Egy kicsi, független és megalapozott VPN, ibVPN (amely „láthatatlan böngészés VPN” -et jelent) egy olyan név, amely valószínűleg csak azok számára ismert, akik valóban csatlakoznak a VPN-ekhez..

De vajon az ibVPN rejtett drágaköveket hibásan figyelmen kívül hagyták-e? Ha az ipari erőművek, például a NordVPN és az IPVanish mellett gondolkodná??

Röviden: az ibVPN adatvédelmi politikája jól néz ki, csakúgy, mint a szolgáltatások széles körű listája. A teljes áttekintésünkben sokkal részletesebben megvizsgáljuk mindkettőt, és olyan nagy kérdésekre válaszolunk, mint például:

 • Az ibVPN biztonságos?
 • Mennyire jó az ibVPN kiterjesztése a Chrome-ra?
 • Mi a DoubleVPN??
 • Az ibVPN lelassítja az internetet??

És még minden mást, amit tudni akar az ibVPN-ről, beleértve azt is, hogy mennyire könnyű használni, függetlenül attól, hogy feloldja-e a Netflix-et, és csak ki mögötte áll.

Áttekintés

ibVPN profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Megbízható nulla naplózás politika
 2. Rengeteg biztonsági funkció
 3. Kiszolgálók világszerte 82 városban
 4. Lopakodási protokoll a magas cenzúrájú országok számára
 5. A legtöbb eszköz lefedett, valamint a böngésző hasznos bővítményei
 6. Túllépje a 24 órás ügyfél-támogatást

Hátrányok

 1. Zavaró Windows alkalmazás
 2. Nem megbízható a streaming és a Netflix számára
 3. A távolsági összeköttetések sebessége nem nagy

ibVPN kulcsösszegzés

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

56Mbps
Nincs napló
Nem
Románia (EU-tag)
180
2000+
50
Igen
Korlátozott
Megbízhatatlan
24/7 élő chat
12 hónap alatt 4,83 USD / hó
IbVPN.com

Fent megtalálhatja az ibVPN alapú legfontosabb átvételi lehetőségeinket. Van néhány látványos adat ott, de mindegyik értelmetlen, ha nem bízhat maga a VPN-ben.

Vessen egy pillantást arra, aki futtatja az ibVPN-t.

Ról ről & Naplózási politika

Ki az ibVPN??

Az ibVPN weboldalán egy szép, átlátható Rólunk szakasz található, amely segít a társaság jobb megismerésében és a bizalom erősítésében..

Fontos, hogy a VPN nem próbál semmit elrejteni tőled, és minden bizonnyal tetszik, hogy van egy kép az ibVPN csapata előtt és központjában.

Az egyik alak, amely kiemelkedett számunkra, az Az ibVPN 2003 óta létezik, ami VPN szempontjából elég hosszú idő. Még ha VPN-termékét nem adták ki először 2010-ig, ez még jó évek egy iparágban, amely általában elég fiatal.

Az Amplusnet az ibVPN-t birtokló vállalat neve. Weboldala elég ritka (valójában csak egy céloldal, értelmetlen grafikával és néhány elérhetőségi adattal), de ez valószínűleg azért van, mert egyszerűen a VPN márka holdingtársaságaként létezik.

Az Amplusnet LinkedIn oldala szerint változatos informatikai termékekkel és megoldásokkal rendelkezik, bár őszintén szólva, nem találunk bizonyítékot arra, hogy az ibVPN-en kívül is léteznek-e ilyenek..

Dan Gurghian az Amplusnet / ibVPN társalapítója, tulajdonosa és vezérigazgatója - még egy AMA (Ask Me Anything) Q-t is tartott.&A 2015-ös Reddit-ülés a VPN-ekkel és az online adatvédelemmel kapcsolatos érdeklődők számára.

A gurgia, az ibVPN többi tagjával együtt, román, emellett az ibVPN székhelye is.

Románia az EU tagja, tehát, bár ez nem feltétlenül a világ legrosszabb országa a magánélet védelme szempontjából, ez a kapcsolat mindig valami, amit tudnia kell.

Naplózási politika

Az ibVPN bejelentkezési szabályokat tart fenn. Örülünk, hogy ezt nevezzük, mivel megfogalmazza, hogy mi nem jelentkezik az adatvédelmi politikájában.

Nincs forgalomnapló, sem a VPN, sem annak bármely szolgáltatásának használata. Az ibVPN megígéri, hogy nem tud semmilyen konkrét tevékenységet egyetlen felhasználóval sem összekapcsolni, és nem csak ezzel, de nem tárol semmiféle fizetési információt, mivel mindegyiket egy harmadik fél szolgáltatása kezeli - ez valami nagyon ritka a VPN számára.

Csak két apró probléma van az ibVPN naplózási politikájával kapcsolatban.

Az első kérdés az, hogy nagyon rövid. Noha az általános szerződési feltételek és a jogi zavargás meglehetősen hosszúak lehetnek, a fakitermelés kérdésében valójában ezt mondják:

Az ibVPN naplózási politikája

Ideális esetben szeretnénk látni ennél kicsit részletesebben, csak azért, hogy megkönnyítsük a fejünket.

Másodszor, az ibVPN román joghatósága kérdése.

Az ibVPN magabiztosan kijelenti, hogy ha a szervereket a hatóságok megtekintenék, akkor azok üresek lennének. Bár ez igaz lehet, még jobb lenne, ha az ibVPN olyan helyen lenne, ahol az EU hatalma egyáltalán nem tudná megszerezni a kezüket a szerverekre..

Sebesség & Megbízhatóság

Teljesen átlagos sebesség

A sebességről - akár feltöltésre, akár letöltésre - az ibVPN teljesen figyelemre méltó, és egyenesen a piac közepén ül..

Természetesen sokkal rosszabb is lehet, de jóval jobb is lehet, mint az ibVPN.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

Az ibVPN használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  89,83

 2. FeltöltésMbps

  98,67

 3. ibVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  7

Ha az ibVPN-hez csatlakozik:

 1. LetöltésMbps

  56,21

 2. FeltöltésMbps

  79.66

 3. ibVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  26

Sokkal figyelemre méltóbb, mint az ibVPN tesztelésénél rögzített nyers számok, az a nehézség, amelyet megpróbáltunk megtalálni a leggyorsabb kiszolgálók számára, amelyeket tesztelni lehetett..

Az ibVPN „Leggyorsabb szerver” opciójának kiválasztása (ahogyan ezt általában a VPN tesztelésekor alkalmazzuk) valójában csatlakoztatott minket egy Tor Over VPN szerverhez Hollandiában. Nem csak Londonból, az Egyesült Királyságból tesztelünk, de még ha Hollandiában is székhellyel rendelkezünk, nem lehet úgy, hogy a Tor Over VPN szerver a lehető leggyorsabb lenne..

A fent látható szám azután történik, amikor néhány kézi kísérletet végeztünk és csatlakoztunk egy brit szerverhez - és akkor is a letöltési sebesség meglehetősen szokatlan volt. Ezek még mindig több mint elég jók ahhoz, hogy szinte bármit megkíséreljenek online csinálni.

A körülbelül 600 mérföld távolságban levő kiszolgálókhoz való csatlakozás nemzetközi sebessége meglehetősen jó, ám komoly esés történt, amikor csatlakoztunk az USA keleti partjához - az ibVPN valóban engedte magát, főleg tekintve, hogy ez olyan fontos, népszerű hely, amellyel csatlakozni lehet.

Szerver helyek

Szilárd globális elterjedés, sok P2P, Tor és DoubleVPN opcióval

Földgömb kék zászlóval50CountriesKép a városi tájról82CitiesKép egy rózsaszín marker2000 + IP cím

Az ibVPN laposan kidolgozott „Leggyorsabb szerver” eszközével kapcsolatos problémák mellett, nagyon lenyűgözve vagyunk a kiszolgálók és helyek választékában is.

Mint gyakran fordul elő, az ibVPN-nek hiányzik az afrikai szerverek (Dél-Afrika az egyetlen választás). Sokkal szépen lefedi a bolygó többi részét, nem csak a népszerű területeken, hanem a gyakran elhanyagolt régiókban, például Közép-Amerikában (Panama) és Délkelet-Ázsiában (Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Vietnam) szerverekkel..

Az ibVPN városi szintű VPN-kiszolgálót is választhat:

 • Ausztrália
 • Kanada
 • Franciaország
 • Németország
 • India
 • Izrael
 • Olaszország
 • Hollandia
 • Oroszország
 • Spanyolország
 • Svájc
 • pulyka
 • UK
 • Ukrajna
 • MINKET

Ha ez hosszú listának tűnik, az azért van, mert az - a 180 ibVPN szerver és az azt kísérő 2000+ IP-cím kissé közelebb áll a normához, de nem szabad, hogy elkerülje a lehetőségeket..

streaming & torrentezés-

Frusztráló a streamingért & korlátozó a kínzó

Az alkalmazás első megnyitásakor nagy elvárásaink voltak az ibVPN-en keresztüli streamingről. Az ibVPN webhely nemcsak nyíltan büszkélkedhet a szolgáltatás azon lehetőségével, hogy feloldja a streaming szolgáltatásokat, hanem az alkalmazás rendelkezik egy intelligens „Connection Wizard” funkcióval is, amely automatikusan konfigurálja a különböző beállítások betöltését, hogy gyors és egyszerű eredményeket érjen el..

Sajnos ezek az eredmények soha nem érkeznek meg. Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban egyaránt nem sikerült felszabadítani bármilyen streaming szolgáltatást.

A BBC iPlayer és az UK Netflix egyaránt jobban megszerezte az ibVPN-t (a három brit streaming szerver egyike sem működött), de legalább az 'USV Netflix' -höz hozzáférhetünk a 'DoubleVPN - NL2US' szerveren keresztül..

Vigyázzon, hogy a DoubleVPN nagy hatással lehet az internet sebességére. Még mindig simán tovább folytathatjuk a 100 Mbps sebességű optikai kapcsolatunk használatával, de ha kevésbé képes az internetre, küzdhet.

torrentezés-

A jó hír az, hogy az ibVPN számos egyértelműen felcímkézett P2P-szerverrel rendelkezik a torrentinghez.

A rossz hír az, hogy az Ön országában nem létezik ilyen. Az ibVPN P2P szerverekkel rendelkezik:

 • Bulgária
 • Kanada
 • Finnország
 • Hong Kong
 • Litvánia
 • Hollandia
 • Oroszország
 • Svájc
 • Ukrajna

Furcsa választás, és azt jelenti, hogy ha az ibVPN-t Ausztráliában vagy Dél-Amerikában való torzításhoz kívánja használni, akkor nagy távolságra kell csatlakoznia, feláldozva ezzel a folyamatot.

Kérdeztünk egy ibVPN támogatási ügynököt további információkért, és ezt segítőkészen tájékoztatták nekünk A torrentálás minden ibVPN szerveren megengedett, de valószínűleg megtapasztalja szörnyű teljesítmény szerverekre, amelyek nem specializálódtak rá.

A cenzúra megkerülése

Rendelkezik minden technológiával, amely megvalósíthatóan működik Kínában

Kína internetet cenzúráz a világon, és csak nehezebb megtalálni a határain belül működő VPN-t..

ibVPN tudott dolgozni Kínában, de ez nem garantált.

Az ibVPN rendelkezik ShadowSocks és StealthVPN protokollokkal - a két legmegbízhatóbb (és szükséges) eszközzel, amely Kínában az internethez való sikeres hozzáféréshez szükséges. Ezenkívül van egy varázslóbeállítás a cenzúra megkerülésére (Windows rendszeren), amely elvégzi az összes konfigurációt az Ön számára.

Az ibVPN kiszolgálóinak szokásai Kínában voltak, beleértve a DoubleVPN China-t Európába és Kína-USA opciókat, de ezeket a közelmúltban eltávolították - ami határozottan befolyásolja annak képességét, hogy legyőzze a Nagy Tűzfalat.

állványok & eszközök

Alkalmazások rengeteg eszközre, plusz három böngészőbővítmény

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

Az ibVPN a szokásos egyéni alkalmazásokat kínálja különféle eszközök számára, beleértve a Microsoft Windows, MacOS, iOS és Android készülékeket.

Az ibVPN webhely telepítési szakasza rendkívül hasznos, és részletes utasításokat (beleértve a video prezentációkat) tartalmaz az alkalmazások telepítéséhez.

Figyelemre méltó figyelmeztetés azoknak a felhasználóknak, akik nem töltenek le az alkalmazás Windows verzióját - az ibVPN for Windows messze a VPN legteljesebb verziója. Lehet, hogy nem tűnik annyira nagyszerűnek, de több funkcióval és protokollal rendelkezik, mint bármely más platformon.

Például a MacOS verziója nem rendelkezik a csatlakozási varázslóval, sem a protokoll számos lehetőségével.

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

Ne tévesszen meg - az ibVPN-nek nincs dedikált alkalmazása az Amazon Fire TV Stick számára. Nincs más alkalmazás sem streaming eszközön, sem játékkonzolon, de ez normális - egyetlen VPN sem.

Az ibVPN azonban az a képesség, hogy legyen útválasztón keresztül konfigurálva. Ha ezt megteszi, lefedi és védi az otthoni hálózathoz csatlakoztatott összes eszközt egyszerre.

Az ibDNS-t, az ibVPN saját média DNS-szolgáltatását is felhasználhatja a különféle streaming tartalmak feloldására olyan eszközökön, mint az Apple TV. Figyelmeztetni kell azonban: Az ibDNS nem VPN. Nem fogja titkosítani és védeni az eszközedet, és csak akkor szabad használni, ha csak tartalmak feloldását akarja tenni.

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKrómFirefox logóFirefoxOpera logóOpera

Az ibVPN proxy kiterjesztéseket kínál a Google Chrome, a Mozilla Firefox és az Opera böngészőkhöz, amelyek mindegyike másodpercek alatt letölthető és hozzáadható böngészőjéhez..

Az ibVPN kiterjesztések lehetővé teszik a blokkolt tartalmak elérését, megakadályozzák a harmadik féltől származó nyomkövető cookie-k ellen, és megvédnek a WebRTC szivárgásoktól, amelyeket sok más VPN szolgáltató nem kínál..

Ugyanakkor egy másik figyelmeztetés: ezek inkább proxyk, mint teljes VPN-ek. Ez azt jelenti, hogy míg a böngésző forgalmát titkosítják, nem nyújtanak ugyanolyan biztonságot, mint az asztali alkalmazások, tehát hasznos bónuszfunkciónak kell tekinteni, nem pedig teljes helyettesítőnek.

Titkosítás & Biztonság

Lenyűgöző számú biztonsági extrával rendelkezik

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

VPN gyilkos kapcsoló

WebRTC szivárgásgátló

Reklám blokkoló

Dupla VPN

Intelligens DNS

ZOKNI

TOR VPN szerveren keresztül

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

Az ibVPN valójában hány fejlett opcióval meglepte minket.

A kezdõk számára az összes keresett protokoll, nevezetesen az IKEv2 és az OpenVPN (mind TCP, mind UDP), valamint néhány más, amelyek használatát nem javasoljuk (bár ha Mac felhasználó, akkor csak a választható IKEv2 vagy IPSec).

Aztán ott vannak Shadowsocks és StealthVPN, amelyek segítenek legyőzni a különösen trükkös cenzúrát és a webes blokkokat. Ezek nélkülözhetetlenek, ha bármilyen esélyt szeretne kapni egy VPN-re olyan országban, mint Kína.

Az ibVPN mindazonáltal mindent az AES-256-en keresztül titkosít, amely az iparági szabvány és a lehető legbiztonságosabb..

Rengeteg extra funkció is megtalálható. Már említettük az ibDNS-t, az Intelligens DNS beállítást, amely sokkal következetesebb hozzáférést biztosít az idegen streaming tartalomhoz (hasznos, még akkor is, ha nem titkosítja az összes adatot), és van egy beépített hirdetés-blokkoló is..

Röviden megemlítettük a DoubleVPN szervereket. Ez a munka úgy történik, hogy az összes forgalmat egy közvetítő országban lévő VPN szerverre irányítja, majd továbbítja azt a választott célállomásra..

Ezeket a szervereket egyértelműen meg van jelölve, bár a nevük nem feltétlenül egyértelmű. A „DoubleVPN - SG2NL” például Hollandiába irányítja forgalmát Szingapúron keresztül.

Nehezebbé teszi a nyomon követését, de ugyanakkor lecsökkenti a sebességet is.

Végül ott van a Tor Over VPN. Az ibVPN-nek három ilyen szervere van (Hollandiában, Szingapúrban és az Egyesült Államokban), amelyek Tor-on keresztül kezelik az összes forgalmat. Ez még egy biztonsági réteget ad, de óriási díjat is igényel a sebességnél.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy mi a meglehetősen összetett téma, akkor itt összeállítottunk egy egyszerű magyarázatot a VPN-en és a Tor-on..

Egyszerű használat

Rossz alkalmazások, amelyek megijeszteni tudják a kezdőket

Hogyan kell telepíteni & Állítsa be az ibVPN-t

 • Az ibVPN Windows alkalmazás telepítővarázslójának képernyőképe

  Az ibVPN telepítővarázsló megjelenik a szoftver letöltése után.

 • Az ibVPN Windows letöltési folyamatjelző képernyőképe

  Az egész folyamat kevesebb, mint egy percig tartott az elejétől a végéig.

 • Az ibVPN bejelentkezési képernyőképe

  A telepítés befejezése után az ibVPN bejelentkezési képernyője jelenik meg.

 • Az ibVPN Windows alkalmazásának fő irányítópultjának képernyőképe

  Az iBVPN fő irányítópultja meglehetősen nyers, és bár a funkciógazdagok jobban szerveződhetnek.

 • Az ibVPN Windows alkalmazásában elérhető VPN-kiszolgálók listájának képernyőképe

  A szerverlista kereshető, és a forgalomjelző rendszert használja a teljesítmény megjelenítéséhez, megjelenítve a ping időt, ami jó.

 • Az ibVPN Windows alkalmazás beállítás menüjének képernyőképe

  Az ibVPN beállításai gazdagok és meglehetősen jól szervezettek, de továbbra is az információ túlterhelésére irányulnak.

 • Az ibVPN Windows alkalmazásában elérhető különféle protokollok képernyőképe

  Tetszik az ibVPN protokollválasztó képernyő, mivel hasznos kontextusbeli segítséget nyújt.

A legtöbb ember valószínűleg egy kicsit keltezett és nagyon rendetlennek találja az ibVPN Windows alkalmazását - ez egy kissé zavaró.

Másrészt a tapasztalt VPN-felhasználóknak vagy a megfelelő tech-geekseknek jó esélyük lehet az őrült, túlzsúfolt műszerfalakra, mivel rengeteg beállítás áll rendelkezésre, és több kapcsolati információval bírnak, mint szinte bármelyik más szolgáltatónál, amelyet láttak..

A beállítások menü az alkalmazás bal oldalán található. Meglehetősen jól szervezett, de érdemes lenne, ha külön fülre osztanánk, mivel manapság egy kicsit túlterhelt információnak érzi magát. Nagyon szeretjük azonban, hogy minden játékkal rendelkezzünk, és hogy rugalmasan válasszunk protokollokat, csatlakozhassunk a kiszolgálókhoz extra titkosítással, vagy hozzáférhessünk a streaming szolgáltatásokhoz, vagy konfiguráljuk a kill kapcsolót.

Szeretjük a jelzőlámpa-rendszert a kiszolgálók listáján, amely tudatja vele, hogy mely helyek szinte képesek. A keresési szolgáltatás szintén nagyon hasznos, mivel azt jelenti, hogy nem kell görgetnie a teljes listát a kívánt ország megtalálásához..

Az egyetlen jelentős hátrány a tervezés, amelynek (legalább Windowson) hatalmas előnyei lennének a teljes átalakítás miatt, hogy ésszerűbbé és hozzáférhetőbbé váljon a VPN kezdők számára.

Érdemes megjegyezni, hogy a MacOS, iOS és Android alkalmazások sokkal elasztikusabbak, ennek eredményeként hiányoznak a Windows alkalmazás konfigurálható elemei. Valójában a MacOS alkalmazás túl messzire fordul - túl szuper egyszerű használni, de hiányzik sok olyan szolgáltatás, amelyet a Windows verzióban olyan nagyra értékelünk.

Böngésző-bővítmények

ibVPN böngésző-kiterjesztés a Chrome-hoz

Az ibVPN böngészőbővítményei ugyanolyan egyszerűen használhatók, mint amennyire remélte.

Egy kattintás szükséges ahhoz, hogy hozzáadja őket böngészőjéhez (akár Chrome, Firefox, akár Opera), majd egy kattintással többet csatlakoztathat a 46 ország bármelyikéhez (vagy választhat egy egyedi szervert, ha tetszik).

Mint mindig, mindazonáltal kötelesek vagyunk emlékeztetni, hogy az ibVPN böngészőbővítményei ezek nem teljes VPN. Ezek csak meghatalmazottak, tehát csak a helyét hamisítják meg - használja őket a teljes VPN alkalmazás mellett a teljes védelem érdekében.

Vevőszolgálat

Nagyszerű 24 órás támogatás & hasznos online útmutatók

Élő chat-támogatás

Email

Online források

Igen
Igen
Igen

Az ibVPN 24/7 élő chat-támogatással rendelkezik minden esetleges kérdésnél vagy kérdésnél. Amikor segítségért fordultunk, gyors, barátságos és segítőkész válaszokat találtunk.

ibVPN csevegési támogatás ablak

A weboldal nemrégiben történt átalakítása javította a GYIK és a támogatási oldalak minőségét, valamint egy nagyon szükséges keresési funkció már működik, hogy gyorsan megtalálhassa, amire szüksége van. Szeretjük a video oktatóanyagok legújabb kiadását is.

Az e-mail támogatás gyors, de leginkább másolt és beillesztett válaszokból áll, amelyek bosszantóak lehetnek, ha már megpróbáltad megoldani a problémát.

Nem egészen tökéletes, de nem fog sokkal jobb támogatást találni a VPN-iparban, mint amit az ibVPN-vel kapsz.

Árazás & Deals

Négy különböző terv több áron

ibVPN kupon

ibVPN árképzési terv

Négy különböző terv létezik, amelyet ki lehet hozni az ibVPN segítségével. Ez a felülvizsgálat a Végső VPN csomag.

Ez a legdrágább lehetőség, de ez is az egyetlen terv, amely hozzáférést biztosít az ibVPN összes szolgáltatásához, plusz egyidejű csatlakozási határ.

Ez is csak 1,75 dollár felel meg havonta, ha 12 hónapos tervet vesz ki, ami elég elhanyagolható.

 1. Havi

  US $ 10.95 / mo

  Végső VPN: Havonta 10,95 USD számlázott

 2. 6 hónap

  US $ 7.16 / mo

  Végső VPN: 6 hónaponként 42,95 USD számlázásTakarítson meg 35% -ot

 3. 12 hónap

  US $ 2.42 / mo

  Végső VPN: 12 havonta 58,06 USD számlázásTakarítson meg 56% -ot

Minden terv 15 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Az ibVPN 24 órás ingyenes próbaverziót és 15 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál.

Az ingyenes próbaverzió lehetővé teszi a szolgáltatás teljes funkcionalitásának kipróbálását 24 órán keresztül. A szolgáltatás használatához regisztrálnia kell és megadnia kell egy nevet, e-mail címet és jelszót, azonban szeretjük, hogy nem kell megadnia fizetési részleteit, azaz nem kerülhet automatikusan fizetett előfizetésre.

A pénz-visszafizetési garancia valóban nem kérdéses, rejtett adatkorlátozások vagy korlátozások nélkül, egyszerűen forduljon az ügyfélszolgálathoz 15 napon belül, ha nem 100% -ban elégedett a szolgáltatással.

Ezen időszakon kívül, ha olyan technikai kérdése van, amelyet a műszaki csapat hét napon belül nem tud megoldani, az ibVPN teljes vagy részleges visszatérítést dolgoz fel, amelyet nem sok más szolgáltatótól látsz..

Az ibVPN a fizetési módok széles skáláját fogadja el, beleértve a legfontosabb hitel- és betéti kártyákat, valamint számos különféle kriptovalutát:

 • Bitcoin
 • Blackcoin
 • Gondolatjel
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • litecoin
 • MaidSafeCoin
 • Namecoin
 • Peercoin
 • Fodrozódás
 • Póráz
 • Vertcoin

Számos olyan nemzetközi lehetőség is létezik, mint például a Webmoney, az Alipay és a Qiwi Wallet a PayPalon keresztül.

Alsó vonal

Ajánljuk az ibVPN-t??

Az ibVPN valódi lehetőségeket kínál a piac legjobb VPN-jének kihívására, a biztonság szilárd gerincének és a magánélet elsődleges mentalitásának köszönhetően, amely megkönnyíti számunkra az ajánlást.

Vitathatatlanul lerontja az átlagos csatlakozási sebesség és a gyenge megbízhatóság az adatfolyamok és a torrentok számára. Az ibVPN jó, de nincs sok oka annak, hogy feliratkozzunk rá, amikor oly sok más nagyszerű lehetőség létezik.

Az ibVPN alternatívái

PrivateVPN logó

PrivateVPN

A PrivateVPN jelenleg a streaming egyik legjobb VPN-je. Szintén lényegesen olcsóbb, mint az ibVPN. Olvassa el a PrivateVPN ismertetőt

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Számos okból ez a VPN első számú VPN, de ha verhetetlen és megbízható sebességet akarsz szerte a világon, akkor az ExpressVPN a saját bajnokságában van. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me