A Windscribe Free VPN állítása szerint „nagylelkű” ingyenes szolgáltatást kínál azoknak, akiknek „szűk költségvetésük van”, de lehetséges prémium termék nyújtása teljesen költség nélkül?

A Windscribe ingyenes verzióját feltesszük annak ütemére, hogy felfedezzük:

 • Miért ingyenes a Windscribe??
 • Mennyire biztonságos a Windscribe VPN?
 • A Windscribe rendelkezik ölõ kapcsolóval?
 • A Windscribe jó a kínzáshoz?
 • A Windscribe elrejti-e az Ön IP-jét?

Mindezekre a válaszokra, valamint sok más fontos kérdésre felfedi a teljes VPN áttekintésünket.

Ez az értékelés csak a Windscribe VPN ingyenes verziójához készült. Itt megtekintheti a Windscribe teljes, prémium verziójának áttekintését.

Áttekintés

Windscribe Ingyenes profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Megbízható helyi letöltési sebesség
 2. Jó kiszolgálók választéka
 3. Erős fakitermelési politika
 4. Rendkívül könnyen használható
 5. Rengeteg eszközön elérhető

Hátrányok

 1. Az adatfelhasználás korlátozva van
 2. Jobb lenne a streaming számára

Windscribe ingyenes kulcsösszegzés

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Hivatalos honlapján

54 Mbps
Névtelen szerverhasználati adatok
Nem
Kanada (Öt szemű tag)
Nem hozták nyilvánosságra
Nem hozták nyilvánosságra
10
Nem
Korlátlan
Megbízhatatlan
Email & Csak online források
Windscribe.com

Olvassa el tovább a Windscribe Free szolgáltatásról és a mély VPN-tesztelés eredményeiről.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a Windscribe Free?

A Windscribe-t 2016-ban alapították a kanadai Ontario-ban, székhelye ma is van.

Ez általában messze van a VPN-szolgáltatások ideális helyétől, mivel Kanada része az Five Eyes adatmegosztó szövetségnek. A Windscribe minimális naplózási politikájának köszönhetően ez azonban egyáltalán nem jelent gondot.

Olyan kevés adatot tárol a Windscribe, hogy még ha a kormány is kényszerítené a naplóját, akkor semmi sem lenne látható.

Naplózási politika

A Windscribe VPN-naplózási politikája jó, mivel nem vitathatatlanul felvázolja, hogy valóban mennyit gyűjtenek be. Csak a következőket gyűjti:

 • A 30 napos időszakban továbbított adatmennyiség
 • Az utolsó VPN-kapcsolat időbélyegzője

Ezeket a számadatokat minden hónap elején visszaállítják.

Amikor aktívan kapcsolódik a Windscribe VPN-kiszolgálóinak egyikéhez, a szerver ideiglenesen tárolja:

 • Az OpenVPN / IKEv2 felhasználóneved
 • A csatlakozás ideje
 • Az átvitt adatok mennyisége

A Windscribe munkamenet befejezése után a VPN-kapcsolat adatai törlődnek.

Ezt az információt csak annak érdekében gyűjtik, hogy a Windscribe szolgáltatás zökkenőmentesen működjön és a lehető legkevesebb problémával járjon - ezek egyike sem használható fel online online tevékenységének visszaalakításához..

Sebesség & Megbízhatóság

A helyi sebesség megközelíti a 30Mbps-ot

A nagy százalékos sebességveszteség ellenére az ingyenes VPN szolgáltatáshoz a Windscribe sebessége továbbra is nagyon ígéretes - még akkor is, ha nem igazán felel meg a Windscribe prémium verziójának..

A Windscribe Free teljesítménye azonban kevésbé következetes, ha (Londonból, Egyesült Királyságból) csatlakozik az Egyesült Államokhoz és Kanadához.

Összességében a Windscribe Free segítségével felvett sebesség jó volt, bár ha a minimális sebességcsökkenés alapvető fontosságú az Ön igényei szempontjából, akkor érdemes megfontolnia a Hotspot Shield VPN-t..

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A Windscribe Free használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  98

 2. FeltöltésMbps

  86

 3. Ingyenes letöltésfütyülésKisasszony

  10

Ha csatlakozik a Windscribe Freehez:

 1. LetöltésMbps

  28

 2. FeltöltésMbps

  29

 3. Ingyenes letöltésfütyülésKisasszony

  17

Letöltési sebesség nélkül Windscribe Ingyenes: 98Mbps

Letöltési sebesség val vel Windscribe Ingyenes: 28Mbps

Letöltési sebességünk csökkenése, amikor a Windscribe Free fut: 71%

A Windscribe Free feltöltési sebessége a legtöbb esetben még gyorsabb volt, mint a letöltési sebesség, ezért jó választás volt a torrent (ez esetben ismernie kell az adatkorlátot). Ugyanezen ország 18 méteres késése azonban nem ideális késés nélküli játékhoz.

Ha csatlakozik az Egyesült Államokhoz az Egyesült Királyságból, akkor várhatóan valamivel több, mint 20Mbps sebességre számíthat, ami egyáltalán nem rossz. A Windscribe európai sebessége nagyjából hasonló ahhoz, amit az Egyesült Királyságban mértünk.

Szerencsére, csakúgy, mint a fizetett társa, a Windscribe Free eléggé konzisztens volt, és a sebességek nem hajlamosak változtatni sokat az egyik tesztről a másikra. A tesztek során nem tapasztaltunk semmilyen kapcsolatcsökkenést.

Jelenleg az OpenVPN protokoll használatával teszteljük a sebességeket, mivel ez széles körben elérhető a VPN szolgáltatások között, és ezért segít magas szintű következetesség fenntartásában az eredményekben.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a Windscribe alkalmazásai alapértelmezés szerint indulnak az IKEv2-hez, amely állítás szerint a legjobb protokoll, tehát valamivel gyorsabb sebességeket láthat, ha ilyen módon csatlakozik.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként teszteljük a VPN teljesítményét, akkor nézze meg a VPN sebesség-tesztelési módszertanunkat.

Szerver helyek

A 22 városban működő kiszolgálók 10 országban oszlanak meg

Földgömb kék zászlóval10CountriesKép a városi tájról22CitiesKép egy rózsaszín markerKihirdetés nélküli számú IP cím

Tekintettel arra, hogy ez a prémium Windscribe VPN szolgáltatás ingyenes verziója, a 10 kiszolgálott ország nagyon jó kiindulópont, de a Windscribe városspecifikus szerverválasztása valóban lenyűgözött minket.

Az „USA keleti” helye például lehetővé teszi, hogy válasszon a Windscribe VPN-kiszolgálói között Chicagóban, New Yorkban és Washington DC-ben, valamint kettőnek Miamiban..

Kétféle városi szintű lehetőség van az Egyesült Államok központi részén (Atlanta & Dallas), az USA nyugati része (Los Angeles & Seattle) és az Egyesült Királyságban is.

Windscribe Ingyenes kapcsolatbeállítások

Sajnos a Windscribe nem rendelkezik szerveropciókkal Dél-Amerikában, Afrikában vagy Ausztráliában, és Ázsia egészét egy Hongkongi VPN-kiszolgálón keresztül üzemeltetik. Nincs arra utaló jel, hogy pontosan hány VPN szervert vagy IP-címet működtet, ami csalódást okoz.

Ha hozzáférést szeretne elérni az ezeken a helyeken található szerverekhez, és még több tucatnak, akkor frissítenie kell a Windscribe VPN prémium verziójára..

streaming & torrentezés-

Nem fog dolgozni a streaming-rel, de a torrenting megengedett

A Windscribe Free egy gyenge VPN streaminghez.

A Windscribe streaming szervereit („Windflix” néven) fizetett felhasználók számára tartják fenn, tehát aligha meglepő, hogy nem tudtuk felszabadítani az USA Netflix blokkolását a tesztelésünk során.

A BBC iPlayer adatátvitel szintén nehéz, és a legfrissebb tesztek során nem tudtunk hozzáférni ehhez. Több szerencsénk volt a streaming a Windscribe böngészőproxyján keresztül, ám ez nem nyújt ugyanolyan biztonságot, mint a teljes VPN.

A Windscribe GYIK-ban nincs információ a streaming szolgáltatások eléréséről, és a 'Garry' az élő chat bot sem volt nagyon hasznos, tehát rendszeresen ellenőrizni kell, hogy a helyzet megváltozik-e..

Ha a streaming nagyon fontos az Ön számára, akkor valóban gondolkodjon egy fizetett VPN szolgáltatás használatáról. Nézze meg a streaming legjobb VPN-jeinket, vagy alternatív megoldásként vegye át közelebbről a legjobb VPN-t, az ExpressVPN-t.

torrentezés-

A torrenting jól működött számunkra a tesztelés során, és úgy tűnik, hogy a Windscribe Free VPN-kiszolgálóinak többségénél megengedett, ami nagyszerű. A Torrenters előnyeit élvezheti a Windscribe kill kapcsoló funkció, a DNS szivárgás elleni védelem és a szilárd adatvédelmi politika.

Aligha meglepő tehát, hogy a Windscribe a jelenlegi kedvenc ingyenes torzító VPN-je. A 10 GB-os havi adatkorlát itt azonban mindig korlátozó tényező.

A cenzúra megkerülése

Megbízható lehetőség az asztalon, de kevésbé a mobilon

A rendelkezésre álló VPN-protokollok számának köszönhetően, legalább az asztalon, a Windscribe Free megbízható lehetőség lehet a cenzúra megkerülésére olyan helyeken, mint Kína.

Amikor megkérdeztük a Windscribe-től, hogy mennyire gondolja, hogy VPN-alkalmazásai megkerülhetik a cenzúra blokkjait, a Windscribe elmondta nekünk, hogy mobiltelefonon „megüthet”, de problémamentesen kell működnie az asztalon..

Amikor ellenőriztük a Windscribe alhitelét, ígéretesnek tűnt a kínai felhasználók számára, néhányuk szerint ez a legmegbízhatóbb szolgáltatás az adott országban..

Kommentár a Windscribe subredditjéről, amely kitűnő kínai teljesítményét írja le

Ez azt jelenti, hogy a Windscribe ingyenes verziójának hatékony VPN-megoldásnak kell lennie más magas cenzúrájú országokban, például Törökországban, Iránban és Szaúd-Arábiában, bár a korlátozott szerverhálózat azt jelenti, hogy sebessége valószínűleg szenvedni fog.

állványok & eszközök

Kompatibilis az összes nagyobb platformon

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

Teszteltük a Windscribe ingyenes VPN-alkalmazásait az operációs rendszerek és eszközök teljes készletén, beleértve a Windows, MacOS, iOS, Android és Linux rendszereket, és következetes benyomást tettünk az egész.

Telepítheti a Windscribe útválasztó szintjén is, és nincs korlátozva az egyidejű kapcsolatok száma, bár az otthoni hálózatra telepített útválasztó túlságosan gyorsan üríti ki az adatsapkát..

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A Windscribe Free még számos különféle eszközön elérhető, például az Amazon Fire TV Stick és az Apple TV, amely ritka az ingyenes VPN szolgáltatás számára..

Figyelmeztessünk mindazonáltal - ezek az eszközök továbbra is ugyanolyan mennyiségű adatot fognak felhasználni, mint az összes többi eszköz, amelyre a Windscribe telepítve van.

Böngésző-bővítmények

Chrome logóKrómFirefox logóFirefox

A Windscribe Free megosztja a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngésző kiterjesztéseit prémium megfelelőivel. Frissítve vannak, és nagyon szeretem, hogyan működnek és jól érezzék magukat.

A böngésző kiterjesztése inkább egy proxy, nem pedig egy teljes VPN - de ez nagyon gyakori gyakorlat, és a Windscribe nem próbálja elrejteni (szeretnénk, ha ugyanezt mondhatnánk minden VPN szolgáltatónál).

A megfelelő VPN-től eltérően a proxy nem fogja teljes mértékben védeni az Ön adatait, és csak a forgalmát irányítja, amely áthalad a böngészőjén. Másrészt sokkal jobb, mint egyáltalán semmi, és hatékony eszköz arra, hogy megrontja a helyét.

A Windscribe böngésző kiterjesztésének képernyőképei

A kiegészítő tartalmaz néhány nagyszerű, magánéletre összpontosító funkciót, például hirdetésgátlót, tűzfalat és eszközöket, amelyek megakadályozzák, hogy a hirdetők online nyomon kövessék azokat, valamint a fejlett eszközökkel, amelyek megkönnyítik a böngésző helyének és idejének megtévesztését..

Véletlenszerűen kioszthatja a felhasználói ügynököt is, ami megakadályozza, hogy a böngészője képes legyen meghatározni, hogy milyen operációs rendszert és böngészőt használ.

Ezek a szolgáltatások mind ingyenes, mind fizetett fiókok számára elérhetők - az egyetlen különbség a rendelkezésre álló helyek száma.

Nagyon tetszik ez a magánéletre és biztonságra összpontosító csomag. Ráadásul a minimális kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén érezze magát mindezek mellett.

Az egyik szolgáltatás, amelyet többet szeretnénk látni, az asztali alkalmazás-integráció. Mostantól kezdve a kiegészítő csak azt láthatja, hogy a számítógépen futó VPN fut-e vagy sem. Remélhetőleg ez utóbbi időben frissül, hogy teljes böngészőjében teljes VPN-vezérlést tegyen lehetővé.

Titkosítás & Biztonság

Ugyanolyan biztonságos, mint a fizetett változat

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

Szabadalmazott

AES-256

DNS szivárgásgátló

IPV6 szivárgásgátló

Támogatja a TCP 443 portot

VPN gyilkos kapcsoló

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A Windscribe Free lehetővé teszi, hogy pontosan ugyanolyan tömböt érjen el az alkalmazás teljes verziójában megadott adatvédelmi beállításokkal, azaz négy különféle VPN-protokoll közül választhat:

 • OpenVPN (kedvencünk)
 • IKEv2
 • Lopakodás
 • WStunnel

A Windscribe Free VPN kill kapcsolóval is rendelkezik, amely megóvja Önt a potenciális kapcsolatvesztésektől, és akár dönthet úgy is, hogy manuálisan állít be egy IP-címet..

Ingyenes letöltés

A Windscribe asztali alkalmazásában vannak néhány speciális VPN-beállítás is, a proxy konfigurációjától kezdve a szervereinek rendezéséig. Kár, hogy ezen szolgáltatások szinte mindegyike nem érhető el a mobilalkalmazásban.

A Windscribe szivárgási tesztének a képernyőképe a browserleaks.com oldalon

Így nézett ki a browserleaks.com, miközben csatlakoztunk a Windscribe Free Atlanta szerveréhez

A Windscribe Free VPN-t is teszteltük az IP és a DNS szivárgás szempontjából, és mindkét repülő színnel átjutott, így bizonyítva, hogy biztonságban tartja az internetet.

A Windscribe a közelmúltban bejelentette egy új hirdetési nyomkövető és rosszindulatú programok blokkolójának bevezetését is, az R.O.B.E.R.T néven ismert, amely elérhető mind az ingyenes, mind a fizetős alkalmazásokban. Ez különbözik a többi VPN szolgáltatás által kínáltól, mivel magában foglalja nyolc különálló blokklistát és egyéni engedélyezési listát. További információt az R.O.B.E.R.T. itt.

Egyszerű használat

Modern és könnyen használható

Hogyan kell telepíteni & A Windscribe ingyenes beállítása

 • A Windscribe webhelyén található egyéni alkalmazásletöltő gombok képernyőképe

  Amikor nem tölt le mobilon, ezek a lehetőségek jelennek meg a Windscribe webhelyen - csak válassza ki a választott operációs rendszert.

 • A Windscribe Free Windows alkalmazás telepítővarázslójának képernyőképe

  A telepítőfájl futtatása után két választási lehetőséget kap a telepítéshez - az 'Express Install' a legtöbb felhasználó számára megfelelő lesz.

 • A Windscribe Free Windows alkalmazás befejeződött telepítési ablakának képernyőképe

  Néhány pillanattal később a telepítés megtörténik - annyira egyszerű.

 • A Windscribe Free Windows alkalmazásának fő képernyőjének képernyőképe

  A képernyő, amelyen a Windscribe Free indításakor jelenik meg - pontosan ugyanaz, mint a prémium verzióban. Vagy válasszon ki egy kiszolgálót a legördülő menüből, vagy kattintson a bekapcsoló gombra, hogy azonnal csatlakozzon.

 • A Windscribe Free szerverlistájának képernyőképe

  A kibővített szerverlista. A csillaggal ellátott zászlókat a fizető felhasználók számára fenntartják. Bármelyik nemzet megérintésével megtekintheti a városszintű szerverek listáját - még ha csak egy is van.

 • A Windscribe Free asztali alkalmazásának beállítási menüjének képernyőképe

  Rengeteg speciális lehetőség található azoknak a felhasználóknak, akik szeretnek játékkal játszani a beállításokkal - még akkor is, ha ez nem annyira vizuálisan tetszőleges, mint a főmenü..

 • A képernyőképe, hogy miként néz ki a Windscribe Free alkalmazás, amikor csatlakozik

  Ha csatlakoztatva van, a kezdőképernyő kék színnel világít, és a bekapcsoló gomb 'Be' helyzetbe vált. Itt is válthat a gyilkos kapcsolóról, amelyet a Windscribe 'tűzfalnak' hív..

A Windscribe ingyenes VPN alkalmazás platformjától függetlenül pontosan ugyanaz, mint a prémium verzió. Ez azt jelenti, hogy egyszerű, intuitív és sima felhasználói élményt kap.

Nincs hirdetés sem, ami örvendetes friss levegőnek számít az ingyenes VPN-k világában.

A Windscribe bemutat egy VPN szerverhálózatot és egy bekapcsológombot: egyszerűen válassza ki a tartózkodási helyét, kapcsolja be, és másodpercek alatt felkészül.

Vevőszolgálat

Kényelmes online források, de nincs élő csevegés

E-mail támogatás online űrlapon keresztül

Online források

Igen
Igen

A Windscribe nem támogatja az élő csevegést, ami csalódást okoz a VPN-szolgáltató számára. A legközelebb esik az élő csevegéshez az automatikus csevegőbot, amely teljesen haszontalannak bizonyult, amikor egy kérdést feltettünk rá, és egyszerűen utasította be, hogy nyújtsunk be egy támogatási jegyet, hogy „beszélhessünk egy emberrel”..

Szerencsére online sokféle praktikus súgó és GYIK található, valamint bármikor elküldhet egy támogatási jegyet, ha még mindig nem találja meg a szükségest. Megállapítottuk azt is, hogy a Windscribe subreddje különösen hasznos, és részletesebben kérdezzük a pontosabb kérdéseinket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me