Rendszeresen teszünk minden VPN-t webhelyünkre egy átfogó, szigorú és tisztességes tesztprogram segítségével. Teszteljük az adatvédelmet és a biztonságot, a sebességet és a megbízhatóságot, megkerüli a webes blokkokat és még sok minden mást. Gondoskodunk arról, hogy csak a legjobb VPN szolgáltatások nyerjék meg a jóváhagyási pecsétet.

A Top10VPN.com 10 lépésből álló áttekintési folyamatának megjelenítése

Véleményeink mindig elfogulatlanok

Más VPN-ellenőrző webhelyekkel ellentétben, véleményeink 100% -ban pártatlanok és külső befolyástól mentesek.

Soha nem veszünk kompenzációt a pozitív lefedettségért cserébe, és a VPN szolgáltatók soha nem lesznek beleszólásuk az általunk felülvizsgált termékek értékelése során.

VPN-szakértői csoportunk minden VPN-t ugyanazon mélyreható tesztprogramon keresztül üzemelteti, biztosítva, hogy az Ön által látott eredmények közvetlenül összehasonlíthatók legyenek, és ne legyenek favoritizmusok és elfogultságok..

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlási döntést a lehető legkönnyebbé tegyük, és az Ön igényei mindig elsőbbséget élveznek. Véleményeink során mindig őszinték, átláthatóak és nyitottak vagyunk.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan engedhetjük meg maguknak az ilyen magas szerkesztési szabványok fenntartását, akkor többet tudhat meg a pénzkeresési útmutatónkban.

Tízlépcsős áttekintési folyamatunk

Minden tesztelt VPN megy keresztül az egyedi Top10VPN.com módszertanon - kivétel nélkül. A VPN áttekintésekor ez történik:

1A VPN megvásárlása

Nincsenek sajtóminták és sem ingyenes programok (VPN-szolgáltatók által biztosított „tesztfiókok”) - biztosak akarunk lenni abban, hogy pontosan ugyanazt a tapasztalatot kapjuk, mint az otthoni átlagos felhasználó számára.


Az egyetlen módszer annak garantálására, hogy megkapjuk a VPN hivatalos kiskereskedelmi verzióját, az, ha magunk vásároljuk meg - tehát pontosan ezt teszjük minden tesztelt VPN-hez.

Rendelkezésre áll egy előfizetés minden fizetett VPN-re, amely jelenleg a weboldalunkon található. Csak a tavalyi évben több mint 5000 dollárt költöttünk a VPN-előfizetésekre. Folyamatos hozzáférésünk van az általunk felülvizsgált VPN-szoftverhez, hogy kalapjainál frissíthessük véleményeinket.

Saját előfizetésünk megvásárlása és fenntartása azt jelenti, hogy nyomon követhetjük, mely VPN-k képviselnek jó értéket az Ön számára a mai piacon - és melyek replik meg..

2Telepítés és tesztelés több eszközön

Hogyan teszteljük és áttekintjük a VPN-ket

Van egy dedikált teszt-laptopunk, amelybe telepítve vannak a virtuális gépek, készen állunk és várjuk a legfrissebb VPN futtatását tesztelésre. Külön a VPN-teszteléshez egy 2017-es Apple MacBook Pro, Apple iPhone 7, Apple iPad, Samsung Galaxy S8 és Amazon Fire TV Stick eszközöket is helyezünk, amelyek mindegyike minden teszt után tiszta lett..

Hangsúlyozzuk, hogy az egyes VPN-ek milyen széles körben elérhetőek, és függetlenül attól, hogy rendelkezik-e különféle alkalmazásokkal különféle népszerű eszközök számára. A telefon, számítógép vagy a streaming eszköz natív támogatásának hiánya azt jelenti, hogy a teljesnél kevesebb védelmet kockáztathatja.

3Ha gyorsan megtalálhatjuk, amit akarunk?

Valamennyi menü egyértelműen fel van címkézve? Valamennyi gomb megteszi azt, amit elvár? Segít abban, hogy kiszolgálót találjon az Ön által keresett szolgáltatáshoz, például a Netflixhez? Van egy áttekintés az útválasztón történő telepítéséről??

Nem hagyunk kőt fordíthatatlanul, ügyelve arra, hogy nincs meglepetés, amikor először tüntetik fel új VPN-jét.

4Az összes szükséges funkcióval rendelkezik?

Napjainkban vannak olyan funkciók, amelyeket elengedhetetlennek tartunk a legfelső VPN számára - olyan funkciók, mint a megszakító kapcsoló, az automatikus nyilvános WiFi védelem és az AES-256 titkosítás.

Ezen túlmenően minden olyan hasznos extrát keresünk, amelyek szerepelhetnek, például split-alagút vagy böngésző kiterjesztések.

Néhányuk dedikált szervereket biztosít bizonyos streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix vagy a BBC iPlayer, mások pedig a torrent és a P2P számára optimalizált szerverek.

5Védi a magánéletét és biztonságát?

Az Ön magánélete és biztonsága rendkívül fontos. Nem tennénk megfelelően a munkánkat, ha nem biztosítanánk, hogy minden ajánlott VPN biztonságban és magántulajdonban tartsa az internetet.

Fejlett titkosítási teszteket végezzünk annak ellenőrzésére, hogy a VPN megfelelően titkosítja-e a kapcsolatot.

Ellenőrizzük továbbá a DNS-szivárgást, az IP-szivárgást és a WebRTC-szivárgást, hogy meggyőződjünk arról, hogy valódi helyed rejtett-e, amikor VPN-hez csatlakozik..

A legmegbízhatóbb eredmények elérése érdekében a Wireshark nevű hálózati forgalom elemző szoftvert használjuk, ez egy nagyon megfontolt, nyílt forrású eszköz, amelyet a biztonsági szakemberek világszerte használnak..

Készítettünk egy olyan egyedi tesztelési környezetet is, amely biztosítja, hogy a félrevezető adatok ne szennyezhessék a gyűjtött és elemzett csomagolási adatokat a titkosításban esetleges szivárgások és hibák miatt..

6Hogyan van??

A sebesség és a kapcsolat megbízhatósága minden jó VPN gerince, tehát tudtuk, hogy meg kell találnunk a módját a lehető legszigorúbb tesztelésre..

Ehhez két különböző tesztelési módszert fejlesztettünk ki:

1. módszer (kézi)

Ez a tesztelési technika lehetővé teszi számunkra, hogy megmérjük minden egyes VPN-szolgáltatás sebességét, amelyet a weboldalunkon áttekintettek.

Először is felvesszük az internet sebességünket a VPN futtatása nélkül.

Ezután elindítottuk a VPN-t, amely az USA-ban (Kelet-part), az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Közép-Európában (általában Németország vagy Franciaország) és Szingapúrban található kiszolgálókhoz kapcsolódik. Ha ezen helyek egyike nem érhető el, akkor egy közeli országot vagy régiót tesztelünk.

A helyszínek tesztelése világszerte jó áttekintést nyújt a VPN sebességének teljesítéséről rövid, közepes és hosszú távolságra.

Minden helyet többször tesztelünk, és összehasonlítjuk az egyes helyek átlagát a sebességünkkel, anélkül, hogy a VPN aktív, kiszámítva az elveszített sebesség százalékát.

Az egyes régiók számára az elveszített sebesség összegéhez egy adott pontszámot rendelnek. Ez vonatkozik az elveszett letöltési és feltöltési sebességre, valamint a megszerzett késleltetésre. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a három tényező mindegyike befolyásolja az általános sebességértéket:

 • Letöltési sebesség: 70%
 • Feltöltési sebesség: 20%
 • Ping: 5%

Nota bene A helyi kapcsolat sebessége (például Londonból Londonba) prioritást élvez.

A sebességadatok nagy részét, amelyet látsz, az OpenVPN protokollt használó tesztelésből származik, hogy az eredményeket összehasonlíthassuk a VPN-szolgáltatók között.

Más elérhető protokollokon (WireGuard, IKEv2 stb.) Teszteket is futtatunk, mivel egyes VPN-szolgáltatások más biztonsági protokollokat (ideértve a védett protokollokat is) rangsorolnak, ezért fontos ezek tesztelése is. Ha a sebességadatok az OpenVPN-től eltérő protokollon végzett sebességtesztre vonatkoznak, akkor ellenőrizni fogjuk, hogy egyértelműen szerepel-e.

Az összes sebességmérést az Ookla internetes sebesség-ellenőrzőjével rögzítjük.

2. módszer (automatizált)

Kifejlesztettünk egy globális tesztelő eszközt, amely naponta teszteli a VPN-sebességeket, hogy pontos és naprakész adatokat szolgáltasson. A helyek, amelyeket jelenleg tesztelünk:

 • Amszterdam, NL
 • Frankfurt, DE
 • London, Egyesült Királyság
 • New York, USA
 • Párizs, FR
 • San Francisco, USA
 • Singapore
 • Sydney, AU
 • Tokió, JP
 • Toronto, Kalifornia
 • Vancouver, Kalifornia

Tesztelési infrastruktúránk, amelyet a mérnöki csapatunk házon belül készített, automatizált teszteket végez minden város között és belül A fentiekben felsorolt ​​módon nagyszerű betekintést nyújtunk a VPN teljesítményéhez az egész világon.

Jelenleg eszközünkkel automatikusan teszteljük a következő VPN-ket:

 • CyberGhost
 • ExpressVPN
 • Rejts el
 • HideMyAss!
 • IPVanish
 • NordVPN
 • Privát internet-hozzáférés
 • PrivateVPN
 • PureVPN
 • SaferVPN
 • Surfshark
 • VyprVPN

Meggyőződésünk, hogy automatizált eszközünkből származó adatok a legmegbízhatóbbak.

Nem minden VPN-szolgáltató rendelkezik konfigurációs fájlokkal, amelyek kompatibilisek az eszközünkkel, de azt várjuk, hogy még a közeljövőben további VPN-ket is hozzáadjunk hozzá..

7 Működik-e a népszerű webszolgáltatásokkal?

A technikai elemzés befejezése után teszteljük a VPN-t, hogy megtudjuk, mennyire oldja fel a népszerű webszolgáltatásokat. Bármely helyről hozzáférhet az USA Netflixhez? Nézheti bárhol a BBC iPlayer-t? Mi a helyzet a torrentnel - megengedett minden szerveren?

Ha ezekre a kérdésekre nem válaszolsz, akkor egy nagyon korlátozott VPN-re nézel, amely valószínűleg nem megfelelő az Ön számára.

8Kikerülheti a cenzúrát?

A VPN kulcsfontosságú eszközök a kormányzati online cenzúra elleni küzdelemben. Függetlenül attól, hogy digitálisan elnyomó kormány alatt él, vagy csak áthalad - a VPN elengedhetetlen az ingyenes és nyitott internethez való hozzáférés visszaszerzéséhez..

Alaposan megvizsgáljuk, hogy minden tesztelt VPN-re meg lehet-e számítani a földrajzi korlátozások legyőzésére olyan erősen cenzúrázott országokban, mint Kína és az Egyesült Arab Emírségek.

9Milyen az adatvédelmi és naplózási politikája?

Ha egy VPN nem védi az Ön személyes adatait, akkor valószínűleg egyáltalán nem is használja azt, de találtunk néhány adatvédelmi és naplózási irányelvet, amelyek szótlannak hagytak minket..

A legjobb VPN-szolgáltatások végrehajtják a nem naplózási vagy a minimális naplózási irányelveket, amelyek helyes végrehajtása esetén nulla azonosítható adatot tárolnak a felhasználón. Előfordultak azonban olyan esetek, amikor egy nem naplózó szolgáltatót hazudtak, ezért győződjön meg arról, hogy elvégzi a kutatását, mielőtt a VPN szolgáltatóra névértékben bízna..

Noha nehéz lehet biztosan tudni, hogy a szolgáltató naplózza-e vagy sem, minden adatvédelmi és naplózási politikát nagyítóval átlépünk. Minden VPN szolgáltatót grillezünk, hogy pontosan megtudjuk, mennyire magán az VPN.

És ez nem áll meg ezen. Megteszük az átvilágításunkat, és alapos kutatást végezzünk arról, hogy ki birtokolja és üzemelteti az egyes VPN-vállalatokat. Például azt vizsgáljuk meg, hogy hol vannak a székhelyük - sőt, sok VPN-társaságot látottunk magánélet-barát szempontból barátságos joghatóságokban, ami súlyos probléma lehet, ha a szolgáltató naplózási gyakorlata nem vízhatlan..

Végül, de nem utolsósorban, a VPN-ipar legfrissebb hírein és fejleményein maradunk, így mindig teljesen tájékozottak vagyunk és felkészültek vagyunk, hogy értékes tanácsokat adjunk olvasóinknak..

10Hogyan jó az ügyfélszolgálat?

Most, hogy mindent megláttunk, amelyet a VPN kínál, és pontosan tudjuk, melyek annak hiányosságai, felvesszük a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal, hogy megkérdezzük, segíthet-e ez nekünk a kitöltést..

Teszteljük a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatának minőségét az élő csevegés (ha van) és az e-mail küldése során.

Arra kérünk egy egyszerű és technikai kérdést, hogy megtudja, mennyire tudják a támogatási ügynökök valóban a terméket - és hogy képesek-e segíteni Önnek probléma esetén vagy sem.

Hogyan szerezzük a VPN-eket?

A fenti 10 lépés végrehajtása után készen állunk a VPN értékelésére. Az összes tesztelt tényezőt hat fő kritériumra osztjuk.

Ezeket a kritériumokat ezután a teljes pontszám egy bizonyos százalékával jelölik ki, annak alapján, hogy mennyire fontosak vagyunk a VPN szempontjából. A bontás a következő:

 • Magánélet & Naplózási politika - 30%
 • Sebesség & Megbízhatóság - 25%
 • Jellemzők - 20%
 • Streaming - 15%
 • Könnyű használat - 5%
 • Támogatás - 5%

Ahhoz, hogy egy VPN magas pontszámot kapjon, minden kategóriában teljesítenie kell.

Ismeri a folyamatunkat, most miért nem olvassa el a VPN-áttekintéseinket, vagy tekintse meg a legfontosabb VPN-ajánlásainkat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me