ExpressVPN on ilmoittanut uudesta kumppanuudesta Dynabookin (entinen Toshiba Client Solutions) kanssa, jossa VPN-ohjelmisto asennetaan esiasennettuna kaikkiin uusiin ja tuleviin Dynabook -tietokoneisiin.

Dynabook EMEA: n puheenjohtaja Damian Jaume puhui uudesta kumppanuudesta lehdistötiedotteessa: “VPN-verkkoista on tullut välttämätön työkalu Internetin yksityisyyteen ja tietoturvaan, joten olemme innoissamme voidessamme tarjota käyttäjillemme turvallisemman kokemuksen heti laatikosta tämä kumppanuus,

”Valitsimme kumppaniksi ExpressVPN: n kanssa, koska he ovat aivan vertaansa vailla teollisuudessa, kun kyse on huippuluokan tietoturvasta, erittäin nopeista yhteysnopeuksista maailmanlaajuisesti ja helppokäyttöisyydestä. He jakavat vahvan sitoutumisen turvallisen ja avoimen Internet-kokemuksen rakentamiseen. ”

ExpressVPN: n varapuheenjohtaja Harold Li on ilmaissut yhtä innostuneena yhteisyrityksestä sanomalla: ”Olemme innostuneita työskentelemään Dynabookin kanssa tarjotaksemme asiakkailleen entistä parempaa Internet-yksityisyyttä, turvallisuutta ja vapautta.

”Meille on erittäin ilahduttavaa nähdä, että VPN: t eivät ole enää vain työkaluja verkkoturvallisuuden asiantuntijoille, vaan että yritykset ja yksityishenkilöt tunnustavat niiden merkityksen kaikille Internetin käyttäjille.

Windows 10: n mukautettu ExpressVPN-sovellus kiinnitetään oletuksena tietokoneen tehtäväpalkkiin, ja se voidaan myös käyttää Käynnistä-valikosta. Kumppanuus on ”päättymätön”, eikä kumpikaan yritys suunnittele loppua.

Käyttäjille tarjotaan premium-VPN-palvelun 30 päivän ilmainen kokeilu ennen kuin heillä on mahdollisuus ostaa pidemmän aikavälin tilauksia. Ilmaiseen kokeiluversioon pääsee vain asennuksen edellyttämällä sähköpostiosoitteella, eikä maksu- tai luottokorttitietoja tarvita.

Hinnat vaihtelevat 6,67 dollarista kuukaudessa tai 12,95 dollariin kuukaudessa riippuen suunnitelman pituudesta.

ExpressVPN vakuuttaa meille, että käyttäjät voivat helposti poistaa ohjelman uudesta Dynabook-laitteestaan, elleivät he halua sitä, mutta jos he haluavat tehdä niin, he eivät enää voi käyttää ilmaista kokeiluversiotaan.

Lehdistötiedotteen mukaan Dynabook ei ole koskaan työskennellyt VPN-palveluntarjoajan kanssa aiemmin, ja hän on nimittänyt ExpressVPN: n viralliseksi kumppanikseen tiukan valintaprosessin jälkeen.

Dynabook-tiimi suoritti due diligence -toiminnan suorittamalla testit ExpressVPN: n ohjelmistolle ottaen huomioon eri tekijät, kuten sen turvallisuus, luotettavuus, nopeus, helppokäyttöisyys, tietosuojakäytäntö ja tausta-arkkitehtuuri..

Dynabook on jotain uutta nimeä kuluttajien kannettavien tietokoneiden markkinoilla. Se perustettiin nimellä kesäkuussa 2018, kun japanilainen elektroniikkayritys Sharp osti maanmiehensä ja kilpailevan yrityksen Toshiban PC-varren ja uudelleen tuotemerkin tuotteilleen Dynabook-etiketillä.

ExpressVPN perustettiin vuonna 2009 ja se sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret. Sillä on nyt infrastruktuuri, joka käsittää yli 3000 VPN-palvelinta 94 maassa.

Se tarjoaa itsenäisiä VPN-sovelluksia, jotka voidaan asentaa Windows-tietokoneisiin, MacBooksiin ja iMaciin, iPhoneihin, Androideihin, Linux-laitteisiin, reitittimiin ja Amazon Fire TV -laitteisiin..

VPN-palvelun lisäksi on olemassa selainlaajennuksia Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille sekä älykäs DNS-palvelu nimeltä MediaStreamer, joka on yhteensopiva älytelevisioiden ja pelikonsolien kanssa..

Sovellukset salaavat Internet-liikenteen salakoodilla AES-256 samoin kuin OpenVPN, joka on VPN-protokollien alan kultastandardi..

ExpressVPN: n tekniikka on käynyt läpi useita riippumattomia auditointeja ennen Dynabookin testausta.

Vuonna 2018 kyberturvallisuusyritys Cure53 suoritti riippumattoman tarkastuksen Google Chrome -selainlaajennuksestaan, mikä tuotti kahdeksan turvallisuuteen liittyvää havaintoa. Näistä neljä luokiteltiin haavoittuvuuksiksi ja neljä yleisiin heikkouksiin.

ExpressVPN jatkoi menestyksekkäästi korjaamista tai lieventämistä seitsemästä kahdeksasta ongelmasta, jotka Cure53 vahvisti loppuraportissaan, todetessaan, että ”mitään turvallisuusongelmia, joiden avulla hyökkääjä voisi vaikuttaa VPN-yhteyden tilaan vahingollisen verkkosivun tai vastaavan kautta, ei ollut löydetty.”

Seuraavana vuonna heinäkuussa 2019 PwC suoritti riippumattoman tarkastuksensa ExpressVPN: stä tavoitteenaan vahvistaa, että ExpressVPN toimi sen tietosuojakäytännön mukaisesti. Siinä väitettiin, ettei se tallenna mitään VPN-yhteyslokeja, kuten käyttäjän IP-osoitetta, yhteyden aikaleimaa. tai istunnon kesto.

ExpressVPN: n käytäntö pysyy suurin piirtein samana, ja se kerää tietoja päivästä, jolloin käyttäjä on muodostanut yhteyden palveluun, heidän valitsemastaan ​​VPN-palvelimen sijainnista ja päivässä siirretyn tiedon kokonaismäärästä..

PwC: n tarkastus kattoi myös VPN-yrityksen sisäisen TrustedServer-tekniikan, jonka ExpressVPN julkaisi huhtikuussa 2019 osana sitoumustaan ​​varmistaa, että se ei koskaan tallenna arkaluonteisia käyttäjätietoja millekään palvelimelleen.

Teknologia pyyhkii kaikki tiedot jokaisella uudelleenkäynnistyksellä ja ei koskaan kirjoita tietoja kiintolevylle.

Vaikka Dynabook ei ole aiemmin ollut yhteistyössä VPN-palveluntarjoajan kanssa, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ExpressVPN on työskennellyt laitteistobrändin kanssa.

Syyskuussa 2019 ExpressVPN yhdisti voimansa tietokone- ja tulostinyrityksen HP: n kanssa "auttaakseen käyttäjiään pysymään yksityisenä ja suojattuna verkossa".

Käynnissä oleva kumppanuus on samanlainen kuin Dynabookin; HP esiasentaa ExpressVPN-ohjelmiston Specter x360 13 -tietokoneisiin 30 päivän ilmaisella kokeilukerralla.

Toistaiseksi VPN: ää ei ole sisällytetty mihinkään HP: n muihin malleihin, mutta ExpressVPN on sanonut, että se integroi lähitulevaisuudessa enemmän HP-malleja..

Li sanoi: ”[Olemme] innoissamme todetessamme, että meillä on enemmän kumppanuuksia jaettavaksi pian. Työskentelymme suurten teknologiabrändien, kuten Dynabookin ja HP: n kanssa, kuvastaa sitä tosiasiaa, että VPN-verkkoja pidetään nyt välttämättömänä työkaluna online-tietosuojaan ja tietoturvaan.

”Uskomme, että kun julkista tietämystä VPN: issä vahvistetaan, kaikki VPN-pelaajat ja käyttäjät hyötyvät siitä. Viime kädessä vahvempi VPN-teollisuus tarkoittaa turvallisempaa ja parempaa Internetiä. ”

Ainoa toistaiseksi vastaava kumppanuus VPN-palveluntarjoajan ja laitetoimittajan välillä on yksityinen Internet-yhteys (PIA) ja Purism, sosiaalisen toiminnan yritys, joka suunnittelee ja tuottaa turvallisia laitteita (kannettavia tietokoneita ja älypuhelimia) ja ohjelmistoja..

PIA ilmoitti huhtikuussa 2019, että ”PIA-pohjainen” -ohjelmisto on tarkoitus sisällyttää oletuksena Librem 5 -puhelimeen sekä Librem 18- ja Librem 15 -kannettavien PureOS-ohjelmistoon. PIA: n on ilmoitettu tekevän yhteistyötä Purismin kanssa myös tulevissa palvelukokonaisuuksissa.

Selainyritys Mozilla Firefox on myös tehnyt yhteistyötä VPN-palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen kokonaisvaltaisemman tietoturvapaketin - ProtonVPN: n lokakuussa 2018 ja myöhemmin Mullvadin vuoden 2019 lopulla..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me