Előfizetni akarja a „világ leggyorsabb VPN-jét”? Ez egy értelmetlen ember? Szinte mindenki vásárol új VPN-t.


Ez a rendkívül merész állítás, amelyet a Hide.me nap mint nap egyértelművé tesz saját honlapján. Lehet, hogy ez valóban a világ leggyorsabb VPN-je? Vagy ez csak a marketing robbantása?

Ugyanolyan vágyakoztak bennünket, mint te, ezért felvásároltunk egy előfizetést a Hide.me-re, hogy teljes körűen kivizsgáljuk. De nem csak a VPN-kapcsolat sebességét vizsgáltuk meg. Azt is kérdeztük:

 • A Hide.me VPN biztonságos?
 • Hogyan állíthatja be a VPN-t a Hide.me webhelyen?
 • A Hide.me jó az Android számára?
 • A Hide.me rendelkezik-e Chrome kiterjesztéssel??

Vessen egy pillantást az alábbiakban bemutatott legfontosabb előnyökre és ellenérvekre, majd a teljes részletet a Hide.me VPN áttekintése követi.

Áttekintés

Hide.me Előnyök & Hátrányok

Előnyök

 1. Gyors sebesség
 2. Jelenleg a Netflix-szel működik
 3. A P2P és a torrent sok kiszolgálón működik
 4. Könnyen használható alkalmazások Windows, Mac, iOS rendszerekhez & Android
 5. Csatlakozzon biztonságosan 35 ország 56 helyéhez

Hátrányok

 1. A prémium terv meglehetősen drága
 2. Nem működik megbízhatóan Kínában
 3. Az élő chat-ügynökök nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel

Hide.me Kulcsösszegzés

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

72Mbps
Névtelen szerverhasználati adatok
Nem
Malajzia (Privacy Haven)
1400
1500+
36
Igen
Korlátozott
Megbízhatatlan
Élő chat
24 hónap alatt 4,16 USD / hó
Rejts el

Vegye figyelembe, hogy ez csak a Hide.me fizetett verziójának áttekintése - itt olvashatja el a Hide.me ingyenes áttekintését.

Ha a megfelelő helyen vagy, akkor kezdjük el, vessünk egy pillantást a Hide.me mögött lévő vállalatra és annak naplózási politikájára.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a Hide.me?

A Hide.me egy kis VPN-társaság, amelyet 2012-ben alapítottak.

Nem volt szuper könnyű megszerezni a Hide.me vállalati struktúrájáról és tulajdonjogáról részleteket, ami furcsa az átláthatóságot büszkélkedő szolgáltatónál, de úgy tűnik, hogy létezik a nagy vállalati tulajdonon kívül is.

Az adatvédelmi politika alján kijelenti, hogy a Hide.me az eVenture Limited tulajdonában van, akik úgy tűnik, hogy kizárólag a Hide.me működtetésére léteznek..

Az eVenture Limited és a Hide.me bejegyzése és székhelye Malajziában található, így az USA hatóságai és az EU adatmegőrzési rendeletei hatályán kívül esik.. 

A malajziai törvény nem követeli meg a VPN-szolgáltatóktól, hogy tartósan tartsák nyilván az ügyfélkapcsolatok vagy a hálózati tevékenységek naplóit, továbbá a Hide.me megnyugtatta felhasználóit, hogy ha ez valaha is megváltozik, akkor átkerülnek a joghatóságokba vagy bezárják a szolgáltatást..

A Hide.me még a jogi hatóság érvényes érvényes bírósági végzése sem tudja megadni az ügyfél azonosítását, mivel nincs tárolt információ, amelyet átadhatna. Ha úgy dönt, hogy a Hide.me-et használja, nem gondoljuk, hogy aggódnia kell valami miatt.

Naplózási politika

A Hide.me webhelyen a naplók nélküli információ képernyőképeA Hide.me minimális naplózási irányelvet működtet, hibaelhárítási célokból csak a tartósan fennálló csatlakozási naplókat tart fenn, amelyeket néhány óránként törölnek, és amelyek nem használhatók az Ön azonosítására. 

Ezek az adatok tartalmazzák:

 • Véletlenszerűen létrehozott VPN felhasználónév
 • Belsőleg hozzárendelt IP-cím
 • A havi adatforgalom teljes összege

Ezek az adatok azonban semmilyen módon nem kapcsolódnak hozzád, és kérésre törölhetők.

A Hide.me adatvédelmi politikája kimondja, hogy a böngészési viselkedés figyelését vagy naplózását a műszaki háttér lehetővé teszi „lehetetlenné”, ami nagyon megnyugtató.

A Hide.me átláthatósági jelentéseket is nyújt a weboldalán, hogy további bizalmat nyerjen.

Sebesség & Megbízhatóság

Megbízható és gyors VPN

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A Hide.me használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  80

 2. FeltöltésMbps

  98

 3. Hide.me áttekintésfütyülésKisasszony

  2

Ha a Hide.me-hez csatlakozik:

 1. LetöltésMbps

  72

 2. FeltöltésMbps

  58.

 3. Hide.me áttekintésfütyülésKisasszony

  14

Letöltési sebesség nélkül Rejts el: 80Mbps

Letöltési sebesség val vel Rejts el: 72Mbps

Letöltési sebességünk csökkenése, amikor a HideMe fut 10%

A Hide.me nagyon gyors VPN. Rövid távolságokról a Hide.me az egyik legjobb szolgáltató. 

Nagyon gyors és megbízható sebességgel számol, ha külföldre is csatlakozik. 

A játékosok és az égetők is érdemes figyelni a Hide.me rendkívül alacsony késleltetési idejére, még akkor is, ha a nagyobb távolságú kapcsolatok több késéssel érintik. 

Mindaddig, amíg stabil internetkapcsolat van, a Hide.me olyan VPN, amelyben kevés, ha esetleg bármilyen kapcsolat megszakad - nagyon megbízható.

Ez nem egészen a leggyorsabb VPN, de a Hide.me nem fog csalódást okozni.

Az összes VPN-t egy szigorú tudományos sebesség-tesztelési folyamaton keresztül helyeztük el a webhelyre, meghatározva az átlagsebességet a világ számos pontjáról. Ez az az átlagos sebesség, amellyel fel lehet venni ezeket a helyeket:

 • USA: 33Mpbs (Letöltés) & 17Mbps (Feltöltés)
 • Németország: 71Mbps (Letöltés) & 79Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 35Mbps (Letöltés) & 12Mbps (Feltöltés)

Szerver helyek

Korlátozott mennyiségű szerver, de a népszerű helyekre vonatkozik

Földgömb kék zászlóval36CountriesKép a városi tájról57CitiesKép egy rózsaszín marker1500 + IP cím

A Hide.me korlátozott, ha a VPN-kiszolgálók helyéről van szó. 

1400 VPN szerver létezik, ami nagyon hangzik, ám világszerte csak 35 országban vannak, ez így van az átlag alatt olyan összeget, amire számíthatnánk. Ha további lehetőségekre van szüksége, akkor fontolóra kell vennie egy másik VPN szolgáltatást.

Például az egész Dél-Amerikában csak egy város van, ahonnan csatlakozhat - Brazíliában Sao Paulo-ba. Ugyanez vonatkozik Afrikára is, a marokkói Marrakesh az egyetlen választás.

Az európai lefedettség jó, mint amire számíthatunk, néhány városi szintű választással olyan országokban, mint például az Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország és Hollandia, de messzebbre jutunk, és nincs szerencsénk.

Szeretnénk még több városi szintű szerver választást látni.

Ennek ellenére a Hide.me 1500 IP-címének elő kell segítenie a torlódások csökkentését a forgalmas időpontokban. A kiszolgálók kis mennyiségének oka az is lehet, hogy a Hide.me saját VPN szerverhálózatot birtokol és irányít, ami jó hír a szerverek adatvédelmi hitelesítő adataihoz..

Hide.me áttekintés

streaming & torrentezés-

Nagyszerű VPN a torrentinghez

A Hide.me már nem megbízható a Netflix és a BBC iPlayer esetében.

A Hide.me nem kínál dedikált szervereket streaminghez, és nem tudja feloldani a BBC iPlayer blokkolását a két brit szerver egyikén sem.

Megvizsgáltuk az összes Hide.me amerikai szervert, hogy kiderüljön-e a Netflix. Íme, amit találtunk:

Mint láthatja, a legutóbbi tesztek során megfigyelhetjük az USA Netflix-et, de csak egy szerveren (Utah - Salt Lake City).

Ennek eredményeként nem valószínű, hogy a Hide.me együttműködik más streaming szolgáltatásokkal, mint például az Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV és még sok más.

Más szolgáltatók, például a CyberGhost, dedikált streaming szervereket és sokkal következetesebb hozzáférést kínálnak. Érdemes megnézni a BBC iPlayer, a Netflix vagy az egész streaming legjobb VPN-jeinek teljes listáját is..

torrentezés-

A Hide.me jó VPN a Kodi számára és torrenting az állandóan nagy letöltési és feltöltési sebesség miatt. 

Ugyanakkor nem minden Hide.me VPN szerver kompatibilis a torrent funkcióval. Ne aggódjon, ennek ellenére a döntő többség van, és az alkalmazás hasznos mutatókat tartalmaz azokról, amelyek nem.

Itt egy ösztönző kapcsoló hozzáadása értékelhető, mivel ez megakadályozza a valódi IP-cím feltárását, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad. Nem is említve, hogy megnyugtató, hogy minimális naplózási irányelve van, és nem használható fel a felhasználók azonosításához.

A cenzúra megkerülése

Nem megbízható Kínában

A Hide.me jól működött Kínában, de kevésbé megbízható, mióta a kormány elkezdett gátolni a VPN-ket. Még mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a SoftEther kapcsolatok megkerülhetik a nagy tűzfalat. 

A Hide.me arra bátorítja a felhasználókat, hogy lépjenek kapcsolatba a műszaki támogatással, mielőtt Kínában használnák a VPN szolgáltatást. A kínai kormány blokkolta a Hide.me webhelyét, az iOS App Store és a Google Play Store adatait, így a szoftver letöltésének egyetlen módja az országon kívüli országból származik, vagy egy másik, az országban működő VPN-szolgáltatót igényel.. 

A Hide.me-nek továbbra is működnie kell olyan magas cenzúrájú országokban, amelyek nem olyan hatékonyak a blokkolásban, mint Kína, mint például Törökország. A Hide.me saját kezelt DNS-t használ, amely titkosítja az Ön adatait, és megakadályozza, hogy a rosszindulatú kívülállók hozzáférjenek a DNS-kérésekhez. 

Még mindig fennáll a probléma, hogy még a cenzúra megkerülésének sikere esetén is a Hide.me korlátozott kiszolgálói listája azt jelenti, hogy a legközelebbi szabad beszédet jelző ország messze van, így gyenge kapcsolatot biztosít Önnek, különösen a Közel-Kelet vonatkozásában..

Ha VPN-re van szüksége Kína számára, akkor a legjobb, ha átnézi a Kínához tartozó legjobb VPN-ek listáját.

állványok & eszközök

Kézi beállítások az útválasztókhoz és a játékkonzolokhoz

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

A Hide.me a natív alkalmazások szokásos kínálatát kínálja a különféle népszerű eszközökhöz. Legfeljebb 10 eszközre telepítheti, ami nagyon nagylelkű. 

A webhelyen vannak manuális lépésről lépésre történő telepítési útmutatók, ideértve a kompatibilis útválasztók konfigurálását, valamint az olyan eszközök kézi beállítási útmutatóit, mint például az Apple TV, a Sony PlayStation és a Kodi.

Ezek azonban a Hide.me SOCKS proxy kiterjesztések, nem pedig a valódi VPN kapcsolatok, azaz nem fogják titkosítani a forgalmat - csak megtévesztik az Ön IP-címét. Javasoljuk, hogy használja azokat a teljes funkcionalitású asztali alkalmazásokkal az eszköz összes internetes forgalmának titkosításához.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A Hide.me natív alkalmazásokat tartalmaz az Amazon Fire TV, az Android TV és a Roku számára. Rengeteg könnyen követhető kézi beállítási útmutatót tartalmaz az olyan eszközökhöz, mint az Apple TV, a PlayStation 3 és 4, valamint a Kodi.

A játékkonzolok vagy bármilyen más streaming eszköz használatához vezeték nélkül csatlakoznia kell egy konfigurált útválasztón keresztül, vagy keresztváltó kábelt kell használnia egy PC-hez vagy Mac-hez, a telepített VPN-szoftverrel. Ez azonban nem túl nehéz, és azt jelenti, hogy egyszerre több eszközt is megvédhet.

A VPN útválasztó működését ismertető ábra.

A VPN útválasztó titkosítja a WiFi hálózat minden eszközének forgalmát.

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKrómFirefox logóFirefox

A Hide.me böngészőbővítéssel rendelkezik a Google Chrome és a Mozilla Firefox számára, amelyeket gyorsan telepíthet böngészőjére könnyű VPN-élmény érdekében, a WebRTC szivárgások elleni védelem mellett..

A böngészőbővítmények azonban nem nyújtanak titkosítást, ami azt jelenti, hogy a legjobb védelem érdekében a fő Hide.me alkalmazás mellett kell őket használni..Hide.me Ingyenes böngésző kiterjesztés

Titkosítás & Biztonság

Kiváló választás a teljes magánélethez

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

Támogatja a TCP 443 portot

VPN gyilkos kapcsoló

ZOKNI

Split alagút

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A biztonsági grafika képernyőképe a Hide.me webhelyenA Hide.me kiváló választás, ha a teljes adatvédelem az Ön prioritása. Van OpenVPN-je, amely a legbiztonságosabb protokoll, és a titkosítás a „törhetetlen” AES-256 titkosításon keresztül történik..

Számos fejlett adatvédelmi szolgáltatás létezik - VPN megszakító kapcsoló, amely megakadályozza a valódi IP-címek megjelenését, nulla naplózású DNS-kiszolgálók, amelyek elkerülik a harmadik féltől származó kiszolgálókat, valamint a beépített DNS-szivárgás-védelem, hogy tevékenysége rejtve maradjon az ISP-től..

A Hide.me port-véletlenszerűsítéssel és megosztott alagút funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely alkalmazások vannak és nem kerülnek át a VPN-kapcsolaton keresztül.

Kombinálja ezeket a funkciókat az erős adatvédelmi politikával, és a Hide.me valódi versenyző a mai legszemélyesebb VPN-szolgáltatás számára.

Egyszerű használat

Meg fogja felelni a VPN újonc és tapasztalt felhasználók számára egyaránt

Hogyan kell telepíteni & A Hide.me beállítása

 • Hide.me A Windows letölthető képernyőképe a Hide.me VPN beszámolónkban

  Egyszerűen lépjen a Hide.me webhelyre, és kattintson a letöltő szoftverre a telepítés megkezdéséhez.

 • A Hide.me telepítővarázsló képernyőképe a Hide.me VPN áttekintésben

  Csak annyit kell tennie, hogy kattintson a telepítésre, és kövesse az utasításokat.

 • A Hide.me üdvözlőképernyő képernyőképe a Hide.me VPN beszámolónkban

  A szoftver telepítése után az alkalmazás automatikusan elindul, és készen áll a VPN használatára.

 • A Hide.me fő nézetének képernyőképe a Hide.me VPN felülvizsgálatunkban

  A Hide.me főképernyője egyszerűvé teszi az alapvető információkat és a csatlakozási gombot.

 • A Hide.me csatlakoztatott nézet képernyőképe a Hide.me VPN felülvizsgálatunkban

  A Hide.me csatlakoztatott képernyő világossá teszi, hogy csatlakozik, és megmutatja az IP-címét, valamint a tartózkodási helyét.

 • A Hide.me protokoll kiválasztási képernyőképe a Hide.me VPN áttekintésben

  A Hide.me VPN protokollválasztás egyszerű - szeretjük a kontextuális segítséget.

 • A Hide.me speciális beállítások képernyőképe a Hide.me VPN felülvizsgálatunkban

  A Hide.me opciókat egyértelműen a lapok szervezik, de hasznos tippekkel járnának.

A Hide.me egy jól megtervezett, funkcionális, könnyen használható alkalmazáskészletet kínál, és rengeteg extra funkcióval, többek között VPN kill kapcsolóval.

A főképernyő egy egyszerű be- / kikapcsoló gomb, a választott hely és az új IP-cím mellett. Mi is kedvelik a praktikus „helyváltoztatás” opciót.

A beállítások száma sok és jól szervezett, olyan lapokra bontva, mint a „protokoll” és a „megszakító kapcsoló”, ami megkönnyíti a navigációt.

Vevőszolgálat

A támogatás javulással járhat

Élő chat támogatás

Online források

Igen
Igen

A Hide.me tisztességes ügyfélszolgálatot kínál számos online szolgáltatás és egy élő csevegés révén a weboldalon.

A támogatás által adott válasz általában gyors, bár frusztrálóan hajlamos arra, hogy egyszerűen csak egy támogatási oldalra hivatkozzon, hiányzik a műszaki kérdésekkel kapcsolatos ismeretek, és egyszerűen azt tanácsolja, hogy e-mailben küldje el a támogatást, és várjon rá..

A támogatási szakasz hasznos válaszokat tartalmaz a GYIK-re, amely a képernyőképek és videók összetettebb kérdéseivel foglalkozik.

A Hide.me támogatási oldal képernyőképe a Hide.me webhelyen

Árazás & Deals

Elég drága, főleg havonta

Hide.me kupon

Hide.me árképzési terv

A Hide.me prémium és ingyenes tervet kínál. Itt olvashatja el a Hide.me Free áttekintését.

A legtöbb VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan, minél hosszabb előfizetési lehetőséget választ, annál kevesebbet fizet havonta. Egy hónap a legdrágább lehetőség 12,95 dollárnál, de sokkal olcsóbb, ha 4,99 dollár havonta a kétéves terv szerint (kétévente 129,95 dollár számlázik).. 

Egy év a Hide.me-rel havonta 8,32 dollárt fog fizetni, egy nagy összegű, 99,95 dollár összegben fizetendő.

Ezek az árak megemelkedtek, és határozottan drágábbak, mint a legtöbb legjobban teljesítő VPN-nál, mint például a CyberGhost, NordVPN és a PrivateVPN, de továbbra is azt mondhatnánk, hogy ár-érték arányt jelent ez a VPN. 

Az alábbiakban összehasonlíthatja az árazási terveket:

 1. Havi

  US $ 12.95 / mo

  Havonta 12,95 dollár számlázik

 2. 12 hónap

  US $ 8.32 / mo

  12 havonta 99,95 USD számlázásTakarítson meg 36%

 3. 2 év

  US $ 4.99 / mo

  Két évenként 129,95 USD számlázás 61% megtakarítás

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Bitcoin

Igen
Igen
Igen

A Hide.me a szokásos fizetési lehetőségein keresztül érhető el, ideértve a betéti / hitelkártyát és a PayPal szolgáltatást. De egy hatalmas, 80 névtelen fizetési lehetőséget is kínál. Néhány ezek közül:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Kötőjel (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Verge (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Ez sok választás azok számára, akik a magánélet legmegfelelőbb módját keresik a Hide.me feliratkozáshoz.

A Hide.me 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, de a szolgáltatási feltételek azt írják elő, hogy pénzét csak akkor kaphatja vissza, ha „nem használt fel jelentős mennyiségű átutalási adatot”..

Megkérdeztük a Hide.me-t ennek sajátosságairól, és azt mondták nekik: "Fenntartjuk a jogot az olyan szélsőséges esetek értékelésére, amikor látjuk, hogy a felhasználó hihetetlenül nagy mennyiségű adatot (több száz gigabájtot) fogyasztott rövid idő alatt." Nem szuper specifikus - hány gigabájt pontosan? És mit tekintünk „rövid időtartamnak”? A Hide.me nem tudott válaszolni.

Ugyanakkor megnyugtattak minket, hogy évente csak egyszer történt ez. Ennek ellenére ez nem ugyanaz, mint a „nincs kérdés”, amelyet más legfontosabb VPN-szolgáltatókban, például az ExpressVPN.

A Hide.me ingyenes tervet is kínál, fizetési részleteket nem igényel, így vásárlás előtt kipróbálhatja a szoftvert. Ön azonban négy országra korlátozódhat.

Alsó vonal

Ajánljuk a Hide.me-et?

Lehet, hogy drága, de továbbra is javasoljuk a Hide.me-t - szinte az összes alapot megkapja.

Kínában nem fog működni (mint sok VPN-nél), és az élő csevegésnek még sok fejlesztésre van szüksége, ám ez még mindig jó VPN, amelyet könnyű használni, feloldja a Netflix-et és néhány egyéb streaming szolgáltatást, és ami a legfontosabb: biztonságban tartja Önt. online.

A Hide.me alternatívái

CyberGhost logó

CyberGhost

Ha megfélemlíti a Hide.me árát, akkor vessen egy pillantást a CyberGhost-ra - ez a legjobb költségvetésű VPN, amely nagyon olcsó havi díjat igényel a minőség feláldozása nélkül. Olvassa el a CyberGhost ismertetőt

AstrillVPN tájkép logó

Astrill

Alternatív megoldásként, ha szüksége van egy Kínában működő VPN-re, akkor legfontosabb ajánlásaink az Astrill. Nehéz olyan VPN-t találni, amely következetesen legyőzheti a kormány cenzúráját, és úgy gondoljuk, hogy Astrill a legjobb ebben. Olvassa el az Astrill ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me