Lehet, hogy az Astrill VPN nem az első név, amelyre eszünkbe jut, amikor VPN-t keres, de ezt minden bizonnyal figyelembe kell venni.


Ez az egyik legfejlettebb és legbiztonságosabb elérhető VPN-szolgáltatás - ezt találtuk a tesztelésünk során, és az Astrill VPN-áttekintés végén megértjük, miért is.

Megtalálja a válaszokat a legfontosabb kérdésekre, ideértve a következőket:

 • Még mindig dolgozik Astrill Kínában??
 • És hogyan használja??
 • Működik a Netflix-rel?
 • Biztonságos?
 • Mennyibe kerül? Vagy ingyenes?

Olvassa el tovább, hogy mindent megtudjon erről a VPN-szolgáltatóról, de ha csak egy gyors összefoglalót szeretne találni eredményeinkről, tekintse meg az alábbi áttekintést.

Áttekintés

Astrill VPN profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Elég gyors
 2. Együttműködik a Netflix-szel
 3. A P2P-re optimalizált kiszolgálók & torrent használat
 4. Felhasználóbarát alkalmazások PC-re, Mac-re, iOS-re, & Android
 5. Biztonságosan csatlakozhat 64 országhoz

Hátrányok

 1. Nincs VPN böngésző-bővítmény
 2. Az éves terv meglehetősen drága
 3. Szigorú visszatérítési politikát tart fenn

Astrill VPN kulcsösszefoglaló

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

72Mbps
Néhány felhasználói napló
Nem
Seychelle-szigetek (Privacy Haven)
Nem hozták nyilvánosságra
355
64
Igen
Korlátlan
Igen
Élő chat
12 hónap alatt 10,00 USD / hó
Astrill.com

Időnként jobb, ha átnézi a nagyneveket, és kissé kevésbé népszerű választást választ. Ha VPN-t akar használni a cenzúra legyőzésére olyan országokban, mint Kína, akkor az Astrill VPN az ez a választás.

Valójában ez az egyik legfontosabb javaslatunk a magas cenzúrájú országokban történő felhasználáshoz - itt olvashatja el miért.

Mindenekelőtt azonban nézzük meg, ki az Astrill tulajdonosa.

Ról ről & Naplózási politika

Ki az Astrill VPN?

Az Astrill a Seychelle-szigeteken bejegyzett társaság. 2009-ben alapították.

A Seychelle-szigetek remek hely a VPN-szolgáltatás alapjául, mivel a magánéletét sértő információmegosztási megállapodásokon kívül helyezkedik el, és nincs jogi kötelezettsége az információk megosztására más nemzetekkel.. 

Még ha egy bűnüldöző szerv részleteket kért volna az Astrill felhasználóiról, akkor semmit sem kellene megadni, mivel nem tárolja személyesen azonosítható információkat.. 

Naplózási politika

Az Astrill adatvédelmi politikája kijelenti, hogy egyes VPN-kapcsolati adatokat gyűjt és naplóz. Ebbe beletartozik: 

 • Csatlakozási idő
 • IP-cím
 • Eszköztípus 
 • VPN alkalmazás verziója

Bár ez félelmetesnek tűnik, ez pusztán a magas szintű teljesítmény fenntartása és az egyidejű kapcsolaton engedélyezett eszközök számának korlátozása érdekében. Ez az információ csak a VPN-szekció ideje alatt érhető el, és amint leválasztja, véglegesen törlődik.

Tetszik ez a megközelítés, mivel fenntartja az alkalmazások nagy teljesítményét, de biztonságban tartja Önt.

Sőt, az Astrill által összegyűjtött adatnaplók nem személyesen azonosíthatók információk, és bármikor törölhetők az Astrill tagzónájából. Ezeket ügyfélszolgálati célokra használják, és alapvetően nem tartalmaznak személyesen azonosítható információkat. Ha 30 napig nem használja a szoftvert, ezeket a naplókat automatikusan törli.

Az Astrill webhelyről vett Astrill adatvédelmi politika képernyőképe

Sebesség & Megbízhatóság

A sebességek lehetnek jobbok

Az Astrill VPN elég gyors, de közel sem a leggyorsabb VPN-hez.

Ugyanakkor lenyűgöző távolsági sebességet biztosít, amikor az USA-ba és Szingapúrba csatlakozik.

Ez is megfelelő választás a torzításhoz és a gőzöléshez, de szeretnénk, ha gyorsabban látnánk az országot. 

A késés azonban tényleg nem volt lenyűgöző, átlagosan 10 ms-os, ami elhárítja a legtöbb játékost.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

Az Astrill VPN használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  98

 2. FeltöltésMbps

  98

 3. Astrill VPN áttekintésfütyülésKisasszony

  5

Ha csatlakozik az Astrill VPN-hez:

 1. LetöltésMbps

  48

 2. FeltöltésMbps

  39

 3. Astrill VPN áttekintésfütyülésKisasszony

  10

Letöltési sebesség nélkül Astrill: 98.10Mbps

Letöltési sebesség val vel Astrill: 47.81Mbps

Letöltési sebességünk vesztesége az Astrill futtatásakor: 49%

Az Astrill nem igazán méri a legjobb VPN-szolgáltatókat, ám ritkán ritkán lassúak a kapcsolatok, alig van kapcsolatcsökkenés és csekély ingadozás a globális VPN-hálózaton keresztül..

Az összes VPN-t egy szigorú sebesség-tesztelési ütemterv segítségével helyeztük el a webhelyre, hogy meghatározzuk az átlagsebességet a világ különböző pontjain..

Ez az átlagos sebesség, amelyet Londonból az alábbi helyekre rögzítettünk:

 • MINKET: 84 Mbps (Letöltés) & 24 Mbps (Feltöltés)
 • Németország: 64Mbps (Letöltés) & 48Mbps (Feltöltés)
 • Singapore: 73Mbps (Letöltés) & 15Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 9Mbps (Letöltés) & 13Mbps (Feltöltés)

Szerver helyek

Szerverek 64 országban, de csak 355 IP-cím

Földgömb kék zászlóval64CountriesKép a városi tájról115CitiesKép egy rózsaszín marker355IP címek

Az Astrillnek 64 országban van egy közepes méretű VPN szerverhálózata, amely Európában és Észak-Amerikában népszerű helyszíneket fed le, és amelyek a legtöbb VPN-felhasználó számára kellemesek lennének.

Az Astrill szerverek térképének képe az Astrill webhelyről

Azonban Astrillnek nincsenek távolabbi helyei, például Dél-Amerika és Afrika, és kizárólag Dél-Afrika és Egyiptom képviseli a kontinenst.

A városi szintű választások szempontjából az Astrill 14 országban nyújtja őket, ami kellemes meglepetés. Vannak városi szintű szerver lehetőségei:

 • USA (22 város)
 • Japán (2)
 • Egyesült Királyság (5)
 • Tajvan (4)
 • Belgium (2)
 • Németország (6)
 • Spanyolország (2)
 • Franciaország (4)
 • Hollandia (2)
 • Svédország (2)
 • Kanada (4)
 • India (4)
 • Dél-Korea (2)
 • Ausztrália (3)

Az Astrill az egyik legjobb lefedettséggel rendelkezik az Egyesült Államokban, és Ön sem fog küzdni nagy teljesítményű szerverek keresése érdekében Európában vagy az ázsiai-csendes-óceáni térségben sem..

Ausztráliában viszont az Astrill csak az ország délnyugati részén (Casulasban, Sydney-ben és Melbourne-ben) rendelkezik szerverrel, és Perthben nincs jelen. Ugyanez vonatkozik Kanadára, ahol Vancouver hiányzik. 

Egy másik probléma az Astrill 355 IP-címe, amely korlátozott néhány olyan legfelső VPN-hez képest, amelyek bizonyos esetekben 5000-nél többet tartalmazhatnak. Minél több IP-cím van, annál kisebb a forgalmi torlódások kockázata.

streaming & torrentezés-

Oké, streaming, Kodi számára tisztességes & torrentezés-

Az Astrillnek nincs jelentős problémája a népszerű streaming szolgáltatások feloldásáról, és nem volt gondunk a Netflix figyelésével az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szerverein keresztül..

A BBC iPlayer adatfolyamának közvetítése azonban hiányzik, mivel a BBC nemrégiben állította vissza a VPN-forgalmat - néhány nap az Astrill több brit szerverén keresztül feloldhatja, másnap pedig teljesen blokkolja..

Az Astrill problémája az, hogy nem túl gyors, ezért nem tartozik a Netflix vagy a BBC iPlayer által ajánlott VPN-k közé. A közel 50% -os sebességcsökkenésnél jobb VPN-k vannak a streaminghez..

torrentezés-

Az Astrill nagyon jó választás lehet a kínzás és a Kodi számára.

P2P-re optimalizált szervereket (sárga csillaggal megjelölve) tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a portok továbbítását, a kill kapcsolót és az AES-256 titkosítást. Azt sem találtuk, hogy ne veszélyeztessük a DNS-szivárgásokat, így a magánélet védelme gondoskodik róla. Az alkalmazás a DNS szivárgásgátló funkciókkal is rendelkezik. 

Naplózási politikája szintén biztonságos, csak az adatokat tárolja, miközben csatlakozik, és törli azokat, ha megszünteti a VPN-kapcsolatot.

Ha azonban csak ugyanaz az ország, akkor a sebesség gyorsabb lenne. Amíg nem látjuk, hogy a sebességcsökkenés megközelíti a 10% -ot, jobb, ha használja a gyors és magán P2P VPN-szolgáltatások egyikét.

A cenzúra megkerülése

Még mindig népszerű választás Kínában

Az Astrill szabadalmaztatott protokolljai révén népszerű VPN-választás lehet a magas cenzúrájú országok, például Kína, Törökország, Irán és az Egyesült Arab Emírségek (Egyesült Arab Emírségek) felhasználói számára..

Az Astrill lopakodó VPN-protokollja egy további obfuzációs réteget biztosít, amely jelenleg legyőzi a Nagy tűzfalat, és online hozzáférhetővé teszi a felhasználókat Kínában.

Egy másik pozitív szempont az Astrill városi szintű szervereinek száma a szomszédos Tajvanon. Ha ezeket a kiszolgálókat Kína közelében tartja, akkor a gyorsabb sebesség érhető el.

Vannak olyan VPN-kiszolgálók is, amelyek optimalizálva vannak a Kínából történő csatlakozáshoz, és nem meglepő, hogy ez Kína második kedvenc VPN-je.

Fontos tudni, hogy nem jogosult az Astrill hét napos ingyenes próbaverziójára, ha Kínából jelentkezik, ezért feltétlenül regisztráljon, mielőtt odautazik, ha ki akarja használni az ingyenes próbaverzió előnyeit..

állványok & eszközök

Kompatibilis a főbb platformokkal & készülékek

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

Az Astrill számos egyedi platformon működik, beleértve:

 • Microsoft Windows
 • Mac operációs rendszer
 • iOS
 • Android
 • Linux

Az Astrill VPN az eszközök széles skáláján is működik, és számos telepítési útmutató segítségével felhasználhatja a VPN-t az Amazon Kindle Fire, a Windows Phone vagy a BlackBerry készülékkel. Ugyancsak vannak utasítások a meglévő útválasztó manuális konfigurálására a szoftver támogatására. 

Ami az egyidejű VPN-kapcsolatokat illeti, az Astrill lehetővé teszi, hogy öt eszközzel egyszerre csatlakozzon, ami meglehetősen szabványos.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A jó hír az, hogy az Astrill-et Xbox, PlayStation és más játékkonzolokkal, valamint streaming eszközökkel is használhatja, ha összekapcsolja őket egy konfigurált útválasztóval. Akár előre beállított VPN útválasztókat is vásárolhat az Astrill webhelyéről.

Sajnálatosak vagyunk azonban az Amazon Fire TV Stick egyedi alkalmazás hiányában, különösen akkor, ha számos konkurens VPN-szolgáltatás, például az IPVanish, elérhetővé teszi ezt előfizetőik számára..

Böngésző-bővítmények

Az Astrill nem nyújt böngésző-kiterjesztést a Chrome, a Firefox, a Safari vagy bármely más böngésző számára. 

Ha könnyű VPN-böngészőt szeretne, akkor kiváló VPN-szolgáltatások széles választékát kínálja, amelyek akár Chrome-kiterjesztéseket, akár Firefox-kiegészítőket biztosítanak.

Titkosítás & Biztonság

Az adatvédelem egyik legszebb VPN-lehetősége

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

Támogatja a TCP 443 portot

VPN gyilkos kapcsoló

WebRTC szivárgásgátló

Split alagút

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

Nincs más módja annak, hogy megfogalmazjuk, az Astrill fantasztikus választás az adatvédelem érdekében.

Az OpenVPN, a legbiztonságosabb protokoll, könnyen kiválasztható, és a titkosítás AES-256, amely megszakíthatatlannak tekinthető. Ráadásul ritkán szerepel a WireGuard, egy protokoll az optimális teljesítmény érdekében.

A VPN megszakító kapcsoló elengedhetetlen funkció, megakadályozva a valódi IP-címek szivárgását. A DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem szintén tartalmazza.

Sőt, az Astrill automatikusan kényszeríti az összes forgalmát a saját DNS-kiszolgálóin keresztül, azaz nincs esély arra, hogy kevésbé biztonságos harmadik fél szerverekkel továbbítja őket..

Mi is szeretjük a megosztott alagút funkciót, amely lehetővé teszi a böngészés védelmét anélkül, hogy elveszítené a hozzáférést a helyi hálózati eszközökhöz, például a nyomtatókhoz vagy az intelligens TV-khez.

Egyszerű használat

Nem a legszebb, de mégis egyszerű

Hogyan kell telepíteni & Állítsa be az Astrill VPN-t

 • Az Astrill letöltés gombjának képernyőképe az Astrill VPN beszámolónkban

  Csak kattintson az Astrill webhelyén található letöltés gombra a telepítési folyamat megkezdéséhez.

 • Az Astrill telepítővarázsló képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  A telepítővarázsló végigvezeti Önt az elejétől a végéig.

 • Az Astrill telepítési folyamatának képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  Miután elkezdte telepíteni a szoftvert, itt ellenőrizheti, hogyan fejlődik.

 • Az Astrill újraindítási ablak képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  A telepítés befejezése után újra kell indítania a készüléket, mielőtt elkezdené a VPN használatát.

 • Az Astrill főképernyőképe az Astrill VPN beszámolónkban

  Az Astrill főképernyője egyszerű, néhány sebességmérővel és egy ki / be kapcsolóval.

 • Az Astrill szerver kiválasztásának képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  A P2P / Torrenting funkcióval működő kiszolgálók hasznos sárga csillaggal vannak megjelölve.

 • Az Astrill beállítások listájának képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  A beállítások listája segédeszközökre van felosztva, hogy könnyebben megtalálhassa azt, amit keres.

 • Az Astrill beállítások listájának képernyőképe az Astrill VPN áttekintésben

  A beállítások listája segédeszközökre van felosztva, hogy könnyebben megtalálhassa azt, amit keres.

Az Astrillnek soha nem volt a legvonzóbb alkalmazáskészlete, ám funkcionális és minőségi szempontból pótolják. 

A valós idejű kapcsolatra vonatkozó információk megtekinthetők és üdvözlő kiegészítést kaphatnak, és a torrentekkel működő szerverek hasznos sárga csillaggal vannak megjelölve a P2P alkalmazások számára.. 

További beállítások találhatók a burger menü mögött (három vízszintes vonal), szivárgásgátlóval és hosszú választható DNS-kiszolgálók listájával. A hasított alagút, amelyre Astrill Smart Mode néven hivatkozik, szintén könnyen elérhető.

Vigyázz - az OpenWeb az alapértelmezett protokoll, nem pedig az OpenVPN. A beállításokban meg kell változtatnia.

A mobilalkalmazások vonzóbbak, de hiányzik az asztal fontos adatvédelmi jellemzői. Ha elsősorban mobil eszközhöz szeretne VPN-t, összeállítottuk a legjobb választások listáját mind az Android, mind az iPhone számára.

Vevőszolgálat

Az élő csevegés csalódást okoz, de a helyszíni segítség és e-mail nagyon jó

Élő chat-támogatás

Online források

Igen
Igen

Az Astrill ügyfélszolgálata a legtöbb esetben elérhető, még akkor is, ha az élő csevegés funkciója hibás volt. Az Astrill ügynökök gyakran megpróbálták elkerülni a kérdések megválaszolását, és visszaküldtek minket a weboldalra, ami csalódást okozott. 

Jobb, ha figyelmen kívül hagyja Astrill élő csevegését, és egyszerűen elküldi a támogatást e-mailen - néhány perc múlva részletes választ kaptunk..

A webhelyen nyújtott támogatás rendkívül hasznos, mivel a GYIK-okat és a video oktatóanyagokat ismerteti néhány fejlettebb funkcióval.

Nagyon sok manuális beállítási útmutató található az Astrill Wikiben, amelyek segítenek különválasztani a többi szolgáltatótól. Frissítő az is, ha kapcsolattartó telefonszámot lát, ha inkább emberrel beszél.

Árazás & Deals

Nagyon drága, még hosszú távú tervekhez is

Astrill VPN kupon

Astrill VPN árképzési terv

Az Astrill számos olyan árszínvonal-tervet kínál, amelyek ugyanazokat a funkciókat kínálják, de havonta olcsóbbak, annál hosszabb ideig választják.

 1. Havi

  US $ 20 / mo

  Havonta 20,00 USD számlázott

 2. 6 hónap

  US $ 15 / mo

  6 havonta 90,00 USD számlázása 25% megtakarítást

 3. 12 hónap

  US $ 10 / mo

  12 havonta 120,00 USD számlázásTakarítson meg 50% -ot

Minden terv 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Bitcoin

AliPay

UnionPay

Igen
Igen
Igen
Igen
Igen

Az Astrill sokféle fizetési módot elfogad, beleértve néhány kiemelkedő nemzetközi lehetőséget. Az Astrill fizetési lehetőségei a következők: 

 • Betéti kártya (Visa, MasterCard, American Express, UnionPay, JCB, Diners)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Banki átutalás
 • AliPay
 • WeChat Pay
 • Tökéletes Pénz

Érdemes kihasználni az Astrill hét napos ingyenes próbaverzióját is, így kipróbálhatja, mielőtt megvásárolja. Az ingyenes Astrill próbaverzió letöltéséhez nem kell beírnia fizetési adatait, így nincs esély arra, hogy automatikusan frissítsen egy prémium előfizetésre, ha elfelejtette lemondni. Kínában azonban ezt nem kínálják a felhasználók, és kissé csökkentett számú VPN-kiszolgálóval jár. 

Ez egy különösen hasznos próba, mivel az Astrillnek szigorúan nincs visszatérítési politikája - minden értékesítés végleges. Ez messze van a nem kérdéses 30 napos pénz-visszatérítési garanciáktól, amelyeket gyakran tapasztalunk az ExpressVPN és más legmagasabb szintű szolgáltatók kedvelésével..

Alsó vonal

Ajánljuk az Astrill VPN-t??

Végül, Astrill egy nagyon konkrét célt szolgál - az online cenzúra legyőzése -, és közel áll ahhoz, hogy a legjobb.

Erősen ajánljuk ezt a VPN-t, ha internet-blokkok megkerülésére kell használni, mindezt a forgalom (és az identitás) biztonságának megőrzése mellett.

Csak vigyázz, mert az Astrill meglehetősen drága és nem nyújt visszatérítést, ezért vásárlás előtt meg kell győződnie arról, hogy ez a megfelelő VPN.

Alternatívák az Astrill VPN-hez

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Könnyű ajánlani a tesztelés során az első számú VPN-t, de az ExpressVPN különösen jó alternatíva az Astrill számára, mivel hatékonyan és egyszerűen foglalkozik a cenzúrával is. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

PrivateVPN logó

PrivateVPN

Gondolod, hogy Astrill túl drága? Akkor nézd meg a PrivateVPN-t. A PrivateVPN legyőzi a cenzúrát, de fantasztikus sebességeket is kínál nagyon megfizethető áron. Olvassa el a PrivateVPN ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me