékre helyezte a többfunkciós médialejátszó elkészítéséhez, egyre népszerűbbé válik, és ezt egyszerűen megkönnyíti a lépésről-lépésre.

Először telepítenie kell a Kodi készüléket a Fire TV Stick eszközére.

A Kodi nem érhető el közvetlenül az Amazon App Store-ból, de még mindig könnyű telepíteni. Egyszerűen:

 1. Kapcsolja be a Fire TV Stick vagy a Fire TV készüléket
 2. Keresse meg a Beállítások, azután Fejlesztői beállítások és válassza ki Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat
 3. Keresse meg az Amazon App Store áruházában Downloader alkalmazást, és telepítse azt
 4. Nyissa meg a Downloader alkalmazást és keresse meg a Kodi alkalmazást
 5. Amikor a rendszer kéri, válassza a Android verzió, majd a 32-bites az alkalmazás verziója
 6. Miután a VPN alkalmazás letöltötte, kattintson a gombra Telepítés

Miután ezt megtette, ideje letölteni a VPN-t a Fire TV Stick-re vagy a Fire TV-re.

Ennek többféle módja van, amelyek közül a legegyszerűbb navigálni az Amazon App Store-ba és megtalálni a VPN-alkalmazást, majd letölteni, mint bármely más eszközön..

Más módszerek közé tartozik a VPN oldalra történő betöltése egy APK-n keresztül vagy a VPN telepítése egy útválasztóra. Az egyes módszerek elérésére vonatkozó lépésről lépésre javasoljuk az útmutató áttekintését: Hogyan telepítsünk VPN-t az Amazon Fire TV Stick-re.

A Fire TV Stick most beállítva a Kodi és a VPN használatához. A Kodi elindítása előtt ellenőrizze, hogy a VPN aktív-e.

2. módszer: A Kodi használata VPN-sel a Mac vagy PC-n

Ez az egyik legegyszerűbb módja a Kodi VPN-vel való együttműködésének. Először telepítenie kell a választott VPN-t az asztali vagy a laptop számítógépre.

Ha problémája van ezzel, akkor kövesse a VPN telepítéséhez Windows-ban található útmutatót, vagy a VPN telepítéséhez Mac-re vonatkozó útmutatónkat.

A VPN telepítése után lépjen a http://kodi.tv/download webhelyre, és telepítse az operációs rendszeréhez megfelelő alkalmazást.

3. módszer: VPN-kiegészítők használata a Kodi-hez

A VPN-t kiegészítőként is telepítheti a Kodi-n belül PC-re, Mac-re vagy Linuxra.

Ez lehetővé teszi a VPN-beállítások módosítását anélkül, hogy kilépne a Kodi-ból, de két figyelemre méltó hátrányával jár: nem minden VPN-szolgáltató támogatja ezt a beállítást, és ez trükkös folyamat lehet.

Ennek a beállításnak az előnyei korlátozottak - főleg lehetővé teszi a VPN futtatását anélkül, hogy kilépne a Kodi-tól - tehát csak haladó felhasználóknak ajánljuk, akik pontosan tudják, mit akarnak.

Az alábbi útmutató feltételezi, hogy már telepítette a Kodi-t Linux, Mac vagy PC-re.

Amikor csak lehetséges, javasoljuk a Zomboided VPN Manager használatát - amely Windows vagy Linux rendszeren működik, és amelyet a legtöbb VPN szolgáltató támogat, beleértve a Private Internet Access, IPVanish, VyprVPN, ExpressVPN és NordVPN szolgáltatásokat..

Mivel ez a VPN-kiegészítő telepítésének népszerű módja a Kodi számára, számtalan oktatóanyagot és fórumbejegyzést is tartalmaz, amelyek segítenek abban, ha eltéved az út során..

Lásd az alábbiakban lépésről lépésre a VPN telepítéséhez a Kodi-ban a Zomboided segítségével:

 1. Nyisd ki Kodi, majd keresse meg a Beállítások menü - fogaskerék szimbólummal
  Kattintson a fogaskerék szimbólumra
 2. választ Rendszer
  Válassza ki a rendszert a képernyő jobb alsó sarkában
 3. Kattintson a Kiegészítői fülre, majd kapcsolja be a Ismeretlen források pecek
  Váltás az ismeretlen források fülre
 4. Figyelmeztető üzenetet kapunk Önnek; olvassa el, majd nyomja meg a gombot Igen
  Olvassa el a figyelmeztető üzenetet, és kattintson az Igen gombra, ha rendben van a folytatáshoz
 5. Töltse le a számítógépére a Zomboided legújabb kiadását
 6. Kodi-ban navigáljon a Beállítások, azután Kiegészítői
  A beállításokban kattintson a kiegészítők fülre
 7. Kattintson Telepítés zip fájlból
  Válassza a telepítés zip fájlból lehetőséget
 8. Keresse meg és válassza ki a Zomboided ZIP fájl éppen letöltött - valószínűleg a „Letöltések” mappába
 9. A LibreELEC vagy OpenELEC 7 vagy újabb rendszeren futó Linux gépek ugorhatnak a 13. lépésre, de Windows és sok más Linux eszközhöz telepítenie kell az OpenVPN-t
 10. Lépjen ki Kodi-ból
 11. Töltse le a rendszerének megfelelő OpenVPN telepítőjét a https://openvpn.net/community-downloads/ webhelyről
 12. Futtassa a telepítőt, ügyelve arra, hogy a következőt választja Cél mappa amikor megkérdezi
  C: \ Program Files \ OpenVPN \
  Alapértelmezés szerint el kell hagynia a rendeltetési helyet
 13. Kattintson a jobb gombbal a Kodi-ra és válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként
 14. Kattintson a nagyítóra Keresés majd a ikonra Válassza ki a kiegészítőket
 15. Írja be a „VPN Manager for OpenVPN” elemet, és nyomja meg a gombot Belép
  Keresse meg és telepítse az OpenVPN VPN kezelőjét
 16. Kattintson a VPN Manager for OpenVPN elemre, majd válassza a lehetőséget Telepítés
 17. egy Telepítő varázsló automatikusan el kell indulnia
 18. A varázsló kéri Válassza ki a VPN szolgáltatót, amelyet bejelentkezési adatai követnek, ha ezek érvényesek
 19. Töltse ki a képernyőn megjelenő utasításokat a VPN számára, és most működő VPN hirdetést fog kapni

Ha nem akarja használni a Zomboided-ot, vagy ha van Mac-je, akkor a legfontosabb alternatíva az OpenVPN for Kodi - amely Mac-en vagy Linuxon működik. Az OpenVPN for Kodi megköveteli, hogy manuálisan töltsön le egy OpenVPN konfigurációs fájlt az egyes szolgáltatók vagy kiszolgálók helyszíneire, tehát a segédprogram kissé korlátozott a Zomboidedhez képest..

4. módszer: A Kodi használata VPN-sel iPhone vagy iPad készüléken

Az Apple eszközöket (a Mac-ot kivéve) általában nehezebb telepíteni a Kodi-on, mint más gyártók eszközét. De ez még mindig nagyon kivitelezhető, és a lépésről-lépésre szóló útmutatónk még könnyebbé teszi - nem is kell a készüléket börtönbe dobnia.

A Kodi telepítése előtt javasoljuk a VPN telepítését. A legtöbb esetben az alkalmazásokat csak az iOS App Store-ból kell letöltenie, majd be kell jelentkezni. A részletesebb utasításokért olvassa el a „Hogyan telepítsünk VPN-t iPhone-ra” vagy „Hogyan telepítsünk VPN-t iPadre” című útmutatókat..

A Kodi jelenleg nem érhető el az App Store-ban, de elég könnyen letölthető a Windows vagy Mac rendszerű Cydia Impactor használatával..

Ne feledje, amikor a Kodi oldalra töltése az iOS-eszközre az, hogy ha nem fér hozzá fizetett fejlesztői fiókhoz (évente meredek 99 dollárba kerül), akkor hét naponta újra kell töltenie az alkalmazást..

Ez nem nehéz folyamat, hanem sokkal több fájdalom, mint egy Android-eszközre telepítése.

Itt talál utasításokat a Cydia Impactor használatáról a Kodi oldalra töltésére az iOS rendszerre:

 1. Töltse le a Cydia Impactor szoftvert számítógépére vagy Mac-jére
 2. Töltse le számítógépére a legfrissebb Kodi IPA fájlt, amely itt található
 3. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét számítógépéhez, és zárja be az iTunes alkalmazást, ha az automatikusan megnyílik
 4. Nyissa meg a Cydia Impactor alkalmazást, és húzza bele a Kodi IPA fájlt
  A Cydia Impactor felülete
 5. Válassza ki az iOS-eszközt a legördülő menüből (valószínűleg ez lesz az egyetlen lehetőség), majd válassza a lehetőséget Rajt
 6. Adja meg Apple azonosító amikor a rendszer kéri (ez lesz az az e-mail, amelyben feliratkozott)
 7. IPhone vagy iPad készülékén navigáljon a következőhöz: Beállítások, azután Tábornok, azután profilok & Eszköz kezelés
 8. Kattintson az Apple ID-vel ellátott profilra, majd kattintson az OK gombra Bizalom
 9. A Kodi készen áll a használatra (de ne felejtse el aktiválni a VPN-t, mielőtt elindítja)

5. módszer: VPN használata a Kodi-val a Chromebookon vagy a Chromeboxon

A Chromebook és a Chromebox egyaránt nagyon egyszerű lehetőségek a VPN beállításához a Kodi segítségével.

Mind a VPN-nek, mind a Kodi-nak elérhetőnek kell lennie alkalmazásokként történő letöltésre a Google Play Áruházból.

Ennyi is van rajta - csak a Kodi indítása előtt ellenőrizze, hogy a VPN megfelelően be van-e kapcsolva.

VPN és Kodi a Google Play Áruházban

6. módszer: A Kodi használata VPN-sel egy Android telefonon vagy táblagépen

Az Android telefon vagy táblagép csak a legegyszerűbb hely a Kodi VPN segítségével történő beállításához. Csak keressen Kodi-t a Google Play Áruházban, válassza ki a Kodi App alkalmazást, majd nyomja meg a Telepítés gombot.

Ezután tegye ugyanazt a választott VPN-hez. Mindkét esetben győződjön meg arról, hogy a megfelelő alkalmazást töltötte le.

Kodi és egy VPN a Google Play Áruházban az Androidon

A Kodi indítása előtt meg kell győződnie arról, hogy a VPN aktív - e még a teljes védelem érdekében.

7. módszer: VPN telepítése az útválasztón

A VPN telepítése az útválasztóra egy nagyszerű lehetőség a Kodi védelmére anélkül, hogy a VPN-t ugyanazon az eszközön kellene telepítenie.

Ez egy nagyszerű módszer azokhoz az eszközökhöz, amelyekben a VPN-eket nem támogatják a natív alkalmazások, valamint olyan helyzetekben, amikor a Kodi-t egynél több eszközön szeretné futtatni, mivel ez biztosítja az összes adatot a helyi hálózaton.

Általában két lehetőség van, amikor VPN-t helyez el egy útválasztón. Vagy megvásárolhat egy előre konfigurált útválasztót az Ön VPN-szolgáltatója számára, vagy manuálisan konfigurálhatja egy kompatibilis útválasztót. Javasoljuk, hogy olvassa el a VPN telepítésének útmutatót az útválasztón.

Mivel ez magánéletét és biztonságát növeli az otthoni internethez csatlakoztatott összes eszköznél, ezért nagyon ajánlott a VPN telepítése az útválasztón.

Természetesen, mielőtt ilyen módon használja a Kodi, telepítenie kell a választott eszközre. Ezen az oldalon az eszközspecifikus tanácsokat találhatja a Kodi telepítéséhez.

A legtöbb eszköz esetében ez olyan egyszerű, mint a Kodi alkalmazás letöltése az eszköz App Store-ból - de vannak kivételek, nevezetesen az iOS, az Amazon Fire TV Stick / Fire TV és az Apple TV esetében..

8. módszer: A Kodi használata VPN-sel az Xbox One-on

Mielőtt megkapta a jelenlegi nevét, Kodi Xbox Media Center néven volt ismert. Csak 2017 decemberében kapott natív alkalmazást az Xbox One-hoz.

A Kodi letölthető közvetlenül az Xbox One áruházból. Egyszerűen keresse meg az alkalmazást, és nyomja meg a gombot Kap.
Kodi az Xbox One üzletben

A letöltött alkalmazásnak ellenőriznie kell a VPN megfelelő beállítását.

Sajnos nincs natív támogatása a VPN-nek az Xbox One-on, de ezt könnyedén megkerülheti, ha VPN-t telepít útválasztó szintre (lásd a fenti 7. módszert, vagy a VPN telepítésének útmutatót az útválasztón)..

Az útválasztó szintjén telepített VPN segítségével elindíthatja a Kodi szoftvert, és biztonságosan élvezheti az összes médiát egy helyen.

9. módszer: A Kodi használata VPN-sel az Android TV Box, Mi Box, NVIDEA pajzs vagy a Google Nexus Player segítségével

Ezek a médiaközpontok mind az Android TV operációs rendszeren futnak, és ezért hasonló beállítási folyamatokkal rendelkeznek.

Mind a VPN-nek, mind a Kodi-nak elérhetőnek kell lennie alkalmazásokként történő letöltésre a Google Play Áruházból. A letöltés után kapcsolja be a VPN-t, és a telepítés befejeződik.

Ha valamilyen okból nem fér hozzá a Google Play Áruházhoz eszközével, akkor az APK fájlokat manuálisan is telepítheti:

 1. A médialejátszón / dobozán / TV-jén ugorjon a Beállítások, azután Biztonság és korlátozások és válassza a lehetőséget engedélyezze az ismeretlen fejlesztőktől származó alkalmazásokat
 2. A számítógépen keresse fel a VPN-szolgáltató webhelyét, és töltse le a megfelelő APK-fájlt (ha nem sikerül megtalálni ezt a legmegfelelőbb VPN-szolgáltatót, aki élő csevegést támogat)
 3. Lépjen a http://www.kodi.tv/download webhelyre, majd kattintson a Android logó és válassza ki A Google Play letölthető a Kodi APK fájl
 4. Töltse le ezeket a pendrive
 5. Csatlakoztassa az USB meghajtót a lejátszóhoz / tv / dobozhoz
 6. Keresse meg az USB-meghajtót, és telepítse mindkét alkalmazást
 7. Nyissa meg a VPN-t, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy teljes mértékben beállítsa
 8. A Kodi telepítését és védelmét a VPN kezdi

10. módszer: A Kodi használata az Apple TV-n (4. vagy 2. generáció)

Az Apple TV egy másik eszköz, amelynek nincs natív Kodi alkalmazás az App Store-ban.

Mindaddig, amíg az Apple TV második vagy negyedik generációja lehetséges, Kodi bekerülhet az Apple TV készülékbe, bár a folyamatnak vannak bizonyos hátrányai.

A legkényelmesebb a negyedik generációs tévéknél, ha nincs hozzáférése fejlesztői Apple ID-hez, hét naponta újra kell letöltenie a Kodi-t..

A negyedik generációs Apple TV-k esetén kövesse ezeket az utasításokat Mac vagy PC esetén a Cydia Impactor használatával - ha még nem rendelkezik ilyennel, USB-C-től USB-A-adaptert kell vásárolnia:

 1. Töltse le számítógépére a Cydia Impactor legújabb verzióját
 2. Töltse le a legújabb Kodi DEB fájlt az Apple TV-hez
 3. Ez egy DEB fájl, de a Cydia Impactor csak az IPA fájlokkal működik, így a 7-zip
 4. Ha még nem tette meg, töltse le és telepítse a 7-ZIP-fájlt
 5. Kattintson a jobb gombbal a DEB fájlra, és keresse meg a 7-zip > Fájlok kicsomagolása…
  Legördülő menü, amely bemutatja, hogyan lehet fájlokat kibontani a 7-zip fájlban
 6. nyomja meg rendben, majd nyissa meg az új mappát, és ismételje meg ezt a folyamatot a data.tar fájllal
 7. Keresse meg az elemet adat > var > Mobil > Alkalmazások amíg meg nem jelenik a nevű mappa Kodi.app
 8. Hozzon létre egy új mappát „Hasznos teher”(Nagybetűvel P)
  A Hasznos teher mappa
 9. Húzza a Kodi.app mappát az újban Hasznos teher mappa
 10. Kattintson a jobb gombbal a Hasznos teher mappát, és keresse meg a 7-zip > Hozzáadás az archívumhoz…Legördülő menü, amely bemutatja, hogyan tömöríthetők fájlok 7-zip formátumban
 11. Ellenőrizze, hogy a fájlnév a .ipa fájlban végződik-e, és az Archívumformátum mezőben „zip” legyen, majd nyomja meg a gombot rendben
  Helyesen kitöltve
 12. Jó hír: most már van Kodi IPA fájlja. Nyissa meg a Cydia Impactor alkalmazást, és húzza az ablakba az új IPA-fájlt
 13. Ellenőrizze, hogy csatlakoztatta-e az Apple TV-jét a számítógépéhez, válassza a tévét a Cydia Impactor legördülő menüből, és nyomja meg a gombot. Rajt
 14. Amikor a rendszer kéri, írja be a Apple ID felhasználónév (ez lesz az az e-mail, mellyel feliratkozott) a sajtó rendben
 15. Ha minden ment a tervezéshez, akkor most a Kodi-alkalmazásod lesz a TV-n

A második generációs Apple TV-k szerencsére egyszerűbben beállíthatók (és nincs ugyanaz a hét napos korlátozás, mint a negyedik generációs eszközökhöz):

 1. Mac gombbal nyomja meg (cmd + szóköz), írja be a „Terminal” elemet, és nyomja meg a gombot Belép
 2. Dupla kattintás Terminál kinyitni
 3. Írja be az ssh [email protected] címet, és nyomja meg az Enter billentyűt
 4. Ha nem változtatta meg, akkor a jelszó alpesi lesz
 5. Írja be a következők mindegyikét, majd nyomja meg a gombot Belép
  • apt-get install wget
  • wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -
  • echo “deb http://apt.awkwardtv.org/ stabil main” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • echo “deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
  • apt-get frissítés
  • apt-get install org.xbmc.kodi-atv2
  • újraindítás

A Kodi már nem hivatalosan támogatja a második generációs Apple TV-ket, így a Kodi-ról hiányoznak majd néhány újabb és a jövőben esetleg hozzáadható funkciók, de különben most készen áll a kiadásra.

Ha ez túl soknak tűnik, vannak alternatívák közvetlenül az Apple TV App Store-ból (például MrMC Lite), de ezeknek nincs Kodi plugin-funkciója.

11. módszer: A Kodi használata VPN-sel a Raspberry Pi-n

A Kodi telepítésének a legegyszerűbb módja egy olyan operációs rendszer telepítése, amelybe már bele van építve a Kodi, például a LibreELEC, az OSMC vagy az XBian, de ezt a Raspbian segítségével is el lehet végezni..

Először is el szeretné indítani és futtatni a VPN-jét:

 1. Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és töltse le a megfelelő telepítőt a Raspberry Pi készülékre
 2. Nyisd ki terminál
 3. Keresse meg a telepítő fájlt, pl. cd ~ / Downloads /
 4. Bontsa ki a telepítőt a typingsudo dpkg -i FILENAME.deb gépeléssel
 5. Nyisson meg egy új terminál ablak
 6. Írja be a VPN aktiválását, majd nyomja meg a gombot Belép
 7. Írja be az aktiválási kódot vagy a bejelentkezés részleteit

Most, hogy a VPN elkészült és fut, telepítenie kell a Kodi szoftvert. Ennek legegyszerűbb módja a LibreELEC telepítése:

 1. Ugrás a https://www.libreelec.tv/downloads/ oldalra
 2. választ 32 bites Linux vagy 64 bites Linux attól függően, hogy mi az eszköz fut
 3. A telepítés befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

A Kodi Legal?

Igen, a Kodi 100% -ban legális.

A Kodi egy nyílt forráskódú alkalmazás, amelyhez nagyon könnyű kiegészítőket létrehozni. Ez az oka annak, hogy ilyen nagy és aktív amatőr fejlesztői közösséggel rendelkezik, de ez azt is jelenti, hogy lehetséges olyan kiegészítőket találni, amelyek megkönnyítik a szerzői joggal védett média illegális közvetítését vagy letöltését..

Nem engedjük el ezeket a kiegészítőket, és különösen figyelmeztetünk az úgynevezett „teljesen betöltött Kodi dobozok” vásárlására - amelyek előre telepítve vannak a kalózkodási szoftverrel, illegálisak az EU-ban, és ismert, hogy rosszindulatú programokat tartalmaznak..

Lehetséges-e beállítani a Kodi-t a PlayStation-en?

Sajnos jelenleg nem lehetséges a Kodi telepítése a Playstation-re. Vannak olyan alternatívák, mint például a Plex, amelyek hasonló célt szolgálnak, és letölthetők közvetlenül a PlayStation Store-ból.

Tudok Kodi-t szerezni az első vagy harmadik generációs Apple TV-n?

Jelenleg nincs ismert módszer a Kodi első vagy harmadik generációs Apple TV-n történő megjelenítésére. Ha van egy második vagy negyedik generációs Apple TV-jének, akkor tovább olvassa el útmutatónkat ezen az oldalon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me