A ProtonVPN egy olyan VPN, amely mindenekelőtt két dolgot szeretne ismertetni: biztonságos és megbízható.


Tudod venni a ProtonVPN-t a szavára? Elfogulatlan ProtonVPN áttekintésünk feltárja:

 • A ProtonVPN gyors VPN?
 • A ProtonVPN feloldja az USA Netflix blokkolását?
 • A ProtonVPN biztonságos?
 • Hol van a ProtonVPN valójában??
 • A ProtonVPN biztonságos a torzításhoz?
 • És természetesen a ProtonVPN jó VPN?

Vegye figyelembe, hogy ezt az oldalt a ProtonVPN fizetett verzióinak szentelték - itt találhatja meg a ProtonVPN Free verzióját.

Áttekintés

ProtonVPN profik & Hátrányok

Előnyök

 1. Nyílt forráskódú és auditált alkalmazások
 2. Minimális fakitermelés & nincs szivárgás IP, DNS vagy WebRTC
 3. Feloldja a Netflix és más streaming webhelyek blokkolását
 4. Biztonságos központi szerverek és Tor a cenzúra legyőzéséhez & maradjon magán
 5. Felhasználóbarát alkalmazások PC-re, Mac-re, iOS-re, & Android
 6. 10 egyidejű csatlakozás megengedett a látomásos tervben

Hátrányok

 1. Meglehetősen kicsi szerverhálózat 44 országban
 2. Nem kerüli el a cenzúrát olyan országokban, mint Kína
 3. A torrenting négy szerverhelyre korlátozódik
 4. Nincs alkalmazás niche-eszközökhöz, nincs böngésző-bővítmény
 5. Nincs élő chat ügyfélszolgálat

ProtonVPN kulcsösszefoglaló

Legjobb letöltési sebesség

Naplózási politika

IP, DNS vagy WebRTC szivárgások

igazságszolgáltatás

szerverek

IP címek

Országok

USA Netflix

torrentezés-

Kínában működik

Támogatás

Legolcsóbb ár

Hivatalos honlapján

85Mbps
Névtelen szerverhasználati adatok
Nem
Svájc (Privacy Haven)
610
610+
44
Igen
Korlátozott
Nem
Email & Csak online források
12 hónap alatt 4,00 USD / hó
ProtonVPN.com

A ProtonVPN gyors és biztonságos, ott a piacon a legjobb VPN-ekkel. Ez azonban messze nem tökéletes - olvassa el tovább, hogy megnézze, mi szereti a ProtonVPN-t, és amit véleményünk szerint javítani kell.

Ról ről & Naplózási politika

Ki a ProtonVPN??

A ProtonVPN-t esetleg csak 2017 tavaszán alapították, de egy olyan társaságból származik, amelynek törzskönyve a kiberbiztonság világában található..

A ProtonVPN-t a ProtonVPN AG üzemelteti, de menedzsmentcsapatot, irodát és erőforrásokat oszt meg a Proton Technologies AG-vel - ugyanabban a társaságban, mint a ProtonMail titkosított e-mail szolgáltatás..

A ProtonVPN AG Svájc joghatósága alatt működik.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részesüljenek a világ legszigorúbb adatvédelmi törvényeiből, az EU adatvédelmi törvényein és a 14 szem felügyeleti szövetségén kívül..

Noha a ProtonVPN nyilvánosságra hozza a birtokában lévő „korlátozott adatokat”, ha egy svájci bírósági végzéssel szembesül, az a tény, hogy nem személyesen azonosítható, azt jelenti, hogy nem valami miatt aggódik.

Naplózási politika

A ProtonVPN ésszerű minimális naplózási irányelveket tart fenn, amelyek nem tárolnak semmilyen személyesen azonosítható információt, és nem naplózják az online tevékenységeit.

A ProtonVPN csak egy dolgot naplóz:

 • a legutóbbi sikeres VPN bejelentkezés időbélyegzője (ideje és dátuma)

Ez a napló annak meghatározására szolgál, hogy senki más nem használja-e a fiókját, és minden alkalommal felülírja a VPN-szolgáltatást. Lényeges, hogy ezeket az adatokat semmilyen módon nem lehet visszakeresni.

ProtonVPN nem log:

 • IP-címek
 • Azok az alkalmazások és webhelyek (DNS-kérelmek), amelyeket csatlakozás közben meglátogat

Sebesség & Megbízhatóság

Az átlagos sebesség felett

A ProtonVPN nagy feltöltési és letöltési sebességet biztosít, ha csatlakozik ugyanazon ország és a közeli VPN szerverhez, ami kielégíti mind a magánélettudatos streaming rajongókat, mind az ökölvívókat..

A ProtonVPN mindössze 3% -kal lelassította internet-sebességünket, amikor egy londoni szerverhez kapcsolódunk (Londonban székhelyünk), ami fantasztikus.

A sebesség a londoni fizikai elhelyezkedésünkből adódik (100Mbps optikai kapcsolat) a londoni tesztkiszolgálóra.

A ProtonVPN használata előtt:

 1. LetöltésMbps

  88,93

 2. FeltöltésMbps

  88,29

 3. ProtonVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  14

Ha a ProtonVPN-hez csatlakozik:

 1. LetöltésMbps

  85,89

 2. FeltöltésMbps

  45.35

 3. ProtonVPN áttekintésfütyülésKisasszony

  27

Letöltési sebesség nélkül ProtonVPN: 88.93Mbps

Letöltési sebesség val vel ProtonVPN: 85.89Mbps

A letöltési sebesség csökkenése a ProtonVPN futtatásakor: 3%

A ProtonVPN kevésbé teljesít nemzetközi kapcsolatokkal, 45% -kal csökken, ha az USA keleti partvidékének VPN szerveréhez kapcsolódik.

Azonban az internet sebességétől függően (100 MB sebességű száloptikai kapcsolatunk van), ez továbbra is elég gyors az általános használatra.

Az alábbiakban áttekintheti az Egyesült Királyságból a különböző ProtonVPN szerverekhez csatlakozó sebességteszt eredményeinket:

 • USA: 49Mbps (Letöltés) & 18Mbps (Feltöltés)
 • Németország: 80Mbps (Letöltés) & 41Mbps (Feltöltés)
 • Singapore: 33Mbps (Letöltés) & 15Mbps (Feltöltés)
 • Ausztrália: 19Mbps (Letöltés) & 6 Mbps (Feltöltés)

A késés meglehetősen magas a ProtonVPN szerverein - és vannak jobb VPN-k a játékosok számára, akik közül választhat.

A feltöltési sebesség nem igazán felel meg a letöltések ütemének, de néhány közeli VPN-kiszolgálón (Hollandia és Franciaország) a lecsökkentési arány csak 18%, tehát a ProtonVPN nem hagyja, hogy lógjon..

Ha érdekli a VPN-sebesség tesztelésének módja, olvassa el a VPN-ek áttekintése oldalunkat.

Szerver helyek

Kis szerver hálózat 44 országban

Földgömb kék zászlóval44CountriesKép a városi tájról58CitiesKép egy rózsaszín marker610 + IP-címek

A ProtonVPN szerverhálózata a helyek szempontjából meglehetősen kicsi - világszerte csak 44 ország érhető el. A ProtonVPN azonban egyre több szerverhelyet ad hozzá.

A ProtonVPN mintegy 610 szerverének kiválasztása azonban kissé közelebb áll az átlaghoz. Ezek mind fizikai szerverek, egyetlen sem virtuális.

A ProtonVPN szerverlista képernyőképe az App

A ProtonVPN jól lefedi Nyugat-Európát és Észak-Amerikát - a legnépszerűbb helyek, például az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália elérhetők, valamint néhány választási lehetőség a többi kontinensen..

Hongkong, Izrael, India, Japán, Dél-Korea és Szingapúr elérhető ázsiai felhasználók számára, míg Brazília, Costa Rica és Dél-Afrika az egyetlen ország, amely Közép- / Dél-Amerikát és Afrikát takarja..

Ha VPN-kiszolgálókra van szüksége a távoli helyeken, akkor a legjobb, ha más szolgáltatókat keres - például a NordVPN világszerte több mint 60 országot szolgál fel..

A ProtonVPN szervereinek 40 része a ProtonVPN „Secure Core” hálózatának része. Ezek a szerverek visszafordítják a forgalmat egy távoli helyről (például Izland vagy Svédország), mielőtt továbbadják azt a választott célállomásra.

A Secure Core hasonló a Doublehop vagy a DoubleVPN szolgáltatásokhoz, amelyeket más VPN-ekkel láthatott - ez sokkal nehezebbé teszi a nyomon követést, bár egy kicsit lelassítja a kapcsolatot. Mindezen szerverek kizárólag a ProtonVPN tulajdonában vannak és üzemeltetik őket.

Miközben a ProtonVPN a hálózat néhány szerverét megbízható szolgáltatótól béreli, biztos lehet benne, hogy a VPN szolgáltatás az összes Secure Core VPN szervert birtokolja..

A ProtonVPN négy országban több városban rendelkezik VPN-kiszolgálókkal:

 • Ausztrália (2)
 • Kanada (3)
 • Egyesült Királyság (2)
 • USA (11)

Az a lehetőség, hogy ezekben az országokban végigmenjen a város szintjén, nem csak a sebesség és a megbízhatóság szempontjából, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzi tartalom elérését is..

streaming & torrentezés-

Feloldja a Netflix-et & nagyon biztonságos a kínzáshoz

A ProtonVPN kiváló választás szalagok számára.

A ProtonVPN megbízhatónak bizonyult az amerikai Netflix és a BBC iPlayer feloldásában - ezt a funkciót csak a legjobb VPN-szolgáltatók értik el..

Ráadásul a ProtonVPN nemrégiben támogatást nyújtott a Disney + számára, vagyis az összes főbb streaming szolgáltatás ingyenesen elérhető a ProtonVPN futtatásakor..

Különösen azt szeretjük, hogy a ProtonVPN miként képes feloldni a földrajzilag blokkolt tartalmak csatlakozását bármelyik szerver a kívánt országban.

Ez azt jelenti, hogy nem kell pazarolnia az értékes streaming időt a gyakran kétértelműen elnevezett dedikált Netflix szerver vadászatán.

A ProtonVPN weboldala számos praktikus útmutatót is tartalmaz, amelyek részletesen leírják, hogyan lehet csatlakozni a kívánt streaming szolgáltatáshoz.

torrentezés-

A folyamatosan magas feltöltési és letöltési sebesség miatt a ProtonVPN jó az özönlenek számára, ám a P2P tevékenysége mindössze négy VPN szerver helyére korlátozódik: Svájc, Hollandia, Svédország és Szingapúr.

A P2P-barát kiszolgálókat két nyíllal jelző ikon jelöli. Rossz elterjedés miatt az Amerikában vagy Afrikában a felhasználók észrevehető lassulás miatt szenvedhetnek.

Ha a ProtonVPN Basic tervet választja - nem a Plus vagy a Visionary helyett -, a torrentálás még korlátozott. A P2P egyáltalán nem engedélyezett a szabad csomagban.

Ennek ellenére a ProtonVPN elegendően biztonságos ahhoz, hogy biztonságban és magántulajdonban tartsa magát a torrent alatt, és a kill kapcsolója megakadályozza az Ön személyazonosságának feltárását, ha a kapcsolat megszakad..

Nagy P2P felhasználó? Vessen egy pillantást a leggyorsabb és legszemélyesebb torrenting VPN-kre vonatkozó útmutatónkba.

A cenzúra megkerülése

Nem jó választás Kína számára

A ProtonVPN nem megbízható VPN a Kínából történő csatlakozáshoz, annak ellenére, hogy a ProtonVPN Secure Core szerverek és a Tor használatához optimalizált szerverek.

Az ügyfélszolgálat arról számolt be, hogy Kínában sok felhasználó küzd a ProtonVPN használatával. Az egyik Reddit-felhasználó részletesen ismertet egy megoldást, amely elvégezheti vagy nem teheti meg a trükköt az Ön számára, de a ProtonVPN messze nem megbízható..

Ha VPN-re van szüksége az országban történő használathoz, a legjobb kínai VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatos útmutatónk jó indulási hely.

A ProtonVPN korlátozott szerverhálózata kizárja azt más magas cenzúrájú országokban is, például Törökországban és Oroszországban (kövesse a külön útmutatók linkjeit), mivel a nagy távolságokon történő csatlakozás befolyásolja a sebességet.

állványok & eszközök

Korlátozott számú VPN alkalmazás, de az útválasztók támogatottak

Alkalmazások

Windows logóablakokMac logóMaciOS logóiOSAndroid logóAndroidLinux logóLinuxRouter logóRouter

A ProtonVPN egyedi alkalmazásai a következőkre korlátozódnak:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Lehetőség van a ProtonVPN telepítésére Linuxra, de ehhez le kell töltenie a harmadik féltől származó OpenVPN szoftvert, ami kissé hihetetlenül az első VPN felhasználók számára lenne..

A ProtonVPN-t egyszerre akár három eszközön is használhatja az alapcsomagban, öt a Plusz csomagban és 10, ha feliratkozik a látomásos tervre..

Játékkonzolok & Streaming eszközök

AppleTV logóAppleTVAmazon Fire TV logóAmazon Fire TVChromecast logóChromecastNintendo logóNintendoPlayStation logóPlay StationRoku logórokuXbox logóXbox

A ProtonVPN nem rendelkezik natív alkalmazással az Amazon Fire TV Stick alkalmazáshoz.

A ProtonVPN azonban streaming eszközökön és játékkonzolokon is használható.

A legegyszerűbb módszer a VPN telepítése otthoni útválasztón. Csak ellenőrizze, hogy az útválasztója kompatibilis-e, nézze meg a ProtonVPN támogatási oldalait.

Ha kész, az otthoni összes csatlakoztatott eszköz védett lesz.

Böngésző-bővítmények

A ProtonVPN nem rendelkezik VPN-kiterjesztéssel a Google Chrome, a Mozilla Firefox, a Safari vagy az Opera böngészők számára (kövesse a linkeket, hogy megtudja, melyik magas rangú VPN-t csinálják).

Titkosítás & Biztonság

biztonságos & nyílt forrású VPN néhány fejlett funkcióval

jegyzőkönyvek

Titkosítás

Biztonság

Speciális szolgáltatások

IKEv2 / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

AES-256

DNS szivárgásgátló

Első fél DNS-je

IPV6 szivárgásgátló

VPN gyilkos kapcsoló

Split alagút

TOR VPN szerveren keresztül

Kérjük, olvassa el a VPN-szótárt, ha ezek a kifejezések megzavarják Önt, és szeretne többet megtudni.

A ProtonVPN kiváló választás, ha komolyan veszi az adatvédelmet, és biztonságban szeretne maradni az interneten.

A ProtonVPN az egyik első olyan VPN-szolgáltatás, amely közzétette forráskódját, és teljesen nyílt forrásúvá vált. Ez azt jelenti, hogy bárki megvizsgálhatja a ProtonVPN-t, biztosítva ezzel, hogy a felhasználói adatokat nem kezelik helytelenül, és hogy a ProtonVPN titkosítási és biztonsági technikái vízállóak.

Ráadásul a ProtonVPN közzétett egy harmadik féltől származó biztonsági ellenőrzést a VPN-szolgáltatásról az összes platformon, minden biztonsági rést elfogadva vagy javítva..

Imádjuk ezt. Azt kívánjuk, hogy több VPN-szolgáltatás vegye figyelembe és hasonló lépéseket hajtson végre annak érdekében, hogy a VPN-ipar a lehető legátláthatóbbá és elérhetőbbé váljon.

A ProtonVPN Beállítások menü képernyőképe az App

A ProtonVPN asztali alkalmazás kizárólag az OpenVPN-t, a legbiztonságosabb VPN protokollt használja, így biztos lehet benne, hogy a webes forgalom nem kerül veszélybe.

Ugyanez igaz az iPhone és az iPad felhasználókra is, az OpenVPN az egyetlen elérhető VPN protokoll.

Szégyen az a tény, hogy nem tudja kiválasztani a protokollt, de mivel az OpenVPN a mi választott protokollunk, a ProtonVPN-t nem túl durván ítéljük meg.

Az Android alkalmazás rendelkezik a legtöbb lehetőséggel az összes ProtonVPN alkalmazás közül, mind az OpenVPN, mind az IKEv2 szolgáltatást nyújtva.

A titkosítás az összes platformon az AES-256-on keresztül történik, amely a legfontosabb rejtjel, amelyet széles körben törhetetlennek tartanak.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miért az OpenVPN az általunk preferált protokoll, vagy szeretne többet megtudni az AES-256-ról és más VPN titkosítási technikákról, akkor olvassa el a titkosítás alapjait ismertető útmutatónkat..

A ProtonVPN kill kapcsoló funkciója alapvető fontosságú, mivel megakadályozza, hogy valódi IP-címe kiszivárogjon, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad. Ugyanez vonatkozik a DNS és IPv6 szivárgások elleni védelemre, amely független szivárgástesztjeink hatékonyan működtek.

A képernyőképe a ProtonVPN-ről, amely minden IP- és DNS-szivárgásteszttel lefut

A ProtonVPN a Secure Core VPN-t is kínálja, amely mód több kiszolgálón keresztül kényszeríti forgalmát, mielőtt elhagyná a VPN-hálózatot..

Ezek a szerverek a ProtonVPN saját dedikált hálózatán működnek bizonyos országokban, szigorú adatvédelmi törvényekkel, azaz még tovább védve vannak az internetes támadásokkal szemben.

Az osztott alagút azok számára áll rendelkezésre, akik bizonyos internetes forgalmat a VPN alagúton kívül akarnak irányítani, és a Tor-ra optimalizált szerverek ideálisak azok számára, akik még magasabb szintű adatvédelmet keresnek.

Egyszerű használat

Szuper egyszerű telepítés és felhasználóbarát VPN alkalmazások

Hogyan kell telepíteni & A ProtonVPN beállítása

 • A ProtonVPN Windows letöltése képernyőképe

  Egyszerűen látogasson el a ProtonVPN webhelyére, és kattintson a megfelelő gombra a VPN szoftver letöltéséhez, és kezdje meg a telepítési folyamatot.

 • ProtonVPN telepítővarázsló

  A folyamat befejezéséhez kattintson a VPN telepítővarázslója által adott utasításokra.

 • A ProtonVPN bejelentkezési képernyő képe

  Miután a VPN szoftvert telepítette, írja be bejelentkezési adatait, és készen áll a futtatásra.

 • A ProtonVPN Desktop App főképernyőjének képernyőképe

  A ProtonVPN fő képernyője takaros és informatív, és tartalmaz néhány hasznos információt, például az Ön IP-címét és a VPN-szerver jelenlegi teljesítményét.

 • A ProtonVPN Secure Core Connection beállítása képernyőképe

  Használhatja a ProtonVPN Secure Core kapcsolatot a magánélet további szintjéhez.

 • A ProtonVPN egyedi profilbeállítások képernyőképe

  Készíthet egyedi VPN-kiszolgálói profilokat az egy kattintással történő kapcsolatok még gyorsabbá tételéhez.

 • A ProtonVPN Desktop App általános beállításainak képernyőképe

  A VPN-beállítások listája meglehetősen egyszerű, de rendelkezik az összes alapvető funkcióval, amelyekre szüksége lehet.

A ProtonVPN üzembe helyezése hihetetlenül egyszerű, és az egész folyamat csak néhány percig tart az indulástól a végéig.

Miután kiválasztotta az előfizetését, egyszerűen jelentkezzen be a webhelyen lévő fiókjába, és töltse le az eszközéhez megfelelő szoftvert. Kövesse az egyszerű telepítési utasításokat, majd jelentkezzen be az alkalmazásba.

A ProtonVPN asztali alkalmazásai felhasználóbarátak, a részletek nélkül.

A főképernyőn sok hasznos információ jelenik meg, beleértve a szerver betöltési, feltöltési és letöltési sebességét és az új IP-címet is.

A helyek ábécé sorrendben vannak, így könnyen navigálhatók. A Tor-tal kompatibilis kiszolgálók egyértelműen fel vannak címkézve, akárcsak a P2P-re és a torrentre optimalizált kiszolgálók.

A beállítások nagyon alapvető dolgokra korlátozódnak, de itt kapcsolhatja be az alapvető VPN megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet.

A ProtonVPN Android és iOS alkalmazásai karcsúak, de egyes funkciókban ezek még mindig hiányoznak, összehasonlítva az asztali kliensekkel.

Vevőszolgálat

Alapvető ügyfélszolgálat lassú e-mailes válaszokkal

E-mail támogatás online űrlapon keresztül

Online források

Igen
Igen

A ProtonVPN ügyfélszolgálata meglehetősen korlátozott, és csak a legalapvetőbb kérdéseket fogja lefedni. A ProtonVPN nem támogatja az élő csevegést.

Az online támogatási központ számos általános témával kapcsolatos GYIK-sorozatot kínál, praktikus keresési funkcióval a kulcsszavak felkutatására.

Ezenkívül vannak részletes beállítási útmutatók az eszközökhez, amelyeket manuálisan kell konfigurálni, valamint néhány egyszerű hibaelhárítási tanácsadás is.

Ha kérdéseire a támogatási oldalak nem válaszolnak, akkor e-mailt kell küldenie, mivel nincs élő csevegési lehetőség. Úgy találtuk, hogy a válaszok közel sem elég hamisak, tehát a ProtonVPN-nek meg kell fejlesztenie a játékot, ha az ultra-ügyfél-központú felső szintű VPN-ekkel akar versenyezni..

Árazás & Deals

Árképzési tervek, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek & költségvetések

ProtonVPN kupon

ProtonVPN árképzési terv

A ProtonVPN néhány különféle szolgáltatási szintet kínál a különböző felhasználási esetekhez igazítva, mindegyik rendelkezik havi vagy éves fizetéssel. Bármi legyen is a szörfözési szokása, az Önnek megfelelő kombináció lesz.

Az alapterv a legolcsóbb lehetőség, havi 4 dollárral az éves tervben, de ez két egyidejű kapcsolatra korlátozza Önt, szemben a Plusz terv öt elemével.

A Plusz terv havi 8 dollár, ha évente megvásárolják, és a Tor használatához optimalizált szerverekkel együtt szállítják. Ez a terv a Netflix hozzáférést is biztosítja.

A Visionary terv a legdrágább, amit bármelyik szolgáltatótól láttunk, hatalmas havonta 24 $ (vagy havonta 7,50 $ havonta két évig), de ez magában foglalja a többi csomag mindent, valamint tíz egyidejű kapcsolatot és a ProtonMail Visionary használatát, amely saját költsége 30 dollár évente.

 1. Havi

  US $ 5 / mo

  Alapterv: Havonta 5 dollár számlázása

 2. 12 hónap

  US $ 4 / mo

  Alapterv: 12 havonta 48 dollár számlázása 20% megtakarítást

 3. Havi

  US $ 10 / mo

  Plusz terv: Havonta 10 dollár számlázik

 4. 12 hónap

  US $ 8 / mo

  Plusz terv: 12 havonta 96 dollár számlázása 20% megtakarítást

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik

Fizetés & Visszatérítési lehetőségek

Hitelkártya

PayPal

Bitcoin

Igen
Igen
Igen

Fizethet a ProtonVPN bármelyik tervéért az alábbiakon keresztül:

 • PayPal
 • Hitel / bankkártya
 • Bitcoin
 • Készpénz

Az Amerikán vagy Európán kívüli székhellyel rendelkezőknek nincs olyan nemzetközi fizetési lehetősége, mint az AliPay.

A ProtonVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely valójában nem kérdés, és nem vonatkozik semmiféle adatfelhasználási korlátozásra. Csak kérjen visszatérítést e-mailben a támogatási csapatnak, és a pénz 30 napon belül visszatér a számlájára.

Ha ki akarja próbálni a szolgáltatást, mielőtt fizetős előfizetésre vállalná, a ProtonVPN ingyenes tervet kínál, amelyet Ön használhat, amíg csak akarja. Itt olvashatja a ProtonVPN Free független áttekintését.

Alsó vonal

Ajánljuk a ProtonVPN-t??

Igen. Nem jelent problémát a ProtonVPN ajánlása, különösen akkor, ha az online adatvédelem és biztonság az Ön fő problémája.

A ProtonVPN az egyik legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatás a Netflix és az iPlayer streamingjében, és a ProtonVPN úgy döntött, hogy nyílt forrású forrásként közzéteszi és harmadik féltől származó biztonsági ellenőrzést tesz közzé, óriási plusz..

Ez nem a leggyorsabb, és ügyfélszolgálata messze elmarad a magasabb pontszámú VPN-ketől, de a ProtonVPN továbbra is egy jól lekerekített és biztonságos VPN szinte mindenkinek.

A ProtonVPN alternatívái

ExpressVPN logó

ExpressVPN

Az ExpressVPN a rendelkezésre álló VPN-szolgáltatásokkal nyújtja a legjobb ügyfél-támogatást. Barátságos, rendkívül tájékozott, és mindig ott áll, hogy élő csevegéssel válaszoljon a kérdésekre, amikor erre szüksége van. Olvassa el az ExpressVPN ismertetőt

Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférés

A ProtonVPN gyors - de vannak gyorsabb VPN-ek is. A privát internet-hozzáférés folyamatosan bebizonyította magát a tesztelésünk során, mint az egyik leggyorsabb VPN. Olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintését

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me