A Hotspot Shield Free VPN-nek több, mint 50 millió letöltése van a Google Play Áruházban, tehát sok VPN-felhasználó tévedhet?

A webhely szerint a Hotspot Shield ingyenes VPN a felhasználók számára „világszínvonalú adatvédelmet és védelmet biztosít minden eszköz számára”.

De semmilyen VPN szolgáltatást nem vállalunk a szavukra. Alaposan teszteltük ezt az ingyenes VPN szolgáltatást, hogy pontosan megtudjuk, mennyire privát.

Olyan kérdésekre válaszolunk, mint például:

 • Megbízható-e a Hotspot Shield VPN?
 • A Hotspot Shield ingyenes VPN-je jó?
 • Működik a Netflix-rel?
 • Biztonságos-e a torrent a Hotspot Shield Free használatával?
 • Mennyire gyors?

Mielőtt ezekre a kérdésekre (és többre) mélyreható választ adnánk, vessünk egy pillantást a Hotspot Shield Free előnyeire és hátrányaira..

Ha azonban felülvizsgálja a Hotspot Shield prémium VPN-jét, akkor kövesse ezt a linket.

Áttekintés

Hotspot Shield Ingyenes profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Gyors sebesség, még nagy távolságokon is
 2. VPN megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem
 3. Felhasználóbarát VPN-alkalmazások a népszerű platformokhoz
 4. Ingyenes böngésző-kiterjesztés a Google Chrome-hoz

Hátrányok

 1. Korábbi vita a felhasználói adatok eladásával kapcsolatban
 2. USA-beli & megosztja az adatokat harmadik felekkel
 3. Ragadós 500 MB napi adatsapka
 4. Az Egyesült Államok VPN szerverének helyére korlátozva
 5. Nem működik a Netflix, iPlayer vagy torrent fájlokkal
 6. Kína számára nem megbízható

Hotspot pajzs Ingyenes kulcsösszefoglaló

Legjobb letöltési sebesség


Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Hivatalos honlapján

44Mbps
Néhány felhasználói napló
Nem
USA (Öt szemű tag)
Nem hozták nyilvánosságra
Nem hozták nyilvánosságra
1
Nem
Nem
Megbízhatatlan
Csak online források
Hotspotshield.com

Mint láthatja, nagyon sok adatvédelmi kérdés merül fel a Hotspot Shield Free alkalmazásban, de a sebessége a legjobb VPN piacon a legjobb..

Olvassa tovább, hogy megtudja, ki mögött áll a VPN.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a Hotspot Shield Free?

A 2008-ban kiadott Hotspot Shield a Pango (korábban AnchorFree) tulajdonában volt, amely más VPN-alkalmazásokat fejlesztett ki, például a Betternet és a TouchVPN..

A Pango az Egyesült Államokban található, amely a világ egyik legkevésbé magánélet-barát politikája.

Ez a Hotspot Shieldt betolakodó felügyeleti törvények és hírszerző adatok megosztására vonatkozó megállapodások alá vonja más nemzetekkel, például az Egyesült Királysággal, Kanadával és Ausztráliával (az Öt Szem)..

A Hotspot Shield 2019. januárjában azonban átláthatósági jelentést tett közzé, amelyben kijelentette: „[soha] nem adtunk kormányunknak, bűnüldöző szerveknek vagy más harmadik feleknek felhasználóinkkal kapcsolatos személyazonossági vagy egyéb személyes adataikat”, ami valamivel megnyugtatóbb lehet nekünk, hogy személyes adatai biztonságban vannak.

Naplózási politika

A Hotspot Shield Free VPN nem figyeli az ön által végzett tevékenységeket (önként), miközben csatlakozik a VPN-hez, de a következőket gyűjti:

 • Az Ön IP-címe - titkosítva, csak a munkamenet időtartamára, és nem kapcsolódva a tevékenységéhez a VPN használata közben.
 • A hozzávetőleges földrajzi elhelyezkedése - az Ön IP-címéből származik, és megosztott harmadik fél hirdetőivel.
 • Csatlakozási időbélyegek - a VPN-szolgáltatások figyelésére, támogatására és optimalizálására szolgál, és három évig tárolják.
 • Felhasználónként és munkamenetenként használt sávszélesség - a VPN-szolgáltatások figyelésére, támogatására és optimalizálására szolgál, és három évig tárolják.
 • Eszköz-specifikus információk, például eszköz azonosítók, böngésző típusok, eszköz típusok és beállítások, operációs rendszer verziók, mobil, vezeték nélküli és egyéb hálózati információk (például az internetszolgáltató neve, a szolgáltató neve és a jelerősség) és az alkalmazás verziószámai
 • Nem személyes naplók (domain nevek, nem pedig konkrét URL-ek), amelyeket a Hotspot Shield VPN szerverein látogattak meg - ezeket havonta összesítik.

Nem tetszik, hogy a Hotspot Shield ingyenes VPN megosztja bizonyos információkkal, ideértve az Ön városszintű helyét, harmadik felekkel a személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez. Ez természetesen nem bejelentkezési VPN.

A Hotspot Shield adatvédelmi politikája kimondja, hogy ezek a vállalatok hozzáférhetnek az Ön IP-címéhez, ha az eszköz nincs csatlakoztatva a VPN-hez.

Kerülje el a Hotspot Shield Free VPN-t, ha az online adatvédelem az Ön prioritása - ez minden bizonnyal nem a legbiztonságosabb ingyenes VPN.

Sebesség & Megbízhatóság

Meglepően gyors letöltés távolsági kapcsolatok között

A Hotspot Shield ingyenes VPN nagyon gyors - akkor a legjobb sebességet fogja tapasztalni, ha Észak-Amerikában élsz, bár.

Tekintettel arra, hogy teszteltünk az Egyesült Királyságból, és az egyetlen lehetőségünk volt az, hogy csatlakozzunk egy amerikai szerverhez, a Hotspot Shield ingyenes VPN-alkalmazása továbbra is nagy sebességű teszt eredményeket hozott.

A Hotspot Shield Free VPN gyors letöltési sebessége rendkívül zökkenőmentesvé teszi az adatfolyamot, ám a szúrós, 500 MB-os napi adatkapcsolat nagymértékben korlátozza az online tevékenységeket..

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100 MB / s optikai kapcsolat) az Egyesült Államok tesztszerveréhez.

A Hotspot Shield Free használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  98,51

 2. FeltöltésMbps

  99.99

 3. Hotspot Shield ingyenes áttekintésfütyülésKisasszony

  2

Ha csatlakozik a Hotspot Shield Freehez:

 1. LetöltésMbps

  44.4

 2. FeltöltésMbps

  8,86

 3. Hotspot Shield ingyenes áttekintésfütyülésKisasszony

  117

Letöltési sebesség nélkül Hotspot Shield Free: 98.51Mbps

Letöltési sebesség val vel Hotspot Shield Free: 44.40Mbps

Letöltési sebességvesztésünk, amikor a Hotspot Shield Free fut: 55%

Amint az ilyen nagy távolságon történő csatlakozáskor elvárható, a Hotspot Shield késleltetési ideje rendkívül magas, és gyenge a feltöltése.

A játékosok és a zseblámpák ideális esetben azt akarják, hogy csatlakozzanak egy közeli szerverhez a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében, tehát ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, érdemes megvizsgálni más lehetőségeket is..

Szerver helyek

Nincs más választása, mint csatlakozni az amerikai VPN szerverhez

Földgömb kék zászlóval1CountriesKép a városi tájról1CitiesKép egy rózsaszín markerKihirdetés nélküli számú IP cím

A Hotspot Shield Free VPN felhasználók csak egy kiszolgálóhelyre férnek hozzá - az Egyesült Államokhoz. Noha ez valószínűleg nem kérdés az Észak-Amerikában élők számára, ez messze nem ideális Európában, Ázsiában vagy Afrikában élők számára..

Bosszantóan a VPN-kiszolgáló korlátozása nem egyértelművé válik az alkalmazáson belül, ahol az alkalmazás teljes „prémium” kiszolgálói listája látható. Ha megpróbálja kattintani az Egyesült Államokon kívüli helyre, akkor egyszerűen felszólít arra, hogy frissítsen az egyik fizetett tervre.

Nem világos, hogy hány fizikai szerver érhető el az ingyenes felhasználók számára - a Hotspot Shield Premium 3200 VPN szerverrel rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte 82 országba csatlakozzanak.

A VPN szolgáltatás prémium verziójával ellentétben a Hotspot Shield ingyenes felhasználói az Egyesült Államokban nem tudnak urba lépni.

Ha további helyekre van szüksége, és nem akar fizetni a VPN-ről, fontolja meg az TunnelBear használatát.

streaming & torrentezés-

streaming & A torrenting nem támogatott

Lehetetlen a Netflix közvetítése a Hotspot Shield VPN ingyenes verziójával. Valójában, amikor megpróbáltunk hozzáférni az US Netflixhez, egy fizetési fal értesítette bennünket, hogy „ehhez a tartalomhoz való hozzáférés prémium szolgáltatás”.

Mivel csak a Hotspot Shield VPN ingyenes amerikai szerveréhez csatlakozhat, akkor nem is próbálhatja meg videotartalmak streamingét az Egyesült Királyságban működő webhelyekről, például a BBC iPlayer.

Ha azonban frissíti a Hotspot Shield prémium szolgáltatására, akkor a Netflix, a BBC iPlayer és még sok mindent gyorsan lejátszhat..

torrentezés-

A Hotspot Shield Free VPN nem jó választás a P2P felhasználók számára - ingyenes kiszolgálója nem engedték meg, hogy torrent.

Amikor támogatást kérdeztünk, hogy engedélyezett-e a P2P az ingyenes VPN-kiszolgálón, egy ügynök megerősítette, hogy a szabad csomag korlátozott sávszélessége miatt nem engedélyezett..

Még ha a torzítás is lehetséges, erre a célra nem javasoljuk a Hotspot Shield ingyenes VPN-jét olyan korábbi események miatt, amelyek sértették a felhasználók adatvédelmét..

Ha ingyenes VPN-t keres a torrenting / P2P-hez, akkor fontolja meg ezeknek az ingyenes VPN-knek az alkalmazását a torrentinghez.

A cenzúra megkerülése

Időszakos kapcsolat Kínában

A Hotspot Shield webhelyén kijelenti, hogy a kapcsolat „szakaszos” lehet az olyan országokban, ahol az internetszolgáltatók és a kormányok ismert módon blokkolják a VPN szolgáltatásokat, például Kínában, Iránban és Törökországban..

Ezek a problémák valószínűleg annak következményei, hogy az alkalmazáson belül nem állnak rendelkezésre további VPN-megtakarítási eszközök (vagy lopakodó protokollok), így a cenzúrák külföldön valóban könnyen megismerhetik a VPN-t és blokkolják a kapcsolatot..

A Hotspot Shield azt is elmagyarázza, hogy bár a VPN letiltható az egyik platformon, lehetséges, hogy egy másikon is használható, tehát sok próba és hiba várható el.

Ha VPN-re van szüksége Kínában vagy bármely más országban, amely blokkolja a VPN-eket, olvassa el a dedikált útmutatónkat itt.

állványok & eszközök

Korlátozott egyedi VPN-alkalmazások & kézi konfigurálás nem lehetséges

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroid

A Hotspot Shield VPN ingyenes verziója elérhető a következő oldalon:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

A Hotspot Shield Free natív VPN-alkalmazásokat kínál csak e négy platformon.

Nincsenek kézi megoldások más eszközökre, ideértve a Linuxot is.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

A Hotspot Shield Free VPN-t nem lehet kézzel konfigurálni úgy, hogy az útválasztókkal vagy bármilyen más eszközzel, például játékkonzolokkal vagy streaming eszközökkel működjön, de a nagyon korlátozott napi 500 MB adatkapcsolat mellett valószínűtlen, hogy a VPN-t routerszinten szeretné telepíteni..

A Hotspot Shield a következőket tartalmazza Nem támogatott eszközök:

 • Apple TV
 • roku
 • Chromecast
 • Windows telefonok
 • Kindle eszközök
 • BlackBerry telefonok
 • Gyökeres vagy börtönbe törött eszközök
 • Linux operációs rendszer
 • Játék konzolok
 • Egyéni router konfigurációk

Noha a Hotspot Shield prémium verziója egyedi TVN-alkalmazásokkal érkezik az Android TV-hez és az Amazon Fire TV Stick-hez, ezek nem érhetők el ingyenes felhasználók számára.

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKróm

A Hotspot Shieldnek van egy ingyenes proxy kiterjesztése (kattintson a linkre, hogy elolvassa a proxy és a VPN közötti különbséget ismertető útmutatónkat) a Google Chrome számára azoknak a felhasználóknak, akiknek könnyebb az internetes böngészés..

Ez az ingyenes proxy rendkívül egyszerűen beállítható, de nem helyettesítheti egy teljes funkcionalitású VPN-alkalmazást, mivel ezek nem titkosítják a forgalom egész eszközét.

Jelenleg nincsenek böngészőbővítmények a Mozilla Firefox, Safari vagy Opera számára.

Titkosítás & Biztonság

A múltbeli viták sértetlenek a szilárd titkosításra & biztonsági extrák

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

Szabadalmazott

AES-128

AES-256

DNS szivárgásgátló

IPV6 szivárgásgátló

VPN gyilkos kapcsoló

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A Hotspot Shieldnek néhány vitája volt az elmúlt években (lásd lent), ami megnehezítette számunkra, hogy azt szigorú adatvédelmi igényekkel ajánljuk..

Hotspot Shield ingyenes áttekintés

A Hotspot Shield Free pontosan ugyanazt a VPN protokollt használja, mint a Hotspot Shield Premium, de a HydraVPN által biztosított biztonsági szint nem teljesen világos, ezért nekünk nehéz összehasonlítani közvetlenül az előnyben részesített OpenVPN protokollunkkal..

A Hotspot Shield Free az AES-256 (és az AES-128 is) titkosítással titkosítja az Ön adatait, amelyet azonban feltörni lehetetlennek tartanak..

A Hotspot Shield Free VPN szintén tartalmaz néhány fejlett funkciót, köztük a VPN megszakító kapcsolót és az IP szivárgások elleni védelmet, amelyek megakadályozzák az Ön valódi IP-címének a VPN-kapcsolat meghibásodása esetén történő feltárását..

A Hotspot Shield Free tesztelése során nem tapasztaltunk semmilyen IP vagy DNS szivárgást.

A Hotspot Shield Free szivárgástesztének képernyőképe a browserleaks.com oldalon

Hotspot Shield Free szivárgási teszt eredménye a browserleaks.com webhelyen. Tesztelünk az Egyesült Királyságból.

Sajnálatos módon itt ér véget a pozitív, mivel az utóbbi években olyan állítások érkeztek, amelyek elegendőek lennének ahhoz, hogy még az előfizetők elkötelezettségét is elhalasszák.

2017 augusztusában kiderült, hogy a Hotspot Shield állítólag affiliate linkeket injektált a felhasználók forgalmába pénzszerzés céljából - elolvashatja a CDT (Demokrácia Központ) teljes panaszát & Technológia) itt.

Noha ezt abban az időben teljes mértékben nyilvánosságra hozták az adatvédelmi politikájában (amelyet azóta teljesen átírtak), tömegesen megsértette a felhasználói adatvédelmet, és ellentmondott mindennek, amelyet a VPN-ek képviselnek.

Addig is a Hotspot Shield nem osztályozta a felhasználói IP-címeket „személyes információként”, ezért (hamisan) azt állíthatja, hogy nem gyűjt „a személyes adatait rólad, amikor a Szolgáltatást használja”, ami egyenesen hazugság volt..

Egy másik nemrégiben felmerült vita volt egy szoftverhiba, amely lehetővé tette a hackerek és a snoopersok számára, hogy az Ön valós helyét megtekintsék a WiFi hálózaton keresztül - ezt 2018 februárjában fedezték fel, és erről bővebben itt olvashat..

Az AnchorFree (a Hotspot Shield anyavállalata, ma Pango néven szerepel) „megalapozatlanként” utasította el ezeket az állításokat, ám Paulos Yibelo, aki megtalálta a hibát, azt mondta, hogy csak néhány másodpercbe telik, amíg a kódot megírja, és a felhasználók valódi IP-címeit feltárja..

A Hotspot Shield azt mondta, hogy eltávolít minden olyan szoftver összetevőt, amely képes kiszivárogtatni az „általános információt”, amit jó hallani, de nem kellett volna ezt a súlyos biztonsági hibát felmérnie, hogy ráébredjen, hogy szoftverváltoztatáshoz szüksége van..

Az ilyen események keserű ízét hagyják, de el kell ismerni, hogy a Hotspot Shield azóta sok fejlesztést tett, és most jól és valóban a helyes irányba halad, lassan visszanyerve a felhasználók bizalmát..

Egyszerű használat

A beállítás és a használat nagyon egyszerű

Hogyan kell telepíteni & Hotspot pajzs beállítása ingyenes

 • A Hotspot Shield Free VPN Windows letöltési oldal képernyőképe

  A webhely egy része az alkalmazás ingyenes verziójának szentelt - itt töltheti le a szoftvert.

 • A Hotspot Shield Free VPN telepítővarázsló képernyőképe

  Egyszerűen kattintson a "következő" gombra a telepítővarázslón, amikor a rendszer kéri.

 • A Hotspot Shield Free VPN telepítésének képernyőképe

  Ezen a képernyőn ellenőrizheti, hogy a VPN alkalmazás telepítése milyen gyorsan halad.

 • A Hotspot Shield free fő alkalmazásának képernyőképe

  Ez a Hotspot Shield Free Windows alkalmazás. Van egy központi csatlakozás gomb, és az ingyenes felhasználók számára elérhető egyetlen kiszolgáló „Basic” feliratú.

 • A Hotspot Shield figyelmeztető képe, hogy frissítsen több kiszolgálóhelyet

  Ha megpróbálja megváltoztatni a kiszolgáló helyét a listáról, egy felugró ablak felkéri a frissítést, hogy minden hely feloldódjon.

 • A Hotspot Shield free Windows alkalmazásának képernyőképe, amikor csatlakozik

  Csatlakozás esetén az alkalmazás fő képernyőjén megjelenik az átvitt adatok mennyisége és az új IP-cím.

A Hotspot Shield Free VPN alkalmazás a tervezés szempontjából pontosan megegyezik a Hotspot Shield Premium verzióval, de kevesebb szolgáltatás található.

Nem tisztázott az a tény, hogy csak az amerikai szerverhez tud csatlakozni, és ez frusztráló lehet az új felhasználók számára. Amikor megpróbál hozzáférni más VPN helyekhez, egyszerűen felszólítja a frissítést.

Ha csatlakozik a Hotspot Shield Free VPN-hez, láthatja az új virtuális tartózkodási helyét és IP-címét, valamint az adathasználatra vonatkozó információkat - akkor is értesítést kap, ha a napidíj 50% -át felhasználta, ami hasznos.

Böngésző-bővítmények

Hotspot Shield Ingyenes Chrome-bővítmény

A Hotspot Shield ingyenes böngészőbővítményének beállítása a Google Chrome számára még egyszerűbb, mint az asztali alkalmazás telepítése. Csak keresse meg a szoftvert a Chrome Internetes áruházban, töltse le és csatlakoztassa.

Vevőszolgálat

Nincs élő csevegési támogatás vagy e-mail, csak GYIK

Online források

Igen

A Hotspot Shield VPN ingyenes felhasználói nem tudnak ugyanolyan szintű ügyfélszolgálatot elérni, mint a Hotspot Shield Premium felhasználók..

Nem fogja tudni kihasználni a Hotspot Shield 24/7 napi 24 órás csevegési és e-mail támogatását, amely csak az online erőforrásokhoz vezet.

Még ezek közül néhány csak a prémium előfizetőkre korlátozódik.

A GYIK - amelyek ingyenes felhasználók számára elérhetők - lefedik az alapvető kérdéseket és a hibaelhárítási tippeket, de hiányzik a fejlettebb megoldások.

Alsó vonal

Ajánljuk a Hotspot Shield Free alkalmazást??

A Hotspot Shield nagyon népszerű VPN, de ellentétben a prémium társaikkal, nem ajánljuk. Lehet, hogy gyors, de a Hotspot Shield továbbra sem felel meg az ingyenes VPN-ekre vonatkozó szabványainknak.

A felhasználói adatok értékesítésének előzményeivel és egy nagyon korlátozott szolgáltatással (mindössze 500 MB naponta, és egy kiszolgáló helyén) ez nem a legszemélyesebb és a legkényelmesebb ingyenes elérhető VPN.

A Hotspot Shield Free alternatívái

Windscribe Ingyenes logó

Ingyenes Windscribe

A Windscribe ingyenes VPN-je a legjobb ingyenes szolgáltatás, amelyet valaha teszteltünk. Ez privát, biztonságos, és világszerte 10 VPN szerver hely közül választhat. Olvassa el a Windscribe ingyenes véleményét

ProtonVPN logó táj

ProtonVPN Free

A ProtonVPN Free korlátlan adatot biztosít a felhasználók számára - üdvözlő ritkaság az ingyenes VPN szolgáltatásokhoz. Minimális naplózással és rengeteg fejlett funkcióval ez az egyik legszemélyesebb és legbiztonságosabb ingyenes VPN. Olvassa el a ProtonVPN ingyenes véleményét

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me