Trots att det funnits sedan 2007 har Ivacy inte ett rykte för en etablerad VPN-leverantör. Någonsin undrat varför? Titta då inte längre än denna expert Ivacy-granskning.

När du väljer VPN är förtroende viktigt. Som ett resultat är du villig att lita på en VPN-leverantör som direkt vägrar att berätta vem som står bakom gardinerna?

Vi satte Ivacy VPN under mikroskopet för att ta reda på vad som egentligen händer.

Vår rigorösa testning behandlade många frågor vi hade, som:

 • Är Ivacy en bra VPN 2020?
 • Vem äger det verkligen?
 • Hur snabb är Ivacy VPN?
 • Fungerar det i Kina?
 • Avblockerar Ivacy USA: s Netflix?

Men det är bara början på vår process. I slutet av vår Ivacy VPN-granskning vet du allt om Ivacy's loggningspolicy, dess krypteringstekniker, dess jurisdiktion och mycket mer.

Men innan allt detta, här är en snabb titt på de bästa och värsta delarna av Ivacy VPN.

Översikt

Ivacy Pros & Nackdelar

Fördelar

 1. Samlar minimal-loggar
 2. Oslagbart pris på långsiktiga planer
 3. Avblockerar konsekvent USA: s Netflix och BBC iPlayer
 4. Bra hastigheter på lokala VPN-anslutningar

Nackdelar

 1. Alltför hemligt om ägarstrukturen
 2. Bedrägliga affärsmetoder
 3. Ingen VPN-kill switch eller split tunneling för MacOS och iOS
 4. Stort fall i hastigheter på internationella anslutningar

Sammanfattning av Ivacy Key

Top nedladdningshastighet


Loggningspolicy

IP-, DNS- eller WebRTC-läckor

Jurisdiktion

servrar

IP-adresser

Länder

USA: s Netflix

torrenta

Fungerar i Kina

Stöd

Billigaste pris

Officiell hemsida

83Mbps
Inga loggar
Nej
Singapore (Five-Eyes Collaborator)
1000+
48 tusen+
57
Ja
Obegränsat
Ja
24/7 Live Chat
$ 1,67 / mo över 24 månader
Ivacy.com

Våra tester har visat att Ivacy döljer sina brister ur synvinkeln, trots solida prestanda när det gäller att strömma och kringgå censur.

Vill veta mer? Läs vidare för den fullständiga, heltäckande Ivacy-granskningen - börjar med en djupgående undersökning av Ivacys ägarstruktur.

Handla om & Loggningspolicy

Vem är Ivacy?

"Det finns ingen etisk skyldighet att avslöja vilka människorna bakom Ivacy är."
- Frank, Ivacy Public Relations Manager

Baserat i Singapore under moderbolaget PMG Private Limited är Ivacy särskilt undvikande när det gäller sitt ägande och sin operativa struktur.

Efter att ha genomgått en del av företagets historia upptäckte vi några obehagliga hemligheter - binda dig själv i det här.

Du skulle aldrig ha vetat det, men Ivacy drivs faktiskt av samma moderföretag som PureVPN, en pakistansk organisation som heter Gaditek.

Gaditek grundades av Gadit-familjen, med Umair Gadit som Gaditeks nuvarande VD och medstiftare Uzair Gadit som VD för PureVPN.

Diagram som visar företag som ägs av Gadit-familjen

Diagram över de företag som ägs och drivs av Gadit-familjen.

Efter åratal av rykten på nätet, erkände Ivacy äntligen detta, även om att hävda att det är associerat med PureVPN är "endast mindre."

Det är ingenting omedelbart misstänksamt med det här. Flera annars diskreta VPN-leverantörer ägs och drivs av samma moderbolag.

Men Gaditeks märkliga, skuggiga affärsmetoder, tillsammans med dess ovilja att öppet diskutera ägarstrukturen, innebär att Ivacy är en VPN att undvika.

För det första namnger Ivacy inte sitt ledningsgrupp någonstans. Ivacy vägrade också att avslöja detta när vi nådde fram till det.

Vid en tidpunkt gav Ivacy-webbplatsen tvetydigt namn på sin VD som 'Mr. Saad ', men detta har sedan skrubbt. En talesman släppte också under 2018 att verkställande direktörens namn är 'Saad Khan'.

Vi tror faktiskt att Ivacy's VD är Muhammad Saad Khan. Men du skulle aldrig veta det heller, eftersom han inte nämner sin anknytning till Ivacy var som helst.

Han uttalar officiellt sin position som ”Senior Product Marketing Manager på Cloudways”, som är en molnhotellplattform som ägs av Gaditek.

Skärmdump som visar Saad Khans anslutning till Gaditek

Skärmbild som visar Ivacy CEO Saad Khans anslutning till andra Gaditek-ägda företag.

Men hans Quora-konto har honom listat som 'Growth Marketing Strategist at PureVPN'.

Som en omättlig kallanropare kan han också hitta svara på VPN-relaterade tweets med rekommendationer för PureVPN, utan att någonsin avslöja att han har en nyckelandel i dess moderföretag och systerföretag.

Som ett resultat, och trots Ivacy's försök att distansera sig från PureVPN, finns det ett bestämt förhållande mellan de två. Så mycket att det är svårt att inte se Ivacy som en enkel reskin av PureVPN.

På toppen av sekretessen engagerar Gaditek extremt obehagliga affärsmetoder.

Gaditek äger och driver fyra VPN-granskningswebbplatser, som de använder för att konstgjorda sina VPN-produkter i toppositionerna utan att någonsin avslöja sitt verkliga ägande.

Gaditek bedriver också rutinmässigt 'astroturfing' - där det skapar falska sociala mediekonton för att marknadsföra sin VPN-produkt i form av en riktig person.

Separat fångades PR-chef för Digital och partnerskap på Ivacy och erbjöd en VPN-granskare ett livstidsabonnemang på Ivacy i utbyte mot mer gynnsamma recensioner på sin recensionssida.

Detta är helt oförlåtligt.

Vill du lägga dina mest känsliga uppgifter i händerna på ett företag som vägrar berätta vem det är? Och vars marknadsföringsstrategi är att lura kunderna att tro att sin produkt är bättre än den är?

Absolut inte. Enbart av denna anledning föreslår vi att du tänker två gånger på Ivacy.

Loggningspolicy

Ivacy verkar enligt en loggpolicy med minimal loggar - samlar ingen information som kan användas för att identifiera dig från din online-aktivitet.

Detta innebär att Ivacy inte samlar in dina anslutningsloggar, varaktighetsloggar, IP-adress, anslutningsstämplar eller några DNS-frågor som genereras av ditt slut.

Här är informationen som den visas i Ivacys sekretesspolicy:

Skärmdump av Ivacy's minimal-logs sekretesspolicy

Utdrag av Ivacys integritetspolicy.

Den enda information som Ivacy samlar in är ditt källland, vilket den hävdar är att säkerställa "mjuk mjukvarufunktion."

Ivacy avslöjar inte hur det avgör vilket land du ansluter till och kunde inte berätta när vi kontaktade det.

Denna minimal-loggar-politik är särskilt viktig för Ivacy på grund av dess bas i Singapore.

Singapore är ett populärt men direkt dålig plats att basera ett VPN. Detta beror på att Singapore har en beprövad track record för att samarbeta med Five-Eyes övervakningsnätverk och överlämna känslig information.

Så mycket så faktiskt att Singapore regelbundet har kallats "sjätte ögat" på grund av sitt ihållande samarbete med underrättelsealiansen.

Detta faktum skulle vara mycket mer alarmerande om vi hade några tvivel om Ivacys loggpolitik. Vi tror att de minimala loggarna som samlats in inte skulle vara till någon nytta, inte ens en regering eller polisstyrka.

Hastighet & Pålitlighet

Bra hastigheter på lokala servrar, men stora dopp på internationella anslutningar

Ivacy levererar anständiga nedladdningshastigheter.

Från vår bas i London såg vi en nedgångshastighet på 13% och en nedladdningshastighet på 43% när vi anslutit till en lokal London VPN-server. Dessa resultat är bra, men verkligen inte bra.

Hastighetsresultat från vår fysiska plats i London (100 Mbps fiberoptisk anslutning) till en testserver i London.

Innan du använder Ivacy:

 1. Ladda nerMbps

  95,45

 2. Ladda uppMbps

  98,26

 3. Ivacy ReviewPingFröken

  7

När du är ansluten till Ivacy:

 1. Ladda nerMbps

  83,31

 2. Ladda uppMbps

  55,63

 3. Ivacy ReviewPingFröken

  16

Ivacy klarade sig mycket sämre över långtgående anslutningar, med en betydande nedladdningshastighetsdopp på 42% när den är ansluten till en amerikansk East Coast VPN-server.

Beroende på dina internethastigheter kan denna nedgångsstorlek göra USA: s Netflix strömmande.

Med vår fiberoptiska anslutning på 100 Mbps kan du se våra hastighetstestresultat som ansluter från Storbritannien till olika Ivacy-servrar nedan:

USA: 55Mbps (ladda ner) & 14Mbps (ladda upp)
Tyskland: 82Mbps (ladda ner) & 48Mbps (ladda upp)
Singapore: 47Mbps (ladda ner) & 13Mbps (ladda upp)
Australien: 15Mbps (ladda ner) & 7Mbps (ladda upp)

Latency förblev ganska låg på vår lokala anslutning, vilket gjorde Ivacy till ett utmärkt val för spelare. Men det finns ännu bättre VPN-alternativ för spel.

Om du vill läsa mer om hur vi testar VPN-hastigheter, kolla in vår sida om hur vi granskar VPN: er.

Serverplatser

25% är faktiskt virtuella servrar

Jordklot med en blå flagga57CountriesBild av ett stadslandskap80 + CitiesBild av en rosa markör48 000 + IP-adresser

Ivacy har en anständig serverallokering och upprätthåller ett medelstort servernätverk med 57 länder att välja mellan.

Täckningen är bäst i Europa och Nordamerika men den senaste nätverksutvidgningen har Ivacy introducerat VPN-servrar i mer traditionellt underrepresenterade länder, inklusive Costa Rica, Ghana, Kenya och Panama.

Den övergripande landspridningen är dock medioker, så vi rekommenderar starkt att du kontrollerar serverlistan för att se till att din önskade plats finns där.

Ivacy: s totala servernummer är trevligare, med över 1 000 spridda över hela världen.

Men varnas - detta är inte så imponerande som det först verkar. En häpnadsväckande 25% är inte fysiska servrar. Ivacy driver en enorm flotta virtuella servrar som använder maskningstekniker för att dölja sin plats för WHOIS-uppslag.

Till exempel är Ivacy: s "Luxemburg" -server faktiskt belägen i Atlanta, USA, och dess "Turkiet" -server är belägen i New York.

Dessutom kan du använda OpenVPN, vårt föredragna protokoll, i bara 17 av de 57 länderna.

Du kan läsa mer om varför vi stöder OpenVPN och nackdelarna med andra VPN-protokoll i vår VPN-krypteringsguide..

Strömning & torrenta

Dedikerade servrar är bra för Netflix & torrenta

Ivacy är ett bra VPN-val för streamare och framgångsrikt blockerar de flesta stora streamingtjänster.

Ivacy blockerade regelbundet amerikanska Netflix och BBC iPlayer i våra tester, vilket är särskilt imponerande med tanke på iPlayer's ökända svårighet.

Både Netflix och BBC iPlayer kan nås via Ivacys dedikerade strömningsservrar. Dessa servrar är tydligt märkta och lätt att upptäcka, vilket löser en frustration vi har med vissa andra VPN-leverantörer.

Ivacy: s mediokra hastighetsprestanda gör att du kan ha buffrande problem om du ansluter längre bort.

Vi önskar också att Ivacy kunde spärra Disney +, vilket visade sig vara otillgängligt i våra tester.

Om streaming är ditt främsta problem, kolla våra rekommendationer för de bästa VPN: erna för streaming. Dessa VPN kombinerar konsekvent avblockering av alla stora strömningstjänster med de snabbaste VPN-hastigheterna.

torrenta

Ivacy är ett bra VPN-val för torrenters - tillhandahåller dedikerade servrar bara för P2P-trafik.

Dessa servrar är något oupptäckbara, men kan hittas i avsnittet "Secure Download" i appen. Vi önskar dock att detta förklarades mer tydligt i gränssnittet.

Genom att ha servrar uteslutande för P2P-aktivitet, fungerar detta för att massivt minska risken för trängsel och snabba flaskhalsar, även vid topptider.

Ivacy's användning som ett torrenting VPN görs särskilt attraktivt på grund av dess stellar loggningspolicy, vilket säkerställer att din torrentingaktivitet förblir anonym.

Detta säkerställer anonymitet är endast tillgängligt för torrentrar på Windows och Android, eftersom Ivacy-appen på båda plattformarna innehåller en internet-kill switch. Men Mac- och iOS-användare bör undvika att använda Ivacy för strömning.

Eftersom kill-omkopplaren inte stöds på någon av Apples plattformar riskerar din verkliga IP-adress att avslöjas om din VPN-anslutning tappas när du strömmar från en Apple-enhet.

Omgå censur

Skräddarsydd app fungerar bra i Kina

Ivacy har en skräddarsydd app bara för användning i Kina, kallad Ivacy Prime. Detta är knutet till ditt vanliga Ivacy-abonnemang, så du behöver inte betala för två separata applikationer.

Ivacy Prime är det endast tillgängligt på Windows och Android.

Frustrerande, det finns ingen dokumentation som rör Ivacy Prime på Ivacy-webbsidan, trots stora skillnader mellan den och den vanliga Ivacy-appen.

För det första erbjuder inte Ivacy Prime-appen en internet-kill-switch. Detta innebär att om din anslutning avtar av någon anledning riskerar din verkliga IP-adress att avslöjas.

Delad tunneling stöds inte heller, vilket är mindre kritiskt för en funktion, men ändå ett märkbart utelämnande.

Ivacy Prime stöder också bara OpenVPN-protokollet, vilket är en stor vinst i våra ögon. OpenVPN är öppet och har visat sig vara den bästa balansen mellan prestanda och integritet.

Lägespaletten har också tagits bort i Ivacy Prime-appen - erbjuder bara "Smart Connect", "Streaming" och "Social Sites".

Bild som visar de sociala webbplatserna som kan blockeras i Kina med Ivacy VPN

Avsnittet "Sociala webbplatser" är det mest meningsfulla tillskottet av Prime-appen. Detta gör att du kan komma åt populära webbplatser som Facebook, Spotify och YouTube som har blockerats av den ökända "Great Firewall of China".

Den vanliga biljettpriserna för strömningstjänster, som Netflix och Amazon Prime Video, har sina egna dedikerade servrar. Det finns ett anmärkningsvärt tillägg av YouTube TV, men BBC iPlayer är besviken frånvarande.

plattformar & enheter

Infödda appar för alla större plattformar

Apps

Windows-logotypWindowsMac-logotypMaciOS-logotypiOSAndroid-logotypAndroidLinux-logotypLinuxRouterlogotyprouter

Ivacy täcker de vanliga misstänkta med sina ursprungliga VPN-appar. Dessa inkluderar:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • Android
 • iOS
 • Linux

Generellt tillåter Ivacy upp till fem samtidiga anslutningar per konto. Detta gör Ivacy till ett bra val om du vill skydda alla din familjs enheter tillsammans med din egen.

Men Apple-användare varnas - både kill-switch och split-tunneling-funktioner är inte tillgängliga på iOS och MacOS.

Detta är ett enormt problem om du planerar att använda Ivacy VPN på någon av dessa plattformar, som om din anslutning tappar din riktiga IP-adress riskerar att avslöjas.

Lyckligtvis har vi täckt dig. Kolla in vårt genomslag av de bästa VPN: n för Apple-användare.

Om du har några problem med nedladdning ger Ivacy användbara genomgång för hur du installerar Ivacy VPN på var och en av dess plattformar som stöds.

Spelkonsoler & Streaming-enheter

AppleTV-logotypAppleTVAmazon Fire TV-logotypAmazon Fire TVChromecast-logotypChromecastNintendo-logotypenNintendoPlayStation-logotypenPlayStationRoku-logotypenRokuXbox-logotypXbox

Ivacy slår långt över sin vikt när det gäller support för strömningsenheter.

Ivacy har dedikerade applikationer för både Amazon Fire TV och Android TV. Det betyder att du inte behöver fikla med manuella konfigurationer, utan bara kan ladda ner appen och börja strömma.

Ingen VPN-leverantör har en egen applikation för någon av de stora spelkonsolerna, så det är inte en överraskning att se Ivacy saknas stöd här.

Du kan dock fortfarande köra Ivacy på enheter som din PS4 och Xbox. För att göra detta måste du installera Ivacy på routernivå, så att du kan täcka alla enheter i ditt nätverk med VPN-säkerhet.

Browser Extensions

Chrome-logotypKromFirefox-logotypenFirefox

Ivacy har VPN-webbläsarförlängningar för Google Chrome och Mozilla Firefox.

Men som de flesta andra VPN-webbläsartillägg fungerar de helt enkelt som en internetproxy.

Det här är bra om du vill använda Ivacy bara för att avblockera Netflix eller BBC iPlayer, men om du ser allvar med din online anonymitet föreslår vi att du undviker webbläsarförlängningen och använder hela applikationen.

Om du är osäker på vad som gör ett VPN mer pålitligt och säkrare än en proxy, kolla in vår 'VPN vs Proxy' guide.

kryptering & säkerhet

Robust VPN-kryptering med liten mängd OpenVPN-länder

protokoll

kryptering

säkerhet

Avancerade funktioner

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS Leak Blocking

Första partens DNS

IPV6 läckage blockering

VPN Kill Switch

WebRTC Leak Blocking

Split Tunneling

Se vår VPN-ordlista om dessa villkor förvirrar dig och vill veta mer.

Ivacy är ett fast VPN-val när det gäller kryptering och säkerhet.

Besvikande är OpenVPN (vårt föredragna VPN-protokoll) tillgängligt på servrar i bara 17 länder och måste vara aktiverad i inställningsmenyn. Annars kommer Ivacy som standard till IKEv2.

När du använder Ivacy VPN krypteras alla dina uppgifter via den praktiskt taget oackbara AES-256-kodaren. AES-256 erbjuds av de flesta stora VPN-leverantörer, som är guldstandarden för online-krypteringsprotokoll.

På toppen av detta ger Ivacy en VPN-dödsbrytare, DNS och IPv6-läckeskydd - som alla fungerar för att förhindra att din sanna IP-adress exponeras i händelse av ett oväntat anslutningsfall.

Våra test visade att Ivacy också var fullt skyddad från alla DNS- eller IP-läckor. Du kan lita på Ivacy för att framgångsrikt dölja din riktiga IP-adress.

Men varnas - Internet kill-switch är det endast tillgängligt på Windows och Android. Detta innebär att iOS- och Mac-användare missar en kill switch, vilket är en enorm nackdel.

Införandet av delad tunnel är en välkommen funktion. Detta gör att du kan skydda din webbtrafik samtidigt som du behåller kompatibilitet med enheter i ditt nätverk, som din skrivare eller streaming-enhet.

Men återigen är split tunneling endast tillgängligt på Windows och Android. Vi längtar efter att Ivacy ska ge Apple-användare lika mycket kärlek som resten av sin användarbas.

Enkel användning

Lätt att installera, men klumpig att konfigurera

Hur man installerar & Ställ in Ivacy

 • Skärmdump av nedladdningsavsnittet Ivacy på Windows

  Du hittar alla nedladdningar för olika enheter på supportavsnittet på Ivacy's webbplats.

 • Ivacy-installationsguiden skärmdump

  Installationsguiden ger dig en god uppfattning om hur lång tid processen tar.

 • Skärmdump av inloggningsskärmen för Ivacy App

  När programvaran är installerad, behöver du bara logga in i appen så är du redo att gå.

 • Skärmdump av funktionen

  Alternativet för smart anslutning är det snabbaste och mest optimala sättet att ansluta.

 • Skärmdump som visar platsfliken i Ivacy-appen

  För att ansluta till önskat land klickar du bara på fliken "Avblockering" till vänster om Ivacy-appen.

 • Skärmdump av korrekt konfigurerade VPN-inställningar, som visar OpenVPN och dödsbrytaren aktiverad

  Se till att antingen TCP eller UDP är aktiverat i inställningsmenyn såväl som 'internet kill-switch'.

Att installera Ivacy är oerhört enkelt, även för VPN-nybörjare.

Kort sagt, du måste bara gå till nedladdningssidan på Ivacy-webbplatsen och klicka på "Kom igång" för din föredragna plattform och följ sedan stegen på skärmen.

När den är installerad är Ivacy-appen bra men verkligen inte bra.

Appens olika avsnitt är tvetydigt märkta och det kan vara svårt att bestämma det specifika syftet med varje alternativ.

För att göra detta värre fungerar inte knappen "mer information", som förmodligen förklarar rollen för varje sektion.

Men oroa dig inte, vi har täckt dig.

 • "Smart Connect" ansluter dig helt enkelt till din närmaste Ivacy VPN-server
 • "Säker nedladdning" är för strömning och P2P-trafik
 • 'Strömning' är för att avblockera geo-begränsade streamingtjänster
 • ’Unblocking’ är för att ansluta till en VPN-server i ett land du väljer

Att konfigurera några av Ivacys säkerhetsalternativ kan också vara en ork. Bisarligt är dödbrytaren dold bakom en rullgardinsmeny på inställningsfliken 'Anslutning'. IP- och DNS-läckskydd är också av som standard.

Vissa inställningar döljs också av teknisk jargon. Det skulle vara användbart om VPN-protokollalternativen för UDP och TCP förklarades vara OpenVPN-alternativen, till exempel.

Browser Extensions

Skärmdump av Ivacy Chrome Extension

Det är enkelt att ladda ner Ivacy-webbläsarförlängningen för Google Chrome och Mozilla Firefox.

För att göra detta, gå bara till Ivacy-webbplatsen och klicka på "Komma igång" för din önskade webbläsare.

Liksom den fullfjädrade applikationen är Ivacy webbläsarförlängningen uppdelad i flera avsnitt.

Dedikerade servrar för strömning kan hittas på fliken 'Syften', samt en 'snabbanslutning' till en lokal VPN-server och en lista över platser runt om i världen att ansluta till.

Kundsupport

Lackluster livechatt förstärkt av omfattande resurser online

24/7 Live chat support

24/7 E-poststöd

Ja
Ja

Trots att det alltid finns tillgängligt är Ivacy's kundsupport inte så bra som vi skulle vilja.

Ivacy's livechattfunktion dygnet runt är bra om du har bråttom, men faller platt för det mesta.

Vi tyckte att det fungerade mestadels som en ledning till dess online-resurser, eftersom nästan alla våra frågor besvarades med en länk.

Detta är dock inte nödvändigtvis en dålig sak, eftersom Ivacy har en anständig kunskapsbas som borde svara på de flesta frågor.

I supportavsnittet på webbplatsen hittar du vanliga frågor, råd om felsökning och manuella installationsguider för många enheter.

Med mer tekniska frågor riktades vi till Ivacy's supportteam för e-post. Besvikelsefullt var de inte de snabbaste svararna och kunde ofta inte svara på våra frågor tillräckligt.

Mer frustrerande vägrade Ivacys kundtjänstteam att svara på några av de frågor vi ställde.

Till exempel vägrade Ivacy att berätta för oss hur det bestämmer källlandet för sina användare och ignorerade all korrespondens angående företagets ägarstruktur.

Prissättning & Erbjudanden

Superb valuta för pengarna på längre planer

Ivacy prissättning plan

Om du vill använda Ivacy som din VPN-leverantör är det värt att förbinda sig på längre siktplaner.

Om du betalar månad för månad är Ivacy ett relativt dyrt VPN-alternativ till $ 9,95 varje månad.

Men om du kan betala 60 $ på förhand för femårsplanen, sjunker månadspriset för Ivacy med enorma 90% till bara 99 ¢.

Detta är ett av de lägsta priserna vi har sett för ett VPN-abonnemang. Så om valuta för pengarna är din absoluta prioritering är Ivacy ett utmärkt val.

 1. En gång i månaden

  US $ 9,95 / mo

  Faktureras $ 9,95 varje månad

 2. 12 månader

  US $ 3,33 / mo

  Faktureras $ 40 varje årSpar 66%

 3. 5 år

  US $ 0.99 / mo

  Faktureras $ 60 vart femte år Spar 90%

Alla planer har 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Betalning & Återbetalningsalternativ

Kreditkort

PayPal

Bitcoin

Alipay

UnionPay

Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Ivacy tillhandahåller inte en kostnadsfri rättegång, men har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Denna garanti är verkligen inga frågor och är inte föremål för några begränsningar eller kapacitet för dataanvändning.

Vi fann att begäran om återbetalning via Ivacy's 24/7 livechatt var snabb och smärtfri.

Denna 30-dagars garanti är dock inte tillgängligt i månadsplanen. Betala månatliga abonnenter kan begära återbetalning inom bara sju dagar. Ännu mer anledning att välja det längre prenumerationen.

Dåliga nyheter också om du är en krypto-användare, eftersom betalningar som görs via Bitcoin och BitPay inte är berättigade till återbetalning.

Om det är för mycket att svälja att spendera några pengar i förväg, varför inte kolla in vår översikt över de bästa riktigt gratis VPN-försöken.

Poängen

Rekommenderar vi Ivacy?

Sammanfattningsvis bör du undvika att använda Ivacy på grund av dess avsiktligt dolda ägarstruktur och dess skissartade affärsmetoder.

Detta är synd med tanke på hur konsekvent Ivacy blockerar stora strömningstjänster, hur prisvärt dess integritetspolicy är och de robusta säkerhetstekniker som den använder.

Men skulle du sätta in dina pengar hos en bank som stänger slutaren när du frågar om dess chef? Köpa en bil från en återförsäljare som vägrar att förse dig med fordonets historia? Köp en telefon från ett företag som överraskande driver falska granskningswebbplatser?

Absolut inte. Så länge Ivacy medvetet väljer att stanna i skuggorna, förtjänar det inte dina pengar.

Alternativ till Ivacy

ExpressVPN-logotyp

ExpressVPN

Har Ivacy envis sekretess fått dig längtan efter en VPN-leverantör du faktiskt kan lita på? Titta inte längre än ExpressVPN. ExpressVPN är den mest pålitliga VPN-leverantören runt, med sin policy för ingen loggar som verifieras genom serverbeslag och oberoende säkerhetsrevisioner. Läs ExpressVPN-recensionen

PrivatVPN-logotyp

PrivateVPN

Ivacy: s brist på kostnadsfri prövningsperiod är synd, men PrivateVPN plockar upp slak här. PrivateVPN har en utmärkt inga frågor som ställs 7-dagars gratisversion. Så bra, faktiskt att du inte ens behöver lägga till någon betalningsinformation när du registrerar dig. Du får också tillgång till en av de bästa VPN-leverantörerna runt om - med brinnande snabba hastigheter, regelbunden avblockering av USA: s Netflix och en strikt noll-loggar-policy. Läs PrivateVPN-recensionen

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me